Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-12, 13:48   #2341
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Madziu przyjmij najszszersze życzenia aby ten dzien jutrzejszy był wspaniały. Jutro umocni jeszcze Waszą miłość bo to czyste ludzkie uczucie pobłogosławi Bóg. Badz jutro usmiechnieta panną młoda a na pewno bedzie tak jak wymarzyłaś.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 13:54   #2342
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Wiatajcie Skarbenki

Widac nasza Madzia cala tryska nie tylko energia ale i radoscia
wprost nie moge uwierzyc jak szybko zlecialo,jeszcze do niedawna wydawalo sie ze jest tyle czasu..a tu w TA sobote Madzia i Dominik maja JUZ SWOJ WIELKI DZIEN a za tydzien MY

Przyjmij Kochana-zyczenia ,aby Jutrzejszy dzien byl dla Was Szczegolny,duzo zdrowka i milosci,wyrozumialosci na codzien i szacunku!
Wszystkiego Najlepszego!!!:cmok :

kasiaher-nie ma za co
oj co fakt, to fakt, czas leci jak głupi i pewnie ani się obejrzymy a już będzie następna sobota

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 14:41   #2343
Daysy85
Zakorzenienie

Hej trochę długo mnie tu nie było ... ale dlatego , że net mi padł i mam straszne zaległości w czytaniu!!!!
Madziadominik
Wszystkiego co najlepsze w dniu jutrzejszym i w ogóle na zawsze ...
Żeby wszystko było tak jak byś tego chciała oby pogoda dopisała i dużo szczęścia i mało tremy
Teraz szykuję się do szkoły ale jak przyjdę wieczorem to Wam napiszę dużo rzeczy ... a przede wszystkim co usłyszałam od mojej bratowej ... w każdym bądź razie jest mi przykro...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 17:11   #2344
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

my już tylko czekamy na bukiety i jedziemy.

dziewczynki bardzo bardzo dziękuje za życzenia. będe pamiętać o waszych życzeniach i radach a po zdam relacje

na pewno dzięki waszym dobrym myślą wszystko pójdzie idealnie
Stary 2008-09-13, 08:28   #2345
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Dziewczyny bylam wczoraj w Nemezji i w koncu wybralam ostateczne bukiety ( dla mnie ten z bordo gozdzikow a dla swiadkowej ten z jasnymi kwiatami( tylko ze tu sa roze a ja zamienie je na habrowe gozdziki)

i jeszcze raz dzisiejszym slubujacym wszystkiego naj naj!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04134.JPG (123,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04309.JPG (126,5 KB, 65 załadowań)
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 10:21   #2346
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Dziewczyny bylam wczoraj w Nemezji i w koncu wybralam ostateczne bukiety ( dla mnie ten z bordo gozdzikow a dla swiadkowej ten z jasnymi kwiatami( tylko ze tu sa roze a ja zamienie je na habrowe gozdziki)

i jeszcze raz dzisiejszym slubujacym wszystkiego naj naj!!!!
Jak dla mnie rewelacja
Pewnie będę się sugerować tymi zdjęciami przy wyborze swojego

Madzia pewnie jest zadowolona " NIE PADA" i świeci słoneczko
Madziu wszystkiego NAJ...
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 14:27   #2347
martyna_martyna
Rozeznanie

Dla Madzi i Dominika WSzystkiego Najlepszego Wiwat Mloda Para
Stary 2008-09-13, 15:33   #2348
kasiaher
Wtajemniczenie

A ja mam maleńki problemik, moja psiapsióła nie przyjedzie w najbliższym czasie i kurcze nie chciałam żeby kto inny ze mną chodził na polowanie sukni, ale chyba nie mam wyboru i mama będzie musiała mi pomóc. Chociaż nie wiem czy ona mi coś pomoże bo mamy trochę odmienny gust, albo raczej zupełnie inny.
Ale mam orkiestrę i z tego bardzo się cieszę
Stary 2008-09-13, 22:00   #2349
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

nasza kolezanka forumowiczka Madzia i Diminik-teraz pewnie niezle sie bawia

My dzis mamy ostatni wieczor sobotni jako "jeszcze niezamezni i zonaci"
moj Kochany kupil szampana,ja truskawki,zrobilam pyszna kolacyjke,mamy nasza pioseneczke w tle ktora zaraz bedziemy tanczyc i slodko sie bawic we dwojke
najpierw u mojej kosmetyczki mialam zapiegi upiekszajace(takie mini Spa) a teraz razem postanowilismy sie odstresowac i spedzic ten wieczor kameralnie,jak bedziemy w PL to Go powtorzymy ze znajomymi(jak czas nam na to pozwoli)

Buziaki dla naszej Madzi i Jej MEZAoby ten wieczor byl dla nich Niezapomniany i Jeden z Najlepszych w Zyciu!!!
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 22:57   #2350
Salvina
Przyczajenie

GG do Salvina

Dziewczyny!
Sledze to forum od czerwca i dziekuje Wam za wszystkie namiary jakie tu podajecie ,dziekuje za rady i za to ze jestescie.Dzieki Wam mog£am sobie zorganizowac moje wesele ktòre odbedzie sie 06.06.2009r.w Kielcach.
Nie mieszkam w Kielcach juz od 98r i naprawde ciezko by mi by£o samej znalesc sale,fryzjera ,wizazystke itp.,ale jestescie Wy i jeszcze raz bardzo Wam dziekuje.
Pozdrawiam.
Salvina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 23:33   #2351
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Salvina Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Sledze to forum od czerwca i dziekuje Wam za wszystkie namiary jakie tu podajecie ,dziekuje za rady i za to ze jestescie.Dzieki Wam mog£am sobie zorganizowac moje wesele ktòre odbedzie sie 06.06.2009r.w Kielcach.
Nie mieszkam w Kielcach juz od 98r i naprawde ciezko by mi by£o samej znalesc sale,fryzjera ,wizazystke itp.,ale jestescie Wy i jeszcze raz bardzo Wam dziekuje.
Pozdrawiam.
a to my też pozdrawiamy. A ja szczególnie, bo będziesz ślubować w moje urodzinki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 23:49   #2352
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Witamy nowa kolezanke Salvine
cieszymy sie ze Jestes z nami,bardzo dobrze Cie rozumiem..nie wiem co by bylo gdyby nie nasze wspaniale Dziewczyki

kasiaher-czy zdecydowaliscie sie moze na jakas inna muzyke czy na te sama co my?
Oj,to nie zazdroszcze z Twoja Psiapsiulka,wazne jest bardzo aby osoba ktora z Toba pojdzie umiala Ci doradzic,mnie w sumie podobalo sie kilka modeli i czuje ze nie najlepiej bym wybrala(choc pewnie tez nie najgorzej)gdybym zostawila to tylko samej sobie albo byla z kims tylko dla towarzystwa a nie z kims kto umie naprawde celnie ocenic wyglad!

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2008-09-14 o 01:26
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 13:57   #2353
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
cieszymy sie ze Jestes z nami,bardzo dobrze Cie rozumiem..nie wiem co by bylo gdyby nie nasze wspaniale Dziewczyki

kasiaher-czy zdecydowaliscie sie moze na jakas inna muzyke czy na te sama co my?
Oj,to nie zazdroszcze z Twoja Psiapsiulka,wazne jest bardzo aby osoba ktora z Toba pojdzie umiala Ci doradzic,mnie w sumie podobalo sie kilka modeli i czuje ze nie najlepiej bym wybrala(choc pewnie tez nie najgorzej)gdybym zostawila to tylko samej sobie albo byla z kims tylko dla towarzystwa a nie z kims kto umie naprawde celnie ocenic wyglad!
Racja DORIS. Najwazniejsze, zeby zabrac kogos kto nie obawia sie powiedziec Ci szczerze: ''Eeeee...wygladasz koszmarnie,sprobuj ta''. Moja kumpela poszla kupowac sukienke z siostra i kumpela i wlasnie ta koleznaka powtarzala tylko-och i ach, wygladasz slicznie, a przyszla panna mloda wygladala okropnie w przyslowiowej bezie.
Ja tez powoli zaczynam myslec o sukience, ale z mama raczej nie chce isc, bo to juz gusta inne, same wiecie.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 14:31   #2354
Salvina
Przyczajenie

GG do Salvina

Dziekuje za bardzo mile przyjecie do tego wspanialego grona
Dziewczyny mam wszystko juz prawie pozamawiane ,ale nie mam jeszcze osoby ktora moze mi zrobic pazurki .Czy mozecie dac mi namiary na kogos dobrego i zaufanego:pli z:
Co sadzicie o WILLI MAGNAT
Stary 2008-09-14, 16:58   #2355
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Salvina Pokaż wiadomość
Dziekuje za bardzo mile przyjecie do tego wspanialego grona
Dziewczyny mam wszystko juz prawie pozamawiane ,ale nie mam jeszcze osoby ktora moze mi zrobic pazurki .Czy mozecie dac mi namiary na kogos dobrego i zaufanego:pli z:
Co sadzicie o WILLI MAGNAT
Mnie tipsy do ślubu robiła p. Małgosia Przepiórka z salonu Larisa. Były piękne i trzymają się extra W zeszłym tygodniu mi uzupełniała i znowu są śliczne

W przyszłym tygodniu mamy robić plener w Tokarni, a takie zimno, że aż się boję
Stary 2008-09-14, 19:39   #2356
Daysy85
Zakorzenienie

O willi magnat słyszałam różne rzeczy ale raczej nie przychylne...
zresztą na innym forum też o niej piszą ...
Stary 2008-09-14, 20:34   #2357
spcola
Raczkowanie

witaj, SALVINA... jeżeli chcesz miec naprawde piekne pazurki podam Ci na priv numerek do dziewczyny , która robi naprawde rewelacyjne są trwałe, piękne, TANIE i robione z taką precyzją jakiej brakuje niejednej stylistce paznokci.
spcola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-14, 21:44   #2358
Salvina
Przyczajenie

GG do Salvina

Cytat:
Napisane przez spcola Pokaż wiadomość
witaj, SALVINA... jeżeli chcesz miec naprawde piekne pazurki podam Ci na priv numerek do dziewczyny , która robi naprawde rewelacyjne są trwałe, piękne, TANIE i robione z taką precyzją jakiej brakuje niejednej stylistce paznokci.
Bardzo Cie prosze o namiary na ta dziewczyne
Wiem ,ze Willa Magnat nie ma dobrej opini i jestem tym przerazona,no ale coz moja mama wplacilajuz zaliczke i mam nadzieje ,ze bedzie dobrze.
Stary 2008-09-14, 22:22   #2359
spcola
Raczkowanie

numerek wysłany
Stary 2008-09-15, 00:07   #2360
karusia070707
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,

Jesli ktoras jest w poszukiwaniu fotografa i kamerzysty to ja polecam Kube Bienka. Od niedawna ma swoja strone ze zdjeciami na ktorej jest tez kilka moich fotek ze slubu http://jakubbieniek.cba.pl/ . Bardzo polecam, zdjecia ze slubu jak i plytke mam super!

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png
karusia070707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 09:58   #2361
mika_am
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karusia070707 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Jesli ktoras jest w poszukiwaniu fotografa i kamerzysty to ja polecam Kube Bienka. Od niedawna ma swoja strone ze zdjeciami na ktorej jest tez kilka moich fotek ze slubu http://jakubbieniek.cba.pl/ . Bardzo polecam, zdjecia ze slubu jak i plytke mam super!
piękne zdjęcia!mam nadzieje że będzie miał mój termin wolny!możesz mi napisac na priva szczegóły współpracy z panem Bieńkiem, ile płaciłąś za zdjecia i jaką ilość ile za nagrywanie!i prsze namiar do p. Jakuba-ja mam chyba do p. Krzysztofa Bieńka, to jego ojciec!Jak to jest czy oni współpracują, czy obsługują osobno wesela?

Puchatek M. kto Wam będzie robił zdjecia?też planujemy plener w Tokarni!

Specola możesz i mnie podać na priva namiary, ile kosztowała Cię usługa tej pani?

Z góry dziękuje za odpowiedzi!
A my w środe chyba wybieramy się do księdza!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 10:35   #2362
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam również nową forumowiczkę

DORISO zamówiłam jeszcze jedną polecił mi mąż mojej siostry ciotecznej, gadałam z kolesiem i bardzo mnie zainteresowało to co mówił, i u tej twojej też zaklepałam termin, koleś dał mi czas aż obejrze jakieś nagranie albo zobaczę jak grają. W razie czego jesteśmy umówieni na telefon, gdyby miał kogoś chętnego na ten termin i muszę dać odpowiedź wtedy odrazu. Obydwie biorą tyle samo tylko u tej od mojej siostry jest 5- ciu facetów. A najbardziej zainteresowało mnie to że są znani z biesiady przy stołach, podobno wychodzi im to rewelacyjnie. Mój Misio powiedział że musimy zobaczyć jakieś nagranie i wtedy się zdecydujemy.
Stary 2008-09-15, 12:52   #2363
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

witajcie dziewczynki!

po pierwsze dziękuje jeszcze raz za życzenia i za pozytywne wibracje

ale od początku

PIąTEK:
- z krakowa wyjechaliśmy około 17:30, trafiliśmy na wielki korek i martwiliśmy się że na 19 nie dojedziemy do wodzisławia. udało się byliśmy około 19:05. ale moja świadkowa miała opóźnienie więc do księdza traqfiliśmy dopiero na 19:40. troszke się poboczył ale później zaczał żartować i w sumie po 5 minutach było po podpisaniu papierów
- droga do kielc mineła szybko i w wesołej atmosferze
- około 22 przyjechali do mnie znajomi z wawy. posiedzieliśmy pogadaliśmy i tak zrobiła się 23. wiec szybko wskoczyłam do łóżeczka

SOBOTA:
- wstałam o godzinie 8. w sumie czułam się wyspana. wykąpała się ubrałam i poleciałam do fryzjera. stres mały mnie dopadł bo bałam się że nie zdążę. ale jak siadłam na fotel od razu mi wszystko mineło.salon nine na biocianku i panią nine (zreszta ślubne tylko ona robi) polecam z czystym sumienie. uważam ze dawno nie trafiłam do tak rewelacyjnego fryzjera. nie miałam próbnej a moja fryzura wyszła ... marzenie. i co najwazniejsze same upinanie trwało jakieś 30minut - wiadomo do tego wałki i siedzenie po suszarą w sumie półtorej godziny
mimo że na noc włosy póżniej rozpięłam rano je tylko delitanie spiełam spinkami i nadal wugladały rewelacyjnie - koszt 60zł
- maikiajż -salon "od-nowa" i pani ola. dziewczyna rewelacja. robiłam mi paznokcie (i dobrze ze się na nie zdecydowałam dopiero w sobote bo jakby wcześniej robiła to do soboty nic by z nich nie zostało ale to z mojej winy bo nie uważam) szybko sprawnie i efektownie. makijaż - również próbnego nie było a wyszedł jej rewelacyjnie. zrobiłyśmy odcieie złota i brązu, róż na policzkach. wszyscy byli pod wrażeniem i mówili że mam dwa razy większe oczy. trzymał się super. nawet jak w czasie tańca sie spociłam to przy wycieraniu buźki schodziło go tylko troszke. koszt paznokcie + makijaż - 85zł.

oba te salony polecam polecam i jeszcze raz polecam

- póżniej droga do wodzisławia. z moim bratem jechałam pigadaliśmy troszke i czas szybko minał. zajechałam. gości jeszcze nie było wiec poszłam do sąsiadek pogadałam z nimi i umówiłam sie na 15 żeby przyszły mnie ubierać.
śwoadkowa dojechała na godzine 14:30. posiedzielismy, pośmialiśmy się. zero stresu i tylko śmiech i radość
o 15 zaczałam sie bardzo bardzo powoli ubierac. oczywiście latałam w bieliźnie po domu. mąż mojej świadkowej i świadkowa sie razem ze mna ubierali wiec nie było skrępowani tyle teksty; "olo a nie przeszkadza ci mój celulit "
- podczas mojego ubierania sie przyjechali goście
- około 15;40 ruszyłam do koscioła. dobrze ze miałam etole bo bym normalnie zamarzła. ale slonko przebłyskiwalo przez chmury do tego nie padało wiec było super
- brat odrowadził mnie do ołtarza. ehhh byłam dumna z niego - i dadal zero stresu
- msze poprowadził znajomy dominika. co prawda miał parę wpadek bo od 5 lat nie odrawiał ślubów(był na misji w afryce) ale dzieki temu było tak rodzinnie i tak niemechanicznie
-dominik się tak stresował że prawie ręke mi zniótł podczas przysięgi. a do mszy służył jego chrzesnik (zakopiańczyk) w stroju góralskim - wszyscy byli pod wrażeniem
-kolega nam grał -bo jest organistą. zagrał nam marsza weselnego, zostaliśmy obrzuceni piniedzmi,płatkami ryżem i słonecznikiem
- życzenia i tu bardzo nas zaskoczyli znajomi z wodzisławia. oni nie byli zaproszeni na wesele tylko na ślub a za tydzień na grila - i każdy z nich dal nam oprócz totka także pieniązki. miło na sie zrobiło nisamowicie

- wesle. pierwszy taniec wyszedł dobrze i wszystkim sie podobał. orkiestra rewelacja. drugi raz się z nimi bawiliśmy i drugi raz nie zawiedli. mili sympatyczni, wychodzili do ludzi, bawili sie z nimi. super super super, lepiej trafić nie mogliśmy
jedzczeni rewelka i do tego dużoooooooo. nie do przejedzenia. a obsługa - wszyscy także byli nią zachwyceni. były tyko dwie dziewczyny ale non stop się usmiechaly i były na kazde zawołanie

- dodatkowo moja suknia zrobiła normalnie furore. wszyscy tylko jaka piekna jaka piękna. ładniejszej w życiu nie widzieli w sumie to myślałam że powiedzą - o rany czemu nie biała- a oni wszyscy się zachwycali
wujek który ma dwie synowe powiedział ze tak rewelacyjnie ubranej uczesanej i umalowanej a przez to tak piekenj panny młodej nie widział nigdy w życiu i ze nawet jego synowe mi nie dorównują. jak sie takie coś na własnym ślubie słyszy to aż milo. także suknia mimo moich chwilowych obaw była strzalem w dziesiatke. zresztą czuła się w niej bosko

-goście mówili że danwno na tak rewelacyjnym weselu nie byli i mimo że sie skończyło o 3:40 (bo sporo było przyjezdnych i się zmywali około 3 a ci co zostali na drugi dzień) to było rewelacyjnie. zresztą stwierdzili że dobrze bo nie było sztucznie przeciagane i każdy mógł wypoczac bo 100% przyjezdnych.kuzynka dominik dzwoniła do niego i płakała że ona głupia i że mogła wszystko rzucić i być bo jej mama - ciocia dominika - mówiła że dawno sie tak wszyscy nie wybawili i że takiego wesele to ona nie pamięta

także dobrze słyszeć takie superlatywy,

przepraszam że się tak chwale ale to dzieki waszym radom i waszym dorrbrym myślą z piatku i soboty wszystko poszła tak dobrze

zdjęć niestety nie mamy za dobrych. tzn mamy od znajomych poprzegrywane ale większosć nadaj się do wyrzucenia .
może coś uda sie wybrać to wkleje

pleneru jeszcze nie robiliśmy bo nie dalisśmy rady. dopiero okoł 16 bylismy wolni a to już za poxno było
ale to umówimy się na inny dzień a ze to znajoma t nie ma problemu

powiem wam jeszcze ze całą noc się bawiłam. normalnie nie zchodziłam z parkietu

1. fryzura i kwiat
2. mój brat prowadzący mnie do ołtarza
3. przed kościołem bo obrzuceniu wszystkim czym mogli
4. a to jeszcze czekaliśmy w kościele
5. nasz skromny tort z sandomierza
6. toast a w tle nasi wspaniali świadkowie

ufff rozpisałam się, przepraszam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030392.jpg (33,5 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1498.jpg (46,9 KB, 160 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1500.jpg (125,9 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1015797.jpg (70,7 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1015879.jpg (62,0 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030415.jpg (83,8 KB, 185 załadowań)
Stary 2008-09-15, 13:09   #2364
mika_am
Raczkowanie

Madzia wszystkiego najlepsiejszego
ciesze sie ze udało Wam się wszystko od A do Z! Wyglądałaś rewelacyjnie! Fryzura fantastyczna!dziękuje za wszelkie udzielane nam podpowiedzi- nie uciekaj tak szybko, bo pewnie bedziemy miały jeszcze sporo pytań

Pozdrawiam
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 13:12   #2365
Daysy85
Zakorzenienie

Bardzo się cieszę, że wszystko poszło tak jak chciałaś, że podobało Ci się uczesanie i , że dobrze czułaś się w sukni , fakt , że rodzina super się bawiła i każdy Cie chwalił bo było za co
Zdjęcia fajne widać na nich że jesteś bardzo szczęśliwa
Stary 2008-09-15, 13:15   #2366
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dziewczynki ale ja nie chce od was uciekać. chce z wami cały czas być.

jeśli tylko chcecie oczywiscie.
Stary 2008-09-15, 14:05   #2367
Beatka10
Raczkowanie

Rzadko kiedy sie tu udzielam, bo w sumie wszystko przede mna- ale to musze napisac.Madziu-wygladalas przepieknie, piekna fryzura, makijaz, suknia no i to szczescie bijace od Ciebie...Gratuluje i zycze Wam samych slonecznych dni w Waszym zyciu...
Stary 2008-09-15, 15:00   #2368
egorska85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beatka10 Pokaż wiadomość
Rzadko kiedy sie tu udzielam, bo w sumie wszystko przede mna- ale to musze napisac.Madziu-wygladalas przepieknie, piekna fryzura, makijaz, suknia no i to szczescie bijace od Ciebie...Gratuluje i zycze Wam samych slonecznych dni w Waszym zyciu...
Beatka ślubujesz w dniu moich urodzin!!!!!!
egorska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 16:56   #2369
spcola
Raczkowanie

Madziu powiem szczerze, że jak oglądałam wcześniej zdjęcia sukni..nie podobała mi się, ale zdjęcia które zamieściłaś teraz... zmieniają o 360 stopni moją opinię o niej. Wyglądałaś naprawdę bardzo ładnie
Wcześniej nie miałam okazji składać życzeń tak więc teraz chcę Ci ( Wam) życzyć samych szczęśliwych dni pełnych zaufania i miłości.
Stary 2008-09-15, 18:02   #2370
aga6891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beatka10 Pokaż wiadomość
Podpisuje sie w 100% pod słowami Beatki, ja tutaj udzielałam się tylko raz, mój ślub dopiero za rok więc nawet nie mam za bardzo co pisać, ale forum obserwuje cały czas
AL egdy zobaczyłam zdjecia Madzi musiałam napisac
MADZIU no poprostu brak mi słów, naprawde w tej sukni wygladałas REWELEACYJNIE , fryzyrka też dopasowana idelanie no i to szczęscie które bije ze zdjęc...cód,miód...Życz ę Wam wszystkiego naj naj naj lepszego

POZDRAWIAM
aga6891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości