![]() |
#2311 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Gniewino niedaleko Wejherowa
dr Wajlonis Bardzo miły i uprzejmy, delikatny facet Przyjmuje na NFZ |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Przyczajenie
|
GLIWICE:
Pani dr. Skwira-Kapała, która przyjmuje w gabinetach na ulicy Dubois. Leczyłam się dłuuugo w tak polecanym corfamedzie we Wrocku kiedy bylam na studiach i pol studiow mi minelo na chorowaniu, o wspolzyciu nie moglo byc mowy, a wrocilam do Gliwic i dopiero tutaj zostalam wyleczona. Ciekawe, ze lekarze robili mi badania na wszystko, bylam u kilku roznych, niektory stawiali na to, ze wszystko przez nadzerke, mialam krio na nia chociaz sie nie powinno jesli to nie jest absolutnie konieczne, a problem byl dalej... ciekawe czy nigdy nie slyszeli o beztlenowych bakteriach... Wiekszosc ustrojstw jest tlenowa i te sie lapie najczesciej, a ja mialam beztlenowce, na ktore dzialaja tylko dwie substancje dostepne w Polsce i rzadko sie je stosuje totez stosowalam mnostwo roznych lekow, ale ani razu tego wlasciwego. A Pani dr. Skwira po calym wywiadzie, gdzie uwaznie wysluchala co mam do powiedzenia od razu powiedziala, ze zrobimy tym razem komplet badan. Bylam przekonana, ze to znow nic nie da, bo zawsze wychodzily "dobrze" tylko cytologia mowila wciaz o stanie zapalnym i juz zaczelam protestowac... kiedy dowiedzialam sie, ze wg. niej to beda beztlenowce no i byly byly... poza tym wizyta jest dosc sympatyczna, bardzo rzeczowa Pani dr., mila, pamieta swoje pacjentki, nie zawsze sie placi tyle samo za wizyte, czesto placi sie mniej. Cena wizyty to chyba teraz 80zl z usg dop. i badaniem piersi, ktore wykonywane jest co jakis czas. POLECAM Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Przyczajenie
|
hej,
szukam lekarza w Krakowie. Najlepiej takiego do którego nie trzeba się umawiać z półmiesięcznym wyprzedzeniem. Czy jest możliwe znalezienie nie drogiego takiego lekarza a jednocześnie dobrego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy łatwo się dostać do dr.Hoffaman na ul. Kłopotowskiego gdy przyjmuje na NFZ? o ile wiem to nie ma zapisów tylko kto pierwszy ten lepszy? czy są straszne tłumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Rozeznanie
|
Szczecin
Dr Mieczysław Żółtowski przyjmuje na Os. Słonecznym w przychodni ginekologicznej na ul. Kostki Napierskiego, bardzo przesympatyczny doktor. Już w podeszłym wieku, jednak ja osobiście jestem bardzo zadowolona z jego podejścia. Chodzę do Niego już od ponad 2 lat.
#2316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja szukam w Warszawie lekarza, który moze mi zrobic kolposkopię (na NFZ) Edytowane przez obywatelka planety Ziemia Czas edycji: 2009-10-07 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zadomowienie
|
szukam dobrego ginekologaz NYSY czy mozecie kogos polecic fajnie by jeszcze było jak by to była kobieta
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Raczkowanie
|
WROCŁAW
A ja polecę jeszcze kogoś z Wrocka. Od roku chodzę do Corfamedu do doktor Milnerowicz-Nabzdyk. Na początku byłam nieufna i nieco podejrzliwa biorąc pod uwagę niemiłe wspomnienia lekarzy z przychodni na placu Katedralnym, na szczęście pani doktor okazała się być odpowiednim człowiekiem na właściwym miejscu. Przy wejściu do gabinetu przedstawia się, przeprasza za każde spóżnienie wynikające z jej winy, jest konkretna i rzeczowa ale można również z nią pogadać o innych rzeczach. Sama proponuje zrobienie cytologii i badanie piersi. Przy każdej wizycie wykonuje dopochwowe usg. Od 7 miesięcy biorę yaz i niedawno zaczęły się pojawiać skutki uboczne w postaci bolących jajników- pani doktor od razu skierowała mnie na badania po których zastanowimy się nad zmianą pigułek. Słucha pacjentek i rozwiewa wątpliwości nawet takich poschizowanych kobietek jak ja. Za wizytę niestety płaci się obecnie 100 zł ale warto - szczerze polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Raczkowanie
|
Szczecin,
Ja szukam dobrego gina na prawobrzeżu, który ma w gabinecie usg i najlepiej zeby pracował w szpitalu w Zdrojach ![]() pozdrawiam Ania |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Raczkowanie
|
Poznań!
Dziewczyny mam pytanie. Chcę się udać do ginekologa, doszłam do wniosku, że to już najwyższa pora sprawdzić czy wsystko gra na pewno. 3 miesiące temu byłam u "rodzinnej znajomej", ale podczas wizyty czułam się mało komfortowo, poza tym mam okropnie nieregularne miesiaczki, leki ktore mi przepisała nie pomogły (hormony) choć jak twierdziła powinny ustawić wszystko jak należy, skutek jest odwrotny-wszystko jest jeszcze bardziej rozregulowane, we wrześniu mój cykl trwał 14 dni ![]() Dodam, że Pani doktor nie zrobiła żadnych badań poza USG i wywiadem podczas którego padły 3 pytania: "Co się dzieje?", "Czy rozpoczęłam współżycie?" i o datę ostatniej miesiączki. Lekarza, którego teraz wybiorę chciałabym zapytać o to czy mogę brać tabletki anty. ale zastanawiam się czy nie będzie to "wyskok" skoro moja sytuacja jest jaka jest. Czy powiedzieć mu o tym, że chciałabym zacząć przyjmować takie leki? Wiem, że one potrafią wszystko wyregulować, ale czy aż taką rozpiętość też, to już nie mam pojęcia, dlatego mimo wszystko wolę nie wyskoczyć na pierwszej wizycie z takim "głupim tekstem". Pytanie brzmi do jakiej PANI DOKTOR (zależy mi aby była to kobieta) się udać? Czy możecie polecić kogoś, do kogo nie trzeba się umawaić na pół roku przed wizytą? Oczywiście biorę pod uwagę wizytę prywatną ![]() Chciałam Was tylko jeszcze zapytać czy któraś miała do czynienia z doktor Beatą Kubiaczyk-Paluch, przyjmującej na Słowiańskiej 55? Koleżanka powiedziała, że była u niej i było o.k, ale może u Was dowiem się czegoś więcej. Edytowane przez ewel92 Czas edycji: 2009-10-11 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Konto usunięte
|
Gliwice
Potrzebny dobry, prywatny ginekolog położnik, do którego nie ma kolejek. Odpadają: Arabski - przerażają mnie kolejki Burchaciński - przeraża mnie sam doktor |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Rozeznanie
|
ewel, pigułki antykoncepcyjne bywają stosowane jako sposób na uregulowanie miesiączek. Idziesz do lekarza po to by się czegoś dowiedzieć i by Ci pomógł, zatem jak najbardziej jest wskazane poinformowanie go o Twoich zamiarach. Myślę, że można założyc, ze nie jedna młoda niewiasta juz zadała mu to pytanie
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Kobietki--potrzebny ginekolog endokrynolog z okolic tychy,pszczyna,oświecim
dziekuje za jakiekolwiek info
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Rozeznanie
|
Czy możecie polecić jakiegoś ginekologa z Warszawy na NFZ?
Bardzo mi na tym zależy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, znacie jakiegoś ginekologa z Katowic lub najbliższych okolic (Chorzów, Siemianowice, Sosnowiec), do którego nie trzeba długo czekać, maksymalnie kilka dni? Mam pilną sprawę a gdzie nie dzwonię to mogę zapisać się dopiero na listopad :/ Jeśli znacie to proszę o kontakt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Czy ktoś słyszał coś na temat niżej wymienionych lekarek?? dr Janczak- Saif dr Kopecka Monika dr Nowakowska Grażyna dr Wojtyś Joanna Wszelkie opinie, komentarze mile widziane |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Raczkowanie
|
Witam
szukam endrykologa - na NFZ bo chcę tylko od niego skierowanie na badania hormonów tylko to ma być w jakiś tam dniu cyklu a ja mam co miesiąc kiedy indziej więc wolałabym się doradzić specjalisty z miasta katowice, sosnowiec, czeladź, dąbrowa górnicza, będzin
#2328 |
Raczkowanie
|
Białystok
Witam .Chodzi mi o zrobienie samej cytologii na NFZ . Gdzie najlepiej i bezstresowo ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Raczkowanie
|
Wie ktoś w jakich dniach i godzinach przyjmuje dr Świtała z KATOWIC?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
W Jastrzębiu Zdroju polecam dr Michała Olesia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Przyczajenie
|
w Gdańsku polecam dr Januszewską
Pani doktor przyjmuje (na książeczkę) na Ujeścisku w przychodni lekarskiej, jak również w swiss med (odpłatnie)? to pierwszy lekarz ginekolog który jest bardzo dokłądny i wykonuje wszelkie potrzebne badania co do doboru tabletek antykoncepcyjnych łacznie z badaniem wątroby i krzepnięcia krwi. polecam, pani doktor jest młoda ale ma fantastyczne podejście |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Łódź
Dr Tomaszewski, przyjmuje w przychodni na 10 lutego. Poszłam dzisiaj po tabletki, strasznie uprzejmy, wszystko mi wyjaśnił, porozmawiał, jak człowiek z człowiekiem. Przy badaniu delikatny.
#2333 |
Raczkowanie
|
WROCŁAW
na ul. Biskupiej przyjmuje Pani Ewa Różańska-Zalewska ![]() ![]() ![]() do wrocka przyjechalam 2 lata temu. wtedy nie znalam nikogo kto moze mi polecic jakiegos ginekologa i to byla pierwsza osoba jaka znalazlam w necie...i tak juz zostalo ![]()
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
Witam
szukam dobrego lekarza w Gdańsku. Czy możecie mi kogoś polecić?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy macie może jakieś doświaczenia z tą Panią doktor?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dr Agnieszka Zawiejska - ginekolog w Poznaniu- polecacie?
Na górze jest przyczepiony wątek zbiorczy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711 Nie słyszałam nigdy o tej Pani dr
![]() |
#2337 |
Przyczajenie
|
OLSZTYN
Moze ktos podzielic sie opinia? dr M. Lassota-Hoppe |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
poszukaj sobie na tej stronie opinii
http://www.znanylekarz.pl/3229/b-maj...ekolog/olsztyn
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2009-10-19 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zadomowienie
|
![]()
Bardzo polecam CORFAMED a szczegolnie dr Zabielska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Witam,szukam dobrego gina z Wroclawia,najlepiej na NFZ,bo mieszkam tu od niedawna i nie dysponuje extra kasą. Przeszukałam juz wątek i zebralam pare nazwisk,ale nie ma informacji na temat gina prowadzacego ciążę a takiego mi własnie teraz trzeba.Najlepiej gdyby jeszcze przyjmował w niezłym szpitalu(chodzi o poród).Czy polecicie tego Bodniaka bo najwiecej dobrego na jego temat?A może Sliwa?będę wdzięczna za odpowiedź. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.