O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-09, 19:37   #2311
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

ruda o fajnie taki Sylwester, my w sumie jeszcze nie wiemy co bedziemy robili, no ale mam nadzieje ze w domu nie bedziemy siedziec.

migotko no oby to nie jelitowka:-(

yss i dobrze, odpoczniesz sobie jeszcze w domu.

A dzieki dziewczyny, z Leny sie zrobila straszna madrala, chodzi i wszystko powtarza, uczy sie w mig, tego co nie trzeba tez Bylam na fitnesie, a potem szybko kolacja, maz zrobil pyszna salatke, no i pozyczylismy tz sis auto moje, bo ona miala stluczke i potrzebuje auta. No i tyle, zaraz kapiel i do lozka.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 19:58   #2312
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Zophiee przesuniemy sofę w salonie i będą tańce ☺ dzieciaki z babciami wiec będzie spoko ☺ zaoszczędzić można na makijażu i fryzurze, sama sobie poradzę a i jakieś mega drogiej kiecki tez mieć nie muszę ☺ butów mam dużo wiec tez dobrze ☺

Yss fajnie ze koleżanka zadzwoniła żeby uprzedzić ze jutro dużo pracy, spokojnie odpoczywaj w domku ☺

Kostek zasypia, musze się wykąpać i włamać się do banku przez neta. Tak poza tym musze jakieś spódnicy poszukać bo Żon chce mnie zabrać do kina i na randkę ☺
Na co idziecie?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 20:07   #2313
89migotka
Zakorzenienie

Zophiee ja na szczęście apetyt mam. Wypiłam rumianek i tak jakby trochę lepiej. Oby jutro było lepiej

Yss fajnie, że koleżanka dała znać

Arletka Lenka jest cudowna Co to za pyszna sałatka?

Ruda Żon w tym tygodniu przyjeżdża? Fajnie z tą randką

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 20:26   #2314
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migotka za tydzień.

Iza na Listy do M2.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 21:05   #2315
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

U mnie dzis dzikie tlumy! Poszaleli!

Arletko no brawo za pieluchę!!! A co za salatka? Mów! A powiedz jak efekty fitnesu?

Ewcia ja tez na listy do m2musze się wybrac juz się doczekac nie mogę!

Yss super ze jutro w domku jeszcze odpoczniesz sobie

My jutro mamy ostatnia dawkę pneumo. A dzis ciocie naskarzyly ze Tulą bila koleżanki zdejmowala skarpetki i chowala po sali no masakra musze z nią poważnie porozmawiać

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 21:06   #2316
agabiwro
Wtajemniczenie

no co ja widzę...nie dodało mi posta :/ a tak bardzo nie chciałam składać Wiki życień na koniec dnia.

Wiki, co ja Ci tu stara ciotka reperecka mogę życzyć? Kochana przede wszystkim dużo zdrówka, samych radosnych dni, cudownych, prawdziwych przyjaciół, niech te wszystkie głupie córki swoich głupich ojców pójdą w kąt (Basia może nie mów jej tak dosłownie :P), i spełnienia najskrytszych marzeń.

Mysia, w sumie to spotkanie nic a nic mnie w ciągnęło, bo trwało tylko 10 minut, ale za nim były kolejne. No i się zrobiła 16, a potem 21.30. Miałaś dobry początek dnia. Dzisiaj dzien gry wstępnej - tak w radio mówili.

Rudi, fajnego masz Żona, jak ja marzę o randce i kinie. Jaśka nie da szansy, szczególnie jak się teraz taka znowu dzika zrobiła.

Kluska, Jaśka w żłobie ma fajny kontakt z dzieciakami. Chyba jest lubiana, bo jak przychodzi to inne wychodzą z salki i ją witają, na pożegnanie też jej machają i tam po swojemu mówią :papa Jaśminka". Bardzo podoba mi sie ta nauka podawania rączki, ogólnie fajnie to wygląda jak każde kolejne dziecko jest witane przez grupę już obecną.

Arletka, my o nocniku to jeszcze nie myślimy poważnie. Jaśka zgłasza potrzeby ale zawsze po fakcie, jak już nasika do pieluchy, to woła że chce na nocnik, kokosi się i krzyczy że już, a tam pusto. Pewnie powinnam jej więcej czasu poświęcić w tym temacie, ale jakoś jeszcze chyba obie do tego nie dojrzałyśmy. Brawa dla Lenuli, bo bardzo mądra dziewczynka. Jaśka sama nie zaśnie, zawsze z nami, ale ja kurde uwielbiam się z nią kłaść, tzn. jak jest juz zmęczona to się kładzie na łóżku i nawoluje, potem czytamy książeczki, gasimy światło, liczymy gwiazdy na suficie i idziemy spać. Jaśka liczy do 10 ale cholernie niewyraźnie. Najlepiej jej wychodzi: 3,5,7,8,10

Zophee, a może Ty zafasolkowana jesteś? albo kuźwa jelitówka :/

Lila, Natek synek mamusi, ale to dobrze więź matki z synek jest bardzo ważna, chyba nawet trudniejsza do utrzymania. Masz dobre fundamenty. Gratki za rocznicę.

Yss, fajna kumpela, dobrze że cynka dała. Co do rodziców...przykra sprawa, nie sądziłam że to tak wygląda. Zawsze myślałam, że u Was to jest sielankowo. Nie znam się, ale po takiej ingerencji, to nie powinnaś nogi nadwyrężać, to tak na mój rozum

Gianka, no cóż...wojenna ściezka powiadasz. U mnie jak nie walniesz w łeb raz w tygodniu, to nie funkcjonuje. Obecenie wkurza mnie sprzątaniem. Siedzi sobie chlop w domu jak ma wolne, zawiezie dziecko do żłoba, odkurzy, umyje podlogi i leży do góry trąbą...a Ty babo gotuj, pierz, sprzątaj, wychowuj dziecko, 5 dni w tygodniu pracuj a w weekendy nadrabiaj. Wzięłam sobie 2 dni wolnego w tym tygodniu, żeby trochę się zresetować i posprzątać, to mi teraz gada, że jak wzięłam te dwa dni wolnego, to w domu błysk będzie. Taaaa i jeszcze piórko w dupę i będzie struś...Co robi Tulka, jak Ty deupazujesz?

Magda, stabilne łoże to postawa. Udanego szkolenia.

Migotka, oby ten żołądek z nerwów była a nie jelitówka. Jak się Kochana psychicznie czujesz?

Mili, całusy dla Ciebie. Będzie dobrze, na wszystko potrzeba czasu niestety

idę pazury robić. Rany ja wiecznie pazury robię :/

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 21:06   #2317
Gianna M
Zakorzenienie

Migociu a może nerwy?jutro taki dzień was czeka może jakos podświadomość działa. Sciskam mocno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 21:09   #2318
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej

U mnie dzis dzikie tlumy! Poszaleli!

Arletko no brawo za pieluchę!!! A co za salatka? Mów! A powiedz jak efekty fitnesu?

Ewcia ja tez na listy do m2musze się wybrac juz się doczekac nie mogę!

Yss super ze jutro w domku jeszcze odpoczniesz sobie

My jutro mamy ostatnia dawkę pneumo. A dzis ciocie naskarzyly ze Tulą bila koleżanki zdejmowala skarpetki i chowala po sali no masakra musze z nią poważnie porozmawiać
Ludzie zapasy robią na 11.11 :P

Tulka artystka, Jaśka też ostatnio grzmociła kolegę grzechotką po głowie a ten bidoczek nie wiedział co robić, to stał i płakal. Przeniosłaś Tulkę to państwowego?

Stary 2015-11-09, 21:22   #2319
PannaMagda
Zakorzenienie

Przepraszam ze mnie malo... jestem na biezaco...

Yss odpocznij.. nalezy Ci sie

gianka usmialam sie z powaznej rozmowy z Tulka

Zophiee gdzie zdjecie Boberka ?

Lilka no ja tez czekam na zdjecie Natka

Mili jestem myslami z Wami

Migotka? Co slychac?

Mysia zberezniku Ty :p

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-11-09, 21:38   #2320
89migotka
Zakorzenienie

Być może, że to nerwy i stąd te mdłości.
Agabi póki co dobrze jest. Jutro może być gorzej Pamiętasz o fotce Jaśminy? Dawno nam ją pokazywałaś, pewnie się zmieniła i duża dziewczynka z niej jest

Gianka Tula ma charakterek po mamusi

Magda no mało Ciebie! Odzywaj się. Powodzenia na szkoleniu Jakoś leci, w tym tygodniu mam zamiar zrobić badania. Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego i uwaga na nfz mogę zrobić tylko jedno badanie, gdzie prywatnie kosztuje 10zl Dosłownie szał, gdybym wiedziała to nawet głowy bym sobie tym nie zawracala.

Mili

Dobranoc

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 21:59   #2321
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Być może, że to nerwy i stąd te mdłości.
Agabi póki co dobrze jest. Jutro może być gorzej Pamiętasz o fotce Jaśminy? Dawno nam ją pokazywałaś, pewnie się zmieniła i duża dziewczynka z niej jest

Gianka Tula ma charakterek po mamusi

Magda no mało Ciebie! Odzywaj się. Powodzenia na szkoleniu Jakoś leci, w tym tygodniu mam zamiar zrobić badania. Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego i uwaga na nfz mogę zrobić tylko jedno badanie, gdzie prywatnie kosztuje 10zl Dosłownie szał, gdybym wiedziała to nawet głowy bym sobie tym nie zawracala.

Mili

Dobranoc
pamiętam, pamiętam. Jakoś ostatnio nie miałam weny

Stary 2015-11-09, 23:43   #2322
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Agabi no jak ,a chłopak do wyboru Listy lub Gwiezdne Wojny to musi wybrać listy 😀 a tak na poważnie to miałam jechać z siostrami ale się zaoferował ze mnie na randkę zabierze i do kina chętnie by ze mną poszedł ☺ no kochany niesamowicie 😁 Jaska dzikus tak jak i Kostek, no z nikim prócz mojej mamy i P nie zostanie 😐

Migociu, Mili kochane moje jestem z Wami myślami cały czas 😗

Gianka Tula uznaje zasadę " prawo buszu , słabi giną " 😂😂😂

Madzia jak szkolenie ?

Jezu jak wieje u mnie, no kurde poszła bym biegać to co? Mam tyle włosów ze jak zrobię koka to mi czapka uszu nie zakrywa 😠 musze chyba opaskę kupić do biegania. Zaczyna mnie nosić a to dobry znak, chyba " ściana " biegowa zaczyna pękać 😁 lecę spać, oczy mi lecą jak nigdy o tej porze. Dobranoc i dzień dobry ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-10, 03:20   #2323
iza243
Zakorzenienie

Witam

Mili nyslami jestem z wami.

Stary 2015-11-10, 06:17   #2324
Gianna M
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kasiu,Mili jestem dzis z wami myślami

Aga Tulka eo panstowki chodzi od wrzesnia. Jest dobrze nie narzekam na razie na zlobek odpukać nie mów ze wolne wzięłaś na 12-13 jak ja kuzwa i będę do góry dupa leżeć i na bank nie będę szaleć ze sprzątaniem etc. To piórka w dupe i lezemy ja robię jak Tulą idzie spać. Czasem w dzień uda mi się pomalować albo lakier nalozyc ale resztę robię jak śpi.

Ewcia wloski ci ślicznie wyszly

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Magda co się dzieje? Martwię się!wszystko ok?

Stary 2015-11-10, 07:10   #2325
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
U nas nic nowego. Praca, wycinanki, gonitwa i Kubula jeszcze przeziębiony. Byliśmy na zakupach w weekend i od nowa okropny kaszel. Na szczęście już zaczyna się odrywać i mam nadzieję, że wreszcie się skończy. Więc siedzimy w domu w wyścigach, garażach, parkingach, strażach , autobusach

Migotka Mili trzymajcie się kochane, myślę o Was :-*

Kluska luz, ty nie miej wyrzutów tylko się przyzwyczajaj. Dopiero zaczynają się fochy i marudzenie co do szykowania przed wyjściem

Arletka Lenka zdolniacha!

Ewcia śliczny kolorek wyszedł, bardzo mi się podoba. Daj mi trochę tych włosów jak tak Ci przeszkadzają. Co do sylwestra to takie najlepsze

Mysia ale czuję radość tam u Ciebie cudownie! A badanie, no coż,.szczęście zbija jej poziom, więc chyba lepiej , że tak nad nią pracujesz ;-)

Agabi szalona, oj brakowało Twoich tekstów.

Gianka no i co , porozmawiałaś z Tulą? Fajne te ciocie

Basiu spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Wiki!

Yss zdrowiej kochana,.niech noga szybko wraca do formy.

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2015-11-10 o 07:32
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 07:32   #2326
arletka1313
Zakorzenienie

czesc

mili, migotko kochane trzymajcie sie dzisiaj, caly czas o was mysle

migotko, gianka a salatka to taka z mixu salat+pomidor+jajko+ser zolty+kabanosy+sos musztardowo-miodowy, ale pychotka!

gianka no widze corka zaczyna ci brykac w zlobku, no powazna rozmowa konieczna no po fitnesie efekty powolutku widac, 3,5kg mniej, i po pare cm w brzuchu, talii i udach, no ale widze tez po cyckach ze spadly.Bradzo dlugo waga mi sie trzymala na jednym poziomie ale tak tez trenerka mowila ze miesnie sie beda wyrabialy i one tez waza.Najwazniejsze jest to ze nauczylam sie "tak" jesc, czyli co 3 godz, ale nie wychodzi mi 5 posilkow tylko 4, no i mniejsze porcje sobie nakladam i uwazam co jem, i w zaden sposob sie nie glodze, juz teraz nie odczuwam glodu, organizm sie przyzwyczail.

aga no moja tez tak robila jak ja uczylam ze zrobila siku i wtedy wolala, nauczyla sie tego jakby sama, bo sila nie posadzilam na nocnik, darla sie. Przyjdzie czas i na Jasminke. Ooo jak pieknie liczy, moja tylko 3 potrafi powiedziec.

ziajka u was znowu przeziebienie??/ojej, zdrowka

Znowu kiepska noc, pobudka po polnocy i godz wiercenia i marudzenia, i pobudka przed 4 i do 5 to samo. Najgorsze ze nie da mi sie wziac na rece, tylko chce lezec i jeczec w lozeczku, a mnie to zaczyna frustrowac, w nocy o malo a bym sie nie poryczala z nerwow.A teraz spi, no musi odespac
Ide na kawe i sniadanie.
Hania 6.09.2016

Stary 2015-11-10, 07:36   #2327
Ziajka
Wtajemniczenie

Arletka i u nas nocki ciekawe, ze 3 tygodnie codziennie po północy słyszę Mama, chodź i Kubulek już czeka na na mnie na kanapie. Co zrobić
Stary 2015-11-10, 07:45   #2328
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej

Agabi u nas z noccnikiem kropka w kropkę tak samo a co.do pazurów to mam czasem wrażenie, że połowa dzoewczyn z watku robi je codziennie (a ja nie mam kiedy jak to?)

Ewciu super sylwester się zapowiada a ja właśnie nadzieje na siedzenie w domu

Mili, Migotka trzymajcie się . myślami jestem z Wami

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Ziajka u nas aktualnie kolo 2 zwykle jest wołanie; ) ciekawe, że zawsze wszyscy mówili, że po roczku dzieci już śpią normalnie

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Madzia nie smutno i wracaj do nas! co tam Ci na serduchu leży wywal i będzie lżej!

Lila jak zdrówko?

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Dziś wyniki kolejnej biopsji u tesciowej.
pogoda paskudna, dobrze że jutro wolne!
na listy do M może w weekend pojdzuemy

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 07:48   #2329
mysia1986
Zakorzenienie

W pracy jak zwykle cudownie po jednym dniu nieobecności ale jutro wolne, to mogą mi nagwizdać humoru mi nie zepsują !

Mili, Migotka, Wy wiecie że ja zawsze przy Was jestem, nawet jak mnie nie ma

Gianka, to ja Ci powiem coś apropo bicia Moje sis syn chodzi na karate. I ostatnio wypróbował cios na koledze z klasy Uwaga była w zeszycie ze ho ho!

Magda, od razu tam zbereźniku Nadrabiam zaległości

Wszystkie lofciam ale musze spadac bo chce wyjść normalnie. Umówiona jestem dzisiaj z koleżankami na piwko
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 07:55   #2330
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Arletka i u nas nocki ciekawe, ze 3 tygodnie codziennie po północy słyszę Mama, chodź i Kubulek już czeka na na mnie na kanapie. Co zrobić
ojojoj, u mnie to dopiero ponad tydzien trwa.

kluska no wlasnie niby mowia ze dzieci po roczku spia pieknie cale noce, kija prawda!!chociaz na Lenka narzekac nie moge, bo przeciez w sumie mi ladnie spala, tylko w tamtym tyg zaczela fisiowac, ale ja podejrzewam jakis skok, musze wolnym czasem poczytac.
Hania 6.09.2016

Stary 2015-11-10, 07:59   #2331
agabiwro
Wtajemniczenie

Cześć,

czuję się dziś fatalnie, kręci mi się w baniaku tchu brakuje. Ech kurna, I jak zwykle JAśka wstała przed 7 też zupełnie nie w humorze, kazałam się staremu nią zająć, bo ja się kuźwa nie rozerwę.

Kasia, Mili, ściaskam Was dziewczynki

będę później mam dzisiaj controlingowe spotkanie I muszę się przygotować

Stary 2015-11-10, 08:04   #2332
2016070930
Konto usunięte

Hej

Jestem ale ostatnio z nastrojem kiepsko u mnie, jakaś mega wielka chandra jesienna mnie dopadła. Ta pogoda mnie dobija i nie mogę się podnieść z łóżka rano.
W pracy sajgon bo 10-ty a koleżanka się rozchorowała, więc cały tydzień się taki zapowiada, wczoraj zdążyłam zjeść kawałek ciasta, jedną kanapkę i zapić kawą i tak cały dzień. Może dlatego nie mogę rano wstać skoro moja dieta wygląda jak wygląda
Jutro postaram się nadrobić, teraz do pracy się zbieram.
Mili Kochana, trzymaj się ciepło, jestem z Tobą myślami. Migotka z Tobą również

Udanego dnia
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 08:09   #2333
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Hej

Agabi u nas z noccnikiem kropka w kropkę tak samo a co.do pazurów to mam czasem wrażenie, że połowa dzoewczyn z watku robi je codziennie (a ja nie mam kiedy jak to?)

Ewciu super sylwester się zapowiada a ja właśnie nadzieje na siedzenie w domu

Mili, Migotka trzymajcie się . myślami jestem z Wami

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Ziajka u nas aktualnie kolo 2 zwykle jest wołanie; ) ciekawe, że zawsze wszyscy mówili, że po roczku dzieci już śpią normalnie

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Madzia nie smutno i wracaj do nas! co tam Ci na serduchu leży wywal i będzie lżej!

Lila jak zdrówko?

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Dziś wyniki kolejnej biopsji u tesciowej.
pogoda paskudna, dobrze że jutro wolne!
na listy do M może w weekend pojdzuemy
Jak to codziennie?

Ja jestem w pracy.Zle sie czuje okropnie boli mnie zoladek i nie dobrze mi.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 08:11   #2334
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska o tak, po roczku Kuba pięknie śpi całe noce , tylko wiesz jak nic nie przeszkadza to wstanie przed 6tą ale tak to po pólnocy czyli 0:30, po1wszej, koło2giej przebudza się bo albo zęby męczą i budzi się cały spocony, albo katar i nie może oddychać albo kaszel, albo albo albo .... więc w sumie tak , śpi całą noc jak nc nie doskwiera
Stary 2015-11-10, 08:39   #2335
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Działa w końcu.

Margot miałam Cię wczoraj wołać ale w końcu poszłam spać a zasnąć i tak nie mogłam 😡

Iza jak to codziennie? Wedlug mnie to taka przenosnia, Klusce chyba chodzi o to ze często robicie paznokcie a ona nie ma zwyczajnie na to czasu. Z resztą z tego co czytam to Ty raczej tylko o paznokciach piszesz, nic o Dominiku ani o innych sprawach.

Kluska kciuki za wyniki teściowej, oby wszystko było dobrze ☺

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Mili, Migociu kochane moje, jestem dzisiaj przy Was. Trzymajcie się dziewczynki 😢😗
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-10, 09:13   #2336
Gianna M
Zakorzenienie

No my po szczepieniu. Na 11Tule do zloba zawiozę i spadam jeszcze na zakupy jakies przed robota.

Aga,Kluska u nas kwestia nocnika jest w czarnej d. Tulą chce na nocnik qle siedzi na nim i siedzi i nic. Jakiś na razie stanelo a ja tez ani czasu odpowiednio temu nie poświęcam ani nie mam jak bo z zlobku maluchów nie sadzają wiec moja robota bylaby bez sensu.

Ewcia czy możesz mi cos napisać o Kingu? Czy te książki jego są ze sobą powiązane?czy mam kupować w jakiejś kolejności?

Ziajka tak byla rozmowa w stylu Natka nie wolno bić koleżanek bo to je boli wiesz-wiem,nie będziesz juz bila-nie,obiecujesz-nie i tak od nowa. Oj biedny Kubulek oby się nic nie rozwinelo.

Iza a tobie co tez jelitowka?

Yss czy ty jeszcze kimasz?

Kluska szczepisz może te meningo typu B? Jakies nowe to są i się zastanawiam kosztują srogo bo dawka 350zl a są dwie dawki. Zoohee może masz jakąś opinie o tej szczepionce?

Mysia nie ma co się dzis spinać na szczęście jutro wolne udanego wypadu dzis z koleżankami

Lilka i jak się czujesz bylas u dr?

Margo ja pierdziele a ty zawsz na placu boju a koleżanki non stop jak nie l4 to urlopy. Kiedy ty odpoczniesz?!

Pogoda pod psem ale dzień dzis smutny dla nas

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Arletko no to gratuluje ci! Super ci idzie a powiedz mi na jakie ty ćwiczenia chodzisz? Ja dzis idę kupić karnet! Nie am bata musze bo kg znów mi przybylo i kurde nie wiem jak!? Słodycze pewno a tak juz nie jadłam a teraz znów:/ i nieregularne jedzenie. Trzymam kciuki super sobie to uregulowalas wszystko. A ten fitnes masz ile razy w tyg?

Stary 2015-11-10, 09:17   #2337
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka zazwyczaj każda jest o czymś innym sale są tez całe tomy ☺ np Doktor Sen jest kontynuacją Lsnienia, na początek kup opowiadania czyli Nocna zmiana, Marzenia i koszmary, Wszystko jest wzgledne. W sumie jeśli boisz się koszmarów polecam tylko Zielona Mila ☺ Carie to krótkie opowiadanie tak , Joyland moja ukochana super napisana. Misery tez fajnia.Ogólnie jego książki są długie i czasem ciężkie w czytaniu ale ja jakoś daje rade, teraz zabieram się za kolejną bo psychoza na mnie nie działa 😡

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

A właśnie szkieletowa załoga tez jest z opowiadaniami . A teraz w kioskach możesz kupować co 2tygodnie chyba Agata Christie ☺

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Gianka dzisiaj zdejmie książki bo kurzu mam dużo to Ci fotkę zrobię jakie mam.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-10, 10:24   #2338
Gianna M
Zakorzenienie

Dziwkuje Ewciu za opinie poszperam jeszcze w necie bo man ochote na kinga. Romansidel I powiesci nie lubie musi byc kryminal luv horror

Stary 2015-11-10, 10:31   #2339
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Dziwkuje Ewciu za opinie poszperam jeszcze w necie bo man ochote na kinga. Romansidel I powiesci nie lubie musi byc kryminal luv horror
Co Ty robisz??

Coś z ciśnieniem dzisiaj nie teges bo mi głowa leci
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 10:39   #2340
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka 😂😂😂😂😂
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości