|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
Tu masz troche tanszy. ja tam kupuje leki. jest wiele aptek gdzie odbierasz leki i nic nie doplacasz za to: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p17183-Moll...owocowy_250_ml |
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Wiszę tu już ze 3 godziny i nie idzie nic napisać. Biegłam dziś do mamy z avonem do pracy, Ola zasnęła i zdążyła się obudzić przed powrotem, a dodam że do mamy mam bliziutko bardzo Ja właśnie też przeanalizowałam moje wpłaty i jedna dziewczyna już 6 dni nie wpłaca, miała dziś przelać kasiorę, ale ani widu. Judi kochana od Ciebie są już pieniążki, bardzo dziękuję Maluśna... nio jaja, nie dość że sprzedajesz za super okazyjne ceny to sobie jeszcze odejmują... nie mogę!!! Sen o Werstuni wymiata, leżę
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
wróciłam kupiłam: czapkę, ale niestety nie zawiązywaną,bo baniak Mikiego jakiś wielki i te zawiązywane ukazują mu całe czoło, ale ok, taki fason kolory granatowo-niebieskie http://www.allegro.pl/item740827216_..._98_promo.html szalik, oraz rękawiczki polarkowe , oraz ciapy na zimę najgorzej nie mogę przeboleć, że grantowego szaliko-golfa nie było http://www.allegro.pl/item740613298_...1_3_86_98.html , musiałam wziąć zwykły szalik, ale sie rozciąga wiec nie robi sie na szyi gruby kokon na allegro na każym produkcie H&M zarabiają 10 zł, czapki, szaliki są po 15 zł w sklepie Miki koszmarnie sie zachowuje w sklepach, marudzi , wrzeszczy, chce chodzić, zero mierzenia, w szał wpada jak nakładam czapkę na głowę, dziś znajoma poleciła mi rękawiczki na zimę taki fason, nic sie nie nasypuje w rękawy http://www.allegro.pl/item742521373_...m_gratisy.html |
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie was wywiało ?
mój małż wrócił dziś dopiero po 18 więc ja cały czas tułałam się w ogródku za oknem. teraz on wziął małą na ost. 20 min. na spacer. ogarnęłam zabawkowy *******nik, bo jak wrócą za potem od razu kąpiel. wpłynęła mi kasa za wózek ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- ha ha,małż dziś pracował 6-18 i jutro wziął sobie wolne ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- prośba. być może będę miała gości w sobotę. proszę o przepisy (tam gdzie mamy przepisy ) na SZYBKIE sałatki, czyli kilka niepozornych składników a wychodzi coś fajnego. chcę zrobić ze dwie.
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiec : 1 kostka bialego sera, moze byc mielony 1 kostka szpinaku mrozonego, majonez, sol, pieprz i czosnek do smaku mieszasz wszystko, szpinaku nie gotujesz, tylko odlej wody ze szpinaku, bo mrozony jest wodnisty, dodaj czosnku do smaku, wymieszaj z majonezem i do tego zakup krakersy . dip jest rewelacyjny i pasuje na kazda imprezke
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- krakersów nie doczytałam |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
a jak robicie tiramisu ?
pisać ![]() wzięłam sobie przepis jeszcze na sałatkę z makaronem i tuńczykiem |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze baby, faktycznie Was powywiewało.
Maluśna mam pytanko za jaką cenę wywoławczą wystawiałaś leżaczek Majosławy? ja porobię zdjęcia i pewnie jutro swój wystawię, bo Ola już kompletnie nie korzysta i mi się tylko wala. Wyprałam go i czas na niego ![]() Jowiszku super!!! Pochwal się płaszczykiem jak nabędziesz, bom ciekawa
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do krawca na bank będę oddawać,bo we wszystkim mam rękawy do końca dłoni.
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2354 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bylam caly dzien na zakupach w CH.... kupilam ssakowi buty (wczoraj tez jedne kupilismy) ... Pumy czarne ale sa sznurowane i nie wiem czy to dobry pomysl..najwyzej oddam... byly tam tez inne szare w ktorych sie zakochalam ale o dwa numery za male... mlody niestety stope ma olbrzymia....
teraz zabieram sie za robienie obiadu (pewnie makaron z kurczakiem) a potem do szkoly..... no i tu sie zaczyna problem.... zanim sie zapisalam do szkoly tz zapewnial mnie, ze nie ma problemu ze zwalnianiem sie dwa razy w tygodniu odrobinke (dzis 15 min) ..ale okazalo sie, ze maja duzo roboty i ma wiele nadgodzin... i akurat w te dwa dni kiedy ja powinnam byc w szkole on ma te nadgodziny.... i w ciagu jednego takiego popoludnia zarabia 100$ .... wiec przez to ze zostaje z mlodym tracimy mase kasy.... zaproponowalam mu dzis aby moja kolezanka (tez z nim pracuje) z nim zostala u nas w domu przez ten czas. ..ale on zaczal marudzic..... musze co wymyslic bo nie zniose jego jeczenia kolejny raz....
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia jak będziesz miała chwilkę to ja bym szarpnęła przepisik na sałątkę z kurakiem
![]() zaczynam zbierać włąśnie ciekawe przepisy do mojego sekretnego zeszytu- za miesiąc z hakiem będę odprawiać młodemu roczek i muszę być przygotowana![]() Verona a szpinak to się kupuje w tych torebkach więc jak mam dać kostkę...? tylko się nie śmiać ale ja szpinaku w życiu nie kupowałam Może jakieś proporcje-to znaczy ile tego sera i ile szpinaku...??![]() Aha i ostatnio któraś z Was dawała przepis na sałatkę z tuńczykiem... jakbym mogła prosić raz jeszcze... i kolejne głupie pytanie ale nigdy nie kupowałam tuńczyka. W jakiej postaci mam go szukać w sklepie...?? W puszce??---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Narobiłam sobie siary to idę spać ![]() DObranoc![]() Kasiula czekam na paczusię...
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() nasz błogi sen przerwał paw Tymka na pościel Słyszeliśmy że się kręci ale każde udawało że śpi dalej. Jak poszedł Paw to w sekundę oboje stanęliśmy na nogi Pierwsza pralka już leci, druga czeka w kolejce...Ja się niedługo zbieram do babci, korzystam z ostatnich chwil wolności, jeszcze tylko jutro |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ja mam chwilowo wolne, Miki drzemie potem idziemy w trasę, ja w poszukiwaniu butów na wesele, Miki nie ma wyjścia i też sie wybiera Judi współczuję Tymkowi niemiłych przygód gastrycznych, a Tobie dodatkowego zajęcia w tej kwestii |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
hejho. u mnie cisza
mała już na spacerze z tatą. ja idę się dopiero myć i ubrać bo wstaliśmy przed 9. czekam na listonosza z paką ubrań i kuriera, który zabierze wózek w siną dal. |
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() miała dziś do mnie wpaść koleżanka, ale odwołała. wybaczę, bo ciężarna w 8 mies a szkoda bo jedna z fajniejszych moich znajomych, to dziś sobie nie poplotkuję ![]() ![]() bobasowy sąsiad przeziębiony i też nie spacerują, więc jestem taka samotna po południu dziś w planach rowery, bo u nas cudna pogoda antonina ma ZNÓW urojoną ciążę i łyka psie psychotropy nie można jej wysterylizować - ma słabe serce i może się nie przebudzić z narkozy Maluśna ależ koszmar miałaś |
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiec kostka szpinaku to wlasnie woreczek taki mrozony. Bo jak wyciagniesz z woreczka, to wlasni ejest taka zamrozona kostka. Ja kupuje zwykly szpinak w takim woreczku- mrozony. CZekam az sie troche rozmrozi, otwieram go i wylewam z niego ta wode co sie rozmrozila. Do tego dodaje kostke takiego zwyklego bialego sera chyba 25deko, moze 20 nie wiem ile go tam jest (jak jest mielony to jest lepszy). Dodaje w misce ten ser do rozmrozonego nie gotowanego szpinaku, mieszam, dodaje np 2 lyzki majonezu, mieszam, dodaje do smaku pieprz, sol i wycisniety czosnek. Majonez, sol, pieprz i czosnek dodaje wg uznania, nie wiem jak lubisz czy bardziej czy mniej slone itp... Wszystko ma konsystencje papki. DO tego wykladam krakersy i maczamy je w dipie. |
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja kucharzę zupę i szykuję dwie paki z Olutkowymi ciuszkami do wysłania. Jesteśmy już po mini spacerze. Zakupiłam Oli dziś zeberkę ale będzie miała radochę ![]() http://www.allegro.pl/item742968382_...deo_super.html Wczoraj mieliśmy jazdę, Ola zasnęła przed 20 bo wstała z drzemki 35 minut o 11:30 ale po 1,5 h się obudziła i zaczęła szaleć w najlepsze. Wzięliśmy ją do siebie bo inaczej poszłabym spać zapewne w okolicach 2
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 podwojny cyc z kuraka (ugotowac w lekko osolonej wodzie) 1 puszka ananasa 1 puszka kukurydzy 2 lyzki majonezu pokroic, wymieszac z majonezem, gotowe ![]() witajcie baby ![]() ja mam ostatni tydzien zadylania w pracy wiec od przyszlego tygodnia bedzie mnie wiecej na wizazu ![]() ech a teraz wracam do oswietlenia a na lunczu smigam po sliwki lub maliny.. mam chcice na jakis gut owoc
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-09-22 o 11:58 |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Baby patrzcie cóżem upolowała
![]() Nie wiem jakie to to ma wymiary, ale może posłuży http://www.allegro.pl/show_item.php?item=742209443
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
ale mozna poeksperymentowac, łaj nat
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
mój śliczny wózek pojechał
![]() Kasia co ten skoczek robi poza graniem ? dziecko samo wprawia go w ruch ? ciężko to przychodzi ? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam pytanie czy uczycie Wasze dzieciaczki jeść same? Nie chodzimi o to czy dajecie im do raczkim chlebek czy chrupke itp tylko czy stawiacie przed nimi talerzyk z obiadkiem i pozwalacie im jeść samemu?
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio nauczylam piotrka osblugiwam widelec, pokroilam mu paroweczke na male krazki i pokazalam jak sie wbija widelec w parowke i do dzioba laduje, zajarzyl po pierwszym razie, ale nie zostawiam go samego z jedzeniem, siedzial mi na kolanach i jadl pod moim nadzorem
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz zebra kręci się dookoła i można na niej podskakiwać. taki byczek na rodeo
Sofija ją uwielbia Dorbar od dawna Zocha umie jeść łyżką |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

do krawca na bank będę oddawać,bo we wszystkim mam rękawy do końca dłoni.

a szkoda bo jedna z fajniejszych moich znajomych, to dziś sobie nie poplotkuję 
a na lunczu smigam po sliwki lub maliny..