|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
ruda o fajnie taki Sylwester, my w sumie jeszcze nie wiemy co bedziemy robili, no ale mam nadzieje ze w domu nie bedziemy siedziec.
migotko no oby to nie jelitowka:-( yss i dobrze, odpoczniesz sobie jeszcze w domu. A dzieki dziewczyny, z Leny sie zrobila straszna madrala, chodzi i wszystko powtarza, uczy sie w mig, tego co nie trzeba tez ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Zophiee ja na szczęście apetyt mam. Wypiłam rumianek i tak jakby trochę lepiej. Oby jutro było lepiej
![]() Yss fajnie, że koleżanka dała znać ![]() Arletka Lenka jest cudowna ![]() Ruda Żon w tym tygodniu przyjeżdża? Fajnie z tą randką ![]()
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Migotka za tydzień.
Iza na Listy do M2.
#2315 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie dzis dzikie tlumy! Poszaleli! Arletko no brawo za pieluchę!!! A co za salatka? Mów! A powiedz jak efekty fitnesu? Ewcia ja tez na listy do m2musze się wybrac juz się doczekac nie mogę! Yss super ze jutro w domku jeszcze odpoczniesz sobie ![]() My jutro mamy ostatnia dawkę pneumo. A dzis ciocie naskarzyly ze Tulą bila koleżanki zdejmowala skarpetki i chowala po sali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
no co ja widzę...nie dodało mi posta :/ a tak bardzo nie chciałam składać Wiki życień na koniec dnia.
Wiki, co ja Ci tu stara ciotka reperecka mogę życzyć? Kochana przede wszystkim dużo zdrówka, samych radosnych dni, cudownych, prawdziwych przyjaciół, niech te wszystkie głupie córki swoich głupich ojców pójdą w kąt (Basia może nie mów jej tak dosłownie :P), i spełnienia najskrytszych marzeń. Mysia, w sumie to spotkanie nic a nic mnie w ciągnęło, bo trwało tylko 10 minut, ale za nim były kolejne. No i się zrobiła 16, a potem 21.30. Miałaś dobry początek dnia. Dzisiaj dzien gry wstępnej - tak w radio mówili. Rudi, fajnego masz Żona, jak ja marzę o randce i kinie. Jaśka nie da szansy, szczególnie jak się teraz taka znowu dzika zrobiła. Kluska, Jaśka w żłobie ma fajny kontakt z dzieciakami. Chyba jest lubiana, bo jak przychodzi to inne wychodzą z salki i ją witają, na pożegnanie też jej machają i tam po swojemu mówią :papa Jaśminka". Bardzo podoba mi sie ta nauka podawania rączki, ogólnie fajnie to wygląda jak każde kolejne dziecko jest witane przez grupę już obecną. Arletka, my o nocniku to jeszcze nie myślimy poważnie. Jaśka zgłasza potrzeby ale zawsze po fakcie, jak już nasika do pieluchy, to woła że chce na nocnik, kokosi się i krzyczy że już, a tam pusto. Pewnie powinnam jej więcej czasu poświęcić w tym temacie, ale jakoś jeszcze chyba obie do tego nie dojrzałyśmy. Brawa dla Lenuli, bo bardzo mądra dziewczynka. Jaśka sama nie zaśnie, zawsze z nami, ale ja kurde uwielbiam się z nią kłaść, tzn. jak jest juz zmęczona to się kładzie na łóżku i nawoluje, potem czytamy książeczki, gasimy światło, liczymy gwiazdy na suficie i idziemy spać. Jaśka liczy do 10 ale cholernie niewyraźnie. Najlepiej jej wychodzi: 3,5,7,8,10 ![]() Zophee, a może Ty zafasolkowana jesteś? albo kuźwa jelitówka :/ Lila, Natek synek mamusi, ale to dobrze więź matki z synek jest bardzo ważna, chyba nawet trudniejsza do utrzymania. Masz dobre fundamenty. Gratki za rocznicę. Yss, fajna kumpela, dobrze że cynka dała. Co do rodziców...przykra sprawa, nie sądziłam że to tak wygląda. Zawsze myślałam, że u Was to jest sielankowo. Nie znam się, ale po takiej ingerencji, to nie powinnaś nogi nadwyrężać, to tak na mój rozum ![]() Gianka, no cóż...wojenna ściezka powiadasz. U mnie jak nie walniesz w łeb raz w tygodniu, to nie funkcjonuje. Obecenie wkurza mnie sprzątaniem. Siedzi sobie chlop w domu jak ma wolne, zawiezie dziecko do żłoba, odkurzy, umyje podlogi i leży do góry trąbą...a Ty babo gotuj, pierz, sprzątaj, wychowuj dziecko, 5 dni w tygodniu pracuj a w weekendy nadrabiaj. Wzięłam sobie 2 dni wolnego w tym tygodniu, żeby trochę się zresetować i posprzątać, to mi teraz gada, że jak wzięłam te dwa dni wolnego, to w domu błysk będzie. Taaaa i jeszcze piórko w dupę i będzie struś...Co robi Tulka, jak Ty deupazujesz? Magda, stabilne łoże to postawa. Udanego szkolenia. Migotka, oby ten żołądek z nerwów była a nie jelitówka. Jak się Kochana psychicznie czujesz? Mili, całusy dla Ciebie. Będzie dobrze, na wszystko potrzeba czasu niestety ![]() idę pazury robić. Rany ja wiecznie pazury robię :/
#2317 |
Zakorzenienie
|
Migociu a może nerwy?jutro taki dzień was czeka może jakos podświadomość działa. Sciskam mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tulka artystka, Jaśka też ostatnio grzmociła kolegę grzechotką po głowie a ten bidoczek nie wiedział co robić, to stał i płakal. Przeniosłaś Tulkę to państwowego?
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze mnie malo...
![]() Yss odpocznij.. ![]() ![]() gianka usmialam sie z powaznej rozmowy z Tulka ![]() Zophiee gdzie zdjecie Boberka ![]() Lilka no ja tez czekam na zdjecie Natka ![]() Mili jestem myslami z Wami ![]() Migotka? Co slychac? Mysia zberezniku Ty :p Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Być może, że to nerwy i stąd te mdłości.
Agabi póki co dobrze jest. Jutro może być gorzej ![]() ![]() Gianka Tula ma charakterek po mamusi ![]() Magda no mało Ciebie! Odzywaj się. Powodzenia na szkoleniu ![]() ![]() Mili ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Agabi no jak ,a chłopak do wyboru Listy lub Gwiezdne Wojny to musi wybrać listy 😀 a tak na poważnie to miałam jechać z siostrami ale się zaoferował ze mnie na randkę zabierze i do kina chętnie by ze mną poszedł ☺ no kochany niesamowicie 😁 Jaska dzikus tak jak i Kostek, no z nikim prócz mojej mamy i P nie zostanie 😐
Migociu, Mili kochane moje jestem z Wami myślami cały czas 😗 Gianka Tula uznaje zasadę " prawo buszu , słabi giną " 😂😂😂 Madzia jak szkolenie ? Jezu jak wieje u mnie, no kurde poszła bym biegać to co? Mam tyle włosów ze jak zrobię koka to mi czapka uszu nie zakrywa 😠 musze chyba opaskę kupić do biegania. Zaczyna mnie nosić a to dobry znak, chyba " ściana " biegowa zaczyna pękać 😁 lecę spać, oczy mi lecą jak nigdy o tej porze. Dobranoc i dzień dobry ☺
#2323 |
Zakorzenienie
|
Witam
Mili nyslami jestem z wami.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kasiu,Mili jestem dzis z wami myślami ![]() Aga Tulka eo panstowki chodzi od wrzesnia. Jest dobrze nie narzekam na razie na zlobek odpukać ![]() ![]() ![]() Ewcia wloski ci ślicznie wyszly ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Magda co się dzieje? Martwię się!wszystko ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Wtajemniczenie
|
Dobry!
U nas nic nowego. Praca, wycinanki, gonitwa i Kubula jeszcze przeziębiony. Byliśmy na zakupach w weekend i od nowa okropny kaszel. Na szczęście już zaczyna się odrywać i mam nadzieję, że wreszcie się skończy. Więc siedzimy w domu w wyścigach, garażach, parkingach, strażach , autobusach ![]() Migotka Mili trzymajcie się kochane, myślę o Was :-* Kluska luz, ty nie miej wyrzutów tylko się przyzwyczajaj. Dopiero zaczynają się fochy i marudzenie co do szykowania przed wyjściem ![]() Arletka Lenka zdolniacha! Ewcia śliczny kolorek wyszedł, bardzo mi się podoba. Daj mi trochę tych włosów jak tak Ci przeszkadzają. Co do sylwestra to takie najlepsze ![]() Mysia ale czuję radość tam u Ciebie ![]() Agabi szalona, oj brakowało Twoich tekstów. Gianka no i co , porozmawiałaś z Tulą? Fajne te ciocie ![]() Basiu spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Wiki! Yss zdrowiej kochana,.niech noga szybko wraca do formy. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2015-11-10 o 07:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mili, migotko kochane trzymajcie sie dzisiaj, caly czas o was mysle ![]() migotko, gianka a salatka to taka z mixu salat+pomidor+jajko+ser zolty+kabanosy+sos musztardowo-miodowy, ale pychotka! gianka no widze corka zaczyna ci brykac w zlobku, no powazna rozmowa konieczna ![]() aga no moja tez tak robila jak ja uczylam ze zrobila siku i wtedy wolala, nauczyla sie tego jakby sama, bo sila nie posadzilam na nocnik, darla sie. Przyjdzie czas i na Jasminke. Ooo jak pieknie liczy, moja tylko 3 potrafi powiedziec. ziajka u was znowu przeziebienie??/ojej, zdrowka ![]() Znowu kiepska noc, pobudka po polnocy i godz wiercenia i marudzenia, i pobudka przed 4 i do 5 to samo. Najgorsze ze nie da mi sie wziac na rece, tylko chce lezec i jeczec w lozeczku, a mnie to zaczyna frustrowac, w nocy o malo a bym sie nie poryczala z nerwow.A teraz spi, no musi odespac ![]() Ide na kawe i sniadanie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
Arletka i u nas nocki ciekawe, ze 3 tygodnie codziennie po północy słyszę Mama, chodź i Kubulek już czeka na na mnie na kanapie. Co zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Hej
Agabi u nas z noccnikiem kropka w kropkę tak samo ![]() ![]() Ewciu super sylwester się zapowiada ![]() ![]() Mili, Migotka trzymajcie się . myślami jestem z Wami ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ziajka u nas aktualnie kolo 2 zwykle jest wołanie; ) ciekawe, że zawsze wszyscy mówili, że po roczku dzieci już śpią normalnie ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Madzia nie smutno i wracaj do nas! co tam Ci na serduchu leży wywal i będzie lżej! Lila jak zdrówko? ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Dziś wyniki kolejnej biopsji u tesciowej. pogoda paskudna, dobrze że jutro wolne! na listy do M może w weekend pojdzuemy
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
![]() W pracy jak zwykle cudownie po jednym dniu nieobecności ![]() ![]() Mili, Migotka, Wy wiecie że ja zawsze przy Was jestem, nawet jak mnie nie ma ![]() ![]() Gianka, to ja Ci powiem coś apropo bicia ![]() ![]() ![]() Magda, od razu tam zbereźniku ![]() ![]() Wszystkie lofciam ale musze spadac bo chce wyjść normalnie. Umówiona jestem dzisiaj z koleżankami na piwko
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kluska no wlasnie niby mowia ze dzieci po roczku spia pieknie cale noce, kija prawda!!chociaz na Lenka narzekac nie moge, bo przeciez w sumie mi ladnie spala, tylko w tamtym tyg zaczela fisiowac, ale ja podejrzewam jakis skok, musze wolnym czasem poczytac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
czuję się dziś fatalnie, kręci mi się w baniaku tchu brakuje. Ech kurna, I jak zwykle JAśka wstała przed 7 też zupełnie nie w humorze, kazałam się staremu nią zająć, bo ja się kuźwa nie rozerwę. Kasia, Mili, ściaskam Was dziewczynki będę później mam dzisiaj controlingowe spotkanie I muszę się przygotować
#2332 |
Konto usunięte
|
Hej
Jestem ale ostatnio z nastrojem kiepsko u mnie, jakaś mega wielka chandra jesienna mnie dopadła. Ta pogoda mnie dobija i nie mogę się podnieść z łóżka rano. W pracy sajgon bo 10-ty a koleżanka się rozchorowała, więc cały tydzień się taki zapowiada, wczoraj zdążyłam zjeść kawałek ciasta, jedną kanapkę i zapić kawą i tak cały dzień. Może dlatego nie mogę rano wstać skoro moja dieta wygląda jak wygląda ![]() Jutro postaram się nadrobić, teraz do pracy się zbieram. Mili Kochana, trzymaj się ciepło, jestem z Tobą myślami. Migotka z Tobą również ![]() Udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w pracy.Zle sie czuje okropnie boli mnie zoladek i nie dobrze mi.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Wtajemniczenie
|
Kluska o tak, po roczku Kuba pięknie śpi całe noce , tylko wiesz jak nic nie przeszkadza to wstanie przed 6tą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Działa w końcu.
Margot miałam Cię wczoraj wołać ale w końcu poszłam spać a zasnąć i tak nie mogłam 😡 Iza jak to codziennie? Wedlug mnie to taka przenosnia, Klusce chyba chodzi o to ze często robicie paznokcie a ona nie ma zwyczajnie na to czasu. Z resztą z tego co czytam to Ty raczej tylko o paznokciach piszesz, nic o Dominiku ani o innych sprawach. Kluska kciuki za wyniki teściowej, oby wszystko było dobrze ☺ ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Mili, Migociu kochane moje, jestem dzisiaj przy Was. Trzymajcie się dziewczynki 😢😗
#2336 |
Zakorzenienie
|
No my po szczepieniu. Na 11Tule do zloba zawiozę i spadam jeszcze na zakupy jakies przed robota.
Aga,Kluska u nas kwestia nocnika jest w czarnej d. Tulą chce na nocnik qle siedzi na nim i siedzi i nic. Jakiś na razie stanelo a ja tez ani czasu odpowiednio temu nie poświęcam ani nie mam jak bo z zlobku maluchów nie sadzają wiec moja robota bylaby bez sensu. Ewcia czy możesz mi cos napisać o Kingu? Czy te książki jego są ze sobą powiązane?czy mam kupować w jakiejś kolejności? Ziajka tak byla rozmowa w stylu Natka nie wolno bić koleżanek bo to je boli wiesz-wiem,nie będziesz juz bila-nie,obiecujesz-nie ![]() Iza a tobie co tez jelitowka? Yss czy ty jeszcze kimasz? Kluska szczepisz może te meningo typu B? Jakies nowe to są i się zastanawiam kosztują srogo bo dawka 350zl a są dwie dawki. Zoohee może masz jakąś opinie o tej szczepionce? Mysia nie ma co się dzis spinać na szczęście jutro wolne ![]() ![]() Lilka i jak się czujesz bylas u dr? Margo ja pierdziele a ty zawsz na placu boju a koleżanki non stop jak nie l4 to urlopy. Kiedy ty odpoczniesz?! Pogoda pod psem ale dzień dzis smutny dla nas ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Arletko no to gratuluje ci! Super ci idzie a powiedz mi na jakie ty ćwiczenia chodzisz? Ja dzis idę kupić karnet! Nie am bata musze bo kg znów mi przybylo i kurde nie wiem jak!? Słodycze pewno a tak juz nie jadłam a teraz znów:/ i nieregularne jedzenie. Trzymam kciuki super sobie to uregulowalas wszystko. A ten fitnes masz ile razy w tyg? |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Gianka zazwyczaj każda jest o czymś innym sale są tez całe tomy ☺ np Doktor Sen jest kontynuacją Lsnienia, na początek kup opowiadania czyli Nocna zmiana, Marzenia i koszmary, Wszystko jest wzgledne. W sumie jeśli boisz się koszmarów polecam tylko Zielona Mila ☺ Carie to krótkie opowiadanie tak , Joyland moja ukochana super napisana. Misery tez fajnia.Ogólnie jego książki są długie i czasem ciężkie w czytaniu ale ja jakoś daje rade, teraz zabieram się za kolejną bo psychoza na mnie nie działa 😡
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- A właśnie szkieletowa załoga tez jest z opowiadaniami . A teraz w kioskach możesz kupować co 2tygodnie chyba Agata Christie ☺ ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Gianka dzisiaj zdejmie książki bo kurzu mam dużo to Ci fotkę zrobię jakie mam.
#2338 |
Zakorzenienie
|
Dziwkuje Ewciu za opinie poszperam jeszcze w necie bo man ochote na kinga. Romansidel I powiesci nie lubie musi byc kryminal luv horror
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś z ciśnieniem dzisiaj nie teges bo mi głowa leci
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
Gianka 😂😂😂😂😂
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.