![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
ewusiu... idą święta, tata przyjeżdża, może łyzwy znajdę pod choinką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
asiek taaak przez lodowisko
![]() ![]() ![]() Mango nie martw się, ja w LO nigdy asem nie byłam a matura poszła mi powyżej oczekiwań, szkolne stopnie nigdy nie są obiektywne Milka... nie osłabiaj mnie.... ![]() ![]() nie mogę cytować :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |||||||||||||||||
Zadomowienie
|
heeej
![]() Raaany, wczoraj byłam tak padnięta, że nawet nie dałam rady wieczorem tu wpaść bo zasypiałam na stojąco:P Dziś wstałam rano,ale nie poszłam na pierwsze zajęcia żeby napisać w tym czasie 2 prace. Na szczescie sie wyrobilam jakos ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() yhhh nie lubię swojego imienia...jest takie jakieś megadziwne... ![]() ![]() biedaczysko, kuruj sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super, ze mialas tak udany dzien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiesniak z platkami rządzi! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogole w ktorej klasie jestes bom niedoinformowana? Sporo moich znajomych mialo taka sytuacje i ladnie powychodzili na prosta. Tobie to tez sie uda ![]() btw. wiele mardych i szanowanych osob mialo takie problemy w szkole ![]() Cytat:
![]() super, to bardzo wazne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja w ogole poza tym, ze wczoraj umieralam poimprezowo to jeszcze zwalony rodzinnie dzien. Tata jest strasznie drażliwy zwłaszcza ostatnio (kryzys wieku sredniego chyba), mama wrazliwa (to samo). No i on sie czepia o wszystko o kazde byle g**no, ja jak to ja - jadowicie mu odpowiadam, mama sie stresuje, ze my sie klocimy i zaraz cala afera. Bylam tak wkurona wczoraj na nich ze masakra. Są super, nie chcialabym miec innych rodzicow. Ale jak im czasem (a ostatnio coraz czesciej ) odwali to marzę tylko o wyprowadzce z domu. Jeszcze dzis zaraz po wstaniu mam na mnie wyjechała, że jestem okropna, pyskata i w ogole psuje im zycie. A co ja mam robic? Jak mi ktos mowi upokarzajace rzeczy to przykro mi, nie jestem w stanie milczec... ![]() Ech... na pocieszenie pojechalam dzis na zakupy. Kupilam sobie ciemnofioletowego sztruksowego grzybka i czarna "skorzana" torbę. I lepiej mi o tak ![]() buzi, milego popoludnia ![]() emotki pousuwalam...
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
zawsze możesz głośno mówić o swoim marzeniu, a nuż Mikołaj usłyszy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
o tak, Mikołaj już został powiadomiony o tym zyczeniu
![]() btw. nie wybieram się w tym roku na wigilię klasową ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas zawsze kazdy z klasy przynosil jedna tradycyjna potrawe. od pierwszej klasy sie tak jakos utarlo kto co przynosi i co roku przynosilismy ten sam specjał. no i prezennnnnty ![]() ![]() ![]() Milkuś, ja uzywam tego spray'u: http://www.bluepasaz.pl/oferta.php?p...da1518e58fa5d6
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
niestety serio...
![]() 4 duże pizze, Pepsi, Ice Tea, ziemniaczki (takie ciasteczkowe kuleczki, nie zwykle ![]() ![]() Bez sensu iśc i płacić 10zł - nic bym nie zjadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||||
Zakorzenienie
|
mnie tez ;( i kaszel mnie dręczy ...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Muszę Wam pokazać moją dzisiejszą lekcję z biologi ![]() eh i chemia wzywa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet tak nie myśł ![]() ![]() ![]() Cytat:
Emilko to miał być joke ![]() ![]() Cytat:
![]() BTW: Świetne masz imie - fajnie mieć takie orginalne imie, wszyscy od razu Cię pamiętają ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Padam
![]() uciekam sie połozyc , podczytałam Was,ale nie mam siły komentować .... ![]() Miłego wieczoru ![]()
#2352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wrocilam z pracy,zjadlam obiad,wykapalam sie i zaleglam wlansie na sofie. Mialam taki dzien,ze szkoda gadac wogole. ![]() Jedyna pozytywna rzecz, to ze prawdopodobnie nie bedzie zadnego problemu zebym sie przeniosla do filii w Manchesterze. Chcemy w marcu,po Wielkanocy sprzedac dom i przeniesc sie wlasnie tam.Mam tam kuzyna z rodzina a poza tym NIENAWIDZE tego przekletego Glasgow. Ide teraz przesunac stolik i porozciagac sie na dywniku troche,moze mnie to odprezy troche.. dobranoc robaczki ![]()
![]() |
#2353 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie w liceum to zawsze było kilka ciast, albo jakieś tradycyjne potrawy i wszyscy dawali sobie prezenty i naprawdę było miło ![]() heh, fajna lekcja, tematyczna ![]() ![]() staram się tak nie myśleć ale to nie łatwe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
dopiero teraz sobie przypomniałam o kartkówce z chemii i sie uczę
![]() potem uciekam spać ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Nareszcie jestem ![]() Wczoraj cały dzień spędziłam u babci (nad matma między innymi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na domiar złego, dziś bym zaspała do szkoły ![]() ![]() Ale jutro mam nadzieje, że już o 6, będę przy kompie ![]() ![]() No, a tak poza tym to jutro, oprócz tej matmy, jest pamiętny dzień, bo rok temu, dokładnie 11 grudnia nastapiło burzliwe rozstanie z moim eks.. ![]() ![]() ![]() Jestem tak potwornie zestresowana tym jutrem, że cos okropnego, ale cóż... Dobranoc. Do jutra ![]() Btw. za 2 tygodnie Christmas ![]() ![]()
![]() |
#2357 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pocieszę Cię,że ja też dziś siedzę do 17,a zajęcia zaczynam o 7 ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale kuuuuuuujon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia Dziewczynki,samych 5,owocnej nauki i przyjemności w pracy ![]() ![]()
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
No !
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Btw. od czwartku ma padać ŚNIEG ![]()
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wsparcie
![]() ![]() Jestem w 2klasie. Muszę w poniedziałek napisać kartkówkę z fizyki chociaż na 2, w innym wypadku nie zaliczę semestru ![]() Z biologii jeszcze pod koniec tygodnia napisać sprawdzian, ale czarno to widzę. Ale myślę, że dostanę z niego gdzieś 3. Z religii mam tylko 1 i bz, bz. Zapomniałam oddać zwolnienie... ![]() Dzisiaj robię wolne - prace na konkursy plastyczne, uczenie się na dzisiejszy( ![]() ![]() Ale myślę, że chyba jednak zdam do następnej klasy. Może zmobilizuje mnie to do działania w przyszłym semestrze Jupi! U mnie dziś śnieg będzie ![]() Ale... od niedzieli ocieplenie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Snieg?! Gdzie?! Ja tez chcę! ;( Mango - zaliczysz, wystarczy się wziąc do pracy ![]() ![]() A ja wczoraj padłam. Ojeju ^^ Po szkole przepisałam ten zeszyt i poleciałam na siłownię. Najpierw pozałatwiałam mamci sprawy na mieście i od razu na siłkę ![]() ![]() ![]() Przyszłam do domu, prysznic i popędziłam na solarę. BTW. Mam teraz teego skutki ![]() ![]() Ledwo zipałam wczoraj, ale ejszcze jak usiadłam o 22 na skype to 2 h gadałam z przyjaciółką ;D I padłam o 24 i nawet nie wiem kiedy zasnęłam... Taki twardy sen miałam ahh ;p A dzisiaj nauka chyba czeka ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Dopisek. Pięknie, jak na razie to u mnie deszczem daje ;(
