|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
O tak. tak. Czułam aż Twój oddech na plecach, toteż nic nie podjadałam. I grzeszki były nie dla mnie w obecności śledczego
|
#2342 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
Pare dni mnie nie było, a tu takie rewelacyjne fotki wkładacie, coś pięknego i motywującego!! Ja odnotowałam dziś wagę 59,1- schudłam w równe 14 dni-3,9 kg. Jestem bardzo zadowolona i czuję się świetnie. Ale dziś dałam w czachę, przesadziłam z jedzeniem. Mój jadłospis: omlet na słodko,makrela wędzona, ryba smażona z warzywami na parze, nutella light ( z 2 łyżek mleka w proszku+ odrobina mleka), rybka z pomidorami, serek wiejski z sałatką. Za dużo chyba... ![]() Kupiłam dziś serki homo made by Tesco- naturalne, jest napisane, że zawartość tłuszczu wynosi 3%. Można? ![]() |
|
|
|
#2344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie piekne zmiany ...szczególnie widac po udach ![]() Gratulacje i tylko pozazdroscic ze tak szybciutko Ci poszło.
|
|
#2345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I wcale mi sie nie wydaje, zebys zjadla za duzo, raczej w normie ![]() Spac mi sie chce a nie uczyc i w dodatku caly czas tutaj siedze
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To kiedy się spotykamy? I gdzie? Knajpy odpadają, bo nie ma żadnej dukanowej (hmmm dobry pomysł), zostaje kawka lub herbatka ze słodzikiem lub bez Fajnie poznać warszawskie dukanki. Stare jak ja i młode
Dukan od 17.01.2010 (71,8 kg) 159cm I faza - spadek 3 kg, 28.05 (54,8)-17 kg. Cel osiągnięty III FAZA od 3.06 24.02 60,1 Edytowane przez Dorota5 Czas edycji: 2010-05-24 o 22:52 |
|
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Lajo juz napisalam wczesniej....ograniczenie ejdzenia nic mi nie daje bo zrobilam to juz 5 lat temu...wiec musialam zmienic swoje odzywianie niestety
moj chlopak prze ztydzien nie poje chleba i waga zaraz mu spada....a ja jedzac tak samo zaczelam juz tyc
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#2348 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2010-05-24 o 22:54 |
|
|
|
|
#2349 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór i dobranoc
padam z nóg, robię śledztwo, dostałam kopniaka od samego Dukana hi hi reszta szczegółów jutro |
|
|
|
#2351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech, byle do przodu, jutro planuję zrobić leczo z kurczakiem |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super pomysł. W Powsinie dawno nie byłam i nie wiem jak to tam wygląda technicznie. Rozumiem, że w grę wchodzi piątkowe popołudnie, sobota lub niedziela. Fajnie byłoby, żeby wypadły akurat dni z warzywkami. Co Wy na to? I kto chętny oprócz Emilii i mnie?
|
|
#2354 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem za! ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Wreszcie bym spróbowała tego cuda od kogoś. ![]() |
|
|
|
|
#2355 |
|
Przyczajenie
|
Ja też staram się od kilku dni....dobrze się czuje..nic mnie nie boli....ale nie wiem co dalej.....pozdrawiam serdecznie...Iwonka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dukanowy zlot czarownic i wszystkie zgrabne
|
|||
|
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny szybkie pytanie- czy ogórki kiszone można jeść?Wydaje mi się, że nie, ale chciałam się upewnić...
|
|
|
|
#2358 |
|
404 Not Found
|
Można, ale nie za wiele, bo są słone.
|
|
|
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
Emilia 25 - zebra to jedyny dietetyczny slodycz jaki mi wychodzi, wiec chetnie zrobie wiecej
jak komus wychodzi sernik to ja chetnie sprobuje
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2361 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
To będzie chyba jeden z najdłuższych i najbardziej zacytowanych komentarzy, ale koniecznie chcę podziękować każdej z Was za mile i naprawdę budujące słowa.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuuuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Umarłam i jestem w niebie!!! ![]() Cytat:
)Dziękuję Dziękuj ę Cytat:
Tobie też się uda ![]() Cytat:
Dziękuję za komplementCytat:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ Eyyyych!!! Bosiuuuniu, ile wspaniałych komentarzy od Was dostałam. Kochane jesteście Dziękuję Wam, że jesteście. Naprawdę Wasze wsparcie mi więcej pomogło niż zapewne niejedna wizyta u dietetyka. Zawsze można liczyć na Waszą pomoc. Myślałam, że mi się nie uda wrócić do figury sprzed 14 lat a jednak... i na dodatek żadne cuda, tylko fakty! Dobrze mi z Wami.... Z wypiekami na twarzy z emocji żegnam się dzisiaj z Wami... Do jutra przy kawusi.... Dobranoc
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2010-05-24 o 23:53 |
||||||||
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
ja rownierz sie przyłaczam do gratulacji , strasznie zazdroszcze tak swietbych efektow , ja dzi s zjadłam niewiele bo i czasu mało , ale jutro wolne wiec planuja porządnie 5 posiłkow
a oto i moj plan sniad. sledzie z jakjkiem na twardzo w iogurcie z musztarda 2 sniad. kefir 0% oczywiscie obiad piers kurczaka w sosie jogurtowo cytrynowym podwiecz. mufinki dukanowe kolacja - wiesniak ze szczypiorkiem mam nadzieje ze nie za duzo ? 13.05-60kg ![]() jest-57kg ![]() 1 czerwca MUSI BYĆ BDZIE 48KG ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- 1 czerwca musi byc 55kg |
|
|
|
#2363 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a właściwie styk Woli i Śródmieścia ja jak najbardziej Cytat:
ale o knajpce myślę nadal, choć to daleka przyszłość, najpierw się jako seksuolog muszę dorobić na tyle, żeby mnie było na tę knajpę stać a to potrwa Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2364 | ||
|
Zadomowienie
|
Ohh przynajmniej Ty mnie rozumiesz!
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkie Dukanki!
Nie było mnie na forum od 8 części. Nie mam zbytnio czasu tu zaglądać bo piszę licencjat. Zajrzałam dziś jednak, by się pochwalić że schudłam 9 kg mimo, że po drodze byłam na 2 weselach i święta były i chyba ze 3 imprezy urodzinowe (na imprezach jadłam to co podali, bo nie wypada usiąść i powiedzieć że się nic nie zje bo jest się na diecie) + wiele innych odstępstw. Uff... Wreszcie wszyscy w około zauważyli, że schudłam To bardzo motywuje do dalszej walki o 55 kg na wskaźniku wagi Na szczęście teraz mam już z górki ![]() Niedawne spostrzeżenie: Dukan przyspiesza przemianę materii. Dowód: Po zjedzeniu czegoś niedozwolonego (np. pizzy) najpóźniej po godzinie lecę do wc. Chyba mój organizm odzwyczaił się już od tłuszczy i węglowodanów i nie potrafi już tyle odłożyć z nich tłuszczyku w tkankach, więc większość po prostu wydala...
|
#2366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kefir bym zastąpiła jakimiś jakami na twardo albo rybą puszkowaną i byłoby super Z mojego punktu widzenia rzecz jasna, może jeszcze ktoś się wypowie.Ja znowu mam spadek -0,4 kg, i na wadze 48,2 kg
Edytowane przez Ayu Czas edycji: 2010-05-25 o 08:17 |
|
|
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Witam
I od razu prosze o baty, bo nie lubie sie umartwiac a wczoraj nagrzeszyłam Wczoraj miałam strasznie zalatany dzien i czasowo nie wyrobiłam sie tak jak planowałam. Były imieninki mamy i wypadało cos przygotowac. A że wróciłam ok 19 do domu, to najszybszym rozwiązaniem był deser lodowy. Zrobilam galaretke, pokroiłam owoce (brzoskwinie i anannasy z puszki), ubiłam śmietane i zabrałam sie za nakladanie tego do pucharków. na kociec jeszcze tego wszystkeido wrzuciąłm rodzynki i polałam czekolada!! I gdy to wszystko było gotowe, to juz nie chciało mi sie robic czegoś dla mnie no i rzuciłam sie na te lody A teraz jestem na siebie wściekla
|
|
#2368 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() No i sie ekipa zbiera. ![]() Dzień dobry Wszystkim! Ja już na posterunku . Dzis mam troszkę luzu, także będę do Was zaglądać.
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Ehh,jak Ty to robisz. Ja po wczorajszym dniu P +0,4 kg na wadze
Zaczynam się zniechęcać a od dzisiaj PW więc na pewno spadków nie zobaczę
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
dzisiaj drugi dzień diety... Macie wieksze doświadczenie, powiedźcie czy dobrze zaczynam: herbata z cytryną 2 jogurty naturalne (bakoma) serek wiejski 3 jajka na twardo połtora litra wody co o tym sądzicie? dzisiaj zaczęłam dzień od herbaty z cytryną i jajka na twardo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

wiesz że śledziłam Twój podpis
szczerze gratuluję 

27 lipca 2013
dukanowy zlot czarownic

)

A teraz jestem na siebie wściekla
Zaczynam się zniechęcać a od dzisiaj PW więc na pewno spadków nie zobaczę