|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Nie dość, że mnie to nie interesuje, to jeszcze nic z tego nie rozumiem
![]() Nie zaśmiecaj wątku, jak masz iść, to idź i tyle, a nie wracasz 5 raz, bo musisz mieć ostatnie słowo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem specjalistka, zaznaczam tylko jakie watki pojawiaja sie w temacie dobroczynnosci i sposobow spozywania siemienia, tym bardziej, ze dyskusje ponoc nadal trwaja ![]() Lamakeupebella jest bardzo ladna dziewczyna i wydaje mi sie sympatyczna, ale podpadla mi kiedys filmikiem o tanim podrozowaniu- a ze jest to temat mi szczegolnie bliski (duzo bardziej niz np kosmetyki ![]() ![]()
![]() |
#2313 |
Koteł
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ja tego nie zaczelam, odpowiadam na klamstwa ajsikorskiej Bo dla mnie to slabe robic to samo, a wytykac to komus innemu i to moj ost post w tym chorym mrowisku, gdzie wiekszosc niestety, ale pewnie nie ma wlasnego prywatnego zycia, skoro tak sie absorbuje w taki "watek" - koleczko wzajemnej adoracji pewnie w 90% nastolatek ![]() Nie, zebym byla zlosliwa Ale jak sie nie potrafi ze zrozumieniem czegos przeczytac, to coz ... Ja napisalam spokojnie bez emocji, a od razu jad ![]() Na szczescie sa takie przemile fora jak np fragrantica ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ktos wszystko ocenia miara "chwalenia sie", to coz ... Filmikom powinna towarzyszyc jakas wizja, misha, cel - a nie nastolatki chwalace sie kosmetykamk kupionymi za pieniadze rodzicow ![]() Nie lubie obludy, kol wzajemnej adoracji, braku dystansu I nie lubie chwalenia sie I to wywyzszanie sie to tez nieprawda - to, ze mam wlasne zdanie - nie znaczy, ze sie wywyzszam i ze postradalam wszystkie rozumy i pisze to szczerze, bo nie sadze, aby wszyscy w tym watku tworzyli kolko wzajem ej adoracji ![]() A i tez ktos kto "robi duzo szumi" nie zawsze jest tym zlym Ja odkad pamietam zawsze stawalam po stronie prawdy, niezaleznie od konsekwencji I zawsze walczylam w slusznym celu, nawet nie w swojej sprawie ![]() ![]() I uwazam sie za dobra osobe Pozdrawiam tych z klapkami na oczach i tych madrych, ktorzy nie dolewali oliwy do ognia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zdarza mi sie - lekko traktuje bezsensowne zapisy, ktore z racji swojek bezsensownosci i tak zyja wlasnym zyciem ![]() Cytat:
Nie lamalam regulaminu - tylko napisalam z powody jakiej blahostki zostalam skreslona z listy Ale kontakty nabyte przez wiele lat pozwalaja na inna droge robienia rozbiorek ![]() Cytat:
na ekobieca jest 20% rabatu do konca stycznia Jakbys chciala kod, zapraszam na pw Cytat:
Cytat:
Ale dobre jest to, ze kultury mozna sie zawsze nauczyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Nauka czytania ze zrozumieniem, a nie slepego latania oczami po tekscie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Agata 2205, ja ci podam to tajne hasło, bez konieczności kontaktowania się ze mną poza wątkiem ![]() kod: 20PROCDDD Kod rabatowy ważny do dnia 2015-01-31 Rabat obejmuje wszystkie produkty
![]() |
#2317 |
Zadomowienie
|
O najwyższy co tu za bluzgowisko się porobiło
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Zakupowy odwyk :)
|
Nie doczytałam,że nie cytujemy tej pani
![]()
Jason Wu szuka domu ![]() Edytowane przez czarne Czas edycji: 2015-01-14 o 11:45 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Rozeznanie
|
Obejrzałam cały 50 minutowy filmik u Saruni! Przebrnęłam!
