![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
No to jest jakiś skandal już!!!
![]() ![]() ![]() ![]() To ja coś napiszę... może się tu interes rozkręci ![]() ![]() ![]() Zęby jednak nie idą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
Ale skandal
![]() ![]() ![]() Tysiu Tysiu nadrabiaj zaleglosci ![]() ![]() ![]() Ja dzis wychodzilam na spacer 2 godziny bo maly wpadal w szal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
Odwyk od wizażu maja wszystkie mamuśki
![]() Ja się jakoś nie mogłam zalogować, raz nawet mi sie udało i zaraz się samo wylogowało ![]() Carya czyli zielone światło dla jedzonka się zacznie ![]() Carya pisałaś o jakiejś zupce, którą Marta bardzo lubi, co to było? Moze znajdę ten post. Byłam u fryzjera i mam krótkie kłaki, ale mi grzywkę opitoliła na Jagę Hupało ![]() ![]() Ja mam straszne cyrki znowu ze spaniem, przeważnie kończy się bujaniem, bo inaczej ni cholery spać nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Wtajemniczenie
|
Linijka ta zupka jest BoboVity marchewkowa z ryżem
![]() A grzywka jak najbardziej na miejscu, teraz króciutkie są w modzie ![]() Z tymi cyrkami wieczornymi to możemy sobie ręce podać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Uffffff! Całe szczęście, ze wszystkie porządki świąteczne robią to człowiek rach ciach i poczyta co napisały!
![]() Urografia.... Wyniki złe..... Badanie niestety też nieprzyjemne i po lekach mam zrobić ponownie. ![]() Natalka mały urwipołć ostatnio zaanektowała mamę całkiem. Nawet nie mam kiedy dobrze do kompa usiąść. Taki się z niej cycek zrobił. Chwila spokoju jak Patrynia z przedszkola wróci i teatrzyk zrobi. ![]() Na moją teściową Natalka reaguje atakiem kaszlu. To chyba dlatego. że teściowa pali ![]() ![]() Całą sobotę przespacerowałam z dzieciakami, bo były u nas obchody rocznicy pobytu Napoleona na Zamku w Ostródzie. To poszłam z moimi małymi laskami tych francuskich żołnierzy podrywać ![]() ![]() ![]() ![]() A w niedzielę byliśmy w studio fotograficznym na prawdziwnej sesji zdj.ęciowej dwóch modelek, efektami się pochwalę. Odbieramy w środę ![]() a dziś od rana walczę z porządkami!!!! Jeszcze jutro i finito!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie jeszcze bujanie pomaga na szczęście, bo cycki puste a ryk kosmiczny, ech znowu miesiąc zanim ząb wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Rozeznanie
|
Pasliczku może następne wyniki będą lepsze, kciuki trzymam
![]() ![]() Oj wesoło z tymi naszymi dziećmi sie robi ![]() ![]() Spadam do łóżeczka. Do jutra, paaaaaaaaa! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
Paslik, mam nadzieję, że szybko będziesz zdrowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Watka, prosiłaś o modę sukienkową, ale nie mam czasu przetrzepać kompa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Rozeznanie
|
*lora* wezmę to ppod uwagę i tak sobie poplanuję, zeby w czwartek jakiś spacerek wypadł w tej porze. O i może Ptynia zabiorę zaraz po objadku z przedszkola. Coby Twój synuś miał towarzystwo!
W samym centrum jest park z placem zabaw. Na pewno dzieciaki miło spędzą czas a i naszym małym gwiazdeczkom się spodoba. Natalka śpi w tym parku jak suśliczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba musimy się nr tel wymienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Raczkowanie
|
Paslik, wysłałam Ci PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane mamusie
![]() Moja skarbenka byla wczoraj na szczepieniu, wazy to moje cudo 6500 kg a mierzy 67 cm ![]() ![]() ![]() ![]() To zaczerwienie, ktore pojawilo sie na pisiulce to rumien spowodowany uczuleniem na pampersy. Teraz sobie przypomnialam, ze 3 tygodnie temu, kupilam pampersy ale nie mialy adnotacji, ze to Baby Active, z tym zielonym paskiem tylko zwykle i od tego momentu zauwazylam to zaczerwienienie. Widac to bylo w momencie przebierania bo pisulka byla mokra, tak jakby to wchlanianie bylo niedostateczne. Dostala bardzo silna masc cos o nazwie Term..... nie pamietam reszty nazwy, ale jak wyczytylam na ulotce jakie moga byc skutki uboczne to doslownie wlos na glowie sie zjezyl ...podniesione cisnienie srodczaszkowe, wypukle ciemiaczko, bole glowy.... ![]() Ogolnie moja cora bije rekordy jak zasypia o 19 to pobudka na kolejnego cycusia jest po 21 a pozniej blogo spi do 5.20 - normalnie daje sie mamie wyspac ![]() ![]() ![]() Przepieknie spi w swoim lozeczku we wlasnym pokoju - szok ![]()
#2354 |
Rozeznanie
|
Bafi ta maść to pewno tormentiol, jest o niej trochę na "polecamy-odradzamy", ważne że pomaga
![]() Ach jak Ci zazdroszczę tych nocek przespanych, ja chodzę jak zombi ![]() Moje małe na siłę chce wstawać i co chwilę się gdzieś puknie ![]() Goście przyjeżdżają jednak ![]() No nic spróbuję uspac dzidziora bo od 6 na nogach jesteśmy, a ponoć miał spać dłużej po zmianie czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Linijko ja sie boje tych zakupow przedswiatecznych, że ło matko - nie cierpie tej bieganiny, tego obledu w oczach wszystkich kupujacych, zachowujacych sie jak by byli pod wplywem jakis srodkow odurzajacych.Niby promocje a tak naprawde ceny sa zawsze zawyzone w koncu jakos te hipermarkety musza funkcjonowac.
