|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystko o marce BERSHKA
któraś kupowała tutaj ta marynarke http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...wini%C4%99ciem
jak sie nosi? ![]() i zakochalam sie w tej spodnicy http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...5%2Bz%2Bprzodu czy ktoras widziala ja na zywo?
|
|
|
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
tyle, ze ja mam dylemat, bo najbardziej mi sie podoba ten morelowy kolor, a jestem blondynka i mam jasna karnacje, wiec zleje mi sie wszystko razem
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ją kupiłam, beżową, ale w sumie to jeszcze wisi z metką w szafie bo nie miałam okazji jej zalożyć ;p Czeka na wiosnę
|
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
słuchajcie mam problem, wczoraj kupiłam żakier w Bsk i dzisiaj zauważyłam, że puszczają szwy z tyłu, myślicie, że bez problemu mi wymienią? Mam paragon, z zakietu nic nie jest oderwane?
|
|
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a spódniczka fajnaa, ma ktoś real zdjęcia? Mogłyby być jakieś inne kolory, pastelowe.. ktoś ma te ubrania ? :http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...5%2Bz%2Bprzodu http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bwysoki%2Bstan
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2012-01-27 o 23:38 |
||
|
|
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie kupiłam ten blezer, o nim wspominałam w poprzednim poście.
Świetnie się nosi, jest super wygodny, wcale nie czuć że masz żakiet na sobie, na prawdę! Osobiście polecam, warto wydać te 110 zł, a na wiosnę jak znalazł! ![]() Tylko zwracajcie uwagę na szwy, bo ja kupiłam i okazało się, że z tyłu puszczają. :/ Wymieniała któraś kiedyś jakiś ciuch ze względu na uszczerbek? Zastanawiam się czy powiedzieć żeby mi wymienili? Czy oddać i jechać po ten sam dobry do innego sklepu?
|
|
|
#2349 |
|
Przyczajenie
|
Witam Panie,
Czy któraś z Was mogłaby mi napisać dokładnie co trzeba zrobić i gdzie kliknąć na sronie bzwbk, żeby mieć tę kartę do płatnośći it? Niestety na moją kartę debetową sklepy takie jak pullandbear.com i bershka.com reagują różnie. Kilka razy zamówię bez problemu, potem z kolei do Rzeszowa nie mogę, za to mogę do Krakowa, innym razem do sklepu nie mogę, a do domu i owszem. Istna loteria! Ostatnio zamówiłem tydzień temu na bershka.com blezer. Przeszło bez problemu, ale niestety rozmiar był za duży. We wtorek oddałem i w czwartek miałem kasę na koncie zwróconą. Wczoraj pojawił się w sklepie interesujący mnie rozmiar więc zadowolony klik klik, a tu ☠☠☠ TRANSACTION DECLINED... (najlepsze jest to, że w zakładce w profilu na bershka.com mam to zamówienie jako anulowane..:confused Od razu piszę, że karta jest ok. Sprawdzałem w banku. W dodatku kupowałem nią na pullandbear..dwa dni temu.. W każdym razie bardzo proszę by ktoś mi napisał ocb z tą kartą bzwbk...na stronie jak wchodzę w "zamów teraz" to mnie wywala na allegro i tam są jakieś karty prepaid, które mnie nie interesują. Muszę założyć u nich konto czy coś? Zależy mi na czasie, bo ten blezer mimo, że nie najtańszy (239), to już dwukrotnie znikał całkowicie... EDIT: dobra poradziłem sobie. Z tą internetową BZWBK poszło gładko. Zawsze wiedziałem, że na wizażu piszą nie tylko ładne, zadbane itp, ale też ogarnięte kobiety Zapewne moje problemy z kaprysami płatnościowymi się skończyły dzięki Waszym wcześniejszym rozkminom na te tematy.pozdro dziewczęta!!! Edytowane przez Indonaro Czas edycji: 2012-01-28 o 20:11 |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
ojeja... ale piekna ta koronkowa kiecka
![]() sliczna jest |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomóżcie.
29.11 kupiłam w Bershce czarne spodnie, miałam je na sobie kilka razy, dokładnie 3 razy je prałam - tak jak należy czyli na lewej stronie i z użyciem Perwolla Black :P , mimo to strasznie wyblakły szczególnie na zgięciach. Myślicie że przysługuje mi reklamacja? |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
przysluguje, reklamuj oni wszystko musza rozpatrzec
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam jasne włosy i cerę, ale dobrze się w nim czuję. Podoba mi się materiał, jest lekko śliski, ale nie sztywny i miły w dotyku. Dobrze dopasowuje się do ciała. Ja jestem zachwycona i sądzę, że warto wydać na niego 109zł Poduszki na ramionach są
Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2012-01-31 o 16:49 |
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też patrzyłam na ten ze stradiego, ale ten z bershki o wiele ladniej leży i jest uszyty. pomijając ze ze stradiego był za duży ja wzięlam beżowy, bo mysle ze morelowych bedzie na wiosnę peeeełnooo poza tym bardziej uniwersalny ![]() tylko minusem o którym warto wspomniec jak już kiedyś pisałam - nie można jej prać
|
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc gdy się ubrudzi czymś, co wtedy? Nawilżoną szmatką wyczyścić plamę? Druga sprawa - kiedyś trzeba ją odświeżyć, nie można nosić bez czyszczenia ![]() Myślę, że od delikatnego prania ręcznego nic złego jej się nie stanie
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tylko nie promieniowało
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że tylko pranie chemiczne, bo chciałam kupić tą morelową, ale mam tendencję do szybkiego brudzenia jasnych ubrań, więc skoro nie można jej prać to chyba się nie skuszę
|
|
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podszewka: 100% poliester Prałam już ubrania o podobnym składzie i wszystko było z nimi ok. Ale może tutaj chodzi główni o możliwość utraty fasonu po praniu w pralce? Chociaż ręcznie tez nie można, skoro na metce jest "nie prać!".
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
ile kosztuje pranie chemiczne w pralni? ja nigdy nic nie oddawalam do pralni, wiec sie nie orientuje
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Wtajemniczenie
|
jak wrzuci się taką marynarkę do pralki to jest duża szansa,ze się skurczy i strasznie wygniecie (pewnie i tak większa część osób nawet nie zagląda na metki wewnętrzne, ale bsk przynajmniej wtedy ma z głowy reklamację, gdy ktoś nie stosuje się do wskazówek pielęgnacji). ogólnie wiskoza kiepsko reaguje na kontakt z wodą, a jak już koniecznie trzeba przeprać to chyba lepiej w zimnej wodzie (ale specem nie jestem)
a jeśli chodzi o cenę czyszczenia na sucho żakietu w pralni chemicznej to chyba około 15-20zł maksymalnie 25zł
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
skład tej marynarki faktycznie nie jest jakiś nadzwyczajny, u mnie pranie chemiczne marynarki kosztuje 20zł, więc jakbym miała 2 razy w miesiącu oddawać do pralni to by mi druga marynarka z tego wyszła
szkoda
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
kurde.. a planowalam ja kupic w jakims niedlugim czasie
ale chyba zrezygnuje, bo to nie ma sensu.. czarny kot ma racje... za duzo kasy na to pojdzie... no szkoda.. trzeba szukac dalej
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra prała tą marynarkę (kolor szary) w programie delikatnym 30 stopni i nic się z nią nie stało, wygląda tak samo jak przed praniem
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny widze że te spodnie wróciły http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/bershka/155141/698518/Elastyczne%2Bspodnie%2BBS K
Mam pierwsze trzy kolory ,ale do czego zmierzam strasznie farbują!przy praniu dobrze że pierwsze zaczełam je prać w rękach masakra wydaje sie że cały kolor sie spierze jeszcze takiego przypadku nie miałam
|
|
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2012-06-14 o 13:15 |
||
|
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
Poszukuję Dziewczyn z Radomia lub Bielska Białej. W Słonecznej i Sferze uchowała się torebka, która chciałabym bardzo kupić. Z góry dziękuję za pomoc. Oczywiście wszystkie koszta pokrywam Edytowane przez nikki89 Czas edycji: 2012-02-01 o 22:31 |
|
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
dodatkowo poszukuję tej bluzy:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Oby tylko nie promieniowało
masakra wydaje sie że cały kolor sie spierze