|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
Duża kupa w sobotę wieczorem a tak to kleksy i baki na bierząco |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
To z brzuszkiem wydaje się być ok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Ania powiedz mu że w życiu czasem trzeba schować honor do kieszeni, powinien pomyśleć o Tobie ale tomWasza decyzja trzymam kciuki żeby nie ułożyło
Wysłane z mojego EM63 przy użyciu Tapatalka
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Płacze lub pręży się przy bakach?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
My jutro idziemy na sesję rodzinną
![]() Wysłane z mojego EM63 przy użyciu Tapatalka
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius wyczuła spokój u tatusia
Dzanet super że wyniki ok Ania przytulam Ja dziś zawiązałam wieczorem chustę. Jaka wygoda, sama zjadłam, ogarnęłam starszaka. Teraz mąż ma na 14 do pracy to wieczorem dodatkowe ręce potrzebne, z chustą już sobie sama spokojnie bez stresu poradzę |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie chyba też skok: Kapiel z uśmiechem na twarzy. Wyjelam z wanienki i zaczal się placz. Ubrać si nie dala. Cycys nie. Butla nie. Rączki az mi przysnela lekko i dopiero butla. Lulanie na rączkach. Teraz śpi. Łącznie 2 godz mi zajęło a wcześniej było to 30 min.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Zdecydowanie od karmi wole warke radler. Na pewno będziemy musieli odbyć rozmowe i podjąć decyzję. Dziewczyny czasami mam dość nie tak to miało wyglądać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2318 | |||||
|
Ania
|
Cytat:
![]() A Ty na hippie dalej? tzn mała![]() A u nas te bączki też się czasem zdarzają, ale to normalne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Haneczkab tak dalej na hippie jesteśmy. Boję się zmieniać :/ żeby problemy z brzuszkiem nie wróciły.
Wy też zaczynaliscie od Bebilonu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2320 |
|
Rozeznanie
|
Soffinka a dajesz cos na kolki? Bo niby moj nie ma, ale po poludniu tez tak wojowal to mu podalam, na spacerze poplakiwal w koncu usnol i po spacerze jeszcze spal w domu i obudzil sie szczesliwy, kupa poszla potem baczki. Po wczorajszym dniu wole podac niz zgadywac co to. Ale u Ciebie mozr byc to wlasnie skok.
Madzia bo nue ma to jak tatus, widocznie on spokojniejszy byl ![]() Haneczka ja tam cyckami sie nie przejmuje, jako nastolatka dostalam takich rozstepow ze szok, bylam u dermatologa, fostalam masc robiona i sie wybielily, teraz trudno je dojrzec, a cycki tez mam spore tylko niestety malo. Jedrne. Ale jak wykarmie wszystkie moje dzieci to ide sobie zrobic cycki )
|
#2321 | ||
|
Ania
|
Cytat:
A też bym pewnie nie zmieniła hippa, gdyby nie to, że go w sklepie nie było, i byłam zmuszona wziąć inne. ![]() Cytat:
W staniku wyglądają super, ale bez..:P Ale najważniejsze, że mąż je uwielbia
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
|
|
|
#2322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64209056]Dobrze ze juz po. Doskonale wiem co czułas, my też w szpitalu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Masakra! I też infekcja z tego co wyczytałam?? Gdzie leżycie?
|
|
|
#2323 | |
|
Ania
|
Cytat:
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle wydaje mi się,że ja jestem podajnikiem mleka, a TŻ to kochany tatuś od przytulania i rozmawiania
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwi mnie tylko trochę, że kooopa jest co dwa dni/raz dziennie. Zwykle na przewijaku więc widzę, że jest jej dużo ale z,drugiej strony my też często koope raz dziennie robimy więc może niepotrzebnie się martwię.Jak u Was oczko? Dalej ropieje? Dostałam w końcu w,aptece krople ze swietlikiem. Ile razy dziennie je,stosujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2326 | |
|
Ania
|
Cytat:
Odpukać nie ropieje. Stosowalam ten świetlik jakos dwa tygodnie, jedna kropelka na noc. Od tygodnia nie kropie i narazie jest dobrze, nie ropieje ![]() Jak Hanusia Twoja, spi?
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
HANECZKA u mnie mąż kapie dzieci, więc nosi wanienke:p tyle ze Gabi już nam.podłogę zalewa.
MADZIA u nas tak dzisiaj z Igim było. Mąż godzinę go usypial, jak zasnęła mi Gabrysia i do niego poszlam: doslownie 7min. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie to z okazji ze meza malo w domu mam to musze za niego nadrabiac. Troche mi go szkoda bo po pierwsze malo synka widzi, po drugie ciezko mu sie wbic w rytm opieki i zabawy z nim. Czesto jestem gorzej zestresowana jak maz w domu, bo on ciagle mysli ze z malym dzieckiem to latwo tak ze umysli sobie teraz wyjsc czy cos zrobic, a synek bedzie grzecznie spal lub lezal
|
|
#2329 | |
|
Ania
|
Cytat:
no u mnie tez maz kapal, ale po pierwsze, lejemy jej duzooo wody do wanny, wiec jest naprawdę ciężka (mezowi tez ciezko), a po drugie maz pracuje tez na nocki, wiec zorganizowaliśmy juz kąpiel w łazience coby bo mi latwiej
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie również tz czyni cuda
Ja jestem wyłącznie mleczarnia Madziu te krople to jaka nazwa? Bo na nowo zaczęło nam oczko ropiec a juz tych kropli z antybiotykiem chyba po raz drugi nie mogę zastosowac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Maja zaczela się slinic ![]() Zmykam spać. Glowa mnie pobolewa. Dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masowalas codziennie oczko przy tych kropelkach? Ja od niedzieli mam te kropelki ze swietlikiem będę codziennie używać. W piątek mamy okuliste zobaczymy co powie. Cytat:
Ja nadal kąpiel w salonie, blisko kuchnia żeby wlać i wylać wodę. Kosmetyki i rzeczy higieniczne też mam blisko pod ręką. I jak szykuję sama kąpiel to widzę co Mała robi bo poloze ka,na,kanapie lub w łóżeczku. Pewnie z czssem zaczniemy kąpać w łazience,to już jak się ogarniemy po remoncie ![]() Cytat:
![]() Niech złe baki idą precz! Aniu my mieliśmy dwa opakowania kropelek z antybiotykiem na oczko. Jedne przepisala pediatra, teraz miesiac temu okuliska inne. SkonczylM serię 2tyg i dalej ropieje idąc za radą Haneczki kupiłam krople ze,swietlikiem. Wrzucę Co jutro na fb zdjęcie bo teraz zasypiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ropiejace oczko tez polecam tego swietlika - krople do oczu o nazwie Zuma. Stosowałam ze 2-3 tyg, po przemyciu oka sola fizjologiczna jedna kropelke rano i wieczorem. od dwóch tygodni oczko juz nie ropieje
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Noc minela dzisiaj jakoś szybko... My kąpiemy w sypialni i jeszcze dluuugo tak będzie bo łazienka na drugim końcu domu i nie mam w niej pralki żeby małą po kapieli położyć a nie uśmiecha mi się z rozgrzanym i mokrym bobasem biegać po domu... Dzisiaj jedziemy pobrac krew... Mam nadzieję, że ja sie nie rozpłaczę...
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
My kąpiemy w łazience.
Głównie z tego względu ze zazwyczaj jestem wtedy sama i nie muszę nigdzie taszczyć ciezkiej wanienki, szczegolnie swiezo po cc bylo to dla mnie wazne. no i w lazience mamy najcieplej ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- My dziś jedziemy na usg brzuszka , przed zabiegiem usunięcia tego "ogonka".kolejne stresy dla dziecka i dla mnie
|
|
|
|
|
#2337 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wczoraj na usg mi babka powiedziała, że w karcie ma wpisane srodmiazszowe zapalenie nerek... nawet nie wiedziałam, bo kartoteki nie widziałam jak tu jesteśmy.No ale leukocyty wreszcie zniknęły, bialko też więc mam nadzieję, że dzisiaj będziemy w domu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Cytat:
będzie dobrze!!!
|
|||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Dlugi weekend był super, mąż w domu wiecej czasu dla siebie. Zwlaszcza, ze w piatek wzial specjalnie wolne abym zajeła się sobą. Wiec zrobilam włosy, paznokcie, maseczki na twarz ![]() W weekend zaliczylismy wesele z Gabi-chusta jest genialna Szkoda tylko, że pobawić się nie dalo, ale za 3 tyg mamy następne, a tam pokoj i zabieramy moją mamę więc może troszke uda się potańczyć. za wszystkie zabiegi i choroby. Ania jak ćwiczenia idą? Nadrobilam narazie tylko pare stron.
|
|
#2339 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Byliśmy b dziś u pediatry, acz nic konkretnego to się nie dowiedziałam 😤mamy przepisany krem do pupy na tą ranę i krem z witaminami do buzi. .. ogólnie to może być wszystko. Nie wiedzieć czemu mogą lekarka lubi tylko kremy robione a nic gotowego.
Dlatego spytam tutaj - Czy ktokolwiek z tu obecnych stosował Latopic do picia? Krem mamy i działa, teraz mam Latopic w saszetkach. Będę mu to dawać tylko nie wiem czy można wtedy też inne probiotyki? Pism bo nie chce przedobrzyć Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64209836]Lepiej wyniki moczu dobre, usg nerek tez wiec jutro powinniśmy wyjść Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Super wieści. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jaką mate macie? My teraz mamy pożyczoną z Tiny Love, ale po chrzcinach planujemy kupić własną, więc zbieram opinie😉 Teraz dużo dziewczyn po prostu znikło. Kiara też odezwała się raz po wyjściu ze szpitala o ile mnie pamięć nie myli 😦 Cytat:
Aniu i nie ma co teraz siebie obwiniać i sobie wyrzucać, bo to bez sensu. 😙 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Tak was czytam i serce krwawi od tych dziecięcych problemów, u nas narazie odpukać nic się nie dzieje poza zapchanym noskiem co rano.
W temacie ćwiczeń od jakiegoś czasu też myślę żeby wrócić do Ewki najlepiej było by rano ale nie chce mi się wstawać. Myślę też o bieganiu. W końcu trzeba będzie to myślenie w czynu zamienić. Z waga już stoję jak przed ciążą ale nad kondycja trzeba popracować. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

nie tak to miało wyglądać. 

w ogóle wydaje mi się,że ja jestem podajnikiem mleka, a TŻ to kochany tatuś od przytulania i rozmawiania
ale z,drugiej strony my też często koope raz dziennie robimy więc może niepotrzebnie się martwię.

Wczoraj na usg mi babka powiedziała, że w karcie ma wpisane srodmiazszowe zapalenie nerek... nawet nie wiedziałam, bo kartoteki nie widziałam jak tu jesteśmy.

wyniki moczu dobre, usg nerek tez wiec jutro powinniśmy wyjść