Mamusie październikowe 2015! część II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-13, 20:11   #2311
gosiek0388
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

dziewczyny , poważnie z tymi słodkościami jak się zje to dziecko wierzga??to ja musze najesc sie sporo na mojego śpiocha

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-04-13 o 20:18
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:13   #2312
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
dziewczyny , poważnie z tymi słodkościami jak się zje to dziecko wierzga??to jak musze najesc sie spoko na mojego śpiocha
Poważnie, poważnie.

Libra dobrze że już w domku jesteś, odpoczywaj do końca miesiąca szybko zleci

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:34   #2313
vikicullen
Zadomowienie

Prawda ze słodyczami, zawsze jak sie martwiłam ,ze ruchów nie czuję to jadlam batona i zaczynalo sie
A po glukozie mi tak szalał, że myslalam że zaraz wyskoczy

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:05   #2314
Em_jK
Rozeznanie

Pasztetnik,

Super, że wszystko ok no i cichutko synka gratuluję!

Mała,

Ale juz większość z nas jest w drugim trymestrze

Emylka,

Wybacz kochana 😞, ale ja nadal w pracy i nie bardzo mam kiedy zaktualizować tą pierwszą stronę . Jak jutro z rana będę się nadawała do życia to Cie wpisze, a narazie musisz uzbroić się w cierpliwość

Libra,

Super, że już wysyłas! Teraz odpoczywaj sobie

Doorisska,

Dawno cie nie było jak się czujesz?
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:53   #2315
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Nie wiedzial nikt wczesniej? Czy tylko wybrancy?
Jak im powiedzieliscie i czy w jakichs uroczystych okolicznosciach?

O to obys odziedziczyla po mamie brak rozstepow

Dobrej nocki

Ja zmeczona siedzę w aucie i czekam pod tesco na tz. Boze ta praca mnie wykancza. Nie wyobrażam sobie w niej siedzieć do wrzesnia :/ ale bede musiala jak najdluzej zeby miec czas dla dzidzi i kase. Pod tym wzgledem uk jest beznadziejne. Marzy mi się l4 i wyje.ne na pracę
W pl tez jest 9 mcy macierzynskiego?

I jeszcze to usg, chyba oszaleje z nerwów do 18 maja. Dupa dupaaa.

Musialam sie wymarudzic
A ja do 29 maja; (
Stary 2015-04-14, 05:16   #2316
mala29lll
Zakorzenienie

Dobry Wstawać śpiochy, bo się nudzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2015-04-14, 05:44   #2317
niud
Wtajemniczenie

Gratuluje wszystkich udanych wizyt. Super, że wszytko dobrze ! Gratuluje też dziewczynek i chłopców, coraz więcej nas
Wczoraj wieczorem nie dałam rady Was przeczytać, więc dokończyłam z rana.
Ostatnio ciągle chodzę niewyspana, dopiero wtorek a już nie mogę doczekać się weekendu.

Kciuki za dzisiejsze wizyty i nie piszcie za dużo, bo przez Was chodzę jeszcze bardziej nie wyspana !
niud jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 06:08   #2318
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Nie wiedzial nikt wczesniej? Czy tylko wybrancy?
Jak im powiedzieliscie i czy w jakichs uroczystych okolicznosciach?

O to obys odziedziczyla po mamie brak rozstepow

Dobrej nocki

Ja zmeczona siedzę w aucie i czekam pod tesco na tz. Boze ta praca mnie wykancza. Nie wyobrażam sobie w niej siedzieć do wrzesnia :/ ale bede musiala jak najdluzej zeby miec czas dla dzidzi i kase. Pod tym wzgledem uk jest beznadziejne. Marzy mi się l4 i wyje.ne na pracę
W pl tez jest 9 mcy macierzynskiego?

I jeszcze to usg, chyba oszaleje z nerwów do 18 maja. Dupa dupaaa.

Musialam sie wymarudzic
Tylko 2 kolezanki z pracy A zwyczajnie, najpierw TZ zadzwonil do swojej mamy a potem ja do mojej, przez telefon jakos latwiej Fotke wyslalam mms Dzis powiem tez oficjalnie w pracy. Jeszcze TZ chce swojej siostrze powiedziec, a tak to reszta sie dowie dopiero jak juz sami brzuch zobacza

U mnie tez kijowo w pracy na zleceniu, nic mi nie przysluguje :/ Siedze i sie kisze dla ubezpieczenia, musze tak wytrwac do konca maja a potem slub i TZ dopisze mnie do ubezpieczenia u siebie w pracy. Za te grosze co oni mi placa nie oplaca sie w ciazy dluzej zarzynac

Dziewczyny, nie spie dzis od 4:00 I przez to juz teraz chce mi sie spac a tu trzeba do roboty wstawac :// TZ mnie obudzil bo ta noga po kleszczu tak go boli, ze rzucal sie cala noc po lozku, ogromny rumien mu wylazl i ma goraczke. Bierze antybiotyki na borelioze ale chwile potrwa zanim zaczna dzialac
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-04-14 o 06:12
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 06:19   #2319
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Gratuluje wszystkich udanych wizyt. Super, że wszytko dobrze ! Gratuluje też dziewczynek i chłopców, coraz więcej nas
Wczoraj wieczorem nie dałam rady Was przeczytać, więc dokończyłam z rana.
Ostatnio ciągle chodzę niewyspana, dopiero wtorek a już nie mogę doczekać się weekendu.

Kciuki za dzisiejsze wizyty i nie piszcie za dużo, bo przez Was chodzę jeszcze bardziej nie wyspana !
że też chce CI się w ogóle nadrabiać

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie spie dzis od 4:00 I przez to juz teraz chce mi sie spac a tu trzeba do roboty wstawac :// TZ mnie obudzil bo ta noga po kleszczu tak go boli, ze rzucal sie cala noc po lozku, ogromny rumien mu wylazl i ma goraczke. Bierze antybiotyki na borelioze ale chwile potrwa zanim zaczna dzialac
Kurde biedny. Chyba nie zawsze ukąszenie jest tak odczuwalne Może to i lepiej, że organizm się broni i informuje. Czasem jak ma się kleszcza to nawet o tym nie wiesz i wtedy to nie dobrze
Stary 2015-04-14, 06:22   #2320
mariolaw_132
Zakorzenienie

Dzien dobry

Obskoczylam strony w poszukiwaniu samych dobrych wiesci I dokopalam sie gratuluje zdrowych malenstw i kciuki nadal zacisniete za dzis.

Ja od rana wcinam resztki czekoladowych jaj

A i juz wyczywam moja zabuche

Bylo cos pisane o tabletkach dha i na mnie chyba tez za dobrze nie dzialaja. Gin kazala mi beac wymiennie z witaminami co drugi dzien i jak wzielam w niedziele to krecilo mi sie w glowie. Wczoraj ten efekt delikatnie sie utrzymywal az sie boje jej wziac dzisiaj ale bede muala pewnosc czy to od tego bo gdyby nie wy to bym na to nie wpadla.
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 06:30   #2321
malinowa4
Zakorzenienie

Witam się z rana już się nie mogę doczekać 11:30!! Proszę o mocne trzymanie kciuków żeby wszystko było w porządku Może uda mi się dowiedzieć kto tam siedzi
Miałam wstać później ale pęcherz mnie obudził i już nie usnę .. Jak dobrze pójdzie to po lekarzu pojadę zamówić tort i bukiet i może nawet oglądnąć pierwsze sukienki Czas najwyższy tż pracuje tylko do końca tego tygodnia więc będziemy więcej czasu razem spędzać a później ślub, wakacje i przeprowadzka i się zacznie rodzinne życie hihi
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 06:33   #2322
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
że też chce CI się w ogóle nadrabiać

Kurde biedny. Chyba nie zawsze ukąszenie jest tak odczuwalne Może to i lepiej, że organizm się broni i informuje. Czasem jak ma się kleszcza to nawet o tym nie wiesz i wtedy to nie dobrze
Dokladnie, nie zawsze Sama mialam 2x kleszcza i zawsze tylko maly punkcik po ukaszeniu ktory wkrotce znikal. Wszystko zalezy, czy kleszcz jest nosicielem boreliozy (zwykle sa te duze stare) i TZ ma pecha bo juz drugi taki go ugryzl 2 lata temu tez mial borelioze i teraz jak go ten drugi ugryzl, to miejsce po ukaszeniu 2 lata temu tez ma czerwone i obrzekniete :/

Stary 2015-04-14, 06:39   #2323
mala29lll
Zakorzenienie

Mariola teraz w ciąży to nie wiadomo co nam szkodzi. Może czasem nic tylko po prostu hormony szaleją.
A który masz tydzień i co czułaś? bo ja czasem takie smyranko a czasem takie puk puk Wczoraj na poczekalni jak tak małe świrowało to czułam jakby mnie ktoś w brzuchu palcem głaskam/smyrał i taki puk puk a zaraz zobaczyłam na USG co tam wyprawia małe

Malinka aż kipię z ciekawości kto CI tam siedzi No i będę musiała co chwilę odświeżać stronę hihihi Oczywiście kciuki za Twoją i wszystkie wizyty dziś
Stary 2015-04-14, 06:42   #2324
mariolaw_132
Zakorzenienie

Mala czuje takie smyranie i czasami przelewanie. Puk puk tez mi sie zdarzylo ale zazwyczaj z zaskoczenia i w malo odpowiednim momencie ja mam koncowke 15tc
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 06:53   #2325
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Mala czuje takie smyranie i czasami przelewanie. Puk puk tez mi sie zdarzylo ale zazwyczaj z zaskoczenia i w malo odpowiednim momencie ja mam koncowke 15tc
No ja też końcówka 15 tygodnia, a wg USG końcówka 16

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 06:58   #2326
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Mariola teraz w ciąży to nie wiadomo co nam szkodzi. Może czasem nic tylko po prostu hormony szaleją.
A który masz tydzień i co czułaś? bo ja czasem takie smyranko a czasem takie puk puk Wczoraj na poczekalni jak tak małe świrowało to czułam jakby mnie ktoś w brzuchu palcem głaskam/smyrał i taki puk puk a zaraz zobaczyłam na USG co tam wyprawia małe

Malinka aż kipię z ciekawości kto CI tam siedzi No i będę musiała co chwilę odświeżać stronę hihihi Oczywiście kciuki za Twoją i wszystkie wizyty dziś

U mnie czuc ze sie dzidzia wyciaga glownie wieczorem jak sie poloze, tak leze i leze w ciszy probujac zasnac i nagle sruu - jakas "ryba" mnie szturchnela od srodka I tak pare razy zanim zasne. Czasem az zabola mnie te naciagniete wiezadla. W ciagu dnia tak nie czuje bo sie ruszam i mnie wszystko rozprasza a te kopniaki sa na tyle delikatne ze musze sie chwile wsluchac w organizm.

Aa co do tego co szkodzi dzidzi: mowie wczoraj do gina, ze ost. 3 tyg byly okropne, ze jem same smieci (frytki, chipsy, zapiekanki) bo praktycznie wszystko inne zwracam, chyba znowu schudlam, ze martwie sie tym. A on do mnie "jesli nie je pani niczego typowo trujacego a wyniki badan sa prawidlowe, to nie ma co sie w ogole tym przejmowac, to dzidzia ma rosnac a nie pani" I mam jesc co chce cieszac sie tym ze mam choc na to apetyt. A jak weszlam na wage i potwierdzilo sie ze znowu schudlam (lacznie odkad mnie wazy 2,2kg), to skomentowal tylko "no i dobrze, na tycie to ma pani jeszcze duuuzo czasu", hehe, lubie go

Stary 2015-04-14, 07:00   #2327
gosiek0388
Zadomowienie

hellooooo
a ja dziś pospałam , miałam zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty sen erotyczny nad ranem łoooo dorwałam męża ,
(miał oczy jak 5 zł) no i akcja ale jednostronna , bo ja mam zakaz boje się zaszkodzić maleństwu , ale myśle że może sam orgaźmik bez seksiku by nic nie zaszkodził, jak myślicie? ale mam chcice, 3 miesiące bez sexu i jeszcze z 2 tygodnie napewno bo infekcje dorwałam

moje dziecko właśnie chyba odbywa mecz piłkarski, sie mały rozbrykał

dziewczyny nie moge patrzeć na siebie w lustrze, mały zabrał mi resztki urody jakie miałam, wyglądam tragicznie, twarz obsyfiona , jakas taka w plamkach, blada jak gofno w trawie, jednym słowem tragedia , musze chyba wrócić do blondu bo patrzeć na siebie nie moge, myślicie że już mogłabym strzelić sobie baleyage?

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-04-14 o 07:11
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 07:31   #2328
Libra2
Zadomowienie

Witam wszystkim w ten piękny słoneczny poranek. Obudziłam się, a właściwie to obudził mnie głód o 4 nad ranem. Od wczoraj mam taki apetyt że właściwie to mogłabym nie wychodzić z lodówki. Chyba nadrabiam te stracone dni.Marzy mi się jakiś męski mięsny posiłek ale na razie muszę trzymać lekkostrawną dietę,życie jest okrutne...
Co do ruchów to ja w dalszym ciągu nic nie czuję ale na razie się tym nie martwię .Dzisiaj jak leżałam i czekałam aż się trochę rozjaśni to zrobiła mi się tka śmieszna wypukłość więc mam pewność że ktoś tam grasuje.
O mojej ciąży też wiedzą tylko przyszli dziadkowie i jedna koleżanka. No przynajmniej ja nikomu więcej nie mówiłam ale też nikomu nie zakazywałam przekazywania wiadomości dalej. Ja szczególnie się nie obnoszę ze swoim stanem, dopóki nic nie widać to nikt mnie nawet nie podejrzewa.Wstyd się przyznać ale zawsze byłam raczej sceptycznie nastawiona do macierzyństwa i zarzekłam się jak żaba błota że matką nigdy nie będę. Dopiero jak poznałam Tż to mi się pozmieniały priorytety. Mam nadzieję że się odnajdę w tej nowej roli i nie zostanę sfrustrowaną matką żałującą swej decyzji do końca życia.

malinowa4 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Stary 2015-04-14, 07:41   #2329
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny nie moge patrzeć na siebie w lustrze, mały zabrał mi resztki urody jakie miałam, wyglądam tragicznie, twarz obsyfiona , jakas taka w plamkach, blada jak gofno w trawie, jednym słowem tragedia , musze chyba wrócić do blondu bo patrzeć na siebie nie moge, myślicie że już mogłabym strzelić sobie baleyage?
ale wam zazdroszczę tych ruchów!! mój dzidziol jest jednym z najstarszych a jeszcze nie czułam kopniaka jakieś bulgotania, muskanie ale nie mam 100% pewności czy to jest to czy jelita czy coś tam... dopiero jak mnie porządnie kopnie to będę wiedziała

Gosiek ja planuję w tym tygodniu ombre sobie zrobić więc myślę, że możesz tylko zwróć uwagę na wentylację.

Coraz większego nerwa mam boziu jak ja bym chciała już czuć dzidziusia byłabym wiele spokojniejsza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-14, 07:44   #2330
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Witam, gratuluję dobrych wizyt i trzymam kciuki za kolejne, w tym za swoją

W poznanie płci nie wierzę, ale i tak się nie mogę doczekać, zwłaszcza jak czytam o tych Waszych smyraniach, pukaniach, a u mnie wciąż cisza :P

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
boziu jak ja bym chciała już czuć dzidziusia byłabym wiele spokojniejsza
Nie będziesz spokojniejsza, gwarantuję Zacznie się "ej, coś za długo się nie rusza, na pewno coś się stało" i pukanie się w brzuch
Stary 2015-04-14, 07:46   #2331
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
hellooooo
a ja dziś pospałam , miałam zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty sen erotyczny nad ranem łoooo dorwałam męża ,
(miał oczy jak 5 zł) no i akcja ale jednostronna , bo ja mam zakaz boje się zaszkodzić maleństwu , ale myśle że może sam orgaźmik bez seksiku by nic nie zaszkodził, jak myślicie? ale mam chcice, 3 miesiące bez sexu i jeszcze z 2 tygodnie napewno bo infekcje dorwałam

Też się zastanawiam jak to z tym orgazmikiem bez klasycznego sexiku?

Ja tez wyglądam strasznie. Spuchnięta, blada i pryszczata. No musi być baba Najchątniej bym poszła i się walnęła na solarium, bo tak czasem lubiłam sobie iść poprawić humor, a tu doopka blada i nie można jej opalić
Stary 2015-04-14, 07:49   #2332
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Też się zastanawiam jak to z tym orgazmikiem bez klasycznego sexiku?
A to nie w orgazmie przypadkiem jest największy problem? Skurcze macicy, skoki ciśnienia i tak dalej? Wiem że jest milion teorii na ten temat, jedna obala drugą, więc pewnie trzeba by dopytać fachowca.
Stary 2015-04-14, 07:51   #2333
mala29lll
Zakorzenienie

Libra ja tyle lat czekałam na dzidzię, a i tak się boję co to będzie To naturalne raczej

Cytat:
ale wam zazdroszczę tych ruchów!! mój dzidziol jest jednym z najstarszych a jeszcze nie czułam kopniaka jakieś bulgotania, muskanie ale nie mam 100% pewności czy to jest to czy jelita czy coś tam... dopiero jak mnie porządnie kopnie to będę wiedziała

Coraz większego nerwa mam boziu jak ja bym chciała już czuć dzidziusia byłabym wiele spokojniejsza
Nie bój żaby. Niedługo poczujesz A do porządnego kopa to jeszcze mamy dłuugą drogę. Weź sobie wieczorem zjedz jakiegoś batonika i gdzieś za pół godziny usiądź zamknij oczy i się wczuj w swoją macicę. powinnaś odróżnic to uczucie od bulgotania we flakach własnych
Stary 2015-04-14, 07:52   #2334
Malpka
Zakorzenienie

hej wam
ale sie ciesze dzisiaj mam usg

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Dostałam list ze szpitala. Scan mam 16 Kwietnia! To juz w ten czwartek! ale mi niespodzianke zrobili I dodatkowo tuz po pracy, jak miło, ze nie bede musiala sie specjalnie zwalniać
Alez sie moj TZ ucieszy, ciekawe czy bedzie mógł wczesniej z pracy wyjść.
super

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Mam tez wizyte w szpitalu 21 Kwietnia, chcą zebym przed nią powtórzyła badania tarczycy. Pewnie bedą omawiać moją tarczyce wtedy. Ciekawe dlaczego chcą bym powtórzyła jak robiłam badania niedawno. Hmm. Moze chcą porównać winiki. Dobrze, ze jutro z rana ide do lekarza to niech mi od razu pobiorą krew. Mam tez nadzieje wybłagac badanie witaminy D.
a miałas problem z tarczycą? bo mi tez lekarka kazała powtarzać teraz dostałam leki i po 2 tygodniach znow muszę powtórzyć

Cytat:
No więc z maluchem wszystko okNie wiem ile ma cm bo leżało tyłem i to jeszcze jakieś wygiete w łuk i się wierciło niemiłosiernie. Nie dało się zmierzyć. Nie mam fotki bo by była fotka pleców. Cały czas wierzgało nogami i stopy pokazywało. Oczywiście też nie pokazało co ma między nóżkami eh pierdołka mała. Chociaz się napatrzyłam jak bryka Na poczekalni mówiłam mężowi, że wierzga bo czuję i faktycznie tak tymi nogami wierzgało jak koń czyli jednak naprawdę czuję już Wyniki PAPPA wyszły super. Następna wizyta 4 maja Dalej mam się bardzo oszczędzać. Trochę za dużo przybrałam ale nie ma się co dziwić jak tylko leżałam. Mam nadzieję, że teraz się jakoś wyrówna i jestem strasznie opuchnięta. Zmniejszył mi dawkę leków i już nie musza brać Lutki podjęzykowej huraaaaaa zamienił mi ją na DUphaston
acha na 4 D tez nic nie było widac tak się wierciło małe
Drugie genetyczne i poczatek szkoły rodzenia mam 25 maja w dzień moich 30 urodzin
super ze wszystko dobrze
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 07:53   #2335
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Nie będziesz spokojniejsza, gwarantuję Zacznie się "ej, coś za długo się nie rusza, na pewno coś się stało" i pukanie się w brzuch
dzięki za pocieszenie!

ok ja idę się ogarnąć, bo jestem z grona tych co koszmarnie wyglądają a za godzinkę muszę wyjść na busa. także laski trzymać kciuki, ja też trzymam za współwizytujące dam znać po
Stary 2015-04-14, 08:06   #2336
Em_jK
Rozeznanie

Dzień dobry

Wczoraj ledwo dociągnełam do tej 23 i jak sobie pomyślę, że jutro czeka mnie to samo

Teraz Gucia mnie obudziła i zaraz robie śniadanko

Kciuki trzymam za wszystkie wizytujace. Przynieście same dobre wieści

Co do smyrania to moje marsjanki są najmłodsze, a też juzbod jakiegoś czasu je czuje. Ale tylko rano i wieczorkiem i w dodatku nie każdego dnia. Ale to naprawdę bardzo delikatne jest. Juz nie mogę się prawdziwych kopniaków doczekać

Udanego wtorku 🐝
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 08:07   #2337
Talantea
Zakorzenienie

Malpka

Tak, od trzech lat sie lecze na tarczyce, biore levotyroxyne 75 teraz wczesniej przed ciązą brałam 50. Jak fajnie, ze sie umówiłam wczesniej do lekarza zeby wyprosic badanie witaminy D, od razu pokaze jej list ze szpitala zeby powtórzyli funkcje tarczycy. Zobaczymy, dam znać.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 08:08   #2338
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
także laski trzymać kciuki, ja też trzymam za współwizytujące dam znać po

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość
Co do smyrania to moje marsjanki są najmłodsze, a też juzbod jakiegoś czasu je czuje.
Uch, szlag mnie z zazdrości trafi
Stary 2015-04-14, 08:10   #2339
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość

A ja tez juz po wizycie i wszystko super
Miałam baaardzo dokladne badanie, z pol h trwalo, gin badal wszystko: nawet dlugosc kosci udowej Dzidzia ma juz 7,48cm Wychodzi na 2-3 dni wieksza niz wg OM. A przeziernosc wg niego 1,3 ( badal dwa razy), tętno 156 - idealne, kosc nosowa piekna. Nie wiem wiec jak tamta ginka w piątek mnie badalala Moj gin mowi, ze wyniki mam wzorowe i nic nie sugeruje nawet zeby byla jakakolwiek trisomia, po co mnie wiec tamta tak stresowala Zaluje ze do niej poszlam, wywalilam 250zl za badanie ktore mnie tylko zirytowalo i bylo mniej szczegolowe niz u mojego gina, a myslalam ze w klinice bedzie lepsze

Wrzucam fotki. Dzidzia tylem sie usadowila, wredota dupke nonstop pokazuje na badaniu Ale mnie gin naszturchal zeby ja obrocic i w koncu sie udalo do badan ale fotke mam z d*py strony Dostalam tez fotke buzki i nozki bo pieknie wystawila do zdjecia Wgl latala po brzuchu caly czas, lapala sie rączkami za nózki haha

Aa i podobno na 90% będze chłopak TZ sie cieszy bo na to liczyl a ja po cichu licze na to 10% bo komu kupie teraz lalki barbie
super

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
mnie mimo iż dalej nie ma na pierwszej stronie to też dziś zaczął się 2 trymestr bo tez mam 13 i 1 : )
no to lecimy równo
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 08:13   #2340
vikicullen
Zadomowienie

Hejo laseczki, ja juz w pracy od 2 godzin, tyłek mnie juz boli a tu trzeba do 15. 30 siedziec:/

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości