![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
chyba se kupie ale moze szare;p
#2342 | ||
Konto usunięte
|
ja w sumie zarobiłam dość sporo na tym chłamie - chociaż trudno powiedzieć, że zarobiłam, bo przecież wcześniej musiałam te książki kupić i to drożej niż teraz je opchnęłam.
najwięcej na francuskim i repetytorium do angielskiego - w sumie ok 100zł, ale już zdążyłam to dawno przepić i jak zwykle nie kupiłam sobie nic fajnego, tylko przefiltrowałam to w klubie przez nerki. Cytat:
![]() Cytat:
kiedy idę na imprezę, torebki przeważnie w ogóle nie biorę (wyjątki: domówki) bo przy moim trybie pijaczenia jest to wysoce ryzykowne. mam zawsze tylko zestaw: klucze do domu + pieniądze, ew. dowód osobisty ![]() a co do dużych toreb - ja od długiego czasu kupuję takie tylko w New Yorkerze. są słabe, bardzo słabe (skórka szybko odchodzi, "łuszczy się") ale tym sposobem mogę je często zmieniać, bo są dosyć tanie. przykład na zdjęciu, moja wielka miłość <3 kupiłam ją sama-sobie-w-nagrodę po zdaniu matury w czasie mojej-fazy-na-niebieski-kolor. __________________ edt: mam założony taki folder 'wizaż' w moich dokumentach i wrzucam tam zdjęcia, które tu zamieszczam i czasami jakieś inne się też nawiną. za każdym razem jak załączam coś tutaj, to natrafiam na fotkę swojej sylwetki i mam ochotę się odchudzać;] w ogóle przedwczoraj złapałam dobrą fazę na to, nie mogę na siebie patrzeć i szukam idee fix. ![]() Edytowane przez 3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b Czas edycji: 2008-09-10 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
taka malutka dobra na jakies wyjscie w eleganckim stroju np zeby torby nie taszczyc;p
opaska tez niebieska;D
#2344 |
Zakorzenienie
|
ja też szukam jakiejś dużej, pojemnej torby, ale jeszcze nie znalazłam
![]() Potrzebuję torby czarnej, ale na razie znajduję albo brzydkie, albo za drogie. Jeszcze dwa dni (bo dzisiejszego nie liczę) i idę na urlop. Będę wstawać o 10, lenić się, sprzątać, siedzieć na komputerze, czytać, spacerować, chodzić do sklepu... Nareszcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Adwokat diabła
|
hej!
botki ładne, ale na ulice do mnie czy do trybu biegania do Wa-wy to chyba niet.. jutro wyjezdzam, już mam dość kursowania tam i spowrotem ![]()
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
tak wiec chyba sobie dzis kupie jakies szare najlepiej do torby beda mi pasowac
![]() ![]() Black to juz na stale sie wyprowadzasz czy jak
#2347 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dwie takie większe torby. Są pojemne, czarna nawet za bardzo
![]() ![]() Obrazki coś nie chcą się wkleić:/ więc wrzucam link z zakupowego http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=271 |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Konto usunięte
|
ville - a ja mam już tak dosyć lenienia się, że bardzobardzo cieszę się, że do października tak niedaleko. bezczynność mnie zabija.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Nie umiem się wbić tutaj. Nawet nie przeczytałam zaległości... Chyba moja aktywność na wizażu dobiega końca. Na campusie było suuper! Za rok jadę znowu (o ile wrzesień będę mieć wolny ![]() 26stego jadę do Krk, wtedy zaczynają się kwaterowania do akademików (dostałam do ![]() A tak poza tym to mam teraz tydzień spotkań towarzyskich i dochodzenia do siebie po tygodniu imprezowania. No i boję się studiowania ![]() No to tyle, pozdrawiam Was ![]()
#2350 |
BAN stały
|
Nie bóóóój się, będzie dobrze, zwłaszcza w Krk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dziewczyny co tu się dzieje ![]() w radio wczoraj leciała piosenka idealnie pasująca do sytuacji: 'hotelowa noc jak zwykle pełna atrakcji...' ![]() kończe bo trzeba jechać po piwo do czech ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#2352 |
Zakorzenienie
|
a ja jade na miasto znowu;po siedziec u tz i czytac ksiazke pies na milosc
![]() milegoi dnia ![]()
#2353 |
Zakorzenienie
|
a ja jadę do Katowic podpisać rachunki za pracę za sierpień, a później na piwko ze znajomymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
ja nie miałam żadnych skutków ubocznych ![]() Cytat:
dużo było osób z AGH? poznałaś kogoś od siebie z kierunku? na 86 osób ode mnie na forum pojechały chyba tylko 2 wiec nie żałuję, że mnie nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
W czym planujecie robić notaki na studiach??
![]() Zastanawiam się, chyba zdecyduje się na kolorowe kartki do wczepiania do segregatora, ma to sporo zalet ale i pare wad. Wczoraj kupiłam w Makro takie kartki, A5 i A4, ciężko stwierdzić w jakim formacie bedzie wygodniej, niby w formacie zeszytowym wygodniej ale znowu na matematyke wolałabym chyba mieć A4... A wy o czym myślicie? Zeszyt?Kartki?Notes?
#2356 |
Zakorzenienie
|
Ja notatki na zajęciach będę pisać w jakimś brudnopisie, a potem - w domu - będę przepisywać na czysto, bo pewnie na zajęciach połowę będę rozumieć, a połowę nie, więc, gdybym pisała od razu na czysto, nie wyglądałoby to zbyt estetycznie.
Ale jeszcze nie wiem, nie zastanawiałam się nad tymi rzeczami, kwestie związane ze studiowaniem odsuwam w najdalszą część mojego mózgu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
podobno nie zawsze jest miejsce żeby sobie rozłożyć coś w formacie A4
ville podziwiem, że Ci się bedzie chciało przepisywac;] ja jestem na to zbyt leniwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
ja też jeszcze nie wiem. Mama nakupiła mi sporo zeszytów A4 ale ja bym chyba wolała takie kołozeszyty. Ale to wszystko się rozwiąże po pierwszych kilku zajęciach.
![]()
#2359 |
Zakorzenienie
|
No ja właśnie mam taki jeden koło zeszyt, kupiłam sobie jeszcze segrtegator i przegródki do niego.
Widziałam w sklepie taki fajny zeszyt, od razu z przegródkami, kartki też uporządkowane tematycznie, ale kosztował 28 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
po prostu Em :)
|
Tak jak w LO - kupię sobie jeden piękny gruby zeszyt na kółkach, z takimi kartkami, które się wyrywa i wkłada do segregatora. Format A5.
![]()
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
właśnie przeczytałam na lobby małobiuściastych ,że w mojej okolicy otwierają sklep z 'nietypowymi' rozmiarami :O ahhh gdybym znalazła moje 65C jakoś do 80 zł ( marzenie) .
Wiecie,że zostało mi już tylko 7 h do wyjeżdżenia i będzie trzeba wyznaczać egzamin? szoook
#2362 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item431756461_...a_wysylka.html
ja mam własnie takie szorty czerwone i zielone i musze powiedzieć, że sa super mega wygodne i baaaardzo się podobają TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
A ja chyba zorganizuje sobie to tak że kupie 2 segregatory, jeden nie taki bardzo gruby i bardziej poręczny i będę go nosić na zajęcia-tam wczepie czyste kartki i wszelkie przydatne notatki.
i drugi większy będę miała w domu, z przegródkam, do którego będę wczepiać notatki których już nie potrzebuje nosić ze sobą a przydadzą się przed sesją ![]() Ja osobiście średnio lubie zeszyty koła bo nie da się po dwóch stronach kartki pisac. No.. przynajmniej ja nie umiem. Tylko muszę znaleźć poręczny i fajny segregator. Lubię myśleć o takich pierdołach w stylu w czym i czym będę pisać ![]()
![]() |
#2364 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Jak coś to może też bym zamówiła bo trzeba skompletować majciochy na wyjazd;] EDIT:sorry za post pod postem
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to sa za***iscie wygodne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja poznałam raczej ludzi z wyższych lat z AGH i ludzi z innych uczelni. Dla swoich będę mieć 5 lat. Na tym campusie, gdzie jest 800 osób trudno znaleźć osobę z kierunku. No chyba, że przypadkiem ![]()
![]() |
#2368 |
Konto usunięte
|
a ja sobie kupię karnet do punktu ksero, bo na uczelnię pewnie nie będę się zbyt często wybierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8948604]a ja sobie kupię karnet do punktu ksero, bo na uczelnię pewnie nie będę się zbyt często wybierać
![]() lepiej zainwestuj we własne ksero ![]() http://www.allegro.pl/item430390940_...ow_gratis.html podobaja mi sie takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Konto usunięte
|
Hula - mojemu TŻ też więc przeważnie takie noszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.