Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 09:00   #2341
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
kurde jak wy dajecie rade zajzec w buzke u nas to graniczy z cudem a jak raz chcialam przetrzec malemu buzie pielucha to tak zacisnal ze tez sie nie dalo
gaza na palca, moczenie aftinem i pukam w policzek lub usta. Najlepiej wykonać "operację" przed jedzeniem. Mały otwiera buzię i już potem szorowanie Trzeba to robić szybko i sprawnie bo możemy wywołać wymioty

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:03   #2342
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Siala
jesli on bezustannie placze i jest taki niespokojny to idz i sprawdz. a moze udaj sie do neurologa? moze ma wzmozone napiecie miesniowe i proste cwiczenia przyniosa mu ulge synek mojej kuzynki mial taki problem
Stary 2010-08-23, 09:06   #2343
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

Hania a przez ile dni tym aftinem smarować, aż zniknie czy jak? bo u nas jest taki biały nalot na całym języku i nie wiem czy to to czy nie (po strarciu wodą nie złazi, czyli chyba nie mleczko)
hmmm... aż takim specjalistą nie jestem
U nas było na języku, policzkach (po wewnętrznej stronie oczywiście) i na dziąsłach. Są to takie białe plamki.

Nieleczone - nie ścierane mogą nawet krwawić (tak powiedziała pediatra). Na początku, gdy nie wiedziałam o co chodzi byłam przekonana ze to tylko osad z mleka.

Pediatra przepisała nam na początku jakiś lek + aftin. Teraz wycieram już tylko aftinem. Mówiła aby smarować gdy sie pojawiają. Było juz dobrze i kilka dni nie smarowałam. A to cholerstwo wróciło

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Dzwoniłam do mamy.. i idziemy z małym do lekarza bo ja już nie wiem co mu jest.. Viburcol nie pomógł tym razem a nie dam mu już drugiego czopka bo za krótki odstęp czasu.
Niech go bada jak chce i ile chce i ile chce ale ma mi powiedzieć co mojemu dziecku jest
Boże ... Siala ... ale ty sie masz z tymi bólami...

Stary 2010-08-23, 09:10   #2344
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

kurde jak wy dajecie rade zajzec w buzke u nas to graniczy z cudem a jak raz chcialam przetrzec malemu buzie pielucha to tak zacisnal ze tez sie nie dalo

maly wciagnal 150 i odlatuje. moze tym razem sie uda bo od 6 marudzi i co chwile sie budzi. ale jestem wkur.... damian pojechal na darmo bo w szpitalu w konstancinie zaden rentgen nie dziala wiec tylko sie przejechal w te burze ktore byly w nocy i zaraz wraca do dom. masakra jakas
ja wsadzam malej palucha do buzi jak sie drze i w sumie nawet czasem ja to uspokaja, bo mysli, ze cos dobrego dostanie a do przecierania mam takie urzadzenie http://www.mambaby.pl/produkty_piele..._care_set.html i profilaktycznie przecieram raz dziennie aby nie miala osadu z mleczka.

Ale lipa wyszla tyle km wspolczuje
Wlasnie zapomnialam sie wczesniej zapytac jaki samochod kupiliscie teraz?

Mala spi ja tez ide sie jeszcze zdrzemnac, mam nadzieje, ze do 14 bedzie spala z 1 przerwa na papu

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:14   #2345
agravka
Wtajemniczenie

dzien dobry!
ja juz po ochydnym sniadanku-chleb z wedlina z kurczaka jakas kupcza (fuuu). wczoraj najadlam sie wlasnie kanapek z salata bo bylam mega glodna a tu nic nie mozna a dzis czytam ze trzeba uwazac na salate... no masakra
zapomnialam Wam napisac, ze wazylam mala i wazy juz 4350 a przy wypisie ze szpitala bylo 2950.Mala ma miesiac i 4 dni, karmie tylko piersia-czy nie za duzo przybiera?boje sie ze wychoduje grubaska....
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:18   #2346
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

Karolcia jak często i ile je Twoja mała (bo z butelki, nie?) bo ja zawsze mam watpliwości czy dobrze daję z butli, tzn czy nie za rzadko czy nie za mało. (może w czwartek zważymy przy szczepieniu)
DZIEN WYGLADA TAK:

1.wstaje o 6.30 - 7 je 120ml
2. 10 - 130 - je max 150ml
3. 15-16 - je 120ml
4. 18- 19 je max 150ml
5. 2.30 - 3 je 120ml

czasem zje mniej, najwiecej 150ml zjada
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-08-23 o 09:20
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:24   #2347
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
melduję się na wątku.
Na razie tylko na chwilkę bo nie mogę się jeszcze zorganizować. Młody cały czas wisiałby na cycu, a my chodzimy jak zombi. Chociaż dzisiaj w nocy tylko raz wstał. W sumie jest grzeczny bo płacze tylko jak głodny jest. A tak tylko spi albo leży na łóżku i się gapi Mój M ma teraz 2 tygodnie urlopu i bardzo mi pomaga, przewija, nosi do odbijania, kąpie małego. Jak wróci do pracy to sama nie wiem jak dam radę tym bardziej, że rana po cc jeszcze mnie trochę boli. Jak znajdę więcej czasu to opiszę mój straszny poród. Na razie to tyle, pozdrawiam
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 09:33   #2348
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ja wsadzam malej palucha do buzi jak sie drze i w sumie nawet czasem ja to uspokaja, bo mysli, ze cos dobrego dostanie a do przecierania mam takie urzadzenie http://www.mambaby.pl/produkty_piele..._care_set.html i profilaktycznie przecieram raz dziennie aby nie miala osadu z mleczka.
aaaaa! zapomniałam, że mam szczoteczkę dla maluchów

Załącznik 3352594

Stary 2010-08-23, 09:48   #2349
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć
W końcu mój brat zabrał swoje dzieciaki i jest spokój
Iga właśnie sobie zasnęła

Dziewczyny, a czemu nie spróbujecie usunąć plesniawek tym moczem?? Trochę to ohydne, ale podobno bardzo skuteczne... Po prostu trzeba zawinąć dziecko w pieluchę tetrową i jak nasika wytrzeć mu tym buźkę... Ja bym na pewno spróbowała.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:50   #2350
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

A to moja dzisiejsza Śpiąca Królewna
Stary 2010-08-23, 10:00   #2351
itakasia
Zakorzenienie

anuszka
jaka slicznotka slodziutka i jakie ma super wloski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 10:17   #2352
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a czemu nie spróbujecie usunąć plesniawek tym moczem?? Trochę to ohydne, ale podobno bardzo skuteczne... Po prostu trzeba zawinąć dziecko w pieluchę tetrową i jak nasika wytrzeć mu tym buźkę... Ja bym na pewno spróbowała.
Ja rowniez o tym slyszalam. I podobno skuteczne. Dziewczyny z No probowaly bo tutaj Aftinu nie ma.

Ja tak was podczytuje ,ale jakos nie mam czasu odpisywac (moje dziecko spi tylko 3 godz. dziennie+ 1-2 godz. na spacerze) . Ogolnie u nas wszystko dobrze. W piatek wybieramy sie do lekarza i na szczepienie.

Powiedzcie mi jak wyglada USG bioderek? Nie mowilam wam.. tutaj USG nie robia ,a bioderka sprawdzaja jak dziecko ma 3 miesiace. Dlatego na ostatniej wizycie nasciemnialam jak to bylam mala i mialam problem z biodrami najgorzej bylo jak zaczela sie dopytywac o szczegoly mojej "dolegliwosci" .. Ale pomoglo, skierowanie na badanie mamy dostac w tym tyg.

I moze ktos mi doradzi.. jak radzic sobie z dzieckiem ,ktore non stop chcialoby ssac cycka? Moj synek nie je 15-20 minut ,ale minimum godzine (nie raz 2). Jak go odstawiam to zaraz ryk. Dlatego albo na sile mu zabieram albo zasypia przy piersi. W nocy jeszcze moge to przezyc ,ale w dzien jest masakra.

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-08-23 o 10:18
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:17   #2353
wiolek1
Zadomowienie

niezawsze to ja mam takie zawieszenie, że czasem w nocy budze się i zastanawiam czy karmiłam 5 minut temu i przysnęłam czy 3 godziny

itakasia to miłego dnia córy pewnie zadowolone że wkońcu wyjdziecie

aniaa22 ale bym się wkurzyła normalnie

Siala idź idź ale może do jakiejś normalnej a nie tej " dzieci tak mają, że czasem płaczą"

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dzien dobry!
ja juz po ochydnym sniadanku-chleb z wedlina z kurczaka jakas kupcza (fuuu). wczoraj najadlam sie wlasnie kanapek z salata bo bylam mega glodna a tu nic nie mozna a dzis czytam ze trzeba uwazac na salate... no masakra
zapomnialam Wam napisac, ze wazylam mala i wazy juz 4350 a przy wypisie ze szpitala bylo 2950.Mala ma miesiac i 4 dni, karmie tylko piersia-czy nie za duzo przybiera?boje sie ze wychoduje grubaska....
myśle, że dobrze przybiera powinno 1 - 1,2 kg więc jest ok mój przy wypisie był 3160 a w czwartek 4290 ( miesiąc kończy jutro) i pielęgniarka mówiła że ok

Lilka___ witamy

Cytat:
ale słodziutka i jaką ma spódniczke

a ja ide dzisiaj kupić półśpiochy bo zakładam na body z długik rękawem na noc i jest ok. a pajacyków mi się nie opłaca bo mały nieproporcionalny i w kroku ciężko zapiąć

wizyte u pediatry mamy na 15.30 a do dermatologa nie moge się dodzwonić na wszystkie 5 numerów więc nie wiem co oni tam robią :/

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-08-23 o 10:20
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:19   #2354
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

wiolek polspiochy u mnie tez sie sprawdzaja
Stary 2010-08-23, 10:25   #2355
itakasia
Zakorzenienie

wiolek
moze lekarz pomoze przyspieszyc wizyte u dermatologa

u nas polspiochy tez sa super, juz nawet domawialam od tego samego sprzedawacy na allegro bo sa dobrej jakosci i ladne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 10:25   #2356
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Wlasnie zapomnialam sie wczesniej zapytac jaki samochod kupiliscie teraz?
passata kombi

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dzien dobry!
super przybiera. nie przejmuj sie ze bedzie grubasek zrzuci jak zacznie biegac

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
melduję się na wątku.
Na razie tylko na chwilkę bo nie mogę się jeszcze zorganizować. Młody cały czas wisiałby na cycu, a my chodzimy jak zombi. Chociaż dzisiaj w nocy tylko raz wstał. W sumie jest grzeczny bo płacze tylko jak głodny jest. A tak tylko spi albo leży na łóżku i się gapi Mój M ma teraz 2 tygodnie urlopu i bardzo mi pomaga, przewija, nosi do odbijania, kąpie małego. Jak wróci do pracy to sama nie wiem jak dam radę tym bardziej, że rana po cc jeszcze mnie trochę boli. Jak znajdę więcej czasu to opiszę mój straszny poród. Na razie to tyle, pozdrawiam
witaj fajnie ze m ci tak pomaga a jak wroci do pracy to tez sobie poradzisz

Cytat:
Cześć
W końcu mój brat zabrał swoje dzieciaki i jest spokój
Iga właśnie sobie zasnęła

jak nic nie bedzie pomagac to pewnie sprobuje. wydaje mi sie ze misiek ma jedna plesniawke wlasnie zajzalam mu do buzki i ma taka bialo-zolta kropke jedna a we wtorek nic nie mial bo na szczepieniu jak bylismy to mu sprawdzala
a ja czytalam ze mozna plesniawki fioleem przecierac. wiecie cos o tym?

Cytat:
cudowna

wlasnie dostalam @ brzuch mnie boli bardziej niz porod przed przebiciem pecherza plodowego
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:42   #2357
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Hej mamusie. Prababcia wzięła Frania na spacer to chwile mam wolnego.

Boje sie,ze mały ma skazę. Myślałam, ze to potówka ale chyba nie. Jutro ide do lekarza.
Franiu przesypia juz czasem ponad 4 godziny w nocy

Jedziemy jutro do gina na 1 wizyte po porodzie.

HD tez mam taka szczoteczkę dla niemowląt. Mocze ja w wodzie i myje mu buzie. Trochę sie krzywi ale nie płacze.

anuszka śliczną córeczka. Jakie ma włoski! No i ta spódniczka...cudo!!

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-08-23 o 10:57
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:59   #2358
aniaa22
Zakorzenienie

Marta trzymam kciuki zeby to nie byla skaza no i za twoja wizyte

misiek od rana ryczy. przysypia na rekach a jak go odloze to po minucie jest wrzask nic nie moge zrobic
Stary 2010-08-23, 11:13   #2359
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Marta trzymam kciuki zeby to nie byla skaza no i za twoja wizyte
Dzieki Aniu, też mam nadzieje, że to jakieś uczulenie albo potówka. Już sie boje co mi powie.
Ok lece na spacer bo prababcia chodzi tam i z powrotem a mały uwielbia dziury i wertepy, więc go uratuje
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 11:17   #2360
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Dzieki Aniu, też mam nadzieje, że to jakieś uczulenie albo potówka. Już sie boje co mi powie.
Ok lece na spacer bo prababcia chodzi tam i z powrotem a mały uwielbia dziury i wertepy, więc go uratuje
a misiek nienawidzi jak go trzesie w wozku. w aucie tez zaraz sie budzi jak za bardzo trzesie. dziwne to moje dziecko

nie wiem co robic bo dostalam @ i niby powinnam dzis zaczac brac tabletki ale nie zdazylam zrobic badan wiec chyba powinnam sobie odpuscic co? zrobic badania i przy nastepnej @ zaczac brac no i jeszcze glupie pytanie. one sa na recepte. wypisala mi na 2 op czyli przed koncem drugiego musze znow gonic do niej po recepte. i jak to jest tak co 2 miesiace bede do niej chodzic? czy mi wypisze na kilka opakowan? nie smiejcie sie ale nie bralam nigdy tabletek i nie mam pojecia
Stary 2010-08-23, 11:26   #2361
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
wypisala mi na 2 op czyli przed koncem drugiego musze znow gonic do niej po recepte. i jak to jest tak co 2 miesiace bede do niej chodzic? czy mi wypisze na kilka opakowan? nie smiejcie sie ale nie bralam nigdy tabletek i nie mam pojecia
raczej bedziesz musiala chodzic do niej co 2 mies, tym bardziej jak chodzisz prywatnie moja mala tez od samego rana marudzi i nie spi, chociaz chyba teraz przysnela na dobremam nadzieje

tz wraca o 16.30 to zabierze mala na spacer, a ja musze ogarnac mieszkanie i na male zakupy pojsc...a nie chce mi sie sprzatac jak nie wiem...
Stary 2010-08-23, 11:34   #2362
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
a misiek nienawidzi jak go trzesie w wozku. w aucie tez zaraz sie budzi jak za bardzo trzesie. dziwne to moje dziecko

nie wiem co robic bo dostalam @ i niby powinnam dzis zaczac brac tabletki ale nie zdazylam zrobic badan wiec chyba powinnam sobie odpuscic co? zrobic badania i przy nastepnej @ zaczac brac no i jeszcze glupie pytanie. one sa na recepte. wypisala mi na 2 op czyli przed koncem drugiego musze znow gonic do niej po recepte. i jak to jest tak co 2 miesiace bede do niej chodzic? czy mi wypisze na kilka opakowan? nie smiejcie sie ale nie bralam nigdy tabletek i nie mam pojecia
A o jakie badanie chodzi? Co do recept.. w niektorych przychodniach jest tak ,ze idziesz tylko odebrac recepte w okienku,nie musisz zapisywac sie na wizyte. Ale ja przewaznie mialam recepty na duza ilosc opakowan albo kilka recept ,a to przez moje czeste wyjazdy.

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-08-23 o 11:35
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:37   #2363
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:

na twoim miejscu zrobiłabym najpierw te badania... a co do recepty to ja dostawałam na 3 miesiące, ale dwie recepty (jedna z datą na teraz, a drugą bez daty żeby sobie wpisać jak będzie potrzebna ), więc miałam spokój na pół roku, ale myślę że to zależy od lekarki... wiem też, że czasem wystrczy iść do recepcji i tam po uprzednim umówieniu wypisują recepty, nie trzeba wtedy płacić za wizytę
Stary 2010-08-23, 11:52   #2364
agravka
Wtajemniczenie

przechwalilam mala-jak tylko napisalam ze chyba spi, zbudzila sie z wrzaskiem... ponosilam, dalam jesc i polozylam do lozeczka... chyba usnela (tfu tfu
Stary 2010-08-23, 11:54   #2365
papeteria
Zakorzenienie

hej kochane
Adasiek od piatku juz z nami w domku
Stad od piatku mam wizazowe zaleglosci ktore musze nadrobic
We wtorek do kontroli chirurgicznej a dzis bylismy u pediatry po skierowanie do chirurga i od razu bo maly ma katar, ale wszystko jest ok.
Wogóle to jakie foteliki do auta polecacie bo mój jest badziewny i trzeba bedzie kupic bo strach z tym jezdzic....
Poza tym zaczeły nam się chyba kolki....czytałam że stosujecie różne cuda ale co jest takie niezawodne ???
U nas na razie masaz brzuszka i suszara poszla w ruch...
Zalaczam fotke mojego śmieszka a na ostatnim zdjeciu nasz to ten mniejszy (z 7 miesiecznym kuzynem )
Buziaki

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-08-23 o 12:01
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:59   #2366
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
A o jakie badanie chodzi?
na krzepliwosc i jakies cos tam cos tam z watroba

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
na twoim miejscu zrobiłabym najpierw te badania... a co do recepty to ja dostawałam na 3 miesiące, ale dwie recepty (jedna z datą na teraz, a drugą bez daty żeby sobie wpisać jak będzie potrzebna ), więc miałam spokój na pół roku, ale myślę że to zależy od lekarki... wiem też, że czasem wystrczy iść do recepcji i tam po uprzednim umówieniu wypisują recepty, nie trzeba wtedy płacić za wizytę
mi tam nie chodzi o placenie bo chodze prywatnie ale mam pakiet z firmy i mnie to nic nie kosztuje. tylko ze to wyprawa na 2 koniec miasta i zawsze w godzinach szczytu bo w takich ginka przyjmuje. bed musiala jakos sie z nia dogadac jak to robic.

dziekuje dziewczyny za odp

misiek zasnal a o 12 mial jesc. ale niech sobie spi ile chce budzi sie co jakis czas na pierdka ale uspokoje go i spiocha dalej.
Stary 2010-08-23, 12:15   #2367
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
ale fajne włoski ślicznotka mała jak sobie śpi luzacko

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
hej kochane
We wtorek do kontroli chirurgicznej a dzis bylismy u pediatry po skierowanie do chirurga i od razu bo maly ma katar, ale wszystko jest ok.
Wogóle to jakie foteliki do auta polecacie bo mój jest badziewny i trzeba bedzie kupic bo strach z tym jezdzic....
Poza tym zaczeły nam się chyba kolki....czytałam że stosujecie różne cuda ale co jest takie niezawodne ???
Zalaczam fotke mojego śmieszka a na ostatnim zdjeciu nasz to ten mniejszy (z 7 miesiecznym kuzynem )
Buziaki
O kurcze ale słodko ale radosny, cudny widok
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 12:29   #2368
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Ja też chcę brać tabletki, też nigdy nie brałam. Podobno są takie, które można brac podczas karmienia piersią Dowiem się wszystkiego jak pójdę do kontroli.

I powiem Wam, że już mi przechodzi ta faza na "niechcenie więcej dzieci" Stwierdziłam jednak, że wszystko da się znieść dla takiego cudu

Niepokoją mnie trochę te moje odchody. Czasem wylatują duże skrzepy, a chyba nie powinno ich być. I jeszcze w jednym miejscu z rany po cc coś mi się sączy, chyba to ropa marek mówi, że w tym miejscu rana się nie zasklepiła jakby... I teraz nie mam pojęcia co robić- czekać czy jechać do lekarza... Nie chcę wyjść na panikarę...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

papeteria sliczne dzieciaczki

Igusia dziękuje ciociom za miłe słowa
Stary 2010-08-23, 12:31   #2369
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Siala
jesli on bezustannie placze i jest taki niespokojny to idz i sprawdz. a moze udaj sie do neurologa? moze ma wzmozone napiecie miesniowe i proste cwiczenia przyniosa mu ulge synek mojej kuzynki mial taki problem
byłam i kij :[ urlopy mają
Cytat:
Ja chcialam sprobowac ale pytalam czyj to ma byc mocz i nikt mi nie odpowiedzial jak jakims cudem zlapie jego siuski to uzyje
Cytat:
misiek od rana ryczy. przysypia na rekach a jak go odloze to po minucie jest wrzask nic nie moge zrobic
Ja pochwalilam rano i co? Nawet viburcol go nie uspokoil.. teraz dopiero mi przysypia na rekach.. dlatego pisze jedna i nawet bez smoka a jak odloze to sie pewnie rozryczy a wszystkie inne sposoby usypiania byly fee, nawet moa mama sie poddala

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 12:33   #2370
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
hej kochane
Buziaki
super ze juz w domku jaki jest radosny. slodzak z niego. i wcale nie jest duzo mniejszy
co do fotelika my mamy recaro i jestem bardzo zadowolona. jest porzadny ale i cena niestety niezla
co do sposobu na kolke to chyba cudowny nie istnieje. ja daje malemu bobotic i jest troche lepiej ale dalej mecza go baki. tylko ze sa lagodniejsze i juz mniej placze przy pierdzeniu.

nasz micho tak sie nie usmiecha czasem walnie jakis usmieszek ale taki radosny to on nigdy nie jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości