|
|
#2341 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Hej
Słonko mnie obudziło, uwielbiam taką wiosenną pogodę ![]() Zaraz idę nałożyć Waxa na włosy, zrobić peeling i maseczkę, pofiltruję się i będę się opalać na balkonie. I poczytam na kolokwium. Miłego dnia Dziewczynki
|
#2342 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Poszłam spać wczoraj o 21.00 Nic, tylko starość się zbliża ![]() Za to zaraz wybieram się do dentysty, jestem pełna podziwu dla swojego samozaparcia , postanowiłam, że wyleczę wszystko do końca choćbym miała wydać ostatnie pieniądze ![]() Na szczęście nie mam żadnych poważnych problemów, zwykłe ubytki i wymiana 2 plomb, więc i te wizyty nie są dla mnie jakieś szczególnie stresujące. A teraz nadrabiam: Cytat:
Ten do suchych wypróbuję chyba dziś i odżywkę, bo w czwartek zapomniałam o niej. No nie wiem ![]() Cytat:
![]() Właśnie, może sobie dziś kupię i przejrzę czy jest jakiś interesujący mnie sklep ![]() Ciiicho ![]() Cytat:
Dziękuję za pozwolenie Właściwie to mam 3, bo 1 to herbata EA a to się dla mnie nie liczy jako perfumy tylko jakaś woda, mgiełka A 1 stoją w szafie nawet nierozpakowane i chyba pójdą na All ![]() Cytat:
![]() Ale czy 3 paczki chipsów i 2 czekolady to tak dużo? A kusiła mnie kulką Garniera i brązerem EL Ale ja jestem twarda, kupię dopiero jak skończę sztyft Rexony a że jeszcze go nie zaczęłam to akurat NK przetestują Garniera i się okaże co to warte ![]() Cytat:
zdzierstwo! W SP i kerfurze max. 12-13 zł .Cytat:
A czy po starej znajomości będę mogła prosić o maleńką przeleweczkę? ![]() Cytat:
![]() Oo nowe Milki? Oblukam chyba, choć ja tak naprawdę wielbię jedną czekoladę, mleczną Alpen Gold z całymi orzechami ![]() Inne owszem zjem, ale dla tej mogłabym zabić ![]() Kurna kto mnie zmobilizuje na ten fitness?Gadam i myślę o tym od roku a jak przychodzi co do czego to nie idę, bo a to czasu nie ma, a to samej mi się nie chce a to boję się, że schudnę A jak Was czytam, że tak Wam to energii dodaje to tak zazdroszczę No i przydałoby mi się ostatnio trochę się zmęczyć i nie mieć czasu na myślenie ![]() Ice na jakie zajęcia Ty chodzisz? Pytam, bo nam obu chodzi chyba głównie o to, żeby nie spaść z wagi ![]() Musiałam usunąć emotki, przepraszam.
|
|
#2343 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Kiedyś po zużyciu dwóch próbek się bałam, że będzie za mocna, ale chyba za długo ją wtedy trzymałam. Mam ją w grafiku na dziś, więc jak wrócę do domu, to sobie zrobię. ![]() Cytat:
![]() Chyba jestem jedyną, której pogoda nie poprawia humoru. Źle mi się wczoraj ćwiczyło na fitnessie przez moje zęby i powiększone migdałki i jakoś szybko się męczyłam. Poza tym mam ochotę na wielki pyszny kebab i na jakieś pyszne ciastka, a mogę zapomnieć na razie.![]() Karolinko ja chodzę na stepa. Nie spadam z wagi, ale chodzę raz w tygodniu więc myślę, że to za mało, żeby schudnąć i jest ok. Bardzo lubię. Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-04-04 o 09:52 |
||
|
|
|
#2344 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę, jeszcze trochę i będziesz mogła jeść wszystko.Dzięki za info o stepie ![]() Nie wiem po co wlazłam na pocztę i sprawdziłam subskrypcje Allegro kupiła
|
|
#2346 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mi się po naszych ostatnich wizytach w perfumeriach zachciało jakichś nowych perfum, takich świeżych, wiosennych![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2347 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Chyba zrobię dzisiaj wiosenne porządki - posprzątam na biurku, pochowam zimowe buty do pudeł na szafę ( ![]() Tylko poczekam aż mi kaszka manna wystygnie, żebym mogła coś "zjeść".
|
|
|
|
|
#2348 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry
Nikt mnie dziś nie obudził, nie nastawiłam budzika i spałam do 10. Chyba potrzebowałam tyle snu![]() Cytat:
Ja za jakiś miesiąc-dwa będę musiała zrobić zamówienie z mazideł, to znów będzie okazja![]() Cytat:
i zobaczysz, czy taki mięciutki pędzel nie jest Ci potrzebny![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo albo to owocowe YR, albo zielona herbata (mam 2 flaszki, miałam jeszcze jedną setkę ale się jej pozbyłam)... Jest jeszcze jedna miniatura i jedne, których też się musze pozbyć, bo mi się w ogóle nie podobają No to mogę kupić nowe, tylko nie mam zielonego pojęcia jakie Wczoraj znów wąchałam Kenzo, ale przypomniałam sobie, skąd znam ten zapach - czasem czuję go na ulicy od pań z botoxem Więc musiały już być wcześniej, tylko z innej firmy![]() Ech, czeka mnie dzisiaj strasznie dużo pracy - muszę już posprzątać przed Świętami i zrobić prezentację na seminarium ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Ice, a Ty już miałaś usuniętą ósemkę, czy tak Cię bolą te rosnące zęby?
|
|
#2349 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
. Ja też miałam mieć usuwane, ale jakoś odwlekałam to, bo albo trzeba było zrobić szczepienie, potem cośtam ... Ale (głupi ma szczęście ) dwie ósemki wyrosły mi, a nawet tego nie poczułam Liczę na to, że dwie pozostałe też tak zrobią, bo inaczej pokrzywią mi zęby potwornie
|
#2351 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Akurat pozostałych zębów mi nie pokrzywiły, ale za to miałam często stany zapalne bo przygryzałam sobie tymi ósemkami policzki od środka
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Byłam na rowerze Niedawno wrociłam, czuję się cudownie A zaraz przyziemna rzecz - mycie okien. Poczytam co tu naskrobalyście od wczoraj ![]() EDYCJA: Cytat:
Po 2 godzinach bylam "załatwiona" więc nie było najgorzej. Od razu zrobił mi cytologię (kolejne 50 zl , a tą stówkę to zapłaciłam w sumie nie wiem po co ... za sam fakt wejścia do gabinetu chyba ...).Popytałam go, powiedział że nadżerka sama nie znika ). Koszt ampułki zdecydowanie mniejszy niż laser czy wymrazanie, bo 100 zł. Wzięłam tez od razu receptę na szczepionkę przeciw rakowi szyjki i w maju pójdę na pierwsze szczepienie. Pod stałą kontrolą nie jestem, nie wiem jak długo mam ta nadżerkę - ostanio u gina (na badaniu) byłam na I roku studiów czyli dawno - 7 lat temu.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-04 o 13:12 |
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja z BU poproszę tylko puder bambusowy z jedwabiem, chętnie go wypróbuję, może w końcu mnie coś trochę zmatowi ![]() To co z tym zamówieniem dziewczyny? Kto robi i kiedy? Jest już coś ustalone?
|
|
|
#2354 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nie bój się. Mi wyrywali dwójkę, bo stała rosła z tyłu (musiałam aparat nosić, by się poprawiła).Cytat:
A do gina trzeba chodzić stale. Byłam na mieście - kupiłam 3 cienie - dwa Belle i jeden Carlo di Roma (Bell - beż i szary, a Carlo niebieskie). Zapraszam też na bloga (link w podpisie). Lecę na NZK. Editt: wkleiłam zdjęcie aktualizacji - wiecie gdzie szukać
Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-04-04 o 13:45 |
|||
|
|
|
#2355 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Miałam jeszcze coś napisać, ale totalnie zgubiłam wątek.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Jest tak pięknie i cieplo, że zaraz szybko coś zjem i idę przed dom do ogródka powygrzewać się w słońcu Załatwiłam w dziekanacie szybko, więc poszłam na zakupy i wlazłam do TBS ![]() Kupiłam: - maseczkę Blue Corn (przez Wasze kusicielstwo - masło do ciała z granatem (wahałam się między nim a tym nowym czereśniowym, ale w końcu granat jednak bardziej mi się spodobał )- myjkę (kupiłam ją, bo dzięki temu moje zakupy przekroczyły kwotę 90 zł i mogłam wybrać dowolny kosmetyk do ust za 1 zł, więc się skusiłam i wzięłam sobie masełko do ust o smaku czereśniowym ).
|
#2357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też idę na dwór wygrzewać się na słońcu, może moje białe ciało złapie choć trochę promieni bo wyglądam jak wyłowiona z jeziora blada skóra z prześwitującymi żyłami.
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przyniosę na pewno, jeśli mi się nie rozsypie
Nie wiem, może przez to że jest nowy, ale od wczoraj wypadło mu 5 włoskówCytat:
Więc jak się zaczną kończyć, to na pewno je zamówięA teraz z BU Nic nie jest ustalone Ja mogę je zrobić, bardzo chętnie, tylko mogę do jutra. Później będę musiała przekazać pałeczkę komuś innemu Już wiem, co Ty chcesz, Ela, ale czekam na odpowiedź Noska, bo pamiętam, że chciała olej, ale nie wiem, jaki Więc jak mi odpowie, to złożę zamówienie
|
|
#2359 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2360 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ich rośnięcie powinno boleć straszliwie, bo powinny wypychać siódemki. Coś okropnego. Ale... dwie z nich już wyrosły, ominęły z daleka siódemki i nie pokrzywiły reszty zębów Dla mnie to prawie cud Dlatego teraz nie spieszę się z pozostałymi dwoma, dentystka mi mówi, że jak coś poczuję, to wtedy trzeba działać, a tak to nie ma po co.Cytat:
Może jutro uda mi się pojechać do ZT![]() Cytat:
![]() A dzisiaj użyłam fairly light neutral z edm i okazał się trochę za ciemny Za to latem będzie w sam raz. Dobrze, że to najciemniejszy z moich zamówionych podkładów Ale za to bardzo ładnie wygląda, nałożyłam go na sucho (próbuję różnych metod, wczoraj pomieszałam z kremem i było super), nie jest jakiś mocno kryjący (a to intensive), nie mam na twarzy maski, podoba mi się mimo złego koloru
|
|
#2361 |
|
Konto usunięte
|
To dobrze, że ci przypasował.
O ile skończę mieszankę pudru i mąki ziemniaczanej
|
|
|
|
#2362 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Biel moich nóg zmotywowała mnie i wieczorem będę się brązowić. A co do EDM to wybrałam praktycznie najjaśniejsze kolory, a pasuje mi tylko puder ryżowy i korektor, reszta za ciemna
|
|
#2363 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2364 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Myjkę kupiłam taką zwykłą, z siateczki Ale grzeje, u mnie na termometrze w cieniu jest ponad 20 stopni. Nie pamiętam kiedy ostatnio(i czy w ogóle kiedyś w moim życiu) było tak ciepło w kwietniu!
|
#2366 |
|
Konto usunięte
|
Isa - ja też nie pamiętam
Kochanie, Lizzie - jak by co to spróbujcie innych firm (o ile wiem Buff ma Porcelain czyli biały) |
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozważam zakup masła malinowego na zapas.A pogoda rzeczywiście dziś przepiękna, z przyjemnością zrezygnowałam z jazdy autobusem i pół drogi do domu przeszłam pieszo.Za chwilę wybieram się jeszcze do Reserved, chcę wygrzebać jakąś bluzeczkę a obok jeszcze Sephora.... może wyniucham nowy wiosenny zapach![]() Przecudnego popołudnia życzę!
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
sleepy
Ja nie wiem czy nie podjadę do TBS jeszcze w tygodniu po taki ładny zestawik 3 małych masełek Pracuję do środy, czwartek i piątek mam wolny, więc chyba się wybiorę jeszcze na jakieś zakupy. Chyba galerie będą w te dni otwarte? EDIT: Mam jeszcze zniżkę do Orsaya i muszę ją wykorzystać do 18 kwietnia, z przyjemnością coś kupię
|
#2369 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
te pozostałe kolory które wzięłam są dobre, a tamten akurat poczeka sobie ze dwa miesiące aż moja mordka się trochę przybrązowiCytat:
|
|
#2370 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Zamknięte są tylko w święta.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

Nic, tylko starość się zbliża 
, postanowiłam, że wyleczę wszystko do końca choćbym miała wydać ostatnie pieniądze 

Właściwie to mam 3, bo 1 to herbata EA a to się dla mnie nie liczy jako perfumy tylko jakaś woda, mgiełka
zdzierstwo! W SP i kerfurze max. 12-13 zł .

,
Źle mi się wczoraj ćwiczyło na fitnessie przez moje zęby i powiększone migdałki i jakoś szybko się męczyłam. Poza tym mam ochotę na wielki pyszny kebab i na jakieś pyszne ciastka, a mogę zapomnieć na razie.
Znów dziś się zapowiada piękny dzień
dasz radę, jeszcze trochę i będziesz mogła jeść wszystko.

Nikt mnie dziś nie obudził, nie nastawiłam budzika i spałam do 10.
Liczę na to, że dwie pozostałe też tak zrobią, bo inaczej pokrzywią mi zęby potwornie

). Koszt ampułki zdecydowanie mniejszy niż laser czy wymrazanie, bo 100 zł.