![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Kurcze ja to się chyba nie nadaję do tego
![]() ![]() ![]()
#2342 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2343 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie kobitki na tym forum!!!
![]() Sciskam wszystkie te, ktore sie staraja o cudowna mala istotke, jak rowniez te ktorym juz sie udalo... Jestem nowa na tym forum - wczoraj napisalam wiadomosc na "Ginekologii", gdzie nastepnie skierowano mnie tutaj.. ![]() ![]() ![]() Ale zaczne od poczatku ( mam nadzieje, ze nikogo nie zanudze swoja wypowiedzia..)... Swoja pierwsza miesiaczke dostalam dosc pozno - mialam wtedy jakos 16-17 lat. I wszystko bylo tak jak mialo byc - moze nie mialam za regularnych cyklow, ale tez nie byly to jakies ogromne roznice (25-35 dni). Az do czasu, kiedy 3 lata temu w pierwszy dzien miesiaczki myslalam ze zwariuje z bolu.. Bolala mnie glowa, brzuch do tego stopnia ze lzy same mi lecialy.. Czulam ze jest mi goraco (lecial ze mnie pot) a za chwile zimno, ze az mna trzeslo.. Po pewnym czasie zaczely dretwiec mi rece, pozniej nogi i twarz.. Rodzice zawiezli mnie do szpitala - lekarz przepisal wapno i powiedzial ze po weekendzie mam sie zglosic do rodzinnego lekarza i zaczac badania. I tak zrobilam. Badania: ogolne krwi i moczu, EEG glowy, tomografia komputerowa.. Bylam u: chirurga, neurologa, ginekologa.. Przypuszczale choroby: tężyczka, padaczka, guz mozgu.. Oczywiscie wszystko wykluczone. Mialam juz dosc - nieprzespane noce w oczekiwaniu na wyniki.. Oczywiscie miesiac w miesiac te same obiawy, do ktorych jeszcze doszly: wymioty i utraty przytomnosci. Pare razy wzywana byla do mnie karetka - lekarze zmierzyli cisnienie, dali zastrzyk rozluzniajacy, zawiezli do domu i spalam prawie 3 dni.. Mialam juz dosyc wszystkiego - balam sie miesiaczki.. To wszystko trwalo jakos pol roku. Pozniej zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne i nagle.. SZOK ![]() Teraz mija jakos 2,5 roku jak biore tabletki.. Stwierdzilam ze cos z tym trzeba zrobic. A poniewaz mam tez nadmierne owlosienie dostalam od rodzinnego lekarza skierowanie do ginekologa-endokrynologa. Pani doktor widzac moje czarne wloski na tylniej stronie ud stwierdzila ze faktycznie jest cos nie tak. Zrobilam juz pierwsze badania: SHBG: 65,08 OM-MA (Ca-125): 12,3 U/ml FSH: 1,78 mlU/ml Estradiol: 134 pg/ml Testosteron: 54,7 ng/dl Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie.. ![]() ![]() Z gory dziekuje serdecznie i sciskam WSZYSTKICH!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!ja byłam dziś u ginki i dostałam CLO mam go brać od 2 dc przez 5 dni zobaczymy czyto coś da, a tak poza tym to nie jestem z niej zadowolona ona mnie poucza że mąż powinien dłużej siedzieć w domu bo tak to ciężka tyle że ona chyba sobie nie zdaje sprawy że trzeba pracować i dobrze zarabiać żeby mieć na leczenie, ona w ogóle mnie nie rozumie i traktuje jak Podlotka do jasnej cholery uważam że aby mieć dziecko to najpierw trzeba pomyśleć o jakiejś podstawie materialnej do jego wychowania w końcu państwo tego nie sponsoruje. Ach musiałam się WAM wyżalić poza tym myślę że jeśli nie uda się po CLO to zapiszę się do kliniki niepłodności Invicta nie mam ochoty dłużej sie bujać z tą kobietą. Szczerze jakoś nie wierzę, żeby te tabletki coś zmieniły w kązdym razie jak tylko @ się zacznie wpiszę sie do bociana żeby tyle nie krążył tylko już wylądował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=27901 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2007-01-19 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Przyczajenie
|
Dodam jeszcze, ze mam 23 lata.. Szczerze mowiac, to czym bardziej mysle ze jest mozliwe ze bede miala trudnosci z zajsciem w ciazy, tym bardziej pragne juz teraz zaczac starania o dzidzie.. Mysle, ze gdy tylko sytuacja materialna nam na to pozwoli..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
czesc anusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
w trakcie brania Clo trzeba moniotorować cykl i kontrolować, czy pęcherzyki pękają. Jak mi Duphaston nie pomoże, to też pewnie czeka mnie Clo, może Pregnyl, monitoring...ale mam nadzieje, że do tego nie dojdzie i wcześniej się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Tak znowu musze brac clostilbegyt tyle ze tym razem dwie talbletki dziennie ojjj juz widze jak calą noc siedze na łózku hahahah jak cos to na wizazu bede siedziec w nocy a za dnia bede spac
![]() ![]()
#2351 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak ,ja zawsze chodze w 10 d.c ciekawe co tym razem zobacze na usg az sie boje...
#2352 |
Zadomowienie
|
O monitoringu wiem moja ginka powiedziala że jak tylko @ przyjdzie to mam dzwonic to się umówimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejną staraczkę
![]() ![]() Ja po wczorajszej temp 36.7 przy której spodziewałam się wreszcie czegoś dobrego, dziś znów mam 36,5 jest 11d.c. i chyba dziś znów zrobię test choć mam wrażenie że na nadejście owulacji nie mam za bardzo co liczyć ![]()
#2355 |
Raczkowanie
|
Bardzo długo zbierałam się, żeby tu wejsc!
Jeszcze tydzien temu bylam najszczesliwsza osoba pod sloncem (miałam w sobie ANIOłKA), a dzis nie moge sie pozbierac - mam rozdarte serce - BOżE JAK BOLI! 16.01.2007 ANIOłEK JEST W NIEBIE. |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ZŁOSNICA nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujesz, ale bardzo mi przykro...wiem, ze zadne słowa nie są w stanie Cię pocieszyć... trzymaj się...
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
ZŁOSNICA jesteśmy z Tobą duchem... trzymaj się, uszy do góry ...musisz uwierzyć że jeszcze wiele szczęśliwych chwil przed Tobą
![]()
#2359 |
Zakorzenienie
|
ZLOSNICA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki!
![]() U mnie dziś 31 dc. Zaczynam na dobre fiksować.. ![]() Ból brzucha (typowo okresowy),nie ustepuje..,a m@lpa leci sobie ze mną w kulki.. Ciagle jej nie ma... Chciałabym zacząć przygotowania do kolejnego cyklu, a tak musze jeszcze czekać.. Ech.., chyba sie już rozregulowałam.. Pssssyyyyt ![]() Nie widziałyście czasem mojej ciotki..? ![]()
#2361 |
Zakorzenienie
|
Złośnica jesteśmy z Tobą trzymaj sie kochana
![]() Znów negatywny test, a brzuch jakoś dziwnie boli ![]()
#2362 |
Raczkowanie
|
Jesteście Cudowne!!!
życzę Wam 2 kreseczek, ale również pełnych 9 miesiecy i szcześliwego zakończenia!!!!!!!!!!!! dziekuje za wsparcie, jakoś bedzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
Złośnico przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam ponownie! I dziekuje Ci serdecznie anusiu_82 za odpowiedz.. Nie wiem sama.. Z tego co wyczytalam, to wydaje mi sie ze wyniki sa w normie.. Ale juz sie sama pogubilam.. To jest wszystko takie dziwne.. Jeszcze w zasadzie nie zaczelam staran, a juz lekarze mowia, ze moge miec problemy.. Postaram sie dostac do mojego lekarza w poniedzialek - moze sie uda..Wtedy bede wiedziala co i jak i dostane skierowania na nastepne badania... ![]() Od dluzszego czasu kraze po roznych forach o tematyce ciazy, ale dopiero tutaj jakos odwazylam sie odezwac.. Lekarze podejzewaja u mnie endometrioze lub/i policystyczne jajniki.. Tak naprawde sama nie wiem juz co mamy robic.. ![]() Wczoraj zaczelam czytac Wasz watek i stwierdzilam ze przeczytam go calego - od deski do deski - jestem na 20 str. Jestescie naprawde kochane, ze tak wspieracie sie nawzajem.. Przyznam sie szczerze ze czytajac mozna sie niezle usmiac, jak i nie raz juz prawie poleciala mi lezka.. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle (ze czytam od poczatku).. ![]() ![]() Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie dowierzam ale wczoraj zobaczyłam test .jpg....myślałąm że za pierwszym podejściem to bardzo mało prawdopodobne
![]() Wczoraj z mężem wariowałąm ze szczęścia, tego nie da się opisać, teraz to ja trzymam za was kciuki, byście jak najszybciej zobaczyły II kreski i byśmy mogły cieszyć się macierzyństwem BUZIAKI dla WAS ![]()
#2368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() och dziewczyny u mnie chyba dzisiaj jest owu... sluz pokazał się kilka dni temu, ale dzis te specyficzne bóle podbrzusza... trzeba to wykorzystać ![]() czy któraś z Was zna godnego polcenia lekarza od leczenia niepłodnosci, we Wrocławiu? gdzie można we Wrocławiu zrobić badanie nasienia?
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
pysiamn jeszcze raz gratuluje dwoch kreseczek - teraz sie prosze nie przemęczac i nie stresowac i wypoczywac,wypoczywac,wyp oczywac i jeszcze raz wypoczywac
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.