DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-06, 18:18   #2311
dziwnezycie
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Gniewino niedaleko Wejherowa
dr Wajlonis
Bardzo miły i uprzejmy, delikatny facet
Przyjmuje na NFZ
dziwnezycie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 19:18   #2312
Cyryjanka
Przyczajenie

GLIWICE:

Pani dr. Skwira-Kapała, która przyjmuje w gabinetach na ulicy Dubois. Leczyłam się dłuuugo w tak polecanym corfamedzie we Wrocku kiedy bylam na studiach i pol studiow mi minelo na chorowaniu, o wspolzyciu nie moglo byc mowy, a wrocilam do Gliwic i dopiero tutaj zostalam wyleczona. Ciekawe, ze lekarze robili mi badania na wszystko, bylam u kilku roznych, niektory stawiali na to, ze wszystko przez nadzerke, mialam krio na nia chociaz sie nie powinno jesli to nie jest absolutnie konieczne, a problem byl dalej... ciekawe czy nigdy nie slyszeli o beztlenowych bakteriach... Wiekszosc ustrojstw jest tlenowa i te sie lapie najczesciej, a ja mialam beztlenowce, na ktore dzialaja tylko dwie substancje dostepne w Polsce i rzadko sie je stosuje totez stosowalam mnostwo roznych lekow, ale ani razu tego wlasciwego. A Pani dr. Skwira po calym wywiadzie, gdzie uwaznie wysluchala co mam do powiedzenia od razu powiedziala, ze zrobimy tym razem komplet badan. Bylam przekonana, ze to znow nic nie da, bo zawsze wychodzily "dobrze" tylko cytologia mowila wciaz o stanie zapalnym i juz zaczelam protestowac... kiedy dowiedzialam sie, ze wg. niej to beda beztlenowce no i byly byly... poza tym wizyta jest dosc sympatyczna, bardzo rzeczowa Pani dr., mila, pamieta swoje pacjentki, nie zawsze sie placi tyle samo za wizyte, czesto placi sie mniej. Cena wizyty to chyba teraz 80zl z usg dop. i badaniem piersi, ktore wykonywane jest co jakis czas.

POLECAM

Pozdrawiam
Cyryjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 08:22   #2313
olenka.
Przyczajenie

hej,
szukam lekarza w Krakowie. Najlepiej takiego do którego nie trzeba się umawiać z półmiesięcznym wyprzedzeniem. Czy jest możliwe znalezienie nie drogiego takiego lekarza a jednocześnie dobrego?
olenka. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 10:37   #2314
jatta
Raczkowanie

dziewczyny, czy łatwo się dostać do dr.Hoffaman na ul. Kłopotowskiego gdy przyjmuje na NFZ? o ile wiem to nie ma zapisów tylko kto pierwszy ten lepszy? czy są straszne tłumy?
jatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 11:45   #2315
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Szczecin

Dr Mieczysław Żółtowski przyjmuje na Os. Słonecznym w przychodni ginekologicznej na ul. Kostki Napierskiego, bardzo przesympatyczny doktor. Już w podeszłym wieku, jednak ja osobiście jestem bardzo zadowolona z jego podejścia. Chodzę do Niego już od ponad 2 lat.

Rozjaśnię w końcu te czarne kłaki!
KochanaGadzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 12:31   #2316
obywatelka planety Ziemia
Rozeznanie

Avatar obywatelka planety Ziemia

GG do obywatelka planety Ziemia

Cytat:
Napisane przez lafaza Pokaż wiadomość
dr Martyniak
Pan jest świetny, bardzo dobry fachowiec.. do tego miły, z humorem
Gdy chodziłam do niego prywatnie to nakręcał mnie żebym przychodziła na NFZ bo szkoda kasy

Przyjmuje na NFZ przy kredce i ołówku a prywatnie na Mińskiej
to chyba we Wrocławiu, zgadza sie?

a ja szukam w Warszawie lekarza, który moze mi zrobic kolposkopię (na NFZ)

Edytowane przez obywatelka planety Ziemia
Czas edycji: 2009-10-07 o 12:39
obywatelka planety Ziemia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 13:26   #2317
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

szukam dobrego ginekologaz NYSY czy mozecie kogos polecic fajnie by jeszcze było jak by to była kobieta
xPaula20x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 08:32   #2318
konwalijka82
Raczkowanie

WROCŁAW

A ja polecę jeszcze kogoś z Wrocka. Od roku chodzę do Corfamedu do doktor Milnerowicz-Nabzdyk. Na początku byłam nieufna i nieco podejrzliwa biorąc pod uwagę niemiłe wspomnienia lekarzy z przychodni na placu Katedralnym, na szczęście pani doktor okazała się być odpowiednim człowiekiem na właściwym miejscu. Przy wejściu do gabinetu przedstawia się, przeprasza za każde spóżnienie wynikające z jej winy, jest konkretna i rzeczowa ale można również z nią pogadać o innych rzeczach. Sama proponuje zrobienie cytologii i badanie piersi. Przy każdej wizycie wykonuje dopochwowe usg. Od 7 miesięcy biorę yaz i niedawno zaczęły się pojawiać skutki uboczne w postaci bolących jajników- pani doktor od razu skierowała mnie na badania po których zastanowimy się nad zmianą pigułek. Słucha pacjentek i rozwiewa wątpliwości nawet takich poschizowanych kobietek jak ja. Za wizytę niestety płaci się obecnie 100 zł ale warto - szczerze polecam.
konwalijka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 16:59   #2319
wranes
Raczkowanie

Szczecin,
Ja szukam dobrego gina na prawobrzeżu, który ma w gabinecie usg i najlepiej zeby pracował w szpitalu w Zdrojach

pozdrawiam
Ania
wranes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 12:27   #2320
ewel92
Raczkowanie

Poznań!

Dziewczyny mam pytanie. Chcę się udać do ginekologa, doszłam do wniosku, że to już najwyższa pora sprawdzić czy wsystko gra na pewno. 3 miesiące temu byłam u "rodzinnej znajomej", ale podczas wizyty czułam się mało komfortowo, poza tym mam okropnie nieregularne miesiaczki, leki ktore mi przepisała nie pomogły (hormony) choć jak twierdziła powinny ustawić wszystko jak należy, skutek jest odwrotny-wszystko jest jeszcze bardziej rozregulowane, we wrześniu mój cykl trwał 14 dni
Dodam, że Pani doktor nie zrobiła żadnych badań poza USG i wywiadem podczas którego padły 3 pytania: "Co się dzieje?", "Czy rozpoczęłam współżycie?" i o datę ostatniej miesiączki.
Lekarza, którego teraz wybiorę chciałabym zapytać o to czy mogę brać tabletki anty. ale zastanawiam się czy nie będzie to "wyskok" skoro moja sytuacja jest jaka jest. Czy powiedzieć mu o tym, że chciałabym zacząć przyjmować takie leki? Wiem, że one potrafią wszystko wyregulować, ale czy aż taką rozpiętość też, to już nie mam pojęcia, dlatego mimo wszystko wolę nie wyskoczyć na pierwszej wizycie z takim "głupim tekstem".

Pytanie brzmi do jakiej PANI DOKTOR (zależy mi aby była to kobieta) się udać? Czy możecie polecić kogoś, do kogo nie trzeba się umawaić na pół roku przed wizytą? Oczywiście biorę pod uwagę wizytę prywatną Będę wdzięczna za wszelkie namiary!

Chciałam Was tylko jeszcze zapytać czy któraś miała do czynienia z doktor Beatą Kubiaczyk-Paluch, przyjmującej na Słowiańskiej 55? Koleżanka powiedziała, że była u niej i było o.k, ale może u Was dowiem się czegoś więcej.

Edytowane przez ewel92
Czas edycji: 2009-10-11 o 12:31
ewel92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:58   #2321
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Gliwice

Potrzebny dobry, prywatny ginekolog położnik, do którego nie ma kolejek.

Odpadają:
Arabski - przerażają mnie kolejki
Burchaciński - przeraża mnie sam doktor
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 09:58   #2322
obywatelka planety Ziemia
Rozeznanie

Avatar obywatelka planety Ziemia

GG do obywatelka planety Ziemia

ewel, pigułki antykoncepcyjne bywają stosowane jako sposób na uregulowanie miesiączek. Idziesz do lekarza po to by się czegoś dowiedzieć i by Ci pomógł, zatem jak najbardziej jest wskazane poinformowanie go o Twoich zamiarach. Myślę, że można założyc, ze nie jedna młoda niewiasta juz zadała mu to pytanie nie bój się.
pozdrawiam
obywatelka planety Ziemia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:05   #2323
tess27
Zakorzenienie

GG do tess27

Kobietki--potrzebny ginekolog endokrynolog z okolic tychy,pszczyna,oświecim
dziekuje za jakiekolwiek info
Stary 2009-10-12, 17:17   #2324
Lilith36
Rozeznanie

Czy możecie polecić jakiegoś ginekologa z Warszawy na NFZ?
Bardzo mi na tym zależy...
Lilith36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:07   #2325
limonka1988
Raczkowanie

Mam pytanie, znacie jakiegoś ginekologa z Katowic lub najbliższych okolic (Chorzów, Siemianowice, Sosnowiec), do którego nie trzeba długo czekać, maksymalnie kilka dni? Mam pilną sprawę a gdzie nie dzwonię to mogę zapisać się dopiero na listopad :/ Jeśli znacie to proszę o kontakt Może być prywatnie, na kasę chorych to wiadomo, że się trzeba naczekać.
limonka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:44   #2326
nataliia
Przyczajenie

KRAKÓW
Czy ktoś słyszał coś na temat niżej wymienionych lekarek??
dr Janczak- Saif
dr Kopecka Monika
dr Nowakowska Grażyna
dr Wojtyś Joanna
Wszelkie opinie, komentarze mile widziane
nataliia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 22:27   #2327
diabolic
Raczkowanie

Witam

szukam endrykologa - na NFZ bo chcę tylko od niego skierowanie na badania hormonów tylko to ma być w jakiś tam dniu cyklu a ja mam co miesiąc kiedy indziej więc wolałabym się doradzić specjalisty

z miasta katowice, sosnowiec, czeladź, dąbrowa górnicza, będzin
diabolic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:04   #2328
casablanka
Raczkowanie

Białystok
Witam .Chodzi mi o zrobienie samej cytologii na NFZ . Gdzie najlepiej i bezstresowo ?
casablanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:04   #2329
limonka1988
Raczkowanie

Wie ktoś w jakich dniach i godzinach przyjmuje dr Świtała z KATOWIC?
limonka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 11:37   #2330
missbennet
Zakorzenienie

W Jastrzębiu Zdroju polecam dr Michała Olesia Przyjmuje w przychodni na Moszczenicy i chyba ma gdzieś jeszcze prywatny gabinet. Lekarz w pełni profesjonalny i pomocny, mam do niego olbrzymie zaufanie. Położna z którą w tej przychodni pracuje to też przemiła osoba, również olbrzymia profesjonalistka. Mam 2 siostry i wszystkie trzy chodzimy do tego lekarza(mama zresztą też), dla każdej z nas był to pierwszy (i ostatni ) ginekolog.
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 12:08   #2331
pykawka
Przyczajenie

w Gdańsku polecam dr Januszewską

Pani doktor przyjmuje (na książeczkę) na Ujeścisku w przychodni lekarskiej, jak również w swiss med (odpłatnie)?

to pierwszy lekarz ginekolog który jest bardzo dokłądny i wykonuje wszelkie potrzebne badania co do doboru tabletek antykoncepcyjnych łacznie z badaniem wątroby i krzepnięcia krwi.

polecam, pani doktor jest młoda ale ma fantastyczne podejście
pykawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:11   #2332
Martusssia
Zakorzenienie

GG do Martusssia

Łódź

Dr Tomaszewski, przyjmuje w przychodni na 10 lutego. Poszłam dzisiaj po tabletki, strasznie uprzejmy, wszystko mi wyjaśnił, porozmawiał, jak człowiek z człowiekiem. Przy badaniu delikatny.

Ćwiczę dla siebie!
Martusssia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:30   #2333
dodka88
Raczkowanie

WROCŁAW

na ul. Biskupiej przyjmuje Pani Ewa Różańska-Zalewska bardzo miła i delikatna. przy kazdej wizycie badanie i co rok cytologia. z zapisem nie ma problemu. mozna nawet kilka dni przed zadzwonic i sie umowic polecam koszt wizyty 100zl
do wrocka przyjechalam 2 lata temu. wtedy nie znalam nikogo kto moze mi polecic jakiegos ginekologa i to byla pierwsza osoba jaka znalazlam w necie...i tak juz zostalo

dodka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 11:47   #2334
cate_
Zadomowienie

Witam
szukam dobrego lekarza w Gdańsku.
Czy możecie mi kogoś polecić??
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 12:16   #2335
MaddalenaElena
Przyczajenie

GG do MaddalenaElena
Smile Dr Agnieszka Zawiejska - ginekolog w Poznaniu- polecacie?

Czy macie może jakieś doświaczenia z tą Panią doktor?
MaddalenaElena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 12:23   #2336
Asienka187
Zakorzenienie

Dot.: Dr Agnieszka Zawiejska - ginekolog w Poznaniu- polecacie?

Cytat:
Napisane przez MaddalenaElena Pokaż wiadomość
Czy macie może jakieś doświaczenia z tą Panią doktor?
Na górze jest przyczepiony wątek zbiorczy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711

Nie słyszałam nigdy o tej Pani dr
Stary 2009-10-19, 16:12   #2337
Magda-L
Przyczajenie

OLSZTYN
Moze ktos podzielic sie opinia? dr M. Lassota-Hoppe
Magda-L jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 16:16   #2338
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda-L Pokaż wiadomość
OLSZTYN
Moze ktos podzielic sie opinia? dr M. Lassota-Hoppe
poszukaj sobie na tej stronie opinii
http://www.znanylekarz.pl/3229/b-maj...ekolog/olsztyn

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2009-10-19 o 16:17
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:28   #2339
Alexxxxis
Zadomowienie

GG do Alexxxxis
Thumbs up Wrocław

Bardzo polecam CORFAMED a szczegolnie dr Zabielska Za wizyte 100zl, czeka sie ok 2-3 dni ale naprawde warto. Pani bardzo mila, delikatna i spokojna. Obsluga i inni lekarze rownie sympatyczni. Zero zastrzezen, polecam!
Alexxxxis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:33   #2340
gusiaf
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Lublin: prof. Rechberger - słyszałam, że jest dobry.
Nie weim czy do niego pójść. I nie mogę doszukać się informacji na jego temat w wątku. Może go znacie?
owszem,jest swietnym lekarzem,dla mnie profesor jest kims wielkim bo po latach chodzenia do konowałów w ciągu zaldwie 1 wizyty rozwiązał mój problem i nareszcie jestem matką!!z czystym sumieniem polecam(mnie polecil Go mój znajomy ginekolog)i wiem,ze wiele osób Go bardzo chwali.pare lat temu przyjmował na Fabrycznej 5c,wt,czw 15-18godz,tel.081 746 54 09,rejestracja na ok.tydzien przed wizytą tel 081 525 95 56.pracuje na gin.operacyjnej na Jaczewskiego.konkretny,rz eczowy,nie wdaje sie w byle pogawedki tylko od razu do rzeczy.wizyta krotka ale skuteczna.swietny facet.raz jeszcze polecam.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Witam,szukam dobrego gina z Wroclawia,najlepiej na NFZ,bo mieszkam tu od niedawna i nie dysponuje extra kasą. Przeszukałam juz wątek i zebralam pare nazwisk,ale nie ma informacji na temat gina prowadzacego ciążę a takiego mi własnie teraz trzeba.Najlepiej gdyby jeszcze przyjmował w niezłym szpitalu(chodzi o poród).Czy polecicie tego Bodniaka bo najwiecej dobrego na jego temat?A może Sliwa?będę wdzięczna za odpowiedź.
gusiaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości