|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Madziu przyjmij najszszersze życzenia aby ten dzien jutrzejszy był wspaniały. Jutro umocni jeszcze Waszą miłość bo to czyste ludzkie uczucie pobłogosławi Bóg. Badz jutro usmiechnieta panną młoda a na pewno bedzie tak jak wymarzyłaś.
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Hej trochę długo mnie tu nie było ...
ale dlatego , że net mi padł i mam straszne zaległości w czytaniu!!!!Madziadominik Wszystkiego co najlepsze w dniu jutrzejszym i w ogóle na zawsze ... Żeby wszystko było tak jak byś tego chciała oby pogoda dopisała i dużo szczęścia i mało tremy ![]() Teraz szykuję się do szkoły ale jak przyjdę wieczorem to Wam napiszę dużo rzeczy ... a przede wszystkim co usłyszałam od mojej bratowej ... w każdym bądź razie jest mi przykro... |
|
|
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
my już tylko czekamy na bukiety i jedziemy.
dziewczynki bardzo bardzo dziękuje za życzenia. będe pamiętać o waszych życzeniach i radach a po zdam relacje ![]() na pewno dzięki waszym dobrym myślą wszystko pójdzie idealnie
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bylam wczoraj w Nemezji i w koncu wybralam ostateczne bukiety ( dla mnie ten z bordo gozdzikow a dla swiadkowej ten z jasnymi kwiatami( tylko ze tu sa roze a ja zamienie je na habrowe gozdziki)
i jeszcze raz dzisiejszym slubujacym wszystkiego naj naj!!!!
|
#2346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie będę się sugerować tymi zdjęciami przy wyborze swojego Madzia pewnie jest zadowolona " NIE PADA" i świeci słoneczko Madziu wszystkiego NAJ...
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
Dla Madzi i Dominika WSzystkiego Najlepszego
Wiwat Mloda Para![]() ![]()
|
#2348 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam maleńki problemik, moja psiapsióła nie przyjedzie w najbliższym czasie i kurcze nie chciałam żeby kto inny ze mną chodził na polowanie sukni, ale chyba nie mam wyboru i mama będzie musiała mi pomóc. Chociaż nie wiem czy ona mi coś pomoże bo mamy trochę odmienny gust, albo raczej zupełnie inny.
Ale mam orkiestrę i z tego bardzo się cieszę
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2349 |
|
Rozeznanie
|
nasza kolezanka forumowiczka Madzia i Diminik-teraz pewnie niezle sie bawia
![]() My dzis mamy ostatni wieczor sobotni jako "jeszcze niezamezni i zonaci" ![]() moj Kochany kupil szampana,ja truskawki,zrobilam pyszna kolacyjke,mamy nasza pioseneczke w tle ktora zaraz bedziemy tanczyc i slodko sie bawic we dwojke![]() najpierw u mojej kosmetyczki mialam zapiegi upiekszajace(takie mini Spa ) a teraz razem postanowilismy sie odstresowac i spedzic ten wieczor kameralnie,jak bedziemy w PL to Go powtorzymy ze znajomymi(jak czas nam na to pozwoli)Buziaki dla naszej Madzi i Jej MEZA |
|
|
|
#2350 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
Sledze to forum od czerwca i dziekuje Wam za wszystkie namiary jakie tu podajecie ,dziekuje za rady i za to ze jestescie.Dzieki Wam mog£am sobie zorganizowac moje wesele ktòre odbedzie sie 06.06.2009r.w Kielcach. Nie mieszkam w Kielcach juz od 98r i naprawde ciezko by mi by£o samej znalesc sale,fryzjera ,wizazystke itp.,ale jestescie Wy i jeszcze raz bardzo Wam dziekuje. Pozdrawiam. |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2352 |
|
Rozeznanie
|
Witamy nowa kolezanke
Salvinecieszymy sie ze Jestes z nami,bardzo dobrze Cie rozumiem.. nie wiem co by bylo gdyby nie nasze wspaniale Dziewczykikasiaher-czy zdecydowaliscie sie moze na jakas inna muzyke czy na te sama co my? Oj,to nie zazdroszcze z Twoja Psiapsiulka,wazne jest bardzo aby osoba ktora z Toba pojdzie umiala Ci doradzic,mnie w sumie podobalo sie kilka modeli i czuje ze nie najlepiej bym wybrala(choc pewnie tez nie najgorzej)gdybym zostawila to tylko samej sobie albo byla z kims tylko dla towarzystwa a nie z kims kto umie naprawde celnie ocenic wyglad! Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2008-09-14 o 01:26 |
|
|
|
#2353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez powoli zaczynam myslec o sukience, ale z mama raczej nie chce isc, bo to juz gusta inne, same wiecie .
|
|
#2354 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za bardzo mile przyjecie do tego wspanialego grona
Dziewczyny mam wszystko juz prawie pozamawiane ,ale nie mam jeszcze osoby ktora moze mi zrobic pazurki .Czy mozecie dac mi namiary na kogos dobrego i zaufanego Co sadzicie o WILLI MAGNAT
|
|
|
|
#2355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W przyszłym tygodniu mamy robić plener w Tokarni, a takie zimno, że aż się boję
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
O willi magnat słyszałam różne rzeczy ale raczej nie przychylne...
zresztą na innym forum też o niej piszą ... |
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
witaj, SALVINA... jeżeli chcesz miec naprawde piekne pazurki podam Ci na priv numerek do dziewczyny , która robi naprawde rewelacyjne
są trwałe, piękne, TANIE i robione z taką precyzją jakiej brakuje niejednej stylistce paznokci.
|
|
|
|
#2358 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wiem ,ze Willa Magnat nie ma dobrej opini i jestem tym przerazona ,no ale coz moja mama wplacilajuz zaliczke i mam nadzieje ,ze bedzie dobrze.
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
numerek wysłany
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
Jesli ktoras jest w poszukiwaniu fotografa i kamerzysty to ja polecam Kube Bienka. Od niedawna ma swoja strone ze zdjeciami na ktorej jest tez kilka moich fotek ze slubu http://jakubbieniek.cba.pl/ . Bardzo polecam, zdjecia ze slubu jak i plytke mam super!
|
#2361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Puchatek M. kto Wam będzie robił zdjecia?też planujemy plener w Tokarni! Specola możesz i mnie podać na priva namiary, ile kosztowała Cię usługa tej pani? Z góry dziękuje za odpowiedzi! A my w środe chyba wybieramy się do księdza! |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
DORISO zamówiłam jeszcze jedną polecił mi mąż mojej siostry ciotecznej, gadałam z kolesiem i bardzo mnie zainteresowało to co mówił, i u tej twojej też zaklepałam termin, koleś dał mi czas aż obejrze jakieś nagranie albo zobaczę jak grają. W razie czego jesteśmy umówieni na telefon, gdyby miał kogoś chętnego na ten termin i muszę dać odpowiedź wtedy odrazu. Obydwie biorą tyle samo tylko u tej od mojej siostry jest 5- ciu facetów. A najbardziej zainteresowało mnie to że są znani z biesiady przy stołach, podobno wychodzi im to rewelacyjnie. Mój Misio powiedział że musimy zobaczyć jakieś nagranie i wtedy się zdecydujemy.
|
|
|
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
witajcie dziewczynki!
po pierwsze dziękuje jeszcze raz za życzenia i za pozytywne wibracje ale od początku PIąTEK: - z krakowa wyjechaliśmy około 17:30, trafiliśmy na wielki korek i martwiliśmy się że na 19 nie dojedziemy do wodzisławia. udało się byliśmy około 19:05. ale moja świadkowa miała opóźnienie więc do księdza traqfiliśmy dopiero na 19:40. troszke się poboczył ale później zaczał żartować i w sumie po 5 minutach było po podpisaniu papierów ![]() - droga do kielc mineła szybko i w wesołej atmosferze ![]() - około 22 przyjechali do mnie znajomi z wawy. posiedzieliśmy pogadaliśmy i tak zrobiła się 23. wiec szybko wskoczyłam do łóżeczka ![]() SOBOTA: - wstałam o godzinie 8. w sumie czułam się wyspana. wykąpała się ubrałam i poleciałam do fryzjera. stres mały mnie dopadł bo bałam się że nie zdążę. ale jak siadłam na fotel od razu mi wszystko mineło.salon nine na biocianku i panią nine (zreszta ślubne tylko ona robi) polecam z czystym sumienie. uważam ze dawno nie trafiłam do tak rewelacyjnego fryzjera. nie miałam próbnej a moja fryzura wyszła ... marzenie. i co najwazniejsze same upinanie trwało jakieś 30minut - wiadomo do tego wałki i siedzenie po suszarą w sumie półtorej godziny mimo że na noc włosy póżniej rozpięłam rano je tylko delitanie spiełam spinkami i nadal wugladały rewelacyjnie - koszt 60zł - maikiajż -salon "od-nowa" i pani ola. dziewczyna rewelacja. robiłam mi paznokcie (i dobrze ze się na nie zdecydowałam dopiero w sobote bo jakby wcześniej robiła to do soboty nic by z nich nie zostało ale to z mojej winy bo nie uważam) szybko sprawnie i efektownie. makijaż - również próbnego nie było a wyszedł jej rewelacyjnie. zrobiłyśmy odcieie złota i brązu, róż na policzkach. wszyscy byli pod wrażeniem i mówili że mam dwa razy większe oczy. trzymał się super. nawet jak w czasie tańca sie spociłam to przy wycieraniu buźki schodziło go tylko troszke. koszt paznokcie + makijaż - 85zł. oba te salony polecam polecam i jeszcze raz polecam ![]() - póżniej droga do wodzisławia. z moim bratem jechałam pigadaliśmy troszke i czas szybko minał. zajechałam. gości jeszcze nie było wiec poszłam do sąsiadek pogadałam z nimi i umówiłam sie na 15 żeby przyszły mnie ubierać. śwoadkowa dojechała na godzine 14:30. posiedzielismy, pośmialiśmy się. zero stresu i tylko śmiech i radość ![]() o 15 zaczałam sie bardzo bardzo powoli ubierac. oczywiście latałam w bieliźnie po domu. mąż mojej świadkowej i świadkowa sie razem ze mna ubierali wiec nie było skrępowani tyle teksty; "olo a nie przeszkadza ci mój celulit " - podczas mojego ubierania sie przyjechali goście - około 15;40 ruszyłam do koscioła. dobrze ze miałam etole bo bym normalnie zamarzła. ale slonko przebłyskiwalo przez chmury do tego nie padało wiec było super - brat odrowadził mnie do ołtarza. ehhh byłam dumna z niego - i dadal zero stresu ![]() - msze poprowadził znajomy dominika. co prawda miał parę wpadek bo od 5 lat nie odrawiał ślubów(był na misji w afryce) ale dzieki temu było tak rodzinnie i tak niemechanicznie -dominik się tak stresował że prawie ręke mi zniótł podczas przysięgi. a do mszy służył jego chrzesnik (zakopiańczyk) w stroju góralskim - wszyscy byli pod wrażeniem -kolega nam grał -bo jest organistą. zagrał nam marsza weselnego, zostaliśmy obrzuceni piniedzmi,płatkami ryżem i słonecznikiem ![]() - życzenia i tu bardzo nas zaskoczyli znajomi z wodzisławia. oni nie byli zaproszeni na wesele tylko na ślub a za tydzień na grila - i każdy z nich dal nam oprócz totka także pieniązki. miło na sie zrobiło nisamowicie ![]() - wesle. pierwszy taniec wyszedł dobrze i wszystkim sie podobał. orkiestra rewelacja. drugi raz się z nimi bawiliśmy i drugi raz nie zawiedli. mili sympatyczni, wychodzili do ludzi, bawili sie z nimi. super super super, lepiej trafić nie mogliśmy jedzczeni rewelka i do tego dużoooooooo. nie do przejedzenia. a obsługa - wszyscy także byli nią zachwyceni. były tyko dwie dziewczyny ale non stop się usmiechaly i były na kazde zawołanie ![]() - dodatkowo moja suknia zrobiła normalnie furore. wszyscy tylko jaka piekna jaka piękna. ładniejszej w życiu nie widzieli w sumie to myślałam że powiedzą - o rany czemu nie biała- a oni wszyscy się zachwycali wujek który ma dwie synowe powiedział ze tak rewelacyjnie ubranej uczesanej i umalowanej a przez to tak piekenj panny młodej nie widział nigdy w życiu i ze nawet jego synowe mi nie dorównują. jak sie takie coś na własnym ślubie słyszy to aż milo. także suknia mimo moich chwilowych obaw była strzalem w dziesiatke. zresztą czuła się w niej bosko -goście mówili że danwno na tak rewelacyjnym weselu nie byli i mimo że sie skończyło o 3:40 (bo sporo było przyjezdnych i się zmywali około 3 a ci co zostali na drugi dzień) to było rewelacyjnie. zresztą stwierdzili że dobrze bo nie było sztucznie przeciagane i każdy mógł wypoczac bo 100% przyjezdnych.kuzynka dominik dzwoniła do niego i płakała że ona głupia i że mogła wszystko rzucić i być bo jej mama - ciocia dominika - mówiła że dawno sie tak wszyscy nie wybawili i że takiego wesele to ona nie pamięta ![]() także dobrze słyszeć takie superlatywy, przepraszam że się tak chwale ale to dzieki waszym radom i waszym dorrbrym myślą z piatku i soboty wszystko poszła tak dobrze ![]() zdjęć niestety nie mamy za dobrych. tzn mamy od znajomych poprzegrywane ale większosć nadaj się do wyrzucenia .może coś uda sie wybrać to wkleje pleneru jeszcze nie robiliśmy bo nie dalisśmy rady. dopiero okoł 16 bylismy wolni a to już za poxno było ale to umówimy się na inny dzień a ze to znajoma t nie ma problemu ![]() powiem wam jeszcze ze całą noc się bawiłam. normalnie nie zchodziłam z parkietu ![]() 1. fryzura i kwiat 2. mój brat prowadzący mnie do ołtarza 3. przed kościołem bo obrzuceniu wszystkim czym mogli ![]() 4. a to jeszcze czekaliśmy w kościele 5. nasz skromny tort z sandomierza ![]() 6. toast a w tle nasi wspaniali świadkowie ![]() ufff rozpisałam się, przepraszam
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Madzia wszystkiego najlepsiejszego
![]() ciesze sie ze udało Wam się wszystko od A do Z! Wyglądałaś rewelacyjnie! Fryzura fantastyczna!dziękuje za wszelkie udzielane nam podpowiedzi- nie uciekaj tak szybko, bo pewnie bedziemy miały jeszcze sporo pytań ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że wszystko poszło tak jak chciałaś, że podobało Ci się uczesanie i , że dobrze czułaś się w sukni
, fakt , że rodzina super się bawiła i każdy Cie chwalił bo było za co ![]() Zdjęcia fajne widać na nich że jesteś bardzo szczęśliwa |
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki ale ja nie chce od was uciekać. chce z wami cały czas być.
jeśli tylko chcecie oczywiscie.
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Rzadko kiedy sie tu udzielam, bo w sumie wszystko przede mna- ale to musze napisac.Madziu-wygladalas przepieknie, piekna fryzura, makijaz, suknia
|
|
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
Beatka ślubujesz w dniu moich urodzin!!!!!!
|
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
Madziu powiem szczerze, że jak oglądałam wcześniej zdjęcia sukni..nie podobała mi się, ale zdjęcia które zamieściłaś teraz... zmieniają o 360 stopni moją opinię o niej. Wyglądałaś naprawdę bardzo ładnie
Wcześniej nie miałam okazji składać życzeń tak więc teraz chcę Ci ( Wam) życzyć samych szczęśliwych dni pełnych zaufania i miłości. |
|
|
|
#2370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() AL egdy zobaczyłam zdjecia Madzi musiałam napisac ![]() MADZIU no poprostu brak mi słów, naprawde w tej sukni wygladałas REWELEACYJNIE , fryzyrka też dopasowana idelanie no i to szczęscie które bije ze zdjęc...cód,miód ...Życz ę Wam wszystkiego naj naj naj lepszego![]() POZDRAWIAM
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

ale dlatego , że net mi padł i mam straszne zaległości w czytaniu!!!!

,no ale coz moja mama wplacilajuz zaliczke i mam nadzieje ,ze bedzie dobrze.