|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taki na razie zostanie i kropka ![]() ![]() A gdzie lecisz? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lecę znów do Anglii i nie dziękuje W zmianie Twojego avka widzę, jeden bardzo duży plus ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaspany herbatnik, zaspany ![]() Dbam o Waszą linię ![]() Jeszcze raz udanej podróży życzę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A ja nie kupiłam jeszcze ani z opuncją ani tej Silver Moon - skleroza ![]() Nastawię sobie alarm na jutro w komórce dla przypomnienia. ![]() Cytat:
![]() PS. Obie macie smutne, chłodne avatarki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Rambo ma zimny avek, a ja ciemny, ale na pewno nie mamy smutnych avków
![]() ![]() ![]() Powinnam mieć tam internet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
Konto usunięte
|
Rambo, ale jak tak lubię i nic nie zrobisz
![]() Zmijka, wiem lepiej, więc się nie kłóć ![]() ![]() Fajnie, że będziesz miała internet-najprawdopodobniej ![]() Fajny kubek sobie kupiłam? Chwalę, się chwalę. ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-04-01 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też chcę taki. Ostrzegam Cię, że zaraz zasypę Cię gdzieś toną narzekań i pretensji do świata. Wolę Cię ostrzec, żebyś się nie zdziwiła ![]() ![]() ![]() EDIT : No ile można grać ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-04-01 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Rozeznanie
|
Hejka dziewczyny. Ale mnie niemoc jakaś ogarnęła. W piątek i sobote po pracy padałam jak mucha przysłowiowa, a dzisiaj aż wstyd przyznać ale dopiero się podniosłam, no nie byłam taka i zrobiłam sniadanko i obiad ale czas pomiędzy spędziłam na spaniu. Gorączki nie miałam a raczej za niska temp. bo tylko 36.1*C, nie wiem co to mogło być, miała tak któraś z Was kiedyś?
No, to się pozaliłam troche, a chciałam Wam powiedzieć Rambo i Silva, że odwiedziłam Was w pozawizażowej rzeczywistości ![]() Żmijka szczęśliwej podróży, jak już się zainstalujesz na miejscu koniecznie się odezwij ![]() Zmykam, bo zaraz leci "Skazany..."i "Kryminalne zagadki Miami" a wkręciłam się i ogladam, może jeszcze później zagladnę ![]() Rambo, jeszcze jedno pytanko, wiem że kawosz z Ciebie i możesz kawę pić o każdej porze i nie masz problemów z zasypianiem, tylko kawa z miodem działa na Ciebie pobudzająco, nie chciałaś napisać dlaczego, czy teraz mozesz? Bo ja uwielbiam miód i piję z nim zieloną, a kawę do 2 dziennie i słabo działa... Buziaki ![]() Silva świetny kubek, ja też chętnie bym sie Wam pochwaliła moim, pękłybyście ze śmiechu, ale coś mi załączniki nie wchodzą:-(
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-04-01 o 18:57 Powód: skleroza;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Ojej moje miłe Panienki i Panie. Czytam, czytam i z podziwu wyjść nie mogę. Jesteście 100% babki. Tylko kobiety potrafią pogadać (dyskutować) o wszystkim i o niczym.
Ostatnio skończyły mi się wszystkie inne herbaty poza zwykłą czarną Lipton. Wyobraźcie sobie w sobotę pojechałam kupić mężowi leki. Wzięłam 150 zł (jak zwykle) i miałam zamiar kupić coś jeszcze, m.in. herbatę. Niestety nie miałam za co. W aptece wykypiłam tylko jedną receptę, a dziś drugą. Wydaliśmy na lekarstwa resztę pieniędzy. Szok! Leki podrożały straaaaasznieeee! Niektóre 7-krotnie. Co za ........?! ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
och smakuje teraz swietnie
![]()
![]() |
#2352 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#2353 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ok, jestem przygotowana, możesz zaczynać. ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba gdzieś przeoczyłam, albo nie pamiętam, ale...kawa z miodem? ![]() Jestem zdziwiona, bo pierwszy raz sie z tym spotykam. ![]() ![]() ![]() No szkoda, że nie udało Ci się załączyć. :/ Cytat:
![]() Cytat:
Domyślam się co chciałaś napisać. Ja nawet wychodząc ze sklepu spozywczego zastanawiam się gdzie mi się ulotniło np.50 zl, jak prawie nic nie kupiłam. ![]() A co dopiero leki. ![]() Możesz napisać pierwsze litery i np.ostatnie, tak żebyśmy sie domyśliły o co chodzi(Herbi nie będzie mogła się doczepić. ![]() ![]() No właśnie ![]() PS Kupiłam dzisiaj zieloną z opuncją figową. ![]() Bardzo dobra, a zapach... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o tą kawę z miodem, ja już kiedys słyszałam, ale w trakcie czytania Waszych postów natrafiłam na post Rambo w którym pisała, ze na nią działa tylko kawa z miodem i żebyście nie pytały dlaczego...nie pytałyście, a mnie to straszliwie zaintrygowało, może Rambo zdradzi tajemnicę?? ![]() Z załącznikami mam problem od poczatku, nie moge nic załączyć, nie wiem czemu ![]() ![]() Z opuncją figową herbatka jak dla mnie za mocno perfumowana, przepiła mi się chyba ![]() Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#2355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja nie lubię takiego wyłapywania post.ów z przeszłości ![]() Kawa z miodem mnie rzeczywiście w miarę pobudza. Ale ostatnio coś mało kawy piję ![]() A o tej z miodem to juz w ogóle zapomniałam ![]() W każdym razie nie mam pojęcia dlaczego akurat o to miałyście nie pytać ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za swoje tabletki też wiele płacę niestety ![]() I za maści :/ Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2356 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Opuncja rzeczywiście ma mocny zapach, ale ja ją będę piła tak co trzy dni. W koncu - w jeden dzien - zwykła zielona, w nastepny zielona malinowa i a w kolejny z opuncją ![]() No trudno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Będziesz musiała obejść się smakiem (musztardy i obiadu)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rambo nie gniewaj się za to "wyłapanie", ale strasznie mnie zaciekawiłaś ta kawą z miodem, a może Twoje "nie pytajcie dlaczego" było w sensie, że sama nie wiesz dlaczego tak działa kawa z miodem na Ciebie, więc nie ma co pytać ![]()
![]() |
![]() |
#2359 | |
Konto usunięte
|
Tak generalnie to musztardę co jedynie 'znoszę'
![]() ![]() Cytat:
Nie wiem czy cos pomoze,ale przyzwyczailam sie do tego,ze czesto na wizazu pisza o tych ciasteczkach własnie, mimo ze najczęsciej to nie jest ich wina ![]() ![]() Szukałam własnie dzisiaj wątku dla Ciebie, ale nie znalazłam konkretnie o tym, w każdym razie na pierwszych stronach, trzeba chyba użyc wyszukiwrki (patrz podpis Rambo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Silva fajny kubek, na szczescie widziałam go zanim zniknał z twego posta
![]() Bergamia tak jak Silva napisała taka temp. to z przemęczenia, mało snu labo cos. A leki rzeczywiście są drogie ![]() Ja byłam na miejscu juz wczoraj przed północą, ale sie nie za bardzo wyspałam, poszłam spać o drugiej w nocy i sie 3 razy budziłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
Silva jesteś kochana, że w ogóle poświęciłaś mi swój czas
![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA to mój pierwszy załącznik ![]() Ufff, mam nadzieję że nikt tego niechcianego zdjęcia nie widział ![]() ![]()
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-05-27 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
Rambo wybacz że piszę post pod postem, ale muszę, obiecuję ze już więcej nie będę
![]() Właśnie wstawiłam swój pierwszy załącznik ![]() ![]() Teraz zrobie zdjęcie mojego kubka, ciekawe co powiecie, bo ja jak go zobaczyłam pierwszy raz to prawie się popłakałam ze śmiechu ![]() ![]() Żmijka dobrze, że cało i zdrowo dotarłaś na miejsce i super ze masz kompa i internet ![]() Ide spać bo znowu mój organizm się wkurzy.
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczątka kochaniutkie Zieloniutkie i pachnące niebylejaką herbatką.
Nadal jestem wkurzona. Gdyby nie pomoc brata przyszłoby nam z głodu paść. ZUS nie przysłał pieniędzy z PZU mi jeszcze nie wypłacili. Normalnie nie wytrzymam. Zadzwoniła jakaś pani z PZU, ze mam sie zgłosić po pieniądze w piątek. J wziął wypłatę zapłaciliśmy część rachunków o finito. Wybaczcie, ze ostatnio tylko zrzędzę, ale jakoś łatwiej mi do Was. Herbata zielona mi sie skończyła i wszystkie inne też. No ale jak mam do wyboru kupić herbatę czy pomarańcza synowi, to wiadomo, że jest pomarańcz, jogurt i wszystko co potrzebne dziecku. (mhm, mamuśka i już).
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobrze, że szcześliwie dotarłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma za co. ![]() ![]() Dziekuję za śliczną tapetkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moja kuzynka wraz z mężem polecieli niedawno do Anglii do Londynu. Ona jest tam opiekunką dwójki dzieciaków i zarabia 500 euro...na tydzień. ![]() ![]() Tak sobie myślę, ze tylko może na poczatku jest tak super-wiadomo- życie na wyższym poziomie materialnym, a później zaczyna się tęsknić za swoją ojczyzną? W każdym razie tak mi powiedział kolega , który wkrótce wraca z Irlandii po ponad 2 latach. ![]() Aha, widzicie to pod moim avatarem? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
ZUS jak ZUS, im się nigdy nie spieszy
![]() ![]() Silva też musze jakiego Championa zdobyć, a Twojego bardzo Ci gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Zmijko
![]() ![]() No pewnie, Hejasz możesz marudzić ile chcesz, choćby z tego względu, ze w końcu jestes w GC prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko tu weszłam, to się zastanawiałam co to znaczy ten podpis pod Twoim avkiem Silva? Ponadto masz rację. W końcu w szkole ma podwieczorki, a zielona herbata poprawi mi humor na pewno. Coś wyskrobie i jutro sobie kupię zielona z opuncją. Dzięki, że moge tu czuć sie swobodnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kubek właśnie dopiero zrobiłam, znaczy zdjęcie ![]() ![]() Silva oczywiście, że zauważyłam pod Twoim avkiem "jakąś" zmianę, super fajnie że Championa zdobyłaś, muszę i ja w coś zacząć grać. Gratulacje ![]() Dobra załączam kubek ![]() Dodam tylko ze codziennie piję w nim herbatkę zieloną, a mieści się w nim prawie 0,5 litra, a tak skromnie wygląda ![]()
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-05-27 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mmm, z opuncją jest bardzo smaczna. Zaraz sobie pójdę zrobić. ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje. ![]() ![]() Kubek jest super. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Bergamia kubek odlotowy i ... dobranoc, bo jak dłużej na niego popatrzę to nie wytrzymam, a zielonej jeszcze nie mam.
Silva nie znam tej gry, ale gratuluje również! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.