![]() |
#2341 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
i ona napisala mi ze u mnie to nie zobacze zbyt wielkiej roznicy po zabiegu ![]() ja nie chce tez sie wycofac ale moja rodzinka wierci mi doslownie dziore w brzuchu...uffff to bywa meczace ja juz 18...teraz uwazam na zdrowko...pogoda taka zmienna oby sie nie przeziebic BunnyZukino333 ale kwota 6600 zostala czy ulegla zmianie???
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-10 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam duży nochal,trochę krzywy i taki jakby mięsisty.Ciekawa jestem twojego ![]() ![]()
![]() |
#2343 |
Wtajemniczenie
|
BunnyZukino333 jak to jest Twoje drugie podejscie do operacji to chyba juz jestes cala w panice zeby znowu sie nie rozchorowac co????
#2344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak to prawda,trochę się tego boję.Dbam o siebie,pozostaje mi tylko trzymanie kciuków i oczekiwanie na zabieg.Jej jak o tym myślę to aż mnie boli brzuch,jestem taka podekscytowana.
![]() |
#2345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bunny a czy masz jakas symulacje??? bo ja nie mam
![]() |
#2346 |
Raczkowanie
|
A ja mam zabieg 17.01
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#2348 |
Raczkowanie
|
Chyba ja zaczynam w takim razie
![]() Jesli bedziesz chciala wysle moj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
ANJA jestem bardzo ciekawa efektow twojej operacji, gdyz jestem w twoim wieku i moj nosek wyglada identycznie jak twoj!! czytalam twoje wypowiedzi i marze aby w najblizszym czasie poprawic ten garbek i kulke na czubku .. ;p o ile dobrze wyczytalam operacje masz 17.01 w polanicy? jaki doktor ci operuje? powodzenia i trzymam za cieie kciuki!!! na pewno wszystko pojdzie dobrze!!! czekam na opis wrazem po operacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Raczkowanie
|
kurcze wczoraj za bardzo nie miałam czasu oglądałam zdjęcia ale nie mogłam ich powiększyc, na tych malutkich słabo było widac. jakaś różnica oczywiście jest ale chyba nie do końca tym bardziej na pierwszy rzut oka to uwagę przykuł inny kolor włosów. nie pomyśl że piszę to złośliwie bo nie o to chodzi./nos jest chyba naprostowany,(wiesz nie idzie na lewo czy prawo)
i mały garbek jeszcze chyba widać albo to ten siniak.Więc jeśli ty nie jesteś zadowolona, to poprawiaj jeszcze jak lekarz chce ci to zrobić w ramach reklamacji . najważniejsze żebyś ty była usatysfakcjonowana z swojego noska. jakoś to przetrwasz nie poddawaj się do trzech razy sztuka ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- gabi ja z twoim noskiem nie robiła bym nic jest piękny. bo już tak sie zastanawiałam czy to nie są zdjęcia po operacji. pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Raczkowanie
|
do wszystkich dziewczyn które niebawem będą miały operację , nie myślcie nawet przez chwilę że coś wyjdzie nie tak .TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO I CIESZCIE SIĘ ŻE JUŻ NIEDŁUGO SPEŁNIĄ SIĘ WASZE MARZENIA TRZYMAM KCIUKI ZA WAS WSZYSKIE ALE BĘDZIE GORĄCO NA FORUM JAK BĘDZIECIE JUŻ PO
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Anja1987 Czas edycji: 2011-01-10 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Raczkowanie
|
Ja nie miałam szczepienia i nic mi nie wszczepili szybciej można sie zarazic u dentysty, kosmetyczki czy nawet fryzjera tak słyszałam
Edytowane przez roki3 Czas edycji: 2011-01-10 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Wtajemniczenie
|
tak tez wlasnie slyszalam...poza tym moj lekarz powiedzial ze swiadczylo by to o braku czystosci na ich oddziale ale to w sumie nigdzie nie ma sie pewnosci...jak mialam zabieg przy poronieniu tez nie bylam szczepiona ale to bylo w sumie jako nagly przypadek
#2356 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
Witam,
Jestem tutaj pierwszy raz a sprowadza mnie oczywiscie nosalek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jej ile tu dziewczynek jest,które juz niedlugo idą na operacje.wiecie co żałuję,że jestem na końcu,bo...boje się,że sie zniechęce po waszych opisach.Ale jak na razie jestem dobrej myśli i przepełnia mnie optymizm ![]()
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-01-10 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj lekarz powiedzial z enie jest za symulacjami, zdjecia zrobi mi w dniu zabiegu jak przyjade na oddzial...ale rozmawialismy o nosie..wszystko mi wytlumaczyl w sumie ja rozumiem ze bezsensu jest cos symulowac bo potem napewno nie da sie w 100% tego odtwozyc...i pacjenci mogliby miec pretensje...ojjjj ja za tydzien o tej porze bede na dzien przed zabiegiem i napewno nie bede mogla spac ![]() Dziewczyny z forum znikla Carmen Bull ktos czytal moze jej relacje po operacji, odezwala sie?? chyba ze mi umknelo a miala miec zabieg 14 grudnia
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-10 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
hello dziewczyny
kto się zna troszke na technice operacji? trafi mnie jedna rzecz, czy da rade skrócic nosek bez ruszania części kostnej? mam zrobiona pieknie, tylko czubek jest nadal za długi, zastanaiwam sie czy znowu bede musiała łamac nos i przechodzic narkoze ;// Roki3 , dziekuję ale nosek nie jest do konca dobry, z profilu widac bardziej kośc, która jest ok, koniec nosa zostawia troche do życzenia.. ![]() Edytowane przez gabi188 Czas edycji: 2011-01-10 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa.
Witam, chciałam się zapytać o orientacyjną cenę korekcji nosa u Dr. Kobusa w Polanicy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Każda z nas ma u innego lekarza,będziemy mogły sobie zrobić porównanie jak już będziemy po.Co może być pomocne dla nowych chętnych na ten zabieg. ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Ja już co wieczór myślę jak to będzie i późno zasypiam... ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
Nom myślę,że nos można skrócić modelując chrząstkę,a nie ruszając kości.Jeśli to oczywiście jest taki defekt przy którym da się zachować proporcje nie ruszając kości.Ale najlepiej było by się fachowca zapytać.
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanko do dziewczyn ktore sa juz po operacji. jak obudzilyscie sie po narkozie dlugo do siebie dochodzilyscie, jaka byla pierwsza mysl??? jakis bol? bo oslabienie to napewno...jak zobaczylyscie swoja twarz w lustrze sina i opuchnieta nie pomyslalyscie sobie "co ja zrobilam??!!!"
#2365 |
Raczkowanie
|
Ammm,nie myśl o bólu. Będziesz szczęśliwa, że jesteś już po. Poza tym dostaniesz ketonal i nic nie będziesz czuła. Wiem co mówię, budziłam się już dwa razy. Oprócz bólu głowy i uczucia parcia ciśnienia na nos ( to przez setony ) nic ci nie będzie dokuczać. W lustro nie masz co patrzeć, bo będzie opatrunek, spuchnięte oczy i zmęczona twarz. Grzecznie leż, słuchaj pielęgniarek i cierpliwie czekaj na wyjęcie setonów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2367 |
Raczkowanie
|
witam
jestem tutaj nowa na tym forum i mam podobny prioblem do Was, a mianowicie ju przeszlam 1 operacje ok 4lat temu i wyszla genielnie, niestety jakis czas temu zostalam uderziona w nos i zostal on skrzywiony i zamierzam isc na druga....nawet nie macie pojecia jak to jest kiedy po 4 latach wrocil kompleks nosa no i do tego bojesie tej drugiej operacji ze moj nosek juz niebedzie taki ladny |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz juz co Cie czeka... ![]()
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
wlasnie o to chodzi ze sa,ego przeboegu operacji sie nieboje, najbradziej mnie denerwuje to ze znowu musze czuc ten dyskomfort przez pare tygodni no i najgorszy stres o efekt...moj chlopak twierzd ze jest to minimalne skrzyweienie ale uwierzcie ja niemoge na siebie patrzec
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
duzy dyskomfort i bol czulas po operacji?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.