Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 14:13   #2341
Rania
Raczkowanie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)

Jesteśmy po spacerku i po obiadku.
Doridee takich tesciów to tylko jak masz.
Mi tez zawsze sie podobały imiona o takim wschodnim polocie jak Nadia,Igor,Borys,Tatiana.
Córce jak dalismy tak jak ma to na nas jak na baranów popatrzyli,chcieli Elę,cokolwiek byle święte było
Uparliśmy sie bo to ludzie którym ciężko dogodzić,moja tesciowa jest zmienna jak wiatr najpierw jak karmiłam piersią mwiła po co to a jak sie zaczęły problemy to dobrze abyś pokarmiła jeszcze.Echhhhh
Przyjechała do mnie tydzień po porodzie z dobrymi radami z księżyca,nerwa mialam.
kasiu dobrze ze nic powaznego Igor to piękne imię zawsze tak chciałam dać synkowi.
Stary 2007-04-04, 14:21   #2342
monka23
Zakorzenienie

Ja mam zwalowy dzien i swieta tez beda w nocy mi kozynka napisal ze moj kuzyn umr chory byl mial padaczke ale z tym sie zyje i nic mu nie bylo i nic nie zapowiadalo ze umrze .Ta wiadomosc to jakby dostala w pysk patelnia .Nawet nie wiem czemu zmarl bo boje sie zadzwonic do kogo kolwiek bo rozpacz smutek i zal .

Duz zdrowka dla Igorka
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 14:21   #2343
wenezja
Rozeznanie

Sto lat, stolat... Niech żyje, żyje nam... A kto? IGOREK!
Buziaki wielgachne od ciotki Wenezji i Emilki

Ale się dzisiaj nałaziłam po mieście... Nogi mnie bolą... Doridee, raczej się niczym nie przejmuję, ale chyba Emka mnie rzadziej budzi w nocy, a ja z przyzwyczajenia się przebudzam. Tak mi sie wydaje
Uuu... Dziewczyny, widzę, że baaardzo 'kochacie' swoje teściowe Czyżby tylko moja się nie wtrącała???
No ale czasami i u nas wybuchnie Jak nie mam humoru i zacznie wyskakiwać z 'dobrymi' radami, to zaczynam się wpieniać. Powiem tak... Teściu i teściowa ok. Gorzej ze szwagierką... Niestety, jesteśmy jak plus i minus Dlatego chcę się wyprowadzić, ciasnota na drugim miejscu
-,,Biedna Emilka marznie a ja tutaj leżę"
wenezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 14:28   #2344
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Raniu doceniam ich bardzo
My też już po spacerku - zimno dziś, brrr

Łipetek rano był na badaniach, jutro będą wyniki krwi. Na usg wyszły powiększone nadnercza i polip chyba w pęcherzu moczowym

Zapomniałam napisać ze jesteśmy po wizycie u ortopedy i wszystko O.K, uffff Zalecenie jest takie aby nie pionizować na siłę, tzn. Ala może wstawać ale tylko sama, tak właśnie robi Właśnie przed chwila przyłapałam ją jak dobierała sie do mojego kufra z malowidłami - wie dziewczyna co dobre Wrzucam fotki też ulubionego królika Ali, jak go kupiłam to aż piszczała z radości na jego widok

WIECZNA SZÓSTKA MĘCZENNIKÓW
Magdulka - 37 dzień ćwiczeń (22 powtórzeń) 5 dni do końca
Lucky - 34 dzień ćwiczeń (20 powtórzeń) 8 dni do końca

Wenezja, ja - 13 dzień ćwiczeń (10 powtórzeń)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zajac1.jpg (120,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zajac2.jpg (120,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zając3.jpg (119,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nogi1.jpg (121,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nogi2.jpg (116,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2007-04-04, 15:57   #2345
Rania
Raczkowanie

monka przykre co piszesz,bardzo wspólczuję tobie i rodzinie
miałam podobne swięta dwa lata temu na Boże Narodzenie,miesiąc przed zmarła ciocia a dzień przed wigilią jej mąż,nie było wesoło a ja ledwo w ciąży i na podtrzymaniu,tragedia

Doridee twoja Alutka mała kobietka,wie gdzie grzebać,jeszce trochę i będzie w szafie siedziała i między butami
Super zdjęcia,zając jak Ala taki duży,widac jak sie smieje do niego.
Dobrze ze u ortopedy ok,biedny Łipetek.

Moja tak mi daje w kosc ze sił juz mi brakuje,nawet spacery sa juz do kitu,posiedzi trochę i potem płacze .Niechce siedziec za długo.
W domu tez wymusza wszystko płaczem.Jazda na całego.Narazie wszystko zwalam na poczet zebow,zobaczymy jak wyjdą
Stary 2007-04-04, 16:01   #2346
mamuta
Wtajemniczenie

GG do mamuta

Emilka wstała na nóżki
Doridee pogratulować takich teściów, moi też są spoko, teść jest super a teściowa, jak to mówi moja przyszła szwagierka, ma ADHD i to jest bardzo trafne stwierdzenie, mieszkają bardzo blisko ale widzimy sie średnio raz na tydzień, psychicznie mnie mamuśka wykańcza (chociaż juz sie troche przyzwyczaiłam ), wszystko wie najlepiej, nie słucha co sie do niej mówi ale jest dobrą kobietą

Całuski dla Igorka

Stary 2007-04-04, 16:08   #2347
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka bardzo mi przykro z powodu kuzyna A teraz zamiast świąt to pogrzeb będzie...

Raniu to mogą być zęby Ala jakiś tydzień prze wyrżnięciem też taka płaczliwa była, ciągle płakała nawet na spacerach a teraz jest o wiele lepiej Ala do szafy jeszcze nie wchodzi ale w butach siedzi a jakże
Na tym pierwszym zdjęciu to podobna jest do tego zająca

Mamutko gratulacje dla Emilki
Stary 2007-04-04, 21:40   #2348
lucky blue rose
Raczkowanie

słuchajcie napisalam posta, nacisnelam jakis dziwny guzik i zniknelam
helooooo babeczki first uczciwie sie przyznaje ze wczoraj z okazji nowej serii Magdy M nie cwiczyłam ale dzis oczywiscie taaak zostało więc mi 8 dni hurrra!
Monka - przykro mi bardzo z powodu smierci Twojego kuzyna, ciężko zawsze coś takiego przezyc i zrozumiec, trzymaj się dzielnie
ja właściwie zyje sobie od pół roku zupelnie beztrosko ( chwala Bogu) i zapominam ze zycie to nie tylko sielanka ... własciwie, jezeli jestes wierzaca, to Świeta Zmartwychwstania powinny dac jakąs pociechę
no a Kartal - mega facet - wziął i stanął nie mogę Alunia też super a Maksiu sobie pełza po całym pokoju i boje sie ze jest juz w tym tak dobry ze chyba nie bedzie raczkował
czakamy juz na jezdzik z allegro, mam nadzieje ze jutro przyjdzie to będzie mały zasuwał nie moge sie juz doczekac
jezeli chodzi o relacje z tesciami to ja nie moge narzekac w ogole co prawda nie traktuja mnie jakos wyjatkowo, po prostu normalnie. na dzien dzisiejszy to goorzej z moimi rodzicami, ktorzy oszaleli dosłownie na punkcie Maksa i nie widza swiata poza nim - doslownie. nie sluchaja co sie mowi bo Maksiu to albo tamto... wlasciwie od urodzenia Maksa rozmawiam z nimi tylko o nim. nie chodzi o to ze jestem zazdrosna - jestem jedzynaczka - ale troche mnie to juz denerwuje. no nic, wygarnelam im to dzis wiec zobaczymy

całuski dla mamus i mauchow - gdzie jestescie jakos tak tu dzis pusto
Stary 2007-04-05, 10:21   #2349
Rania
Raczkowanie

Dziś obchodzi 8 miesiecy Kacperek martuniK
co prawda nie widziałm ich tutaj długo,ale moze kiedyś przeczyta

Moja mała mnie zadziwia spi juz jakies 40 min,u niej to długo jest
za to nocka do bani,ostatnio mi sie budzi ok 4 godziny wyspana ,muszę ja brac do naszego łóka i jeszce jakos przysypia....do 5-6

a rano leca teletubisie,zawsze jej muszłę wączyć,wiem ze to głupie ze tak male dziecko ogląda tv ale choc zjem normalnie sniadanie,przed trudami dnia
wtedy gada do nich,smieje sie,jak juz słyszy muzyczkę tej bajki to szczesliwa

lucky blue rose tez czekamy na taki pchacz juz 2 tygodnie ,moze do swiąt bedzie ,z tymi rodzicami to tak jak z moja mama jak tam jade to nawet niepogadamy bo mama caly czas tylko z Nadusia siedzi bawi sie ale to normalne,trzeba ich zrozumiec jak dzieciaczka niewidza to chca sie nacieszyc

mamuta gratulacje dla Emilki,dzielna dziewczyna teraz to ci juz nie posiedzi,odkryła cos nowego

Stary 2007-04-05, 10:24   #2350
lumiaa
Rozeznanie

witam, witam - miło poczytac jak wasze pociechy sie ślicznie rozwijają ja niestety podczytuje tylko Was od czasu do czasu ale na udzielanie sie aktywne niestety nie znajduje czasu.

U nas pokrótce sporo nowości. Przede wszystkim od tygodnia Basia pełza na brzuszku. Z dnia na dzień coraz sprawniej jej to idzie. Odpycha się mocno obiema rączkami i ciągnie całe ciałko za sobą tak jakby pływała żabką,. Do tego celu najbardziej podobają jej się panele i terakota. To oczywiście nie podoba sie mi, bo sie martwię, żeby sie nie zaziębiła ale co zrobić. Jak sie uprze nie ma rady. Nie wyrabiam z pilnowaniem jej, no i ciągłym sprzątaniem i pozostałymui obowiązkami domowymi, a poza tym trochę pracuję. Zwłaszcza i przede wszystkim dlatego, a przecież (jakby ktos zapomniał) ja wciąż i cały czas mam psa pociągowego. Bagatelka 40 kilo żywej wagi a czasem mi się wydaje, że to samo futro...
Aktualnie linieje. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Byc może dlatego już za specjalnie sie nie staram jeśli chodzi o moją wagę ale wierzcie mi że ruchu mi nie brakuje . Ważę aktualnie 51 kg/165 czyli kilo mniej niż przed ciążą i jakos ostatnio leci w dół. Oczywiście brzuch po cesarce (zwłaszcza dolne partie) jeszcze troche odstaje ale i tak jest dużo lepiej niż było kilka miesięcy temu. no i tyle rewelacji - pozdrawiam Was serdecznie
Duża BUŹKA !!!
lumiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 13:19   #2351
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

udało mi sie zlapać aparatem pierwszego ząbka więc się chwalę w oczxekiwaniu na kolejne.
A poza tym na drugim zdjeciu piekny siniak ,ktorego Ninka dorobiła się wlasnie u teściów, nie wspomne ,ze teściowa wypuśiła ją na podwórko w samych cieniutlich spodenkach,w których Mała chozi w domu . no i mamy chore dziecko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 116.jpg (51,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 111.jpg (74,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 112.jpg (48,9 KB, 9 załadowań)
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 16:23   #2352
madzia7
Raczkowanie

GG do madzia7

Hej mamuśki!

Ale fajne zdjęcia wkleiłyście!!! dzieciaczki śliczne

Doridee moja niunia jak zobaczyła zdjęcie Ali to uśmiech od ucha do ucha

moja Emi nabawiła się zapalenia oskrzeli i ma 2 razy dziennie zastrzyki,tak mi jej żal bo dupke ma całą poklutą i kaszle ją a to wszystko przez tż-ta bo ma zapalenie opłucnej! mówie wam tragedia i ja już też dziś źle się czuje więc pewnie dołącze do grona zechlaczków!

Rania ja też puszczam Emi czasem bajki bo nic bym przy niej nie zrobiła!

wpadne później bo mała nie daje mi spokoju
madzia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 16:38   #2353
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Sto lat, sto lat dla Kacperka

Ala daje mi dziś ostro w kość, płacze z byle powodu, chyba idą kolejne ząbki bo innego wytłumaczenia nie mam Nie ma apetytu, wszystko bee... A mi pęka już głowa Ale co ja Wam tłumaczę - każda z nas chyba już to przechodziła nie raz Tylko skąd tej cierpliwości brać

Gosiula mojej Ali też wyszła jako pierwsza prawa dolna jedyneczka Jest mniejsza ale już widać wyraźnie No a ten siniaczek...

Madziu pewnie Emilce też zając sie spodobał Biedactwo.. tak jej dupkę kują Życzę zdrówka całej rodzince

Raniu a mojej Ali nie interesują Teletubisie ani inne bajki Jedyne na co reaguje z zainteresowanie to reklama "Miasteczka South Park" Ale późno puszczają.. szkoda bo miałabym chwile spokoju
Stary 2007-04-05, 19:51   #2354
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Ja niestety też będę miła w tym roku bardzo smutne święta.....
Łipetek ma raka....
Jutro zostanie uśpiona..... Nie wyobrażam sobie tego domu bez niej... Przepłakaliśmy z Andrzejem całe popołudnie ale nic nie możemy zrobić...
Stary 2007-04-05, 20:47   #2355
Alabama24
Raczkowanie

Hej, nie mam za wiele czasu niestety żeby cosik napisać, dużo przygotowań przed świętami i chrzcinami...wiecie pewnie jak to jest, mieszkanie zaniedbane przez to, że dzidziuś taki absorbujący więc muszę to jakoś nadrobić, wymiatam kurze z wszelkich kątów i piorę wsio

Spóźnione buziole dla Igorka

Monka
przyjmij wyrazy współczucia kochana

Doridee również bardzo mi przykro z powodu zwierzaczka

Lumiaa fajnie że się odezwałaś, ucałuj Basieńkę

Raniu u mnie tak samo się dzieje co rano kiedys oglądaliśmy Teletubisie, a teraz jakieś bajeczki na Mini mini, odstresowują i są takie kolorowe, a niektóre przypominaja moje dzieciństwo: Rumcajs i Miś Uszatek

Mamuto gratulacje dla córci dzielna dziewuszka

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:10   #2356
Rania
Raczkowanie

lumiaa witaj miło cie poczytac
zazdroszczę wagi,marzy mi sie taka.Zajrzyj tu czasem jak mala spi

gosiula piękny zabek,mala super,juz masz z czego zrobic kitke u nas niewykonalne,wloski to moja mala ma stanowczo po męzu

madzia7 szkoda Emi no i tego ze zastrzyki musi miec robione,zyczymy zdrowka

Doridee strasznie mi przykro z powodu Łipetka.

Alabama wklej zdjecia z chrzcin koniecznie,ma byc ladna pogoda na swieta.Tez ogladamy czasami mini mini,szczegolnie listonosz pat i czerwony traktorek i tulinki okraglinki
Stary 2007-04-06, 01:26   #2357
monka23
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny
Doridee przykro mi.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:06   #2358
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Doridee, tak mi przykro z powodu Łipetka! Trzymajcie się dzielnie...
Monka, przyjmij wyrazy współczucia z powodu kuzyna
Ściskam wszyskie Mamusie i ich cudowne Dzieciątka z okazji świąt. Niech okażą się spokojne... przede wszystkim.
Składam też spóźnione życzenia dla Tymusia Alabamy i dla Igorka Kasi, a dziś wieeelki buziol dla Kacperka MartuniK
Madzia, daj buziola od cioci Darii i Grzesia dla Emi, żeby szybko zapomniała o bolącej pupce

U nas zębów nadal nie ma, pupa wciąż ciężka, ciągnie do ziemi i nie pozwala się podnieść, grube nóżki trudno zaś podciągnąć, żeby trochę poraczkować. Na wszystko przyjdzie czas.
Grześ ostatnio kaszle, eurespal nie bardzo pomógł, zyrtec też. Zaropiały mu oczka i nie obyło się bez maści z antybiotykiem. Poza tym jest pogodny, cyca ciągnie, szczególnie w nocy (zwykle co dwie godziny), w dzień się leni i ciągnie póki łatwo leci. Najważniejsze, że ciągnie. Je też już mięsko. Póki co, nowe produkty jakoś przechodzą bez silnej reakcji, chociaż zawsze jakieś zmiany na skórze są. Rozgadał się, tylko ciągle słyszę nienienie i jejeje, bababa i papapa. No i starym zwyczajem udaje samochodzik, plując na wszystko dookoła.
Zważyłam się... 164/66... Buuuu!
Jestem w pracy i muszę kończyć.
AAA! Obięłam włosy! Fotki wkrótce
Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek?

Nasze fotki: www.rzeka.net/mama

Edytowane przez Daria&Grześ
Czas edycji: 2007-04-06 o 15:56
Daria&Grześ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:40   #2359
Rania
Raczkowanie

Daria i Grzes Witajcie,miło przeczytać ze Grzesiu ładnie pije mleczko z cycusia
Dzielny chłopczyk,podoba mi się twoje nastawienie ze na wszystko przyjdzie czas,racja w 100%,do wszystkiego trzeba podejsc ze spokojem i bez paniki w oczach.Będą i zęby i raczkowanie i nawet chodzenie Dobrze ze nie ma wiekszych reakcji na jedzonko nowe.

Kochane Mamusie nie wiem kiedy sie pojawie i czy jeszce przed Swiętami,mam duzo roboty a jutro jadę do mamy bede tam spala potem u tesciow dopiero zjawie sie w domku w poniedzialek.Dlatego pozwole sobie juz na zyczenia od całej mojej małej rodzinki

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja
"

Sciskam wszystkich mocno i do poniedziałku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 09:45   #2360
madzia7
Raczkowanie

GG do madzia7

Dodidee strasznie mi przykro z powodu łipetka napewno traktówaliście ją jak członka rodziny!

dziękujemy za troskę dziewczyny

ja dziś wolny dzień od pracy i muszę się zmobilizować do sprzątania ale tak mi się nie chce

uciekam ,miłego dnia
madzia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 11:08   #2361
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Dziękuję Dziewczyny Tak, Łipetek to jak członek rodziny, zawsze tak traktowałam swoje zwierzęta, hehe, tak naprawdę to mam dwoje dzieci - Alę i Łipetka Po długich rozmowach z wetką postanowiliśmy, ze Łipetek zostanie jeszcze jakiś czas z nami Dopóki widać, że bardzo nie cierpi, ma apetyt, biega... Nie wiem jaki to będzie czas ale zawsze to coś

Dario masz bardzo mądre podejście do Grzesia - pewnie przychodzi to wraz z doświadczeniem Czy było tak też przy pierwszym smyku? Ja to panikara jestem.. niestety Koniecznie pokaż sie w nowej fryzurce Ja póki co zapuszczam, mam już do ramion

Zmykam zaraz na spacerek, później też pewnie zmuszę sie do sprzątania
Stary 2007-04-06, 11:59   #2362
kaarolciaa
Raczkowanie

hej mojej malutkiej przed wczoraj wyszedł pierwszy ząbek!! najpierw cały dzień miała gorączke.. a drugi juz tuż tuż.. moja mała wolgóle nie chce pić mleka.. ona wie ze dostanie normalne jedzienie, taka sprytna jest chodzic juz umie trzymajac sie czegoś.. tak w bok koncze bo mała nie daje mi pisac .. pozdrawiam
Stary 2007-04-06, 19:30   #2363
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Nooo, widzę, że w domach trwają porządki, TŻ-ty myją okna , a mamusie pieką baby A Bąble? Obgryzają kable? Wyjadają kurz spod łóżka? Może żują kapeć babci?

Wrzucam się z nową fryzurką. Efekt stanowczo niezamierzony, ale mojemu Marcinowi i znajomym bardzo się spodobał. Ostatnio fryzjerka podcięła mi włosy chyba tylko o centymetr i zaraz znowu musiałam lecieć. No to teraz mówię "Proszę tak nie oszczędzać na długości" no i babka poleciała...

P1010108-1.jpg

P1010122-1.jpg

Kochane!
Dla Was i Waszych rodzin życzę jeszcze raz spokojnych, zdrowych świąt, dużo miłości i spełniania marzeń no i wciąż nowych pomysłów na kolejne marzenia do spełnienia...

Stary 2007-04-06, 20:09   #2364
*milka*
Zakorzenienie

GG do *milka*

Hej Dziewczyny

Wczotaj bylam z Mala u dermatologa 40e wtopione za potwierdzenie EGZEMY , Alex dostala recepte z lekarstzwm do wyrobieni. Dzis bylo pierwsze smarozanko ciekawe kiedy bedzie widac efekty. Mam tez skierowanie na badania krwi zeby wykryc na co Mala ma uczulenie . Bidulka cala w plamy.....
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 20:20   #2365
Rania
Raczkowanie

Daria sliczna mama z ciebie juz widac po kim Grzes dziedziczy urodę
Fryzurka fajna,nie takie krótkie sa włoski i będą sie dobrze układać bo ładnie wycieniowane.

milka szkoda twojej Niuni,mam nadzieje ze szybko zejdzie uczulenie,moze ogranicz jedzonko tzn dawaj obiadki o jak najmniejszej ilosci skladnikow tak jak to sie wprowadza ,moze cos zaobserwujesz.A moze proszek do prania,pierzesz jej w takich delikatnych? no i nie dawaj płynów do płukania.Sama nie wiem co poradzic.

ja cały dzien na nogach,własnie sernik konczy sie piec mam nadzieje ze zjadliwy bedzie,do tesciow zabieram jakas czesc
mała co stuknę to sie budzi,jeszce mam prasowanie i mogę odpoczywac.
Przyszedł pchacz jedzik co malej zamowilam na allegro,guzik tam nie zainteresowala sie zbytnio,kolejny klamot w domu,woli blachę do ciasta i reklamowkę

Buziaki
Stary 2007-04-06, 20:45   #2366
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Dario pięknie wyglądasz Fryzurka bardzo fajna i super Ci pasuje, wyglądasz jeszcze młodziej Też myślę, że nie będziesz miła problemów z układaniem A Grześ to super przystojniak

Milka egzema to paskudztwo które ciężko wyleczyć, podstawa to zdiagnozowanie przyczyny co nie jest niestety łatwe Mam nadzieję, że Alex bardzo nie cierpi? Pewnie leki szybko złagodzą objawy

Raniu no brawo brawo - serniczek Ja za bardzo niczego nie szykuję, nie mam piekarnika to i wielkiego pola do popisu niet Coś jutro porobię, trochę przyniesie mama, damy radę Podchodzę bardzo lajtowo do tych świąt Zamierzam głównie wypoczywać i cieszyć się całodzienną obecnością Andrzeja Ot co

Monka jak sobie radzisz z tą cała smutną sytuacją? Brakuje mi tu Ciebie bardzo Trzymaj się

Ja mam przerwę w ćwiczeniach i nie zamierzam ćwiczyć od początku Trudno, będę ćwiczyć jak mi siły pozwolą, tyle ile dam radę, nic na siłę
Stary 2007-04-06, 20:52   #2367
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Raniu, Dorideedzięki. To miłe
Milka, może przypomnij sobie, kiedy wyszły małej te zmiany i co już wtedy jadła. Wycofaj z diety produkty, które wtedy wprowadziłaś i kolejne też. Zobacz, co się będzie działo. Jeśli zmiany zejdą, wprowadzaj z powrotem co ok. 3-4 dni nowy produkt i obserwuj. Trzeba się pozbyć przyczyny, bo maść tylko złagodzi skutki. No i to pewnie będą sterydy? Używaj proszku dla alergików i myj w balneum, albo oilatum. Natłuszczaj też po myciu preparatami z tych serii, bo skóra alergiczna zwykle jest sucha i swędzi. Na pewno uda Ci się ustalić, co zawiniło. Życzę powodzenia.
A co do testów z krwi u dzieci: mojemu starszemu synowi wyszło kiedyś, że ma uczulenie na jajko, pokrzywę i sierść konia (jechał raz w życiu na kucyku, w pokrzywach raczej nie buszował, a jajka jadł dość często i nic się nie działo). Jako trochę podrósł okazało się, że jest zdrowy, nie ma alergii Chcę powiedzieć, że u małych dzieci te testy nie są do końca wiarygodne. Powodzenia w śledztwie Buziaki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-07, 08:50   #2368
Alabama24
Raczkowanie

Witajcie, wreszcie mam chwilkę odpoczynku, od siódmej na nogach i gotowanie, pieczenie....Dzisiaj idziemy po 14 na ślub teściowej, więc popołudnie odpada i muszę mieć zaraz wszystko do świąt i chrzcin gotowe. Jeju jak mi snu brak

Dario nowa fryzura rzeczywiście odmłodziła Cię naprawdę super wyglądasz, akurat na wiosnę Grzesio pychotka

Kochane mamusie i małe skarbeczki, składamy serdeczne życzenia, świąt spokojnych i radosnych

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 09:01   #2369
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Kochane Mamusie i Dzieciaczki!!!
Składamy Wam najserdeczniejsze życzenia wesołych, spokojnych, pełnych szczęścia i miłości Świąt Wielkanocnych!!!

Stary 2007-04-07, 11:18   #2370
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Witam babeczki

Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Radości bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania

Zyczy wszystkim wizazowym ciociom i ich brzdacom
Kasia z męzem i dziećmi

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości