|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Wiem dziewczyny rozumiem doskonale was , przytulam
![]() Misiaq a ja tam mysle, ze sie rozkreci, jeszcze troche . Szkoda ze nie daja żelu. A Ty masz zgladzona szyjke? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Głowa do góry! Na pewno szybko zrobi się rozwarcie i będziesz tulić dzieciątko odpoczywaj między skurczami. Trzymam kciuki!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Pati, współczuje towarzystwa na sali, aż włos się na głowie jeży jak to czytam. Alicja, jedz na IP jeśli ma Cię to uspokoić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Chcialam to samo napisac, Alicja , jedz na IP. zawsze warto sprawdzic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ogólnie na opiekę nie moge zlego slowa powiedzieć. Prócz tego ze dostalam skromna kolacje i śniadanie - jak na to ze bylam po turbo wysilku , plus nocka wiadomo z parogodzinnym bobasem... czyli nieprzespana. Albo ja duzo jem po prostu Natomiast wieczorem już poszlam do bufetu , tam jest szwedzki stół. więc sie najadlam Ogolnie dobry obiad mialam, pieczen z czerwoną kapusta na cieplo i ziemniaczkami. Polozne bardzo uczynne, skacza nad poloznicami, ze szok. Ja akurat jako ze T. jest moim drugim bobasem ogarniam baze , ale przy L. Duzo wzywalam pomocy do KP. TERAZ zmieniłam taktyke i staram się sama kombinowac ewentualnie pytac czy okay. Wtedy bylam zestresowana , teraz staram sie luzno podchodzic do tematu, zeby sprawiało mi to frajde. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Dziewczyny wody mi odeszły
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Doczekałas się wreszcie! Trzymam kciuki!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2346 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Jaja będą jak się dzisiaj wyrobisz!
kciuki za akcję! Oby poszło spokojnie czekamy na wieści! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Arya, Arya, Arya !!!!!
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
a skurcze?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Położyłam się spać bo padam po nieprzespanej nocy, a tu mnie obudził jakiś skurcz i za chwile ze mnie chlusnęło, poszłam umyć włosy i odszedł czop
są jakieś lekkie skurczyki i teraz się zastanawiam za ile jechać na IP ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2350 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
ale szok ![]() ![]() ![]() ![]() Często masz skurcze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Nie mam szyjka raczej nie jest gotowa jak dziś wszystko było pozamykane. Na razie czekam, mąż robi sobie kanapki haha ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
no tak niech nabierze siły bo potem nie będzie miał kiedy jeść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2353 |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Arya!!!! Super
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Doczekałaś się
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Arya, swietnie
sytuacja jak u mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2356 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
w nocy na IP dojedziecie szybciutko trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
moze poskacz na pilce, nie ma chyba co za bardzo sie spieszyc jak Cie nie boli, ale super, ze sie ruszylo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2358 | ||
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
Sądzę, że wskoczysz na datę 5 grudnia. Jako kompanka wielu wspólnych dolegliwości roszczę sobie prawo do zostania Twoją bliźniaczką również w tej kwestii. Narazie co prawda słabe widoki ale mam jeszcze całe jutro ![]() ![]() Kciuki!! Jedź i zrób to! ![]() Cytat:
![]() Ja po tym jak powyłam się położnej w twarz, przestraszyłam do reszty tż (mam solo salę więc siedział ze mną trochę, i na jego uszach urodziły dwie laski a mnie kładło z bólu) i myślałam, że umieram mam troszkę lepszy czas. Co prawda cały czas nasuwają takie bólowe gromy ale położna mi pokazała jak oddychać. Laski serio wpiszcie w google o oddychaniu przy porodzie. Taki głęboki wdech, wydech działa cuda ![]() Dziś urodziły tu 3 laski. Jeden przepiękny moment kiedy dziecko zaczyna płakać. Aż mi łzy leciały za każdym razem ![]() Idę się zmierzyć z nocką, oby nie była gorsza to może przetrwam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez misiaq002 Czas edycji: 2019-12-04 o 22:46 |
||
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Z wodami nie odeślą, zwłaszcza, że arya chyba ma dodatni gbs i już miała rozwarcie? Więc spokojnie może pojechać. Cała papierologia też trochę zajmuje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2360 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Ciekawe jak to sie zacznie w moim przypadku ![]() Tak czy i aczej Arya trzymam kciuki!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Arya ! Powodzenia kobietko
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2363 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Arya powodzenia
![]() ![]() Ja właśnie wróciłam z IP, zaledwie 2 h tam siedziałam, a dodam że byłam tylko ja ![]() ale dobrze, że pojechałam, uspokoiło mnie to. Wody się nie saczą, wszystko ok. Szyjka nie długa, ale też nie za krótka, więc w najbliższych dniach nie rodze lekarz stwierdził, że szanse na urodzenie przed 13 są niewielkie, ale kto wie.. Mogę iść spać spokojnie ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Alicja fajnie, ze sprawdzilas i przynajmniej się uspokoiłaś, wyspij się!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- U mnie kolejna noc sie zapowiada nieprzespana, nie rozumiem tego, nie chce mi sie w ogole spać, nawet w dzień a dzisiaj dodatkowo od godziny tak mi nawala w pęcherzu, ze szok, jakbym tam prąd miała podpięty i raziło mnie co chwilę.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Czyli wszystko zgodnie z planem: ty i Misiaq na 5.12 ![]() Trzymam kciuki za piękne, efektywne skurcze i szybkie rozwierania szyjki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Boże nie dam rady
jak to boli. Skurcze mam co 5 minut.Gbs mam ujemny i narazie brak rozwarcia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
kto wie rozwarcie tez juz moze jest dasz rade!! Kazdy skurcz przybliza Cie do finału!!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Jesteś już w szpitalu? Dasz radę Arya, dasz radę!!! ![]() ![]() ![]() Pamiętaj - oddychaj! Z kazdym skurczem bardziej się rozwierasz, z kazdym skurczem jesteś bliżej powitania swojego synka, z kazdym skurczem jesteś bliżej celu ![]() ![]()
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Arya do boju !!!
![]() ![]() Dasz radę !! Bo jak nie ty to kto!! Wow ale gorąco na naszym wątku!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Arya, nie pozwól, żeby ktoś Cię wyprzedził na końcówce! Dawaj i przyj z całych sił! A Misia z Tobą, 05.12 jest Wasz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

️- część 5

powyłam się przy położnej nawet. Mam z nim być do rana ale jeśli do rana równo co 10 minut ma tak boleć to umrę.
odpoczywaj między skurczami. Trzymam kciuki!

kciuki za akcję! Oby poszło spokojnie
czekamy na wieści! 

a skurcze?
są jakieś lekkie skurczyki i teraz się zastanawiam za ile jechać na IP 

szyjka raczej nie jest gotowa jak dziś wszystko było pozamykane. Na razie czekam, mąż robi sobie kanapki haha 

no tak niech nabierze siły bo potem nie będzie miał kiedy jeść 

moze poskacz na pilce, nie ma chyba co za bardzo sie spieszyc jak Cie nie boli, ale super, ze sie ruszylo 

ale dobrze, że pojechałam, uspokoiło mnie to. Wody się nie saczą, wszystko ok. Szyjka nie długa, ale też nie za krótka, więc w najbliższych dniach nie rodze