|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
|
|
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]()
|
|
#2343 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No tak,ja poczułam lekko po czasie , jak ją mialam troszke na sobie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- W tej wodzie coś zapewne było ![]() Bidulka
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-16 o 13:48 |
|||||
|
|
|
#2344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie nawet jesli byśmy wypadli z rytmu to goście tym bardziej się nie zorientują, bo w oryginalne czasami ciężko go wyłapać. Oczarowanie próbowałam polubić bo na początku chciałam tańczyć do polskiej piosenki, niestety mam jakiś awers do tego utworu A Wy ostatecznie co wybraliści?
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Certinka i Mika cudownego dnia dziewczyneczki i oby Wasz życie po tym dniu należało do najszczęśliwszych.
Pamiętajcie się nie przejmować głupotkami
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze nie jest jakaś typowo ślubna, a tekst to już w ogóle nie pasuje , ale piosenka mi się podoba
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-07-16 o 14:16 |
|
|
|
|
#2347 |
|
BAN stały
|
Pamiętacie,jak pisałam Wam że przybiłam sobie uszy.Noi jedna dziurka zaczeła mi się babrać.Zapominałam się by je-dziurki przemywać spiritusem salicynowym
No,ale chciałam ściągnąc kolczyki wczoraj,by dziurki odetchneły i aby je przemyć noi nie moge,kręce kręce i nie schodzi ten motylek
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-16 o 14:59 |
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Certina i Mika życzę Wam przepięknych ślubów!
![]() ehh troche mnie tu nie bylo, wiec chyba nie dam rady nadrobic... ja juz po panienskim bylo the best i wykupie dodatkowy bagaz, bo te sklepy, ciuszki, buty i ich ceny cos wspanialego ![]() ze spraw slubnych zdazylam w miedzyczasie odbyc wizyte u brafitterki i kupic bielizne pod suknie, kupilam tez sexy gorsecik na noc poslubna do tego zamowilam winietki ii chyba tyle ![]() wczoraj sie ne jednym kierunku obronilam na piateczke wiec zostala mi jeszcze jedna obrona na wrzesien![]() dzis jedziemy ustalac menu (bede mogla zamowic menu na stoly), plan wesela, dekoracje itp, jutro odbieram slubne buciki, a w poniedzialek przymiarka sukni ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
no i ja w obawie o cos takiego nie przebijalam pistoletem u kosmetyczki tylko igla w studiu piercingu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-07-16 o 15:15 |
|
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo to dziewczyny ja kończę swoja prace na dziś i zmykam na upragniony weekend tydzień temu spędziłam go w domu na nauce to teraz trzeba jakoś extra nadrobić
a tymczasem trzymajcie się cieplutko i miluśkiego weekendziku zycze a i wszystkiego najlepszego dla najbliższych panienek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA KOBIETKI
|
#2350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wszystkie zalatwione i zakupione rzeczy i za tylko 2 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() I pamietam wtedy przez pare lat !!!mi sie nie chcialy zagoic uszy , a teraz mam super, moge nosic kazde kolczyki
|
|
#2351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyneczka suknia do karety będzie pasowała, ale nie jest tak totalnie "księżniczkowa"
Dobrze, że Cytat:
Bo ja dalej mam wątpilowści Masz zdjęcia?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A z tą piosenką to może chodzi Ci o lipdub? Moja uczelnia ma fajny: http://www.youtube.com/watch?v=Qw1Pvj91PJU ![]() Kurcze, zała jestem bo chciałam mieć próbny makijaz i fryzurkę w 1 dzień i chyba nie da rady bo babki mają urlopy... No chyba że zrobię próbę w odwrotnej kolejności...
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-07-16 o 15:45 |
||||
|
|
|
#2352 |
|
BAN stały
|
Ja tylko na chwile,bo sprzątam/y chate.
Potem Was nadrobie i poodpisuje.Pozdrawiam PM ke 2011,bo widze że od czasu do czasu nas podczytuje ![]() Na chwile ![]() http://www.sfora.pl/Oto-naukowy-spos...zenstwo-a22242 Z 1 punktem się zgadzam A dalej są bzdury poczytajcie np:7. Marszczyłeś/aś brwi na zdjęciach w młodości? Masz większe szanse na rozwód niż ci, którzy zawsze się uśmiechali. 11. Tancerz lub choreograf ma 43,05 proc. szans na rozpad małżeństwa, matematyk - 19,15 proc., treser zwierząt - 22.5 proc. 12. Rolnik? Twoje małżeństwo raczej nie jest zagrożone. Masz na to zaledwie 7,63 proc. szans. Fizyk jądrowy jest jeszcze mniej zagrożony rozpadem związku - 7,29 proc., optyk - 4,01 proc. 15. Jesteś kobietą i służysz w wojsku? Już pakuj walizki. Takie małżeństwa o 250 razy częściej kończą się rozwodem niż te, w których to mężczyzna jest żołnierzem Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-16 o 16:18 |
|
|
|
#2353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak jestem w pracy i Bąbel śpi to czasami z nudów oglądam wedding tv i tam jest program właśnie ze ślubnymi lipdub'ami ![]() a sie rozmyśliłam bo mnie zdenerwowali, jak kupowałam suknie w październiku to wszystko było ok, no jak pani schudnie to się zwęży, a jak troszke przytyje to popuści na szewkach i wszytko było cacy, a teraz takie cyrki robią. Jak ją chcieli sprzedać to niech sie teraz męczą ![]() Cytat:
ciekawe czy by byli tacy chętni do bobasków gdyby je musieli nosić 9 miesięcy i rodzić a tak an serio to pomimo wszystich moich obaw już nie mogę się doczekać tego czasu ![]() do mnie dopiero teraz na przymiarce dotarło, że to moja suknia, mój ślub i ze to ja wychodzę za mąż ale pewnie tak na 100% dotrze to do mnie dopiero po wyjściu z kościoła albo i później ![]() Cytat:
za obrone ![]() za wszystkie załatwione sprawy ślubne ![]() super, że panieński się udał podziwiam za ten gorsecik na noc poślubną nasza pewnie będzie wyglądała tak, że najpierw z radością wygraole się z sukienki a potem padniemy na wyrko i będziemy spać ![]() u Nas jutro będzie równiótke 8 tygodni do ślubu |
||||
|
|
|
#2354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na zywo wyglada piekniej zapewne jak wszystkie suknie.Tez tak uwazam , ze z trenem to dobra decyzja. Nie podobal mi sie i jeszcze mam sliczny welon, taki z krysztalkami na koncu, ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
za 8 tygodni, u nas jutro tydzien bedzie ![]() Ja to nie mam zamiaru kasy liczyc pewnie dopieor tydzien po slubie A co nocy poslubenj to tz powiedzial ze on idzie spac chyba zartuje, napewno nie dam mu isc spac!
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze Wam tej karocy mi sie marzyła bryczka ale cóż ...Już tylko macie 8 dni, super ![]() Co do nocy poślubnej, to tż tylko tak mówi na pewno, a jak się dorwie do żonki po weselisku to tylko pierze będzie z kołderki leciało
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
sie zachmurzyło i wieje
chyba będzie u mnie padać troszke wczoraj troszke popadało popołudniem i było przyjemnie ale tylko chwilke póniej znów było duszno. Tak się dzisiaj zastanawiałam, gdzie się Black podziewa dawno jej nie było u nasa teraz pada sobie deszczyk u mnie pada sobie równo ide poćwiczyć na brzuszek po raz 1, ciekawe ile wytrwam
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-16 o 19:19 |
|
|
|
#2358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie tez padalo troszke dzisiaj, teraz jest swietna pora na spacer ale nie mam z kim isc ... tzcik biedny pracuje ehhhJa sobie zaczelam spiewac piosenki angielskie
|
|
#2359 | ||
|
BAN stały
|
No jestem ponownie
Moge Was nadrobić i poodpisywać Na raty posprzątałam/liśmy na jutro zostawiłam łazienke i odkurzanie-ale to rola tż ta ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Nadrobicie pewnie ten spacerek nie raz ![]() O prosze A co tam sobie podspiewujesz?? ![]() Ja wczoraj sobie słuchałam naszą piosenke na pierszy taniec i gęba mi się śmiała ![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() No właśnie,to ciekawe jak sobie ściągne. No nic poczekam sobie jeszcze z tydzien,bo będzie miesiąc i znowu będe próbować je ściągnąć bo teraz cierpliwosci nie mam ( jestem przed @ )
|
||
|
|
|
#2360 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Taka ich praca,że musza coś robić. Cytat:
No,ale mimo obaw,też się nie moge doczekac.A to wszystko przez to,że na travel&living ogladałam "Ciąże z zaskoczenia" a przed spaniem wczoraj,dzisiaj też czytałam poczekalnie na wizażu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A potem,będziemy otwierać koperty.Za 8 tygodni do slubu. Cytat:
Ja miałam pierwszy raz przebijane jak byłam uczeniccą w podstawówce i tez mi się babrały,po tym jak zmieniłam złote kolczyki na zwykłe metalowe To zaprzestałam nosić i dziurki mi zarosły.A,że ślubuje za niedługo to postanowilam sobie uszy przebić. Cytat:
![]() Cytat:
za wszystkie załatwione sprawy a zwłaszcza za 2 tygodnie do slubu i 5 teczke ![]() Cytat:
Nie wiedziałam o tym,że spirytus salicynowy wysusza.Mi go poleciła kosmetyczka tzn powiedziała bym sobie kupiła i przemywała,noi tak też zrobiłam i własnie miałam przebijane pistoletem. Mówisz,że babrze się przez to,że pistoletem,igłą lepiej???
|
||||||||
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poćwiczyłam troszke na brzuszek i boczki jakieś 20 minutek poczułam gdzie są mięśnie w brzuchu to chyba dobrze ćwiczyłam zobaczymy, czy będą jakieś efekty tego ![]() Cytat:
i będzie po nich ![]() też to oglądam, masakra nie wiedzieć do końca o ciąży
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-16 o 20:22 |
|||
|
|
|
#2362 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pisałam Wam,że po ślubie chcemy jechać nad morze.I zacydowaliśmy,że pojedziemy do Pobierowa.Znaleśmy fajną oferte domków z bali.A ja bardzo lubie takie domki ![]() To jeszcze nie podróż po slubna,choć po slubie.Na taką zagraniczną pojedziemy sobie w innym czasie. Narazie tz chce jechać nad nasze polskie morze i płodzić dzieciaczka,zapowiedział że będzie tankował do pełna
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech tankuje ile wlezie, a co a na długo jedziecie nad to morze? My może też gdzieś pojedziemy, al niewiemy gdzie i cyz to wypali bo tż ma ciężko z urlopem w pracy. Pożyjemy zobaczymy jak nie jakaś podróż to może nam wypali weekend poślubny
|
|
|
|
|
#2364 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem zbyt nio nie pomogłam. ![]() Cytat:
![]() Tak jest,bo zrobi im się manko ![]() Cytat:
Dzisiaj było o pewnej starszej wiekiem parze.Zachcieli mieć dziecko i miała kobieta invitro,ale poroniła i myślała że się już nigdy nie uda.Okazało się,że wszczepili jej 3 a poroniła 2 ( oczywiście nie dziecko wszczepili wiadomo o co chodzi ),więc jedno się uchowało.Noi poszła do lekarza,bo się źle czuła,miała wzdęty brzuch,zmęczona najpierw lekarz podejrzewał u niej raka jajnika/ów,potem z usg okazało się że jest w ciąży. W wieku 57 lat urodziła zdrową dziewczynke
|
|||||
|
|
|
#2365 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja to jakies 2 lata temu sobie zrobilam 3 dziurke pistoletem , ale mi zaraz zarosla
|
|
#2366 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak da rade,to niech tankuje ile wlezie,racja ( a zdradze ci/wam co powiedział,a z czego się za przeproszeniem lałam/śmiałam) Powiedział,że mam nie wypychac spermy jak we mnie zatankuje ( bo wylatuje ) ![]() Chcemy jechac na tydzień No,to jak Wam nie wypali to też sobie pojedzcie gdzieś w Polske A potem sobie za granice kiedy idzniej pojedziecie ![]() Matko włączyłam sobie o to taką muzyczke. i drogie PM-ki pobujamy troszeczke http://lala-la.wrzuta.pl/audio/4yPmu...acza_rece_dwie
|
|
|
|
|
#2367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój A. też jest zazdrośnikiem ostatnio szlag go trafiał jak byłam na tym panieńskim i w ogóle jak ubieram jakiś dekolt gdy ide gdzieś sama to tak dziwnie patrzy ale co tam póki nie przegina to słodkie to jest ![]() Właśie! Jak cos to będzie manko ![]() a efekty może będą za jakiś miesiąc musze wziąć miarke i zmierzyć sobie obwód w tali i pasie i porównać po jakimś czasie ![]() Cytat:
to sie trzeba na pelckach położyć i nóżki do góry wtedy nie wyleci bo i jak no to bujamy, bujamy
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-16 o 20:45 |
||
|
|
|
#2368 | ||||
|
BAN stały
|
O,też lubie tą piosenke
aż sobie ją własnie puściłam ![]() ![]() Cytat:
To może przekuwane uszy pistoletem szybciej zarastają. ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ze 2 razy wysłucham Lene Teraz czas na Eminema im not afriad,też ją lubie tzn piosenke ![]() Świetne nam się ją słucha jak się jedzie autem,mmm
|
||||
|
|
|
#2369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mozliwe ze jak sie przebija pistoletem to sa jakies takie mniej "rozdziewiczone " hahha---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- mad: tez lubie ta piosenke eminema
|
|
#2370 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No właśnie,bo na początku mi troszke skóra schodziła. ![]() To fajno,że też lubisz piosenke Eminema ![]() Teraz sobie słucham pieśni-takie jest prawo miłości.I koniecznie chce ją mieć na ceremoni slubnej,bardzo mi się ta pieśn podoba ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Trzymajcie jutro kciuki bo wybieramy się do Księca Księdza po pozwolenie na slub w innej Parafii. Czekam na te maile i mam nadzieje,że sie doczekam.Czekam m.in na maila od dekoratorki,bo chce wiedzieć czy akcpetuje co jej wysłałam,a wtedy zamówie zawieszki na wódke ( bo chce mieć pod kolor )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Żartuje 
Mamy się spotkać jutro po wieczornej mszy i wszystko omówić... 
, jak ją mialam troszke na sobie. 
A Wy ostatecznie co wybraliści?

cos wspanialego
do tego zamowilam winietki ii chyba tyle 
małe poprawki, skrócenie i można odebrać 

chyba zartuje, napewno nie dam mu isc spac!

Taka ich praca,że musza coś robić.
Ja miałam pierwszy raz przebijane jak byłam uczeniccą w podstawówce i tez mi się babrały,po tym jak zmieniłam złote kolczyki na zwykłe metalowe
i będzie po nich