|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
psychologię
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
|
|
|
|
#2343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja paznokcie kocham i naprawdę polecam, świetna sprawa, odkładaj na to pieniążki jeśli chcesz się tym zajmować bo warto.
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia na sam kurs potzrebuje ok 2,5 tys bo chce zel i akryl plus zdobienia
(i to tylko podstawowe )to jak dostane konkrety odnosnie warszawy to pisze do Ciebie i sie zgadamy na kawkoherbatkę
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-08-14 o 11:53 |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś jak to nie lubisz imprez
;Dno studia fajne i chyba jeden z najlepszych wyborów w moim życiu tylko trzeba się za naukę wziąć
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie, nie cierpie imprez bo jest glosno, tloczno. Wole wypic juz sobie to piwko czy cos w malutkim gronie
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry..
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
stuk puk jest tu ktoś??
|
#2350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale za tę cenę powinnaś mieć w pakiecie jeszcze manicure i pedicure, jeśli nie masz, to szukaj czegoś innego, dobrze Ci radzę.![]() Jeśli masz jakieś pytania, to pogadamy w Warszawie bo jestem w temacie, a niedawno sama prowadziłam kurs i mogę Ci coś pokazać, wytłumaczyć wstępnie.
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja po wczorajszym niezbyt dobrym dniu juz dziś lepiej juz się tatą nie przejmuje, niestety pogodziłam się z tym, że G. nie przyjedzie, a bardzo żaluje, bo dziś mam taką ochote na niego, że chyba zaraz wsiąde w busa i pojade do lublina, bo nie wyrobie ogólnie dziś zakupy,sprzątam, opalam się, przede mną sernik do zrobienia i musze odrosty zrobić jest co robić jeszcze chyba dziś źle spałam albo to od cięzkich zakupów bo ramie mnie boli dobrze ręką ruszać nie moge zajrze wieczorkiem |
|
|
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kurs chce w ABC w Krakowie Tylko i wyłącznie![]() Cytat:
![]() Laski umieram. U mnie za oknem odczuwalna to jakies 40 stopni(płynę) a ja cały dzien w kuchni pieke, zrobilam z mama z rozpedu 3 porcje rurek Jeszcze tylko krem zrobic i napełniac
|
||
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś to ja zaraz przychodzę do Ciebie na te rurki
(nie ja się wcale nie wpraszam )Hej Ja zaraz jadę na wieś na maliny
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a moze by tak nadzienie malinowe do tych rurek, co lenka?
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Ok.
To jadę po maliny pa
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
paaa
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak porwij i wyślij tylko szybko już mi smsy nie wystarczają, a jeszcze bardziej po nich chce Go tu ![]() tylko, że G. jest spod lublina ![]() podziel się tymi rurkami moge się wymienić sernikiem
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam rurkami sie podzielic na maila ale mi cos nie chodzi mail
Hmm spod lublina powiadasz A w ktorą strone?:P moze gdzies blizej mnie![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- otworzylam pod druga przegladarka i na mailu serwuje rurki. Przepraszam za jakosc ale komorka robione:/ |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
hmm powiedzmy południowy-wschód
![]() Kaś pychaaaaaa i ten cukier i ten krem mniam ![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Południowy wschód powiadasz... Moje strony
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- a krem mial byc rozowy i pomimo wiekszej ilosci galaretki taki nie wyszedl
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziołkszki
![]() Jak tam u Was pogoda? bo u mnie fatalnie..mielismy sie wybrac dzisiaj gdzies na jakas wycieczke a tu od rana burze...no ale przynajmniej obiadu nie musze gotowac bo mnie mama zaprosiła:P wiec sie dzis lenie.. ![]() miłej niedzieli Wam życzę
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie upal niemiłosierny. Z utesknieniem czekalam na ten "koniec swiata" bo miala byc wielka burza ale nie doczekalam, niedawno wstalam a juz sie rozpuszczam
Chociaz... Jeszcze 20 minut
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() u mnie tez od rana leje i burze, ale jakoś dalej duchotę czuje straszną ;/ Nati to mamusia Cię rozpieszcza
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie tylko sie skumulowa,lo słoneczko z całego kraju?(no i u lenki
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- |
|
|
|
#2365 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
jak wam niedziela mija?Kaś te Twoje rurki genialne są ![]() a przez Justynę to mnie na placki ziemniaczane naszło! |
|
|
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() U mnie niedziela upalna, a mi się zachciało jechać na cmentarz właśnie dziś. |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniasta też byłam na cmentarzu. Takim zakonnym i dowiedziałam się, ze tam sa pochowani szeptyccy
I bł. Stanisław Kostka Starowieyski Nawet nie wiedziałam
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja już od wczoraj wieczorem w domu... Ale mi Skarba brakuje a On w pracy i jutro też... I tak sobie myślę, że jeszcze mam 2 tygodnie wakacji, a niewiele odpoczęłam, a tu przede mną klasa maturalna
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
co do rurek .. nigdy sama nie robiłam ;D ciekawa jestem jak można zrobić ![]() a chciałąm wam powiedzieć , że miałyście racje co do A. żeby uważać na niego ... wczoraj mnie przed nim ostrzegł kolega ... może z deczka za późno no ale jeszcze nie aż tak bardzo za póóźno... Kolega stwierdził , że A. nie myśli głową tylko ***** ... że on tak samo smotyka się ze mną jak i z inną laską z innego miasta ... nawet mialam okazje ja przez przypadek poznac z którą już z pół roku podobno jest ... Ona ma z nim zdjecia i pisze ze Kocha etc. wiec ja raz poruszyłam ten temat gdy rozmawialam z A. on stwierdził , że to , iż jakas laska ma z nim zdj. i tak podpisane to nic nie znaczy bo on nie ma z nią zdj na poczatku połknełam to... ale teraz ten kolega wczoraj mi powiedział o nim że on wiadomo czego chce:| i ze jest niezly miglant.ja też niewiadomo czego nie oczekiwałam od niego ... w sumie nawet nie myslalam zebysmy byli razem , jedynie moglibyśmy spedzac czas razem miło ale to jest przesada zeby mnie oszukiwać ... że raz ze mna a raz z inną.. boże 25 latek a w głowie rozumowanie 15 latka ;/ juz trace wiare w facetów całkowicie ehhhhh Dodam do tego wszystkiego , że te dziewczyny 2 z którymi też podobno kręci...... są całkowicie inne z wyglądu niż ja .... ja jestem brunetką i nie mam wygladu typowej barbie ;/ a tamte dwie to typowe blonydki (nie zebym cos miala do blondynek ) plastikowe barbie:|wiec one a ja to dwa inne światy ;/ wiec sie dziwie ze on i ze mną sie spotyka... pfff
jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz . a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: 'no to patrz..!! Edytowane przez ekscentryczna Czas edycji: 2010-08-15 o 17:19 |
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
A mogłabyś mi trochę bardziej przybliżyć temat, bo chyba wypadłam
Olga, tak?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

;D

a te kropeczki to mam nadzieję nie znaczą nic złego 
ogólnie dziś zakupy,sprzątam, opalam się, przede mną sernik do zrobienia i musze odrosty zrobić jest co robić
)
i ten cukier i ten krem mniam
Chociaz... Jeszcze 20 minut 
... wczoraj mnie przed nim ostrzegł kolega ... może z deczka za późno no ale jeszcze nie aż tak bardzo za póóźno... Kolega stwierdził , że A. nie myśli głową tylko ***** ... że on tak samo smotyka się ze mną jak i z inną laską z innego miasta ... nawet mialam okazje ja przez przypadek poznac
na poczatku połknełam to... ale teraz ten kolega wczoraj mi powiedział o nim że on wiadomo czego chce:| i ze jest niezly miglant.