Byłe tableciary plotkary II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 23:02   #2341
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A ja byc zla bo na jutro bylam umowiona do fryzjera do salonu w ktorym pracuje moja siostra ale dzisiaj dzwonila ze fryzjerka ma zwolnienie lekarskie a ze miala pracowac tylko do konca miesiaca to chyba ma dosc swojego szefa i poszla na chorobowe ,buuuuuuuuuuuu i moje wloski nie beda ladne,musze poszukac nowej fryzjerki.......
Uuuuuuuuuuuu a to nie moglabys sie do niej jakos prywatnie zagadac?? Moze ma nozyczki w domu

Kasiu moze Ty sie lepiej orientujesz ode mnie, jak ktos sie zwalnia i ma w umowie 2 tyg wypowiedzenie i razem z podaniem ma zwolnienie lekarskie to juz nie trzeba pozniej odpracowywac tego wypowiedzenia??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 23:06   #2342
kachula27
Zakorzenienie

A no w stolicy to faktycznie przekichane do pracy dojezdzac,nie kazdy ale pewnie wiekszosc ludzi tyle dojezdza,nasza Nikitka tez pewnie musi dojezdzac,pamietam jak kiedys Karolinka pisala ze chyba z 50km dojezdza a to juz jest naprawde meczace

Marcelko ja dzis juz zmykam do lozeczka bo juz mi sie oczka zamykaja wiec milej nocki zycze i kolorowych snow papatki

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 23:08   #2343
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
A no w stolicy to faktycznie przekichane do pracy dojezdzac,nie kazdy ale pewnie wiekszosc ludzi tyle dojezdza,nasza Nikitka tez pewnie musi dojezdzac,pamietam jak kiedys Karolinka pisala ze chyba z 50km dojezdza a to juz jest naprawde meczace

Marcelko ja dzis juz zmykam do lozeczka bo juz mi sie oczka zamykaja wiec milej nocki zycze i kolorowych snow papatki
Spij dobrze ja jeszcze posiedze nad statystyka

Dobranoc

Stary 2008-01-30, 23:11   #2344
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Pomidorko wiesz, ze sliczna jestes i w tym rudym Ci bardzo dobrze serio, serio i nie uciekaj nam wiecej
Jejciu, Marcelinko, bo normalnie się zawstydzę Dziękuję ci za tyle miłych słów tych dzisiaj i tych kiedy mnie nie było

Cytat:
A ja byc zla bo na jutro bylam umowiona do fryzjera do salonu w ktorym pracuje moja siostra ale dzisiaj dzwonila ze fryzjerka ma zwolnienie lekarskie a ze miala pracowac tylko do konca miesiaca to chyba ma dosc swojego szefa i poszla na chorobowe ,buuuuuuuuuuuu i moje wloski nie beda ladne,musze poszukac nowej fryzjerki.......
Kachulko, to masz duży problem. Bo najgorsze co może być to szukać nowego fryzjera jak się do starego przyzwyczaiło. Mam nadzieję, że ci się uda

a mój mąż wrócił do domu z nową kobietą Się znaczy piątą gitarę kupił, wariat jeden Jechał po nią z Bydgoszczy pod Opole, ale jest cały szczęśliwy. Śmieję się, że nawet mnie tak nie dotyka i nie ogląda jak tę gitarę Maniak jeden

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 23:13   #2345
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuuuuuuuuuu a to nie moglabys sie do niej jakos prywatnie zagadac?? Moze ma nozyczki w domu

Kasiu moze Ty sie lepiej orientujesz ode mnie, jak ktos sie zwalnia i ma w umowie 2 tyg wypowiedzenie i razem z podaniem ma zwolnienie lekarskie to juz nie trzeba pozniej odpracowywac tego wypowiedzenia??
he he skad ja to znam dzisiaj mialam taka sama sytuacje bo dziewczyna mi sie zwolnila i tez ja obowiazywal czas wypowiedzenia 2 tyg i powiedziala ze jesli jej nie zwolnie dzisiaj za porozumieniem stron to ona i tak przyniesie zwolnienie na te 2 tyg wypowiedzenia wiec ja zwolnilam dzisiaj za porozumieniem stron
Nie nie musi odpracowywac tego bo jak ma zwolnienie to niby jest chora i nikt jej nie moze zmusic do pracy bo ma przeciez swistek od lekarza ze jest chora,niby na wypowiedzeniu powinno sie jeszcze pracowac lub mozna w tym czasie wybrac urlop zalegly ale jak ma zwolnienie to normalnie jak juz skonczy jej sie okres wypowiedzenia to wg prawa juz nie jest pracownikiem danej firmy

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-30, 23:17   #2346
kachula27
Zakorzenienie

Marcewlinko milej nauki kochana

Pomidorko a no mam problem ale do tego salonu ma przyjsc nowa fryzjerka od 1-go wiec jako ze siostra tam pracuje i ma zawsze wszystkie zabiegi i fryzjera za darmo to ona pojdzie na pierwszy ogien i zobaczymy jak jej zrobi to i moze jak ladnie bedzie miala zrobione to i ja sie skusze
A Twoj mezus to chyba faktycznie maniak z tymi gitarkami hehe co slysze to co chwile ma jakas nowa gitarke
Kasienko a jak mijaja ferie?Mam nadzieje ze humorek juz Ci kochana wrocil

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-30, 23:22   #2347
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Marcewlinko milej nauki kochana

Pomidorko a no mam problem ale do tego salonu ma przyjsc nowa fryzjerka od 1-go wiec jako ze siostra tam pracuje i ma zawsze wszystkie zabiegi i fryzjera za darmo to ona pojdzie na pierwszy ogien i zobaczymy jak jej zrobi to i moze jak ladnie bedzie miala zrobione to i ja sie skusze
A Twoj mezus to chyba faktycznie maniak z tymi gitarkami hehe co slysze to co chwile ma jakas nowa gitarke
Kasienko a jak mijaja ferie?Mam nadzieje ze humorek juz Ci kochana wrocil
To jego ostatnia gitara, bo potem nie będzie nas na jakąkolwiek stać Więc niech się cieszy. Już mu powiedziałam, że musi się dwóch gitar pozbyć, bo w naszej kawalerce się nie mieszczą. No i chce jedną akustyczną i jedną elektryczną sprzedać, bo już są zniszczone i mu nie pasują
A humorek już lepszy jak widać, ułożyło mi się wszystko w głowie i nie smutam się, na wszystko przyjdzie czas

28.09.2014

Stary 2008-01-30, 23:26   #2348
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dziękuje slicznie za wyczerpujaca odpoiedz czyli L4 mozna brac a okres wypowiedzenia jest platny?? hmmm

Pomidorko Ty to sie masz z tym swoim mezem a gra ładnie??

Stary 2008-01-30, 23:31   #2349
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje slicznie za wyczerpujaca odpoiedz czyli L4 mozna brac a okres wypowiedzenia jest platny?? hmmm

Pomidorko Ty to sie masz z tym swoim mezem a gra ładnie??
Wiesz Marcelinko, ja wychodzę z założenia, że jeżeli zabronię mu spełniać marzenia (oczywiście w rozsądnej granicy) to nasze małżeństwo nie ma sensu. Bo my oboje jesteśmy takie troszkę niespokojne duchy i szybko bysmy się wypalili przy zabranianiu sobie czegoś A czy gra ładnie... Nie wiem, powiedział, że mi nie zagra dopóki jej porządnie nie wyczyści (dla mnie wygląda na czystą) Ma na to cały jutrzejszy dzień, więc już wiem, co będzie robić

28.09.2014

Stary 2008-01-30, 23:35   #2350
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Wiesz Marcelinko, ja wychodzę z założenia, że jeżeli zabronię mu spełniać marzenia (oczywiście w rozsądnej granicy) to nasze małżeństwo nie ma sensu. Bo my oboje jesteśmy takie troszkę niespokojne duchy i szybko bysmy się wypalili przy zabranianiu sobie czegoś A czy gra ładnie... Nie wiem, powiedział, że mi nie zagra dopóki jej porządnie nie wyczyści (dla mnie wygląda na czystą) Ma na to cały jutrzejszy dzień, więc już wiem, co będzie robić
Jak ładnie gra to chociaz bys miala pozytek z gitarki jakbys ograniczla za bardzo to bylby zly, potem Ty bys byla zla i on by Cie ograniczal i tak w kolko... Przeciez o to nie chodzi Kiedy bedzie nastepny make-up??

Stary 2008-01-30, 23:35   #2351
kachula27
Zakorzenienie

Marcelko jak najbardziej okres wypowiedzenia jest platny bo nadal jestes pracownikiem firmy do momentu zakonczenia okresu wypowiedzenia,mozna tez wziac na ten czas zalegly urlop ale wtedy firma nie wyplaci juz ekwiwalentu za nalezny urlop(roznie to bywa jedni chcAa aby pracownik wybral urlop zalegly a inni wola wyplacic ekwiwalent ale wtedy na swiadectwie pracy masz napisane ze wybralo sie urlop nalezny lub wyplacono ekwiwalent takze tego urlopu nie mozesz juz wykorzystac w nastepnej firmie)

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 23:38   #2352
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ładnie gra to chociaz bys miala pozytek z gitarki jakbys ograniczla za bardzo to bylby zly, potem Ty bys byla zla i on by Cie ograniczal i tak w kolko... Przeciez o to nie chodzi Kiedy bedzie nastepny make-up??
A sam P. gra przepięknie, kołysanki czasem mi na dobranoc gra, ale ja wolę akustyczną niż elektryczną P. nawet kilka lat w zespole grał
A następny make-up pewnie jutro jak będzie wena, korzystam z ferii póki mogę

Idę spać dziewuszki, dobrej nocy życzę

28.09.2014

Stary 2008-01-30, 23:43   #2353
kachula27
Zakorzenienie

Dobranoc Pomidorko,ja tez juz mowilam ze spac ide ale jakos mi nie wychodzi ale juz tez zmykam wiec jeszcze raz dobranoc

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-30, 23:43   #2354
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kachulko slicznie dziekuje za informacje kochana jestes

Pomidorko dobranoc i czekam na nowy make-upik

Tez juz lece bo cos mnie zebra zaczyly bolec od krzywego siedzenia :/ Kasiu jeszcze raz dzieki

Stary 2008-01-30, 23:47   #2355
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulko slicznie dziekuje za informacje kochana jestes

Pomidorko dobranoc i czekam na nowy make-upik

Tez juz lece bo cos mnie zebra zaczyly bolec od krzywego siedzenia :/ Kasiu jeszcze raz dzieki
Nie ma za co kochana,polecam sie na przyszlosc chociaz sama tez nie do konca znam prawo pracy ale jakies tam podstawy znam,buziolki i przyjemnych snow

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-31, 06:14   #2356
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Wy nie mogłyście wieczorkiem zasnać a ja za to nie moge spać rano

Idę do pracy dopiero na 14.00

U nas niestety kłopotów z praca TZ ciąg dalszy Normalnie ręce mi opadają, czuje, że po prostu coś dzieje sie obok nas a my nie mamy na to wpływu

Miłego dnia . Smacznych pączków
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 07:26   #2357
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Witam was dziewczyny
Nie zapomniałam o was podczytuje was czasem, ale nie mam już czasu tyle by odpisać coś. W domu mam prawie szpital, wróciliśmy w niedziele od teściów i mąż chory wrócił i się leczył a w poniedziałek doszedł synek poszłam do lekarza z nim bo kaszel mi się nie podobał i nic po za tym mu nie było, ale dobrze że poszłam bo okazało się że to atak astmy i jak nie zaczniemy działać szybko to szpital nas nie ominie, więc wdychanie leków było i jest w nebulizatorze bo tak szybciej i skuteczniej działają, potem w pracy młyn a doszło jeszcze moje poważne przeziębienie, wczoraj fervexa wypiłam wieczorem wziełam cos na katar i M zrobił mi plussa z witaminkami jakimiś, dziś jako tako się trzymam ale nie czuje się jeszcze najlepiej. Synek dziś sam w domu, a ja dzis zmowu na wariata, bo po pracy lece szybko do domu podłaczyć mu leki i obiad ugotowac zakupy itp. Jutro na kontrole do lekarza idziemy, a w sobote obiadek dla Emi i Pio bede szykować

Kachula tak ja mam troche do pracy niby cos ok 24km ale tego tak nie czuje bo to przez miasto się jedzie. Rano szybko sie jedzie jakieś 30 minut samochodem, a powrót do domu zajmuje mi od 50-1godz20 minut.

Gusia fajnie że u ciebie wszystko dobrze oby tak dalej.

Orzeszku fajnie ze Gabi już chodzi moja Amelka tez już chodzi a raczej teraz zasuwa jak mała torpeda i pełno siniaków ma na głowie i nie tylko, jak bede zdrowa to pojade ją odwiedzic mamcia chrzestna ma troche rzeczy dla swojej kochanej chrześnicy

Asiu jak tam samopoczucie twoje?

Aha od poniedizałku mam @ dzieki luteinie dowcipnej przyszła w miare w terminie 29dc

No i Kasiasiar już wie i Emi też, w maju 30 jadę z M na 2tyg do Egiptu i bede w tym samomym hotelu co Kasia

Kinia jak tam twoje prawko sie ma?

Pozdrawiam was wszystkie gorąco.

Miłego obrzerania się pączkami, ja wole faworki jeść niz pączki
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 07:54   #2358
kina2807
Zakorzenienie

Czesc Kobietki
smacznych paczusiow Wam dzis zycze

Nikitko swietnie, ze juz jestes, mam nadzieje,ze wszyscy szybko wyzdrowiejecie
moje prawko na razie w zawieszeniu, bo dopiero od marca jazdy zaczynam

Pomidorko ciesze sie, ze humorek juz lepszy, pisz czesciej Kochana, dzieki za podpowiedzi odnosnie kuperka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 08:13   #2359
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Nikitko no prosze, prosze szalejecie Egipt, hoho 2 tyg nie no superasno W koncu sobie odpoczniecie, odetchniecie Zdrowka zycze dla CIebie, meza i synka niech szybko Wam przejdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 08:50   #2360
Mijalea
Zakorzenienie

Hej kochane,
musialam dzisiaj dluzej pospac, bo w nocy slabo mi to szlo, chyba przez ten rosnacy brzusio

Wczoraj maz zadzwonil do lekarza mnie zarejestrowac i niestety termin mam na 14 lutego dopiero...mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak pojde po 1,5 miesiacu od ostatniej wizyty a nie po miesiacu, ale co zrobic. To bedzie juz lekarz do konca ciazy wiec cierpliwie czekam

No i martwie sie troche , bo juz bym chciala wiedziec co u babla slychac.

Tymczasem wcinam salatke z pomidorka i ogorka i pozdawiam Was

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 08:54   #2361
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Hej kochane,
musialam dzisiaj dluzej pospac, bo w nocy slabo mi to szlo, chyba przez ten rosnacy brzusio

Wczoraj maz zadzwonil do lekarza mnie zarejestrowac i niestety termin mam na 14 lutego dopiero...mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak pojde po 1,5 miesiacu od ostatniej wizyty a nie po miesiacu, ale co zrobic. To bedzie juz lekarz do konca ciazy wiec cierpliwie czekam

No i martwie sie troche , bo juz bym chciala wiedziec co u babla slychac.

Tymczasem wcinam salatke z pomidorka i ogorka i pozdawiam Was
Madziu mam nadzieje, ze to bedzie dobry lekarz, nie wiem jak to jest z tymi wizytami, ale mam nadzieje, ze nie powinno byc za pozno
smacznej salatki zycze

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 09:00   #2362
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Madziu oby byly same dobre wiesci 14 lutego w koncu to walentynki zycze smacznego salatki

Misia i Kasia udzielac sie UnholyOne tez

Stary 2008-01-31, 09:01   #2363
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Madziu mam nadzieje, ze to bedzie dobry lekarz, nie wiem jak to jest z tymi wizytami, ale mam nadzieje, ze nie powinno byc za pozno
smacznej salatki zycze
Wizyty teoretycznie sa co miesiac, ale co zrobic, do tej pory bylam 2 razy w Polsce, a teraz mam poleconego lekarza, bo nie chcialam isc do kogos nieznajomego prosto z ulicy. Numer zdobylismy przedwczoraj, wczoraj zadzwonilismy a tu taki klops. Ale to moze swiadczy, ze jest dobry, skoro ma takie oblozenie? Wiec poczekam i potem juz bede chodzic regularnie, oby wszytsko bylo dobrze.

Stary 2008-01-31, 09:05   #2364
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Mijalea to Ty sie tak ukrywasz Ostatnio sie zastanawialm kto sie tak ukrywa

Stary 2008-01-31, 09:06   #2365
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Mijalea to Ty sie tak ukrywasz Ostatnio sie zastanawialm kto sie tak ukrywa
Jam ci to

Stary 2008-01-31, 09:13   #2366
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Wizyty teoretycznie sa co miesiac, ale co zrobic, do tej pory bylam 2 razy w Polsce, a teraz mam poleconego lekarza, bo nie chcialam isc do kogos nieznajomego prosto z ulicy. Numer zdobylismy przedwczoraj, wczoraj zadzwonilismy a tu taki klops. Ale to moze swiadczy, ze jest dobry, skoro ma takie oblozenie? Wiec poczekam i potem juz bede chodzic regularnie, oby wszytsko bylo dobrze.
pewnie Madziu, lepiej pojsc do sprawdzonego lekarza, jak juz raz pojdziesz, to automatycznie Cie pewnie bedzie umawial na wizyty, wiec juz nie bedziesz musiala tyle czekac

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 09:16   #2367
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Jam ci to
Madziu, bo ja tak patrzylam i zastanawialam sie, jak to mozliwe, ze tak odpisujesz i znowu Cie nie ma i jestes i Cie nie ma...

Wiecie co, J. sie przeprowadza w poniedzialek a moi rodzice szaleja, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu mowia, co mozna zrobic, gdzie jechac, gdzie zapytac zaczynajac od pracy po mieszkanie normalnie az ich nie poznaje

Stary 2008-01-31, 09:18   #2368
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, bo ja tak patrzylam i zastanawialam sie, jak to mozliwe, ze tak odpisujesz i znowu Cie nie ma i jestes i Cie nie ma...

Wiecie co, J. sie przeprowadza w poniedzialek a moi rodzice szaleja, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu mowia, co mozna zrobic, gdzie jechac, gdzie zapytac zaczynajac od pracy po mieszkanie normalnie az ich nie poznaje
hehe Marcelko to swietnie, wczuli sie, hihi

Mąż i żona...
Stary 2008-01-31, 09:32   #2369
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hehe Marcelko to swietnie, wczuli sie, hihi
Az sama jestem zdziwiona pytaja, doradzaja azzz szokkk... Na szczescie przywyczaili sie i juz jest spokoj, przynajmniej na razie

Stary 2008-01-31, 09:34   #2370
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Az sama jestem zdziwiona pytaja, doradzaja azzz szokkk... Na szczescie przywyczaili sie i juz jest spokoj, przynajmniej na razie
To swietnie, ze maja takie podejscie. A gdzie bedziecie mieszkac?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości