|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla brata
Brat rośnie, ale przybywa mu też zainteresowań co rok nowych. więc jest w czym wybierac, od gier komputerowych, po sprzet komputerowy. zawsze mozna dac kupon do empiku jako prezent niech kupi co sam chce, ale w tym roku wpadlam na pomysl zamowienia koszulki z nadrukiem, jako ze chlopak cwiczy 3run;] mam nadzieje, że mu sie spodoba;]
|
|
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
); naklejka na samochód; tzw. "gecko". fajna nakładka na pasy (W tesco mają super ze zwierzątkami ) cos do czyszczenia samochodu,wiadomo faceci lubią pielegnowac swoje samochody jakies fajne etui na płyty cd jak ma radio z odtwarzaczem takim (u mojego tz walają sie po całym samochodzie.... ) , jakiś wiszący odświeżacz w zabawnym kształcie. albo kup mu zwykłą zieloną choineczke wunderbauma i dorysuj bombki ja już tak robiłam. gadzetow samochodowych jest mnóóóóóóóstwo.
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Przyczajenie
|
Ja spróbowałam dość nietypowo...ale za to efekt był powalający!
Moje czarno-białe zdjęcie posłużyło jako wzór plakatu...Drukowałam przez internet www.unitedprint.pl Wiedziałam, że to jego ulubiona fotka więc baaaardzo sie ucieszył sama byłam w szoku że tak pięknie wyszło A tak poważnie to taki prezent to naprawdę coś osobistego. Polecam niebanalne podarunki!
|
|
|
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
|
|
#2346 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Swieta sie zblizaja, a ja prezentu jeszcze nie mam.
![]() Chcialabym swojemu TZ dac cos bardziej osobistego, moze cos np. z moim zdjeciem. Mysle ze poduszki sa oklepane a kubek nie wiem gdzie zrobic ... Macie jakies ciekawe i ogginalne pomysly, calkiem odmienne niz moje? Dodam ze jestesmy ze soba 4 miesiace .Bede wdzieczna za kazde pomysly. |
|
|
|
#2347 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Cytat:
i w dodatku pokazuje ze dbasz o niego i sluchasz - bo wiesz czego mu potrzeba
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#2349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam problem
kupiłam koledze bokserki - takie śmieszne ![]() On jest szczupły, wysoki kupiłam rozmiar M, jak myslicie, dobrze? nie beda za małe? teraz sie zaczelam martwić... |
|
|
|
#2351 |
|
Przyczajenie
|
2 w 1 Sylwester + urodziny
Cześć Wam Wszystkim
![]() pomocy!! mój chłopak, a właściwie narzeczony obchodzi, jak co roku dwa święta w jeden dzień: sylwester + urodziny. W związku z tym, że to jest ostatnia sylwestrowa noc i ostatnie jego urodziny przed naszym ślubem mam wielki problem. Chce zrobić mu wyjątkową niespodziankę, nie mam tu na myśli prezentu, ponieważ taki już dla Niego mam Opcja "ja - niespodzianka z pudełka w sexi stroju" raczej odpada Pomóżcie!! pełen power ![]() zapowiadajcie - mam nadzieje, że pomożecie |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Rozeznanie
|
szczupły i wysoki to pojęcie względne. Tak samo jak rozmiar M bywa rózny...
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
jak ma ok 175 wzrostu powinny być dobre, jeśli wyższy wydaje mi się że może być problem
odmieniłabym na większe w sklepie
|
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
jesli dobrze pamietam to z tych smiesznych kupowalam l na szczuplego wysokiego (185cm) i .. jak je zobaczyl to mowil ze za duze a jak wlozyl to ze dobre...bo te smieszne(z diablami, sloniami, malowane recznie w sens) maja taki kroj ze nie sa duze tylko te szwy maja jakos tak bardzo oddalone od siebie i wygladaja na duze- radzilabym owtorzyc jak sie da( u mnei sie dalo
) w sklepie i obejrzec hmm kupilas.. to nie iwem..u mnie w tym sklepie z prezentami zwrotow nie przyjmuja i nie sadze zeby wymiana blielizny(wkoncu ) wchodzila w gre..
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
szczupły w sensie - szczupły, płaski z tyłu, chudzinka
wzrost 175-180 więcej nie. |
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za aprobate
stabilizator juz kupiony. kosztowal mnie fortune ale czego sie nie robi dla swojego I Love You
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2 w 1 Sylwester + urodziny
Jak już impreza trochę się rozkręci, to mogłabyć nagle wyjść na środek pokoju i oznajmić, że z okazji urodzin masz niespodziankę dla TŻ - zaśpiewasz Waszą ulubioną piosenkę
Oczywiście to jest opcja, jeżeli lubisz i potrafisz troszkę śpiewać Po czym ktoś wnosi tort zrobiony przez Ciebie Narazie nie mam innych pomysłów, ale jak coś przyjdzie mi do głowy, to dam znać Aha i moze napisz coś więcej o Was, co lubicie itp, może będzie łatwiej wymyślić
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam! Ja mam! Pomysł na idealny prezent dla kogoś bliskiego-może nie chłopak ale ktoś równie bliski
nigdy nie leciał samolotem więc kupiłam dwa bilety do Paryża i z powrotem. mam nadzieje że się ucieszy bo długo zbierałam na ten prezent
|
|
|
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam problem co kupić. Mój TŻ
zakochany jest w motoryzacji i kulturystyce.jednak kupowałam mu już dużo rzeczy do motoru bo w jego siłownie nie będe się dokładała gdyż wszystko ma skubaniec ![]() latem jeszcze wspominał o zwykłym łańcuchu na szyje gdyż stary zgubił i nadal nie ma nowego myślicie, że ucieszyłby się z takiego prezentu? mam do wydania ok 230 zł a on wtedy mowił ,ze chce taką grubą ( patrzyłam w jubilerze to były od 400 zł ) i niewiem czy kupić mu taką cieńszą (która osobiście mi bardziej się podoba) czy będzie zadowolony z czegoś takiego. Mi powiedział, że niewie co mi kupić. że bierze kase, idziemy na zakupy i kupi mi to co będe chciała ![]()
|
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze masz pomysły, też bym chciała taki prezent, bo uwielbiam latać
|
|
|
#2363 |
|
Konto usunięte
|
mam płyte, leży w skrzynce bo dzisiaj macałam czekam na tata bo on ma kluczyk od skrzynki do tego kupiłam dzisiaj mu rkem adidasa do twarzy. 50 ml dałam 14 złoty, dla skóry wrażliwej i siedze i sedze i myśle i myśle i brat sie zaśmiał 9bo powiedziałam zeby mi pomogł co ejszcze) a on mi mówi :kup mu paczke prezerwatyw... i wiecie na co wpadłam?? ide kupic durex play nakladke wibracyjną hehehehehehhe ![]() ![]() co wy na to? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10136818]
i wiecie na co wpadłam?? ide kupic durex play nakladke wibracyjną hehehehehehhe ![]() ![]() co wy na to?[/quote] to nie je gupie
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Mój braciszek ma zas manie co do gier
wiec stwierdziłam ,że mu kupie Need For Speed nowa wersje Druga mysla był perfum ale obawiam ,ze sie nie trafie w gust... ja tam jakos zawsze wybadam co by chciał dostac xD
|
|
|
|
#2366 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla Eks
ucieszył ;p
a kubasek taki z sheepworld z napisem: jestes kims wyjatkowym.... |
|
|
|
#2367 |
|
BAN stały
|
hm, to jest zawsze najmilsza część szału zakupowego prezent dla TŻ
wielu facetów lubi gry komputerowe, może wypatrzec na rynku cć ciekawego czy popytac w empiku, albo płyta ulubionego zespołu, ja stawiam zwykle na książki, to zawsze działa, a może zaprenumerować mu gazetke np. fantastyke?
|
|
|
|
#2368 |
|
Przyczajenie
|
taka śmieszna mata na komórkę. Pomimo, że nie ma kleju to komórka się bardzo dobrze trzyma. Zabawka przydatna do auta za ok 20 zł
http://www.pentagram.pl/produkty/gec...am_gecko_p1501 |
|
|
|
#2369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boleję, boleję. no i fantastyką też się nie interesuje dlatego ja wybrałabym gazetę w stylu 'logo' jeśli już w tym roku tż dostał piękny dwurzędowy płaszcz ze stójką
|
|
#2370 |
|
Przyczajenie
|
uff, w koncu kupilam prezent gwiazdkowy dla TŻa z czym mialam nielada problem (jak zawsze zreszta)
ostatecznie dostanie ode mnie perfumy Chanel Allure, smieszne cieple kapcie tygrysy (bo zawsze zabiera mi moje) oraz jego ulubione czekoladki ferrero rocher prezent juz zapakowany czeka na 24 grudnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

); naklejka na samochód; tzw. "gecko". fajna nakładka na pasy (W tesco mają super ze zwierzątkami
) cos do czyszczenia samochodu,wiadomo faceci lubią pielegnowac swoje samochody
sama byłam w szoku że tak pięknie wyszło
.

zakochany jest w motoryzacji i kulturystyce.