Ech ale co na pozostaje .... jak goscie sie zjezdzaja to trza sie pokazac zesmy dobre gospodynie. Niby zmiana czasu a nasze dzieciaki maja wbudowany wlasny zegar ![]() ![]() Moja z tym spaniem mnie naprawde zadziwia ... chwilo trwaj... moze to spowodowane jest, ze dziennie moje dziecko jezdzi do babci i to ja troche meczy.
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2007-04-03 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
O juz mi sie przypomniała nazwa tego kremu to TRIDERM
na stronie http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Triderm piszą o tym kremie, fakt ze małej pomaga - mam tylko nadzieje ze długo go nie bede musiala stosowac.
#2357 |
Zakorzenienie
|
Caryo widze ze my tu dwie - faktycznie zione pustkami kobitki pewnie sprzataja, pieką i spaceruja ze skarbenkami
![]()
#2358 |
Zakorzenienie
|
O Myszka_80 zawitała - ja jeszcze w pracy siedze ale juz niedlugo mykam do mojej miski ktora siedzi u babci sobie teraz.
![]()
#2359 |
Zakorzenienie
|
pozdrowionka w ten piekny sloneczny dzionek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Ah moja mala cos zaczyna marudzic codziennie koło 16-tej nie wiem co jej jest, tylko na spacerze jest grzeczna a tak to maruder sie włącza
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
A jedno mam dobrze zero przygotowac swiątecznych jedizemy do rodziców jednych i drugich więc tam bedzie juz wszystko gotowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
Oj! Pusto tu, pusto!
![]() ![]() A u nas marudzenie jak sto pięćdziesiąt. Nawet na spacerze spokoju nie ma. Chciałam dziecku przed świętami wstawić łóżeczko i trzeba by kupić ![]() ![]() ![]() A do tego mam dziś dołek, a raczej dzień myślenia o tatuniu. Dziś skończyłby 55 lat, ale od trzech lat nie ma go z nami i nie może przytulić swoich nadal jedynych wnuczek. Natalka nie pozna żadnego dzadka, a Patrynia pamięta dziadka i czasmi wspomina ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2365 |
Wtajemniczenie
|
Oj, ja też się poryczałam
![]() ![]() ![]() I raz ktoś mówił o oddawaniu ubranek do szpitala to sobie przypomniałam Martusię w tych szpitalnych śpioszkach i też się wzruszyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Caryo dzieci sa niesamowite, mojej kolezanki synus kiedys jak byli na grobie swojego tatusia (jej mąż zginął tragicznie) powiedzial: ze on nie chce zadnych prezentow od sw. Mikolaja, chcialbym dostac tatusia w prezencie
#2367 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, dorosłemu wszystko można wytłumaczyć a takiemu maluszkowi...?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane. Cos smutno się dziś tu zrobiło. Nastrój i mnie się udzielił. Paslik mój tato miałby w tym roku 50 lat. Nie poznał swoich wnuczek. Moja babci tez przezyła strasznie jego smierć, również był jej jedynym dzieckiem. Myślę, że udało jej się jakoś dojść do siebie tylko dlatego, że mieszkamy razem. Mnie do dzis stoi przed oczami obraz jak na tate wkładali ten okropny foliowy worek
![]() Dzis dziadkowie oboje mówią to przed innymi, że gdyby nie ja i moja mama to dawno ich nie ma. I faktycznie to prawda bo trzeba koło nich zrobić wszystko, a kto to zrobi jesli nie my. Tak na dobrą sprawę to mama mogła sie po śmierci taty wyprowadzić od teściów ale nie zostawiła ich. Teraz gdy babcię trapi śmiertelna choroba, a i dziadek jest juz coraz gorszy moje dziewczynki wprowadzają mnóstwo słonka w ich życie, a ja jestem szczęśliwa że pomimo całego tego naszego nieszczęście potrafiliśmy się dogadać i kochac. No i rycze przed kompem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.