Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 10:52   #2341
ankoro
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Na dzisiejszej fakturze nie mam braków.
Do zestawów z CT ( wiśniowego) przysyłają zamiast tuszu podkręcającego JET tusz z CT pogrubiający rzęsy czarny. Nie wiem co na to klientki.Mówić im czy liczyć ,że nie zauważą.
Stary 2009-12-02, 12:07   #2342
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A ja już zupełnie z innej beczki.
Co było nagrodą z krzyżówki 41? bo się pogubiłam.
Wydawało mi się, że Jet Femme, a dzisiaj dostałam Spotlight... a to było chyba w 43 i do niej listy zwycięzców jeszcze nie ma...
ja też dostałam Spotlight
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 12:23   #2343
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
ja też dostałam Spotlight
heheh no proszę To ciekawe co będzie w krzyzówce 43 :p
A swoją drogą.. jakiś taki nietrwały ten zapach . Myślałam, że jak jest droższy to dłużej będzie pachniał...
Stary 2009-12-02, 12:28   #2344
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
A swoją drogą.. jakiś taki nietrwały ten zapach . Myślałam, że jak jest droższy to dłużej będzie pachniał...
Moim zdaniem faktycznie jest nietrwały... Żadnej mojej klientce się niepodoba ten zapach, znajomym też nie, ja od czasu do czasu troszkę się nim popryskam, ale lubię stosowac go do środka żelazka (wtedy ubrania ładnie pachną) i spryskuję wnętrze odkurzacza- w ten sposób zapach tej wody wydaje się o niebo ładniejszy niż na skórze.
Stary 2009-12-02, 12:37   #2345
renia0809
Wtajemniczenie

może gdyby to była woda perfumowana, a nie toaletowa... jednak podobnie po katalogowej cenie spodziewałam się czegoś więcej...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz

Edytowane przez renia0809
Czas edycji: 2009-12-02 o 12:38
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 12:46   #2346
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
ale lubię stosowac go do środka żelazka (wtedy ubrania ładnie pachną) i spryskuję wnętrze odkurzacza- w ten sposób zapach tej wody wydaje się o niebo ładniejszy niż na skórze.
Nie wpadlabym na to, żeby wody toaletowej za w sumie sporo kasy używac do żelazka albo odkurzacza Mi Spotlight nie podchodzi, ale biorę mamie TŻta na gwiazdkę, bo jej się podobal a mogę wziąć za free za Avonki

Eh, wczoraj kurier mi podjechał z paczką jak nikogo nie było, szczęście że nie zostawił pod bramą albo u sąsiadów. Teraz jednak muszę latać za wszystkim i jeździć za tą paczką, bo nie wiem dokładnie dokąd pojechała... Mam nadzieje, że dziś się wyjasni bo to nie dla mnie paczuszka była
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 12:49   #2347
malka
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem faktycznie jest nietrwały... Żadnej mojej klientce się niepodoba ten zapach, znajomym też nie, ja od czasu do czasu troszkę się nim popryskam, ale lubię stosowac go do środka żelazka (wtedy ubrania ładnie pachną) i spryskuję wnętrze odkurzacza- w ten sposób zapach tej wody wydaje się o niebo ładniejszy niż na skórze.

Mnie osobiście się nawet spodobał, ale nie na tyle, żeby go nabyć Za to dziewczyny pytają do dziś czy bedzie jeszcze taka oferta z biżu za taką cenę (ja już nie pamietam, ale chyba z racji zbyt wysokiej katalogowo wg mnie ceny puściłam ja po kosztach)
malka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 12:54   #2348
Dagusiac
Zakorzenienie

Dziewczyny zamawiała któraś szczotkę z włosia naturalnego? W poprzednim zamówieniu był brak a na następne czekam i chyba się wścieknę jak jej nie będzie!
Stary 2009-12-02, 13:04   #2349
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiała któraś szczotkę z włosia naturalnego? W poprzednim zamówieniu był brak a na następne czekam i chyba się wścieknę jak jej nie będzie!
Ona już jest.
Ale przyznam szczerze, ze się zawiodłam... Poza estetyką opakowania i puszystością włosów nie ma żadnych pozytywów, zreszta opisząc o puszystosci mam na mysli elektryzowanie się włosów. Moim subiektywnym zdaniem to przez ten plastik między włosiem. Nie rozumiem po co taka mieszanka?? Albo chce kupić szczotke sztuczną (uzywam ich od lat z Avonu) albo naturalną. Nabylam i zostałam nabita w butelkę, bo wszelkie szczotki z nat włosia jakie miałam wcześniej nie miały dłuższych bolców z plastiku. I nie pamiętam kiedy ostatnio po czesaniu elektryzowały mi sie włosy, ale chyba w podstawówce w czasie balu choinkowego jak pozyczyłam od kolezanki pomarańczową plastikowa szczoteczkę całą z plastiku. Wiec i nazwa i cena zbija z tropu, ja nieczesto na coś narzekam, ale dla tej szczotki - WIELKIE ROZCZAROWANIE
Stary 2009-12-02, 13:07   #2350
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
W 17/2009 JUŻ PRZYCHODZI
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:07   #2351
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Ona już jest.
Ale przyznam szczerze, ze się zawiodłam... Poza estetyką opakowania i puszystością włosów nie ma żadnych pozytywów, zreszta opisząc o puszystosci mam na mysli elektryzowanie się włosów. Moim subiektywnym zdaniem to przez ten plastik między włosiem. Nie rozumiem po co taka mieszanka?? Albo chce kupić szczotke sztuczną (uzywam ich od lat z Avonu) albo naturalną. Nabylam i zostałam nabita w butelkę, bo wszelkie szczotki z nat włosia jakie miałam wcześniej nie miały dłuższych bolców z plastiku. I nie pamiętam kiedy ostatnio po czesaniu elektryzowały mi sie włosy, ale chyba w podstawówce w czasie balu choinkowego jak pozyczyłam od kolezanki pomarańczową plastikowa szczoteczkę całą z plastiku. Wiec i nazwa i cena zbija z tropu, ja nieczesto na coś narzekam, ale dla tej szczotki - WIELKIE ROZCZAROWANIE
Moja stara szczotka też ma te plastikowe bolce owinięte naturalnym włosiem, u mnie te z samego włosia nie zdają egzaminu, bo po umyciu mam zawsze mocno poplątane włosy i nie dawały sobie rady. Zmartwiłas mnie natomiast tym elektryzowaniem
Stary 2009-12-02, 13:12   #2352
malka
Rozeznanie

Cytat:
Moja stara szczotka też ma te plastikowe bolce owinięte naturalnym włosiem, u mnie te z samego włosia nie zdają egzaminu, bo po umyciu mam zawsze mocno poplątane włosy i nie dawały sobie rady. Zmartwiłas mnie natomiast tym elektryzowaniem
Coś Chińczyk nie popracował nad rozkładem elektrostatycznym w tej szczotce. Ale włosy mam gęste i zdrowe bardzo, a po uczesaniu się nią wygladałam jak Chopin po koncercie Fakt - nie używam niczego bez spłukiwania, może Ty jak czymś obciązysz włosy, to bedzie ok.

Zreszta owiniete bolce to nie to samo co krótsze bolce naturalne obok dłuzszych plastikowych. Ja tutaj dopatruje się tego efektu elektyzowania, bo fizyka nie jest mi obca Jak dobrze, ze nikt nie zamówił tej szczoty oprócz mnie

AAAA, zapomnialam napisać Byłam dziś w instytucji publicznej, wielce nielubianej przez większość społeczeństwa (zresztą przez tę niechęc juz w tej branży nie pracuję), zaproponowałam U by Ungaro dla niej za 60zł iiiii.... Mam zamówienie na 3 sztuki. Zarobek zerowy, ale i tak nie sprzedałabym tej wody drozej A tak - blizej do AC, Liderce cos z tego wpadnie z prowizji, a ja bede miała bliżej też do wyższego upustu w k17

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-12-02 o 13:24
Stary 2009-12-02, 13:27   #2353
olla74
Zakorzenienie

Dziewczynki. Pilne. czy u was tez jest problem ze spłata karta Avon na stronie AVONU. Bo do dzis mam termin i jak chcę zatwierdzic to wyskakuje komunikat"Aktoryzacja negatywna. prosze skontaktowac się z bankiem" Czy jeszce ktos tak ma?
To juz kolejny raz jak tak się dzieje, poprzednio telefon nic nie wyjaśnił. Dzieki z góry.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:33   #2354
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Dziewczynki. Pilne. czy u was tez jest problem ze spłata karta Avon na stronie AVONU. Bo do dzis mam termin i jak chcę zatwierdzic to wyskakuje komunikat"Aktoryzacja negatywna. prosze skontaktowac się z bankiem" Czy jeszce ktos tak ma?
To juz kolejny raz jak tak się dzieje, poprzednio telefon nic nie wyjaśnił. Dzieki z góry.
To problem ze stroną Avonu a nie bakiem. Też tak miałam. Na drugi dzien już wszystko chodziło.
Jeśli masz termin podany na fakturze na dzisiaj to nic się nie stanie jak jutro wyslesz. Gdzieś słyszałam, że oni podają termin i tak parę dni do przodu tak, aby jak ktos wpłaca na poczcie czy w banku to na ten właściwy termin doszło
Sprytnie i działa
Stary 2009-12-02, 13:59   #2355
kasiamagda23
Raczkowanie

Cytat:
ja czekam od 3 terminu katalogu 15/2009...
jak w 17 nie przyjdą to dzwonię, ze już jej nie chce...!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 14:05   #2356
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
ja czekam od 3 terminu katalogu 15/2009...
jak w 17 nie przyjdą to dzwonię, ze już jej nie chce...!
Spoko, przyjdą.
Stary 2009-12-02, 14:05   #2357
malka
Rozeznanie

Cytat:
Gdzieś słyszałam, że oni podają termin i tak parę dni do przodu tak, aby jak ktos wpłaca na poczcie czy w banku to na ten właściwy termin doszło
Sprytnie i działa

Żaden tu spryt nie działa Avon podaje wszystkim termin płatności jako 17 dzień od wystawienia fv. A w umowie każda z nas podpisała, że jest 21 dni na zapłacenie, więc jesteśmy 4 dni do przodu.
Już o tym pisałam, ale teraz napiszę jeszcze raz, żeby nie było niepotrzebnych postów w stylu: dziś składam zamówienie i dziś wpłacam - czy mi spakują paczkę? TAK, spakują.
Podam moze od razu przykład, żeby było prosciej liczyc te dni.
TERMIN PŁATNOŚCI 01.12 - to jest 17 dzień
liczę sobie 18, 19, 20, 21 - wypada 5 grudnia jako ostatni dzień zapłaty.
Wniosek: 21.12. zrealizują mi zamówienie, 22.12 już nie - wtedy wchodzę w tzw. "kredyty", chyba, że przelałam avonowi kase dzień wcześniej; wtedy zaksięgują mi ją 22.12 ok 9 rano na koncie i paczka będzie spakowana.
Mam nadzieję, że napisałam to na tyle czytelnie, że unikniemy czytania pytań w stylu czy paczka będzie czy nie będzie
Stary 2009-12-02, 14:11   #2358
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Nie wpadlabym na to, żeby wody toaletowej za w sumie sporo kasy używac do żelazka albo odkurzacza Mi Spotlight nie podchodzi, ale biorę mamie TŻta na gwiazdkę, bo jej się podobal a mogę wziąć za free za Avonki
Ja też za taką kase nie używałabym tej wody do takich rzeczy, ale dostałam ją w prezencie za duże zamówienie, nikt jej nie chciał, nikomu ten zapach nie odpowiadał (nie będę komus wpychac ją jako prezent, skoro nikt nie polubił tego zapachu), to zatrzymałam ją sobie- od czasu do czasu pryskam się nią i czasami używam jej w innych celach,dla ładnego zapachu.
Stary 2009-12-02, 14:16   #2359
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Żaden tu spryt nie działa Avon podaje wszystkim termin płatności jako 17 dzień od wystawienia fv. A w umowie każda z nas podpisała, że jest 21 dni na zapłacenie, więc jesteśmy 4 dni do przodu.
No własnie ot o chodziło tylko nie pamiętałam dokładnie.
Dlatego nie ma się co stresować.
Stary 2009-12-02, 14:30   #2360
83evelinka
Zadomowienie

Teraz zmienie temat.

Jestem ciekawa dlaczego Avon wycofuje z oferty korektor cellulitu z Anew? Miałam na ten produkt klientki,a i sama lubiłam go używać, bo dał efekty. Szkoda, ech..
Stary 2009-12-02, 14:36   #2361
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ciekawa dlaczego Avon wycofuje z oferty korektor cellulitu z Anew? Miałam na ten produkt klientki,a i sama lubiłam go używać, bo dał efekty. Szkoda, ech..
Mi średnio dawał. Już wolę ten krem antycellulitowy, bo skóra jest gładka i napięta(po tym z Anew nie widziałam innych objawów, a cena wyższa).
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:50   #2362
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Teraz zmienie temat.

A może poprostu zmienią opakowanie, delikatnie formułę i za pare katalogów wejdzie znowu.. To jest ich znany i ceniony produkt i wątpie żeby tak całkowicie z niego zrezygnowali.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:00   #2363
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
A może poprostu zmienią opakowanie, delikatnie formułę i za pare katalogów wejdzie znowu.. To jest ich znany i ceniony produkt i wątpie żeby tak całkowicie z niego zrezygnowali.
Też tak sądzę to ich sposób na wprowadzanie nowości
Ja ubolewam, że wycofali moją ukochaną waniliową serię naturalsów, tez miałam na nią dużo klientek. Na szczęście teraz były więc zrobiłam zapasy Kokos-papaja też wycofali a był boski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 15:18   #2364
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Pisałam kiedyś, że klient zamówił ten zegarek i bardzo nam się podobał, a potem ktoś wspominał o zbyt długiej bransolecie. Dopytałam zainteresowanego i potwierdził, że musiał ją skracać, ale kosztowało go to u zegarmistrza tylko 7 zł i nadal jest z zegarka zadowolony, więc może dobrze, że Twój TŻ się uparł

Też proszę dobrą duszyczkę, bo rozesłałbym zanim skończy się możliwość zamawiania z 17, bo zbyt tego dużo, żeby przepisywać.
TŻ ma chude nadgarstki, podobnie jak ja, więc skracanie bransoletek to u nas norma

Cytat:
Czekam na nią już 2 katalogi
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:29   #2365
milenka27
Raczkowanie

Dziewczyny co bedzie w 17 za 7 zł do kupienia????
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:39   #2366
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie, jest duże prawdopodobieństwo że powróci ten korektor w nowej wersji... szkoda że niektóre inne fajne produkty nie wracają do katalogów.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co bedzie w 17 za 7 zł do kupienia????
najprawdopodobniej krem przeciwzmarszczkowy Anew (jakis nowy).
Stary 2009-12-02, 15:58   #2367
aqqA
Rozeznanie

http://www.avon-forum.ru/4images/cat...t_id=5&page=11
I na stronie wczesniej jest 1 zdjęcie.

Heidi! Pierwsze real foto.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:04   #2368
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
http://www.avon-forum.ru/4images/cat...t_id=5&page=11
I na stronie wczesniej jest 1 zdjęcie.

Heidi! Pierwsze real foto.
Jejć jesteś boska :P chyba upewniłam się tylko, że zamówie sobie czerwoniutką :P
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:15   #2369
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wiadomo coś na temat kalendarzy na 2010 rok?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:18   #2370
sylwunia9898
Raczkowanie

witam jestem tu nowa jestem konsultantka i mam pytanie wspominalyscie cos o krzyzówkach co to za krzyzówki??
sylwunia9898 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości