|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
No właśnie mam jeszcze I chyba go dzisiaj nie wypiję, zostawię na jutro Hmm to nie prościej zapytać ? Ja bym zapytała na Twoim miejscu, chyba lepiej mieć jasną sytuację Ale na moje oko to wszystko zmierza w dobrym kierunku |
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() ja też za bardzo czasu nie mam ale muszę trochę tego czasu wygospodarować ![]() nasza psina też głupieje po kąpieli nie cierpię śledzi ![]() Cytat:
to Twój facet i tyle w temacie ale i tak powinniście o tym pogadać![]() Tż pojechał do pracy na nockę więc ja się zabieram za pokazywanie dupy na czacie |
||
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz bede!moze i racja,zobaczymy w czwartek,bo wczoraj tak niby w zartach gadali z kolega ,ktory wyjezdza bo jego dziewczyna wyjedzza na studia do innego mista i on za nia,a R powiedzial,ze on nigdy za dziewczyna nie wyjedzie a zwiazki na odleglosc to nie dla mnie niby traktuje mnie powaznie,moje zdjecia pokazuje znajmoym za co dostal oje*ke bo ja nie pokazuje! ale jak tak chce to bede na lewo i prawo pokazywac i sie przekonamy![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() serio?
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
Pijaki
! Ale sama też bym się chętnie uraczyła Desperadosem albo Strongiem, a tu pustka w lodówce ![]() Nadziejo ładnie to tak sąsiadom spać nie dawać? na przeprosiny powinnaś im stopery do uszu kupić
Wolę wierzyć w dobre sny I naiwnie ciągle ufać Że większość ludzi dobrze życzy mi, W to bardzo mocno wierzę Chociaż się nieraz jeszcze sparzę I z niejedną ścianą zderzę Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę Chce żeby wiara i emocje brały górę |
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehe jasne co najwyzej wyzuta gume moga dostac
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no na bank |
|
|
|
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba każdy psinek ma taki świrunek ![]() A ja lubię Tzn nie za często, ale raz na jakiś czas są wporzo Hhaah no to zbijaj tam fortunę Cytat:
No to w żartach mówił , czy na poważnie ? JAk się tak Tobą chwali wśród znajomych, to na pewno traktuje Cię poważnie Cytat:
Ja właśnie wróciłam ze spaceru z piesem I nie wiem, co począć ze sobą i chyba zaraz pójdę spać
|
|||
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba na powaznie tzn powiedzial ze on sobie nie wyobraza zmieniac swoich planow,mieszkania tylko dlatego ze dziewczyna wyjezdza gdzies
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm to troszkę egoistycznie powiedział moim zdaniem
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja mu sie nie dziwie,bo on juz tak raz zrobi,podobno ,nie wiem dokladnie,bo widac ze to drazliwy dla niego temat,ale to ze jest w Kaliszu a nie w Wroclawiu to przez dziewczyne,cos bylo ze ona chyba tutaj sie dostala,on za nia a on w ostatniej chwili przepisala sie na zaoczne do Warszawy i wyjechala czy jakos tak
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to niedługo powinny przyjść nam przelewy za nasze wypociny na 777 Na co zamierzasz przeznaczyć swoją dolę ? Ja chyba trochę na ubrania przewalę, jest tyle przecen, że szok A resztę tradycyjnie na samochód ![]() Aaa to może dlatego tak ostro zareagował, skoro ma takie złe wspomnienia,bo jakby nie patrzeć to laska go wydymała konkretnie . Wcale się mu nie dziwię, że to drażliwy temat. Mówić sobie może wiele rzeczy, tym bardziej po takich przeżyciach. Ale moim zdaniem jeśli zaczęłoby się Wam układać, to pewnie zmieniłby zdanie. No ale na takie tematy to jeszcze chyba między Wami za wcześnie , czas pokaże jak to się poukłada. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli maleńka Ja lecę spać, na 8 mam zawieźć ten samochód do lakiernika, więc muszę wstać o 6 ![]() Dobranoc zboczuszki |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kase nie wiem na co wydam chyba na nic bede oszczedzac,jakbym sie dostala to musze zawiezc dokumenty wiec sie na pordoz przyda![]() zobaczymy,pzoniej ebdziemy sie martwic :dobranoc ![]()
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę, jakie poważne podejście To tylko ja przepie*dalam wszystko na ubrania W ogóle to wczoraj urwałam się na godzinkę z pracy, bo musiałam skoczyć do tego lakiernika i korzystając z okazji , wstąpiłam do lumpa Kupiłam sweter w złote pasy , szary long i poszewkę na poduszkę Manchester United Później powstawiam zdjęcia, bo jeszcze strój Wam miałam pokazać ![]() Na śniadanie zjadłam sałatkę zrobioną przez brata, jeszcze żyję, więc nie była zła Teraz idę umyć naczynia i ogarniać się, bo o 8 mam być u lakiernika Do spisania później , miłego dnia ślicznotki |
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez,ale kurcze przydaloby sie cos zaaoszczedzic.,chociaz mam jeden wydatek,bo chcesobie kupic spodnie takie krotkie ale nie za krotkie tak do polowy ud moze krotsze najlepiej beżowe albo brązowe ,materialowe ale szukam po sklepach i nie ma![]() no to czekamy na zdjecia ![]() lee to sie postaral ja sie wykapalam i ubralam i ide na jazdy,dzisiaj w sukiennce
|
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na foty![]() jak Cię nie pogoni do wc po tej sałatce tzn że wszystko ok Cytat:
nie wiem czemu, może ich też sama twarz jarato popatrz może na allegro za spodenkami ![]() no i słusznie że idziesz w kiecce nie ma co się przegrzewać a przy okazji instruktor sobie popatrzywitam tak w ogóle ![]() u mnie na śniadanie niestety drożdżówka z serem na mieście..ale to taki mały grzeszek z rańca ![]() dopiero wróciłam ze Szczecina, musiałam dać foty do dyplomu przy okazji byłam na kawie z koleżanką spotkałam mojego byłego tego dj pogadaliśmy chwilę aż byłam zaskoczona że zagadał![]() teraz robię obiad i biorę się za sprzątanie pogoda dziwna, niebo zachmurzono ale parówa straszna no ale chociaż słońce nie parzy ale nie ma czym oddychać
|
||
|
|
|
#2356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A łaziłaś ostatnio po sklepach ? Jest tyyyle wyprzedaży, ja ostatnio wybrałam się do galerii i myślałam, że oszaleję ! ![]() Później będą zdjęcia Ee nie nie , nie ryzykowałabym do tego stopnia Jasne ,niech sobie chłopina popatrzy Cytat:
W szczecinie byłaś pociągiem ? Jechali śmierdziele dzisiaj ? A ten Dj to ten , który bał się chrabąszczy ? U mnie tak samo parówka nie z tej ziemi , mam już dość tych upałów i marzę o chociażby jednym dniu deszczu... ![]() Ale się dzisiaj zrobiłam w ch :/ Rano pojechałam zawieźć samochód do malowania , więc do pracy darłam z buta :/ No i na przerwie skoczyłam sobie na przystanek sprawdzić , o której mam autobus powrotny... Po pracy zrobiłam zakupy do domu, miałam pełne siaty żarcia , było to dość ciężkie... Ale poszłam sobie na przystanek... i musiałam czekać na autobus prawie 40 minut Bo na przerwie nie dopatrzyłam, że tamten poprzedni autobus nie jeździ w wakacje :/ I musiałam czekać na następny, bo miałam ciężkie reklamówki i nie doniosłabym tego w taki skwar :/ W pracy dzisiaj spoko oko , szefu nic już dzisiaj nie cudował W ogóle koleżanka już planuje sobie wolne w sierpniu i nie wie, że ja zamierzam się zwolnić końcem lipca:/ Trochę mi głupio i nie wiem , jak by to rozegrać, żeby nie wyjść na chama :/ W pracy zjadłam kanapkę i dwa takie małe paszteciki, jeden z kapustą, a drugi z pieczarkami Koleżanka ciągnęła mnie na piwko, ale umówiłam się z nią na jutro, bo dzisiaj nic mi się już nie chce:/ Samochód będę mieć dopiero na piątek ![]() Tak się plątam po domu, zaraz chyba wezmę się za mycie podłóg, a potem wykąpię się i będę leżeć i pić piwo
|
||
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy mokrzy i obrzydliwi![]() tak to ten super dj co boi się chrabąszczy no spaliłam na szczęście ![]() coś mało jesz na moje oko ![]() no to długo Ci przetrzymają to auto ![]() ja właśnie wróciłam od rodziców, zjadłam dwie cienkie paróweczki na kolację ![]() tak jak mówiłam dzisiaj poćwiczyłam trochę ale tylko 8 minute zrobiłam, skakanki nie dałam rady tak się spociłam no ale jutro chociażbym płynęła to poskaczę![]() od jutra wracam na dobrą drogę z jedzeniem, na śniadanie znów powraca owsianka
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trochę mało, ale nie mam apetytu zbytnio w taką pogodę Zapomniałam jeszcze, że w pracy wypiłam kefir ![]() Długo długo , ja myślałam , że w najgorszym wypadku w czwartek będę miała do odebrania, a tu zonk :/ Kiedyś tam malowałam drzwi , jak mi jakiś cap zarysował na parkingu i miałam do odebrania na drugi dzień :/ Fakt , że przy tym zderzaku jest trochę więcej roboty, ale piątek to i tak z deka przesada... Ooo parówki, mogłam sobie kupić Ale mi narobiłaś ochoty Wcale się nie dziwię, że się upociłaś... Jak mi by ktoś kazał ćwiczyć w taką pogodę, to bym go wyśmiała ![]() Ja też próbowałam wrócić do owsianki, ale i tak muszę doprawić chlebem, bo samą owsianką nigdy sobie nie pojem :/ Widzę, że zawzięłaś się ostro Trzymam kciuki w takim razie Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-13 o 20:09 |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie mam apetytu ale jem w miarę normalnie może mniejsze porcje po prostu![]() no ja też miałam ochotę na parówki a kupuję tylko Berlinki w Biedronce za 3,99 sztuk 6![]() strasznie się spociłam a pies siedział i się na mnie patrzył i chyba nie wierzyła co ja robię ja się właśnie owsianką najadam, może za dużo robię ![]() właśnie wyszłam z wanny, wykąpałam się w zimnej wodzie aż mnie dreszcze przechodziły umyłam włosy i luzik złamał mi się paznokieć i to na kciuku masakraTż idzie zaraz na ostatnią nockę więc ja sobie poczatuję
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuję parówki Babuni z firmy Dobrowolscy, albo Sokołów , już nie pamiętam ![]() Hahah moja psina tak samo robi , tylko, że ona jeszcze podgryza mnie po nogach bo myśli, że ja się chcę z nią bawić i przez to tak wymachuję nogami Brrr w takiej zimnej lodowatej ? Ja bym chyba nie wytrzymała ![]() Podobnie jak Ty dopiero wyszłam z wanny, ale wykąpałam się w letniej Wypiłam sobie Tyskie, bo gdzieś się uchowało w lodówce, a nie chciało mi się iść do sklepu po inne. Oduczyłam się pić normalne piwo , nie smakuje mi już :/ Ewentualnie z sokiem wejdzie, ale na ogół to piję tylko Reddsy albo Desperadosy Teraz pościelę sobie łóżko i wezmę się za paznokcie u stópek no i załączę czaty, może akurat jakiś zboczuś napisze
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-13 o 20:57 |
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() patrzcie kogo mam znalazlam go na przystanku ,ktos go przywiazal do przystanku na rekalmowce;/ chyba labrador,ale jest cudownykupilam sobei sandaleczki na takie polatajki i jestem bardzo z nich zadowolona bo super mi sie dzisiaj jezdzilo Anastazja-trzymam kciuki za zaciecie ![]() Sunset-a zes sie urzadzila z tymi zakupami
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona mnie nie podgryzała tylko turlała się wokół mnie no w lodowatej było super trochę było zimno jak głowę mylam ale co z tego jak wyszłam z wanny i znowu zrobiło się gorąco![]() ja jak piję piwo to tylko lecha i tylko małe 0,33l bo ja nie lubię wygazowanego piwa połowę z takiego 0,5 zawsze wylewam bo już gazu nie ma![]() ja kiedyś lubiłam reddsy ale raz dostałam po nich takiej sraczki że myślałam że kibel urwie
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę takich ludzi normalnie , wyzażynałabym :/ Dobrze, że go przygarnęłaś , mam nadzieję, że śliczny i mądry piesek Ci wyrośnie Teraz czekam na fotkę sandałków |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co zostanie już u Ciebie? jak go nazwiesz?
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba zostanie
czekam na werdykt taty ,bo teraz jest w pracy,ale mysle ze tak a jak go nazwie to nie wiem jeszcze musze cos wymyslic![]() wklejam zdjecie sandalek i malego w pelnej krasie
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uroczy maluszek a jak pozuje do zdjęć
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To widzę, że u Ciebie taka sama pogoda, jak u mnie :/ Masakra;/ Mi się nigdy nie wygazuje, bo zawsze bardzo szybko piję Poważnie ? Sraczki po Reddsach ? może jakieś przeterminowane było Nadziejko śliczne butki!! Ile zapłaciłaś ?![]() A piesek jest po prostu uroczy No to teraz będziesz miała zajęcie !
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
zaplacilam 30 zl na rynku
na stopie fajnei wygladaja tylko mi paski na razie sa lekko zaciasne przy palcach i stopa wychodzi z tylu ale juz powoli sie rozbijają![]() wlasnie wykąpałam go i od razu mu lepiej bo takto nie wiedzial co z soba zrobic a po kąpaniu takiej glupawki dostal,ze az mama sie smiala z niego tylko teraz jest problem jak go nazwac
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że to w domu było a nie gdzieś w polu mnie pogoniłoCytat:
poszukaj imion dla psów w necie i coś wybierz![]() to śmieszne pieniądze zapłaciłaś za te buciki a są super, sama bym sobie takie kupiła ale u mnie same brzydkie są
|
||
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co powiecie na "AMOR"?;>albo KASZMIR? a ja je wzielam tak na odwal bo mnie moje buty ,koturny denerwowaly bo mi sie noga suwala wiec wlazlam na rynek i do pierwszego stoiska i kupilam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

troche gebe darlam

czy masz jeszcze?

nic jeszcze nie ustalaismy
Ale na moje oko to wszystko zmierza w dobrym kierunku 

to Twój facet i tyle w temacie

no ale chociaż słońce nie parzy
Bo na przerwie nie dopatrzyłam, że tamten poprzedni autobus nie jeździ w wakacje :/ I musiałam czekać na następny, bo miałam ciężkie reklamówki i nie doniosłabym tego w taki skwar :/
i to na kciuku