Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-16, 12:56   #2341
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Może już więcej lepiej nie pij A tak na serio,to ci nieźle wyszło
no chyba wczoraj za dużo tej wody wypiłam
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 13:21   #2342
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Ulalla Co do wytłuszczonego to- co za sadystka z tej kosmetyczki Żartuje
znecala sie nade mna
Stary 2010-07-16, 13:32   #2343
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Właśnie zadzwoniła do mnie dziewczyna, która ślubuje w tym samym dniu w tym samym kościele co my, żeby się dogadać co z kwiatami. Będą ostre dyskusje, bo jest 6 par, a już teraz wiem, że 3 (w tym my) mają swoje propozycje Mamy się spotkać jutro po wieczornej mszy i wszystko omówić...
To trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
No z jednej strony racja, tylko jeżeli świadomie rezygnuje się z zabezpieczenia to czy chcemy czy nie jakoś się o tym dzidziusiu myśli no ale jeżeli to nie popada w obsesję, np. taką że kochamy się uporczywie po kilka razy w dni płodne aż do znudzenia bo to już lekka przesada wszystko z umiarem i głowę i na pewno będzie ok
Też jestem tego zdania Apropo,wczoraj tż znów się nakręcił na tzw "robienie" dziecka po slubie.I powiedział coś co mnie rozłożyło na łopatki

Cytat:
bo to trzeba czuć to "coś" jak się suknie ubierze
No tak,ja poczułam lekko po czasie , jak ją mialam troszke na sobie.

Cytat:
fajne te filmiki w sumie też myślałam o takim teledysku fajnie to wygląda podobno to teraz w ameryce robi furore i wszyscy sobie nagrywają od jakieś piosenki teledysk śpiewany na weselu z gośćmi to ma jakąś nazwe ale zapomniała ale stwierdziłam, że szkoda mi czasu na to
O,nawet niewiedziałam że to pomysł amerykański

Cytat:
Podchodzę do tej obrony na kompletnym luzie A po obronie zostaną już tylko ostatnie przygotowania do ślubu, bo to już od jutra za 3 tygodnie
To super,że podchodzisz na luzie do obrony Wow,zostanie ci potem tylko 3 tygdnie do slubu.Super.

Cytat:
To trzeba było mnie spytać skąd wzięłam to zdjęcie, to byś od razu wiedziała Myślałam, że wiesz i dlatego nie pisałam, że to ze strony salonu
Nie wpadłam na ten pomysł.Tzn ja wiem,że sukienka w necie była na stronie salonu,tylko bardziej szukałam ją na jakiejś dziewczynie w sensie PM-ce nie na modelce

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
no chyba wczoraj za dużo tej wody wypiłam
W tej wodzie coś zapewne było

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
znecala sie nade mna
Bidulka Batem ją trzeba było potraktować.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-07-16 o 13:48
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 13:48   #2344
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Asiulku, my mielismy tańczyć do Shreka, ale jakoś słabow tej piosence słyszelismy rytm i wybralismy ostatecznie inną, trochę mniej do slubu pasującą, ale za to z wyraźnym rytmem .....

Oczarowanie mi się za bardzo nie podoba, nie wiem czy przez samą piosenkę czy przez pana Wodeckiego .. Ale wersja angielska też mi nie podchodzi, więc to chyba nie Wodeckiego wina....
To prawda w "it is you" rytm niekiedy że tak powiem jest słabo słyszalny, miałam obawy czy damy radę, ale na kursie instruktorka tę piosenkę puszczała, w domu do niej trenowaliśmy i myślę, że damy radę, instruktorka mówiła że powinniśmy bez problemu do niej zatańczyć. A w razie wu mam wersje zrobioną dokładnie do walca angielskiego W sumie nawet jesli byśmy wypadli z rytmu to goście tym bardziej się nie zorientują, bo w oryginalne czasami ciężko go wyłapać. Oczarowanie próbowałam polubić bo na początku chciałam tańczyć do polskiej piosenki, niestety mam jakiś awers do tego utworu A Wy ostatecznie co wybraliści?
Stary 2010-07-16, 14:01   #2345
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Certinka i Mika cudownego dnia dziewczyneczki i oby Wasz życie po tym dniu należało do najszczęśliwszych.
Pamiętajcie się nie przejmować głupotkami
Stary 2010-07-16, 14:12   #2346
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
To prawda w "it is you" rytm niekiedy że tak powiem jest słabo słyszalny, miałam obawy czy damy radę, ale na kursie instruktorka tę piosenkę puszczała, w domu do niej trenowaliśmy i myślę, że damy radę, instruktorka mówiła że powinniśmy bez problemu do niej zatańczyć. A w razie wu mam wersje zrobioną dokładnie do walca angielskiego W sumie nawet jesli byśmy wypadli z rytmu to goście tym bardziej się nie zorientują, bo w oryginalne czasami ciężko go wyłapać. Oczarowanie próbowałam polubić bo na początku chciałam tańczyć do polskiej piosenki, niestety mam jakiś awers do tego utworu A Wy ostatecznie co wybraliści?
My mamy "See the day" w wykonaniu Girls Aloud
Moze nie jest jakaś typowo ślubna, a tekst to już w ogóle nie pasuje , ale piosenka mi się podoba

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-07-16 o 14:16
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 14:58   #2347
madmuazelle
BAN stały

Pamiętacie,jak pisałam Wam że przybiłam sobie uszy.Noi jedna dziurka zaczeła mi się babrać.Zapominałam się by je-dziurki przemywać spiritusem salicynowym Druga dziurka jest ok. No,ale chciałam ściągnąc kolczyki wczoraj,by dziurki odetchneły i aby je przemyć noi nie moge,kręce kręce i nie schodzi ten motylek ( bo mam te kolczyki od kosmetyczki,bo po miesiącu moge ściągnąć i zmienić na inne )

Czas edycji: 2010-07-16 o 14:59
Stary 2010-07-16, 15:10   #2348
lain
Zakorzenienie

Certina i Mika życzę Wam przepięknych ślubów!

ehh troche mnie tu nie bylo, wiec chyba nie dam rady nadrobic...
ja juz po panienskim bylo the best wlasciwie to mialam dwa panienskie, bo i w piatek i w sobote. generalnie rozbijalysmy sie po dublinskich pubach i klubach a Dublin i jego okolice (klify ) tak mi sie spodobaly, ze koniecznie tam wroce z TZem i wykupie dodatkowy bagaz, bo te sklepy, ciuszki, buty i ich ceny cos wspanialego

ze spraw slubnych zdazylam w miedzyczasie odbyc wizyte u brafitterki i kupic bielizne pod suknie, kupilam tez sexy gorsecik na noc poslubna do tego zamowilam winietki ii chyba tyle
wczoraj sie ne jednym kierunku obronilam na piateczke wiec zostala mi jeszcze jedna obrona na wrzesien
dzis jedziemy ustalac menu (bede mogla zamowic menu na stoly), plan wesela, dekoracje itp, jutro odbieram slubne buciki, a w poniedzialek przymiarka sukni jeszcze tylko dwa tygodnie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Pamiętacie,jak pisałam Wam że przybiłam sobie uszy.Noi jedna dziurka zaczeła mi się babrać.Zapominałam się by je-dziurki przemywać spiritusem salicynowym Druga dziurka jest ok. No,ale chciałam ściągnąc kolczyki wczoraj,by dziurki odetchneły i aby je przemyć noi nie moge,kręce kręce i nie schodzi ten motylek ( bo mam te kolczyki od kosmetyczki,bo po miesiącu moge ściągnąć i zmienić na inne )
spirytus strasznie wysusza i podraznia. polecam Octenisept mi sie od przebicia doslownie nic nie zababralo ani razu
no i ja w obawie o cos takiego nie przebijalam pistoletem u kosmetyczki tylko igla w studiu piercingu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-07-16 o 15:15
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:17   #2349
ultraradiola
Wtajemniczenie

nooo to dziewczyny ja kończę swoja prace na dziś i zmykam na upragniony weekend tydzień temu spędziłam go w domu na nauce to teraz trzeba jakoś extra nadrobić

a tymczasem
trzymajcie się cieplutko i miluśkiego weekendziku zycze

a i wszystkiego najlepszego dla najbliższych panienek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA KOBIETKI

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:32   #2350
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ja juz po panienskim bylo the best wlasciwie to mialam dwa panienskie, bo i w piatek i w sobote. generalnie rozbijalysmy sie po dublinskich pubach i klubach a Dublin i jego okolice (klify ) tak mi sie spodobaly, ze koniecznie tam wroce z TZem i wykupie dodatkowy bagaz, bo te sklepy, ciuszki, buty i ich ceny cos wspanialego

ze spraw slubnych zdazylam w miedzyczasie odbyc wizyte u brafitterki i kupic bielizne pod suknie, kupilam tez sexy gorsecik na noc poslubna do tego zamowilam winietki ii chyba tyle
wczoraj sie ne jednym kierunku obronilam na piateczke wiec zostala mi jeszcze jedna obrona na wrzesien
dzis jedziemy ustalac menu (bede mogla zamowic menu na stoly), plan wesela, dekoracje itp, jutro odbieram slubne buciki, a w poniedzialek przymiarka sukni jeszcze tylko dwa tygodnie
za wszystkie zalatwione i zakupione rzeczy i za tylko 2 tygodnie

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
ja mialam przebijane jak mialam 2 latka I pamietam wtedy przez pare lat !!!mi sie nie chcialy zagoic uszy , a teraz mam super, moge nosic kazde kolczyki
Stary 2010-07-16, 15:39   #2351
mmmmmm
Zakorzenienie

dziewczyneczka suknia do karety będzie pasowała, ale nie jest tak totalnie "księżniczkowa" Dobrze, że zrezygnowałaś z trenu

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Po przymiarce sukni stwierdzam, że dalej jest dla mnie najpiękniejsza i czuję się w niej świetnie małe poprawki, skrócenie i można odebrać Druga przymiarka 10 sierpnia Jestem mega zadowolona
To super Bo ja dalej mam wątpilowści Masz zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
A "oczarowanie" to piekna piosenka i super sie nadaje,my niestety raczej nie bedziemy sie uczyc tanczyc,bo ciezko TZ namowic
My też nie będziemy się uczyć ale tańczymy oba walce więc mamy nadzieję, że jakoś nam to wyjdzie. Nie podobają nam się takie bardzo ustawiane tańce. Tylko nie możemy się zdecydowac który zatańczyć
Cytat:
Dziękuję
Nie będzie w serducho, bo przez ten stanik się nie da niestety, ale TŻ jest z tego powodu bardzo zadowolony, bo ani kawałka biustu mi nie widać
To z nim chyba tak jak z moim, jak jechaliśmy pierwszy raz nad morze to jego rodzinka się śmiała, że K. będzie za mną z ręcznikiem chodził A jak skakaliśmy po falach i co nieco mi się obsunęło to tydzień nie mógł przezyć choć nikt nawet nie widział

Cytat:
już się rozmyśliłam co do wszelkich diet itd. postanowiłam jedynie ograniczyć spożywanie słodyczy ale też nie do zera bo tego bym nie wtrzymała pić dużo wody i jeść bardziej regularnie w mniejszych ilościach i może mi sie zachce pośćwiczyć
dziękuję za troske

fajne te filmiki w sumie też myślałam o takim teledysku fajnie to wygląda podobno to teraz w ameryce robi furore i wszyscy sobie nagrywają od jakieś piosenki teledysk śpiewany na weselu z gośćmi to ma jakąś nazwe ale zapomniała
No i dobrze, że sie rozmyśliłaś, jak nie masz ochoty to nie ma co się katować
A z tą piosenką to może chodzi Ci o lipdub? Moja uczelnia ma fajny:
http://www.youtube.com/watch?v=Qw1Pvj91PJU

Kurcze, zała jestem bo chciałam mieć próbny makijaz i fryzurkę w 1 dzień i chyba nie da rady bo babki mają urlopy... No chyba że zrobię próbę w odwrotnej kolejności...

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-07-16 o 15:45
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 15:57   #2352
madmuazelle
BAN stały

Ja tylko na chwile,bo sprzątam/y chate. Potem Was nadrobie i poodpisuje.
Pozdrawiam PM ke 2011,bo widze że od czasu do czasu nas podczytuje

Na chwile
http://www.sfora.pl/Oto-naukowy-spos...zenstwo-a22242
Z 1 punktem się zgadzam
A dalej są bzdury poczytajcie np:

7. Marszczyłeś/aś brwi na zdjęciach w młodości? Masz większe szanse na rozwód niż ci, którzy zawsze się uśmiechali.

11. Tancerz lub choreograf ma 43,05 proc. szans na rozpad małżeństwa, matematyk - 19,15 proc., treser zwierząt - 22.5 proc.

12. Rolnik? Twoje małżeństwo raczej nie jest zagrożone. Masz na to zaledwie 7,63 proc. szans. Fizyk jądrowy jest jeszcze mniej zagrożony rozpadem związku - 7,29 proc., optyk - 4,01 proc.

15. Jesteś kobietą i służysz w wojsku? Już pakuj walizki. Takie małżeństwa o 250 razy częściej kończą się rozwodem niż te, w których to mężczyzna jest żołnierzem

Czas edycji: 2010-07-16 o 16:18
Stary 2010-07-16, 16:47   #2353
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Na chwile
http://www.sfora.pl/Oto-naukowy-spos...zenstwo-a22242
Z 1 punktem się zgadzam
A dalej są bzdury poczytajcie np:

7. Marszczyłeś/aś brwi na zdjęciach w młodości? Masz większe szanse na rozwód niż ci, którzy zawsze się uśmiechali.

11. Tancerz lub choreograf ma 43,05 proc. szans na rozpad małżeństwa, matematyk - 19,15 proc., treser zwierząt - 22.5 proc.

12. Rolnik? Twoje małżeństwo raczej nie jest zagrożone. Masz na to zaledwie 7,63 proc. szans. Fizyk jądrowy jest jeszcze mniej zagrożony rozpadem związku - 7,29 proc., optyk - 4,01 proc.

15. Jesteś kobietą i służysz w wojsku? Już pakuj walizki. Takie małżeństwa o 250 razy częściej kończą się rozwodem niż te, w których to mężczyzna jest żołnierzem

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

No i dobrze, że sie rozmyśliłaś, jak nie masz ochoty to nie ma co się katować
A z tą piosenką to może chodzi Ci o lipdub? Moja uczelnia ma fajny:
http://www.youtube.com/watch?v=Qw1Pvj91PJU
no właśnie o to mi chodziło, super to macie ;D
jak jestem w pracy i Bąbel śpi to czasami z nudów oglądam wedding tv i tam jest program właśnie ze ślubnymi lipdub'ami
a sie rozmyśliłam bo mnie zdenerwowali, jak kupowałam suknie w październiku to wszystko było ok, no jak pani schudnie to się zwęży, a jak troszke przytyje to popuści na szewkach i wszytko było cacy, a teraz takie cyrki robią. Jak ją chcieli sprzedać to niech sie teraz męczą

Cytat:
Też jestem tego zdania Apropo,wczoraj tż znów się nakręcił na tzw "robienie" dziecka po slubie.I powiedział coś co mnie rozłożyło na łopatki

No tak,ja poczułam lekko po czasie , jak ją mialam troszke na sobie.
eh, Ci nasi tż'ci ciekawe czy by byli tacy chętni do bobasków gdyby je musieli nosić 9 miesięcy i rodzić a tak an serio to pomimo wszystich moich obaw już nie mogę się doczekać tego czasu

do mnie dopiero teraz na przymiarce dotarło, że to moja suknia, mój ślub i ze to ja wychodzę za mąż ale pewnie tak na 100% dotrze to do mnie dopiero po wyjściu z kościoła albo i później

Cytat:

spirytus strasznie wysusza i podraznia. polecam Octenisept mi sie od przebicia doslownie nic nie zababralo ani razu
no i ja w obawie o cos takiego nie przebijalam pistoletem u kosmetyczki tylko igla w studiu piercingu
za obrone
za wszystkie załatwione sprawy ślubne
super, że panieński się udał
podziwiam za ten gorsecik na noc poślubną nasza pewnie będzie wyglądała tak, że najpierw z radością wygraole się z sukienki a potem padniemy na wyrko i będziemy spać albo jeszcze najpierw przeliczymy koperty, bo wszystkie koleżanki mi mówią, że pierwsze co po powrocie do domu (albo pokoju) to liczyły kase

u Nas jutro będzie równiótke 8 tygodni do ślubu
Stary 2010-07-16, 18:10   #2354
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyneczka suknia do karety będzie pasowała, ale nie jest tak totalnie "księżniczkowa" Dobrze, że zrezygnowałaś z trenu

.
nie jest totalnie księżniczkowata, ale cos tam ma z tej ksiezniczki na zywo wyglada piekniej zapewne jak wszystkie suknie.
Tez tak uwazam , ze z trenem to dobra decyzja. Nie podobal mi sie i jeszcze mam sliczny welon, taki z krysztalkami na koncu,

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:

nasza pewnie będzie wyglądała tak, że najpierw z radością wygraole się z sukienki a potem padniemy na wyrko i będziemy spać albo jeszcze najpierw przeliczymy koperty, bo wszystkie koleżanki mi mówią, że pierwsze co po powrocie do domu (albo pokoju) to liczyły kase

za 8 tygodni, u nas jutro tydzien bedzie
Ja to nie mam zamiaru kasy liczyc pewnie dopieor tydzien po slubie A co nocy poslubenj to tz powiedzial ze on idzie spac chyba zartuje, napewno nie dam mu isc spac!
Stary 2010-07-16, 18:16   #2355
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest totalnie księżniczkowata, ale cos tam ma z tej ksiezniczki na zywo wyglada piekniej zapewne jak wszystkie suknie.
Tez tak uwazam , ze z trenem to dobra decyzja. Nie podobal mi sie i jeszcze mam sliczny welon, taki z krysztalkami na koncu,

za 8 tygodni, u nas jutro tydzien bedzie
Ja to nie mam zamiaru kasy liczyc pewnie dopieor tydzien po slubie A co nocy poslubenj to tz powiedzial ze on idzie spac chyba zartuje, napewno nie dam mu isc spac!
Na pewno bedziesz pięknie wyglądać zazdroszcze Wam tej karocy mi sie marzyła bryczka ale cóż ...
Już tylko macie 8 dni, super
Co do nocy poślubnej, to tż tylko tak mówi na pewno, a jak się dorwie do żonki po weselisku to tylko pierze będzie z kołderki leciało
Stary 2010-07-16, 18:26   #2356
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety, ze ściągnięciem tych kolczyków bywają problemy
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 18:36   #2357
acelinka
Zakorzenienie

sie zachmurzyło i wieje chyba będzie u mnie padać troszke
wczoraj troszke popadało popołudniem i było przyjemnie ale tylko chwilke póniej znów było duszno.
Tak się dzisiaj zastanawiałam, gdzie się Black podziewa dawno jej nie było u nas

a teraz pada sobie deszczyk u mnie pada sobie równo

ide poćwiczyć na brzuszek po raz 1, ciekawe ile wytrwam

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-16 o 19:19
Stary 2010-07-16, 19:36   #2358
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno bedziesz pięknie wyglądać zazdroszcze Wam tej karocy mi sie marzyła bryczka ale cóż ...
Już tylko macie 8 dni, super
Co do nocy poślubnej, to tż tylko tak mówi na pewno, a jak się dorwie do żonki po weselisku to tylko pierze będzie z kołderki leciało
zobaczymy, tez tak mysle ale ciiii nic mu juz nie mowie o tym
Cytat:
sie zachmurzyło i wieje chyba będzie u mnie padać troszke
wczoraj troszke popadało popołudniem i było przyjemnie ale tylko chwilke póniej znów było duszno.
Tak się dzisiaj zastanawiałam, gdzie się Black podziewa dawno jej nie było u nas

a teraz pada sobie deszczyk u mnie pada sobie równo

to zycze wytrwalosci
u mnie tez padalo troszke dzisiaj, teraz jest swietna pora na spacer ale nie mam z kim isc ... tzcik biedny pracuje ehhh

Ja sobie zaczelam spiewac piosenki angielskie
Stary 2010-07-16, 19:48   #2359
madmuazelle
BAN stały

No jestem ponownie Moge Was nadrobić i poodpisywać Na raty posprzątałam/liśmy na jutro zostawiłam łazienke i odkurzanie-ale to rola tż ta

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
u mnie tez padalo troszke dzisiaj, teraz jest swietna pora na spacer ale nie mam z kim isc ... tzcik biedny pracuje ehhh
To fajno macie,że się ochłodziło. Nadrobicie pewnie ten spacerek nie raz

Cytat:
O prosze A co tam sobie podspiewujesz??
Ja wczoraj sobie słuchałam naszą piosenke na pierszy taniec i gęba mi się śmiała

Cytat:
Też dzisiaj pomyślałam o Black,jak wchodziłam na wątek ( ale to pare godzin temu ) bo wkońcu ona zakładała tę częśc

Cytat:
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No niestety, ze ściągnięciem tych kolczyków bywają problemy
No właśnie,to ciekawe jak sobie ściągne. No nic poczekam sobie jeszcze z tydzien,bo będzie miesiąc i znowu będe próbować je ściągnąć bo teraz cierpliwosci nie mam ( jestem przed @ )
Stary 2010-07-16, 20:15   #2360
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
a sie rozmyśliłam bo mnie zdenerwowali, jak kupowałam suknie w październiku to wszystko było ok, no jak pani schudnie to się zwęży, a jak troszke przytyje to popuści na szewkach i wszytko było cacy, a teraz takie cyrki robią. Jak ją chcieli sprzedać to niech sie teraz męczą
Niech nie robią lepiej cyrków. Taka ich praca,że musza coś robić.

Cytat:
eh, Ci nasi tż'ci ciekawe czy by byli tacy chętni do bobasków gdyby je musieli nosić 9 miesięcy i rodzić ,a tak an serio to pomimo wszystich moich obaw już nie mogę się doczekać tego czasu
Ja bym była bardzo za takim pomysłem. No,ale mimo obaw,też się nie moge doczekac.A to wszystko przez to,że na travel&living ogladałam "Ciąże z zaskoczenia" a przed spaniem wczoraj,dzisiaj też czytałam poczekalnie na wizażu

Cytat:
do mnie dopiero teraz na przymiarce dotarło, że to moja suknia, mój ślub i ze to ja wychodzę za mąż ale pewnie tak na 100% dotrze to do mnie dopiero po wyjściu z kościoła albo i później
To do mnie dotrze pewnie własnie dopiero w ten dzien

Cytat:
nasza pewnie będzie wyglądała tak, że najpierw z radością wygraole się z sukienki a potem padniemy na wyrko i będziemy spać albo jeszcze najpierw przeliczymy koperty, bo wszystkie koleżanki mi mówią, że pierwsze co po powrocie do domu (albo pokoju) to liczyły kase
nieźle.Ja,to jeszcze niewiem co my będziemy robić po slubie/weselu.Pewnie spać. A potem,będziemy otwierać koperty.

Cytat:
Za 8 tygodni do slubu.

Cytat:
ja mialam przebijane jak mialam 2 latka.I pamietam wtedy przez pare lat !!!mi sie nie chcialy zagoic uszy , a teraz mam super, moge nosic kazde kolczyki
Dziękuje Ja miałam pierwszy raz przebijane jak byłam uczeniccą w podstawówce i tez mi się babrały,po tym jak zmieniłam złote kolczyki na zwykłe metalowe To zaprzestałam nosić i dziurki mi zarosły.A,że ślubuje za niedługo to postanowilam sobie uszy przebić.

Cytat:
ja juz po panienskim bylo the best wlasciwie to mialam dwa panienskie, bo i w piatek i w sobote. generalnie rozbijalysmy sie po dublinskich pubach i klubach,a Dublin i jego okolice (klify ) tak mi sie spodobaly, ze koniecznie tam wroce z TZem i wykupie dodatkowy bagaz, bo te sklepy, ciuszki, buty i ich ceny cos wspanialego
O jak się fajnie zabalowało.Oj ta klify są cudne A co do zakupów,to fakt tylko miec kase i kupować

Cytat:
wczoraj sie ne jednym kierunku obronilam na piateczke, wiec zostala mi jeszcze jedna obrona na wrzesien
za wszystkie załatwione sprawy a zwłaszcza za 2 tygodnie do slubu i 5 teczke

Cytat:
Dzięki za rade Nie wiedziałam o tym,że spirytus salicynowy wysusza.Mi go poleciła kosmetyczka tzn powiedziała bym sobie kupiła i przemywała,noi tak też zrobiłam i własnie miałam przebijane pistoletem. Mówisz,że babrze się przez to,że pistoletem,igłą lepiej???
Stary 2010-07-16, 20:17   #2361
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
to zycze wytrwalosci

co tam sobie śpiewusiasz fajnego?

Cytat:

Też dzisiaj pomyślałam o Black,jak wchodziłam na wątek ( ale to pare godzin temu ) bo wkońcu ona zakładała tę częśc

Powodzenia
Dzięki dziewczyny poćwiczyłam troszke na brzuszek i boczki jakieś 20 minutek poczułam gdzie są mięśnie w brzuchu to chyba dobrze ćwiczyłam zobaczymy, czy będą jakieś efekty tego

Cytat:
Niech nie robią lepiej cyrków. Taka ich praca,że musza coś robić.

Ja bym była bardzo za takim pomysłem. No,ale mimo obaw,też się nie moge doczekac.A to wszystko przez to,że na travel&living ogladałam "Ciąże z zaskoczenia" a przed spaniem wczoraj,dzisiaj też czytałam poczekalnie na wizażu
no właśnie, niech cyrków nie robią bo i będzie po nich

też to oglądam, masakra nie wiedzieć do końca o ciąży ostatnio ogladałam odcinek gdzie pani myślała, ze ma zaparcia więc usiadła na wc i tak długo parła aż usłyszała plusk i jej ulżyło wiec myślała, że to kupe zrobiła a jak wstała to zobaczyła dziecko

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-16 o 20:22
Stary 2010-07-16, 20:19   #2362
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Łohohoho,no to się będzie działo

Pisałam Wam,że po ślubie chcemy jechać nad morze.I zacydowaliśmy,że pojedziemy do Pobierowa.Znaleśmy fajną oferte domków z bali.A ja bardzo lubie takie domki Fajnie tam
To jeszcze nie podróż po slubna,choć po slubie.Na taką zagraniczną pojedziemy sobie w innym czasie.
Narazie tz chce jechać nad nasze polskie morze i płodzić dzieciaczka,zapowiedział że będzie tankował do pełna
Stary 2010-07-16, 20:30   #2363
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Pisałam Wam,że po ślubie chcemy jechać nad morze.I zacydowaliśmy,że pojedziemy do Pobierowa.Znaleśmy fajną oferte domków z bali.A ja bardzo lubie takie domki Fajnie tam
To jeszcze nie podróż po slubna,choć po slubie.Na taką zagraniczną pojedziemy sobie w innym czasie.
Narazie tz chce jechać nad nasze polskie morze i płodzić dzieciaczka,zapowiedział że będzie tankował do pełna
Kochany ten Twój tż niech tankuje ile wlezie, a co a na długo jedziecie nad to morze?
My może też gdzieś pojedziemy, al niewiemy gdzie i cyz to wypali bo tż ma ciężko z urlopem w pracy. Pożyjemy zobaczymy jak nie jakaś podróż to może nam wypali weekend poślubny
Stary 2010-07-16, 20:34   #2364
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a tymczasem
trzymajcie się cieplutko i miluśkiego weekendziku zycze
Ja również zycze miłego weekendu.Nalezy ci się.

Cytat:
To z nim chyba tak jak z moim, jak jechaliśmy pierwszy raz nad morze to jego rodzinka się śmiała, że K. będzie za mną z ręcznikiem chodził A jak skakaliśmy po falach i co nieco mi się obsunęło to tydzień nie mógł przezyć choć nikt nawet nie widział
niezły zazdrośnic z twego K ( Krzyś? ) mój tż też taki zazdrośnik. Kiedyś kumpel specjalnie niby się do mnie przystawiaj,a mojego tż ta "szlag" trafiał.

Cytat:
Kurcze, zała jestem bo chciałam mieć próbny makijaz i fryzurkę w 1 dzień i chyba nie da rady bo babki mają urlopy... No chyba że zrobię próbę w odwrotnej kolejności...
Zrób tak,aby było dobrze
Wiem zbyt nio nie pomogłam.

Cytat:
Dzięki dziewczyny poćwiczyłam troszke na brzuszek i boczki jakieś 20 minutek poczułam gdzie są mięśnie w brzuchu to chyba dobrze ćwiczyłam zobaczymy, czy będą jakieś efekty tego
No to poćwiyczyłaś troszke.Efekty pewnie beda po jakimś czasie ćwiczeń.

Cytat:
no właśnie, niech cyrków nie robią bo i będzie po nich
Tak jest,bo zrobi im się manko

Cytat:
też to oglądam, masakra nie wiedzieć do końca o ciąży ostatnio ogladałam odcinek gdzie pani myślała, ze ma zaparcia więc usiadła na wc i tak długo parła aż usłyszała plusk i jej ulżyło wiec myślała, że to kupe zrobiła a jak wstała to zobaczyła dziecko
Omg,nieźle Dzisiaj było o pewnej starszej wiekiem parze.Zachcieli mieć dziecko i miała kobieta invitro,ale poroniła i myślała że się już nigdy nie uda.Okazało się,że wszczepili jej 3 a poroniła 2 ( oczywiście nie dziecko wszczepili wiadomo o co chodzi ),więc jedno się uchowało.Noi poszła do lekarza,bo się źle czuła,miała wzdęty brzuch,zmęczona najpierw lekarz podejrzewał u niej raka jajnika/ów,potem z usg okazało się że jest w ciąży. W wieku 57 lat urodziła zdrową dziewczynke
Stary 2010-07-16, 20:39   #2365
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
co tam sobie śpiewusiasz fajnego?

Cytat:

O prosze A co tam sobie podspiewujesz??
Ja wczoraj sobie słuchałam naszą piosenke na pierszy taniec i gęba mi się śmiała

spiewalam piosenke Leny - Satellite

Cytat:

Cytat:

Dziękuje Ja miałam pierwszy raz przebijane jak byłam uczeniccą w podstawówce i tez mi się babrały,po tym jak zmieniłam złote kolczyki na zwykłe metalowe To zaprzestałam nosić i dziurki mi zarosły.A,że ślubuje za niedługo to postanowilam sobie uszy przebić.
tak wlasnie myslalam, ze do slubu ja to jakies 2 lata temu sobie zrobilam 3 dziurke pistoletem , ale mi zaraz zarosla
Stary 2010-07-16, 20:40   #2366
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Kochany ten Twój tż niech tankuje ile wlezie, a co a na długo jedziecie nad to morze?
My może też gdzieś pojedziemy, al niewiemy gdzie i cyz to wypali bo tż ma ciężko z urlopem w pracy. Pożyjemy zobaczymy jak nie jakaś podróż to może nam wypali weekend poślubny
Nom,koochany Jak da rade,to niech tankuje ile wlezie,racja ( a zdradze ci/wam co powiedział,a z czego się za przeproszeniem lałam/śmiałam) Powiedział,że mam nie wypychac spermy jak we mnie zatankuje ( bo wylatuje ) Ja zdziwko,to zacisne nogi i tyle
Chcemy jechac na tydzień No,to jak Wam nie wypali to też sobie pojedzcie gdzieś w Polske A potem sobie za granice kiedy idzniej pojedziecie

Matko włączyłam sobie o to taką muzyczke.
i drogie PM-ki pobujamy troszeczke
http://lala-la.wrzuta.pl/audio/4yPmu...acza_rece_dwie
Stary 2010-07-16, 20:42   #2367
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

niezły zazdrośnic z twego K ( Krzyś? ) mój tż też taki zazdrośnik. Kiedyś kumpel specjalnie niby się do mnie przystawiaj,a mojego tż ta "szlag" trafiał.

No to poćwiyczyłaś troszke.Efekty pewnie beda po jakimś czasie ćwiczeń.

Tak jest,bo zrobi im się manko

Omg,nieźle Dzisiaj było o pewnej starszej wiekiem parze.Zachcieli mieć dziecko i miała kobieta invitro,ale poroniła i myślała że się już nigdy nie uda.Okazało się,że wszczepili jej 3 a poroniła 2 ( oczywiście nie dziecko wszczepili wiadomo o co chodzi ),więc jedno się uchowało.Noi poszła do lekarza,bo się źle czuła,miała wzdęty brzuch,zmęczona najpierw lekarz podejrzewał u niej raka jajnika/ów,potem z usg okazało się że jest w ciąży. W wieku 57 lat urodziła zdrową dziewczynke
Nom oglądałam ten docinek
mój A. też jest zazdrośnikiem ostatnio szlag go trafiał jak byłam na tym panieńskim i w ogóle jak ubieram jakiś dekolt gdy ide gdzieś sama to tak dziwnie patrzy ale co tam póki nie przegina to słodkie to jest

Właśie! Jak cos to będzie manko
a efekty może będą za jakiś miesiąc musze wziąć miarke i zmierzyć sobie obwód w tali i pasie i porównać po jakimś czasie

Cytat:
Nom,koochany Jak da rade,to niech tankuje ile wlezie,racja ( a zdradze ci/wam co powiedział,a z czego się za przeproszeniem lałam/śmiałam) Powiedział,że mam nie wypychac spermy jak we mnie zatankuje ( bo wylatuje ) Ja zdziwko,to zacisne nogi i tyle
Chcemy jechac na tydzień No,to jak Wam nie wypali to też sobie pojedzcie gdzieś w Polske A potem sobie za granice kiedy idzniej pojedziecie

Matko włączyłam sobie o to taką muzyczke.
i drogie PM-ki pobujamy troszeczke
http://lala-la.wrzuta.pl/audio/4yPmu51d6yF/slub_-_piesn_slubna_-_gdy_sie_lacza_rece_dwie
heheh to sie trzeba na pelckach położyć i nóżki do góry wtedy nie wyleci bo i jak
no to bujamy, bujamy

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-16 o 20:45
Stary 2010-07-16, 20:52   #2368
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
spiewalam piosenke Leny - Satellite
O,też lubie tą piosenke aż sobie ją własnie puściłam

Cytat:

Cytat:
tak wlasnie myslalam, ze do slubu ja to jakies 2 lata temu sobie zrobilam 3 dziurke pistoletem , ale mi zaraz zarosla
A,nom do slubu,więc na stare lata sobie ponownie musiałam przekłuć uszy. To może przekuwane uszy pistoletem szybciej zarastają.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Nom oglądałam ten docinek
mój A. też jest zazdrośnikiem ostatnio szlag go trafiał jak byłam na tym panieńskim i w ogóle jak ubieram jakiś dekolt gdy ide gdzieś sama to tak dziwnie patrzy ale co tam póki nie przegina to słodkie to jest
A to świadczy o tym,że kochają nas i zależy im na Nas

Cytat:
Właśie! Jak cos to będzie manko
a efekty może będą za jakiś miesiąc musze wziąć miarke i zmierzyć sobie obwód w tali i pasie i porównać po jakimś czasie
To trzymam kciuki,by było wszystko ok

Cytat:
heheh to sie trzeba na pelckach położyć i nóżki do góry wtedy nie wyleci bo i jak
no to bujamy, bujamy
Tak,tez zrobie położe się i nóżki do góry
Ze 2 razy wysłucham Lene Teraz czas na Eminema im not afriad,też ją lubie tzn piosenke
Świetne nam się ją słucha jak się jedzie autem,mmm
Stary 2010-07-16, 20:58   #2369
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
O,też lubie tą piosenke aż sobie ją własnie puściłam

A,nom do slubu,więc na stare lata sobie ponownie musiałam przekłuć uszy. To może przekuwane uszy pistoletem szybciej zarastają.

mozliwe ze jak sie przebija pistoletem to sa jakies takie mniej "rozdziewiczone " hahha

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

mad: tez lubie ta piosenke eminema
Stary 2010-07-16, 21:46   #2370
madmuazelle
BAN stały

Cytat:

mozliwe ze jak sie przebija pistoletem to sa jakies takie mniej "rozdziewiczone " hahha

mad: tez lubie ta piosenke eminema

No właśnie,bo na początku mi troszke skóra schodziła.

To fajno,że też lubisz piosenke Eminema

Teraz sobie słucham pieśni-takie jest prawo miłości.I koniecznie chce ją mieć na ceremoni slubnej,bardzo mi się ta pieśn podoba

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Trzymajcie jutro kciuki bo wybieramy się do Księca Księdza po pozwolenie na slub w innej Parafii.
Czekam na te maile i mam nadzieje,że sie doczekam.Czekam m.in na maila od dekoratorki,bo chce wiedzieć czy akcpetuje co jej wysłałam,a wtedy zamówie zawieszki na wódke ( bo chce mieć pod kolor )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości