Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 07:46   #2341
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Wstawać śpiochy , już prawie 9

O dziwo wstałam dzisiaj o 6.30 i w miarę sie czuję, takze 5 godzin snu wystarczyło Waśnie konsumuję swoje śniadanko

Miłego dnia

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 08:35   #2342
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Witam z ranca z zalanego deszczem Krakowa!

Nie zdazylam zyczyc Kasi szczesliwej podrozy, ale mam nadzieje, ze i bez moich zyczen wszystko ok.

Ikola, Basia no to wspolczuje braku chlopa w domu.
Basiu ja wstalam o 6, choc moglam spac do 6.40, ale Wiki nie byla chetna we wspolpracy. Zreszta odkad sie nocnikujemy nie ma juz rano baraszkowania w lozku, bo staram sie po jej przebudzeniu posadzic na nocnik, bo wiem, ze bedzie siku po calej nocce.

Wczoraj bylam u gina...wszystkie badania super, ale jest ale...bede miala zakladany pessar, bo szyjka krotka i juz puszcza. By to choroba wziela.... Mam dola z tego powodu, bo myslalam, ze sie obejdzie bez interwencji w nature...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 08:43   #2343
bassienka
Zadomowienie

Aguś musisz sie oszczędzać i wszystko będzie dobrze Dobrze, ze badania wyszły OK. Trzymaj sie kochana

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-07-18, 08:53   #2344
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

dziewczyny brzuszkowe Aga, Dysia wrzuccie jakies fotty brzusiow.ja tez sobie sprawy nie zdawalam ze to juz tak malo czasu zostalo.2 m-ce.ach....

u nas ok.dzis albo jutro wracamy do domu.po 2 tygodniach u tesciow.tati juz kotow nie dusi bo ja wkoncu podrapaly.wlasnie gryzie klucz francuski....

tati by na okraglo jadla anyżki,takie gumki.wlasnie ich szuka w barkudzieci z reguly nie lubia takich rzeczy

Ana czekam...

"...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..."

ALBUMY
TATIANY
https://wizaz.pl/forum/album.php?u=104100
madziaMADZIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 14:29   #2345
bassienka
Zadomowienie

A dzisiaj znowu jaka cisza... Cóż takiego robicie?

ja zaraz kończę prace i lecę do domku , a później jadę do rodziców na weekend Będę dopiero w niedzielę wieczorem

Chciałam Wam jeszcze napisać, ze złożyłam kilka podań do pracy i niestety w jednej ogłoszono juz liste i mnie na niej nie ma Nie chcieli ze mna porozmawiać Jeszcze czekam na ogłoszenie listy osób spełniajacych kryteria w 2 różnych instytucjach... Zobaczymy...

Miłego weekendu My już jedziemy z Emilką do dziadków. Do niedzieli

ALBUMY
[*] 18.06.2010

Edytowane przez bassienka
Czas edycji: 2008-07-18 o 16:41 Powód: dopisek
Stary 2008-07-18, 18:46   #2346
Ana2
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ana2

Rzeczywiscie cichutko tu u nas...
Basiu,milego weekendu u Rodzicow; wypocznij troszke,bo inaczej te papierzyska Cie wykoncza-jak wczoraj zobaczylam godzine,o ktorej skonczylas "grzebanie" w papierach to za glowe sie zlapalam.Szef nadgodziny powinien Ci placic.

Julitka,Janusz,Synta i Mareczek juz niedlugo beda razem "imprezowac".Su per! Robta zdjecia.
Ogolnie to zycze Hadziczkom bezpiecznej drogi i milego pobytu u Agi i Jej rodzinki (co jest OCZYWISTE,ze tak wlasnie bedzie).

Jak juz o spotkaniach mowa to mam pytanko.Jak wiecie bede w Polsce od 2 do 11 wrzesnia.BARDZO chcialabym sie z Wami spotkac,tylko tak sie caly czas zastanawiam jak to zrobic.Szczerze Wam sie przyznam,ze wypad do jakiegos miasta duzo oddalonego od mojego (Pleszew) raczej nie wchodzi w gre,bo wiecie jak to jest na takich wyjazdach...to rodzina sie zacznie zwalac zeby nas odwiedzic,ja tez chcialabym odwiedzic kuzyna i kuzynke,pobyc troszke z rodzicami itd.,a tak na dobra sprawe na miejscu bedziemy tylko tydzien (bo dwa dni wypadaja na podroz).Powiedzcie mi,jak zapatrujecie sie np.na Poznan? Mnie by to najbardziej odpowiadalo,bo nie mam daleko do Poznania i znam to miasto troche wiec jak dla mnie byloby to najlepsze rozwiazanie.Moglibysmy sie spotkac na Starym Rynku albo w ZOO.Co Wy na to?
Oczywiscie zdaje sobie sprawe,ze nie uda sie zebrac wszystkich ale moze chociaz te osoby,ktore nie maja bardzo daleko? Ja od siebie mam jakies 100 km.Zorientujcie sie ile kazda z Was mialaby do Poznania (z MadziaO nie bedzie problemu,bo Ona z okolic).Wiem,ze to brzydko z mojej strony,ze proponuje Wam spotkanie w dogodnym dla mnie miejscu ale mam nadzieje,ze mnie zrozumiecie i nie pogniewacie sie na mnie,jednak juz od paru dni nad tym mysle i doszlam do wniosku,ze na dluzsze wyprawy nie bede miala czasu (ani ochoty pewnie tez po tylu godzinach spedzonych w podrozy) .Gdybym miala prawko to pewnie bez problemu dojechalabym w kazde miejsce a tak moge liczyc tylko na PKS lub PKP,bo ojca raczej na zadna dluzsza trase nie namowie,siostra tez pracuje...Ech,sama juz nie wiem.
Dajcie znac prosze,moze uda sie cos zorganizowac-bardzo bym sie cieszyla

Dzis dostalam tez sms-ka od siostry,sa zachwyceni osrodkiem,hotel ponoc przepiekny,codziennie jakies imprezy organizowane w osrodku,MNOSTWO atrakcji dla dzieci.Morze Czerwone to podobno cud natury-zrobilo na nich ogromne wrazenie.Jutro jada do delfinarium.Dzieci przeszczesliwe! No i tym sposobem ja tez jestem troszke spokojniejsza,choc mojej tesknoty i tak nie zmniejsza nawet najlepsze wiadomosci. Dzis powiedzialam sobie,ze musze dac rade i myslec pozytywnie i ze te 6 tygodni zleci jak z bicza strzelil i wreszcie bede miala moich dwoch synusiow przy sobie.Troche dziwne to,bo w sumie to nie pierwszy raz kiedy rozstaje sie z Julkiem na dluzszy czas,a jeszcze nigdy tak za nim nie tesknilam-cos sie ze mna porobilo

Wlasnie dostalam paczke z Jane,zastanawiam sie co to takiego,bo wydawalo mi sie,ze cale zamowienie juz przyjechalo.Lec e rozpakowywac...

Julian

ALBUMY
Ana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:00   #2347
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

witanko

przeczytalam wszystkie zaleglosci

pozniej wiecej popisze bo trzeba kapac wita

ale teraz tylko Anie napisze ze my chetnie sie spotkamy z wami w Poznaniu, z ziebic do poznania mamy 3 godziny podrozy pociagiem, wiec my sie piszemyna spotkanko, tzcika juz urobilam i sie zgodzil, hihi
Wisniowysad jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 20:11   #2348
one_shot
Zadomowienie

GG do one_shot

Ana nie powinno być problemu ze spotkaniem bo Poznań jest o rzut kamieniem od nas - niecałe 50 km wreszcie mam blisko bo Warszawa to dla mnie daleka droga jednak i nigdy tam nawet nie byłam....

o qrcze jaka cisza.................... ...
Hadżiki spakowane pewnie śpiulkają bo rano wyjazd....
ciekawe co reszta z was robi????

Zarobiona mama pracująca

Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy.

Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez
następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!!

Edytowane przez one_shot
Czas edycji: 2008-07-18 o 21:36
one_shot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 23:14   #2349
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

Cytat:
Napisane przez one_shot Pokaż wiadomość
o qrcze jaka cisza.................... ...
Hadżiki spakowane pewnie śpiulkają bo rano wyjazd....
ciekawe co reszta z was robi????
madziuO - ja wlasnie skonczylam sprzatanie, kąpanie, malowanie paznokci, wieszanie prania, i takie tam, musze jeszcze wyprasowac sobie spodnie, bo jutro wybywam na prawie caly dzien, jade z kolezanką pobuszowac po sklepach i zostawiam moich chlopakow samych, wiec musialam jeszcze zrobic irkowi liste, co ma kiedy dac witowi do jedzenia, no i naszykowac ubranie dla wita

super ze ty tez bedziesz mogla przyjechac na spotkanie we wrzesniu, ciekawe kto jeszcze bedzie???
Stary 2008-07-19, 10:26   #2350
Ana2
Zadomowienie

Witam w przepiekne i tropikalne przedpoludnie!

U nas goraczka ze zdechnac idzie,noc tez byla koszmarna,duszno,parno... uffff.

Marta,MadziaO,bardzo sie ciesze,ze mozecie dojechac do Poznania.Od razu mi sie humor poprawil,SUPER! Poczekajmy jeszcze teraz czy wiecej z nas da rade przyjechac (a moze wszyscy)-ale bylby numer!Dokladne miejsce jeszcze sie ustali,moze Madzia zaproponuje jakies fajne miejsce,bo ja przyznam sie szczerze,ze juz lata w Poznaniu nie bylam,a z pewnoscia pootwieralo sie tam duzo fajnych i ciekawych rzeczy.No ale to zostawmy na pozniej,teraz czekamy na chetnych na wrzesniowo-poznanskie spotkanko

Marta,owocnego w nabytki wypadu na zakupy Ci zycze! Jak wrocisz pochwal sie co kupilas.Ja tez jade z sasiadka w poniedzialek na taki mini-wypad (mini,bo beda to jakies 3 godz. ale i tak sie ciesze).Dzieci zostawiamy z babciami,a my polatamy troszke po sklepach.

Gdzie sie wszyscy podziali? Cicho to od wczoraj jak makiem zasial...
Ciekawe czy Hadziki juz dojechaly na miejsce? Moze sie odezwa od Synty...Jeszcze raz milego "goszczenia sie"

Julian

ALBUMY
Stary 2008-07-19, 10:51   #2351
Kamilanet
BAN stały

GG do Kamilanet Send a message via Skype™ to Kamilanet

Ale fajnie - będziecie miały zlot
na tę chwię nie mogę nic obiecać, ale my lubimy podróżować, a we wrześniu może i terminy nam pozwolą, oby, oby

a my dzisiaj wybywamy z brzdącem na wieczór panieńsko-kawalerski (2 września uroczystość) - będzie fajnieeeee, idziemy na 17, Fifi tylko wstanie z popołudniowej drzemki

a jutro na grilla i małą parapetówę, brat wreszcie robi... no i obejrzę na żywo wreszcie synka siostry jego żony

a w ciągu dnia - sprzątanko, gotowanko, latanko po dworze za Fiflipem - dzisiaj rano już zaliczyliśmy wybrawę na działkę - niemało usnął w drodze powrotnej
ogólnie nastrówj ok - a już łapałam doła z nadmiaru obowiązków - odpuściłam i jest lepiej

lecę - muszę umyć głowę i wyprostować włosy, bo z puchem nie pójdę na głowe, albo zakręcę papiloty

Ana - a może jakieś gratisy Ci przysłali, mi oststnio wrzucają jakieś torby plażowe, opaski, klapki, kosmetyczki itp. a ja muszę mieć próbki, by dawać klientom... napisałam im o tym mam nadzieje, że się poprawią
Kamilanet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 11:01   #2352
Ana2
Zadomowienie

Cytat:
Ana - a może jakieś gratisy Ci przysłali,
Nie Kamila,to nie probki tylko zapomniane przeze mnie lezaczki

Julian

ALBUMY
Stary 2008-07-19, 13:00   #2353
golabek
Wtajemniczenie

U nas dziś też wreszcie wyszło słońce Cały tydzień miało nas gdzieś

Fajny taki zlocik Dla nas niestety za daleko.Mały nie wytrzyma tyle w aucie.

Ja też w przyszłym tygodniu wybieram się na zakupki tym bardziej że będę sobie wybierać prezencik

Buziaki
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 14:55   #2354
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

hej
co słychac???ja wlasnie upiekłam zapiekanki z pieczarkami i sie zajadamywieczorem idziemy na koncer Kayahzabieramy Franusia bo nie ma kto nam go przypilnowacbabcia wyjechała jeszcze odsapnac zanim zostanie sama z malym jak pojde do pracy...jenyyyy to juz za tydzien

http://www.garnek.pl/daczyk
Franka2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 15:32   #2355
Synta
Rozeznanie

GG do Synta

Ja tylko na chwilkę.... Hadżiki dojechały całe i zdrowe .... Reszta potem...

dla wszystkich

Synta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 16:04   #2356
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

hej.

synta - dobrze ze hadziki dojechali szczesliwie, milego pobytowania

ja juz wrocilam z zakupow, byly udane, kupilam witowi dzinsowe ogrodniczki, sztruksy,pizamke i bluze z bobem budowniczym, sobie bluzke, zrobie pozniej foty,

ana - ja tez sie ciesze na nasze spotkanie

frania - udanej zabawy na koncercie, buziaki dla franusia

uciekam narazie bo mezus zrobil kawkę i trzeba ja wypic

do pozniej
Stary 2008-07-19, 17:25   #2357
Ana2
Zadomowienie

O maaaatko,golabeczku! przeciez Ty mialas wczoraj urodzinki! ale z nas zapominalskie malpiszony
No wiec Karolinko kochana zycze Ci wszystkiego naj naj,spelnienia marzen,pociechy z Bartiego i Darka,duuuzo milosci i szczescia!!! Sle moc goracych buziakow !!!!

Super,ze Hadziki dojechaly cale i zdrowe

Julian

ALBUMY
Stary 2008-07-19, 20:20   #2358
golabek
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Cytat:
Napisane przez Ana2 Pokaż wiadomość
O maaaatko,golabeczku! przeciez Ty mialas wczoraj urodzinki! ale z nas zapominalskie malpiszony
No wiec Karolinko kochana zycze Ci wszystkiego naj naj,spelnienia marzen,pociechy z Bartiego i Darka,duuuzo milosci i szczescia!!! Sle moc goracych buziakow !!!!

Super,ze Hadziki dojechaly cale i zdrowe

Aniu kochana baaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Tak mi się ciepło na serduchu zrobiło Normalnie się wzruszyłam Uwielbiam WAS tu wszystkich bez wyjątku Faktycznie miałam urodzinki a mężuś funduje zakupy.Także już się doczekać nie mogę Jutro wracamy z wioski to się gdzieś wybiorę.

Fajnie że Hadżiki już balują
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:36   #2359
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

to ja sie dolaczam do zyczen urodzinowychchociaz pewnie moje zyczenia nie dadza ci tyle radosci bo jestem tu nowa

z koncertu wrocilismy przed czasem bo franio nam juz padał na twarzi dostal w rezultacie ŚWIRA:rotfl :poza tym zaczelo padac wiec nie nastawialam sie na super zabawe...jedna piosenka i goodbyetrudno. ..

buziaki dla was na dobranoc

http://www.garnek.pl/daczyk
Franka2007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 21:30   #2360
Kamilanet
BAN stały

GG do Kamilanet Send a message via Skype™ to Kamilanet

Karolinko - wszystkiego najlepszego - cmooooooooooooooooooooooo k

Chciałam jeszcze złożyć życzenia na
półtorarocze naszej TATIANCE!!!!!

cmokask i przecudna:cmo k:
Kamilanet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 22:13   #2361
Ana2
Zadomowienie

Ach rzeczywiscie dzis nasza Tati konczy poltora roczkuale ten czas gna do przodu...
Tatuniu slodziutka,Ty moja synowo najlepsza w dniu Twojego swieta zyczymy Ci duuuzo zdrowka i usmiechu na buzince
Specjalne calusy od narzeczonego

Julian

ALBUMY
Stary 2008-07-20, 11:44   #2362
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

wiecie ze zapomnialam totalnie ze to wczoraj bylo.dziekuje bardzo za pamiecfakt,le ciiii ten czas

Karolciu Golabkowa od nas rowniez najlepsze zyczenia

Ana kurcze nie wiem jak to bedzie z tym przyjazdem do poznania wczoraj pytalam rafala i powiedzial ze we wrzesniu nie wie czy znajdzie czas bo w pracy ma i 3 szkolenia i ma duzo zwrotow robic z "akcji-szkola".poza tym ten nasz samochod sie raczej nie nadaje w taka trase i Tati tez nie wytrzyma.no chyba ze pociagiem-zastanowimy sie jeszcze.musimy sprawdzic ile to czasu na podroz itd.szkoda kurcze jakbysmy sie nie spotkaly.bardzo chcialabym zobaczyc zieciunia na zywo i chcialabym zeby dzieciaki sie poznaly.zobaczym.

mam pytanie ile razy dziennie myjecie dzieciom zeby????

"...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..."

ALBUMY
TATIANY
Stary 2008-07-20, 13:19   #2363
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

witam.

madziu - nasz wito myje zeby dwa razy dziennie, czasem wiecej razy, jak jest akurat w lazience i zobaczy na polce szczoteczke to nie ma bata musze mu udawac i myje znowu

buziaki dla tati z okazji 18 miesiecy

gołabku - a tobie z okazji urodzin, spoznione ale bardzo szczere zyczonka, zdrowia, szczescia,spelnienia marzen, pociechy z chlopakow

frania - szkoda ze byliscie tak krotko na koncercie, moze franio nie lubi kayah

spadam na poobiednią kawkę, wito spi, tz oglaga F1, a ja bede siorbac kawunie

do pozniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 13:29   #2364
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

ale z pasta????? bo mi sie wydaje ze na opakowaniu od pasty jest ze dawac raz dziennie ilosc wielkosci grochu.i klops.niby zalecaja po kazdym posilku? a co to za mycie bez pasty?
nie wiem

ALBUMY
TATIANY
Stary 2008-07-20, 14:40   #2365
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

madzia - ja daje sladowe ilosci tej pasty, doslownie, a jak uda mu sie dorwac szczoteczke w lazience to myje bez pasty

idziemy na spacerek
Stary 2008-07-20, 16:18   #2366
kaśka333
Zadomowienie

Witam wszystkich!

My, oczywiście, już na miejscu Jest ok., choć pogoda do bani. Na przemian słoneczko, deszcz i wiatr. Teraz Marcin poszedł do pracy, Krystianek śpi a ja piszę. Lot mieliśmy spokojny, ale Krystianek na miejscu usiedzieć nie chciał. Biegał po samolocie, przyglądał się murzynom, upatrzył sobie też taką Koreankę i cały czas sie nią bawił w akuku. No ale teraz nie płakał przy starcie i przy lądowaniu. Ogólnie podróż przebiegła spokojnie. Marcin jest wzorowym tatusiem i mężem, jest super, szkoda tylko, że popołudniami niestety jesteśmy sami bo od 17 już go w domciu nie ma. Dzisiaj już wyszedł o 15 bo w niedzielę zaczynają wcześniej. Pozdrawiam wszystkich, napisze potem, pa!

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 17:08   #2367
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

kasia333 - super ze szczesliwie dotarliscie na miejsceno i ze krystianek sie spisal - grzeczny chlopczyk
ciesze sie ze z tztem jest ok, oby tak dalej
czekamy na dalsze wiesci

my juz po spacerze, chlopaki jeszcze sa na podworku, wito upadlw parkuna alekce i zdarl sobie policzek i nosek, wprawdzie to tylko lekkie zadrapania, myslalam ze beda gorsze urazy,balam sie czy nie wybil sobie zębow, ale ma dalej 10 sztuk ufff
przemylam mu te zadrapania woda utl. mam nadzieje ze sie szybko zagoi
Stary 2008-07-20, 18:55   #2368
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Jeszcze nic nie poczytaliśmy

Meldujemy tylko, że jesteśmy już w domku, cali i zdrowi i chwalimy się zdjęciami
Zapraszamy do obejrzenia albumu

Relacja z wizyty później bo teraz idziemy wykąpać brudaska. W telegraficznym skrócie --- : jupi: ooooooo, tak było

Synta, Mareczku dziękujemy
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 19:03   #2369
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

Cytat:
Napisane przez Atiluj Pokaż wiadomość
Jeszcze nic nie poczytaliśmy

Meldujemy tylko, że jesteśmy już w domku, cali i zdrowi i chwalimy się zdjęciami
Zapraszamy do obejrzenia albumu

Relacja z wizyty później bo teraz idziemy wykąpać brudaska. W telegraficznym skrócie --- : jupi: ooooooo, tak było

Synta, Mareczku dziękujemy
lece ogladac foty
Stary 2008-07-20, 19:10   #2370
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=916

a tu nasze dzisiejsze fotki, zapraszam do ogladania

_________________________ _________________________ ____________

jula - super fotki dzieciaczkow, piotrus to "postawny" gosc, michi niezly szczypiorek przy nim, a paulinka to juz mala dama, sliczna dziewczynka

teraz jeszcze fotki rodzicow

Edytowane przez Wisniowysad
Czas edycji: 2008-07-20 o 19:15 Powód: dopiska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości