|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
dzięki
coś mi dzisiaj nauka nie idzie, ale może ze względu na pogodę - piękne słońce i ciepełko Za to byłam dziś w końcu u lekarza, dostałam antybiotyk i dowiedziałam się, że możliwe, że będę miała usuwane migdałki... Może to i dobrze i problemy mi się skończą, ale sama nie wiem
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
Lovebird to i ja życzę powodzenia !
A ja się także melduję. U nas żadnych nowości. Żyjemy w zdrówku i w deszczu za oknami. Mało spacerków. Ewentualnie mam pytanie kto ukradł słońce ![]() |
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie dziewczyny mam takie pytanie i może ktoś tutaj zna odpowiedź
czy policjant może pobierać dodatek za rozłąkę w czasie przebywania na szkoleniu policyjnym ? Wiem, że żołnierze mogą
|
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
. Kobieto Oficera - filmy w 5D super sprawa Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:22 |
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie.... dawno mnie tu nie było, ale sesja pożerała każdą chwilę. A jeśli nie, to dopóki wszystkiego nie zaliczyłam nie miałam głowy do forum...
I niestety moja sielanka się skończyła. TŻowi cofnęli urlop, chociaż od tygodnia na nim już był, i wysłali na jakiś durny kurs. A na miejscu ma odświeżenie wspomnień z Zetki Ale cóż. I siedzę sama całymi dniami znowu... ![]() Ale w poniedziałek planuję imprezę Dla uczczenia tak wyczekiwanego końca sesji... chyba najcięższej do tej pory
|
#2346 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie tak Bambi, to była Podróż do wnętrza ziemi
Jak Twoje wrażenia po seansie 5D?...i minął kolejny dzień urlopu: wieczór z siostrą i TŻ, jakaś knajpa, mega jedzenie i kino. Przyjemny dzień Poza tym zaczeliśmy przygotowania do kolejnego tygodnia mojego urlopu, który wybiorę pod koniec lipca. Jak dobrze pójdzie może uda nam się jakiś wyjazd wykombinować...ale nie zapeszam ![]() arabeska, gratuluje pomyślnie zakończonej sesji |
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, libelle, specjalnie wstałam wcześniej, żeby się pouczyć, zanim TŻ przyjedzie/po niego pojadę
Co do słońca, to u mnie w środę i czwartek było bardzo ładne, więc zapraszam Chociaż dzisiaj jest już trochę gorzej, zapowiadali burze, ale nie wiadomo - ta sama prognoza mówiła, że przez cały tydzień będzie padać, a w sumie tylko w poniedziałek tak naprawdę padało ![]() arabeska, zazdroszczę końca sesji, ja się jeszcze 2 tygodnie pomęczę, potem ewentualne poprawki
|
#2348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze 2 tygodnie? Oj to długo strasznie. A my myślałyśmy z dziewczynami z grupy, że to budownictwo ostatnie kończy sesję. W opolu na pewno ostatnie, uniwerek kończył sesję, kiedy my zaczynaliśmy.... a gdzie Ty studiujesz lovebird? I nareszcie mam wakacje!!! A od sierpnia praktyki w firmie budowlanej..
Szczęśliwa mężatka! Edytowane przez arabeska007 Czas edycji: 2011-07-08 o 10:19 |
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wpadłam na moment, żeby sprawdzić TŻ-owi pociągi, bo po 10 wyszedł z jednostki, ale dopiero o 12:30 ma następny pociąg... Nic, przynajmniej zdążę coś jeszcze powtórzyć
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2011-07-08 o 10:48 |
|
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
Kobieto Oficera moje wrazenia tylko in plus
Bardzo fajna zabawa i chociaz jak na taki krotki seans kosztuje to kasy, ale fajna zabawa, frajda itp.
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:22 |
|
|
|
#2351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A poza tym to chce mi sie spać. Ta pogoda za oknem jest zwariowana, a pewnie i ciśnienie wariuje razem z nią
-Załóż płaszcz,udajemy żołnierzy -Dobrze,w razie czego powiem.. -Udajemy głupich żołnierzy,chodź.' Geralt i Jaskier Edytowane przez Freya16 Czas edycji: 2011-07-08 o 12:37 |
|
|
|
|
#2352 |
|
Raczkowanie
|
witam, dłuuuugo mnie nie było na forum, siedziałam na klubie,chociaż i tam nieczęsto ostatnio, ale już po sesji i wróciłam do żywych schabów.
niestety nie nadrobie forum bo by mi to dłuuuugo zajęło ![]() ale już teraz będę wchodzić i przychodzić regularnie. widze nowe osoby, więc witam ![]()
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
pidzi, miło Cię znów tutaj widzieć
Kolejnej zazdroszczę skończenia sesji, mi, jak pisałam, jeszcze 2 tygodnie zostały Właśnie weszłam na kompa, żeby się trochę pouczyć, póki TŻ śpi Freya, to córcia się ucieszy, fajnie
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no moja sesja w tym roku trwała miesiąc i 5 dni, tragedia poprostu...
|
|
|
#2355 |
|
BAN stały
|
siemka, wlasnie mam szkolenie w moprze i mowia, ze najgorszy maz to policjant i wojskowy, cos w tym jest, kolezana ma meza plicjanta i nie ma lekko, wladciwie to do kitu, ale Mama pracuje z generalem i on jest spoko, wiec chyba nie ma reguly, ale napewno wieksze ryzyko i zagrozenie jest. ogolnie lipa na maxa. wspolczuje Wam, bez obrazy. wszedzie w mediach i na szkoleniach na jakich bylam mowia, ze policjant i wojskowy to maz najgorszy. mialam wujka policjanta, na szczescie go nie widuje, nigdy go nie lubilam.
|
|
|
|
#2356 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tam po grillu ? Jak pogoda ?? U nas dziś przepięknie, bezchmurnie niebo ale po wczorajszych burzach i zapowiadanych na jutro odwołali lot TŻta Cytat:
Jak nic pójdzie do wojska, będzie szkoliła żołnierzy z czołgania ma to opanowane w małym paluszku a no i jeszcze przechodzenie pod przeszkodami na czworaka ![]() Ja także zazdroszczę wszystkim wyjazdów gdziekolwiek ![]() Cytat:
Nie wiem jak reszta, ale mój jest
PRZEKOCHANY I CUDOWNY I NIE ZAMIENIŁABYM GO NA ŻADNEGO INNEGO |
|||
|
|
|
#2357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja też... ![]()
|
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:23 |
|
|
|
#2359 |
|
BAN stały
|
Bambi19 nie napisalam tego po zlosci, na kazdym szkoleniu dot. rodziny i dzieci mowia nam jak mantre, ze to najgorsi mezowie, poza tym w mediach tez jest na nich ciagla nagonka, ostatnio w Tvn Style w programie ,,Miasto kobiet''. jak juz pisalam Mama pracuje z generalem i on jest spoko, ale kolezanka co ma meza policjanta ma przerabane lagodnie mowiac i wcale nie ma tego czegos w sobie, ten jej maz tez nie jest samodzielny, wrecz przeciwnie pasozyt jakich malo, do tego pije tanie piwo. ona jest ulegla i mu ustepuje, ale wiadomo, ze nie zawsze tak jest i nie kazda tak ma.
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sorka ale "TV Style" czy "Miasto kobiet" to żadna wyrocznia a jacy są mężczyźni mundurowi to chyba my kobiety mundurowych wiemy najlepiej . My mamy inaczej niż twoja koleżanka. Jesteśmy zadowolone i dumne z tym kim są nasi faceci. A to co słyszysz na swoich szkoleniach to czysty stereotyp który może i mówi ale o jakiś wyjątkach a nie ogóle...
No kobietki u nas dziś prognozy sprawdziły się w 100% więc chyba słuszna była wczorajsza decyzja o odwołaniu lotu choć i tak żal jest bo widoki byłyby booooskie.... ciekawe na kiedy ustawią nam następny lot... |
|
|
|
|
#2361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poważnie, to może i z naszym "kochanym MONem" nie jest lekko, o czym się niestety często przekonuję, ale jakoś dajemy radę. Jak mawiała moja babcia : "Cierp ciało jak żeś chciało" Hehe Milej niedzielki Kochane!
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potem TŻ do nas przyszedł i sobie wszyscy razem siedzieliśmy ![]() A Wasz lot będzie musiał poczekać na następną okazję... Ode mnie TŻ pojechał, zostałam znów sama, ale pocieszam się myślą, że jak się za te dwa tygodnie zobaczymy, to będzie już miał urlop i spędzimy ze sobą duuużo czasu
|
|
#2363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. To tak a propos stereotypów
|
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam na fotkach te szaszłyczki
tylko mi ochoty narobiłaś ![]() U nas wczoraj nieźle grzmiało a jak już popadało zrobiło się tak parno, że nie było czym oddychać. Do tego mało wyspana jestem, bo moja niunia kochana coś nie mogła spać w nocy tż wyjechał z samego rana i znowu czekamy weekendu My urlop zaczynamy pod koniec sierpnia ale najbardziej cieszy mnie to, że trwają cały miesiąc ![]() |
|
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
No i się zaczęło
. TŻ właśnie kompletuje brakujące dokumenty do wylotu . I cofną mu urlop . A potem nie będzie go przez pół roku, nie licząc kursów przygotowawczych. Boże Narodzenie bez niego
|
#2366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jest jakiś plus tego, że jedzie na zimę, bo zimą tam jest dużo spokojniej. Chociaż pewnie nie pocieszyłoby Cię za bardzo to, co ktokolwiek by tu napisał. Znajdź sobie jakieś zajęcie na wieczory zimowe, im więcej tym lepiej... Ja siedziałam sama w domu i wariowałam...3maj się ![]()
|
|
#2367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A kiedy Twój TŻ wyjeżdża? I te dwie pociechy o których mówisz na pewno zajmą Ci czas i uprzyjemnią znacznie A sork ale nie wiem, jakiego stopnia jest Twój TŻ?
|
|
#2369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jest nas dużo-samotnych... Dasz radę, zobaczysz. Ja też sama znowu siedzę, bo mój na jakimś durnym kursie we Wro ![]() Mam zamiar go odwiedzić, tzn jakąś niespodziankę mu zrobić w przyszłym tygodniu, tyle że w ogóle nie znam miasta i nie bardzo się orientuję, gdzie jest jednostka, w której jest
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

coś mi dzisiaj nauka nie idzie, ale może ze względu na pogodę - piękne słońce i ciepełko

tylko mi ochoty narobiłaś
. TŻ właśnie kompletuje brakujące dokumenty do wylotu
. A potem nie będzie go przez pół roku, nie licząc kursów przygotowawczych. Boże Narodzenie bez niego