![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Dzięki dziewczyny za pamięć
![]() Kostko Natalka trochę przypomina mi Julke!!!! Oczywiście tylko fizycznie bo do natalkowej grzeczności to mojej diablicy duzo brakuje. Meme skad ty bierzesz siły ![]() Asja zaglądaj do nas częściej!!! Julka wczoraj była super-grzeczna a dzisiaj dała ojcu popalić. Jak za punkt honoru mój chłop stawiał sobie nie proszenie o pomoc mojej mamy to dzisiaj pobiegł jak na skrzydłach ![]() ![]()
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Julka jest swietna, super babka z niej ![]() ![]() ![]() Oliwka dzis przechodzi sabą siebie, chyba doszła do wniosku za dobrze mamy i postanowiła dac nam do wiwatu. Zawsze jak ja pochwale to potem mam za swoje ![]() ![]() ![]() Po za szalenstwami Oliwki dzis miałam calkiem przyjemny dzien, pojechałam sadzic kwiaty w moim nowym ogródku - uwielbiam grzebac sie w ziemi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zadomowienie
|
Witam z powrotem.
Ależ miałam lekturę - już chyba ponad godzinę czytam ![]() Składamy z KAmilciem najlepsze życzonka dla Julci i jej mamusi ![]() ![]() Oczywiście strasznie tęskniłam za MIlkiem, ale jak mmnie dziś powitał uśmiechem to byłam cała szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Kostko - jeszcze ja ci pogrtuluję zimnej krwii w tak drastycznej sytuacji . Jesteś naprawdę dzielna ![]() A tak wracając do poruszanych tematów to u nas we Wrocławiu mieszkanie ciężko jest kupić nawet za 4500 zł/m2. Ceny są okropne ![]() I jeszcze przed wyjazdem pisałyście o bucikach dla dzieciaczków. Ja już wam kiedyś pisałam, że jestem maniaczką (i nie chodzi tylko o buty dla Kamilka- ja też mam naście par ![]() Qurde młody się obudził właśnie, dałam mu herbatkę ale dalej mruczy ![]() Zdjęcie butów potem wkleję - musze isć
#2345 |
Zadomowienie
|
Buziaczki dla Julki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za kolejną porcję życzeń.
![]() Solenizantka opluła matkę i poszła spać ![]() ![]() Agika dobrze że już jesteś z nami. Biedny Kamilek. A może to trzydniówka??? Ona własnie tak się objawia - wysoko gorączka, zero innych objawów a potem wysypka. A jak udał się wyjazd? Co prawda służbowy ale zawsze. Kasiulka nie chcę nic sugerować ale chyba noszą Oliwke. Jak ograniczam drastycznie noszenie Julki to też dłużej potrafi posiedzieć sama. Niestety TŻ stęskniony za córką nosi ja teraz non-stop ![]() Podziwiam Cię z tym zamiłowaniem ogrodniczym. Ja akurat tego niecierpie. Na naszej działce posadziłam kiedyś w przypływie ogromnego zapału raptem rzodkiewke. O efekty lepiej się nie pytaj. Nie pomyślałam ze z jednego nasiona wyrasta taka duża roslina i miała gąszcz zielska i zero warzywa. Po tym optymistycznym zdarzeniu postanowiłam sprzedać działke i kupic mieszkanie ![]()
#2347 |
Zadomowienie
|
nie wiem co się dzieje, nie chciał zasnąć - wygląda na to, że męczy go brzuszek teraz, bo bardzo się napinał i jakby mu się odbijało. Temperatura spadła. MAsowałam mu brzusio i zasnął, ale śpi bardzo niespokojnie
![]() ![]() SMutno mi ![]() ![]()
#2348 |
Zakorzenienie
|
Tysiąc buziaczków dla Julci
![]() ![]() ![]() ![]() Kostko Natalka jest śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko kupiłam dzisiaj tą kaszkę do picia, ale ryżowo-kukurydzianą bo owocowych nie było. Jest naprawdę dobra w smaku ![]() ![]() ![]() My dzisiaj cały dzień gdzieś jeździmy ![]() ![]() ![]() Meme pokaż Filipka ![]() Joasiu i co tż teraz zobaczył, że nie jest lekko samemu z Julką ![]() ![]() Agiko miło Cię znowu widzieć na wizażu, fajnie że już wróciłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Agiko dopiero teraz zobaczyłam Twój post
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
No własnie Joasiu, pewnie ją noszą
![]() ![]() ![]() ![]() Płatku no wlasnie - cena tych kaszek mnie dobija ![]() ![]() Agiko ja tez pomyslałam o 3-dniówce. Bo jak na zęby to chyba za wysoka ta temperatura. |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zadomowienie
|
Buźka dla Julki
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja to bym chciała żeby Julka zaczeła jeść to co my
![]() Alien a jak ty przestawiałaś Wikę na normalne jedzenie? Julka nie miała nigdy rekacji uczuleniowych, nie jest taka mała więc może jak jej dam np. pulpeta z gotowanego mięsa indyka to nic jej nie będzie? Te dania słoiczkowe, które je teraz też w sumie przypominają "normalne" jedzenie. Biedny Kamilcio ![]()
#2353 |
Zakorzenienie
|
Myśle, że odrobina soli nie zaszkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Joasiu a Julka ma juz na tyle zęby ze pogryzłaby takiego pulpeta? Ja Oliwke próbuje przyzwyczajac do takich troszke mniej rozdrobnionych pokarmów (tzn. nie na taką zupelnie gladką papkę) i ta konsystencja wyraznie jej nie odpowiada - strasznie pluje i nie chce jesc tych ociupinke wiekszych kawałeczków. Nie lubi tez gęstych kosnystencji - woli takie półpłynne zupo-obiadki.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze pytanko do matek karmiacych - dziewczyny czy zmniejszają Wam sie juz moze cycki ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
Ja mam nadal duże cycki, ale ja dopiero zaczęłam słoiczki, dalej podstawą jest pierś.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
Kasiulka nie martw się ja też karmie mniej a cycki takie same duże. Ale jak skończysz karmic całkiem to napewno się zmniejszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Wtajemniczenie
|
Joasiu a więc moja Wika to zjada teraz wszystko co jej dam
![]() ![]() Sloczkowe dania uwielbiła od początku ,teraz jak je jeden sloiczkowy obiadek to jej to zupełnie nie wystarcza i za chwile jest płacz, ze za mało, wiec podaje jej póltora słoiczka albo robie swój obiadek. Po pierwsze zaczełam lekko przyprawiac, po drugie na poczatek dawalam jej kilka łyzeczek, zeby sie przyzwyczaiła, a potem zaczełam mieszać np. ziemniaczki z koperkiem ze słoiczka tak mniejsze pół i moja zupka np. pomidorowa albo rosołek albo jakaś inna jeszcze. I Wice to posmakowalo. Teraz juz jest wieksza to je prawie wszystko i nie robie dla niej juz specjalnych zupek z braku czasu poprostu, tylko je to co my bez przypraw jedynie. Sadzam ją do kszesełka mowie am, am a Wika otwiera ładnie buzie i je do dna ![]() Oj zeby ona tak ładnie spala jak jeść potrafi ![]() Co do cycek to mi za bardzo nie urosly po porodzie, zrobily się tylko troszke pełniejsze i takie są do teraz. I oby tylko takie mi pozostały, mam nadzieje, ze sie nie zmniejsza. ![]()
#2360 |
Zakorzenienie
|
Jak przestałam karmić to mi cycki zmalały i zrobiły się flakowate
![]() ![]() ![]() Mati znowu zaczął nam kszleć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie co mogą jeść już nasze dzieciaczki? Joasiu co wprowadziłas nowgo jak Julka skończyła siedem miesięcy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja mam cały czas takie same cycki (B), jedynie trochę pełniejsze. Hmmm....mogłyby juz takie zostać ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Płatku ja w 7 miesiącu wprowadziłam jogurt, biszkopty bezglutenowe i żółtko. Daje też Julce twarożek niby jest od 9 miesiąca ale ja dałam wczesniej. Kasiulka Julka ma 6 zębów wię napewno pogryzie.
#2363 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie sie podziało moje grzeczne dziecko?
![]() ![]() ![]() ![]() Moje cycki mają rozmiar D ![]() ![]() U nas tez jak jemy to wszyscy muszą wyjsc z pokoju zeby sie Oliwka nie rozpraszała,zero gadania i zabawiania, a wystarczy jak ktos wejdzie i koniec jedzenia ![]() eee, ide se, nie ma nikogo, pewnie ogladacie taniec z gwiazami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
U nas weekend spokojny
![]() ![]() ![]() Kasiulka oj to ja mam jeszcze wieksze bo E ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
A i zapomniałam jutro ide już na chippendelsów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewno Oliwka ma zły weekend, zobaczysz jutro jej przejdzie ![]()
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
Hania -- aparat zabierz koniecznie i pokaż nam tu conieco z tych chłopaczaków
![]() Muszek w dzień grzeczny, wczoraj i dziś na dworze spał 3 godziny ![]() ![]() Mój ślubny poszedł na piwo więc ja idę spać ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Haniu zdjęcia koniecznie porób chłopcom, musimy wiedzieć co się nosi tego sezonu
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko ![]() ![]() ![]() My mamy gości we wtorek ![]() ![]() ![]() Agika się nie odzywa ![]() ![]() Dziewczyny puzzle zakupione? U nas się sprawdzają ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu jakie jogurty kupujesz Julce? Ale jestem upierdliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Alien no ładnie, ładnie nie dosc ze od Oliwki w dupę dostałam to teraz jeszcze od Ciebie
![]() ![]() Hania, aparat koniecznie, czekamy na relacje zdjeciową, bo wiecie trzeba byc na bieżąco w trendach mody, w koncu Mikołaj idzie ![]() ![]() ![]() Płatku ja daje Oliwce musy z jogurtem - najbardziej Oliwce smakuje dr Witt jogurt z jabłkiem i brzoskwinią, bo jest taki kwaskowy a dzieci chyba lubią kwaśne. Z Hippa tez są ale Oliwce srednio podeszły, choc na razie tylko jeden wypróbowałysmy - jogurt z jagodami - taki jakis mdły był. Dziewczyny jakie Wasze dzieci mają oczka? Tzn wiem ze śliczne tylko jaki kolor i czy sie zmienia? Oliwka na początku miała szare, potem jej zzieleniały troche a teraz widze ze koło zrenicy pojawiają sie coraz bardziej intensywne brązowe pigmenty - wiec moze bedzie miała po mnie oczka brązowe - no mam nadzieje troche, przynajmniej w tym bedzie do mnie podobna bo tak to cały tata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Mój blądasek ma niebieskie oczka i chyba takie mu juz zostana w tatusia
![]() A kwaśnych Muszek nie lubi - na jabłuszko to tak się śmiesznie krzywi i wzdryga ale wcina ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.