![]() https://www.youtube.com/watch?v=GfCCYCxRSOI Trzymam za nią kciuki aby jej ta waga nie powróciła. Ciężka praca. Dała radę dziewczyna. Zmieniła się bardzo. Minus 20 kg to duuużo. Jak sobie wyobrażę 20 paczek mąki .... ![]() Już pewnie link był wklejany bo filmik ma tydzień. A co pisania tu nastolatek ... Ja mam 25 lat, męża, nie mieszkam z rodzicami i nie kupuję kosmetyków za ich pieniądze. Z tego co wiem to sporo tu osób 18+ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
(tu był cytat)
Pozioma! O czym Ty tutaj rozmawiasz? (nie udawaj, że sobie poszłaś...) Przypomnę Ci: że kilka dni temu, jako osoba nowa na tym forum, zamieściłaś film swój do oceny. Dostałaś kilka konstruktywnych opinii na jego temat (o tle, o dźwięku, o realizacji), oraz kilka MIŁYCH głosów, że przyjemniej i łatwiej by się z Tobą komunikowało, gdybyś pisała czyściej. Jesli chcesz docierać do ludzi ze swoim przekazem, nie utrudniaj im. Tak Ci powiedziano. Gdzie, na litość boską, przeczytałaś że ktoś Ci hejtersko zazdrości, nie docenia wiedzy? Jesli ktokolwiek ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, jesteś to Ty. Że mi się chciało to pisać... Nigdy się nie nauczę, żeby nie walić w mury.
Ahhhs, Mostly A tu, dla nieodmiany, też prawie nic nie ma. (#awłaśnieżeostatniojest ![]() Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-01-14 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wymyśl coś nowego... To Ty piszesz tutaj najdłuższe posty. LOL? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
|
Skoro już się pojawiłam to mam pytanie
![]() ![]()
#2323 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() A już nawet nie wspomnę co od razu przyszło mi na myśl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2325 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() A o jakim tuszu mowa? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-01-16 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
|
[/COLOR]
Z mojego tuszowego doświadczenia wynika, że chodzi i o tusz i o szczoteczkę ![]() ![]() A o jakim tuszu mowa?[/QUOTE] Ten ulubiony to HR lash queen feline black. Problem polega na tym,że z próbki jest malutka szczoteczka ![]()
#2328 |
Raczkowanie
|
Fryzjer księżniczki? ?
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
na fb tez smiga ze zwierzetami, pudlami itd.
![]() ![]()
#2331 |
Raczkowanie
|
http://instagram.com/p/xz5D1JqVWm/?modal=true tutaj więcej widać, wydaje mi się, że to Laura
![]()
#2332 | ||
Konto usunięte
|
Chyba nikt Ci nie odpisał. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra, dobra, żarciki... Następnym razem będę podkreślać, że to ta Melevis co ma tyyyyyyyyle subów, 13 tysięcy to jak 20, w górę można zaokrąglić. :P Cytat:
![]() Przepraszam, mam może odrobinę prywatne pytanie, ale pozwolę sobie zadać je na forum. Może podam swój własny przykład, żeby było jaśniej. Dlaczego moje wpisy są edytowane (świeżutki KLIK), zdarzało mi się dostać punkty za przekleństwo, które przekleństwem nie było (KLIK), a taka Poziomka wbija z ciągnącym się offtopem, nie ma zamiaru edytować koloru wpisów, obraża wszystkich naokoło, do tego pisze w sposób niezrozumiały (dwa przecinki na krzyż, które zaczęła wstawiać od dwóch wpisów nie rozwiązały sprawy) i spoko, nawet punktu nie zarobi. ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-01-16 o 13:08 Powód: Cytat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha no padlam
![]() http://www.terierkowo.fora.pl/pieleg...omer,4222.html Zagadka rozwiazana, dlaczego fryzjer taki zalatany hahahaha
#2334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba tajemnica fryzjera rozwiazana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Karo
|
ahaha piękne odkrycie
![]()
#2337 |
Konto usunięte
|
jajaja
![]() ![]() Dzięki, że mnie oświeciłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie mialas fantazji, o polozeniu sie na stole weterynaryjnym i oddaniu w profesjonalne meskie rece specjalizujace sie w strzyzeniu pudli?
![]() Maryla Rodowicz plakala, jak szukala numeru, chyba juz nie musi ![]()
#2339 |
Konto usunięte
|
uuuuuuuuuuuuuuups ![]() Znaczy hmm... Gdyby mój dobry kolega znał się na rzeczy i dobrze ścinałby mi włosy to nie przeszkadzałby mi, że na co dzień strzyże psy, pewnie bym do niego chodziła. ![]() Jednak jak przypomnę sobie, co Laurka mówiła o nim, "Nieeeee... Nie dam namiarów, mój fryzjer nie potrzebuje nikogo z zewnątrz..." i kreowała go na fryzjera gwiazd, który raz na trzy miesiące przylatuje z Los Angeles do Olsztyna, żeby Księżniczkę ufarbować to BUAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA H ![]() Wystarczyło przecież odpowiedzieć, że włosy obcina jej kolega, nie zajmuje się tym profesjonalnie, więc nie przyjmie żadnej widzki. Ale nieeeeeee... Nie Laurka... Ona by się nie zniżyła, żeby się przyznać. ![]() Terier płakał jak stał za nią w kolejce. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-01-14 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.