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zabawne to z tą instruktorką ![]() Ucz się, ucz ![]() ![]() Śnieg niestety tylko w godzinach rannych u mnie ![]() Na święta będzie deszczowo i słonecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do religii, to chyba uda Ci się jakoś zaliczyć co ? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Btw. jaki Śnieg Mangoniu ?! ![]() Ja słucham ciągle pogoda i o żadnym sniegu nie mówią... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z fizyki pewnie mi się uda na 2 wyciągnąć, ale religii nie zaliczę. Po prostu NIE. Religia to dla mnie żadna nauka, to sposób w jaki postrzegamy świat - nienamacalna, niesprawdzona. To tak jakbym miała uczyć się o bajkach i z czego żyją "duchowni" wyciągając kasę od wystraszonych staruszek. Od kiedy religia polega na wkuwaniu modlitw, dodatkowych pracach praktycznych? Rano podobno popada śnieg, ale... stopnieje do wieczora pod wpływem słońca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Mango - wszystkie w Ciebie wierzymy ; )
Zsolidaryzuje się z Toba i ja posiedzę nad historią , polskim , o, i WOS się znalazł ![]() No to dzisiaj zaczęłam leczenie tabletkami ;( Wzięłam pół, a tak mi ręce ze zdenerwowania drżały. .. Boje sie skutków ubocznych, tego, że przytyje też ![]() Ehh na co mi to wszystko.. ;(
#2365 |
Zakorzenienie
|
mango trzymam
![]() ![]() zasiedziałam sie przy tym wizażu i śniadanie jeszcze nie zjedzone ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co będziesz komisa pisała z religii ? Nie lepiej zrezygnować z przekonań na ten moment i nie robić sobie zbędnych problemów ? Cytat:
![]() Btw. Boże jak się boje tej matmy ![]() Edit: No zmykam do szkoły ![]() ![]() ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-11 o 06:26 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Mango - mam takie same podejście do religii jak Ty i... nie chodzę
![]()
#2368 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przedmiot szkolny o nazwie religia to powinna byc poprostu lekcja o danej religii, czyli historia, zwyczaje itd. rownie dobrze mozna zrobic o roznych religiach, zeby ludzie nie wyrastali na zupelnych ignorantow i wiedzieli najwazniejsze sprawy o innych religiach, ktorych rowniez w PL jest i bedzie coraz wiecej. i wtedy nie byloby problemow i kontrowersji z religia. ja akurat w liceum z religii zrezygnowalam.bylam na pierwszych kilku lekcjach, ale nie podobalo mi sie,juz nie pamietam dokladnie dlaczego, ale pewnie ksiadz prowadzil "misję" ![]() ![]() ![]() a wogole dziewuszki powiem Wam - katastrofa. Od tej calej "przygody" z TŻ(tej malej sprzeczki) do dzis widzielismy sie raz w przelocie. ja mialam to szkolenie wiec nie moglismy, a w niedziele TŻ odebral w szpitalu wyniki (rentgen) no i wyszlo ze ma zapalenie pluc ![]() ![]()
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
No i jednak nie pisałam sprawdzianu z matmy.
Idąc na pierwszą godzinę lekcyjną, poślizgnęłam się i spadłam ze schodów, zaryłam w nie porządnie głową i resztą gnatów (żebym jeszcze miała jakiś tłuszcz... ![]() ![]() Btw. Boże jak mnie wszystko boli ![]()
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() widze, ze nie tylko mnie choroba bierze. dzisiaj obudzilam sie ze strasznym bolem glowy. mam poczatki kataru.. a dla mnie jest on najgorsza dolegliwoscia. znacie moze jakies sprawdzone sposoby na jego zlagodzenie? od swiat dziela mnie jeszcze 3 klasowki. jutro biologia, czwartek - zalegla chemia, poniedzialek - angielski. nie wiem jak sie do nich przygotuje, bo starsznie boli mnie glowa ![]() mam wielki metlik w glowie.. moj tz przejmuje sie mna, chce mi w jakis sposob pomoc, ale przez to tworza sie problemy :/ jestem nieznosna.. latwo sie denerwuje, histeryzuje i mam sklonnosci do przesadzania.. eh, to cud, ze ze mna jeszcze jest. malo kto wytrzymalby z chora psychicznie dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.