|
|
#2341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
dzasta
widzę, że też masz nie lekko![]() trzymam kcuki za zakupy i to mocno ![]() buziak Kochana izazusia Anioł nad Tobą czuwał-dobrze, że zachowałaś zimną krew ![]() myśli mi się kłębią po głowie. ciężko będzie zasnąć Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-16 o 23:44 Powód: dla odwagi Izy:) |
|
|
|
#2342 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam Was
Jakoś tak mi się przypomniało Już nic nie gadam![]() Lilstar idź się uspokój, zaśnij, odreaguj A jak TZ wróci mocno go przytul
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeszło godzinę czytałam to co żeście naskrobały baby nie dobre
![]() Po kolei: sanetka wydaje mi się, że jeżeli dasz zaproszenie tylko dla chrzestnej twojej mamy i jej męża to będzie dobrze, jej dzieci już bym nie zapraszała ![]() lulucelo śliczne fryzurki wkleiłaś usagi01 ty masz włosy długości 1,5m, a ja dokładnie tyle mam wzrostu ![]() Dzisiaj byłam w kwiaciarni i zamówiłam: - bukiet dla siebie - bukiet dla świadkowej - kwiatuszki do butonierki dla Tz'ta i dla świadka - kwiaty do ozdoby na samochód - 2 bukiety dla rodziców na podziękowanie I to wszystko będzie kosztowało 400 zł Dzięki znajomościom koleżanki mojej teściowej. Nie wiem czy to dużo, ale ogólnie mój bukiet kosztuje normalnie 250 zł. A będzie z kremowych róż i białej gipsówki.Dobra idę spać, bo jutro rano mam pierwszą przymiarkę mojej sukienki - prześcieradła Trzymajcie kciuki i do juterka.Dobranoc |
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy aparat spakowany moja droga???????????? Prześcieradło ma być sfotografowane! ![]() Powodzenia! Buziak
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
zasypiam
![]() mam łeb jak sklep izazusia
|
|
|
|
#2346 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo pozytywnie odbieram i nie mam pojęcia co to będzie, kto i gdzie "ty masz zadanie tylko być" ;] tyle się dowiedziałam, jak chciałam się cokolwiek dowiedzieć, zaangażować finansowo - no nie wiem jak to się robi, bo nigdy nie byłam na wieczorze panieńskim, pierwsza z przyjaciół będę mężatką ![]() Cytat:
malutka_24 grejt sakces w kwiaciarni widzę czekamy na fotki prześcieradła (no rzuć namjakiś ochłap hihihi)Zagadałam się z TŻtem dzisiaj to nie zdążyłam dobrej nocy życzyć wszystkim (ale życzę nocnym markom ), ale dzień dobry każda już zobaczy ![]() smacznej kawusi z mlekiem o poranku
|
||||
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Jak tylko przeczytałam o Twoim Tż, ze nie odbiera, to zaglądałam co jakiś czas na wizaż, żeby sprawdzić, czy już oki..jaka ulga...
![]() Mój jest kierowcą i jeździ zazwyczaj na Śląsk...ile ja się namartwię...a ile naproszę, żeby chociaż sygnał puścił...ale wraca i jest zmęczony..zapomina czasem...wrr, a ja myślę.. faceci... Tęskni mi się...łojj! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek!!!
Po raz pierwszy jestem pierwsza z ranka!!! Idę po kawusię i płatki fitness.
|
#2349 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam dziewczynom było trudniej a faceci, ściągnęli z siebie połowę ubrań i wygrali ![]() Cytat:
Bardzo ciekawe, powiedziałabym nawet, że zupełnie oryginalne. Cytat:
![]() ![]() dobrze, że nic Ci się nie stało. Takim "facetom", bo to jedynie pseudo faceci to za przeproszeniem cały interes powinni obcinać!Cytat:
|
||||
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie!!!
Ja tu takie wyrzeczenia,a ta : kanapka, batonik heheheheh
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
cześć Kobietki
witam serdecznie miłego klikanie i miłego dnia buziaki daget bardzo dziekuje ![]() napewno skorzystam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-17 o 21:30 Powód: post pod postem |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki Widget melduje sie z rana
Wczoraj przelecialam cale centrum za butami do sukienki na wesele naszych przyjaciol i... zonk... Nie ma nic. Bo to koszula na stojce, w Polsce w 90 % sa takie ale biale... ![]() Ja bede miec nazwisko podwojne, od dawna o tym marzylam, moj Skarb bardzo sie ucieszyl z tego powodu a dzieci beda nosic jego nazwisko. Izus historia mrozaca krew w zylach . Mnie tez cos podobnego spotkalo, na szczescie tylko strach, krzyki i zadnych krzakow i gryzienia. Ale przez rok chodzilam pozniej z gazem lzawiacym w kieszeni kurtki... Masakra.. Jak dobrze ze nic Ci sie nie staloLili to jest normalne, ze sie denerwujemy, do tego kobiety zaraz wymyslaja sobie rzne historie i same sie nakrecaja. Juz taka nasza natura a faceci nie potrafia tego zrozmiec . Najwazniejsze, ze wszytsko okazalo sie ok. Winiii nie ma za co... Polecam sie na przyszlosc hihihi Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-17 o 08:09 Powód: literowka :( |
|
|
|
#2353 | |
|
Rozeznanie
|
kobietki widziałyscie jakie boskie zdjątka ma niebieska lwica
normalnie cudoooo!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
ja tez bedę nosiła podwójne nazwisko pierwsze swoje długaśne i po mezu krótkie a dzieci maja po mezu my to wszystko n a odwrót robimy najpierw sie ustatkowalismy wyszalelelismy dzieci spłodzone i teraz przyszedł czas na formalizacje zwiazku hehe mysle ze teraz mam wieksza tego swiadomosc i moge sie przygotowac lepiej do tego wszystko zrobic z głowa a nie na wariackich papirach oczywiscie nei ujmuje nikowmu robie nia slubu na wariackich papierach kazdy zyje jak mu pasi no nie kobietki???? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-17 o 21:30 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2354 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dla Was wszystkich, na dobry początek dnia
|
|
#2355 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265722
fojoskie zdjatka zobaczcie te w fontannie |
|
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
witanko
![]() dzisiaj u mnie brzydka pogoda , paskudztwo i nawet opalac sie nie moge, wczoraj odnioslam sukces bo nawet F. zauwazylze sie troche opalilam , i nic nie bedzie widac jutro bo w koncu ja wcale nie jestem opalona atylko mniej biala a lubie jak mam takie zarozowione cialko tylko ciezko mi sie lezy na sloneczku bo nie mam juz zadnej ksiazki i sie nudze jak mops![]() izazusia nie wiem czy widzialas ze widzialam sztyft 7.30 euro dzisiaj mnie czeka zaczynanie pakowania do Polski , jedziemy za tydzien w piatek nawet nie wiecie jak nie moge sie doczekac. i przedewszystkim ..........; bialy serek![]() ![]() bo tu nie sposob znalezc twarozka wiec twarozek to juz po nocach mi sie sni o wiejskim serku nie wspomne pyyyychotka. ![]() ![]() A propos snow to mialam taki o wesleu a wlasciwie o wizazu , nie wiem dlaczego pisalam wam cos o moich tablicach rejstracyjnych (ktore notabene doszly do moich rodzicow ale zobacze je na miejscu dopiero ) i od koniec mojej wiadomosci cos nabredzilam ze jak nie to dwie ktorejs sprzedam![]() ( na forum !!!!!!!!!! chora) i potem sie balam ze dostane bana . Swoja droga na kazdej tablicy sa nasz imiona wiec nie wiem komu moglabym sprzeddac co nie zmienia faktu ze bana to sie balam Baaaaaaaaaaaaaaaardzo , no i w takim razie zdecydowalam ze bardzo grzeczna musze byc
|
|
|
|
#2357 |
|
Wtajemniczenie
|
lulu!!!! jakoś głupia przeoczyłam!!!!!! Mam pytanie- mogłabyś mnie poratować? a potem wysłać z Polski? Oczywiście nic na tym nie stracisz. Obojetnie ile to wyjdzie- moje stopy domagają się compeed i już
|
#2358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze dla mnie nie ma sprawy dogadamy sie na privie co do tego jak zalatwic![]() oto link do mojego postu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2294 no ten tego wydawalo mi sie ze na czerwono to zauwazysz Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-07-17 o 08:51 Powód: wklejam link do mojego postu |
|
|
|
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w czwartkowy poranek
Wczoraj bylismy na spotkaniu z kamerzystą, aby ustalić wszystkie szczegóły. Naszczescie to mamy za sobą i coraz mniej rzeczy zostało do załatwienia. Plener na nakrecenie teledusku ustalowny i jeszcze tylko dostarczyc trzeba zdjecia ok 30 sztuk.na czołówkę filmu TYlko musimy opłacić salę, wydrukowac wizytówki na stoły i plansze z rozmieszczeniem gości. I nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci i zostało tylko 9 dni
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
u mnie zostalo 2 tygodnie i dwa dni fajnie wyglada na suwaczku
gorzej ze stresem
|
|
|
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
lulu słońce ja nie wiem jak mogłam to przeoczyć!!! Mi w sumie zależy na tym by to do 20 września doszło
![]() Co jak co ale o wygodę stóp trzeba dbać Zwłaszcza przy moich stopach. Kiedyś dużo biegałam na boso i żadne buty wtedy nie obcierały. Zakończyłam treningi i jak na złość wszystko mnie obgryza. jak jednego dnia ubiorę pełne buty następnego muszę japonki. Najgorsze są pięty i prawy mały palec. A nie noszę butów z czubkami i zawsze mam w nich luz
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
wiem ja tez mam tak nie nawet adidasy i kapcie obcieraja i to gdzie sie da mam pecherze
to ja mowilam o tym sztyfcie od poczatku naprawde fajowa sprawa nadaje sie na rajstopy ![]() A nikt wiecej nie chcial ? ja tez musze chyba kupic bo moj posialam resztrka byla jak maja wycofac ( w innej aptece nie bylo) to ja wole miec zapasik
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z Twojego snu to się uśmiałam, wizaż uzależnia gorzej niż myślałam Tak dziewczynki, musimy być grzeczne bo przecież jakby taki ban się trafił to koszmar, oj kooooooooszmar. Wolę sobie nie wyobrażać nawet co ja bym bez wizażu zrobiła ![]() a co do obcierających bucików i sztyftów mam ten sam problem, że mnie buty strasznie obcierają. Kiedyś w avonie zakupiłam taki niby balsam, nazywa się to foot works anti friction balm, konsystencją przypomina zmrożona troszkę wazelinę, myślę że to może być odpowiednik tego sztyftu. Używałam go kiedyś i rzeczywiście działał świetnie, potem przyszła zima i poszedł w kąt i właśnie sobie o nim przypomniałam. Może go avon jeszcze sprzedaje
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Dzięki za porady a propos bolesnej @ Izazusia piekne masz nazwisko i nazwisko Tż'ta super się z nim komponuje brzmi to rewelacyjnie!!!!Ja już zadeklarowałam,że przejmę nazwisko Tz'ta...Co prawda nie podoba mi się,ale trudno,połaczenie nazwisk nie wchodziło w gre,bo oboje mamy bardzo krótkie nazwiska,więc brzmiało to beznajdziejnie,a swoje niby mogłabym zostawić,ale jakoś tak potem głupio np na zaproszeniu pisać Zosia Huba i Jasio Buba..A poza tym skoro dzieci bedą mieć nazwisko Tz'ta to ja sama nie chce zostać ze swoim bo bedę się czuła inna... A tak poza tym to mój pies został wczoraj uśpiony...
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Katia 0117
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Katius wielki przytulas dla Ciebie....
|
|
|
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczynki
![]() jeszcze raz dziękuję za wczoraj ![]() izazusia jak wcześniej pisałam mogę Ci wysłać sztyfyt bo mam 2 jeśli się zdecydujesz to daj znać na PW-a jeśli dogadałaś się z Lulu to ok-rozumiem![]() ja już po kawce i rogaliku z czeko-po tych stresach organizm domagał się czeko ![]() buziaki katia bardzo mi przykro Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-17 o 09:14 Powód: dla Katii:) |
|
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
izazusia widzisz to moze wolisz od lilstar. Dla mnie nie ma problemu pogadaj z nia co i jak
i podejmij decyzje
|
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
Katia0117 bardzo mi przykro z powodu pieska, wiem co to znaczy stracic takiego przyjaciela. Ja po swoim ryczałam jak bóbr a był u nas 10 lat.
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Katia017 bardzo mi przykro
. Wiem co to może oznaczać chociaż nigdy zwierzaka (oprócz siostry) nie miałam to zawsze płakałyśmy z przyjaciółką gdy żegnałyśmy jej kolejnego chomika lub świnkę morską.A z psem człowiek jest bardziej związany. Trzymaj się cieplutko![]() A co do nazwiska to jestem ostatnia w naszej rodzinie która może chociaż na chwilę przytrzymać nazwisko. Mamy wprawdzie męskiego potomka- kuzyna ale on jest gejem i ma chłopaka. No i raczej dzieci z tego nie będzie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

widzę, że też masz nie lekko

Jakoś tak mi się przypomniało

Dzięki znajomościom koleżanki mojej teściowej. Nie wiem czy to dużo, ale ogólnie mój bukiet kosztuje normalnie 250 zł. A będzie z kremowych róż i białej gipsówki.
…nic dokładnego…

Bo to koszula na stojce, w Polsce w 90 % sa takie ale biale...
hand-made: urodzinowo na 40tkę

, nie wiem dlaczego pisalam wam cos o moich tablicach rejstracyjnych (ktore notabene doszly do moich rodzicow ale zobacze je na miejscu dopiero ) i od koniec mojej wiadomosci cos nabredzilam ze jak nie to dwie ktorejs sprzedam