|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
Dopiero zauważyłam Kasiu ze pisałas o tych butkach ,nie dopatrzyłaś sie niegdzie różowych?Ja czekam na paczke z Angli,ale juz jest tak zimno ze musze kupic Wice szybko te butki,a nie wiem kiedy paczka przyjdzie,wsumie 20zł to nie majątek
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki czy u Was też tak zimno,bo u nas w nocy był przymrozek i powiało chłodem,br............... ...
Jastin nie czekaj na paczkę tylko kup Wikuni buciki bo na prawdę rano jest bardzo zimno. Dzięki Bogu,że nie brałyści udział w tej kolizji i że koszt samochodu jeszcze nie taki wielki. Jastinku a czy Wy już macie to mieszkanko jak tak to pokaż nam co zakupiliście. |
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
Jastin no właśnie różowych nigdzie nie ma
Te błękitne mi się bardzo podobają, tylko zastanawiam się ciągle jaki rozmiar kupić, mała ma stópkę 11,5 cm, więc chciałam kupić 12 cm butki ale w opisie czytam że ze względu na to że jest kożuszek butki będą mniejsze o 1 cm, więc wygląda na to że powinnam kupić 12,5 cm. Także sama nie wiem, boję się kupić za małe bo nie chce mi się potem bawić w wymianę bucików, takie to są właśnie minusy kupowania przez internet , nic przymierzyć nie można Chciałam się pochwalić że moja mała "glizda" dzisiaj po raz pierwszy zrobiła krok stojąc zupełnie sama Bawiła się rano z tatusiem , stanęła na nóżkach a tatuś ją zawołał a ta zrobiła krok do przodu i upadła Nie mogliśmy uwierzyć więc zrobiliśmy powtórkę , i znowu to samo tata zawołał i mała zrobiła kroka Jeszcze do dzisiaj jak ją wołaliśmy kiedy stała, to stała w miejscu, ale nóżek nie odrywała od podłogi ,a dzisiaj taka niespodzianka Kurcze szybko jej to wszystko przychodzi, Julia pierwszego kroka zrobiła w wieku 11 miesięcy. Tak sobie myślę że chyba Julia wrodziła się w tatę a Oliwka w mamusię bo mamusia też zaczeła szybko chodzić (w wieku 9,5 miesiąca).
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
Nel u nas ranki zimne, dlatego ranem nigdzie nie wychodzę , dopiero między 12 a 13 wtedy już jest cieplej. Wczoraj było tak ładnie i ciepło ze nawet w kurtkach było za ciepło , ciekawe jak będzie dzisiaj.
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nel mieszkanie sie buduje,klucze najprawdopodobniej na czerwiec bedą ![]() My narazie uruchomiliśmy kredyt i spłacamy odsetki,bo braliśmy tak na raty zeby splacac go dopiero jak sie wprowadzimy.Plany mamy,mieszkanie ładne,duze 64 m,ale nawet tego nie moge Wam pokazać bo nie mam zeskanowanego na komp ,ale i tak z tymi planami to wsumie mało sie bedzie zgadzało,bo robimy po swojemu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne życzonka dla Wiktorki!!!!!!
Tutaj są różowe butki których szukacie : http://www.allegro.pl/item135016118_...ansza_wys.html tylko nie wiem czy rozmiar Wam pasuje, bo ja Nikolce wzięłam 6-12 mies. i są dobre,a nawet troszkę duże. Tutaj są większe http://www.allegro.pl/item133724473_...idziusia_.html |
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Jastin była i radość
i przerażenie co to będzie jak zacznie chodzić , już teraz wszędzie jej pełno a potem aż strach pomyśleć Skoro buciki już kupiłaś to może poczekam aż je dostaniesz i napiszesz mi jakie są w rzeczywistości i czy trafiłaś wrozmiarek bo jeżeli tak to ja bym musiała wziąść te 12 cm.
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2351 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziekujemy za życzonka. Wika całuje wszystkie ciocie
![]() A ja jej wycałowac nie mogę bo się rozchorowałam i teraz to nie wiem czy pójdziemy na to weseleByłam u lekarza, powiedział, ze to ostra angina (która się zaraziłam od teściowej) i mam brac antybiotyk i odstawic dziecko od piersi. I teraz nie wiem co zrobić bo chciałam Wike odstawiac powoli i zmniejszać jedno karmienie, teraz karmie ją 3 razy na dobę a jak ją odstawie juz całkiem to poprostu odstawie i już. I jakoś mi tak bardoz smutno z tego powodu. Ide sobie popłakać w kąciku Co do bucików to my mamy rozmiar 12-18 miesięcy.
|
#2352 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu gratulacje z pierwszego kroczku Oliwki
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Wiki z okazji 10 miesiączków. Moc buziaczków!!!
Jastin a wiesz że ja wtedy jak mój TŻ miał wypadek też miałam z nim jechać razem z Kasią? |
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam juz kupiłam niebieskie i wsumie nawet niebieskie sa ładniejsze bo te różowe to jakieś blade.A niebieski tez lubie,beda Wice do oczu pasować
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez bylo smutno i jakoś tak dziwnie w środku jak Wike odstawiałam od piersi,no ale taka kolej rzeczy,kiedys i tak bys musiała to zrobic No szkoda ze akurat przez choróbsko wstretne,a nie tak z własnej inicjatywy,no ale skoro lekarz kazał to wyjścia nie ma
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poprostu teraz jakos mi tak szkoda, ze ja ją odstawiam, teraz mam sama do siebie wyrzuty, ze tak króciutko ją karmiłam.
|
|
#2357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dodatkowo przez allegro nie chce kupowac kombinezony dla Wiki, zeby potem się nie okazało, ze nie pasuje.
|
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem dzisiaj taka przybita
tą chorobą i tym odstawianiem jest mi smutno
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jastinku- wiem co przezywasz z tym samochodem- ja miałam wypadek w zeszłym roku- przod do kasacji- jak byłam w 5tym mcu ciązy to wjechałam w zadek jekiemus gosciowi-no i samochodzu juz nie reperowalismy- sprzedalismy na czesci....
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u nas miało byc -5 stopni ale na szczęscie obyło sie bez przymrozkow- ale co sie odwlecze to nie uciecze...
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
oj teraz zauwazyłam ze juz kupiłas...
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- widze ze Twoja córcia najszybciej z naszych dzieciaczków dązy ku dorosłosci
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdróweczka ![]()
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak pisałam- byłam u fryzjera- jestem z kolorku bardzo zadowolona
, byłam u kosmetyczki- i głupia zrobiłam sobie henne- no i wyszło fatalnie- teraz latam co chwilkę do łazienki i myje brwi- moze troszke zblednie ![]() ![]() no i zaliczyłam seansik w solarium...na szczęscie zostało mi troszke opalenizny z lata- wiec efekt juz widac , jeszcze jutro i wczwartem sie wybieram a piatek juz nie -aby nie byc zbyt rozgrzana na weselichu... koncze bo was zanudzam swoimi pierdólkami... miłej nocki
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
KATESIU pokaż się nam w nowej fryzurce
!!!!Alinku nie smuć się, może rzeczywiście po odstawieniu leku będziesz mogła nadal karmić |
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo nie umiem zamazac fragmentu zdjęcia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zadomowienie
|
Katesiu pisz o wszytkim o czym masz ochotę , ja lubię czytać o takich pierdułkach
Czekam na zdjęcie Alien nie smuć się już więcej, kiedyś każda z nas będzie musiała odstawić od cyca swojego malucha. Może ściągaj pokarm wtedy pokarm nie zaniknie i kiedy będziesz zdrowa nadal będziesz mogła dawać cyca.
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż wcale to nie są żadne głupoty)że i mi sie zachciało cos ze sobą zrobićMam jeszcze karnet na solarium(dobrze ze ważny cały rok,bo wogóle o nim zapomniałam i jeszcze by mi przepadł)no i dziś chyba tez pójde.Tż wraca o 16 wiec to wykorzystam.
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas bok skasowany ale,jakoś da sie to zrobić,no i naprawa nie wyniesie nas az tak dużo.No ale jednak z konta ubędzie,a juz wychodziliśmy na prostą.Teraz to pewnie do gwiazdki bedziemy oszczędzać żebyśmy wiedzieli ze tyle wydatków sie święci to byśmy z urlopu w Zakopanym zrezygnowali a tak....no ale nikt tego nie przewidział...niestety
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

no właśnie ja mam ten sam problem co Niki na Oliwkę są buciki sztruksowe albo jakieś inne materiałowe. chyba w końcu zdecyduję się na zakup bucików na allegro u nas nic nie ma a zimno już się robi więc nie ma co czekać. chce kupić z tej aukcji

Te błękitne mi się bardzo podobają, tylko zastanawiam się ciągle jaki rozmiar kupić, mała ma stópkę 11,5 cm, więc chciałam kupić 12 cm butki ale w opisie czytam że ze względu na to że jest kożuszek butki będą mniejsze o 1 cm, więc wygląda na to że powinnam kupić 12,5 cm. Także sama nie wiem, boję się kupić za małe bo nie chce mi się potem bawić w wymianę bucików, takie to są właśnie minusy kupowania przez internet , nic przymierzyć nie można
Bawiła się rano z tatusiem , stanęła na nóżkach a tatuś ją zawołał a ta zrobiła krok do przodu i upadła
,ale i tak z tymi planami to wsumie mało sie bedzie zgadzało,bo robimy po swojemu
aż strach pomyśleć

- widze ze Twoja córcia najszybciej z naszych dzieciaczków dązy ku dorosłosci