|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Ja sie teraz mniej udzielam, bo wiekszosc wolnego czasu poswiecam na planowanie wyjazdu. Lecimy w marcu do Las Vegas i Wielkiego Kanionu na Babymoon i swietowac urodziny TZa.
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Kelpie ściskam i tule.
Oby jakoś dotarło do Tżta bo mega wyczerpujące są takie sytuacje
|
#2343 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
A u mnie kac mija, klina klinem ![]() IMG_20180127_205952.jpg
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystajcie z chwil we dwoje <3 Cytat:
|
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do nas w marcu przylatują moi rodzice i też już zaczynam planować, gdzie ich zabrać. Cytat:
Anabele dzisiaj wreszcie spróbowałam dżemu i jest przepyszny! Jak będę kiedyś miała robić, na pewno zgłoszenie się po przepis Kelpie tulę. Dziewczyny już wszystko napisały, ja tylko dodam, że absolutnie nie powinnaś się obwiniać. Mam nadzieję, że Twój TŻ też to dostrzeże.
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kelpie dziewczyny wszystko już napisaly. Zgadzam się ze to nie twoja wina a twój mąż powinien to zauważyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2349 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Mi najbardziej szkoda straconego wieczoru i tyle TŻ nie jest na mnie obrażony ani nic, ale ta cała sytuacja bez sensu.Nie wiem czy śledzicie - Urubko i Bielecki odnaleźli Revol. Mieli do niej dotrzeć w półtorej dnia, a już ją odnaleźli. Jak ktoś napisał - Avengersi! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś cały dzien w robocie ich śledziłam. Są niesamowici. Zrezygnowali ze swoich marzeń żeby ratować zycie, trudno to opisać słówami. A Bieleckiego uwielbiam i cieszę się ze jest z mojego miasta
jestem dumna!!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciała żeby Tomek znalazł się żywy. Ale niestety w takiej temperaturze na takiej wysokości każda minuta odbiera nadzieje
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie czytam i ryczę....zostanie na zawsze w miejscu, które tak kochał [*]... ale jeśli żyje jeszcze i ma jakakolwiek świadomość (w co wątpię szczerze mówiąc) to musi być straszne czekać na pomoc, która nigdy nie nadejdzie współczuje Jego rodzinie, to musi być straszna informacja. I nawet nie będą w stanie się z Nim pożegnać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Nie idą po Tomka
Mówił, że ta góra to dom...Ważne, że udało się uratować Revol i żeby dotarli bezpiecznie do obozu. Gdyby była w lepszym stanie może by wracali po Tomka. Nie wiemy też jakie Revol dokładnie przekazała informacje w jakim go stanie zostawiła. No i trzeba jeszcze przecież wrócić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
I ze był już w stanie bardzo złym. Myśle ze jest już tam gdzie go nic nie boli. Strasznie przeżywam takie tragedie, zawsze na bieżąco obserwuje takie wyprawy i kibicuje im z calego serca. Nie można ich winić za to ze kochają góry i są przepełnieni pasją. Lepsze to niż chodzenie po Tatrach w klapkach, bez przygotowania a potem bezsensowne akcje TOPR bo ktoś się zgubił w drodze na Morskie Oko czy gdziekolwiek indziej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego co piszesz ludzie jak się oburzyli w pewnym momencie, że po co szli w te góry i że teraz za nasze pieniądze będą ich ratować. A jak trzeba ratować "turystów" z Morskiego Oka bo ich zmrok zaskoczył to spoko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie.... nienawidzę takich hejterow i nóż w kieszeni mi się otwiera jak czytam takie komentarze. Jutro maja być już złe warunki pogodowe wiec raczej się już nie podejmą. Nie mogą tez ryzykować, ze idąc po Tomka który już z pt na sobotę miał niewielkie szanse przeżycia, zginie kolejnych dwóch. Umówmy się, Bielecki i Urubko już i tak dokonali niemożliwego. Czytałam jakas wypowiedzieć ze taki czas jest praktycznie niemożliwy nawet w lato, a co dopiero w zimę. Zrobili wszystko co było w ich mocy, dobrze ze chociaż uratowali Francuzke. Jej tez mi żal, straciła już drugiego partnera. Po ostatnim przerwała swoją przygodę z górami na kilka lat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy siak są bohaterami, ale już się zaczyna, że czemu nie poszli po Tomka. Mnie to zadziwia, że Ci ludzie często ocierają się o śmierć albo tracą partnerów i dalej idą w góry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez dziwiło dopóki nie przeczytałam „Mój pionowy świat”, Kukuczki. Serio, polecam każdemu kto w min stopniu interesuje się tematem chociażby przy takich zdarzeniach. Ja, nie lubiąc gór osobiście, czytałam książkę i przenosiłam się tam, w Himalaje. I czułam to o czym on pisał. Naprawdę, świetna książkach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czytałam info dziś jak tylko wstałam. I jak się niezbyt interesuje ta dyscyplina że tak powiem to jestem pełna podziwu dla ekipy która zrezygnowała z swoich marzeń aby kogoś ratować. Ukłony na nich
Niestety nie zmienia to faktu że dla mnie wyprawa we dwoje w takich warunkach gdzie podobno szli "na lekko" to jest czysta głupota Nie Nie, nie chce oceniać nikogo itp ale chodzi o bezpieczeństwo. Gdyby było ich chociaż 4 to już prędzej sobie pomogą nawzajem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie takie picie A jakieś półtora roku najwcześniej ![]() Kelpie zgadzam się ze zdaniem dziewczyn, wystarczyło twoje zaskoczenie i zła reakcja i tz od razu zrezygnował, nieładnie ![]() My jeszcze nigdzie we dwoje na randkę nie wyszliśmy od rozwiązania, chyba że wliczamy wizytę w centrum handlowym, zebranie z sołtysem, odwiedzenie przyszłego domku.... Istapp wrzuć jakieś widoki ![]() Wczoraj byliśmy na imieninach teściowej, dzisiaj żołądek cierpi ale lubię takie imprezy bo jest dobre jedzenie. Kolejna dopiero w marcu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

korzystajcie z chwil we dwoje <3

TŻ nie jest na mnie obrażony ani nic, ale ta cała sytuacja bez sensu.