![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Wstawać śpiochy
![]() ![]() O dziwo wstałam dzisiaj o 6.30 i w miarę sie czuję, takze 5 godzin snu wystarczyło ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Wtajemniczenie
|
Witam z ranca z zalanego deszczem Krakowa!
Nie zdazylam zyczyc Kasi szczesliwej podrozy, ale mam nadzieje, ze i bez moich zyczen wszystko ok. Ikola, Basia no to wspolczuje braku chlopa w domu. Basiu ja wstalam o 6, choc moglam spac do 6.40, ale Wiki nie byla chetna we wspolpracy. Zreszta odkad sie nocnikujemy nie ma juz rano baraszkowania w lozku, bo staram sie po jej przebudzeniu posadzic na nocnik, bo wiem, ze bedzie siku po calej nocce. Wczoraj bylam u gina...wszystkie badania super, ale jest ale...bede miala zakladany pessar, bo szyjka krotka i juz puszcza. By to choroba wziela.... Mam dola z tego powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zadomowienie
|
Aguś musisz sie oszczędzać i wszystko będzie dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zadomowienie
|
dziewczyny brzuszkowe Aga, Dysia wrzuccie jakies fotty brzusiow.ja tez sobie sprawy nie zdawalam ze to juz tak malo czasu zostalo.2 m-ce.ach....
u nas ok.dzis albo jutro wracamy do domu.po 2 tygodniach u tesciow.tati juz kotow nie dusi bo ja wkoncu podrapaly.wlasnie gryzie klucz francuski.... tati by na okraglo jadla anyżki,takie gumki.wlasnie ich szuka w barku ![]() ![]() Ana czekam... ![]()
#2345 |
Zadomowienie
|
A dzisiaj znowu jaka cisza... Cóż takiego robicie?
![]() ja zaraz kończę prace i lecę do domku ![]() ![]() ![]() Chciałam Wam jeszcze napisać, ze złożyłam kilka podań do pracy i niestety w jednej ogłoszono juz liste i mnie na niej nie ma ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() ![]() Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-07-18 o 16:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiscie cichutko tu u nas...
Basiu,milego weekendu u Rodzicow ![]() ![]() ![]() Julitka,Janusz,Synta i Mareczek juz niedlugo beda razem "imprezowac" ![]() Ogolnie to zycze Hadziczkom bezpiecznej drogi i milego pobytu u Agi i Jej rodzinki (co jest OCZYWISTE,ze tak wlasnie bedzie) ![]() Jak juz o spotkaniach mowa to mam pytanko ![]() ![]() Oczywiscie zdaje sobie sprawe,ze nie uda sie zebrac wszystkich ale moze chociaz te osoby,ktore nie maja bardzo daleko? Ja od siebie mam jakies 100 km.Zorientujcie sie ile kazda z Was mialaby do Poznania (z MadziaO nie bedzie problemu,bo Ona z okolic ![]() ![]() ![]() Dajcie znac prosze,moze uda sie cos zorganizowac-bardzo bym sie cieszyla ![]() Dzis dostalam tez sms-ka od siostry,sa zachwyceni osrodkiem,hotel ponoc przepiekny,codziennie jakies imprezy organizowane w osrodku,MNOSTWO atrakcji dla dzieci.Morze Czerwone to podobno cud natury-zrobilo na nich ogromne wrazenie.Jutro jada do delfinarium.Dzieci przeszczesliwe! No i tym sposobem ja tez jestem troszke spokojniejsza,choc mojej tesknoty i tak nie zmniejsza nawet najlepsze wiadomosci ![]() ![]() ![]() Wlasnie dostalam paczke z Jane,zastanawiam sie co to takiego,bo wydawalo mi sie,ze cale zamowienie juz przyjechalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
witanko
![]() przeczytalam wszystkie zaleglosci ![]() pozniej wiecej popisze bo trzeba kapac wita ale teraz tylko Anie napisze ze my chetnie sie spotkamy z wami w Poznaniu, z ziebic do poznania mamy 3 godziny podrozy pociagiem, wiec my sie piszemyna spotkanko, tzcika juz urobilam i sie zgodzil, hihi
#2348 |
Zadomowienie
|
Ana nie powinno być problemu ze spotkaniem bo Poznań jest o rzut kamieniem od nas - niecałe 50 km
![]() ****************** o qrcze jaka cisza.................... ... Hadżiki spakowane pewnie śpiulkają bo rano wyjazd.... ciekawe co reszta z was robi????
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez one_shot Czas edycji: 2008-07-18 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ze ty tez bedziesz mogla przyjechac na spotkanie we wrzesniu, ciekawe kto jeszcze bedzie??? ![]()
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
Witam w przepiekne i tropikalne przedpoludnie!
![]() U nas goraczka ze zdechnac idzie ![]() Marta,MadziaO,bardzo sie ciesze,ze mozecie dojechac do Poznania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta,owocnego w nabytki wypadu na zakupy Ci zycze! Jak wrocisz pochwal sie co kupilas ![]() Gdzie sie wszyscy podziali? ![]() Ciekawe czy Hadziki juz dojechaly na miejsce? Moze sie odezwa od Synty...Jeszcze raz milego "goszczenia sie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
BAN stały
|
Ale fajnie - będziecie miały zlot
na tę chwię nie mogę nic obiecać, ale my lubimy podróżować, a we wrześniu może i terminy nam pozwolą, oby, oby a my dzisiaj wybywamy z brzdącem na wieczór panieńsko-kawalerski (2 września uroczystość) - będzie fajnieeeee, idziemy na 17, Fifi tylko wstanie z popołudniowej drzemki a jutro na grilla i małą parapetówę, brat wreszcie robi... no i obejrzę na żywo wreszcie synka siostry jego żony a w ciągu dnia - sprzątanko, gotowanko, latanko po dworze za Fiflipem - dzisiaj rano już zaliczyliśmy wybrawę na działkę - niemało usnął w drodze powrotnej ogólnie nastrówj ok - a już łapałam doła z nadmiaru obowiązków - odpuściłam i jest lepiej lecę - muszę umyć głowę i wyprostować włosy, bo z puchem nie pójdę na głowe, albo zakręcę papiloty Ana - a może jakieś gratisy Ci przysłali, mi oststnio wrzucają jakieś torby plażowe, opaski, klapki, kosmetyczki itp. a ja muszę mieć próbki, by dawać klientom... napisałam im o tym mam nadzieje, że się poprawią |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
U nas dziś też wreszcie wyszło słońce
![]() ![]() Fajny taki zlocik ![]() Ja też w przyszłym tygodniu wybieram się na zakupki tym bardziej że będę sobie wybierać prezencik ![]() Buziaki
#2354 |
Raczkowanie
|
hej
![]() co słychac???ja wlasnie upiekłam zapiekanki z pieczarkami i sie zajadamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() synta - dobrze ze hadziki dojechali szczesliwie, milego pobytowania ![]() ja juz wrocilam z zakupow, byly udane, kupilam witowi dzinsowe ogrodniczki, sztruksy,pizamke i bluze z bobem budowniczym, sobie bluzke, zrobie pozniej foty, ana - ja tez sie ciesze na nasze spotkanie frania - udanej zabawy na koncercie, buziaki dla franusia ![]() ![]() uciekam narazie bo mezus zrobil kawkę i trzeba ja wypic do pozniej ![]() ![]()
#2357 |
Zadomowienie
|
O maaaatko,golabeczku! przeciez Ty mialas wczoraj urodzinki!
![]() ![]() No wiec Karolinko kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super,ze Hadziki dojechaly cale i zdrowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Aniu kochana baaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie że Hadżiki już balują ![]()
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
to ja sie dolaczam do zyczen urodzinowych
![]() ![]() ![]() ![]() z koncertu wrocilismy przed czasem bo franio nam juz padał na twarz ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki dla was na dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
BAN stały
|
Karolinko - wszystkiego najlepszego - cmooooooooooooooooooooooo k
Chciałam jeszcze złożyć życzenia na półtorarocze naszej TATIANCE!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zadomowienie
|
Ach rzeczywiscie dzis nasza Tati konczy poltora roczku
![]() Tatuniu slodziutka,Ty moja synowo najlepsza ![]() ![]() Specjalne calusy od narzeczonego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
wiecie ze zapomnialam totalnie ze to wczoraj bylo.dziekuje bardzo za pamiec
![]() ![]() Karolciu Golabkowa od nas rowniez najlepsze zyczenia Ana kurcze nie wiem jak to bedzie z tym przyjazdem do poznania ![]() mam pytanie ile razy dziennie myjecie dzieciom zeby????
#2363 |
Zakorzenienie
|
witam.
![]() madziu - nasz wito myje zeby dwa razy dziennie, czasem wiecej razy, jak jest akurat w lazience i zobaczy na polce szczoteczke to nie ma bata musze mu udawac i myje znowu buziaki dla tati z okazji 18 miesiecy ![]() ![]() ![]() ![]() gołabku - a tobie z okazji urodzin, spoznione ale bardzo szczere zyczonka, zdrowia, szczescia,spelnienia marzen, pociechy z chlopakow ![]() ![]() ![]() frania - szkoda ze byliscie tak krotko na koncercie, moze franio nie lubi kayah ![]() spadam na poobiednią kawkę, wito spi, tz oglaga F1, a ja bede siorbac kawunie do pozniej ![]()
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
ale z pasta????? bo mi sie wydaje ze na opakowaniu od pasty jest ze dawac raz dziennie ilosc wielkosci grochu.i klops.niby zalecaja po kazdym posilku? a co to za mycie bez pasty?
nie wiem
#2365 |
Zakorzenienie
|
madzia - ja daje sladowe ilosci tej pasty, doslownie, a jak uda mu sie dorwac szczoteczke w lazience to myje bez pasty
idziemy na spacerek
#2366 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich!
My, oczywiście, już na miejscu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
kasia333 - super ze szczesliwie dotarliscie na miejsceno i ze krystianek sie spisal - grzeczny chlopczyk
ciesze sie ze z tztem jest ok, oby tak dalej czekamy na dalsze wiesci my juz po spacerze, chlopaki jeszcze sa na podworku, wito upadlw parkuna alekce i zdarl sobie policzek i nosek, wprawdzie to tylko lekkie zadrapania, myslalam ze beda gorsze urazy,balam sie czy nie wybil sobie zębow, ale ma dalej 10 sztuk ufff przemylam mu te zadrapania woda utl. mam nadzieje ze sie szybko zagoi
#2368 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nic nie poczytaliśmy
Meldujemy tylko, że jesteśmy już w domku, cali i zdrowi i chwalimy się zdjęciami ![]() Zapraszamy do obejrzenia albumu ![]() Relacja z wizyty później bo teraz idziemy wykąpać brudaska. W telegraficznym skrócie --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Synta, Mareczku dziękujemy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=916
a tu nasze dzisiejsze fotki, zapraszam do ogladania _________________________ _________________________ ____________ jula - super fotki dzieciaczkow, piotrus to "postawny" gosc, michi niezly szczypiorek przy nim, a paulinka to juz mala dama, sliczna dziewczynka teraz jeszcze fotki rodzicow ![]()
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-07-20 o 19:15 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.