![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() Na pewno wam się ułoży zobaczysz, takie trudności wzmacniają na przyszłość ![]() heh do mnie tak mój dziad jeszcze nigdy nie powiedział ![]() edit: jem banana, może któraś ma ochotę? ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-09 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A planujemy wyjechać prawdopodobnie do Irlandii. Chociaż obecnie trochę się tamte rehony sypią gospodarczo... Niemniej jednak spróbujemy ![]() (już dzisiaj przeraża mnie 20kg bagażu... przecież to kosmetyczka, 2 pary butów i kilka ciuchów ![]() Oj, Twój Dziad pewnie inne miłe rzeczy Ci mówi ![]() Dla równowagi dodam, że namiętnie słyszę "mała skapciała" i "kobieto - puchu marny!" ![]() Banana? Toć same węglowodany ![]() A o co innego lepiej nie pytać i nie drażnić lwa... celibat do maja ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-09 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Wtajemniczenie
|
spooooko, niektórzy tutaj też mają "wolne" od seksu
![]() witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Widzę nie ja jedna będę sfrustrowana siedzieć
![]() Dziękuję za miłe przyjęcie ![]()
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ojjjj bagaż, hmmmm tez się zastanawiam jak ja się zmieszczę za tydzień na ten urlop do Pl ![]() ![]() ![]() ![]() Ten banan to mój obiadek, więc może być więcej węglowodanów ![]() ![]() edit: a wiecie co mi TŻ wczoraj kupił? ![]() zapomniałam się pochwalić ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-09 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehhhhh :P zjadłam właśnie dwie miski barszczu z ziemniakami, i dalej bym jadła - to tak a propos grapefrutkowego banana ![]() eeeej właśnie się popłakałam ze śmiechu do tv, znacie skecz z mariolką kabaretu paranienormalni, prawda??? wlasnie szukam tego co teraz leci na dwójce, padłam ze śmiechu......... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz co mi przyszlo na mysl POMIDORY hahaha a potem o tym bananie...to mi sie co innego skojarzylo :P tez mi cos odbija. pochwal sie co kupil:P Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-09 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już oglądam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Ja za to tutaj 3 lata przepracowałam w sklepie (w dwóch sklepach konkretniej), ale planuję zrobić kurs barmański II stopnia (z certyfikatem międzynarodowym) - jeśli tylko dostanę się na szkolenie... No właśnie, muszę tam zadzwonić! Przypomniałam sobie ![]() TŻ pewnie poleci wcześniej - okolice kwietnia.. ja dolecę z maju (taki na razie mamy plan). Niebawem trzeba będzie zacząć poważnie się rozglądać... 20kg bagażu w Wizzair podobno jest... To dla mnie straaasznie mało, a Ty mnie 15kg straszysz ![]() Chociaż planuję się spakować i w karton porządny i za kurierem się rozejrzeć... DPD (były Masterlink) ma promocję akurat na wysyłkę do IE - w miarę tanio to wychodzi... I na forach irlandzkich wyczytałam jeszcze o kilku innych ofertach kurierskich... Chyba z tego skorzystam, jeśli tam wszystko sobie w miarę ułożymy. Wyprowadzka z 20kg? Straaaszne :P
![]() |
#2350 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=e2nNJ...eature=related znalazlam ![]() ahh boska jest ![]() "co to jest jak boli glowa i obrazki sa!??!?!?!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
tak czytam i czytam i patrze na te 600 kmmm...boszzzee ja to bym zwariowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
szybko zleci ![]() pamietam jak moja kolezanka wyjezdzala na pol roku na sokratesa do danii, rozpacz niemalze byla, a poszlooo szybko ze hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
no, a jakby Wam się wcześniej coś znaleźć udało, to byście razem zamieszkali nim ten maj nadejdzie, nie?
![]() ja też mam przerwę w seksie, przez moje studia głupie ![]() już po egzaminie jestem, ale wstyd mi, fatalnie mi poszło. ale pisałam okrągłe duże literki, starałam się nie kreślić i robiłam odstępy między linijkami, więc może dzięki temu zaliczę ![]() a jutro idę z lubym szukać mu garnituru, a potem - oby - złączymy nasze ciała w jedno ![]() ![]() ![]() EDIT: Grape, co Ci kupił, no mów, nie torturuj ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-09 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aelitka a widziałaś skecz Kabaretu Młodych Panów "Romeo i Julia"? ja jak to oglądałam po raz pierwszy to lała ze śmiechu ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | ||
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki za egzamin ;* I za złączenie ciał w jedno ![]() był u mnie właśnie kominiarz, a ja nie mam guzika noo... ![]() -EDIT- Grapefrutko, mówisz, że lepiej brać więcej ciuchów, niż kosmetyków ![]() ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-09 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
kurs barmański fajna sprawa
![]() ważne, że się Wam ułoży, tak czy siak ![]() a jak Twój chłop patrzy na sprawy ślubu? bo albo nie doczytałam, albo bezczelnie ominęłam, albo nie napisałaś ![]() ech, tak mi się chce seksu, mmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
hmm, seks powiadacie, mniam
![]() nie będę sobie robić smaka, nie będe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() haha dziewczyny jakie spragnione ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-09 o 14:02 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Aelitka ja też chyba nie mam co sobie smaka robić, bo... nie mamy gdzie się kochać
![]() ech, pojechałabym sobie z lubym gdzieś na dni kilka, a tu brak mamony, kurde... |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm no ja niby teraz sama w mieszkaniu, ale co z tego, jak tż 100km ode mnie ![]() hihihi ostatnio się nam przypomniało jak na szlify jeździliśmy, i się stawało np na godzinę gdzieś nad rzeką ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam półmetek 21go, i tż coś wspominał czy by nie wynająć pokoju tam w tym hotelu, gdzie impreza... niby powiedziałam, że nie.... ale w sumie teraz już nie wiem ![]() jego argumentem było "a jeśli będziesz chciała nosek przypudrować?" ![]() ![]() ![]() ostatnio lepiej się czuje, to i sam narzeka na brak "czasu" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Dla mnie jednymi z najmilszych słów, jakie usłyszałam (niedługo po tym, jak musieliśmy się rozjechać), były.. Jak mi powiedział, że szkoda, że nie wyszło tak do końca... Mieszkanko mieliśmy małe, ale przytulne.. Obydwoje mieliśmy pracę... I jakby taka stabilna sytuacja się dłużej utrzymała, to można by było pomyśleć o powiększaniu rodziny ![]() A i od niedawna naszym ulubionym cytatem jest: " Łóżko to nie motocykiel - nikt nie zginie.. A jak Bóg da, to i rodzina się powiększy" ![]() Chciałabym jeszcze w tym roku odstawić tabletki i popracować nad tym ![]()
![]() |
#2363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozwolę sobie dopytać - bo nie wiem czy dobrze doczytałam. zdajesz maturę w maju i dopiero wtedy jedziesz do niego? kurde tyle czekać to faktycznie... ale pocieszające jest, że przy nauce i szkole to ci szybko zleci że hej ;D ale to rozumiem że szybko zaczęłaś "duże" życie?... mieszkaliście razem, pracowałaś,,, a tu szkoła i matura... pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w plenerze, to my tylko raz się kochaliśmy, ale trzeba będzie powtórzyć ![]() Cytat:
![]() my to dzieci na razie nie, ale podoba mi się Wasze stanowisko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ano zaczęłam szybko... Zaczęłam pracować mając 15 lat.... no i tak przepracowałam 3 latka ![]() ![]() W każdym razie pozwoliło mi to szybko się usamodzielnić... A i później w rezultacie zamieszkać z TŻ'tem ![]() Cytat:
![]() A co do dzieci - ja wyjątkowo szybko zapragnęłam mieć swoją rodzinkę i o dziwo wcale mi nie przeszło, a trzyma coraz mocniej... TŻ wie, że dostaję ścisku macicy pomału ![]() ![]() No i... ej.. a my się nie kochaliśmy na łonie natury ![]() Ale może kiedyś.. Chętnie ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-09 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Rozeznanie
|
eh Ci TŻ-ci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A mój TZ dziś mi się przyznał, skąd brały się te kłótnie i frustracja z jego strony... Powiedział, że czuł się osaczony, myślał, że mi zależy tylko na ślubie, że jeśli zaraz czegoś nie zrobi, to będzie koniec... Tak mi się głupio zrobiło... Że tak to odebrał.. Że musiał się tak czuć... I że przez to temat ślubu stał się "tematem tabu"- bo ja coś mówiłam, a on omijał temat... I teraz już wiem dlaczego... A dziś wiecie co? Koniec z tabu! Zaciągnął mnie sam do Apartu pooglądać pierścionki z tanzanitami... Później mu powiedziałam, że teraz jeszcze nie jestem na to gotowa, że musimy poukładać wszystko... A on spytał: to jak bym teraz to zrobił to byś się nie zgodziła? A ja: no wiesz, kazałabym Ci powtórzyć prośbę za jakiś czas... ![]() Rany, tak mi ulżyło, że wreszcie wszystko sobie wyjaśniliśmy, że możemy rozmawiać o pierścionkach i ślubach swobodnie... Normalnie przeszczęśliwa jestem ![]()
![]() |
#2370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.