Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-31, 14:08   #2341
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

Hexx, gratuluję sukcesu tylko tęskno będzie..
Organzzo jeszcze nie dziekuje bo sprawa rozstrzygnie sie na koniec lutego ale mysle,ze bedzie dobrze
Postaram sie zagladac,na pewno nie odmowie sobie relaksu
Stary 2009-01-31, 14:08   #2342
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Witam Was na szybko

Bede musiala zrezygnowac z realizacji zamowienia EDM-jezeli ktoras jest chetna zeby wziac to na siebie to bede wdzieczna i w miare mozliwosci postaram sie pomoc.

Od jakiegos czasu staralam sie o pewna mozliwosc rozwoju zawodowego i udalo sie jednak w zwiazku z tym bede miala bardzo malo czasu by pokazywac sie na Wizazu czy wogole necie-ostatnie dni pokazaly mi jak bardz moge byc ograniczona czasowo wiec przykro mi sie nie dam rady.
Mam nadzieje,ze zrozumiecie.

_________________________ _________________________ ________________

Gayenko dziekuje za kuszenie JT,dostalam i jest wspanialy,super smak i fajny efekt

Vibeska chyba wspominala o tuszu z korektorem z Avonu,dostalam go od Gayenki i musze przyznac ze jest to bardzo fajna kombinacja,zazwyczaj siegalam po paleczke i plyn micelarny-w tym przypadku tusz jest fajny,ladnie podkresla rzesy i podoba mi sie jego szczoteczka Chyba skusze sie z nowego katalogu w ktorym jest na wersje Brown/Black.

Tak poza tym wiele sie dzieje,mysle pozytywnie i chcialabym aby spelnilo sie TO,co sobie zalozylam.
Ciesze sie wolnym weekendem i slodkim lenistwem bo przede mna caly miesiac bardzo ostrego galopu.Oby bylo warto

Buziaki dla Wszystkich NK-postaram sie zagladac do Was bo poki co tylko czytam z malym opoznieniem
Buuu;( Hexxiu kochna gratuluje serdecznie Ale wizaz bez Hexxi to nie to samo,Ty jestes nasza skarbnica wiedzy ,ja ja sobie cos kupie bez konsuktacji z toba to potem wygladam jak po tyfusie;(
Trzymam kciuki za Twoje plany,pamietaj ze my tu wszytskie zawsze jestesmy z Toba

ps.Fajnie ze ci sie podoba JT i tusz -ostatnio namietnie dodaja mi go do wszystkich zamowien wiec sie dziele
Tylko szkoda EDM,ale moze ktos bedzie chetny
Odpocznij przede wszystkim

^^^^^^
A ja czuje sie strasznie i nei wiem czy pojde w poniedzialek na egzamin;( tak strasznie mi sie kreci w glowie;(
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 14:13   #2343
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo jeszcze nie dziekuje bo sprawa rozstrzygnie sie na koniec lutego ale mysle,ze bedzie dobrze
Postaram sie zagladac,na pewno nie odmowie sobie relaksu
w takim razie trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Buuu;( Hexxiu kochna gratuluje serdecznie Ale wizaz bez Hexxi to nie to samo,Ty jestes nasza skarbnica wiedzy ,ja ja sobie cos kupie bez konsuktacji z toba to potem wygladam jak po tyfusie;(
Trzymam kciuki za Twoje plany,pamietaj ze my tu wszytskie zawsze jestesmy z Toba
święte słowa
Cytat:
A ja czuje sie strasznie i nei wiem czy pojde w poniedzialek na egzamin;( tak strasznie mi sie kreci w glowie;(

Gajunia
no pewnie, jeżeli będziesz się źle czuła, to lepiej sobie odpuść ale czy pójdziesz czy nie, to i tak mam nadzieję, że szybko Ci się polepszy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 14:19   #2344
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:

ps.Fajnie ze ci sie podoba JT i tusz -ostatnio namietnie dodaja mi go do wszystkich zamowien wiec sie dziele
Tylko szkoda EDM,ale moze ktos bedzie chetny
Odpocznij przede wszystkim

^^^^^^
Gayenko zawstydzasz mnie tymbardziej,ze ja ostatnio bardzo malo sie udzielam ale milo mi jest,ze moge komus pomoc w efektywny sposob

Kontakt mamy wiec w miare mozliwosci on bedzie-nie wybywam na koniec swiata takze mozna na mnie liczyc.

_________________________ _________________________ _________

Zaskoczona jestem tuszem z Avonu bo ostatnie takie wrazenie zrobil Stylista,ktory niestety zniknal z oferty

Cytat:
w takim razie trzymam kciuki

święte słowa

Gajunia
no pewnie, jeżeli będziesz się źle czuła, to lepiej sobie odpuść ale czy pójdziesz czy nie, to i tak mam nadzieję, że szybko Ci się polepszy

Organzza ma racje,jezeli nie czujesz sie na silach to lepiej odpusc sobie.Duzo dobrego samopoczucia zycze
Stary 2009-01-31, 14:36   #2345
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
W Inermisie powinna być
No własnie nie ma Są tylko sole do moczenia stóp.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Gajuniu ja też jestem różowa świnka na buzi, ale ten kwiatuszkowy róż Avonu mnie bardzo zauroczył Myślę tylko czy na pewno tak bardzo go potrzebuje skoro prawie wcale nie używam róży ostatnimi czasy i boję się, że ten też będzie potem tylko leżał w kosmetyczce tak jak np. mozaika brązująca z Avonu(chyba z pół roku się nią nie malowałam) czy róż Essence, który też mi się tylko tam kurzy
A w K5 jest paseczkowy róż, ale jakos mi nie bardzo się pdooba, bo za dużo intensywnych kolorów.
Ale za to są ciekawe cienie - lubie takie bajerkowaty wyglad kosmetyku - coś innego przynajmniej Ciekawe jakie będa na oczach. Podobają mi się szare

Cytat:
Od jakiegos czasu staralam sie o pewna mozliwosc rozwoju zawodowego i udalo sie jednak w zwiazku z tym bede miala bardzo malo czasu by pokazywac sie na Wizazu czy wogole necie-ostatnie dni pokazaly mi jak bardz moge byc ograniczona czasowo wiec przykro mi sie nie dam rady.
Mam nadzieje,ze zrozumiecie.

Buziaki dla Wszystkich NK-postaram sie zagladac do Was bo poki co tylko czytam z malym opoznieniem
Zaglądaj jak tylko będziesz miała chwilkę

Cytat:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon.jpg (68,9 KB, 45 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 14:46   #2346
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No własnie nie ma Są tylko sole do moczenia stóp.

A w K5 jest paseczkowy róż, ale jakos mi nie bardzo się pdooba, bo za dużo intensywnych kolorów.
Ale za to są ciekawe cienie - lubie takie bajerkowaty wyglad kosmetyku - coś innego przynajmniej Ciekawe jakie będa na oczach. Podobają mi się szare
Szkoda, bo niedługo będę składać zamówienie, więc wzięłabym, jak fajna.

A ten róż to prawdziwa żarówa, przynajmniej na zdjęciu

Szukam inspiracji na nową fryzurę, pojdę się ciachnąć jak pojadę do domu.
I wiecie co mi się przypomniało
Że pewna pani [ na H. żeby nie było wątpliwośći] obiecała nam fotki.
Stary 2009-01-31, 14:52   #2347
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam inspiracji na nową fryzurę, pojdę się ciachnąć jak pojadę do domu.
I wiecie co mi się przypomniało
Że pewna pani [ na H. żeby nie było wątpliwośći] obiecała nam fotki.
Ejjj no czasu brak Ostatnio więcej mieszkam u Samca niż u siebie (tzn u rodziców) . Poza tym to żadna tam "fryzura" - pocieniowane włosy do ramion.
No ale postaram się dziś cyknąć

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 14:57   #2348
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A ja dziś zgrzeszyłam, kupiłam w Body Shopie żel pod prysznic mandarynkowo-orchideowy ale wzięłam tylko dlatego, że tata zgodził się zapłacić Teraz dziewczyny będą się śmiać, że kupuję po kryjomu Kusił mnie jeszcze ten malinowy, ale może wezmę go podczas następnego zlotu ewentualnie
Ja z TBS wyniosłam ostatnio zestaw 3 mini masełek, satsuma, grejfrut i wiśna Wiśnia jest cudem, chyba wkrótce wrócę po duże opakowanie. A malina to w PL jest

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
maseczka nawilzajaca G. nie jest rewelacyjna mam od noska i po pierwszym uzyciu mnie zapchala do tego nawilzenie , wysycha na twarzy zaraz po nalozeniu... bede dzis testowac drugi raz, jesli mnie zapcha to zuzyje do stop
A miałam ją dopiero co kupić, zachwycona żelem do normalnej / mieszanej. To jednak odpuszczę.

Cytat:

ona jest dobra nawet zostawiona jako krem
Tak, zgadzam się, również jestem fanką tej maseczki YR. Cudowna jest i zostawiona na noc, i jako maseczka błyskawiczna na szarą skórę. Uwieliam jej zapach i galaretkowatość.

Cytat:
A jaki JT Cieszę się z sukcesu, ale zgadzam się - kariera i wizaż nie idą w parze

-----

Uczę się prawa handlowego Jakże mi się nie chce... Kawałek tej sesji już za mną,a zeszłoroczne prawo się ciągnie i ciągnie...

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 15:07   #2349
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ja z TBS wyniosłam ostatnio zestaw 3 mini masełek, satsuma, grejfrut i wiśna Wiśnia jest cudem, chyba wkrótce wrócę po duże opakowanie. A malina to w PL jest
w TBS jak wczoraj patrzyłyśmy z dziewczynami, malinowe były tylko peelingi i żele.. masło pewnie dojdzie później
Double with me?
Stary 2009-01-31, 15:07   #2350
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Na razie z serii malinowej jest scrub i żel pod prysznic, masło jeszcze nie dotarło A jest tak cudne i soczyste że jak się pojawi to chyba wezmę na zapas
Stary 2009-01-31, 15:20   #2351
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
J

A jaki JT Cieszę się z sukcesu, ale zgadzam się - kariera i wizaż nie idą w parze
Pakosto to seria JT by Nature 04 Cherry Almond

Z jednej strony z checia wrocilabym do czasu studiow i beztroskiego zycia ale z drugiej strony wiem,ze lepiej isc do przodu i rozwijac sie-wirtualny swiat bedzie zawsze i choc trudno jest znalezc na tyle czasu wolnego to zawsze jakos sie tutaj zajrzy

Powodzenia
Stary 2009-01-31, 15:21   #2352
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estello, rzeczywiście twoja ucieczka była boska
Cytat:
w takim razie żałuję, że nie widziałam
No nie, teraz nie będę się mogła pokazać na żadnym spotkaniu

W poniedziałek mam egzamin i strasznie nie chce mi się uczyć. Historia psychologii jest takaaaa nudna

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 15:30   #2353
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A jak wynik egz?
4,5
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Wyspałam się maksymalnie, zaraz będę testować minerały no i powinnam się pouczyć
Tylko nie kuś
Cytat:
A ja dziś zgrzeszyłam, kupiłam w Body Shopie żel pod prysznic mandarynkowo-orchideowy ale wzięłam tylko dlatego, że tata zgodził się zapłacić Teraz dziewczyny będą się śmiać, że kupuję po kryjomu Kusił mnie jeszcze ten malinowy, ale może wezmę go podczas następnego zlotu ewentualnie
hmm a ja go musiałam przeoczyć bo nie pamiętam z testów wczorajszych
w każdym razie fajnie, że zakupy udane

Cytat:
maseczka nawilzajaca G. nie jest rewelacyjna mam od noska i po pierwszym uzyciu mnie zapchala do tego nawilzenie , wysycha na twarzy zaraz po nalozeniu... bede dzis testowac drugi raz, jesli mnie zapcha to zuzyje do stop
zapchała?
dla mnie była ok, to znaczy bez rewelacji, zwykła nawilżająca ale krzywdy mi nie zrobiła
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
nosek, co za lista?
nie rób mi tego, mamy wytrwać
no taka krótka lista bo przecież w totalnej ascezie nie wyżyję
ale nie ma na niej żadnego balsamu.
a gdzie aktualizacja?

Cytat:
Ale masło brzoskwiniowe (Karolina )
ojj tak! brzoskwiniowe piękne

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 15:40   #2354
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zapchała?
dla mnie była ok, to znaczy bez rewelacji, zwykła nawilżająca ale krzywdy mi nie zrobiła
tez bylam zdziwiona. w zyciu nie przypuszczalabym, ze lekka maseczka zrobi mi kuku. zuzyje do stop, tam mi niczego nie zapcha
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 15:46   #2355
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo jest też do kawy to ja ją chcem.
A nie wiesz co w niej jest?
Cynamon, brązowy cukier i kawałki laski wanilii

Cytat:
Widziałam go i też niezby mi sie podoba

Hexiu będziemy tęsknić
Stary 2009-01-31, 15:47   #2356
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Hexx, gratuluję serdecznie i zyczę dalszych sukcesów

Organzza, jeszcze nie próbowałam jako krem, ale na noc ją zostawic jak rozumiem? Bo na dzień to ona mi się zbyt lepka wydaje Niemniej działanie i zapach ma super

Pakosta, ależ mi robisz apetyt na ten balsam wiśniowy Ale to jest wiśnia czy czereśnia? Jaki ma zapach? Dobrze nawilża? Poproszę o pełną relację

Mnie ostatnio z kolorówki Avonu nic nie kusi, za to zamówiłam sobie szampon oczyszczający i komplet bizu, nie pamiętam nazwy teraz Mam to dostać pod koniec następnego tygodnia.

A teraz siedzę w domu i się rolniczę, od a do z. Na włosy nałożyłam Waxa, a potem jeszcze resztki olejku nawilżajacego z Avonu. Zrobiłam sobie mikrodermabrazję Ori, nałożyłam maseczke spa Avonu nawilżającą, teraz siedzę wysmarowana nanobazą. Ciałko wipilingowałam Oriflamem, pozbyłam sie zbędnego owłosienia, obcięłam pazurki i zaraz nałoże na nie odżywczy olejek z Ori, a stopy mi się właśnie moczą w wodzie z dodatkiem oliwki Avonu. Potem jeszcze jakis balsam na ciałko nałożę i będę gładziutka, mięciutka i pachnąca W końcu znalazłam trochę czasu dla siebie i jestem z tego bardzo zadowolona
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 15:50   #2357
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja się porolniczyłam do południa, teraz druga część i wybywam

Z kolorówki Avonu ostatnio dziąlają na mnie szminki błyszczyki Moim cichym marzeniem jest ... więcej kolorów szminki powiększającej usta Może wprowadzą kiedyś

Instagram

Stary 2009-01-31, 15:53   #2358
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Vibeska chyba wspominala o tuszu z korektorem z Avonu,dostalam go od Gayenki i musze przyznac ze jest to bardzo fajna kombinacja,zazwyczaj siegalam po paleczke i plyn micelarny-w tym przypadku tusz jest fajny,ladnie podkresla rzesy i podoba mi sie jego szczoteczka Chyba skusze sie z nowego katalogu w ktorym jest na wersje Brown/Black.

Tak poza tym wiele sie dzieje,mysle pozytywnie i chcialabym aby spelnilo sie TO,co sobie zalozylam.
Ciesze sie wolnym weekendem i slodkim lenistwem bo przede mna caly miesiac bardzo ostrego galopu.Oby bylo warto
Cieszę się Twoimi sukcesami

Mi się wydaje zbędny ten korektor, zwykle wystarczy sucha pałeczka do starcia
Cytat:
Ten róż z kolorów mi przypimina którąś wersję Diora paskowego a cienie mnie też zaciekawiły, nie będę ukrywać
Cytat:
Jakże mi się nie chce... Kawałek tej sesji już za mną,a zeszłoroczne prawo się ciągnie i ciągnie...
Też tak mam
Cytat:
a czy do tych serii są jakies mgiełki/spraye do ciała?

Widziałam sie już z Mag, dostałam tusza Rimmelka Sexy Curves od siostry i Collossala ale tylko na wypróbowanie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 15:59   #2359
isa666
Zakorzenienie

Jak ja też chciałabym się porolniczyć Ale teraz to i tak nie ma sensu, bo cerę mam taką, że nic nie pomoże póki nie wyzdrowieję; włosy mam 2 dni nie myte, bo mi się nie chce i są tłuste(ale może to im akurat dobrze zrobi, bo codzienne mycie bardziej szkodzi niż takie przetłuszczenie). Na cielsko też nic nie nakładam, bo nocą leją się ze mnie siódme poty i balsam sprawia, że się pory na skórze zatykają i powyłaziły mi od tego jakieś gule na plecach i ramionach
Stary 2009-01-31, 16:21   #2360
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
No nie, teraz nie będę się mogła pokazać na żadnym spotkaniu

W poniedziałek mam egzamin i strasznie nie chce mi się uczyć. Historia psychologii jest takaaaa nudna
Ja kiedyś zapisałam się na historię matematyki ale po dwóch wykładach zrezygnowałam, matma i tak sama w sobie jest wystarczająco trudna
Miałam dziś od rana robić seminarium ale efekt jest taki, że dopiero zabieram się za czytanie tego o czym mam robić prezentację

Cytat:
4,5
Gratulacje

Cytat:
hmm a ja go musiałam przeoczyć bo nie pamiętam z testów wczorajszych
w każdym razie fajnie, że zakupy udane
Ja też go chyba w Tarasach nie widziałam, możliwe ze go akurat nie mieli.

Cytat:
Brzoskwiniowe Muszę następnym razem powąchać.
Stary 2009-01-31, 16:37   #2361
noseknosek

Warszawskie dziewczęta
Któraś chętna na zakupy tutaj? -> http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4895730

biegam
Stary 2009-01-31, 16:58   #2362
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Hello
Nosku ,gratuluję oceny Widzę, że od razu wzięłaś si za kuszenie A Ty co zamawiasz?

A ja dzis probuje się uczyc psychologii osobowosci, ale kiepsko mi idzie A wieczorem do kina

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 18:57   #2363
noseknosek

Madziu
Myślałam nad miniaturą Superdefense

Wizaż mi nie działał przez 2h

biegam
Stary 2009-01-31, 19:34   #2364
pakosta
Wtajemniczenie

Hex, mam ten błyszczyk Kocham go namiętnie, ale pielęgnacyjnie nie jest aż taki jak Superbalmy niestety.

Yen, to jest taka czereśnia, ale zapach kojarzy się i z melonem i z winogronem i wiśnią

---

A czy któraś już testowała Bourjois Volume Glamour ten podkręcający?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 20:22   #2365
sleepy
Zakorzenienie

nie mogę cytować wizaż szaleje...

wkleiłam swój zbiór na pielęgnacji
Stary 2009-01-31, 20:28   #2366
zizou
Zakorzenienie

cytowanie mi nie dziala po tych zawiasach wizazowych

nic to.

Hexx gratuluje i trzymam kciuki

wlasnie dzisiaj mialam do Ciebie pisac, ze ja odpadam z EDMowych zakupow [a tu problem, jakby nie bylo, rozwiazal sie sam ] zamierzam zainwestowac w moje nowe hobby - a wszelakie sprzeta troche kosztuja, a ja bez kasy zupelnie. no i w koncu chcialabym sprawic sobie jakis ladny zapach, nie mam w ogole pomyslu, co moglabym chciec. czekam z niecierpliwoscia na limitki od CK, ale to dopiero w marcu, a tu caly luty przede mna. daje sobie pzowolenie na dwa, trzy zapachy. wciaglam sie tez w watek zakupowy. juz capnelam Habanite, byc moze beda tez skromne dziesiateczki Nirmali i Yvresse.
po tym ascetycznym styczniu chcialabym wrocic do zywych
Stary 2009-01-31, 20:46   #2367
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Organzza, jeszcze nie próbowałam jako krem, ale na noc ją zostawic jak rozumiem? Bo na dzień to ona mi się zbyt lepka wydaje Niemniej działanie i zapach ma super
ja w ciągu dnia zostawiłam na twarzy, ale tylko dlatego, że nie musiałam wychodzić tak to się skóra świeci najlepiej właśnie na noc
Cytat:
A czy któraś już testowała Bourjois Volume Glamour ten podkręcający?
ja się rozczarowałam zwykłym VG i więcej nie będę próbować
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
wkleiłam swój zbiór na pielęgnacji
widziałam wg mnie masz idealną ilość kosmetyków
Double with me?
Stary 2009-01-31, 22:56   #2368
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny nie chcialaby ktoras przygarnac korektora AAE Clinique w odcieniu 01 Light Neutral? uzylam go kilka razy, kupiony w 2007 roku, kod A17. oddam za darmo, mnie nie sluzy
Stary 2009-01-31, 23:04   #2369
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie chcialaby ktoras przygarnac korektora AAE Clinique w odcieniu 01 Light Neutral? uzylam go kilka razy, kupiony w 2007 roku, kod A17. oddam za darmo, mnie nie sluzy
Bylabym chetna
Z checia sie jakos odwdziecze

Poza tym wiem jak to jest kiedy inwestuje sie w sprzet-moze jak u mnie bedzie juz spokojniej i normalnie to pomyslimy o zbiorowym zamowieniu jak bedzie taka potrzeba.

Gratuluje tez perfumeryjnych lupow ja robie sobie maly odwyk,bo ciezko mi jakos teraz cos wybrac,wylecialo tez czesc mojej kolekcji.Zmiany,zmiany i jeszcze raz zmiany,oby na lepsze

Pakosto-blyszczyk jest superowy ale ja wogole wielbie JT,na chwile zdradzilam dla superbalmow ale to zupelnie nie to.Dla mnie one sa kiepskie ale to kwestia tego co lubimy i preferujemy

Isa,Rzyrafka,Yenn,Hosenka ,Ziz,Pakosto,Gayenko wielki buziak
bede zagladac bo przyznam,ze nie wyobrazam sobie by Was (i nie tylko Was)nie podczytywac

Edytowane przez Hexxana
Czas edycji: 2009-01-31 o 23:13
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 23:12   #2370
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Bylabym chetna
jest Twoj poleci w pniedzialek najpewniej adres mam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości