Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-02, 14:32   #2311
pannamima
Zakorzenienie

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Tetrikk dobrze że jednak nie było tak źle jak się zapowiadało. ;-)

Ale upał, już nie mogłam wyleżeć dłużej. Zaraz ogarniam się i lecimy na parapetowkę
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:34   #2312
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
No i nie pojedziemy w londynie do tego museum Harrego Pottera. Bilety wyprzedane

No mówiłam właśnie ze masakra jest z biletami:/ zwłaszcza teraz bo od 1-2 tyg są wakacje tutaj to dzieciaki tez jadą.
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:38   #2313
zambeza
polaczek cebulaczek

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52283530]No mówiłam właśnie ze masakra jest z biletami:/ zwłaszcza teraz bo od 1-2 tyg są wakacje tutaj to dzieciaki tez jadą.[/QUOTE]

szkoda ze dopiero teraz to sprawdzilam no ale w sumie wiem dopiero od tygodnia ze jedziemy wiec pewnie i tak tydzien temu tez bym nic nie znalazla

pojde sobie na dworzec kings cross i sobie chociaz fotke z wozkiem strzele
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:39   #2314
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie, teraz tylko klepnijcie sale i z glowy bedzie. Robicie calonocne wesele z djem/zespolem czy raczej takie przyjecie?
Całonocną imprezę, nie chcemy stypy Dla takiej zwykłej posiadówy nie szukałabym sali

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
Sophie fajna sala
trzymam kciuki zeby cena byla ok!

ja tez jestem z ekipy hejtujacej rodzynki, wgl nie przepadam za suszonymi owocami.

wczoraj na roczku bylo ok, uwielbiam siostrzenice Tzta. taki bobas to marzenie. ale po tym dniu i wgl stwierdzam ze chyba wole urodzic dziewczynke, a zawsze bylam za chlopcem ogolnie z imprezy wynioslam guza na czole bo syn kuzynki nagle ni z gruszki ni z pietruszki rzucil we mnie ciezka plastikowa kula. na chwile mnie zamroczylo. ogolnie mama sobie z nim nie radzi, impreze rozwalal. dostala namiar na poradnie psychologiczno-pedagogiczna

a wieczorem Tz wyszedl na meski wypad, wrocil o 3 i koniecznie chcial rozmawiac i zapewniac jak to mnie kocha i jestem cudowna. faceci i alkohol
To nie zależy od płci a od rodziców i ich wychowania (po części też od temperamentu dziecka po prostu). Widziałam już dziewczynki-diabełki, które zachowywały się przerażająco.
Czasem się zastanawiam po co ludzie mają dziecko albo co gorsza dzieci jak nie potrafią ich ogarnąć.
Ostatnio z mamą miałyśmy taką sytuacje, że chciałyśmy dostać się do miejscowości obok naszej, jakieś 4km. Bez samochodu (obie bez prawka) i rowerów (wiało strasznie) stwierdziłyśmy, że może uda się złapać stopa. I faktycznie. Zatrzymało się starsze małżeństwo z 5latkiem (ich synem). Zamykał mi drzwi przed nosem wciskając blokadę a jak poszłam z drugiej strony to zaczął się tak drzeć jakby go ze skóry obdzierali. A rodzice nic. Wysiadłyśmy. Nie chciał abyśmy jechały. A rodzice tylko rzucili "chcieliśmy dobrze". Jakbym mu coś powiedziała to by nie wiedział jak się nazywa. Żeby dziecko ustawiało rodziców, masakra. Mama powiedziała, że się mały zdziwi bo teraz przyjedzie do szkoły a widać, że nie jest zwyczajny tego aby się kogoś słuchać.

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Hej

Sophie bardzo ładna sala Jestem ciekawa jaką cenę wam podadzą, bo w końcu jako jedyni tu na wątku robicie wesele podobne liczbą gości do mojego
Zobaczymy. Muszę dopiero dziś napisać. Wczoraj już mi się nie chciało a i tak nie mają kiedy odpisywać przez weekend:P

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość

U nas najbliższe wesele to niestety dopiero nasze. Szkoda, lubię takie imprezy dziś mamy zmianę kodu - 699 dni

Byliśmy wczoraj odwiedzić brata TŻ. W kwietniu urodził mu się pierworodny. I jestem przerażona, jak zaniedbała się matka dziecka. Nigdy nie dbała o siebie jakoś specjalnie, ale teraz to jest już szczyt. Mi by było wstyd w takim stanie powitać gości.
Wiele matek tłumaczy, że mogą tak wyglądać bo małe dziecko, obowiązki itd. i nie mają czasu. A dla mnie to właśnie konieczność znalezienie dla siebie czasu i zadbanie o siebie. W ogólnie czasem nie rozumiem jak kobieta może się sobie podobać w takim stanie.

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

Znalazłam sukienkę, która wczoraj uśmiechała się do mnie z wystawy. Kosztuje w salonie Madonna około 2500zł, TŻ naciska żebym poszła mierzyć To dokładnie ta sukienka, tylko w bieli (na żywo wygląda lepiej):
https://www.sherrihill.com/style/32017/?from_page=5-115

Ogólnie sukienki Sherri Hill są cudowne
Chyba kiedyś trafiłam na ich suknie Bardzo mi się podobają, założyłabym wszystkie
Idź mierz tą suknie, co Ci szkodzi

Cytat:
a mi sie przedwczoraj snilo ze bylam w ciazy i juz zaczynalam porod i mialam skurcze ale baba mi powiedziala ze jeszcze mozna troche poczekac i zaczela mi wymrazac kurzajke o.O
Ale kompilacja

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52282194]Witam sie z kawa cieplutko siedzę w ogrodzie

Czekam na babkę i nadal nie wiem jaka fryzurę chce do końca pokaże jej sukienkę moze cos doradzi.

Ja miałam kilka ślubnych koszmarków ale juz ich w sumie nie pamietam [/QUOTE]
Myśleliśmy dziś o jakimś zestawie na balkon. Coś by nam się przydało do posiedzenia

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ja jeszcze w tym roku ani razu na słońcu nie leżałam. Ciągle albo praca albo coś
Ja też nie. Nad morzem był jeden ciepły weekend. Dziś też jakoś ładnie ale to raptem pierwszy dzień.

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Ja już po panieńskim
I super, że się udało A tych przystojniaków nie kumam - po co jej?

Cytat:
Dziewczyny, spoko na pewno wam przedluza umowy

Doszly pocztowki z Grecji po 3 tygodniach juz sie balam, ze w ogole nie dojda

No i tak w ogole to przyjechala z nami mama P i siedzi u nas juz ponad tydzien (w przyszlym tygodniu wraca) i mam dooooosc.
Oszalała chyba. Z jakiegoś powodu siedzi czy tam po prostu urlopuje?

Hej.
Muszę usiąść i przejrzeć różne papiery z pracy. Nie chciałam tego dziś robić ale tak mnie to wszystko stresuje, że muszę. Pewnie znowu niepotrzebnie panikuje ale w sumie teraz mam inaczej - są ludzie, którzy patrzą na ręce. Wcześniej nie miałam praktycznie nikogo nad sobą.
Muszę znaleźć jakieś słówka (najlepiej jakąś listę) po angielsku związane z bhp na budowie. Muszę wiedzieć co do mnie mówią:P To mnie najbardziej stresuje bo nie umiem się przełamać by mówić w ogóle, modle się o pytania gdzie mogę odpowiedzieć "ok" albo tym podobne. Co za stres.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:40   #2315
Konto usunięte

Cytat:
szkoda ze dopiero teraz to sprawdzilam no ale w sumie wiem dopiero od tygodnia ze jedziemy wiec pewnie i tak tydzien temu tez bym nic nie znalazla

pojde sobie na dworzec kings cross i sobie chociaz fotke z wozkiem strzele

Tez mam taka
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:44   #2316
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Oszalała chyba. Z jakiegoś powodu siedzi czy tam po prostu urlopuje?
przyjechala odwiedzic, bo nigdy u nas nie byla. A ja jeszcze glupia ja namawialam bo nie chciala jechac
Stary 2015-08-02, 14:50   #2317
201711281122
Konto usunięte

Ja mam ciągle koszmary ślubne. Na przemian z byciem w ciąży i zwiedzaniem krajów nordyckich Widać czym się przejmuję w życiu...

Zambeza, zazdroszczę Londynu
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:51   #2318
sunny0
PeeMa

Też nie rozumiem, jak można się zaniedbać po porodzie I nie mówię tutaj o makijażu czy strojeniu się, ale po prostu o umyciu włosów, jako takim ułożeniu albo chociaż zebraniu, żeby jakoś wyglądały, schludnym ubraniu itp. Na bank dostałabym depresji, gdybym chodziła w poplamionych, rozciągniętych dresach i z tłustymi włosami

I co do wychowania dzieci mam to samo zdanie co Sophie-zachowanie dziecka nie ma z płcią nic wspólnego, to wpływ rodziców i charakteru
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:55   #2319
fioleciasto
Zakorzenienie

Tetrik super ze panieński się mimo wszystko udał

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 14:57   #2320
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
przyjechala odwiedzic, bo nigdy u nas nie byla. A ja jeszcze glupia ja namawialam bo nie chciala jechac
Że jej nie jest dziwnie tyle siedzieć u Was. A Ty na drugi raz już nie będziesz tak nalegać:P

Nie mamy pomysłu na obiad. Nie wiem co by wykombinować, nie chce mi się nawet nic robić.
Stary 2015-08-02, 15:56   #2321
Lilly Greace
Dostojna peema.

Zambeza, masakra z tymi biletami! my planujemy Londyn na kilka dni po slubie, wiec wczesniej zarezerwujemy ;/ w ogole nie mialam czasu wejsc na ta stronke i popatrzec,musze spojrzec co tam w ogole mozna zobaczyc. No ale jak na prawdziwa potteromaniaczke przystalo musze tam zajsc, teraz zainstalowalam sobie gry i bede grala w gry HP ;D

(wielkie sorki za brak polskich znakow,pozniej bede na swoim kompie to bedzie normalnie)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 15:59   #2322
lolusl
Japońska rzepa

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52283286]My odebraliśmy Tż garnitur z pralni i jestem juz po próbnej fryzurze. Szybko poszło w sumie, nie mogłam sie zdecydować a jak juz wybrałam to wydaje mi sie ze pasuje jedno z głowy mniej[/QUOTE]
Oo,a masz zdjęcia z próbnej jakieś? Jaką wybrałaś w końcu?
Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Ja już po panieńskim
Na to jak to się wszystko poukładało to i tak wyszło całkiem nieźle, chociaż nie była to jakaś wystrzałowa impreza Byłyśmy w 3 + PMka, z tym, że 2 dziewczyny znają się z PMką krócej niż rok Nie było więc wspominek itd. Z tego powodu, że za dobrze się nie znałyśmy to też było minimalnie drętwo z początku bo wiadomo, że mniej wspólnych tematów. W skrócie:
- pójście do kina na Magic Mike XXL - super pomysł! To był idealny film na taką okazję.
- konkursy wyszły średnio - za mało nas było i za słabo się znałyśmy
- w klubie było całkiem fajnie, przez pierwszą godzinę się super bawiłyśmy (potem bolały nas nogi i zmęczenie dało się we znaki )
- PMka narzekała, że mało przystojniaków w klubie no na to już nie poradzę
- peeling jako prezent to był strzał w 10, bardzo się ucieszyła

No i to by było na tyle, teraz muszę skończyć sprzątanie, pakować się i wracać do TŻ i teściowej

vision - piękna sukienka, mierz koniecznie!
No to fajnie,że wyszło w końcu miło!
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52283588]Tez mam taka [/QUOTE]
Ja też Z rozwianym szalikiem Gryffindoru oczywiście
Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Też nie rozumiem, jak można się zaniedbać po porodzie I nie mówię tutaj o makijażu czy strojeniu się, ale po prostu o umyciu włosów, jako takim ułożeniu albo chociaż zebraniu, żeby jakoś wyglądały, schludnym ubraniu itp. Na bank dostałabym depresji, gdybym chodziła w poplamionych, rozciągniętych dresach i z tłustymi włosami

I co do wychowania dzieci mam to samo zdanie co Sophie-zachowanie dziecka nie ma z płcią nic wspólnego, to wpływ rodziców i charakteru
Też nie rozumiem. Tym bardziej,że całkiem niedawno nawet tu była gadka o "wizytowych" dresach, wcale nie trzeba nie wiadomo jak się stroić, wystarczy założyć takie spodnie,zwykłą białą bluzkę i umyć włosy, rzęsy wytuszować. Przecież to zajmuje 10 min.

Byliśmy w ikei ,pokupowalismy trochę pierdół, w tym latarenkę kolejną

No i wybraliśmy obrączkę dla tż i na 90 % dla mnie
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:07   #2323
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Zambeza, masakra z tymi biletami! my planujemy Londyn na kilka dni po slubie, wiec wczesniej zarezerwujemy ;/ w ogole nie mialam czasu wejsc na ta stronke i popatrzec,musze spojrzec co tam w ogole mozna zobaczyc. No ale jak na prawdziwa potteromaniaczke przystalo musze tam zajsc, teraz zainstalowalam sobie gry i bede grala w gry HP ;D

(wielkie sorki za brak polskich znakow,pozniej bede na swoim kompie to bedzie normalnie)
no zobaczcie tak 2 miesiace wczesniej. Teraz jest 2.08 a najblizsze terminy sa na 28 sierpnia i to na wieczor, jedna mozliwa godzina.
Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Że jej nie jest dziwnie tyle siedzieć u Was. A Ty na drugi raz już nie będziesz tak nalegać:P

Nie mamy pomysłu na obiad. Nie wiem co by wykombinować, nie chce mi się nawet nic robić.
powiedziala, ze juz wiecej nie przyjedzie
u nas dzis pizza byla, troche pracochlonne wiec jak ci sie nic nie chce robic to nie polecam walnij jakis makaron z sosem
Stary 2015-08-02, 16:11   #2324
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Oo,a masz zdjęcia z próbnej jakieś? Jaką wybrałaś w końcu?

No to fajnie,że wyszło w końcu miło!

Ja też Z rozwianym szalikiem Gryffindoru oczywiście

Też nie rozumiem. Tym bardziej,że całkiem niedawno nawet tu była gadka o "wizytowych" dresach, wcale nie trzeba nie wiadomo jak się stroić, wystarczy założyć takie spodnie,zwykłą białą bluzkę i umyć włosy, rzęsy wytuszować. Przecież to zajmuje 10 min.

Byliśmy w ikei ,pokupowalismy trochę pierdół, w tym latarenkę kolejną

No i wybraliśmy obrączkę dla tż i na 90 % dla mnie
Mi przyjaciółka mówiła, że ona przez pierwsze 2-3 tygodnie to chodziła we wszystkim co miała pod ręką, średnio się ogarniała ale wtedy też nie mieli żadnych gości ani nikogo (choć dziadkowie się wprosili po tygodniu bo nie mogli się doczekać). Ale potem zaczyna brakować takich normalnych czynności przy sobie ale też w domu (mówiła, że była szczęśliwa mogąc pozmywać naczynia:P).

Jakie wybraliście? Ja miałam myśl by dziś skoczyć do jubilera i zamówić ale zapomniałam o tym W sumie to też M. miał lenia i nigdzie nie chciał się ruszyć:/ Chciałam go na jarmark wyciągnąć.
Stary 2015-08-02, 16:18   #2325
lolusl
Japońska rzepa

ciężko mi pokazać,bo na stronie jest okropne zdjęcie i tylko odlew w srebrze,bo to nie od jubilera, tylko od złotnika,który robi na zamówienie, robi też biżuterię z meteorytów i takie inne cuda W ogóle jak tam weszliśmy to od razu wiedzieliśmy,że to TO

Zdjęcia są strasznej jakości i w ogóle nie odzwierciedlają obrączek Dla tż taka, tylko ze złota. Ogólnie wygląda to tak,że nie ma ona zupelnie równych brzegów, jest fajna, dosć płaska i ma odciski linii papilarnych na sobie.Ale wcale się nie zdziwię,jak uznacie,że okropna,bo tu fatalnie wygląda, serio :

Za to mi sie spodobała ta środkowa stąd : http://derecki.art.pl/wp-content/uploads/ag_04.jpg
Też w złocie. No i to samo - zdjęcie jest fatalnie, na palcu tak subtelnie wygląda i to złoto ma piekny odcień .
It never fails.
Stary 2015-08-02, 16:24   #2326
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
no zobaczcie tak 2 miesiace wczesniej. Teraz jest 2.08 a najblizsze terminy sa na 28 sierpnia i to na wieczor, jedna mozliwa godzina.

powiedziala, ze juz wiecej nie przyjedzie
u nas dzis pizza byla, troche pracochlonne wiec jak ci sie nic nie chce robic to nie polecam walnij jakis makaron z sosem
My z pizzą szaleliśmy tydzień temu, dwa dni pod rząd:P W sumie szybko się robi ale jednak nie jest to na umiejętności M. Robi makaron z jajkiem Wykwintnie będzie

Cytat:
ciężko mi pokazać,bo na stronie jest okropne zdjęcie i tylko odlew w srebrze,bo to nie od jubilera, tylko od złotnika,który robi na zamówienie, robi też biżuterię z meteorytów i takie inne cuda W ogóle jak tam weszliśmy to od razu wiedzieliśmy,że to TO

Zdjęcia są strasznej jakości i w ogóle nie odzwierciedlają obrączek Dla tż taka, tylko ze złota. Ogólnie wygląda to tak,że nie ma ona zupelnie równych brzegów, jest fajna, dosć płaska i ma odciski linii papilarnych na sobie.Ale wcale się nie zdziwię,jak uznacie,że okropna,bo tu fatalnie wygląda, serio :

Za to mi sie spodobała ta środkowa stąd : http://derecki.art.pl/wp-content/uploads/ag_04.jpg
Też w złocie. No i to samo - zdjęcie jest fatalnie, na palcu tak subtelnie wygląda i to złoto ma piekny odcień .
Nigdy mi się z odciskami nie podobały:P Fajne są, takie nietypowe i te brzegi fajne. A ta środkowa też ciekawa, w ogóle się wyróżnia
Potem zobaczymy w lepszym wydaniu. Jednak srebrne obrączki (chyba zależy od próby) często wyglądają tandetnie, jakby z aluminium:P

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Sprawdziłam daty kursów przedmałżeńskich - od 14 września do 17, 4 dni, codziennie na 19. Jakoś damy radę, to drugi koniec Gdańska dla nas:P Jest jeszcze w listopadzie (a myślałam, że kończą na wrześniu) ale to już późno, w sensie szybciej ciemno i zimno:P
Stary 2015-08-02, 16:27   #2327
lolusl
Japońska rzepa

No totalnie ciulowo wyglądają, w sumie cieżko mi było znaleźć nawet na stronie,bo w ogóle nie wyglądają podobnie. Dopiero po nazwie zapisanej na karteczce odszyfrowałam które to
It never fails.
Stary 2015-08-02, 16:28   #2328
klakla91
Zakorzenienie

loluś tą TŻa potrafię sobie wyobrazić, bardzo fajna Za to tą Twoją muszę zobaczyć jak już będziesz miała bo na fotce faktycznie wygląda okropnie bardzo możliwe, że to też wina srebra, jak już wspomniała Sophie. Ale w końcu jeszcze inna niż planowałaś

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:33   #2329
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
loluś tą TŻa potrafię sobie wyobrazić, bardzo fajna Za to tą Twoją muszę zobaczyć jak już będziesz miała bo na fotce faktycznie wygląda okropnie bardzo możliwe, że to też wina srebra, jak już wspomniała Sophie. Ale w końcu jeszcze inna niż planowałaś
Gdzieś widziałam podobną w złocie,może uda mi się znaleźć,bo to chyba na etsy było. To jak znajdę,to wkleję.
Daj spokój,w ogóle nie wiem,czemu takie zdjęcia wrzucają
It never fails.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 16:37   #2330
Konto usunięte

Lolus stanęło na czymś w tym stylu

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Obrączki nietypowe, fajne ale kompletnie nie w moim stylu no ale ja jestem nudna bo lubie klasykę w sumkę
Stary 2015-08-02, 16:38   #2331
Cherry_Muffin
nibyżona

lolus bardzo mi sie podobaja a to widac, ze to sa takie pokazowki i wtedy to slabo wyglada

z ta plcia to zartowalam, kto jak kto ale wiem, ze w wychowanie ma wiecej wspolnego z zachowaniem chociaz tez sa rzeczy wiadomo, na ktore danej plci pozwala sie inaczej.

Tz sobie odchorowuje balange zrobilam mu rosolku niech ma i miete zaparzylam
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:46   #2332
lolusl
Japońska rzepa

Cuddly fajne uczesanie nie masz swoich zdjęć?

Ech,no nie mogę znaleźć. W każdym razie ja i tak bym modyfikowała tą obrączkę,bo nie podobają mi się te spoty tak w 100 %,bo są za duże, robiłabym coś bardziej w ten deseń :

Aczkolwiek korci mnie też tak jak w załączniku i nie wiem,czy nie dałoby się jakoś pogodzić,np. zrobić takich "gałązkowych" splotów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8a952a4dc2a86f4bbd319c4ac79e4b06.jpg (6,0 KB, 7 załadowań)
It never fails.
Stary 2015-08-02, 16:51   #2333
klakla91
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52284385]Lolus stanęło na czymś w tym stylu
[/QUOTE]
Fajna
Cytat:
Cuddly fajne uczesanie nie masz swoich zdjęć?

Ech,no nie mogę znaleźć. W każdym razie ja i tak bym modyfikowała tą obrączkę,bo nie podobają mi się te spoty tak w 100 %,bo są za duże, robiłabym coś bardziej w ten deseń :

Aczkolwiek korci mnie też tak jak w załączniku i nie wiem,czy nie dałoby się jakoś pogodzić,np. zrobić takich "gałązkowych" splotów.
Te pierwsze śliczna Wydaje mi się, że splot dwóch gałązek to mogłoby być już za dużo dobrego

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:52   #2334
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Fajna

Te pierwsze śliczna Wydaje mi się, że splot dwóch gałązek to mogłoby być już za dużo dobrego
No też mi się tak wydaje... Ech, to będzie cieżki wybór.
Chyba zrobię sobie modele z wosku i sprawdzę po prostu :P
It never fails.
Stary 2015-08-02, 16:55   #2335
Konto usunięte

Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Mam swoje zdjęcia ale takie niewyjściowe

Zabrałam sie wreszcie za przepisywanie zeszytu z przepisami od nowa mam nadzieje tym razem skończę
Stary 2015-08-02, 16:57   #2336
lolusl
Japońska rzepa

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52284475]Mam swoje zdjęcia ale takie niewyjściowe

Zabrałam sie wreszcie za przepisywanie zeszytu z przepisami od nowa mam nadzieje tym razem skończę[/QUOTE]
poookaż! na fb Przecież wiekszość z nas jak wrzuca focie to nie ma min modelek
It never fails.
Stary 2015-08-02, 16:59   #2337
fioleciasto
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52284475]Mam swoje zdjęcia ale takie niewyjściowe

Zabrałam sie wreszcie za przepisywanie zeszytu z przepisami od nowa mam nadzieje tym razem skończę[/QUOTE]

Pokaż koniecznie!

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 17:09   #2338
Konto usunięte

Wstawiłam na grupę na chwile
Stary 2015-08-02, 17:32   #2339
ann2016
Zakorzenienie

lolus obrączki bardzo nietypowe i nie w moim stylu ale pewnie będą do was pasować

cuddly ładne fryzurki ta pierwsza bardziej mi się podoba

mieliśmy iść załatwić te nauki ale jakoś wyszło, że nie poszliśmy do kościoła no nic za tydzień się załatwi
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 17:40   #2340
taedio
MerDer 4ever

Hej
robiliśmy wczoraj domówkę a dzisiaj cały dzień przeleżeliśmy w łóżku

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości