![]() |
#2341 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura "Emo" Przedłużanie
A jakie polecasz kosmetyki do pielęgnacji takich włosków?
A nawet jeśli bym chciała przedłużyć włosy tą metodą roccona to w mojej okolicy raczej nie było by takiej możliwości. Po za tym jakby nie patrzeć clip-in jest o niebo tańsze bo takie przedłużanie jakie Ty polecasz jest dosyć kosztowne a ja jeszcze nie zarabiam (jedynie dorywczo w wakacje) więc wole wydać 230 zł niż ponad 1000zł czy 2000 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2 rzedy max 1000 zł wszelkie kosmetyki do włosów przedłużanych. jesli znajdziesz kosmetyki racoon x-tend to super innych do przedłużanych włosów nie testowalem wiec sie nie wypowiadam. głowna zasada .. traktuj je z taka sama troska jak swoje własne a bedzie ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
![]()
A jeszcze jedno pytanie.. czy te włosy dobrze się trzymają? (mówię tu o clip-in)
tzn czy mi nie spadną jak będzie np. silny wiatr? xD poza tym jestem tancerką [cheerleaderką ] i czy podczas tańca np. by się nie odczepiły? to bardzo ważna informacja dla mnie. Bo nie chciałabym żeby podczas występu odczepiło się jakieś pasmo..:/ A te kosmetyki można jedynie zamówić przez internet? W drogeriach pewnie ich nie ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmmm.. nie wiem jak mocno sie trzymaja, ale na wszelki wypadek na wystepy ich nie zakladaj. sam wiatr nie powinien spowodowac odczepienia spinek kosmetyki x-tend sa dostepne tylko w salonach racoona i salonach partnerskich racoona |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
Przyczajenie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
Cześć ludziska! xDD
Od pewnego czasu strasznie podobają mi się fryzury EMO .. ![]() Wybrałam sobie już pewną .. Niestety nie potrafi być obiektywna co do tego jak bd w niej wyglądać ![]() Przesyłam moje foto .. Liczę na jakąś pomoc .. [ w czy dobrze by mi było, kolor, cięcie, jakieś foty ] Z góry dzięki! Edytowane przez RadioAktywnaxD Czas edycji: 2009-02-03 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Jak tak patrze na Wasze fotki to mlodziutkie wszystkie jestescie.Nie wiem co te emo tak sie rozprzestszenia wsrod gimnazjalistow...Ale ok ![]()
![]() |
![]() |
#2347 |
Przyczajenie
|
A jest w tym temacie może jakiś chłopak? Bo czytam sobie te nowsze wypowiedzi ale płci męskiej mi brakuje... A przydałby się, bo może mi by coś doradził ;] Ja zapuszczałem sobie właśnie włoski, do niedawna fajnie się układały nawet, ale nie były na takiej długości na jakiej chcę żeby były. Z obecną długością zostało mi około 4-5 miesięcy zapuszczania jeszcze (wchodzą sobie na oczy już i to nawet dośc mocno, ale jednak jeszcze nie to, tym bardziej że niedlugo do fryzjera trzeba się wybrac i podciąć końcówki), tylko że od niedawna te włosy zaczynają mi się strasznie dziwnie układać. Albo nie tyle włosy co sama grzywka... reszta jest ok. Dokładniej- grzywka jakby się (nie wiem jak to nazwać) rozdwajała? Po prostu- idzie sobie skosem na lewą strone, ale w pewnym momencie (tak prawie na środku czoła) zostawia wolny, około 1cm w szerokości pasek odkrytego czoła, i dalej już jest grzwka (mam nadzieje że wiecie mniej więcej o co chodzi
![]() ![]() PS. O znalazlem zdjęcie, mniej więcej pasujące do tego co dzieje sie z moją grzywką: http://ikf.com.pl/fryzury-emo/fryzura26418.htm Tutaj też jest jakby kawałek odkrytego czoła, tam gdzie te włosy idą przy nosie... tylko u mnie ta przerwa jest troche większa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie czytam ten wątek i kusicie tu tymi fryzurkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
trochę dostawy
![]()
![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2352 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
Nobody05 faceta to może i tu nie ma ale to nie znaczy że kobiety Ci pomóc nie mogą. Ja sądzę, tak z doswiadczenia że to się Ci robi z powodu nieodpowiedniego obcięcia i w pewnym momencie zapuszczania włosów często nie można sobie dać z nim rady ale później to się normuje. najlepiej byłoby gdybyś zrobił fotkę i pokazał w czym problem bo tak w ciemno ciezko doradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Przyczajenie
|
Ok jutro sobie zrobię i wrzucę. Chociaż dzisiaj np nie narzekam bo udało mi się nawiązać kontakt z emo chłopakiem i doradził żebym jak najmocniej prostował włoski po skosie to wtedy nie powinno sie pojawiać czoło skoro tego tak bardzo nie lubię...
A swoją drogą nie wiedziałem też że na fotkach fryzurki wyglądają często lepiej niż w realu, np. takie emo fryzki podobno na zdjęciu często wychodzą idealnie ułożone (nie dlatego że ktoś ułożył idealnie tylko po prostu taki efekt) a w realu mogą być jednak troche gorsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś ogólnie jest fotogeniczny, to odpowiednie światło może zdziałać cuda ;D Szkoda, że ja nie jestem z natury fotogeniczna... Ale od czego jest Photoshop?
![]() Czekamy na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Przyczajenie
|
Fryzurka EMO pasuje do mnie?
Hej
![]() [img=http://img171.imageshack.us/img171/494/beznazwy1lj1.th.jpg] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzurka EMO pasuje do mnie?
Pasowałaby, tylko koniecznie z grzywką na skos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej wszystkim
![]() Oto efekt clip-in (co prawda nie wyszło tak jak chciałam ale to dopiero pierwsza próba z moimi nowymi włoskami ![]() ![]() ![]() Btw polecam tą metodę gdyż jest łatwa i myślę, że efektowna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
kitka1319 uważam że pasowałaby Ci^^ ofc musiałabyś prostować włosy bo na kręconych nie ma tego efektu... ale czego nie robi się dla piękna c'nie?^^
Pare zdjęć ślicznej Babyface ^^
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
up up jakoś tu cicho... ; p
kolejna partia zdjęć ode mnie ![]() A propo... Wie któraś z was gdzie kupić jakąś kolorową farbe? Typu róż czy niebieski? Były kiedyś na rockowym ale już chyba wycofali bo nie ma ;| Moja mama zgodziła się na pare rózowych pasemek O.O uhh jak ja ją kocham xD zamierzam zrobić sobie pół grzywki i skunksa... mam nadzieje że mnie nie zabije xD Kurcze... na allegro są tylko takie które sie zmywają po 1-2 myciach... a ja chce na dłużej ;| jedyny problem to znależć farbe ._.
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
pomozcie!! mam ciemne wlosy do łopatek wycieniowane
chcialam je koniecznie prezedluzyc i postanowilam kupic clip-in tak wiec wyslalam po nie siostre kupilam mi blond (nie wiem czemu hehe) teraz szukam fryzury jak moge polaczyc ciemna gore z jasnym dlugm dolem cos takiego jak na dolaczonym zdjeciu ( na odwrot) tylko ze to pasmo clip in jest doasc cienkie na 3 klipsy i musze odpowiednio sciac swoje wloski zeby dobze wygladalo hehe moze jakies pasemka jasne przy grzywce macie jakies fotki z takim fryzem ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Rozeznanie
|
wysłalam PW : )
znalazłam pare fotek. wiem że nie są to dokładnie takie jakie byś chciała ale lepszych naprawde nie znalazłam. i pasemka na grzywce też znalazłam a jak ci się nie podoba to poszukaj sobie na ikf.com.pl tam naprawde zawsze mozna coś znaleźć ![]() [a czy ktoś MI pomoże? mój post nad marlenkarr]
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
a nie lepiej zamiast farbowac kupic te z allegro one nie sa drogie 12 zł mowiłam zebys poszukala w przedmiotach sprzedajacego
![]() http://www.allegro.pl/item414463681_...2_kolorow.html o nie doczytalam ze chcesz tak duzo pofarbowac na ten roz dzikei za zdjecia ikf przejrzalam tylko pierwsze 100 stron zbraklo mi czasu bo ta sesja poprawkowa ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Rozeznanie
|
DZIĘĘĘKUJE! Jesteś boska *_*
Tak teraz doszłam do wniosku ze i tak na tą grzywke chyba bym sie nie zdecydowała bo przecież zmieniam szkołe i nauczyciele mogą być mało tolerancyjni ;| a tak to sobie poprostu zdejme pasemka ![]() yay ale jestem wdzięczna ^^ poszukam ci jeszcze pare zdjęć, acz myśle, że połączenie- blond na dole, brąz na górze będzie fajne ; )) no bo na zdjęciach które ci pokazałam [wiem tylko jako pasemka ale zawsze^^] wygląda super ;d
![]() |
#2366 |
Rozeznanie
|
nie za maco ;p mi konkretnie chodzi o ciecie "ogon na osro" zeby ładnie wspolgrało znalazlam fajna nie?? ta ostatnia jest swietna
hehe nie chce wygladac dziwacznie hehe tym bardziej ze nie jestem emo nie slyszlaam nigdy tej muzyki a moze i tak tylko nie wiem ze to emo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że ta fryzurka, taka dziewczęca przełamie trochę styl hiphopowca i będzie to naprawdę fajnie współgrało
![]() A ja po obcieciu na emo mam małe problemy techniczne ;D bo jeśli w powietrzu szaleje wilgoć, to te krótkie włosy mi się skręcają! Ilebym nie prostowała, nie pryskała lakierami... W domu wygląda to idealnie, później niestety już nie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Rozeznanie
|
![]() a co do falowania wlosow nie znam dobryz sposobow ale zauwazylam ze jak nie spryskam lakierem dlugich włosow to dluzej sa proste lakier-jedynie na grzywke ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie tez mam tendencje do puszenia sie a non stop z prostownica nie chcialoby mi sie lazic. a tak mi sie podoba to emo
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
Mysle ze wypadanie włosow nie jest uzaleznione od prostowaniachyba ze sie myle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.