|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
NieidealnaJa & myCh & inquiring & uwielbiaj & abunee & Margaretta_1 & happyend & Kinderka13 & nienaruszona & xsxs & bajkowa & Malinowa Girl & Zaczarowana xdd & dreams_x33& LoveYourEyes & min4zn_ban & Toogether93 & Abstrakcyjnaa & poprostuAsiss & z innej bajki & keeendy & _ZaagubiOna_ & _Panna_Migotka_ & dontgivemenames. - moje najwspanialsze talenty <3 ![]() ___ masz rację idź i powiedz, że wcale jej nie kochasz, ale nie licz na to, że wyjdzie z tego cało. - zostaw! - co mam zostawić?! - moje serce! po co do niego wszedłeś, a teraz zadajesz mu rany ?! myśl, że jesteś dla mnie nikim i, że wcale nie tęsknię za Tobą nocami. ' czasem widzę to, czego wcale nie chcę zobaczyć. ' pocałuj mnie w szyję, następnie w policzek i zbliżaj się do ust. ale nie! nigdy nie całuj mnie w usta. wychodząc wieczorem z domu, trzasnęłam drzwiami tak jak najmocniej potrafiłam. rano wróciłam inna, mniej naiwna, ale to tylko na jeden dzień. bo jutro wytrzeźwieję. będę sobie wmawiać, że nie całujesz mnie w usta tylko dla tego, że mam na nich czerwoną, połyskującą pomadkę, której nie chcesz rozmazać.
im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie Edytowane przez impresion Czas edycji: 2010-04-23 o 22:53 |
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, no bez kitu <3 . też mam tu swoje pierniczki, istnieje nasz świat i wizażowa miłosc. cirii jesteś moim pierniczkiem . ; D * * * * *
nie potrafię zapamiętac 10 słówek na niemiecki. a każdy twój dotyk, gest, słowo znam na pamięc. Seni seviyorum ! [ turecki: kocham Cię ] Tu me manques [ francuski: tęsknie za tobą ] मैं तुमसे प्यार करता [ hindi: kocham Cię ]
|
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
I was intelligent. But education ruined me
(ang.Byłem inteligentny. ale edukacja zrujnowała mnie) ![]() |
|
|
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
To nie miłość a silne więzy. Hej chłopcze, pamiętasz mnie jeszcze? Jestesmy razem. grise - pierniczku
|
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła .
Bo to, co jest ważne chowam w sercu. Księżniczka ze słuchawkami w uszach , zawsze pogrążona w swoim świecie rapu . xd W wielkim tłumie być zawsze tą ostatnią . Ciebie nigdy , nigdy , nigdy , nigdy nie zapomnę ! . Miłość zbudujemy razem < 3 -Kocham Cię ! -Cooo ?! -W googlach sobie wpisz , jak nie rozumiesz .! Zacząć na nowo, hardcorowo, przykładowo.
|
#2346 |
|
Przyczajenie
|
Obroń moje serce przed obojętnością...
Na wiosnę spójrz, na wiosnę w sercu mym. Dosyć ciemnych chwil i dosyć długich zim... Nie pozwól mi oddalić się, zapomnieć... Dlatego nie chcę, by nigdy więcej, przypadkiem trafił ktoś w moje serce... Nie umiem napisać, jak ciebie kocham. Lękam się ckliwej poetyczności... Oprócz ust, rąk bezsilnych nic ci dać nie mogę... (...)raz jeszcze z ust Twych słyszeć imię moje! Raz jeszcze tylko!... ...gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia... Zatrzymaj mnie, nie daj mi odejść! Twój cień widzę w ludzkich oczach, nawet gdy nie ma cię koło mnie... Wciąż w naszych sercach pełno starych ran, widocznie niepisane było nam...
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Impresion -
Martusssia - masz cudowne opisy wiec kradnę jeden na podpis Czuję się jak niechciana lalka rzucona na dno szafy A na jej grobie widnieje tabliczka z napisem 'umarła z tęsknoty' Wspomnienia z Tobą schowam do pudełka po butach z napisem 'nie dotykać' Zagryzając wargi na Twój widok Gdy nie ma Cie przy mnie pożeram czekoladę tonami Nie wytrzymała tego napięcia A moje uczucia wiszą wyprane, przypięte klamerkami do sznurka ___________ Zimna kuchenna podłoga i gorący kubek kawy. Dzień się ledwo zaczął, a ja już się nim znudziłam. (Martusssia) |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa, nawet nie wiesz, jaką mi radość sprawiłaś
![]() Jestem bezmyślna, okrutna i wciąż poobijana. Udziela rad, sprawia, że wszyscy są szczęśliwi. Ale jakoś sama sobie pomóc nie umie. Trzeba upaść po stokroć, żeby nauczyć się wstawać. Chcę tańczyć na Twojej skórze zupełnie, jak na deskach sceny.
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, tak, zostaniemy przyjaciółmi.
Chętnie wtulam się w Twoją mięciutką bluzę, zarzucaną mi na ramiona podczas naszych wieczornych spacerów. Aniołowie skaczą na bungee, chodzą w trampkach i kochają Nirvanę. Dla nas nawet hardcore to mało. xD Odkąd pamiętam w domu zawsze była muzyka. Na szpulach, kasetach, na winylowych płytach. |
|
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
ruda <3
Tak.. Myślę, że teraz będzie dobrze.. Przeszłość.. Coś co się nie wydarzyło.. Istniało tylko w moich wspomnieniach.. - Nie wierzę.. - Jak w bajce, co..? Wierzę w spalenie notatek, w spalenie ich na popiół, w spalenie co do jednej.. Powiedz, co czujesz, gdy mnie nie ma..? I dawne widowisko zacznie się od nowa.. Jestem w kościele, następuje chwila ciszy po słowach księdza, że to jest czas na osobistą modlitwę.. Dookoła ludzie się modlą.. A ja się czuję beznadziejnie.. Nie wiem, co Mu powiedzieć.. Gadam głupoty: "Dziękuję za udany dzień", "Czy Ty istniejesz naprawdę..?". Dobrze, że mnie nie słyszał.. Dobrze, że miał zajętą linię.. |
|
|
|
#2352 |
|
Rozeznanie
|
-O czym myślisz.? -O życiu. - I co wymyśliłaś.? - Że zaje*iste jest. - Niedawno mówiłaś co innego. - Niedawno nie było jego. <3 wstając z łóżka z niechęcią do wszystkiego, rozpoczynasz kolejny dzień, pełen absurdalnych rozczarowań. każdy jeszcze bardziej pusty i beznamiętny, niż poprzedni. -Jak się trzymasz? - Dobrze, dobrze. z po chwili wybuchła płaczem.. 'poczuła SZCZĘŚCIE - czyste, proste szczęście, gdy ją obejmował, gdy przytulał ją do siebie, gdy gładził jej włosy. '
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
grise - Twoja? na zawsze. będę trzymać kciuki za egzaminy.pokaż, że masz serce tam gdzie inni widzą cycki mów, mów.. miły mów. tak pięknie kłamiesz wszystko się codziennie zmienia Twoje imię na mych ustach owinięta we wszystkie Twoje obietnice
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
|
mogę mieć to, co chce, pier.doląc was wszystkich. potrafię świecić w każdej ciemności, ale pragnę światła, które on przynosi. mogę kochać tak mocno, że wszystko inne to nic. byłby mój dobrze to wiem. jeden motyw zepsuł wszystko. nie chce, żeby wspomnienia mnie zabiły. mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie. nie wracać, nie czuć nic i nic nie wiedzieć. spod nóg mi znika świat. patrz jak znika tak.
|
#2355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest tak dobrze mieć cię obok... Coś w mojej głowie mówi mi że moje marzenie nigdy się nie spełni. Muszę iść z wysoko podniesioną głową Wznieśmy swoje ręce do nieba Przez ciebie tracę oddech Nienawidzę tego
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju ;* To zaszczyt dla mnie być w takim gronie;* Dziękuje pięknie;* Słucha mojego milczenia i moich łez .
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
impresion - Aa! <3
Kiedy do mnie mówisz mów małymi literami,
dużymi mów tylko słowa związane z naszą miłością. |
|
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
snem było życie, dopóki ty nie pojawiłeś się wtedy w nim. pocałuj mnie. chcę poczuć się jak w niebie, jakbyś to robił pierwszy raz. chce ciągle słyszeć, że kochasz mnie. uczucie jest pułapką tłumaczy kolejny dzień. bez ciebie nie mam nic. i bez ciebie nie chce nic. ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic. albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że ukryjesz wszystko nawet miłość. ty i cała twoja reszta. nie dla mnie.
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
kocham Cię i szanuję, choć tego nie okazuję, miłość nie jest reklamą.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 |
|
Zadomowienie
|
MyCh , MrsUnfabulous , happyend , _patrysiowa - połykam Was w całości
, moje słońca. <3limitowanaa - będę czekać! więc wracaj szybciutko : *.Guziki xD - zaniedbałaś nas, perełko . impresion - uwielbiam Cię! ![]() ______________ i nawet nie wiesz jak wspaniale byłoby nazywać się tą 'twoją'. <3 chcę Cię więcej i więcej , choć wiem , że tak naprawdę to nie mogę Cię mieć nawet w kawałeczku. uciekaj. no już. wypad z mojego serca! - patrz! Ona ma coca-colę na cyckach! - ale mi się pić chce.. ![]() ( autentyczna rozmowa moich kolegów o mnie kiedy miałam napis na środku bluzki coca-cola. )
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-24 o 11:11 |
|
|
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
A Lolka jak zwykle o mnie pamięta
Rób co najlepiej Ci wychodzi. Psychodela, psychodeliczny styl . My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim. I was so busy pretending to be busy./ Byłam taka zajęta udając zajętą. I thrust my knife into his heart, and now I had to turn it./ wbiłam mu nóż w serce, a teraz musiałam go przekręcić. Though he had two hearts instead of two lungs./ Jakby miał dwa serca zamiast dwóch płuc. You think a broken heart itches or tickles?/ Myślisz że złamane serce swędzi albo łaskocze?
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
<3
____________ 'jedną ideę ochronię własnym ciałem. 'samotność działa coraz silniej. wspomnienia są, jak balsam dla rąk. 'u nielicznych wzbudzam ekstazę. 'i śmiech niekiedy może być nauką. wszyscy to zauważyli. jak mój humor jest bardzo zależny od Ciebie. kiedy jesteś smutny, albo się pokłócimy, ja jestem na skraju załamania nerwowego. i tylko Ty możesz mi pomóc. a kiedy Ciebie rozpiera szczęście, ja też jestem szczęśliwa, jak nikt inny na świecie. wiesz.. to było coś tak bardzo dziwnego. bo wiem, że zrobiłabym dla niego wszystko. umarłabym dla niego.
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
sandereq - pewnie, że możesz
![]() czarnaalbk, impresion (okradłam), poprostuAsiss (okradłam) - bardzo mi miło ![]() BrillanteAstro5, ciiri, CukrowaPanna, czekoladowe szczescie, dreams_x33, Istotka z Bajki, Kaaate90, kasienka19900, keeendy, Martusssia, mia_44, min4zn_ban, patrysiowa_, poziomkowa_nuta, uusiaa, _ZaagubiOna_ - okradłam ![]() _________________________
Gdzieś między chmurami, na pewno jest Nasze szczęście. Chciała tylko pokazać, że potrafi kochać. Ona? Mała dziewczynka, która ma wielkie marzenia. Nigdy się nie skarżyła. Wolała, by zawsze było bezproblemowo. Zagubiona w fikcyjnej miłość pośród kłamstw.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-24 o 11:38 |
|
|
|
#2364 |
|
Przyczajenie
|
cześc dziewczyny .
wiem , że to nie jest wątek z prośbami . ale pilnie potrzebuję czegoś o żyletce (chodzi mi o ciecie) prosze nie bądzcie złe , że tutaj Was proszę. ale to na prawdę pilne.
|
|
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały. Przepraszam, że nie wymieniam ale jestem troche stron do tyłu i nie chce kogoś pominąc ;*
_________________________ __________________ Kropka...! A Ty postawiłeś przecinek...! ^. po słonecznej stronie tęczy.^ -Dlaczego wyjadasz mi frytki nie możesz se kupić? - Nie jestem głodny. - Jak nie jesteś głodny to zostaw te frytki!A jak jesteś to se kup. - Widzisz co te żarcie robi ci z mózgu? Po za tą bułką i frytkami świat dla ciebie nie istnieje! Spotyka nas tylko to, co jesteśmy w stanie znieść. (Gladiator)
|
#2366 |
|
Rozeznanie
|
Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna. / Czesław Miłosz And it’s too late, maybe you’ve changed. | I jest za późno, może się zmieniłeś. This isn't where we intended to be. We had it all, you believed in me, I believed in you. | To nie tak miało być. Mieliśmy wszystko, wierzyłeś we mnie, a ja w Ciebie. Deep in my heart I'm concealing things, that I'm longing to say. | Skrywam głęboko w sercu to, co chciałabym powiedzieć. Scared to confess what I'm feeling. Frightened you'll slip away. | Boję się przyznać do tego co czuję. Przerażona, że odejdziesz. Why are you at my side ? How can I be any use to you now ? | Dlaczego jesteś u mojego boku ? Do czego Ci jeszcze jestem potrzebna ? marikab
bierz, bierz. ![]() uwielbiaj me9so3horny Mrs Unfabulous BananowaBrazylijka _Panna_Migotka_ Toogether93 m4dziar4 misjaaaa z innej bajki panna miodowa keeendy 3martyna3 agrr blondii69 _mandarynka DorotaComa ruda wiewióra kamisha Plotkaraaa CukrowaPanna grise Kinderka13 Kochanaa dontgivemenames Wreeednia Little Ballerina agattee 96LadyPoziomka96 nydee lall bananowalaska always be yourself Magari91 chocapic Drift Frizz 12stonka papergirl rOzunia caroline060 suve hoe TwojaKokaina nastychick abunee *_midnight_ rebellious I live in Hollywood DarkWoman caroline2324 aisuru sharlen babycham lula_ Xadei My Own Performance RealGirl89 Martusia1992 uwierzwsiebie dontlookdown* and ciiri ![]() My tu rządzimy Diablice. * ruszcie swoje szanowne tyłeczki i pokazać się na opisowym.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-04-24 o 13:16 |
|
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
najlepsze ! ; *
grise, latin, marikab, me9so3horny, BananowaBrazylijka, m4dziar4, misjaaaa, z innej bajki, _mandarynka, ruda wiewióra kamisha, CukrowaPanna, 96LadyPoziomka96 nydee, chocapic, Drift, Frizz, papergirl, abunee w Twoich oczach nie ma zła ;* daje nam szczęście, ale też często nas niszczy. zbuduj mi normalność . `Wszystko co doskonałe, dojrzewa powoli ;* to Ci pa na pożegnanie. nie wracaj. nie wrócę. nie potrzebuję Cię. wiem, że dobrze kłamię.
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
No witam
ciiri & NieidealnaJa - dziękuje że pamiętacie ![]() Miliony niewypowiedzianych słów zamkniętych w zakamarkach podświadomości , kaleczące od środka niczym niewidzialny dotyk samotności...
Za zasłoną utkaną z tysiąca sprzeczności skryte niespełnione marzenia próbujące się wydostać przekupując handlarza snów... Nauczyłam się że tydzień ma 7 dni , godzina 60 min , że niebo jest niebieskie a trawa zielona , że wzajemna miłość nie istnieje... Gdzieś pomiędzy chodnikiem słów a krawężnikiem myśli przechadza się nadzieja...
|
#2369 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale czad , dziękuje marikab- nie pamiętam dnia żebym ja cie nie okradła ![]() _________________
Światło właściwe puszcza do nas oczko. Fatum i tym razem nie pozwoliło nam o sobie zapomnieć. Czasem go nienawidzę. Jednak innym razem dochodzę do zaskakujących wniosków. Czy to mozliwe że sie do niego w jakiś sposób przywiązałam? Wiesz... na pozór jest to jak wzór kartograficznej matematyki, niezrozumiały dla nikogo. Lecz gdy przeanalizujemy dokładnie liczby i znaki , będziemy pewni że to jest jasne! Fatum ma taki odcień, szaro-brunatny. Z jednej strony niezrozumiałe z innej proste, zasłużyliśmy lub nie. Nie wiemy kiedy i gdzie nas dosięgnie, ale oczekujemy jego przyjścia. Czekamy choć nie wiemy na co. Fatum zbliża nas do osoby w środku i cienia w lustrze. W takiej chwili jak ta , mam wielką ochotę spakować moje rany cieknące do kartona, owinąć w myśl słowa. Pójść na poczte, rozejrzeć się tajemniczo i zostawić pakunek pod stołem, aby kiedyś idealny mężczyzna wręczył mi je opatrzona i z uśmiechem. widzisz, wolnośc to takie małe stworzonko
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
Jak pięknie jest umierać między gołębiami,
szum białych piór, tak blisko chmur, a w dole mur i miasto z kominami. * Jak pięknie jest umierać między gołębiami, do nieba krok, do słońca skok, a w dole mrok grzesznicy z grzesznicami. * Miłość ma chłodne dłonie * W niczym nie jest Tobie tak dobrze jak w niczym * Jedna miłość by pięknie się żyło Ważna jest jakość nie ważna jest ilość . * Nie mogę kochać Cię aż do końca. * Kocham Ciebie, bo wracasz Ty mi wiosnę złotą * Dziwna rzecz taka amnezja. Jakby odpowiedzieć na pytanie, którego się nie zna. * Nie stać nas nawet na serca palpitacje
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

] 

pierniczku

, moje słońca. <3
więc wracaj szybciutko : *.
.