|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
|
|
|
|
#2343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra dziewuszki uciekam spac bo jutro o 6 pobudka trzymajcie za mnie kciuki zebym przezyła ten dzień
|
|
|
#2344 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jeste, jest
Ale wole facetów Chyba nie będzie mnie stać na paczkę, chyba, że się zrzucicie ze mną Cytat:
Mam 165cm i 62kgCytat:
Także nie wiem czy się zdecyduję![]() pewnie za parę ![]() Cytat:
A co do mieszkań to my też to przerabialiśmy parę mies. temu i to była masakra.. W naszej dzielnicy chcieli za kawalerkę ponad 1000zł odstępnego- o centrum nie wspomnę... Trzymam kciuki Cytat:
Moje wymarzone są mniej więcej takie: http://www.goldrun.pl/obraczka,nr,695.html#GoldRun z tym, że środek byl matowy. A podobno mat się ściera.. Tnz nie podobno bo miałam mat na pierścionku i już go nie ma... Ale jeśli będzie objęty gwarancją to się zdecydujemy No i nie poszłam spać Załatwiam interesy
|
||||
|
|
|
#2345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapisz sobie na liscie ślubnym zakupów notes Ja też miałam sen, że nikt nie tańczył, wszyscy siedzieli na dworzu, a ja na naszym pierwszy tańcu byłam w łazience Cytat:
)Noooom
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zadomowienie
|
2,5
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teściowa najwyzej mnie pogoni Jak Tza kiedyś podbierałam, to powiedział, że za kilka lat to ja będę się wstydziła a nie on, czyli luzik 0 mogę to wziać na klatę![]() Piękne te Twoje obrączki z linka Uwielbiam temat obrączek
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i oczywiście trzymam ![]() Cytat:
A obrączki bardzo ładne Lanai ja też chcę bez żadnych brylancików ![]() A no i oczywiście gratuluję rocznicy ![]() My niedługo mamy 3 rocznicę, i wszystko wskazuje na to, że spędzimy ją osobno. Pierwszy raz
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-03-21 o 23:03 |
||
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już nie chcę o tym śnić - nie ma). Nie było w tym śnie koscioła ale mieliśmy obrączki na palcach, z tym, że każdy inną. M. miał taką wieeelką a la Wiśniewski i czaszką budziłam się zapłakana Za drugim razem ślub był Na dworze, w sumie chyba na cmentarzu i TŻ poszedł do jakiejś stodoły ale ja tego nie widziałam bo byłam na grobie u taty. Jak wrócilam to ktos mi powiedzial, że TZ poszedł na sianko z jakas laską.. Ja tam poszłam a on siedział z kumplem pijany na maxa... Obudziłam się zaplakana DZIĘKUJĘ BARDZO ZA TAKIE SNY Przez jakiś czas zastanawialam się, czy chcę ślubu i wesela![]() Ale Ty powinnaś się wstydzic |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie sny
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kooocham ten temat.. Ale tylko witryny Bo tak 2 razy w tyg wchodzić do tych samych salonów to bylaby przesada |
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś miałam jeszcze lepszy. Jak 15 min przed ślubem weszlam do swojego pokoju w którym był totalny bałagan i się zorientowałam, ze nie mam makijazu ślubnego. Latałam jak poparzona, sprzątałam, upychałam wszystko po szafkach i jakimś cudem dotarla do mnei kosmetyczka jak TZet stal juz pod bramą. Udało im się mnie ogarnąć, chć byłam w totalnej panice. Wychodze z pokoju, Tzet czeka... patrzy sie na mnie i brecht
on się odwraca, a ma mega dziurę w krokuNiestety, nie wiem co się działo dalej
|
#2353 |
|
Rozeznanie
|
Wstydzę się... ale... mam usprawiedliwienie
Bo ja gdzieś na wizażu przeczytałam, że ktoś tak właśnie robił z tym zapisywaniem ile kto dał w kopercie Ale wstydzę się- przyznaję- jest mi wstyd
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać Dziewczyny, bo jutro do pracy ![]() Zostało mi jeszcze tylko 6 dni pracujących na stażu Dobranoc
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz już na pewno idę Interesy załatwione TŻ czeka i grzeje wyrko Do jutra moje ulubione Panny Młode |
|
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
Justi ja nie wiem, takie już fazy mam
ostatnio śniło mi się, że były już ostatnie dni przed slubem, a TZet do mnie przyjeżdza z fotką swojego taty i mówi, że on tak ma zamiar się ubrać na nasz ślub. "Teściu" miał na sobie jakiś smieszny sweter z przed 20 lat, jakieś żarówiaste skarpetki itd. I ja prosiłam TŻa, żeby namówił go chociaż na koszulę nie wiem skąd mi się to wzięlo, bo nigdy nie widziałam go dziwnie ubranego![]() Dzisiaj w nocy np. podobno gzwizdałam przez sen
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spać, bo już padam na twarz
![]() Dobranoc Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-03-21 o 23:27 |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrynkowe drzewo do usług
a sen przedni nie wiedzieliśmy ile Ci dac ale juz wiemy i masz 100zl ![]() ja nie wiem o co chodzi z tymi snami , każda ma jakiś dramatyczny, młdy sie upija, nikt się nie bawi itp. miejmy nadzieje, że w realu bedzie na odwrót ![]() zobaczylismy dzis wszystkie odcinki usta usta, Tż sie spodobal to oglądałam z nim mimo że już widziałam, ach to poswiecenie ![]() dobra koleżanki, spadam bo jeszcze mi zasnie dobranoc
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my we wtorek mieliśmy z Tż 3,5
|
|
|
|
|
#2360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do zaliczki to nie chodzilo mi o wysokość tylko o to,ze musicie zaplacic za wesele nie pozniej niz przed polnoca zazwyczaj placi sie dzien po i dlatego tak napisalam.ja tez zbytnio nie martwie sie,ze jak cos bedziemy placic 3 tys bo pozniej bedzie mniej do zaplaty chociaz;pCytat:
Cytat:
ej, podoba mi sie moj av, nie sadzicie,ze jest na wypasie? ![]() puzzle prawie ułożone teraz musze jeszcze cosik luknac i nynu
|
||||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam załamkę
![]() Znowu mam nocna zmianę i jestem tak zmęczona, że ledwo co kompa obsługuję ... Obraz mi się rozmazuje, literki uciekaja, powieki mam coraz cieżejsze ![]() chyba oprę głowę o szafke i tak zasne na chwileczkę. Gdyby nie ten napad, to bym sie chociaż przespała trochę ![]() ![]() ![]() Tak mi źle tak mi źle, tak mi szaro
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj ide pierwszy dzien po dluuuuuuuuuuuugim zwolnieniu do roboty ehhh a tak mi sie nie chce ![]() dla potrzebujacych dzisiaj do pozniej bejbe
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
jest zaje.bisty
![]() Cytat:
Laski!! Pobuuudkaaa!! Nie wiem jaka pogoda ale zaraz zobacze... Jest bardzo ciepło i przyjemnie, cisnienie okolo 1000hpa, deszczu nie będzie! ![]() Ja zaraz idę do szkoły a Wy się nie rozgadujcie za bardzo Wiem, ze i tak nie posłuchacie miłego dnia |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Na razie muszę się do końca obudzić, a potem jestem już z Wami do samej 15
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie pochmurno względnie cieplo... zaraz se kawkę zrobię
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam Was od wczoraj i sny ślubne mnie rozbroiły
Co do obrączek, to my jeszcze nic nie przymierzaliśmy, ani nawet wzorów nie przeglądaliśmy. Przyjdzie czas ![]() Jeeejuuu...Jak mi się dziś nic nie chce
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
u nas sloneczko wychodzi zaraz sobie okno otworze
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!!
weekend przeminął, w szkole. objadłam się pączkami, bo mama zrobiła sobie tłusty czwartek :P a od dzisiaj zaczęłam biegać. Oj jak ciężko było
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Pozazdrościć Słonka, ale może i u mnie się pojawi
![]() Cytat:
Podziwiam za to bieganie Wstać rano i biegać...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Wczoraj byli znajomi, pogadaliśmy trochę o ślubie i oczywiście mój mózg przetworzył wszystko w nocy
(bo mam taki stres, że dzieci siostry mojego TŻ dadzą taki popis, że im nogi z pupek chyba powyrywam
) bo do tego czasu nikt nie zatańczył ani razu. No to poszłam do nich i musiałam pokazać im umowę bo oni powiedzieli, że nie wiedzą co mają grać

Mam 165cm i 62kg
a narazie nie stać nas na kuono czegoś porządnego
Ale jeśli będzie objęty gwarancją to się zdecydujemy
Jak Tza kiedyś podbierałam, to powiedział, że za kilka lat to ja będę się wstydziła a nie on, czyli luzik 0 mogę to wziać na klatę

Za drugim razem ślub był

idę spać Dziewczyny, bo jutro do pracy
Perfect Housewife