![]() |
#2341 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Kasiu moze Ty sie lepiej orientujesz ode mnie, jak ktos sie zwalnia i ma w umowie 2 tyg wypowiedzenie i razem z podaniem ma zwolnienie lekarskie to juz nie trzeba pozniej odpracowywac tego wypowiedzenia?? ![]()
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
A no w stolicy to faktycznie przekichane do pracy dojezdzac,nie kazdy ale pewnie wiekszosc ludzi tyle dojezdza,nasza Nikitka tez pewnie musi dojezdzac,pamietam jak kiedys Karolinka pisala ze chyba z 50km dojezdza a to juz jest naprawde meczace
Marcelko ja dzis juz zmykam do lozeczka bo juz mi sie oczka zamykaja wiec milej nocki zycze i kolorowych snow papatki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a mój mąż wrócił do domu z nową kobietą ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie musi odpracowywac tego bo jak ma zwolnienie to niby jest chora i nikt jej nie moze zmusic do pracy bo ma przeciez swistek od lekarza ze jest chora,niby na wypowiedzeniu powinno sie jeszcze pracowac lub mozna w tym czasie wybrac urlop zalegly ale jak ma zwolnienie to normalnie jak juz skonczy jej sie okres wypowiedzenia to wg prawa juz nie jest pracownikiem danej firmy
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Marcewlinko milej nauki kochana
Pomidorko a no mam problem ale do tego salonu ma przyjsc nowa fryzjerka od 1-go wiec jako ze siostra tam pracuje i ma zawsze wszystkie zabiegi i fryzjera za darmo to ona pojdzie na pierwszy ogien i zobaczymy jak jej zrobi to i moze jak ladnie bedzie miala zrobione to i ja sie skusze A Twoj mezus to chyba faktycznie maniak z tymi gitarkami hehe co slysze to co chwile ma jakas nowa gitarke Kasienko a jak mijaja ferie?Mam nadzieje ze humorek juz Ci kochana wrocil
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A humorek już lepszy jak widać, ułożyło mi się wszystko w głowie i nie smutam się, na wszystko przyjdzie czas ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuje slicznie za wyczerpujaca odpoiedz
![]() ![]() Pomidorko Ty to sie masz z tym swoim mezem ![]() ![]()
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Marcelko jak najbardziej okres wypowiedzenia jest platny bo nadal jestes pracownikiem firmy do momentu zakonczenia okresu wypowiedzenia,mozna tez wziac na ten czas zalegly urlop ale wtedy firma nie wyplaci juz ekwiwalentu za nalezny urlop(roznie to bywa jedni chcAa aby pracownik wybral urlop zalegly a inni wola wyplacic ekwiwalent ale wtedy na swiadectwie pracy masz napisane ze wybralo sie urlop nalezny lub wyplacono ekwiwalent takze tego urlopu nie mozesz juz wykorzystac w nastepnej firmie)
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A następny make-up pewnie jutro jak będzie wena, korzystam z ferii póki mogę ![]() Idę spać dziewuszki, dobrej nocy życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Pomidorko,ja tez juz mowilam ze spac ide ale jakos mi nie wychodzi ale juz tez zmykam wiec jeszcze raz dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko slicznie dziekuje za informacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko dobranoc ![]() ![]() Tez juz lece bo cos mnie zebra zaczyly bolec od krzywego siedzenia :/ Kasiu jeszcze raz dzieki ![]()
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co kochana,polecam sie na przyszlosc chociaz sama tez nie do konca znam prawo pracy ale jakies tam podstawy znam,buziolki i przyjemnych snow
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Wy nie mogłyście wieczorkiem zasnać a ja za to nie moge spać rano ![]() Idę do pracy dopiero na 14.00 ![]() U nas niestety kłopotów z praca TZ ciąg dalszy ![]() ![]() Miłego dnia . Smacznych pączków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Nie zapomniałam o was podczytuje was czasem, ale nie mam już czasu tyle by odpisać coś. W domu mam prawie szpital, wróciliśmy w niedziele od teściów i mąż chory wrócił i się leczył a w poniedziałek doszedł synek poszłam do lekarza z nim bo kaszel mi się nie podobał i nic po za tym mu nie było, ale dobrze że poszłam bo okazało się że to atak astmy i jak nie zaczniemy działać szybko to szpital nas nie ominie, więc wdychanie leków było i jest w nebulizatorze bo tak szybciej i skuteczniej działają, potem w pracy młyn a doszło jeszcze moje poważne przeziębienie, wczoraj fervexa wypiłam wieczorem wziełam cos na katar i M zrobił mi plussa z witaminkami jakimiś, dziś jako tako się trzymam ale nie czuje się jeszcze najlepiej. Synek dziś sam w domu, a ja dzis zmowu na wariata, bo po pracy lece szybko do domu podłaczyć mu leki i obiad ugotowac zakupy itp. Jutro na kontrole do lekarza idziemy, a w sobote obiadek dla Emi i Pio bede szykować ![]() Kachula tak ja mam troche do pracy niby cos ok 24km ale tego tak nie czuje bo to przez miasto się jedzie. Rano szybko sie jedzie jakieś 30 minut samochodem, a powrót do domu zajmuje mi od 50-1godz20 minut. Gusia fajnie że u ciebie wszystko dobrze oby tak dalej. Orzeszku fajnie ze Gabi już chodzi ![]() ![]() Asiu jak tam samopoczucie twoje? Aha od poniedizałku mam @ dzieki luteinie dowcipnej przyszła w miare w terminie 29dc No i Kasiasiar już wie i Emi też, w maju 30 jadę z M na 2tyg do Egiptu i bede w tym samomym hotelu co Kasia ![]() Kinia jak tam twoje prawko sie ma? Pozdrawiam was wszystkie gorąco. Miłego obrzerania się pączkami, ja wole faworki jeść niz pączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kobietki
![]() smacznych paczusiow Wam dzis zycze ![]() Nikitko swietnie, ze juz jestes ![]() ![]() moje prawko na razie w zawieszeniu, bo dopiero od marca jazdy zaczynam ![]() Pomidorko ciesze sie, ze humorek juz lepszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() Nikitko no prosze, prosze szalejecie Egipt, hoho 2 tyg nie no superasno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
musialam dzisiaj dluzej pospac, bo w nocy slabo mi to szlo, chyba przez ten rosnacy brzusio ![]() Wczoraj maz zadzwonil do lekarza mnie zarejestrowac i niestety termin mam na 14 lutego dopiero...mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak pojde po 1,5 miesiacu od ostatniej wizyty a nie po miesiacu, ale co zrobic. To bedzie juz lekarz do konca ciazy wiec cierpliwie czekam ![]() No i martwie sie troche , bo juz bym chciala wiedziec co u babla slychac. Tymczasem wcinam salatke z pomidorka i ogorka i pozdawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() smacznej salatki zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madziu oby byly same dobre wiesci 14 lutego w koncu to walentynki
![]() ![]() Misia i Kasia udzielac sie ![]() ![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Wizyty teoretycznie sa co miesiac, ale co zrobic, do tej pory bylam 2 razy w Polsce, a teraz mam poleconego lekarza, bo nie chcialam isc do kogos nieznajomego prosto z ulicy. Numer zdobylismy przedwczoraj, wczoraj zadzwonilismy a tu taki klops. Ale to moze swiadczy, ze jest dobry, skoro ma takie oblozenie? Wiec poczekam i potem juz bede chodzic regularnie, oby wszytsko bylo dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Mijalea to Ty sie tak ukrywasz
![]() ![]()
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madziu, bo ja tak patrzylam i zastanawialam sie, jak to mozliwe, ze tak odpisujesz i znowu Cie nie ma i jestes i Cie nie ma...
![]() Wiecie co, J. sie przeprowadza w poniedzialek a moi rodzice szaleja, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Az sama jestem zdziwiona
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
To swietnie, ze maja takie podejscie. A gdzie bedziecie mieszkac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.