My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 21:41   #2341
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
no przeciez dostane bialej goraczki jak zobacze negatywny wynik

no chyba nie troche gebe darlam

a to ladnie kolege zalatwilas

dla takiej laski to on pewnie zawsze znajdzie czas!

pewnie juz wypilas czy masz jeszcze?

sledzik

u mnie byl R,ale szybko sie zmyl bo zmeczony ja nadal nie wiem jak to traktowac nic jeszcze nie ustalaismy
Będzie dobrze i tak masz myśleć

No właśnie mam jeszcze I chyba go dzisiaj nie wypiję, zostawię na jutro

Hmm to nie prościej zapytać ? Ja bym zapytała na Twoim miejscu, chyba lepiej mieć jasną sytuację Ale na moje oko to wszystko zmierza w dobrym kierunku
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 21:43   #2342
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Zgolisz włosy ? No oszalała

No to ładnie się tam musiało dziać , jak aż sąsiedzi protestowali Chyba sobie nie pospali zbytnio
Ty uderzyłaś w szafkę, a ja gdzieś tam przy zmianie pozycji uderzyłam K z kolanka

No zadzwoniłabym , ale on wiecznie zapracowany i wieszNie da rady mi ulżyć póki co Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać, na niego warto czekać
No wracam, już się martwiłam o siebie

No sama, czekałam na Ciebie i Cię nie było, więc sama wychlałam Mam jeszcze tyskacza ,wpadaj podzielę się Ale byśmy się nawaliły

No chyba faktycznie musiał mnie zaspokoić No ale co się dziwić, to jest mistrz w swoim fachu i tylko on umie mnie zaspokoić na tak długi czas

A co zamierzasz ćwiczyć od jutra ?Kurna mi się tak nie chce ,ciężko mi się zmobilizować :/ A w sumie to teraz nawet nie mam czasu podrapać się po dupie, nie mówiąc o ćwiczeniach
Odkurzyłam i wykąpałam psa, te podłogi chyba sobie dzisiaj odpuszczę ,bo psina lata z mokrymi łapami po całym mieszkaniu, dostała strasznej głupawki po tych kąpielach

Zaraz i ja skoczę sobie do wanny Na kolację zjadłam śledzika z łyżką majonezu i dwoma kromkami chlebka
zacznę od 8 minute i skakanki
ja też za bardzo czasu nie mam ale muszę trochę tego czasu wygospodarować
nasza psina też głupieje po kąpieli
nie cierpię śledzi
Cytat:
no przeciez dostane bialej goraczki jak zobacze negatywny wynik

no chyba nie troche gebe darlam

a to ladnie kolege zalatwilas

dla takiej laski to on pewnie zawsze znajdzie czas!

pewnie juz wypilas czy masz jeszcze?

sledzik

u mnie byl R,ale szybko sie zmyl bo zmeczony ja nadal nie wiem jak to traktowac nic jeszcze nie ustalaismy
no jak to jak masz go traktować? to Twój facet i tyle w temacie ale i tak powinniście o tym pogadać

Tż pojechał do pracy na nockę więc ja się zabieram za pokazywanie dupy na czacie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 21:52   #2343
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze i tak masz myśleć

No właśnie mam jeszcze I chyba go dzisiaj nie wypiję, zostawię na jutro

Hmm to nie prościej zapytać ? Ja bym zapytała na Twoim miejscu, chyba lepiej mieć jasną sytuację Ale na moje oko to wszystko zmierza w dobrym kierunku
nie zostawiaj zaraz bede!

moze i racja,zobaczymy w czwartek,bo wczoraj tak niby w zartach gadali z kolega ,ktory wyjezdza bo jego dziewczyna wyjedzza na studia do innego mista i on za nia,a R powiedzial,ze on nigdy za dziewczyna nie wyjedzie a zwiazki na odleglosc to nie dla mnie niby traktuje mnie powaznie,moje zdjecia pokazuje znajmoym za co dostal oje*ke bo ja nie pokazuje! ale jak tak chce to bede na lewo i prawo pokazywac i sie przekonamy

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
nie cierpię śledzi

no jak to jak masz go traktować? to Twój facet i tyle w temacie ale i tak powinniście o tym pogadać

Tż pojechał do pracy na nockę więc ja się zabieram za pokazywanie dupy na czacie
czy ja wiem!

serio?
Stary 2010-07-12, 21:55   #2344
irbiska
Raczkowanie

Pijaki! Ale sama też bym się chętnie uraczyła Desperadosem albo Strongiem, a tu pustka w lodówce
Nadziejo ładnie to tak sąsiadom spać nie dawać? na przeprosiny powinnaś im stopery do uszu kupić
W to bardzo mocno wierzę
Chociaż się nieraz jeszcze sparzę
I z niejedną ścianą zderzę
Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę
Chce żeby wiara i emocje brały górę
irbiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 21:56   #2345
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irbiska Pokaż wiadomość
Pijaki! Ale sama też bym się chętnie uraczyła Desperadosem albo Strongiem, a tu pustka w lodówce
Nadziejo ładnie to tak sąsiadom spać nie dawać? na przeprosiny powinnaś im stopery do uszu kupić
u mnie tez cinko

ehe jasne co najwyzej wyzuta gume moga dostac
Stary 2010-07-12, 22:10   #2346
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

moze i racja,zobaczymy w czwartek,bo wczoraj tak niby w zartach gadali z kolega ,ktory wyjezdza bo jego dziewczyna wyjedzza na studia do innego mista i on za nia,a R powiedzial,ze on nigdy za dziewczyna nie wyjedzie a zwiazki na odleglosc to nie dla mnie niby traktuje mnie powaznie,moje zdjecia pokazuje znajmoym za co dostal oje*ke bo ja nie pokazuje! ale jak tak chce to bede na lewo i prawo pokazywac i sie przekonamy

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

czy ja wiem!

serio?
no to na bank traktuje Cię jak dziewczynę jak się Tobą chwali
no na bank Tż by mnie chyba zabił gdybym tyłek pokazywała ale chociaż byłabym milionerką
Stary 2010-07-12, 22:27   #2347
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie cierpię śledzi

No to trzymam kciuki za Twoją wytrwałość w takim razie

To chyba każdy psinek ma taki świrunek

A ja lubię Tzn nie za często, ale raz na jakiś czas są wporzo

Hhaah no to zbijaj tam fortunę

Cytat:

czy ja wiem!

serio?
Kurna tak mówisz o tym piwie i skończy się to tak , że zaraz pójdę do lodówki i je wychlam

No to w żartach mówił , czy na poważnie ? JAk się tak Tobą chwali wśród znajomych, to na pewno traktuje Cię poważnie

Cytat:
Napisane przez irbiska Pokaż wiadomość
No to jak się zaopatrujesz ?

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z piesem I nie wiem, co począć ze sobą i chyba zaraz pójdę spać
Stary 2010-07-12, 22:47   #2348
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no to na bank traktuje Cię jak dziewczynę jak się Tobą chwali
no na bank Tż by mnie chyba zabił gdybym tyłek pokazywała ale chociaż byłabym milionerką
a jakby tak sama sobie minete trzaskac jak tamten co se sam loda robi?!
Cytat:
No to trzymam kciuki za Twoją wytrwałość w takim razie

To chyba każdy psinek ma taki świrunek

A ja lubię Tzn nie za często, ale raz na jakiś czas są wporzo

Hhaah no to zbijaj tam fortunę

Kurna tak mówisz o tym piwie i skończy się to tak , że zaraz pójdę do lodówki i je wychlam

No to w żartach mówił , czy na poważnie ? JAk się tak Tobą chwali wśród znajomych, to na pewno traktuje Cię poważnie

No to jak się zaopatrujesz ?

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z piesem I nie wiem, co począć ze sobą i chyba zaraz pójdę spać
nie pij nie pij! czekaj na mnie

chyba na powaznie tzn powiedzial ze on sobie nie wyobraza zmieniac swoich planow,mieszkania tylko dlatego ze dziewczyna wyjezdza gdzies
Stary 2010-07-12, 22:49   #2349
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a jakby tak sama sobie minete trzaskac jak tamten co se sam loda robi?!

nie pij nie pij! czekaj na mnie

chyba na powaznie tzn powiedzial ze on sobie nie wyobraza zmieniac swoich planow,mieszkania tylko dlatego ze dziewczyna wyjezdza gdzies
No czekam a Ciebie jak nie było, tak nie ma

Hmm to troszkę egoistycznie powiedział moim zdaniem
Stary 2010-07-12, 23:03   #2350
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No czekam a Ciebie jak nie było, tak nie ma

Hmm to troszkę egoistycznie powiedział moim zdaniem
a bo wiesz interesy mnie zatrzymaly przy kompie

tzn ja mu sie nie dziwie,bo on juz tak raz zrobi,podobno ,nie wiem dokladnie,bo widac ze to drazliwy dla niego temat,ale to ze jest w Kaliszu a nie w Wroclawiu to przez dziewczyne,cos bylo ze ona chyba tutaj sie dostala,on za nia a on w ostatniej chwili przepisala sie na zaoczne do Warszawy i wyjechala czy jakos tak
Stary 2010-07-12, 23:09   #2351
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a bo wiesz interesy mnie zatrzymaly przy kompie

tzn ja mu sie nie dziwie,bo on juz tak raz zrobi,podobno ,nie wiem dokladnie,bo widac ze to drazliwy dla niego temat,ale to ze jest w Kaliszu a nie w Wroclawiu to przez dziewczyne,cos bylo ze ona chyba tutaj sie dostala,on za nia a on w ostatniej chwili przepisala sie na zaoczne do Warszawy i wyjechala czy jakos tak
A co to masz za interesy ? W ogóle to niedługo powinny przyjść nam przelewy za nasze wypociny na 777 Na co zamierzasz przeznaczyć swoją dolę ? Ja chyba trochę na ubrania przewalę, jest tyle przecen, że szok A resztę tradycyjnie na samochód

Aaa to może dlatego tak ostro zareagował, skoro ma takie złe wspomnienia,bo jakby nie patrzeć to laska go wydymała konkretnie . Wcale się mu nie dziwię, że to drażliwy temat.
Mówić sobie może wiele rzeczy, tym bardziej po takich przeżyciach. Ale moim zdaniem jeśli zaczęłoby się Wam układać, to pewnie zmieniłby zdanie. No ale na takie tematy to jeszcze chyba między Wami za wcześnie , czas pokaże jak to się poukłada. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli maleńka

Ja lecę spać, na 8 mam zawieźć ten samochód do lakiernika, więc muszę wstać o 6
Dobranoc zboczuszki
Stary 2010-07-12, 23:18   #2352
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A co to masz za interesy ? W ogóle to niedługo powinny przyjść nam przelewy za nasze wypociny na 777 Na co zamierzasz przeznaczyć swoją dolę ? Ja chyba trochę na ubrania przewalę, jest tyle przecen, że szok A resztę tradycyjnie na samochód

Aaa to może dlatego tak ostro zareagował, skoro ma takie złe wspomnienia,bo jakby nie patrzeć to laska go wydymała konkretnie . Wcale się mu nie dziwię, że to drażliwy temat.
Mówić sobie może wiele rzeczy, tym bardziej po takich przeżyciach. Ale moim zdaniem jeśli zaczęłoby się Wam układać, to pewnie zmieniłby zdanie. No ale na takie tematy to jeszcze chyba między Wami za wcześnie , czas pokaże jak to się poukłada. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli maleńka

Ja lecę spać, na 8 mam zawieźć ten samochód do lakiernika, więc muszę wstać o 6
Dobranoc zboczuszki
no walsnie czaty,siedze sobie troche ale kurde na px zamiast pussy to ciagle chca face a kase nie wiem na co wydam chyba na nic bede oszczedzac,jakbym sie dostala to musze zawiezc dokumenty wiec sie na pordoz przyda

zobaczymy,pzoniej ebdziemy sie martwic:

dobranoc
Stary 2010-07-13, 06:53   #2353
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no walsnie czaty,siedze sobie troche ale kurde na px zamiast pussy to ciagle chca face a kase nie wiem na co wydam chyba na nic bede oszczedzac,jakbym sie dostala to musze zawiezc dokumenty wiec sie na pordoz przyda

zobaczymy,pzoniej ebdziemy sie martwic:

dobranoc
Ja też miałam wczoraj włączyć, ale w końcu dałam sobie spokój, bo byłam zmęczona i nie miałam siły się na nich wku*wiać Ile urobiłaś ?

No proszę, jakie poważne podejście To tylko ja przepie*dalam wszystko na ubrania
W ogóle to wczoraj urwałam się na godzinkę z pracy, bo musiałam skoczyć do tego lakiernika i korzystając z okazji , wstąpiłam do lumpa Kupiłam sweter w złote pasy , szary long i poszewkę na poduszkę Manchester United
Później powstawiam zdjęcia, bo jeszcze strój Wam miałam pokazać

Na śniadanie zjadłam sałatkę zrobioną przez brata, jeszcze żyję, więc nie była zła
Teraz idę umyć naczynia i ogarniać się, bo o 8 mam być u lakiernika

Do spisania później , miłego dnia ślicznotki
Stary 2010-07-13, 12:41   #2354
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam wczoraj włączyć, ale w końcu dałam sobie spokój, bo byłam zmęczona i nie miałam siły się na nich wku*wiać Ile urobiłaś ?

No proszę, jakie poważne podejście To tylko ja przepie*dalam wszystko na ubrania
W ogóle to wczoraj urwałam się na godzinkę z pracy, bo musiałam skoczyć do tego lakiernika i korzystając z okazji , wstąpiłam do lumpa Kupiłam sweter w złote pasy , szary long i poszewkę na poduszkę Manchester United

Na śniadanie zjadłam sałatkę zrobioną przez brata, jeszcze żyję, więc nie była zła

a malo bo debile chca face a jak ich od dupy dstlownie strony zagaduje to sie rozlaczaja

ja tez,ale kurcze przydaloby sie cos zaaoszczedzic.,chociaz mam jeden wydatek,bo chcesobie kupic spodnie takie krotkie ale nie za krotkie tak do polowy ud moze krotsze najlepiej beżowe albo brązowe ,materialowe ale szukam po sklepach i nie ma

no to czekamy na zdjecia

lee to sie postaral juak jutro sraki nie bedzie to moze zostac Twoim kucharzem

ja sie wykapalam i ubralam i ide na jazdy,dzisiaj w sukiennce ale jest tak goraco ze pierdziele skrepowanie ,niech se patrzy!
Stary 2010-07-13, 13:21   #2355
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

no tak, w końcu jesteś lumpkowym guru n wątku więc wizyta w lumpku wskazana czekamy na foty
jak Cię nie pogoni do wc po tej sałatce tzn że wszystko ok
Cytat:
a malo bo debile chca face a jak ich od dupy dstlownie strony zagaduje to sie rozlaczaja

ja tez,ale kurcze przydaloby sie cos zaaoszczedzic.,chociaz mam jeden wydatek,bo chcesobie kupic spodnie takie krotkie ale nie za krotkie tak do polowy ud moze krotsze najlepiej beżowe albo brązowe ,materialowe ale szukam po sklepach i nie ma

no to czekamy na zdjecia

lee to sie postaral juak jutro sraki nie bedzie to moze zostac Twoim kucharzem

ja sie wykapalam i ubralam i ide na jazdy,dzisiaj w sukiennce ale jest tak goraco ze pierdziele skrepowanie ,niech se patrzy!
bo oni zawsze chcą twarz zobaczyć nie wiem czemu, może ich też sama twarz jara
to popatrz może na allegro za spodenkami
no i słusznie że idziesz w kiecce nie ma co się przegrzewać a przy okazji instruktor sobie popatrzy

witam tak w ogóle
u mnie na śniadanie niestety drożdżówka z serem na mieście..ale to taki mały grzeszek z rańca
dopiero wróciłam ze Szczecina, musiałam dać foty do dyplomu przy okazji byłam na kawie z koleżanką
spotkałam mojego byłego tego dj pogadaliśmy chwilę aż byłam zaskoczona że zagadał
teraz robię obiad i biorę się za sprzątanie
pogoda dziwna, niebo zachmurzono ale parówa straszna no ale chociaż słońce nie parzy ale nie ma czym oddychać
Stary 2010-07-13, 19:18   #2356
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a malo bo debile chca face a jak ich od dupy dstlownie strony zagaduje to sie rozlaczaja:

ja tez,ale kurcze przydaloby sie cos zaaoszczedzic.,chociaz mam jeden wydatek,bo chcesobie kupic spodnie takie krotkie ale nie za krotkie tak do polowy ud moze krotsze najlepiej beżowe albo brązowe ,materialowe : ale szukam po sklepach i nie ma:

no to czekamy na zdjecia:

lee to sie postaral:l juak jutro sraki nie bedzie to moze zostac Twoim kucharzem:l

ja sie wykapalam i ubralam i ide na jazdy,dzisiaj w sukiennce ale jest tak goraco ze pierdziele skrepowanie ,niech se patrzy!:l
Ja tam nie mam nic wypatrzonego ,ale dostanę pieniądze do rączki i momentalnie je zagospodaruję A łaziłaś ostatnio po sklepach ? Jest tyyyle wyprzedaży, ja ostatnio wybrałam się do galerii i myślałam, że oszaleję !

Później będą zdjęcia

Ee nie nie , nie ryzykowałabym do tego stopnia

Jasne ,niech sobie chłopina popatrzy Daj znać, jak dzisiaj szło i ile ofiar

Cytat:
no tak, w końcu jesteś lumpkowym guru n wątku więc wizyta w lumpku wskazana czekamy na foty
jak Cię nie pogoni do wc po tej sałatce tzn że wszystko ok

witam tak w ogóle
u mnie na śniadanie niestety drożdżówka z serem na mieście..ale to taki mały grzeszek z rańca
dopiero wróciłam ze Szczecina, musiałam dać foty do dyplomu przy okazji byłam na kawie z koleżanką
spotkałam mojego byłego tego dj pogadaliśmy chwilę aż byłam zaskoczona że zagadał
teraz robię obiad i biorę się za sprzątanie
pogoda dziwna, niebo zachmurzono ale parówa straszna no ale chociaż słońce nie parzy ale nie ma czym oddychać
Z rańca to na pewno spaliłaś ładnie

W szczecinie byłaś pociągiem ? Jechali śmierdziele dzisiaj ?

A ten Dj to ten , który bał się chrabąszczy ?

U mnie tak samo parówka nie z tej ziemi , mam już dość tych upałów i marzę o chociażby jednym dniu deszczu...

Ale się dzisiaj zrobiłam w ch :/ Rano pojechałam zawieźć samochód do malowania , więc do pracy darłam z buta :/ No i na przerwie skoczyłam sobie na przystanek sprawdzić , o której mam autobus powrotny... Po pracy zrobiłam zakupy do domu, miałam pełne siaty żarcia , było to dość ciężkie... Ale poszłam sobie na przystanek... i musiałam czekać na autobus prawie 40 minut Bo na przerwie nie dopatrzyłam, że tamten poprzedni autobus nie jeździ w wakacje :/ I musiałam czekać na następny, bo miałam ciężkie reklamówki i nie doniosłabym tego w taki skwar :/

W pracy dzisiaj spoko oko , szefu nic już dzisiaj nie cudował W ogóle koleżanka już planuje sobie wolne w sierpniu i nie wie, że ja zamierzam się zwolnić końcem lipca:/ Trochę mi głupio i nie wiem , jak by to rozegrać, żeby nie wyjść na chama :/

W pracy zjadłam kanapkę i dwa takie małe paszteciki, jeden z kapustą, a drugi z pieczarkami
Koleżanka ciągnęła mnie na piwko, ale umówiłam się z nią na jutro, bo dzisiaj nic mi się już nie chce:/
Samochód będę mieć dopiero na piątek Nie wiem, co ja zrobię do tego czasu, jak dzisiaj dopiero wtorek

Tak się plątam po domu, zaraz chyba wezmę się za mycie podłóg, a potem wykąpię się i będę leżeć i pić piwo
Stary 2010-07-13, 19:31   #2357
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie mam nic wypatrzonego ,ale dostanę pieniądze do rączki i momentalnie je zagospodaruję A łaziłaś ostatnio po sklepach ? Jest tyyyle wyprzedaży, ja ostatnio wybrałam się do galerii i myślałam, że oszaleję !

Później będą zdjęcia

Ee nie nie , nie ryzykowałabym do tego stopnia

Jasne ,niech sobie chłopina popatrzy Daj znać, jak dzisiaj szło i ile ofiar

Z rańca to na pewno spaliłaś ładnie

W szczecinie byłaś pociągiem ? Jechali śmierdziele dzisiaj ?

A ten Dj to ten , który bał się chrabąszczy ?

U mnie tak samo parówka nie z tej ziemi , mam już dość tych upałów i marzę o chociażby jednym dniu deszczu...

Ale się dzisiaj zrobiłam w ch :/ Rano pojechałam zawieźć samochód do malowania , więc do pracy darłam z buta :/ No i na przerwie skoczyłam sobie na przystanek sprawdzić , o której mam autobus powrotny... Po pracy zrobiłam zakupy do domu, miałam pełne siaty żarcia , było to dość ciężkie... Ale poszłam sobie na przystanek... i musiałam czekać na autobus prawie 40 minut Bo na przerwie nie dopatrzyłam, że tamten poprzedni autobus nie jeździ w wakacje :/ I musiałam czekać na następny, bo miałam ciężkie reklamówki i nie doniosłabym tego w taki skwar :/

W pracy dzisiaj spoko oko , szefu nic już dzisiaj nie cudował W ogóle koleżanka już planuje sobie wolne w sierpniu i nie wie, że ja zamierzam się zwolnić końcem lipca:/ Trochę mi głupio i nie wiem , jak by to rozegrać, żeby nie wyjść na chama :/

W pracy zjadłam kanapkę i dwa takie małe paszteciki, jeden z kapustą, a drugi z pieczarkami
Koleżanka ciągnęła mnie na piwko, ale umówiłam się z nią na jutro, bo dzisiaj nic mi się już nie chce:/
Samochód będę mieć dopiero na piątek Nie wiem, co ja zrobię do tego czasu, jak dzisiaj dopiero wtorek

Tak się plątam po domu, zaraz chyba wezmę się za mycie podłóg, a potem wykąpię się i będę leżeć i pić piwo
tak pociągiem, smrodów było od groma wszyscy mokrzy i obrzydliwi
tak to ten super dj co boi się chrabąszczy
no spaliłam na szczęście
coś mało jesz na moje oko
no to długo Ci przetrzymają to auto

ja właśnie wróciłam od rodziców, zjadłam dwie cienkie paróweczki na kolację
tak jak mówiłam dzisiaj poćwiczyłam trochę ale tylko 8 minute zrobiłam, skakanki nie dałam rady tak się spociłam no ale jutro chociażbym płynęła to poskaczę
od jutra wracam na dobrą drogę z jedzeniem, na śniadanie znów powraca owsianka
Stary 2010-07-13, 19:56   #2358
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tak pociągiem, smrodów było od groma wszyscy mokrzy i obrzydliwi
tak to ten super dj co boi się chrabąszczy
no spaliłam na szczęście
coś mało jesz na moje oko
no to długo Ci przetrzymają to auto

ja właśnie wróciłam od rodziców, zjadłam dwie cienkie paróweczki na kolację
tak jak mówiłam dzisiaj poćwiczyłam trochę ale tylko 8 minute zrobiłam, skakanki nie dałam rady tak się spociłam no ale jutro chociażbym płynęła to poskaczę
od jutra wracam na dobrą drogę z jedzeniem, na śniadanie znów powraca owsianka
Haha to miałaś podróż pierwsza klasa

No trochę mało, ale nie mam apetytu zbytnio w taką pogodę Zapomniałam jeszcze, że w pracy wypiłam kefir

Długo długo , ja myślałam , że w najgorszym wypadku w czwartek będę miała do odebrania, a tu zonk :/ Kiedyś tam malowałam drzwi , jak mi jakiś cap zarysował na parkingu i miałam do odebrania na drugi dzień :/ Fakt , że przy tym zderzaku jest trochę więcej roboty, ale piątek to i tak z deka przesada...

Ooo parówki, mogłam sobie kupić Ale mi narobiłaś ochoty

Wcale się nie dziwię, że się upociłaś... Jak mi by ktoś kazał ćwiczyć w taką pogodę, to bym go wyśmiała Odkurzyłam mieszkanie i byłam mokra jak dzik, to co dopiero byłoby po ćwiczeniach

Ja też próbowałam wrócić do owsianki, ale i tak muszę doprawić chlebem, bo samą owsianką nigdy sobie nie pojem :/
Widzę, że zawzięłaś się ostro Trzymam kciuki w takim razie

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-13 o 20:09
Stary 2010-07-13, 20:46   #2359
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Haha to miałaś podróż pierwsza klasa

No trochę mało, ale nie mam apetytu zbytnio w taką pogodę Zapomniałam jeszcze, że w pracy wypiłam kefir

Długo długo , ja myślałam , że w najgorszym wypadku w czwartek będę miała do odebrania, a tu zonk :/ Kiedyś tam malowałam drzwi , jak mi jakiś cap zarysował na parkingu i miałam do odebrania na drugi dzień :/ Fakt , że przy tym zderzaku jest trochę więcej roboty, ale piątek to i tak z deka przesada...

Ooo parówki, mogłam sobie kupić Ale mi narobiłaś ochoty

Wcale się nie dziwię, że się upociłaś... Jak mi by ktoś kazał ćwiczyć w taką pogodę, to bym go wyśmiała Odkurzyłam mieszkanie i byłam mokra jak dzik, to co dopiero byłoby po ćwiczeniach

Ja też próbowałam wrócić do owsianki, ale i tak muszę doprawić chlebem, bo samą owsianką nigdy sobie nie pojem :/
Widzę, że zawzięłaś się ostro Trzymam kciuki w takim razie
tak podróż była wspaniała
ja też nie mam apetytu ale jem w miarę normalnie może mniejsze porcje po prostu
no ja też miałam ochotę na parówki a kupuję tylko Berlinki w Biedronce za 3,99 sztuk 6
strasznie się spociłam a pies siedział i się na mnie patrzył i chyba nie wierzyła co ja robię bo machała główką w prawo i w lewo
ja się właśnie owsianką najadam, może za dużo robię

właśnie wyszłam z wanny, wykąpałam się w zimnej wodzie aż mnie dreszcze przechodziły umyłam włosy i luzik
złamał mi się paznokieć i to na kciuku masakra
Tż idzie zaraz na ostatnią nockę więc ja sobie poczatuję
Stary 2010-07-13, 20:56   #2360
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tak podróż była wspaniała
ja też nie mam apetytu ale jem w miarę normalnie może mniejsze porcje po prostu
no ja też miałam ochotę na parówki a kupuję tylko Berlinki w Biedronce za 3,99 sztuk 6
strasznie się spociłam a pies siedział i się na mnie patrzył i chyba nie wierzyła co ja robię bo machała główką w prawo i w lewo
ja się właśnie owsianką najadam, może za dużo robię

właśnie wyszłam z wanny, wykąpałam się w zimnej wodzie aż mnie dreszcze przechodziły umyłam włosy i luzik
złamał mi się paznokieć i to na kciuku masakra
Tż idzie zaraz na ostatnią nockę więc ja sobie poczatuję
I jak , dobre są ?
Ja kupuję parówki Babuni z firmy Dobrowolscy, albo Sokołów , już nie pamiętam

Hahah moja psina tak samo robi , tylko, że ona jeszcze podgryza mnie po nogach bo myśli, że ja się chcę z nią bawić i przez to tak wymachuję nogami

Brrr w takiej zimnej lodowatej ? Ja bym chyba nie wytrzymała
Podobnie jak Ty dopiero wyszłam z wanny, ale wykąpałam się w letniej Wypiłam sobie Tyskie, bo gdzieś się uchowało w lodówce, a nie chciało mi się iść do sklepu po inne. Oduczyłam się pić normalne piwo , nie smakuje mi już :/ Ewentualnie z sokiem wejdzie, ale na ogół to piję tylko Reddsy albo Desperadosy
Teraz pościelę sobie łóżko i wezmę się za paznokcie u stópek no i załączę czaty, może akurat jakiś zboczuś napisze

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-13 o 20:57
Stary 2010-07-13, 21:18   #2361
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

hejka

patrzcie kogo mam znalazlam go na przystanku ,ktos go przywiazal do przystanku na rekalmowce;/ chyba labrador,ale jest cudowny

kupilam sobei sandaleczki na takie polatajki i jestem bardzo z nich zadowolona bo super mi sie dzisiaj jezdzilo

Anastazja-trzymam kciuki za zaciecie

Sunset-a zes sie urzadzila z tymi zakupami
Stary 2010-07-13, 21:22   #2362
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
I jak , dobre są ?
Ja kupuję parówki Babuni z firmy Dobrowolscy, albo Sokołów , już nie pamiętam

Hahah moja psina tak samo robi , tylko, że ona jeszcze podgryza mnie po nogach bo myśli, że ja się chcę z nią bawić i przez to tak wymachuję nogami

Brrr w takiej zimnej lodowatej ? Ja bym chyba nie wytrzymała
Podobnie jak Ty dopiero wyszłam z wanny, ale wykąpałam się w letniej Wypiłam sobie Tyskie, bo gdzieś się uchowało w lodówce, a nie chciało mi się iść do sklepu po inne. Oduczyłam się pić normalne piwo , nie smakuje mi już :/ Ewentualnie z sokiem wejdzie, ale na ogół to piję tylko Reddsy albo Desperadosy
Teraz pościelę sobie łóżko i wezmę się za paznokcie u stópek no i załączę czaty, może akurat jakiś zboczuś napisze
no ja tylko takie jem parówki
ona mnie nie podgryzała tylko turlała się wokół mnie
no w lodowatej było super trochę było zimno jak głowę mylam ale co z tego jak wyszłam z wanny i znowu zrobiło się gorąco
ja jak piję piwo to tylko lecha i tylko małe 0,33l bo ja nie lubię wygazowanego piwa połowę z takiego 0,5 zawsze wylewam bo już gazu nie ma
ja kiedyś lubiłam reddsy ale raz dostałam po nich takiej sraczki że myślałam że kibel urwie od tego czasu nie piję tego
Stary 2010-07-13, 21:23   #2363
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

patrzcie kogo mam znalazlam go na przystanku ,ktos go przywiazal do przystanku na rekalmowce;/ chyba labrador,ale jest cudowny

kupilam sobei sandaleczki na takie polatajki i jestem bardzo z nich zadowolona bo super mi sie dzisiaj jezdzilo

O jejku jakie słodkie maleństwo Zabiłabym sku*wysyna , który biedne stworzenie przywiązuje i zostawia na pastwę losu Nienawidzę takich ludzi normalnie , wyzażynałabym :/ Dobrze, że go przygarnęłaś , mam nadzieję, że śliczny i mądry piesek Ci wyrośnie

Teraz czekam na fotkę sandałków
Stary 2010-07-13, 21:24   #2364
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

jaki słodki a takiego dupka co go przywiązał bym za jaja powiesiła i co zostanie już u Ciebie? jak go nazwiesz?
Stary 2010-07-13, 21:47   #2365
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

no chyba zostanie czekam na werdykt taty ,bo teraz jest w pracy,ale mysle ze tak a jak go nazwie to nie wiem jeszcze musze cos wymyslic

wklejam zdjecie sandalek i malego w pelnej krasie
Stary 2010-07-13, 22:05   #2366
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba zostanie czekam na werdykt taty ,bo teraz jest w pracy,ale mysle ze tak a jak go nazwie to nie wiem jeszcze musze cos wymyslic

wklejam zdjecie sandalek i malego w pelnej krasie
sandałki boskie a o piesku chyba nie muszę pisać uroczy maluszek a jak pozuje do zdjęć
Stary 2010-07-13, 22:14   #2367
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tylko takie jem parówki
ona mnie nie podgryzała tylko turlała się wokół mnie
no w lodowatej było super trochę było zimno jak głowę mylam ale co z tego jak wyszłam z wanny i znowu zrobiło się gorąco
ja jak piję piwo to tylko lecha i tylko małe 0,33l bo ja nie lubię wygazowanego piwa połowę z takiego 0,5 zawsze wylewam bo już gazu nie ma
ja kiedyś lubiłam reddsy ale raz dostałam po nich takiej sraczki że myślałam że kibel urwie od tego czasu nie piję tego
A to ciekawe, może chciała poćwiczyć razem z Tobą

To widzę, że u Ciebie taka sama pogoda, jak u mnie :/ Masakra;/

Mi się nigdy nie wygazuje, bo zawsze bardzo szybko piję

Poważnie ? Sraczki po Reddsach ? może jakieś przeterminowane było

Nadziejko śliczne butki!! Sama sobie chcę kupić coś takiego typu, bardzo mi się podobają takie sandałki Ile zapłaciłaś ?

A piesek jest po prostu uroczy ! No to teraz będziesz miała zajęcie !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 22:24   #2368
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

zaplacilam 30 zl na rynku na stopie fajnei wygladaja tylko mi paski na razie sa lekko zaciasne przy palcach i stopa wychodzi z tylu ale juz powoli sie rozbijają

wlasnie wykąpałam go i od razu mu lepiej bo takto nie wiedzial co z soba zrobic a po kąpaniu takiej glupawki dostal,ze az mama sie smiala z niego

tylko teraz jest problem jak go nazwac
Stary 2010-07-13, 22:42   #2369
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A to ciekawe, może chciała poćwiczyć razem z Tobą

To widzę, że u Ciebie taka sama pogoda, jak u mnie :/ Masakra;/

Mi się nigdy nie wygazuje, bo zawsze bardzo szybko piję

Poważnie ? Sraczki po Reddsach ? może jakieś przeterminowane było

Nadziejko śliczne butki!! Sama sobie chcę kupić coś takiego typu, bardzo mi się podobają takie sandałki Ile zapłaciłaś ?

A piesek jest po prostu uroczy ! No to teraz będziesz miała zajęcie !
właśnie nie było przeterminowane bo sprawdziłam dobrze że to w domu było a nie gdzieś w polu mnie pogoniło a wypiłam wtedy chyba 4 reddsy i rewolucja była
Cytat:
zaplacilam 30 zl na rynku na stopie fajnei wygladaja tylko mi paski na razie sa lekko zaciasne przy palcach i stopa wychodzi z tylu ale juz powoli sie rozbijają

wlasnie wykąpałam go i od razu mu lepiej bo takto nie wiedzial co z soba zrobic a po kąpaniu takiej glupawki dostal,ze az mama sie smiala z niego

tylko teraz jest problem jak go nazwac
słodziak z niego poszukaj imion dla psów w necie i coś wybierz
to śmieszne pieniądze zapłaciłaś za te buciki a są super, sama bym sobie takie kupiła ale u mnie same brzydkie są
Stary 2010-07-13, 22:48   #2370
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie nie było przeterminowane bo sprawdziłam dobrze że to w domu było a nie gdzieś w polu mnie pogoniło a wypiłam wtedy chyba 4 reddsy i rewolucja była

słodziak z niego poszukaj imion dla psów w necie i coś wybierz
to śmieszne pieniądze zapłaciłaś za te buciki a są super, sama bym sobie takie kupiła ale u mnie same brzydkie są
mnie raz pogonilo na miescie boze tak sie spocilam ze glowa mala ale do tesco poszlam

a co powiecie na "AMOR"?;>albo KASZMIR?

a ja je wzielam tak na odwal bo mnie moje buty ,koturny denerwowaly bo mi sie noga suwala wiec wlazlam na rynek i do pierwszego stoiska i kupilam

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości