![]() |
#2341 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Nie powiem..że tęsknię.. że myślę.. Nie chcę czuć, że Cię potrzebuje bo nie mogę Cię mieć.. Choćbyś uciekł i zapomnieć chciał, zawsze bedziesz częścią mnie. Prośba: [Hej ![]() KaMa2704, BananowaBrazylijka i inne. Liczę na Was <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Przyczajenie
|
Nadal czekam na waszą pomoc, bo wiem, że na Was mogę liczyć ;**
_________________________ ________________________ Moich ust prawdziwa słodycz była jak cukierek ;** ”..są też osoby które raz poznane bywają w życiu niezapomniane..” "And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away " "I jeśli pójdziesz Chcę z Tobą pójść. I jeśli umrzesz Chcę z Tobą umrzeć. Wziąć Twoją dłoń i odejść. " "są słowa które powiedziane raz nigdy już nie giną (...) są słowa które tną jak miecz, słowa które leczą każdą ranę..." "Bo co dzień tracisz coś co już nie wraca" 'Najważniejsze jest, by gdzieś istniało to, czym się żyło...' Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zacząć na nowo Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć. Nie szukam księcia z bajki - bo jemu zależy tylko na koronie. Nie szukam rycerza - bo w XXI w. go nie znajdę. Nie szukam pięknego narcyza - bo on kocha tylko siebie . Nie szukam sponsora - bo nie jestem dziwką. Nie szukam ideału - bo taki nie istnieje. _________________________ _________________________ _____ Pozdrawiam i liczę na was, bo mi zależy || ;( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
ZeliNa_ - bierz kochana, ale w zamiar rekompensaty proszę o częstsze bycie tutaj, bo dodałaś kilka opisów, które bardzo mi przypadły do gustu.
![]() ![]() idamage you - dziękuję za wyróżnienie, jeśli chodzi o opisy optymistyczne to może te dwa? ![]() & in this moment i am happy. / i w tym momencie jestem szczęśliwa. for once in my life i don't have to try to be h a p p y, now it just happens. / chociaż raz w życiu nie muszę się starać by być szczęśliwą, teraz po prostu jestem. CookieCrisp - najwspanialsza? gdzie tam. ale mimo wszystko dziękuję ![]() by the way, porwałam Ci kilka cudeniek. ![]() RóbCoChcesz - nie zaskarżę Cię, więc kradnij ile chcesz. ![]() ![]() ZAKLETA KSIEZNICZKA, Kasha17 - chciałabym, aby panie pojawiały się tutaj częściej.
![]() ![]() i mam ochotę krzyczeć, gryźć, kopać i płakać, kiedy każdego pi*przonego dnia posyłasz jej słodkie buziaki! - Dlaczego płaczesz? - Bo już dłużej tego nie zniosę. - Czego? - Tego, jak mnie olewa. - jak mogę sprawić, żebyś uśmiechała się tak codziennie? - po prostu bądź. głupia byłam, bo myślałam że chociaż przez sekundę będziesz tylko mój. sometimes people just need a second chance, because time wasn't ready for the first one. /czasami ludzie potrzebują drugiej szansy, ponieważ czas nie był gotowy na pierwszą./
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2009-10-26 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 -thank you very much
![]() idamageyou - dziękuję za wyróżnienie ale niestety nie jestem najlepsza w prośbach ![]() nastychick - dobrze, że wracasz, oczywiście pożyyczam opisy ![]() Kinderka, lovers2friends, Plotkaraa, chocapic, TiS, ouu, nydee, agatte, amozefrytkidotego, ldzlejdildz, dontgivemenames, Drift - buuu czujcie się okradzione, tylko nie dzwońcie pod 997 ;< ___________________ te słowa są toksyczne tak. mam głowę w chmurach jesteś każdą mą myślą
#2345 |
Zakorzenienie
|
-Nie mam dziewczyny - I co? -I czuję się taki samotny... Nie rób bałaganu w moim sercu... To dzień w którym wszystko jest na opak Nie zapominaj kto rządzi w naszym związku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Rozeznanie
|
Zbyt często słyszała, jak ludzie powtarzają, by nie tłumić uczuć,wyrażać emocje, uwolnić ból. Ona sama uważała, że tłumienie uczuć ma wiele zalet. Jeśli robi się to dostatecznie długo i dostatecznie głęboko,wkrótce przestaje się cokolwiek czuć. znasz to uczucie kiedy nie można zapomnieć ? kiedy nie można wyłączyć myśli ? Czasami mam już wszystkiego dość. Bezsilność, spowodowana szarą codziennością, budzi ukrytą wewnątrz mojej duszy agresję. Lecz na dźwięk sms'a czas zatrzymuje się. Gdy czytam kilka słów wystukanych w pośpiechu od niego na mojej twarzy pojawia się uśmiech. Może to i absurd. Szczerzyć zęby do ekraniku komórki. A jednak będę to robić nadal, byleby tylko on zechciał znów do mnie napisać. Myślę, że życie dzieli się na straszne i żałosne. To są dwie kategorie.Straszne to, no nie wiem, śmiertelne przypadki, niewidomi, kalectwo.Nie wiem jak sobie ludzie dają z tym radem radę, to zadziwiające. A żałosne są życia wszystkich pozostałych. Więc jeżeli jesteś żałosny,powinieneś być wdzięczny losowi, że jesteś żałosny, bo być żałosnym to wielkie szczęście. Tak wiele rzeczy powinnam Ci powiedzieć. Wyliczyć ile to razy o Tobie śniłam i ile razy nie mogłam przez Ciebie zasnąć. Udowodnić Ci, że mam uśmiech przeznaczony tylko dla Ciebie.. i spojrzenie takie też mam. Uparcie postanowiłam być twarda. Udało mi się. Ale być może jednak zrobiłam to wbrew sobie. Próbowałam od nazajutrz zapomnieć o nim i jakoś nie udawało mi się wymazać go z pamięci. Im bardziej starałam się nie pamiętać, tym silniej wracał w myślach, słowach, gestach. To jakiś absurd i to absurd do kwadratu! Jak on tak mógł! Mogła wyzwać go od najgorszych. Mogła Go spoliczkować. Mogła też milczeć.Wybrała to ostatnie. Byłam bezsilna, bezbronna. Nie miałam gdzie się schować. Nie miał mi kto pomóc. więc dlaczego nie mogę go dotknąć?
#2347 |
xoxo
|
Jeżeli nie zrozumiesz mego milczenia
Nigdy nie pojmiesz mych słów... jesteś moim najbardziej pożądanym obiektem, ostatnią deską ratunku której cholernie potrzebuję.. Gdy jesteś małą dziewczynką Twoje życie przypomina bajkę... Lecz gdy jesteś nastolatką zaczyna zamieniać się w koszmar. Żyj! Nie nadzieją, nie przeszłością, a teraźniejszością!
#2348 | ||
Zadomowienie
|
ten poszedł na opis na moim gg!
![]() Cytat:
a co do prośby, spróbuje... : powiedz, że będzie dobrze - na tyle głośno, dobitnie i pewnie bym ci uwierzyła. powiedz mi proszę. nic już nie będzie jak dawniej. ale czy to znaczy, że nie może być lepiej? zagubiona w setkach myśli i milionach nadziei... a ciebie wciąż nie ma. nie pragnę wiele... lecz widocznie więcej niż możesz mi dać... zapomniałam powiedzieć, że będę czekać na ciebie zawsze. 'nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie...' Szłam do łóżka z marzeniem, a budziłam się w rzeczywistości... bez ciebie. "Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma." starałam się kotek ![]() ![]() Cytat:
![]() i nawet gdy jest uczucie, a nie ma zaufania, to nie ma sensu... Miłość jest jak domek z kart... jedną z kart jest zaufanie. Jest fundamentem. Ty je wyjąłeś, a domek legł w gruzach. i jeśli sądziłeś, że mimo tego co przeszliśmy nie zasługuję na zaufanie... w moim sercu nie ma dla ciebie miejsca. Nic bardziej nie wzmacnia człowieka niż okazane mu zaufanie. Ty mi go nie okazałeś. Zaufania już nie ma, zniknęło i z życia, i ze słownika. Zniknąłeś ty z mojego serca. Starałam się ![]() ![]() ![]()
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-26 o 18:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
.
.. ... Pręgi na nadgarstkach, zbyt mocno chwytasz się życia.? ... .. .
#2350 |
Zadomowienie
|
CookieCrisp - dziękuje... ale ty wiesz, że jesteś lepsza ode mnie
![]() <3 RobCoChcesz - że ja? przez ciebie wymieniona?! przecież ja cie podziwiam ty moje słoneczko! ;* * * * nic już nie czuć.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-26 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję i wzajemnie ;* okradam! Cytat:
to cudownie ! ;D ; * Cytat:
ja też okradam ;D ; * Cytat:
oh, dziękuję ;* Ty też ! ____________________ I poczuła, że nie jest to rzeczywistość, w której chciałaby się budzić. Dziękuję za uśmiech.. pocieszył mnie nieco. Nikt nie wiedział, że ostatni raz za rękę trzymasz mnie.. w czasach, gdy szczęście budujemy na nieszczęściu </3
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Rozeznanie
|
-co mi zrobisz jak mnie znajdziesz? dasz mi buzi?
-tak -to jestem w szafie -Twój uśmiech wywołuje u mnie podejrzliwość -Twoja podejrzliwość wywołuje u mnie uśmiech chodź pokażę Ci świat w którym się zakochasz mój świat wiem, przyjdzie dzień, kiedy zacznę łapać sens a póki co robię co mogę, staram się nawet najlepsze ciastko przestaje smakować gdy ktoś cie do niego zmusza
#2353 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały skarby. ;*
___ Gdzieś w pośpiechu,chyba zapomniałeś że czekam na Ciebie w domu..po raz kolejny.. Jego platoniczny wzrok,na mojej twarzy. Upadam,wznosze się i cholera nie ważne że Twoja noga jest na moich plecach. Milczeć.To potrafisz najlepiej. Fortuna milionów,pieniądze w kształcie serc,błekitnooki miliarder posiadający je wszystkie. Awansowałeś na miłość mojego życia. Miłość w kratke,uczucia w paski,kłamstwa w wielkie koła,i to wszystko składa się razem. Widzisz w tym sens? Co to cholera? jakaś zabawa w chowanego? Serca nie schowasz pod stół. A jego oczy nie mówiły już jej nic,on milczał,a jej po raz pierwszy to odpowiadało. On brzydki,ona brzydka,kochali się brzydką miłością. Telefon milczy.I nie wiedzieć dlaczego wciąż patrze się w ekran. |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
CookieCrisp dziękuję za docenienie, bardzo mi miło
![]() always be yourself <3 ![]() -- 'W moim upadku do piekła znalazłam kawałek raju ' '(...) O nie!Co znowu wygadywałam? Spojrzał na mnie z czułością. -Powiedziałaś że mnie kochasz. - To już wiesz-przypomniałam mu spuszczając wzrok. -Ale zawsze było miło usłyszeć. Wtuliłam twarz w jego ramię. -Kocham cię.-szepnęłam -Jesteś całym moim życiem. ' '-Odwiedzę cię jutro w Copacabanie. -Nie przychodź jutro.Poczekaj parę dni.Nie ma nic trudniejszego od czekania.Muszę się z tym oswoić,poczuć,że jesteś ze mną,nawet jeśli nie ma cię w pobliżu' *Dr Foreman: Chłopak właśnie pisał sprawdzian z matematyki, kiedy nagle pojawiły się mdłości i dezorientacja. *Dr House: Właśnie tak matma działa na ludzi. Bo kiedy jestem z Tobą, nie ufam samej sobie... wygrane emocje dziura w sercu po Tobie ciągle się zwiększa. nie może nam sie nic już stac' Parszywy świat wyblakłych marzeń |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Rozeznanie
|
CookieCrisp mijjenka RobCoChcesz InnyWymiarx3
wiecie jak humor śnieżynce poprawić (; dziękuję ![]() Teraz już za późno.. Strupek rozdrapany.. Krew będzie lecieć.. Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie ogląda, jak jego ulubione role gra ktoś inny.. Marzenia to odpoczynek od słów.. Nic nie tworzy przyszłości tak jak marzenia.. Myślę, że powrót do przeszłości nie jest najlepszym wyjściem z tej sytuacji.. 'Łatwa' to zbyt duże słowo.. Ona była po prostu ciekawa ludzi.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________________ ile nieba w sobie widzimy? nie wiem skąd to masz, ale masz to wiesz. od pewnego czasu widzę ciebie, wiesz. jakby coraz częściej, chyba coś w tym jest. uczę się ciebie jak w szkole prymuska. pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli.
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
tak, kocham ten bieg,
choć dobrze wiem, że nie dogonię swych marzeń i nic się nie zdarzy, i zostanie tak jak jest. i choć czasem płaczę, tak sobie tłumaczę; nic się nie stanie, jest d o b r z e kochanie. rozpadam się na kawałki, kłębki, strzępki, niedopałki. Ty mnie zbierasz i z powrotem sklejasz, tyś mój klej, superglue, i love you.
![]() |
#2358 |
Raczkowanie
|
dontgivemenames - Uwielbiam!
![]() ![]() ![]() ___________ Żebyś nie zapomniał, jaka jestem zakazana. . . I dziś idąc ulicą do domu ze słuchawkami w uszach myśląc o tobie... minęłam dom! I to przez Ciebie skarbie, wiesz? <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zadomowienie
|
dontgivemenames <333333
I co z tego, że odległość... co z tego,że kogoś masz... co z tego, że w Twoich oczach jestem nikim... Znasz mnie. Nie poddam się. Kłopoty w krainie fałszywej nadziei. Mój świat by zaistnieć potrzebuje Ciebie. <3
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
MamCieGdzies , toriaa , blondii69 -
![]() ![]() __ To przychodzi na ciebie nieoczekiwanie, kiedy się najmniej spodziewasz - w największym rozgwarze zabawy lub gdy wieczorem ulica wracasz do domu, podczas rozmowy z kimś najbliższym lub gdy zamykasz za sobą drzwi pokoju; nagle zaczynasz rozumieć swoją samotność. Jak ręka spadająca bezwładnie po szczeblach drabiny... Jak tonący, który wie, że dna stopami nie dosięgnie... Obyś wtedy miał siłę uwierzyć, że nie jesteś sam. Po raz setny wsłuchujesz się w rytm tej piosenki. Po raz setny zastanawiasz się dlaczego podjęliście taką a nie inną decyzję. Ciągle mówisz, że odszedł, bo chciał. a może nie miał wyboru? może wiedział,że to co może Ci dać jest skrajnie nieodpowiedzialne. A on musi być odpowiedzialny rozumiesz? Odpowiedzialny za Ciebie i za siebie. jego odpowiedzialność to wiedza o tym, że nie może okazać Ci tej miłości. że nie jest w stanie w tym tkwić. chcę zapamiętać naszą znajomość taką jaką była, wcześniej, kiedy była najmocniejsza, najprawdziwsza.. nie chcę za kilkanaście lat wspominać tej przyjaźni przez pryzmat wzajemnego olewania się.. nie sądzę, żeby udało nam się kiedykolwiek odtworzyć to jak było, dlatego chyba lepiej to zamknąć, nie uważasz.? Jak film który się kończy a Ty się uśmiechasz, bo był naprawdę dobry.. Oglądanie dalszego ciągu mogłoby przynieść sytuacje którym bohaterowie nie podołają, pary się rozstaną, a ogólny wyraz filmu upadnie.. a przecież miał spory -bardzo dobry - kawałek akcji i ten kawałek warto zapamiętać. Uważam,że właśnie tak jest z nami, kończenie znajomości tak w praktyce jest trudne, prawda.? Tak przestać o kimś myśleć, kogoś wspominać,szczególnie, że tak wiele nas łączyło.. Ty nie wiesz jak wyglądało moje życie bez Ciebie. nie wiesz jak ciężko było przełknąć coś, cokolwiek bo przecież trzeba jeść, nie wiesz jak bardzo starałam się zaufać komuś, komukolwiek bo przecież trzeba kochać, nie wiesz jak bezsensownie zajmowałam się czymś, czymkolwiek bo przecież trzeba żyć. czasem obracam się i czuję w powietrzu twój zapach i nie mogę, ku.rwa,nie mogę nie wyrazić tego potwornego kure.wsko koszmarnego fizycznego bólu kure.wskiej tęsknoty za tobą. chyba jest mi źle w tym momencie. i będzie tak jeszcze przez najbliższych tysiąc momentów, a później się ogarnę i będę nadal robić swoje. no pewnie, przecież nic takiego się nie stało. przecież..
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-10-26 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Za ten papieros tuż po i za ten szampan tuż przed... za pocałunek w te noc i za stosunek w dzień...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Wtajemniczenie
|
wszystko co mi mówisz biorę kochany do serca
kupię ciebie teraz, bo potem cię zabraknieod bólu zmartwień by poznać, czym szczęście pachnie cztery ściany, pusty pokój wewnątrz serca samotnośćty znasz to uczucie pękniętego serca całe życie w nas ej, całe życie mam, wiem Toriaa-997 może poczekać; ) TiScatteroUnaFoto-bo to co piszesz po prostu mnie cholernie zachwyca, kurczę no! |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa dziekuje ; * pierwszy juz u mnie w opisie ![]() ![]() nie wiem, moze milosci nie ma. milosc to tylko dobra iluzja ... my thoughts you can't decode. Do you feel like a man when you push her around? -Cześć. . Wiem, że jest późno, tylko że... Co się z nami stało?
Nie wiem już kim jestem. Albo jak się tu znalazłam. Tęsknię za tym, kim byłam. Chcę mieć znowu dom. I prawdziwych przyjaciół. Taką przyjaźń, w jaką wierzyliśmy. Tęsknię za tym. I tęsknię za tobą. Chyba tęsknię za tym wszystkim. Czy to ma dla ciebie jakiś sens? -To ma największy sens na świecie. 4 lata temu wszystko wydawało się takie jasne, prawda? Zawojować świat, ocalić świat, żyć długo i szczęśliwie. -Jesteś szczęśliwa, ? -Czasami. Nie zawsze. A ty? -Nie. -Więc zapytam się o coś. Co cię uszczęśliwi? Twój wygląd, czy twój samochód, czy ludzie, których znasz? Pieniądze, sława, władza, czy osiągnięcia? Bo ja mam to wszystko i to... nie wystarcza. -Więc co wystarcza? -Chyba miłość. I to może być miłość do dziewczyny lub chłopaka lub do miejsca albo ścieżki życiowej, a nawet do rodziny. Ale gdzie ją znajdziesz to zależy od ciebie. Więc gdzie znajdziesz tą miłość, ?
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii, tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. mój romans stulecia dobiegł końca. królewicz nie wróci ... daj mi receptę na szczęście. znów wychodzimy żeby wrócić w tym poje.banym świecie zwykłych ludzi.
![]() |
#2365 |
Przyczajenie
|
![]() Mówisz, że chcesz mojego uśmiechu...
Daj powód Daj wiarę Zaufaj. Jeśli nikt nie może, Za mnie umrzeć, Niech nikt nie mówi mi, Jak mam żyć… podskoczysz mi kotq? ooo.! ![]() możesz mowie co chcesz ja i tak swoje wiem wyzwij znowu od szmat, uderz prosto w twarz nie zmienisz mnie nie dorwiesz mnie, nie zniszczysz mnie chce suka być jestem zła, złą, zlaaa. ![]() Przykro mi,ale jesteś skończony w moich oczach .! Jeśli mnie pokochasz zabiorę Cię do gwiazd. ![]() N i e n a w i d z ę, kiedy na mnie patrzysz. __________________ Jestem w Tobie i w Twojej głowie.<3
#2366 |
Przyczajenie
|
zdziwionego świata chłopca za te iskry roztańczone w jego oczach pokochałam go za mocno za odważnie pokochałam niebezpiecznie, nie uważnie <3 barwo ;o ![]() _________________________ ______ nie zmienimy już nic ... -,- w twoich oczach widzę coś czego nie mogę pojąć -,^ mistrz w udawaniu obojętności.. (brak weny) ... :x |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() starałam się. i cieszę się, że pomogłam... keeendy - cudownie... a te 2 pierwsze znajome.... jeden dodawałam, chyba cytat, nie? a drugi... hmm... skądś znam ![]() * * * choroba zwana obojętnością...
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-26 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
TiS, nydee, snowball, dontgivemenames, amozefrytkidotego, z innej bajki - <3
RobCoChcesz - cieszę się! ![]() InnyWymiarx3 - o matko! ja? dziękuję kochana. ;** _________________________ ______ `jeśli nie zrozumiesz mego milczenia, nigdy nie pojmiesz mych słów.. `raczej, każdy ma prawo marzyć inaczej, czuć ból, przywiązanie, miłość, smutek też inaczej. `nie zasłaniaj mi słońca! `koniec tego, wykończę Cię. `a ona po prostu miała tego wszystkiego dosyć, wiesz? przestała się przejmować, zaczęła tłumić w sobie wszystkie uczucia. ból, który zadawałeś jej coraz częściej.. na początku zabijał, ale nauczyła się z nim żyć. było ciężko, owszem. może nie jest jej lepiej, ale na pewno trochę łatwiej. `penerskie love story !
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-10-26 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
nieztejbajki - alez oczywiscie, ze musisz
![]() Toriaa - miło. ;** ouu - kurczę no, to sie ciesze ;D ;** -------------- taka pogoda nasilała jej tęsknotę. -bardzo chcialbym Ci pomóc ale nie wiem jak. -wystarczy ze będę mieć otworzone okno rozmowy z Tobą, a Ty od czasu do czasu będziesz pisał czy ze mną już ok i czy nie brakuje mi chusteczek.. - a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije, nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?.. - uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być. - dokładnie. -dlaczego już na mnie nie patrzysz?.. -bo każde spojrzenie w Twoje oczy jest powodem by Cie nadal kochać. Ona nie lubi porządku w szafie z ubraniami, nie lubi zamykać okna gdy pada deszcz, ona uwielbia się śpieszyć... Ona jest niepowtarzalna. Byłeś ubrana na niebiesko, kiedy uciekając przed swoim życiem, wpadłeś w moje .. chcę tylko wpleść palce w jego włosy , poczuć jego ciepło i przez chwilę być cholernie szczęśliwa.. bezustannie czekałam na kogoś, kto poda mi kredki, kiedy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będzie pyta, bo będzie wiedział. przejdzie ze mną na czerwonym świetle. w ostatniej chwili mi powie : - uważaj !, kałuża. nadąży za mną do autobusu. odpowie równo ze mną na jedno pytanie. będzie mnie słuchał, kiedy coś mówię. i uśmiechał się, kiedy będę na niego zła. |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz mi, dlaczego to jest kur.wa takie prawdziwe? xD
![]() Zabieram Ci to, bez gadania :P . .. ... Oglądam czasem nasze wspólne zdjęcia Widzę na nich siebie w Twych czułych objęciach.. ... .. .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.