Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-16, 14:51   #2341
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Kasiu normalnie "extra" rodzinka :/
Pomodorko kochana, nie pytalas meza o cyfrowke?? Widzisz i nie było się czego bać zobaczysz jak bedzie ci milo w pracy

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 14:55   #2342
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Muszę jeszcze 8 stron nadrobić, ale przynajmniej mam co czytać
Byłam dziś wszystkie papiery podpisać, ale nie dowiedziałam się na czym dzieciaki skończyły, więc w poniedziałek będę szła na żywca No nic, jakoś to będzie. Czuję się coraz pewniej w tej szkole. W końcu widziałam pokój nauczycielski i jest bardzo przytulny. Dużo młodych nauczycielek, więc będzie z kim pogadać No i mam babkę do której mogę się zwrócić w razie problemów, więc jestem trochę spokojniejsza

A teraz zabieram się za lekturę tego co naklikałyście
Dasz sobie radę Jestem tego pewna

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Ze co?Siostrze na remont mieszkanie?a z jakiej racji?Kurcze Wy ciezko harujecie zeby siostrze na remont dac a sobie wycieczki odmowic????chyba jakies male nieporozumienie.....ech jak to sie mowi z rodzina najlepiej na zdjeciu......
No niestety Kasiu. Moi rodzice są w porządku. Tylko, mają mniemanie że ja zawsze dam sobie radę a moja siostra zawsze potrzebuje pomocy.
I ona nie omieszka o potrzebie tej pomocy przypomionać.choć ma dobre wykształcenie i jakby była mniej leniwa mogłaby mieć masę pieniędzy tylko ona woli od rodziców brać i siedzieć sobie w domu i narzekać jak jej ciężko.Ale nie dajcie się zwieść jej nie jest ciężko mają mieszkanie itp. ech za dużo by pisać.

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
no tak to jest... wiadomo ze jak bym miala wybierac wolalabym cos dziecku kupic niz sobie ale bez przesady mi sie tez cos od zycia nalezy.. to ze pojde raz na jakis czas do fryzjera czy kupie sobie jakas nowa bluzke nie zrobi nas bankrutami a tez jestem czlowiekiem i tez czasem potrzebuje sie odprezyc czy cos zrobic dla siebie... ale zaraz to widziane jest zle .. dobrze ze moj maz taki nie jest i rozumie ze ja musze sobie cos tam czasem kupic on to nazywa "badziewia" ale nie wtraca sie no chyba zebym przegiela ale wie ze swoj rozum tez mam...

generalnie mam dola fakt wiem ze moj maz musi pracowac bo inaczej sie nie da ale jakos mimo wszystko czuje sie zle... nawet tez czas poza praca to jest jakos nudno spedzany i stad tez czuje sie do bani...

ciąza fajny okres fakt ale jak sie ma gromade znajomycn prace i zajecie bo siedzac w domu to jest katorga jakich malo.. ech...
Ray oczywiśie, że nie samymi dziećmi się żyje...
Ty też jako przyszła mama musisz zadbać oi siebie i swoje dobre samopoczucie.Bo ile warta jest smutna mama?A wiadomo, że nic nie poprawia kobiecie nastroju jak fruzjer i zakupy i kochający mąż...
Więc nie oglądaj się na rodzinę tylko zrób sobie fryzurkę...
Ja to jak sobie coś kupię i moja mama narzeka, że pieniądze wydaję to już nie tłuimaczę jej, ze skoro zarabiam to mam prawo kupować tylko mówię, że była ogromna przezena, prawie za darmo dawali i szkoda było nie wziąć
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 15:08   #2343
Pomidora
Zakorzenienie

Zapomniałam wam napisać, że troszku się zmieniłam Marudziłam mężowi ostatnio, że mam doła wyglądowego. To dał mi kaskę na fryzjera, farbę do włosów, solarium i dwie pary spodni Włoski pofarbowałam na kolor, który nazywa się "jesienne złoto" i jest to taki złotawy blond Spodnie kupiłam sobie z materiału, do szkoły takie eleganckie rybaczki do kozaków A fryzurki nie zmieniłam tylko odświeżyłam. P. chce mi zdjęcia porobić to może jutro na moim fbl wkleję, to zobaczycie i ocenicie jak mi w tych włoskach

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 15:34   #2344
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Nikitko a o mnie to się zapomniało ????
Nikitko mogłabyść na czym polegają te zabiegi na brzuch? Jestem bardzo ciekawa może sobie też coś takiego zafunduję? To jakieś masaże, czy okłady i owijanie w folię...

Emi Gizelciuale słodkie te Wasze szkraby

Kiniua jakie zabawy wybraliście na oczepiny i ile płacicie za zespół?

Ray uwielbiam czytać jak piszesz o zabawach Twojego męża z córeczką- to jest takie słodkie i urocze

Wiedziałam że zapomne o kimś
co do zabiegów to nie wiem jak to dokładnie sie nazywa, ale jest skuteczne w moim przypadku bardzo, po CC miałam duzo skóry i to obwisłej i te zabiegi dużo dały. Pytasz jak one wygladaja smaruje sie oliwką taka dla dzieci potem kosmetyczka takim urzadzeniem jeździ po udach taka przyssawka troche boli jak sie przyssie ale tak ma byc, potem smaruje żelem do usg i daje ampułke ujedrniajacą i jexdzi innym aparatem z podswietleniem.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasiu kieliszek z wodka sie wstawia do bucika, tam gdzie pieta i on tak przechyla i wypija

No ciekawe ja nie słyszałam o czymś takim

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Nikitko o mnei też zapomniałaś
Kinia to Ci powiem, ze tani masz ten zespół
Ja22 co do galerii to nie pomogę, bo sie nie znam, może gdzieś na necie coś pisze... Twój mąż po prostu jets pochłonięty pracą i może nie ciężko mu się domyśleć, że chcesz odrobinę czułośc hmmm pogadaj z nim, bo może się nie zorientować zbyt prędko...
Agatko i Emi ślicznę są te Wasze dzieciaczki

Wczorajk wieczorem rozmawiałam z J. i tak sobie żartowaliśmy, że się pobierzemy 17.01.2009 w jego urodzinki ciekawe co by z tego wyszło

Na dworzu jest koszmarrrrrrrrrrrnie zimno... Po 3-ech godzinach przebywania na extra chłodnym powietrzu mam dość grrrrrr normalnie jak pomyślę o działce i swojej przyszłej bratowej to mnie nosi grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr

Jadę odebrać wyniki do przychodni

Marcelinko przepraszam , fajnie ze juz macie jakąś date u mnie nadal nic cisza chyba musze do nich przejść i zapytac sie czym mam napisac list do Papierza.

Cytat:
Hej dziewczynki
Muszę jeszcze 8 stron nadrobić, ale przynajmniej mam co czytać
Byłam dziś wszystkie papiery podpisać, ale nie dowiedziałam się na czym dzieciaki skończyły, więc w poniedziałek będę szła na żywca No nic, jakoś to będzie. Czuję się coraz pewniej w tej szkole. W końcu widziałam pokój nauczycielski i jest bardzo przytulny. Dużo młodych nauczycielek, więc będzie z kim pogadać No i mam babkę do której mogę się zwrócić w razie problemów, więc jestem trochę spokojniejsza

A teraz zabieram się za lekturę tego co naklikałyście
Cytat:
Zapomniałam wam napisać, że troszku się zmieniłam Marudziłam mężowi ostatnio, że mam doła wyglądowego. To dał mi kaskę na fryzjera, farbę do włosów, solarium i dwie pary spodni Włoski pofarbowałam na kolor, który nazywa się "jesienne złoto" i jest to taki złotawy blond Spodnie kupiłam sobie z materiału, do szkoły takie eleganckie rybaczki do kozaków A fryzurki nie zmieniłam tylko odświeżyłam. P. chce mi zdjęcia porobić to może jutro na moim fbl wkleję, to zobaczycie i ocenicie jak mi w tych włoskach

Pomidorowa to super że miałas tyle wrażen włosy zakupy pełen luksus
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 15:56   #2345
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Pomidorowa to super że miałas tyle wrażen włosy zakupy pełen luksus
No, same luksusy mój mąż mi zaproponował

Nikitko cieszę się, że zabiegi tak ci służą Dobrze czasem oddać się w ręce profesjonaliski.

Marcelinko wybacz, ale miałam tyle na głowie, że zapomniałam ci napisać co z tym aparatem Zresztą dwa dni mnie na wizażu nie było. Dziś P. wróci o 22 do domu to ci wszystko napiszę

Misiu pewnie, że o tobie myślałyśmy, tylko czasem w ferworze rozmowy się tego nie napisze Co u ciebie słychać? Widzę, że jednak wolisz z Polski wyjechać, bo ci tu za zimno

Ray ty się tak nie martw o ruchy małej. Najważniejsze, że ją czujesz. A twój mąż mądrze powiedział, że to mały człowiek z humorami i może reagować na niskie ciśnienie tak jak my

Kasiasiarku jestem w szoku, że twoi rodzice tak powiedzieli A ja myślałam, że moi teście mają niestworzone pomysły.

Powiedziałam mojemu P., że nawet jeżeli teście nas na Wigilię nie zaproszą, to zgadzam się, żeby do nich pojechać Robię to dla niego, ale wiem, że to będzie najgorsza Wigilia w moim życiu Nic, w pierwszy dzień Swiąt będziemy już u moich rodziców (chyba, że zabiję teściów i trafię do więzienia) i wtedy będzie cudownie

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 16:19   #2346
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko nie mogę się doczekać na Twoje zdjęcia z nową fryzurką
Stary 2007-11-16, 16:35   #2347
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko zawsze możecie wcześniej wrócić do domu nie musicie z nimi tyle siedzieć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-16, 16:37   #2348
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko nie mogę się doczekać na Twoje zdjęcia z nową fryzurką
Hehe, P. się podobało Fryzurka się dużo nie zmieniła, tylko kolor Następnym razem chcę blond. Już teraz bym zrobiła, ale bałam się, że będę wyglądać jak pól d...y zza krzaka, bo nidgy blondynką nie byłam Ale następnym razem będę odważniejsza

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 16:39   #2349
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko zawsze możecie wcześniej wrócić do domu nie musicie z nimi tyle siedzieć
To nie takie proste, bo teście mieszkają w Toruniu, my w Bydgoszczy a moi w Grudziądzu Więc jak jedziemy tam na Wigilię to na noc zostajemy. Najwcześniej możemy jechać po sniadaniu w pierwszy dzień Swiąt Bleeee.... nie wiem jak ja z nimi wytrzymam ... blebleble

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 16:54   #2350
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
To nie takie proste, bo teście mieszkają w Toruniu, my w Bydgoszczy a moi w Grudziądzu Więc jak jedziemy tam na Wigilię to na noc zostajemy. Najwcześniej możemy jechać po sniadaniu w pierwszy dzień Swiąt Bleeee.... nie wiem jak ja z nimi wytrzymam ... blebleble
Uuuuuuuu to rzeczywiscie nie najlepiej.... To jak atmosfera bedzie podgrzana to możecie na spacerek wyjść

Pomidorko jestem zła na Ciebie :P napisałas o "złotej jesieni" na włosach a ja od hmm 1,5miesiąca nie farbowałam włosów bo mam na włoskach szampon na 24 mycia, w sumie już po kolorze... Miałam farbować za tydzień ale już teraz bym poszłaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ..

Stary 2007-11-16, 17:03   #2351
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuuuuuu to rzeczywiscie nie najlepiej.... To jak atmosfera bedzie podgrzana to możecie na spacerek wyjść

Pomidorko jestem zła na Ciebie :P napisałas o "złotej jesieni" na włosach a ja od hmm 1,5miesiąca nie farbowałam włosów bo mam na włoskach szampon na 24 mycia, w sumie już po kolorze... Miałam farbować za tydzień ale już teraz bym poszłaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ..
I co, zrobiłam ci smaka na farbowanie? To czemu nie możesz iść teraz? Musisz ten tydzień czekać? Na jaki kolor chcesz się farbnąć?

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-16, 17:04   #2352
kasiasiar
Zakorzenienie

Dziewczynki w końcu odważyłam się pokazać mój makijaż na MM
Macie ochotę obejżeć i może skomentować?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220688

Zdjęcia do bani (nie umiem się obchodzić z tym aparatem ) i fryzury nie chciało mi się robić
Stary 2007-11-16, 17:11   #2353
Pomidora
Zakorzenienie

Kasiasiarku, makijaż jest śliczny. I mówię ci to jako osoba, która od 8 lat w kosmetykach siedzi Ładnie używasz rozświetlenia pod brwiami, pięknie się błyszczy, nie za mocno, ale na tyle, żeby zaznaczyć. Śliczne dziewczę z ciebie A co do brwi, to rzeczywiście wolę szersze, bardziej naturalnie wyglądają. Ale zdaję sobie sprawę, że trudno je zapuścić. Więc powodzenia życzę

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 17:12   #2354
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
I co, zrobiłam ci smaka na farbowanie? To czemu nie możesz iść teraz? Musisz ten tydzień czekać? Na jaki kolor chcesz się farbnąć?
Hehe właśnei bede musiala iść... Ogromna mi ochote zrobilas, myslalam, ze wytrzymam hmmmmm mam do wybrou alebo na 8 myc orzochowy brazik z mahoniem zmieszac albo ciemna czekoladke na 24 mycia i to mnie bardziej korci tylko nie chce zeby mi czarne wlosy wyszly...

Stary 2007-11-16, 17:17   #2355
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe właśnei bede musiala iść... Ogromna mi ochote zrobilas, myslalam, ze wytrzymam hmmmmm mam do wybrou alebo na 8 myc orzochowy brazik z mahoniem zmieszac albo ciemna czekoladke na 24 mycia i to mnie bardziej korci tylko nie chce zeby mi czarne wlosy wyszly...
No czekoladka wyjdzie ci prawie na 100% czarna Noże zmieszasz ją z czymś? Mahoń byłby piękny z ciemnym, albo jakiś inny rudawy, żeby trochę rozświetlił.Co o tym myślisz?

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 17:22   #2356
kasiasiar
Zakorzenienie

A znacie może jakieś sposoby żeby brwi szybciej rosły??
Stary 2007-11-16, 17:26   #2357
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
No czekoladka wyjdzie ci prawie na 100% czarna Noże zmieszasz ją z czymś? Mahoń byłby piękny z ciemnym, albo jakiś inny rudawy, żeby trochę rozświetlił.Co o tym myślisz?
Kasiu ślicznie tylko czemu się nie uśmiechnełaś??

Ojjjjjjjjjj tak też myślałam , ale nie mam z czym zmieszać tej czekoladki jedynie to z tym mahoniem ale nie wiem czy tak mogę, chociaż firma ta sama, różnią się hmm "wytrzymaloscia" na zmywanie hmm jak myslisz?? caly mahon i ta czekolada??

Stary 2007-11-16, 17:26   #2358
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
A znacie może jakieś sposoby żeby brwi szybciej rosły??
Jedyny jaki znam to nie golić Ale się nie martw, boś śliczna dziołcha jest

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 17:28   #2359
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu ślicznie tylko czemu się nie uśmiechnełaś??

Ojjjjjjjjjj tak też myślałam , ale nie mam z czym zmieszać tej czekoladki jedynie to z tym mahoniem ale nie wiem czy tak mogę, chociaż firma ta sama, różnią się hmm "wytrzymaloscia" na zmywanie hmm jak myslisz?? caly mahon i ta czekolada??
Ja bym chyba spróbowała. Tylko ja ci włoski zjara i będziesz chciała do Bydgoszczy przyjechać i mnie zamordować, to co wtedy?

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-16, 17:31   #2360
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emilko synus tez sliczny,ale sie rozmarzylam.......cudowne macie dzieciaczki kochane
dziekuje
Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
..ciesze sie ze wkoncu ktos zauwazyl ze Mala jest podobna do mnie bo wszyscy tylko mowia "chlopie nie wyprzesz sie Jej..caly tatus!"
no pewnie ze do ciebie od razu jak tylko na nia spojrzałam to czysta mamusia
Cytat:
Emi a Kacperek to ile juz ma?Jak dobrze kojarze to chyba za miesiac bedzie obchodzil roczek tak?
tak w sylwestra roczek bedzie miał
Cytat:
oj..cwana to ona jest i to bardzo..pewnie to tez ma po mamusi Cwaniara nie chce spac w lozeczku i zaczyna plakac..kiedy wstaje i ja biore na rece zasypia w 5sekund..nie ma jak u mamy

..w nocy jest to samo..naje sie,zasypia przy cycu ale kiedy ja poloze do lozeczka to udaje ze spi Stoje przy niej a ona czeka az tylko wejde do lozeczka..kiedy jestem pod kolderka znow slysze wrzask..oj ta moja Oliwia

..he he..a no udala mi sie udala..mamusia jest dumna z coruni

Kasiu to smigaj to sowjego Tz-a i pracujcie pracujcie bo inni by tez popracowali ale niestety jeszcze nie moga

..polozna dzis powiedziala mi o zastrzyku antykoncepcyjnym i chyba sie na niego zdecyduje bo wole zaplacic raz na 3 miesiace 40zl niz co miesiac 30.. ..a dzieci Tomek jak narazie miec nie chce wiec nie widze zadnych przeszkod
a ja nie słyszałam o tych zastrzykach

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Kasiu my mieszkamy z rodzicami. Mamy swoje dwa pokoje, jeden pokój jest już zrobiony, to sypialnia nasza i maleńkiej, drugi pokoik właśnie zacznie remontować mój mąż od jutra. Tam ma być pokoik dla naszych gości. Jak np. będziemy chcieli zaprosić znajomych, no i posiedzieć przed tv lub komp. tak żeby malutkiej nie przeszkadzać.
Z rodzicami dogadujemy się bardzo dobrze. Uzupełniamy się nawzajem. Ciagle kogoś nie ma bo tak wszyscy pracują że się tylko mijają.
Ja jestem bardzo zadowolona z takiego układu. Zawsze będę miała pomoc mamy przy malutkiej. O swoim pomyslimy nie szybciej niż po magisterce.

Łóżeczko mamy bardzo wygodne, ale tak jak mówisz i tak jest ciężko ze snem. Dzisiaj w nocy miałam ból w podbrzuszu że przez chwilę myślałam że obudzę męża i pojedziemy do szpitala. Na szczęścoe przeszło. jednak czuję podobnie dzisiaj od rana i jak nie przejdzie mi do wieczora to jadę do lekarza.

Gizelciu i Emi zdjęcia wazsych maleństw są cudne
takie słodziutkie maluszki
Mam do was dziewczynki pytanie. Jak ma się sprawa z przygotowaniem do porodu, chodzi mi o miejsce intymne. Wiem że coś tam trzeba golić , pytanie tylko co?
jesli chodzi o przygotowanie to Ray juz ci napisała. nawet nie bedziesz miała czasu sie tam ogolic a poza tym bedzie ci trudno. Połozna przy badaniu rozwarcia i chyba nawet przy przyjeciu bedzie cie golic tak zeby było im wygodnie przy porodzie i puzniej jesli bedzie potrzeba przy szyciu zeby np nie zaszyli ci włosków lub cos w tym stylu. tylko jest jeden minus... po goleniu u nich wszystko piecze bo gola zwykła jednorazówka... ale ni boj sie nie zatna cie
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 17:46   #2361
kachula27
Zakorzenienie

Kasiasiar juz napisalam na tamtym watku ze makijaz bardzo ladny,ladne wycieniowane,no i bardzo ladna kobietka jestes i jak juz dziewczyny pisaly wyzej bylo sie usmiechnac kochana do nas

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 17:51   #2362
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chyba spróbowała. Tylko ja ci włoski zjara i będziesz chciała do Bydgoszczy przyjechać i mnie zamordować, to co wtedy?
Hehe nie strasz mnei ze mi spala sie wloski hehehe to szampon nie 100% farba hmmmmm

Stary 2007-11-16, 17:54   #2363
kachula27
Zakorzenienie

A ja musze na troszke zmykac bo pol dnia siedze przed kompem i teraz Tz chce tu zasiasc wiec uciekam ale pozniej do was zajrze kochane

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 17:57   #2364
kasiasiar
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki. Uśmiech był tylko te zdjęcia z uśmiechem nie nadawały się do pokazania bo byłu rozmazane.Nie umiem zapanować nad tym aparatem
Moze za dużo z nim kombinuję? Wcześniej mieliśmy Kodaka to chyba była pierwsza cyfrówka kodaka jaką wyprodukowali Miała wiele funkcji i była łatwa w obsłudze a zdjęcia robiła jak pocztówki, takie piękne. Tylko kupiliśmy canona i kodaka oddaliśmy teściowej
Stary 2007-11-16, 17:58   #2365
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe nie strasz mnei ze mi spala sie wloski hehehe to szampon nie 100% farba hmmmmm
To spróbuj, będzie ładnie (mam nadzieję)

Cytat:
A ja musze na troszke zmykac bo pol dnia siedze przed kompem i teraz Tz chce tu zasiasc wiec uciekam ale pozniej do was zajrze kochane
Wróć do nas jak twój się już kompem nacieszy

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 17:59   #2366
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, P. się podobało Fryzurka się dużo nie zmieniła, tylko kolor Następnym razem chcę blond. Już teraz bym zrobiła, ale bałam się, że będę wyglądać jak pól d...y zza krzaka, bo nidgy blondynką nie byłam Ale następnym razem będę odważniejsza
pomidorko a ja myślałam ze TY blondynką jesteś
Na zdjęciach masz blond włoski
Czy to mój wzrok bądź monitor kłamie?
Stary 2007-11-16, 18:05   #2367
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
To spróbuj, będzie ładnie (mam nadzieję)

Wróć do nas jak twój się już kompem nacieszy
Ojjjjjjjjjjjjj starszysz mnei normalnie, jak będę łysa to jutro jestem w Bydgoszczy POZNASZ MNIE

Stary 2007-11-16, 18:05   #2368
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
pomidorko a ja myślałam ze TY blondynką jesteś
Na zdjęciach masz blond włoski
Czy to mój wzrok bądź monitor kłamie?
Na tych czarno-białych trochę tak może wychodzić, ale zawsze szatynką naturalną byłam, długo farbowałam się na mahoń i na ciemny brąz. A teraz zamarzył mi się taki jasny blond, ale nie odważyłam się tak od razu. Więc mam taki rudawy blond. Może następnym razem, ale jeszcze się zastanowię

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 18:06   #2369
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjjjjjjjjjjjj starszysz mnei normalnie, jak będę łysa to jutro jestem w Bydgoszczy POZNASZ MNIE
To obietnica czy groźba Możesz wpaść, ale z włosami i na kawę, z morderczymi zamiarami nie wpuszczam

28.09.2014

Stary 2007-11-16, 18:08   #2370
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:

Hi hi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości