|
|
#2341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III
chyba sa jakies nadzywaczjne sytuacje, ale podejrzewam, ze jak nie bedize mi musiala placic, to nie ywystawi. Tak mysle, ona mi juz proponowala, zebym wystapial o zwrot prrowizji, i wstawiła nega, ale RILAAXX straczy tego, bo normalnie az chodze
![]() DZiEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC!!
|
|
|
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
pytalam Sylweczenko jaki masz rozmiar tych bucikow
bo bardzo sa ladne
|
|
|
|
#2343 |
|
Szara Eminencja
|
Aby unieważnić negatywny bądź neutralny komentarz musi być zgoda obu stron
Wolała bym tego negatywa niż 160zł dane z wielką łaską, litością, naciąganiem i groźbami ![]() ![]() Chyba ta baba(bądź jakaś małolatka)nie wie gdzie się znalazła i jakie panują zasady na allegro. ![]() Podaj jej nick dodam sobie do czarnej listy
|
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
Sylweczenko podjełas słuszną decyzję
tez bym tak zrobiła...A właśnie możesz zerknąć ile ma juz negatywów na koncie
|
|
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma negatywów na koncie, justin_p jej nick, a butki to rozmiar 37, wkładka 23.5
|
|
|
|
#2346 |
|
Szara Eminencja
|
Ona nie ma ale widze, że komuś walneła negatywa:
wielkie rozczarowanie po otrzymaniu przesylki brokat zamiast 10g ma niecaly 1g te zdjecia na aukcji sa chyba 10 razy powiekszone wiec to chyba celowe oszustwo ze strony sprzedawcy [Odpowiedź z:śro 22 lis 2006 11:40:02 CET] zanim napisala pani negatywa mogla pani domnie napisac ze towar sie niepodoba zwrocila bym kase nigdy brokaty nie mialy 1g co to za bzdury sprzedalam 400szt nikt mi nic takiego nie napisal bardzo nie ladnie:: ((((((Podejrzana babka |
|
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
o to jej osatni mail..i tak pisze studenka prawa pffff
prosilam pania o to aby pani wystapila o zwrot prowizji i nic pani nie traci mozemy zrobic tak ze nie wystawie pani negatywa ale juz zakonczmy ta sprawe na tym wystapieniu o zwrot prowizji i negatywie ja pani nie wystawie negatywa wiec skonczmy te klutnie kulturalnie niech pani wystawi drugi raz te buty ktos je napewno kupi moze nawet za te 300 zl.bo mowila pani ze byla taka sytuacja ja nie jestem osoba msciwa i nie wystawie pani negatywa ale niechce tez juz ciagnac tego dalej i wyklucac sie o buty bo to bez sensu ani ciagac sie miesiacami czy latami po sadach o cos takiego rozumiem jak bym wylicytowala u pani jakis samochod za 100,000zl.to jest o co sie klucic i sadzic ale naprawde ja taz mam dosc tego wszystkiego i mam nadzieje ze na komentarzu i wystapieniu o zwrot prowizji zakonczy sie ta sprawa bo inaczej znowu bedziemy sie spierac o te buty ale chyba lepiej dac sobie spokuj nie psuc sobie nerwow nawzajem i nie wracac juz do tego aha dizeczyny, czy powinnam wysłac te maile na allegro? do nich..czy oni cokolwiek zdziałaja? |
|
|
|
#2348 |
|
Szara Eminencja
|
Oni raczej nic nie zrobią.
Najpierw grozi sądami, że z nią nie wygrasz. Nalge twierdzi, że po co sie męczyć i ciągac po sądach ![]() ![]() ![]() Aż się wkurzyłam Moze zamiast licytować buty w ciemno niech sobie kupi słownik ortograficzny.Tak wogóle to widze ze sprzedaje coś na all więc ma skąd wziąść pieniądze. I na jeden aukcji pisze, że ma 2 koty;> To chyba ma malutki zwierzyniec 2 koty i psa No krętaczka stttraszna |
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
a na zdjeciach byly 2 psy
bez obrazy, bo ja sama jesetm ze wsi, ale w jej wypowiediach wies spiewa i tanczy
|
|
|
|
#2350 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
no więc nie dziwne że kręci coś..
skąd miała wziazc 200 zł na buty ?.. ehh no naprawde .. licytować po to żeby potem tego nie kupić ?? super zabawa.. |
|
|
|
#2353 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, ale ja jej jeszcze napsaialam, ze sprawdze poprawnos wszystkich danych XD :P ktore mi podala, a z rajc ize mieszkam niedaleko, to moge ja odwiedzic i dowiedziec sie prawy :P tak zeby sie bala ;p
|
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
Sylweczenko, strasznie współczuję, taka durna laska na pewno Ci krwi napsuła. Bosz, jej listy to przeczytać trudno a zrozumieć to już wogóle... Prawo studiuje
z takim językiem i stylem wypowiedzi to nawet marzyć o tym nie może . A wogóle witam dziewczyny, ten watek jest cudowny, tak samo jak "Szmaciarenki" jak je pieszczotliwie nazywam- zdecydowanie jestem uzależniona, i tylko fakt że mam mało czasu a mój ulubiony lokal jest 20 km ode mnie powstrzymuje mnie przed pozostawianiem tam większości moich dochodów! Zwykle zaczynam od działu dziecięcego bo mam 5-o letnią damulkę w domu i często się zdarza, że jak przez niego przebrnę to już mi brakuje sił na szperanie dla siebie... Ale i tak rzadko kupuję ubrania w zwykłych sklepach- bo uwielpiam szperanie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sylweczenka szczere wyrazy współczucia... ta baba jest chora psychicznie... najpier grozi potem bierze na współczucie a teraz jeszcze podkreśla przy każdym zdaniu swoja "wspaniałodusznosć" że nie wystawi ci w odwecie negatywnego komentarza... nic tylko dobić te babęCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uwielbiam te firme koniecznie się pochwal zdjęciami... juz czuję że mam czego zazdrościć
|
|
|
#2357 | |||
|
Raczkowanie
|
cherrylka ładne masz tam bluzeczki szczególnie ta czerwona z różą i takie dwie w paski biało-czarne
![]() Przebrnęłam przez to uwierz mi! Na bieżąco śledzę te jakże niedojrzałe wypowiedzi koleżanki od butów. O sorry nigdy nie była i nie będzie moją koleżanką hahaha nifto zakupy super ![]() Cytat:
Mags1983 fajne te zakolanówki jeśli można proszę o nick na allegro na priv ![]() dziumbi no masz nosa fajniutki ten grzybek! czekam na nick'a z allegro na priv i na tą aukcję oczywiście jak się zdecydujesz go sprzedać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmieniając temat to kurka wodna od wczoraj schną moje nowe nabytki i dalej są mokre a dzisiaj zdążyłam znowu coś wyszperać i to perełki same Obiecuję że jak już będą suche zrobię fotki i głęboko zastanowię sie z którymi niestety będę musiała się rozstać bo zdecydowanie przesadziłam i mój portfel świeci pustkami ;(Pozdrawiam serdecznie, najcieplej sylweczenke bo Jej to teraz potrzebne
|
|||
|
|
|
#2358 |
|
Rozeznanie
|
Ehh kto mi wsle na pw linka do jej adresu ?
Bo jak kpoiuje do okienaka z nazwa uzytkownika i e-mailem pisze ze nie ma takiego uzytkownika
|
#2359 |
|
Rozeznanie
|
ehh dziewczyny dzis wyjatkowo z zapartym tchem tylko czytalam a zwykle ogladam
![]() sylweczenka mieszkasz kolo niej warto spuscic jej **** dla zasady to przestanie bawic sie w allegro.Widac po zdj na jej all ze to gowniara i te bledy ortograficzne,nie zdziwilabym sie gdyby i tu do nas zagladala a butki piekne szkoda ze nie moj rozmiar ale napewno szybko znajda nabywce
|
|
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2361 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
..... sylweczenka - Mam nadzieję, że nie będziesz miała już więcej takich popapranych klientów. To wszystko to dla mnie jedna wielka ściema i ta cała historia z psem, to śmieszne. Nawet, jakby tak było to, co ma do tego zakup tych butów. Trzeba ponosić konsekwencje za to, co się robi. Wylicytowała za 200zł i szkoda jej, bo piesek chory, ale za 160zł kupi, to przestał już być chory? Jasne. Pfy. Jakaś małolata i tyle. Trzymaj się, jak najdalej od niej. Nie ma po co się zniżać do jej poziomu. Lepiej zgłosić wszystko do All dać negatyw, otrzymać zwrot prowizji i tyle.
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
sylweczenka - ona mówi, że Ty nic nie tracisz jeśli zrobisz Zwrot Prowizji...myli się! tracisz koszty wystawienia aukcji, których allegro Ci nie zwraca oraz Twoją drugą stratą jest to, że osoba licytująca pod nią mogła wygrać aukcje, jeśli ona by nie licytowała -więc Twoją stratą jest również ta kasa... + oczywiście czas jaki tracisz, bo już byś kasę miała, a tak to musisz wystawiać aukcje 2 raz i nie wiadomo jak się teraz sprzeda...
też tak raz miałam, za pierwszym razem spódnica poszła za 120zł-baba nie wpłaciła, a za drugim razem poszła bodajże za 30 parę złotych :/
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() Sprzedałam kiedyś sweter turkusowy za 100zł okolo, babka po dwóch tyg mi napisała , ze to ni jest taki kolor jaki okna myslała i mi go odesłała, a pote,m powiedziała, że mam jej oddać kasę bo oskarży mnie o kradzieć . .. Kasę zwróciłam , nie chciałam się z nią użerać, sweter wystawiłam ponownie i poszedł już tylko za 40zł Sylw Ładuj jej negatywa i tyle! A ja mam już ja na czarnej liście, jeszcze trochę i w żadnej licytacji nie będzie mogła brać udziału
|
|
#2364 |
|
Konto usunięte
|
Ehh to allegro, ja ostatnio też miałam niezłą jazde z babką , niby o grosze poszło ale mnie wkurzyła bo strasznie kręciła, co chwile co innego gada, odnosi sie po chamsku jak ja do niej na Pani , wogóle masakra, a wina była totalnie po jej stronie , skończyło się na neutralach ale i tak babka tak ściemnia w komentarzach że szok
co sie z tymi ludźmi dzieje ;/
|
|
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale fotki będą. Ja nie wiem co w tym lumpku jest ale co wzięłam jakąś bluzkę do ręki to Bik Bok, Bik Bok, Bik Bok i znów Bik Bok ![]() Sylweczko wpisuje ta BABĘ na czarną listę - nie chcę z nią mieć do czynienie nigdy! |
||
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
sylweczenka współczuję- myślę ze nie ma kim sobie zawracać głowy bo tylko sie będziesz denerwowała
Może warto by założyć osobny watek dotyczący allegro, bo na pewno jest więcej osób które miały takie "ciekawe przygody" z kupującymi.
|
#2367 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jesli mialyscie kiedys podobna sytuacje to wpisujcie nicki tych osob co nie sa godne zaufania,bedzie to ostrzezenie dla nas wszystkich z kim nie nalezy dokonywac transakcji
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupy z zeszlego tygodnia
Sweterek khaki ![]() tunika z bufkami bluza atmosphere welurowa bluza bolerko moja milosc sukienka atmosphere za duza na mnie
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze troche
bluzka zara kopertowa sweterek atmosphere sweterek gap z bufkami
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
fotki ponizej
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

bo bardzo sa ladne

tez bym tak zrobiła...
((((((

że nie wystawi ci w odwecie negatywnego komentarza... nic tylko dobić te babę