![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
ja widziałam w lecie kobitkę w kozakach to rzeczywiście wyglądała jak pomylona chociaż to niby modne
![]() No chyba Cę widziałam na NK, ale nie mogłam się nadziwić, Za[pamiętałam Twoje zdjęcia z blondynka takie z karetą, dobrze pamiętam??? W życiu bym CIe nie poznala. A co do wieku to i tak jestem starsza chyba :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Jodie! Zdrowiej!
![]() Bandola! Ja też mam wesele w tą sobotę, do tego w Działdowie w rodzinie mojego małża. Chyba się domyślacie, jak pałam entuzjazmem... ![]() ![]() ![]()
#2343 | |||
Zakorzenienie
|
Pracowałam od listopada 2005 do maja 2007.
Cytat:
![]() A moja suknia leży zwinięta w kłębuszek w woreczku i czeka aż wymyślę co z nią zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj dzieciaki w pracy tak bardzo dały mi w kość,że kilka razy straciłam panowanie nad sobą. Nie wiem czy to wina weekendu i rozpieszczania rodziców, czy też pogoda tak negatywnie wpływa na maluchy. ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jodie zdrówka życzę ![]() Ja dzis spędziłam pół popołudnia w banku. Padł system komputerowy w pko w całej Polsce, jak na złość, bo na jutro potrzebujemy $ i trzeba było czekać aż awaria sie skończy. I tak miałam szczęście, bo po tym jak odeszłam od stolika, znów zawiesiły sie kompy. No a jutro idziemy do notariusza - trzymajcie kciuki, żeby nie okazało się, że wynikły jakieś problemy z działką. Już tyle czasu na nią czekamy. Powinno być szybciutko, bo kupujemy od rodziny męża. Ale jak to z rodziną... Już chyba lepiej od obcego kupić. Ci nasi męzowie chyba zmówili sie z tą giełda. Mój też wczoraj z samego rana wyruszył. A zadowolony z zakupów do fiaciaka (śrubek, żaróweczek itp.) jak małe dziecko ![]() Jeżeli chodzi o żywność - oglądałyście uwagę na TVN o mleku i przetworach mlecznych? Kurczę juz sama nie wiem - pić czy nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki!! najgorsze jest to że przespałam połowę wczorajszej imprezy - a to była rocznica ślubu rodziców
![]() narazie autkirm jeżdzi tata bo mama nie miała jeszcze jazdy próbnej a się boi, nie wiem tylko czego?? no i kosz z kwiatkami był piękny - teatralny się nazywał. nie zanudzam bo juz czuje ze zaczynam bredzić ![]() buziaki i do jutra, jadę do domku spać - ciężki dzień za mną - i grypa i 1 rozprawa w sądzie pracy z moim byłym pracownikiem ![]()
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o właśnie mówią o tym w faktach ![]()
![]() |
#2349 | |
Zadomowienie
|
[quote=SELKA*;9012360]
Niestety ale za to jestem w Avonie ![]() A ja właśnie z Avonu rezygnuję ![]() Cytat:
CZego uczy twoja szwagierka?? ![]() My też byliśmy nad jeziorkiem w niedzielę, tak było cieplutko! Dla mnie to szok, że nagle tak zimno...
![]() |
#2350 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tych kozaczków to się zastanawiałam, bo nie mogę uwierzyć, ze tak zimno, a przecież jeszcze mamy asrtonomiczne lato ![]() Tak to ja! Tyle lat byłam blondie, ze mi się odmieniło i na tych zdjęciach mam kasztan, a teraz znów trochę blondu wpuściłam. A co do zmieniania się to w sumie starość nie radość! ![]() Cytat:
![]() W każdym razie nie były to jakieś bardzo wazne wesela, tak więc Tola współczuję... No własnie MARTUKO podbijam pytanie? Cytat:
Jodie ale Ty jesteś super córa! No i jak ta rozprawa? Cytat:
A tak w ogóle wpadłybyscie dziewczyny na kawę albo na winko , u mnie trunki to sie w szafkach gniotą, bo ja z racji ciąży nie mogłam pić, potem karmienie piersią ... A i jeszcze mam wódke weselną ![]()
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
hihi, ja tez mam wodkę weselną i winko nawet. A ostatnio jeszcze nam zaopatrzono barek w nowe winka. Ja rzadk piję a ostatnio prawie wogóle.
Co do zaproszeń to nie wiem czy chcecie mieć staruszki w kontaktach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
serio??? ja tez w Marzannie.... czyżby to samo?
![]() P.S. ja dzisiaj pociągam naleweczkę, bo zimno mi jak diabli.... chodzę w polarku i bamboszach, i jeszcze mi zimno
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bandola! Ja obiecuję, że po tym weselu już na bank wpadnę do Ciebie! Mój małż wróci do pracy i będę miała więcej czasu.
![]() |
#2354 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hhehe - przecież nie od dziś wiadomo, że świat jest bardzo malutki ![]()
![]() |
#2357 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój mąż też chory a przecież siedzi z Szymkiem, mam nadzieję że go nie zarazi ![]() Cytat:
![]() O widzisz to jednak nawet w tym samym okresie pracowałyśmy - ale faktycznie potem już tak dużo osób zatrudnili że nie wszystkich poznałam. Dobra idę spać bo rano znowu do roboty - jak mi się nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
Jodie kuruj sie, moze dziewczyny moga ci podeslac troche tych nalewek co je tak popijaja, napewno rozgrzewaja
![]() a jeszcze caly dzien jezdzilam zalatwialam sprawy ze szkola zwiazane, niektore panie to sa takie niemile w tych dziekanatach ![]() ![]() ![]() a teraz chyba czas zaczac szukac pracy, bo mi sie w domu nudzi.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie taaaaaka firma, że mogłoby się tak zdarzyć ![]()
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Idę samiutka spać
![]() Dobranoc ![]()
#2361 |
Wtajemniczenie
|
misshot,śpij dobrze i nie łam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Miłej nocy dziewczynki, na pewno po naleweczkach będzie Wam się super spało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrej nocki wszystkim ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Miłego dnia życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten zimny ranek brrr
Zbieram się na paznokcie, miłego dnia ![]()
#2366 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja nie mogę naleweczki na rozgrzanie wypić, ale dzis w radiu górale mówili ze ma wrócic lato jeszcze a zima ma przyjsc w połowie listopada ![]() ![]() Buziaki i miłego dnia ![]()
![]() |
#2367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez gosia j. Czas edycji: 2008-09-16 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zadomowienie
|
Witam w ten kolejny ponury dzień.
Niestety nie mam najlepszych wieści ![]() ![]() ![]()
#2369 |
Wtajemniczenie
|
sija - to odpoczywaj i wygrzewaj sie
A u nas na razie Szymon zdrowy i o dziwo ja też - mam nadzieję że już tak zostanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny bardzo chciałabym zeby mój post nie został pominięty poprostu bardzo zalezy mi na Waszej pomocy, ale przejdzmy do sedna:
Wiem, że niektórym z Was robił na weselach, albo i po zdjęcia ktoś kto nie koniecznie jest profesjonalnym znanym fotografem, pojawiali sie jacyś znajomi, czy kuzyni, potrzebuje (nie ja osobiście ale moja przyjaciółka) osoby która zajmuje sie fotografią i najlepiej jak ma ukończone jakieś kursy, ew jest wykształcona w tym kierunku, jeśli znacie kogoś takiego to bardzo proszę o wiadomość na pw. pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.