|
|
#2341 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Cytat:
Kurcze to ja mam poodbnie. Cosmi sie wydaje ze zafasolkowałas . I najgorsze jest to ze strasznie mi smakuja papierosy. Jeszcze dzisiaj sie naciesze papieroskieam a od jutra KONIEC Ale warto sie poświecić |
|
|
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja tez powiedziałam sobie ze jeśli tylko moje przypuszczenia by sie potwierdzily rzucam w momencie bede miała motyw![]() oj ja tak bardzo bym chciała żeby pod serduszkiem roslo mi malenstwo
|
|
#2343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a z ta 2 sprawa to kochanienka raczej kazda ma zaparcia ja do tej pory przez dobrych pare miesiecy mialam objawy typowo ciazowe ![]() jadlam,sikalam,zwracalam, zanik @,zawroty glowy,niesamity bol piersi i opuchniete i lekarz stwierdzil,ze kobieta umie sie sama tak nakrecic jak bardzo pragnie dziecka ,ze nie miesci nam sie to w glowach ![]() takze nie szukaj objawow ciazowych tylko zrezygnuj z gumek i zabezpieczania ja sama juz wiem po sobie,ze w ciaze nie jest tak latwo zajsc a tym bardziej jak sie zabezpieczasz dzialaj,dzialaj
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
Buc
|
Cytat:
kompletnie się pogubiłam. chyba pierwszy raz w życiu nie chcę dostać okresu. ![]() Lecę do domu już i muszę wziąć się za dzikie sprzątanie bo na weekend mamy gości z małym rozszalałym 6latkiem. do usłyszenia później dziewczyny.
|
|
#2345 | ||
|
Rozeznanie
|
no to bedziemy swietowac tego dnia obydwie
Ty urodzinki, a ja zobacze mojego potworka na usgCytat:
duzo wzial za wizyte i usg??Cytat:
![]() bo ja mialam takiego smaka tez
|
|
#2346 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do podrozy to ja od 2 lat duzo podrozuje miedzy polska a niemcami i wlasnie sie tak nauczylam- jak jestem w drodze to nie czuje nawet ze musze siusiu, potem dopiero jak dojade usiade na kibelek i sikam pol godziny A z druga sprawa to ja mam wlasnie odwrotny problem niz zaparcia Cytat:
Co do papierosow to ja tak jak nigdy nie lubilam mietowych, tak teraz innego zapalic nie moge ... Jak probowalam zwykle palic to normalnie po scianach chodzilam, w glowie mi sie krecilo, niedobrze mi bylo ... I teraz jak juz mocno mi sie chce palic to tylko mietowego .... |
||
|
|
|
#2347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no mam nadzieję że będę mogła z rodziną coś więcej świętowac niz urodzinki tymbardziej ze 15 sierpnia szwagier ma urodziny napewno cieszylby sie z prezentu takiego że zostanie wujkiem![]() no ale zobaczymy co do smaków to ja zawsze miałam dziwne potrafilam śledzie opiekane zagryzac maslaną buleczką i ogórkami konserwowymipopijając jogurtem np![]() ![]() :
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam teraz cisnienie na kapuste kiszona
![]() ![]()
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki kochane
![]() Ohh nareszcie dorwalam sie do kompa Juz sie nie moglam doczekac poczytania sobie wiadomosci od Was... ![]() Asienko kochana wczoraj niestety nie dotrwalam do Twojego powrotu od lekarza ![]() Zasnelo mi sie z lapkiem na kolanach Rano przyspalo mi sie troszke do pracki,i tez nie zdarzylam poczytac ale teraz pierwsze co to do kompa zobaczyc co i jak u Ciebie i u innych dziewczynek ![]() Slonce strasnie sie ciesze ze juz jestes po wizycie i ze wszysciutko z dzidzia dobrze Teraz czekam tylko na foteczke A Ty kochana dbaj o siebie i o fasolinke ![]() ![]() Kasiunia witam w naszych skromnych progach Nio i oczywiscie GRATULACJE !!!!!Rany dziewczynki tak sie dzis rozpisalyscie ze juz dawno nie mialam tyle czytania hihih ![]() Tak sie naczytalam ze wkoncu sie pogubilam i nie wiem co ktorej napisac - przepraszam ![]() Ehh a ja wczoraj narzekalam ze nie boli mnie brzusio,i ze nie mam sluzu skoro wg kalendarzy mam dzis owu...a w nocy po przytulanka tak mnie zaczal bolec dol brzucha ze mialam wrazenie ze ktos chce mi macice wyrwac Koszmarny bol A dzis juz tylko mnie lapia jakby skurcze...I nie wiem skad to sie u mnie bierze ![]() Ale musze sie Wam pochwalic ze troszke udalo mi sie uwolnic od myslenia o dzidzi,juz nie mysle tak strasznie intensywnie jak jeszcze do niedawna ![]() Buziaki i milutkiego popoludnia
|
#2350 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a jechalismy do Londynu do polskiego gina normalnie masakra http://www.ginekologwlondynie.co.uk/ tutaj sobie zajrzyj jest ok ponad 100 musisz liczyc ja zaplacilam 180 a znajoma byla pare dni wczesniej i zaplacila 150 nie wiem od czego to zalezy ale warto bylo na nastepne usg juz musze sie umowic ale w Belfascie bo zmieniamy miejscowke a chce zeby lekarz sprawdzil czy wszystko ok i czy prawidlowo sie bedzie rozwijalo ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
wiecznie cos robi co mnie wkurza niemilosiernie a sama nie potrafie tego niestety zrobic ale dolacze na 1000 %
|
||
|
|
|
#2351 |
|
Zadomowienie
|
Nio to ja czekam cierpliwie na foteczke Asienko
![]() Nie denerwuj sie na meza,po 1 NIE wolno Ci,po 2 zrobi co ma zrobic i nam ja zeskanuje Wiesz tacy sa faceci hehe
|
#2352 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ich o cos poprosic to trzeba na pismie chyba hehe powiedzial,ze jak skosi trawe to wezmie sie do skanowania mam nadzieje,ze zrobi jak mowi ![]() dzisiaj mam straszny jakis dzien placzacy,czy wy zafasolkowane tez tak macie lub mialyscie bo ja nie potrafie sama nad soba zapanowac az jestem zla na siebie bo rycze o byle glupoty
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
a mnie zaczyna męczyc zgaga i "gula" w przełyku
|
#2354 |
|
Buc
|
nawet nie wiesz jak jestem ciekawa Twojego poniedziałkowego wyniku!
|
#2355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki. Trochę smutno, no ale w tym cyklu już nie popuszczę ani jednego dnia. Zamęczę chłopa ale cel muszę osiągnąć! |
|
|
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
|
a tak na serio to bardzo mi przykro, ze sie nie udalo w tym miesiacu
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możliwe, żeby test działał z opóźnieniem? Zrobiłam rano test i niby negatywny,a jak za godzinę spojrzałam to był bardzo słaby cień kreseczki. Później jednak zniknął. W niedzielę powtórzę oczywiście test, ale możliwe jest, żeby ta kreska się tak wolno zabarwiała?
|
|
|
|
#2359 |
|
Buc
|
nie. nawet 'prztrzymany' kilka minut może dać błędny wynik.
|
#2360 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny. Ja dzis z swietnym humorem do was pisze
Zrobilam dzis zow test i wyszly II grube krechy No chyba dwa testy nie moga sie mylic nie ??? Bardzo sie ciesze Teraz pozostaje tylko zrobic termin u lekarza ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki |
|
|
|
#2361 |
|
Rozeznanie
|
TITY wynikow testu nie powinno sie interpretowac po jakims czasie, nie pamietam teraz ile to bylo minut, na opakowaniu powinno byc napisane.
ja zachowalam moj test w sumie, i do dzis mam dwie kreski na nim ![]() BERLINKA gratulacje!!!! nie sadze, zeby 2 testy sie mylily, nie w ta strone. chociaz mi potrzeba bylo 3 testow, zeby uwierzyc, bo jakos to do mnie niedocieralo, ze moge byc w ciazy
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2009-08-07 o 17:42 |
|
|
|
#2362 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() GRATULUJĘ i czekamy na fotkę z USG, no dobra ja czekam. |
||||
|
|
|
#2363 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Asiu,pociesz się że nie jesteś sama.Ja też ostatnio płacze z byle powodu,albo wymyślam sobie powody Taki chyba urok kobiety w ciąży.Ale teraz już mi jakoś lepiej.Pogadałam sobie z moją kumpelką i jest mi milion razy lepiej.Głównie męczyła mnie ta przezierność karkowa u mojej dzidzi.Ale teraz już nie myślę o tym i jest OK.Ale nadal mam lenia do czynności domowych
|
|
#2366 |
|
BAN stały
|
No to mnie troszke pocieszylyscie kobietki
bo juz myslalam ,ze to ze mna cos nie tak dzisiaj wszystko mnie wyprowadza z rownowagi i od razu rycze jak bobr mam takiego lenia,ze przesada a dzieki temu nie wiem w co mam rece wsadzic mam nadzieje,ze nabiore niedlugo checi do pracy
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie kochane ,a ja dzisiaj poskromiłam mojego ogromnego lenia i posprzątałam ładnie w domciu ,mój mąż tylko poodkurzał żebym się nie przemęczała .Ale jak wychodził do pracy to mnie uprzedził,że jak przez te porzadki źle się poczuje to mnie udusi ,mi tylko ból brzucha towarzyszy,ani mdłości,ani płaczliwości,no tylko humorki mam czasami,i częste siku a tak to nic . Chyba mam litościwą kruszynkę |
|
|
|
|
#2368 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko mecz go i to porzadnie ![]() Ale postaraj sie nie myslec o celu tylko ... o przyjemnosci jaka niesie ze soba uprawianie sexu ![]() Moze wybierzcie sie gdzies na impreze czy na dwa dni nad morze, spontany ostatnio zbieraja porzadny plon Trzymam kciuki, kochana!! Tak mocno bede trzymac poki nie napiszesz wesolej nowiny obiecuje A co do mnie to hm boli mnie brzuch, jak na @ normalnie chyba ale nic jeszcze nie przyszlo ... Moj TZ sie pytal ktory mam dzien cyklu i jak powiedzialam ze 39 to zrobil wielkie oczy i powiedzial ze skoro testy wyszly neg. to czy powinnismy sie tym martwic ... Faceci jednak niewiele rozumia :p wiedza tylko ze jak jest @ to nici z sexu, a jak jej nie ma i test nie wyszedl poz. to puscic w zapomnienie ... spytal sie mnie nawet czy jest mozliwe ze ''okres zapomni przyjsc'' ![]() ![]() Znowu kurde, zjadlam slodki ryz na mleku i lazi mi po glowie sledzik ... Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-08-07 o 19:09 |
|
|
|
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
Joanna....ale Ci napisze,że takie "oczyszczanie duszy" to nawet czasami jest OK.Ja jak miałam wenę to płakałam od razu jak oglądałam na youtube porody.Może to dziwnie zabrzmi,ale lubię oglądać porody,bo mam z nim całkiem pozytywne wspomnienia
.Ale płakałam dlatego,że tym kobietą urodziło się zdrowe dziecko,a ja nie wiem jeszcze czy moje będzie zdrowe i tez chcę mieć zdrowe .No i już mamy jeden powód.Drugi to taki,że od poniedziałku mój synek chodzi do przedszkola,gdzie jest 96% dzieci duńskich,ale na szczęście jedna opiekunka i pani z kuchni to polki .No i trzeci powód to ta nieszczęsna przezierność karkowa (2,5mm).Ale na szczęście mam superową kumpelkę,która natłukła mi do głowy co nie co i wybiła jeszcze więcej.Także od wtorku to ja chyba nie płakałam co jest sukcesem ![]() Acha....jak chcesz jakieś filmiki z porodów dla przypomnienia to wstawię I miałam jeszcze Ciebie zapytać.Popalasz teraz,czy rzuciłaś od razu??Mnie odrzuciło chyba w 6tc,jakoś tak chyba 9.07 bo wtedy kumpelki synek miał urodziny to pamiętam. Za to dzisiaj wzięłam się za przemeblowywanie .Już się chyba znowu u mnie zaczyna "wicie gniazdka ",bo jak byłam w ciąży z synkiem to też wiecznie z meblami jeździłam.Cosmaaaa......fajnego masz faceta.Ja też kiedyś słyszałam już gdzieś takie pytanie.Tylko nie wiem czy sama je zadawałam sobie jako nastolatka jak zaczęłam miesiączkować,czy już znacznie później jakiś chłopak mi to zadał .Jaka była odpowiedź,tego nie pamiętam ![]() A co do mieszanek smakowych to wiesz....czasami to jest naturalne,że się miesza słodkie z ostrym czy słonym.Dla wyrównania smaku,albo dla zaostrzenia walorów smakowych.Mój mąż uwielbia jeść paluszki i podgryzać je czekoladą.A ja za nim zaszłam w ciążę,dosłownie kilka dni przed to na grillu u znajomych to kiełbasę zagryzałam też czymś słodkich,ale nie pamiętam już czym .Wtedy sama jakoś się zdziwiłam,ale w ciąży jeszcze nie byłam.Mój TŻ się ze mnie śmiał a znajomi oczy robili .Tak czasami bywa po prostu.Lecę robić sałatkę z tuńczyka na jutro,bo urodzinki spóźnione wyprawiamy synkowi. Acha i wiecie co.....zaczynam znowu czuć coś takiego w brzuchu jak dotyk "rybiego ogona".Jak byłam w ciąży z synkiem czułam dokładnie to samo tylko nie pamiętam kiedy.Byłam sama zdziwiona.Dosłownie jakby jakaś ryba pływała w brzuchu i czasami ogonem pacnęła .A ruchy to poczułam już w 16tc.Też szybko,ale mój ginek mówił,że już się mogą pojawiać
|
#2370 |
|
Rozeznanie
|
Sensuel masz racje powodow do placzu jest wiele
ja wlasnie obejrzalam film, jakas komedia love story no i sie rozbeczalam oczywiscie, bo na koncu byl slub a swoj wlasny przezylam tydzien temu (cywilny tylko, ale zawsze) no i sie jakos tak zebralo na lezki. ostatnio beczalam w poniedzialek jak odjezdzalam zostawiajac moja mame z Tz samych w domku, bo mamuska akurat przyjechala pomoc nam w remoncie, to sie rozbeczalam bo mnie tam nie bedzie z nimi. Dziewczyny a mnie cos jakby stuka?, kluje? (nie umiem tego opisac) od kilku dniu od srodka :confused : w jednym miejscu, tzn rano w jednym, pozniej w innym ale generalnie to jak sie uprze to ciagle w jednym. no i nie wiem co jest. mam sie bac czy co?? nie jest to bolesne ale dosc odczuwalne. chyba za wczesnie, zeby czuc ruchy? aaaa, no i ja sie chyba przemieniam w arbuza ![]() moge jesc na sniadanie, obiad, kolacje............ szkoda tylko, ze do kibelka trzeba tak czesto biegacCosmaaaa, moj to sie cieszy, ze teraz nie mam @, bo przynajmniej nie moge juz sciemniac, ze nie moge bo mam @.hehe ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

Ale warto sie poświecić 

duzo wzial za wizyte i usg??

.Ale jak wychodził do pracy to mnie uprzedził,że jak przez te porzadki źle się poczuje to mnie udusi
.Jaka była odpowiedź,tego nie pamiętam