|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dobry!
Veni vidi vici Znaczy kupiwszy ![]() ![]() A teraz to już chyba zmykam do wyrka poczytać ![]() Ps. Od kilku dni boli mnie podbrzusze i już sama nie wiem, co o tym myśleć....
#2342 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane dziewuszki
![]() Ines zobaczysz , ze na imprezkach z kolegami i koleżankami jest fajnie, będziesz mile to wspominać. Tyśka jak dietka? a ja nadal nie moge odwrócić tej książki dukana na poziomo by nie czytać bokiem a mam Adobe. ![]() Niuniuśka może ty jesteś poprostu przemęczona i organizm łapie szyko infekcje, bierzesz jakieś leki uodparniające?Powiem ci ze ja biorę BIO 3 i jest dobry i ja tez często łapałam infekcja, a lekarz mi zaproponował to i działa.Jest to lek bez recept.Kuruj się i powodzenia na uczelni ![]() ![]() A u mnie jakoś sobota minęła fajnie.Były u mnie kumpele z pracy, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się, zjadłyśmy zapiekanke z ryżu, tuńczykiem i serem zółtym, wypiłyśmy winko i poszły, a ja teraz siedzę sama w domu i jakoś mnie tak melancholia naszła i przypominam sobie dawne dawne czasy.Idę obejrzeć jakiś film i spadam spać.Pa.Dobranoc. ![]() ![]()
#2343 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() u mnie nic nowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do diety to staram sie az tak nie grzeszyc, i na wadze nie stawac bo okres mi sie zbliza i wole sie nie dolowac ![]() Ines idz na ta studniowke i baw sie dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Nie tylko autografy. Ostatnio mi swoją sex taśmę przysłała
![]() Cytat:
![]() ![]() Zobacz, o co chodzi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Obrzezanie_kobiet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pochwal się co zakupiwszy? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A Ty nie daj się smutkom i melancholii! Nie warto psuć sobie nastroju! Ciesz się z fajnie spędzonego dnia z kumpelami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ten tekst o ożenku i robieniu dziecka mnie rozwalił. Bardzo bezpośrednią ma mamę. ;-) BRY ![]() i właściwie Pa ![]() Miłego dnia bąki ![]()
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
dzien dobry chudzinki
![]()
![]() |
#2346 |
Wtajemniczenie
|
dobry chude szkapy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrry
![]() A to dlaczego? ![]() Życzę powodzenia na egzaminach ![]() Chyba się z głupim widziałaś <puka się w głowę> Po prostu nie spotkałaś jeszcze odpowiedniego faceta. Jedne mają szczęście poznać księcia z bajki wcześniej, inne (tak jak my) muszą troszeczkę poczekać. Nie ma co panikować z tego powodu. Z resztą pamiętaj, że trawa w czyimś ogródku zawsze jest bardziej zielona. Skąd wiesz czy będąc dziewczyną swojego chłopaka nie tęskniłabyś za niezależnością i nie dostawała szału na widok porozrzucanych po całym domu skarpetek? Wszystko ma swoje plusy i minusy, bycie singlem również, więc postaraj się skupić na tych pierwszych i nie uzależniać swojego szczęścia od znalezienia faceta czy schudnięcia. Nie tędy droga. Przy okazji: bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się jednak na tę studniówkę. Dobra decyzja! Me too! Me too! Może założymy oficjalny fanclub? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cóż... Żeby się nie chwaląc... Co prawda nie na 5+ ale na razie wszystkie na 5 ![]() Na szczęście wszystkie zaliczenia już za mną. Przynajmniej to mam z głowy ![]() Sprecyzuj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Już jest na youtubie czy jeszcze nie zdążyłaś wrzucić? ![]() Powodzenia ![]() ![]() Kosteczko- jak się udała impreza? Tysiu- trzymam mocno, mocno, mocno kciuki za Twoje egzaminy ![]() ![]() Właśnie wróciłam ze szkoły, gdzie jak już wspominałam ostatnim zaliczeniom stało się zadość. Zmykam trochę odpocząć i uczcić koniec egzaminów obejrzeniem jakiegoś dobrego filmu i może gorrrrącą, pachnnnnącą kąpielą. Takie chwile trzeba celebrować ![]() Trzymajcie się, dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2348 | ||||
Zadomowienie
|
jednakże chciałabym zobaczyć za równo to jak i owo;D
Cytat:
i tam jest opcja widok -obórc widok i sobie przekrecałam książkę, moze sciagnij nowsza wercje tego programu ![]() a dietka ok ![]() no juz już, chwal sie, zaraz wszyskei bedą chcialy hahaha Cytat:
haahhah widze ze moja szkapa bije rekordyD a no dzień dobry, podaj wiecej zdań kochana;* Cytat:
Limonciu zastrzelilaś mnie;D sie o malo nie posikaalm jak to przeczyta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ale cós....od czegos sa poprawki ![]() a w chili obecnej psize sciage na czwartek;D
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Hello
Niuniusi, Limonce i Tysi śpieszę z listą wczorajszych łowów: 2 bluzeczko-tuniczki 2 pary cieplejszych rajtuzków we wzorki 2 komplety kolczyków (1 jednym secie 3, w drugim 6) pierścionek i kosmetyki, gł. z bielendy, i gł. z serii bioplantacja: balsam do ust aloes, maseczka do twarzy dwupak: aloes i bawełna, kolejny dwupak: ogórek i limonka, mleczko do demakijażu z kolagenem bodajże, peeling do ciała bawełna, deo roll on adidas pure, i lakier do paznokci - fajny jagodowy kolorek. No i chyba znalazłam swój kolejny zapach i chyba będzie to Bruno Bannani Woman, choć narazie jestem zakochana w Kenzo l'eau par. Więcej zakupowych grzechów nie pamiętam i wcale ich nie żałuję ![]() Aha, Limonko, tak się składa, że chyba będę w Wawie za dwa tygodnie, więc szykuj się ![]() A u mnie dziś rodzinna niedziela. No i znowu przyjechała teściowa...Narazie jest grzeczna ![]() Zmykam, miłego wieczorku! ![]()
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2351 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tak jakoś wczoraj jeszcze w domu siedziałam i tak jakoś wyszło.. A co do studniówki to zobaczymy jak będzie...na razie boje się przymierzyc moją kreacje...bo nie wiem czy w nia wejdę ![]() Cytat:
![]() ![]() o NIE !!! U mnie by to nie przeszło ![]() ![]() ![]() Tysia gratuluję utraty kg ![]() ![]() ![]() A le co ja mam jeśc same biało ..? znaczy sie co biały ser chudy, jakiegoś tuńczyka, serki wiejskie, jajka ..???!!!??? Cytat:
![]() Kolejny weekend dobiega końca.....szkoda, że tak szybko....ja już zyje tym co bedzie za 2 tyg. czyli ferie zimowe ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, przeczytałam, smutne pocieszam, za te które zdają egzaminy trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkim jeszcze raz dziekuję za życzenia ![]() ![]() tysia tez sie zapisuje do Twojego fan -clubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
no to sie Niunia obkupiłaś po same pięty;D Cytat:
to tzw metoda na cyca;d a co do diety to zaraz Ci wyśle cos na priwcia ![]() Cytat:
ktorych to nei lube:P kurcze, widze ze fanklub sie powieksza, niedlugo bede musiala urzadzas spotkania fanklubu, w koncu m jak milosc juz 3 rok takei urzada to co ja nei moge ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tysiu- nie bądź samolubem, zdradź jak się ściąga 'na cyca' ![]() Kostko- super, że impreza się udała! Może powiesz coś więcej o tych fajnych prezentach? ![]() Ines- wiem, że zazdrość to bardzo brzydka cecha, ale... tak bardzo, bardzo, bardzo, ale to z całego serca zazdroszczę Ci ferii!!! Ech, czas się powoli szykować do pracy. Na samą myśl co zastanę po moim króciutkim urlopie mi słabo: teraz wystarczy nie być tam jeden dzień, żeby góra papierzysk i spraw do załatwienia urosła do jakichś dzikich rozmiarów... Jeśli któraś z Was ma odrobinę litości niech mnie dobije i nie pozwoli się dłużej męczyć... ![]() Buziaki w pysia ![]()
#2355 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laseczki
![]() Kupimy sobie babcine reformy z logo fanclubu Tysi i zrobimy pochód ulicami miast wojewódzkich pikietując by Tysia została wybrana na prezydenta! Kosto, książka o bieszczadach? Twoje hobby? Mój Dziadek ma fiołka na punkcie gór (wszystkich na południu Polski) i książek też miał trochę, umówiłabym Was na kawę, ale bałabym się, że zagadałby Cię na śmierć ![]() Tysiu, jaka to metoda na cyca??????????????? Inesko, ferie... ah, ferie ![]() ![]() Buziaki Dziewczyneczki, miłego dnia!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zadomowienie
|
jakie ciekawski :P
do nauki a nie do ściągania ;D metoda na cyca polega jak sama nazwa mówi głowie na cycu ;D trzeba przygotować szeroka, długą i ogólnie masywną ściągę ![]() następnie bierze się sweterek, bluzkę, lub coś na rozpinanie, i w okolicy cyca przykleja się taśmą na wewnętrzną stronę ściągę, zasuwa sweterek i dobrze ustawia, i pisząc, nachylona przed ławka samoistnie zaglądasz sobie pod bluske a wszyscy mysla ze zawziecie patrzysz w kartke, lub eentualnei w wlasny dekold hahah, i tym sposobem udalo mi sie sciagnac u osob u ktorych kazde inne metody moich znajomych zawodziły;D i to oto w skrócie metoda na cyca;D także INES sprawdzaj czy Twoje dizeci na sprawdzianach nie patrza zażarcie w dekold hahaa Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bieszczady moje hobby?? no można tak powiedzieć mieszkałam tam 4 lata i zakochałam sie w tej krainie ![]() ![]() wyspałam sie w końcu ufff, dzisiaj odpoczywam a jutro juz do pracy wieć biorę sie za sprzatane i miliony zaległych spraw internetowych ![]() wstawiam Wam moje dość oryginalne prezenty: -nowy kask na konie od Tzta - czekałam na niego długo ![]() ![]() - książka, kalendarz, bransoletka -od znajomych ze studiów - wszystko z mojej listy prezentowej ![]() - czapeczka od znajomych - bardzo mi przypasowała ![]() - patelnia - rondel ![]() - od barata bratowej komplet kombinerek do wyrobu biżuterii - postanowiłam sie w to pobawić - virginio - może ze mna się wciągniesz???znalazłam swietny sklep inetrnetowy z połproduktami ![]() - od mamy ****zamkę, a od taty gotóweczke na zakupy ![]() i jeszcze sporo alkoholu dostałam i słodyczy ale tego Wam nie bede już tu wklejać ![]() miłego dnia skarby ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-18 o 07:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Kostko fajna patelnia ![]() chce juz wiosne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Kosteczko swietne prezenty
![]() Dzisiaj najbardziej depresyjny dzien w roku! Wiedzialam ![]() Plakac mi sie chce na sama mysl ![]()
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
Malinn zdolna jestes i jestem pewna ze dasz sobie rade
![]() ![]() No i chcialam oczywiscie zapisac sie do fan clubu Tyslawy ![]() I pokaze Wam jeszcze moja smieszke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
malinn - dasz rade
![]() ![]() ![]() słodka śmieszka mamrotkowa ![]() ![]() a u mnie znowu sypie śnieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Ale ona slodka
![]() Dziewczyny, milo mi, ze mnie wierzycie...ale po tym co ostatnio pokazalam to chyba jednak nie bedzie tak latwo.... uczylam sie caly dzien a pozniej dostalam 4/10 i nie wiem czy smiac sie czy plakac ![]() ![]()
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Bry!!
Mamrotko, Ty chcesz mnie chyba wykończyć? Takie boskie fotki wklejasz!!! Cytat:
![]() A w co Ty chcesz mnie wciągnąć? W zakupy? Jeśli tak, to ja bardzo chętnie!! ![]() Fotorelacja powiadasz?....No dobra ![]() Gratis wrzucam leggi wet look kupione kilka dni temu na all Dziewczyny przytyłam! Masakra jakaś! ![]() Teściowa jest właśnie na sprawie, na którą nie zdecydowałam się ani ja, ani TŻet. Trochę mi jej żal, że jest tam sama, ale z drugiej strony wiem, że my z TŻetem musimy przede wszystkim sami siebie pilnować. A TŻet nie mógł się zdecydować do ostatniej chwili czy iść, i dzwonił do mnie przed chwilą nieboraczek, że się denerwuje... Do później, ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-01-18 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To pewnie tylko chwilowe wahanie wagi ![]() ![]() Ufff poniedziałek mam już z głowy ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-01-18 o 15:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||
Zadomowienie
|
zaraz wam odpisze!!
dziewczyny, te które miałam maila wysłałam wam coś na pocztete poprzez strone ori...wejdzie w ta wiadomosci link poniżej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
nie płącz dziecko, taki juz nasz marny los;* o ł jeeeeeeeeeeeeeeeeee;D tak tak tak;D niedlygo bedzie was tyle że bedziecie pikietować;D a Twoja maleńka juz nei taka maleńka ale za to pikna jak zawsze i wszedzie;* w koncu po mamusi;* Cytat:
super, bla mnie bąba;D zakupy to cos najlepszego co mozna bylo wymyslic;d Cytat:
cza to umiejetnie robic;D a Ty maleńka nei rob z siebei takiej kosy hehehe, bo jeszcze tydzein i sama bedziesz sciagac przy zaliczenaich w szkole masowalniczej;DDDD hihihih ![]() dziewczyneczki, padam na pyszczeczek;D a pozatym caly czas gram w farme na faceboku hahahahahahaahaha
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
mam jakiegos dola
![]() ![]() mam juz dosc i chce mi sie plakac.... ja chce ferie;(
#2368 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w odkrywaniu uroków robienia biżu ![]() ![]() Ponieważ słów mi zabrakło z wrażenia pozwól,że wspomogę się emotkami---------> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo waga znów kłamie ![]() ![]() A tak serio to łączę się z Tobą w bólu. Odkąd stwierdziłam,że przechodzę na dietę i zaczęłam ładnie, regularnie jeść systematycznie przybieram na wadze. Jakiś fanomen ![]() Powinni mnie na Discovery pokazywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, że teraz jest Ci ciężko, ale pomyśl o tym jak błogie lenistwo Cię czeka, gdy już się z tym wszystkim uporasz. Poza tym myślę,że nie masz się czym martwić, bo podobnie jak pozostałe dziewczyny wierzę w Ciebie i WIEM, że ze wszystkim sobie poradzisz ![]() A laptop... To się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Nie przeskoczysz tego... Niuniuska- a Ty jak sobie radzisz z ogarnianiem sajgonu? Właśnie umyłam głowę szamponem reklamowanym hasłem 'Grawitacji mówimy NIE!' Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałam ten slogan i chodzi o to,że ma dodać moim włosom objętości. Bo jeśli nie to mogę trochę dziwnie wyglądać z włosami stojącymi na sztorc: na przekór przyciąganiu ziemskiemu ![]() Nie zniosę tej niepewności! Idę suszyć łeb! ![]() Miłego dnia, kruszynki ![]()
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Virginio - fajne zakupki ![]() ![]() ![]() ![]() Ines - Ty ostra belferko ![]() Tysia - a ja a ja??nic mi nie wysłałas... ![]() Malinn - przykro mi z powodu lapka, ale to ta wtyczka?? nie da jej sie naprawic ![]() ![]() ![]() Folusku - trochę chyba wcześnie te Wasze rodziny zajmuja sie Waszym slubem i dziecmi... ![]() limonko i virginio - waga kłamie i to jedno jest pewne ![]() lece do pracy, dzisiaj mam jakąś chmare dzieciaków na przejażdzki kucykowe i pogadanki o konikach ![]() a potem sama sobie pojeżdzę a co ![]() buziaki ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-19 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | ||
Zadomowienie
|
sie wydało hahaha
kto ich nie chce kochana;( ja mam ten i przyszly tydzien full zaliczen a od 1 lutego egzaminy, i to praktycznei dzien po dniu, bo ajk zawsze sesji bylo 2 tyg teraz dałny zrobily 12 dni i jest za malo i nei mamay kiedy wsadzic 5 egzamow w tym 3 ustne!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
dieta jaknajbardziej okejowo ![]() teraz jestem na warzywkach to tutaj sie malo chudne lub stoi nawet, nie wiem jak na dzien dziiesjszy waga, bo staram sie tylko w neidziele wazyc, ale po tygodniu pierwszej fazy mialam-3,2kg. teraz mozliwe ze nic albo jak juz to jakeis ułamki, a jak wroce znow na mieso to ma znow ruszyc w do i tak to se bede dzialac do poki mi sie nie znudzi;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.