Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 20:15   #2341
moniczkar_
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

A propo podróży poślubnej.... mój kolega brał ślub w czerwcu a w sierpniu wyjeżdżali w podróż poslubną za granice ...powiedział żę warto wspomniec że jest to podróż poślubna bo w cenie normalnego pokoju dostali apartament z widokiem na morzetakże warto sie chwalic

A ja przy okazji pochwale się naszymi obrączkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg D520.jpg (14,4 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2011-02-03 o 20:22
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:40   #2342
Lotta_
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
A propo podróży poślubnej.... mój kolega brał ślub w czerwcu a w sierpniu wyjeżdżali w podróż poslubną za granice ...powiedział żę warto wspomniec że jest to podróż poślubna bo w cenie normalnego pokoju dostali apartament z widokiem na morzetakże warto sie chwalic

Dziękuję za tą informację odnośnie podróży poślubnej, nie wpadłabym na to, że mogą być jakieś profity w związku ze ślubem

Ładne te obrączki. My w końcu zdecydowaliśmy się na białe złoto.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zlote-obraczki-zo-z-000-obr-267w.jpg (24,8 KB, 40 załadowań)
Lotta_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 22:37   #2343
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie godziny ślubu macie? - ja się zastanawiam co wybrać na początek sierpnia, przy czym do sali weselnej trzeba bedzie ok 30 km dojechac, jutro dzwonie po parafiach pytac co maja wolnego
my mamy 17.00 tak, żeby na spokojnie się wyrobić ze wszystkim i żeby wesele nie zaczynało się zbyt wcześnie.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 23:15   #2344
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
czy elizowka jest otwarta na tygodniu?? czy tylko w weekend?? bo chyba tam nigdy nie bylam
W tygodniu jak najbardziej, chyba w soboty też, ale tu pewności nie mam. Tak jak pisano wcześniej, zamów kwiaty u konkretnych sprzedawców, umawiając się z nimi spytaj czy będą w wielką sobotę. Termin jest szczególny, ale myślę że jak je odbierzesz w piątek z rana to nic im się nie stanie do niedzieli Gąbki trzeba moczyć parę godz, najlepiej w wannie, już pokrojone, i takie mokre 'upychać' do wazonów, czy innych naczyń jakie planujesz. Jeśli na sali są takie wysokie smukłe wazony (wysokości ok. 50-70cm) to polecam kompozycje na tzw. mikrofonach. Je, tak jak gabki też się moczy. Gabki też kupisz na elizówce. Tam mają wszystko wstążki, elementy deko., papiery kolorowe, pudełka i inne pierdułki Plus zieleninkę do kompozycji bo bez niej za dużo kwiatków byś musiała zużyć

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 23:24   #2345
moniczkar_
Raczkowanie

My tez ślub mamy o 17:00 a sale też mam 30km od koscioła
Stary 2011-02-04, 11:30   #2346
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja musze przyznać, że też mam trochę obaw co do tego ja to będzie lata po ślubie, na ile będziemy sobie radzić z codziennością. U nas jeszcze dochodzą różnice kulturowe i wyznaniowe... Do tej pory wszystkie trudności pokonujemy razem, ręka w rękę, ale czy tak będzie zawsze? Ale chyba każdy musi sobie odpowiedzieć na te pytania przed tym chyba najważniejszym krokiem w naszym życiu.
Heh jeśli obie strony będą równie mocno chciały, to powinno się udać... Z wiekiem dojdą nowe czynniki spajające związek, jak przywiązanie, dzieci, dom... Skoro miliony ludzi na świecie jakoś przeżyły małżeństwo, to przy odrobienie szczęścia i zaangażowania może i nam się uda

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Co do biżu to jeśli nie chcesz złota ani pereł a srebro nie pasuje to masz nie lada orzech do zgryzienia, bo biżuteria "wstążkowa" (jak ja to nazywam) raczej do sukni ślubnej nie pasuje. Może ktoś ma jakiś pomysł?
No właśnie... Ktoś ma jakieś inne pomysły? Bo ja już tyle czasu siedzę na allegro, stronach autorskich, sklepach z biżuterią i wszędzie jest to samo, właściwie nic nie pasuje

A propos snów: od tego czytania i ja miałam dziś koszmar ślubno-weselny. Wiedziałam, że tak będzie xD

Najpierw były przygotowania, wszystko ok, wypięknili mnie, ale sam ślub, pomijam, że odbywał się w innym kościele, niż mój, ponieważ pan młody oraz goście z jego strony nie dojechali, więc ksiądz postanowił, że odprawimy zwykłą mszę, a jak oni dojadą, to na szybko tylko zrobimy samo poświęcenie obrączek i przysięgę, co w sumie da pełen ślub xD
Msza się skończyła, pan młody z gośćmi ze swojej strony przybyli akurat, więc ksiądz przeprowadził skróconą ceremonię.
Obrączki były inne niż mam, cieńsze, ale ładne: moja miała oprócz złota serduszko i trzy niebieskie kamyczki. Przyglądałam jej się przez całą ceremonię i dopiero jak wychodziliśmy z kościoła, podając rękę mojemu już mężowi spostrzegłam, że to wcale nie jest mój TŻ, tylko, co dziwne, mąż mojej dobrej koleżanki !! Nie wiem, czemu akurat on??
W każdym razie już było za późno się wycofać, więc pojechaliśmy wszyscy na wesele i imprezowaliśmy xD
Ale fazowy sen
Pamiętam z niego najbardziej, że byłam w nim piękna, a obrączki były słodkie i śliczne. Patrzyłam cały czas tylko na nie, dlatego wcześniej nie zauważyłam, że wychodzę za kogoś innego za mąż xD
Ale wesele było udane, z tego co pamiętam xD
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:33   #2347
Magda_84
Rozeznanie

hej dziewczyny ostatnio często tu nie wpadam ale staram sie nadrabiać wszystko i muszę sie pochwalić że przeczytałam ładnych kilka stron tego co napisałyście

Ashyshqa piękne kolczyki ja nie mam przekutych uszu i z tego powodu chyba nie będę miała kolczyków na ślubie. Wiem, że to dziwne ale nie czuję sie przekonana do takiego małego czegoś dyndającego przy uchu

u nas przygotowania stanęły w miejscu od momentu kiedy przeprowadziliśmy sie z lublina do warszawy na jesieni. Najpierw szukanie pracy, a teraz jak wracamy po pracy do domu to jakoś nie chce sie nam bawić w ślubne przygotowania. I też mało czasu jest. Ale najważniejsze rzeczy załatwione, 19-20 lutego będziemy robić nauki (mam nadzieję że Tż nie wypadnie wtedy jakiś egzamin na uczelni, bo nie wiem co zrobimy). Krawcowa zamówiona, jakoś w marcu będę wybierać materiał, koronkę itd. do sukni i wybiorę sie po papier do zaproszeń.
Teraz myślę nad fryzjerem... dziewczyny polecacie jakiś dobry salon? bo ja nie mam dobrych doświadczeń z fryzjerami i to jest dla mnie szalenie trudna decyzja macie już zamówionego fryzjera albo może wiecie w którym salonie będziecie sie czesały?
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 12:41   #2348
margolka1986
Zakorzenienie

ja tez podpinam się pod pytanie o fryzjera .... nadal nic nie zdecydowałam a wypadałoby sie za tym rozejrzec jeśli chce miec określoną godzinę itp..

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 16:44   #2349
moniczkar_
Raczkowanie

Juz gdzies kiedys pisałam:
Karol Brzyski,P.Irena-Salon Hair Design
Pani Magda z loczkami(nie znam nazwiska)-Salon Anna Chołota.Ale tylko ONA!!
Stary 2011-02-04, 16:47   #2350
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ja tez podpinam się pod pytanie o fryzjera .... nadal nic nie zdecydowałam a wypadałoby sie za tym rozejrzec jeśli chce miec określoną godzinę itp..
jest wątek fryzjer - Lublin, przejrzyjcie go
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:28   #2351
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość

Chcieliśmy mieć takie same, są przepiękne, ale my nie chcieliśmy matowania, bo się z czasem ściera a jak zobaczyliśmy te obrączki w połysku to straciły cały urok, ta obręcz zupęłnie znikła... więc koniec konców wybraliśmy coś innego. Ale wciąż uważam, że te są boskie
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 18:37   #2352
majka277
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
dzieki wielkie za informacje,a znasz może jakaś hurtownie gdzie moglabym dostac piekne, swierze kwiaty?moze byc na priva.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

ślub mam 3 wrzesnia,dekoracje stołów kwiatami bede robic sama,na ile wczesniej mam zrobic zamowienie w hurtowni na róże??? kiedy je juz moge odebrac i zaczac dekorowac zeby byly swierze na czas wesela???
no to mamy ślub w tym samym dniu też zamierzam dekorować stoły we własnym zakresie ale to będzie raczej skromny wariant
majka277 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 20:53   #2353
_agatka
Rozeznanie

co do kwiatów - we wrześniu owszem trafisz tulipany, ale bedą w wyższej cenie bo to nie jest ich naturalny czas, lepsze będą róże, fajne są czosnki - takie fioletowe kule, trwałe i nie śmierdza!!!!!!, storczyki to zimowe kwiaty wiec w lecie drogie, lilie są trwałe, tylko trzeba oderwać te brazowe pręciki zeby nie wybrudziły wszystkiego naokoło, gerberki są super i gożdziki tez, zalezy jaką wizję masz

hmm bizuteria do sukienki z szarfą ecru - jak dla mnie albo złoto, albo coś w kolorze starego złota, w leclerku u jubilera są takie różne autorskie rzeczy, bardzo ładne, jakieś takie metalowe, trudno mi to określić - może tam zajrzyj szukając inspiracji.... moze tez jeszcze jakaś sztuczna bizuteria na żyłce? a moze w ogóle zrezygnowac z ozdoby na szyi tylko kolczyki bardziej okazałe?

czy wiecie cos nt frzyzjera który dojedzie do klientki? a wątek o fryzjerach w lublinie tez przejrze swoja drogą....
dziekuje za odp. w sprawie godziny slubw - nie moge sie dodzwonic do kancelarii, chyba trzeba sie wybrac osobiscie...

_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 21:29   #2354
mag89
Raczkowanie

Chciałam zapytać czy ktoś robił dzień skupienia w kościele na kalinie?bo jest za tydzień i chciałam zapytać jak to tam wyglada?bede wdzieczna za pomoc
mag89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 21:35   #2355
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
hmm bizuteria do sukienki z szarfą ecru - jak dla mnie albo złoto, albo coś w kolorze starego złota, w leclerku u jubilera są takie różne autorskie rzeczy, bardzo ładne, jakieś takie metalowe, trudno mi to określić - może tam zajrzyj szukając inspiracji.... moze tez jeszcze jakaś sztuczna bizuteria na żyłce? a moze w ogóle zrezygnowac z ozdoby na szyi tylko kolczyki bardziej okazałe?
Hehe właśnie tu mamy problem, bo ja nie mam przekłutych uszu i kolczyków mieć nie będę :P
Więc z biżuterii zostaje coś na szyję...
Jak mi się uda to zajrzę do Leclerka, masz na myśli ten punkt na rogu, koło biura podróży? Takie stoisko z jakimś kamieniem jako symbolem, coś na "K"?
Stary 2011-02-05, 12:08   #2356
cindi
Rozeznanie

oj adawno mnie nie bylo troche jest do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
A ja miałam dziś koszmar przedślubny Śniło mi się, że jest dzień przed ślubem, a ja nie mam jeszcze sukienki Mało tego! Nie mamy też zaproszeń padł na mnie blady strach, bo skoro nikomu nie daliśmy zaproszeń, to nikt nie przyjdzie na nasz ślub i wesele... myślę sobie, że trzeba kupić i porozwozić te zaproszenia w końcu... tylko kiedy skoro ja jeszcze muszę kupić sukienkę?? pomyślałam sobie, że roześlę zaproszenia pocztą, ale przecież listy za długo będą szły i dotrą do gości już po wszystkim... po długich namysłach wpadłam na genialny pomysł, że podzwonię po gościach ale to później, bo najpierw muszę kupić sukienkę więc pojechałam na bazar i szukam tej jedynej, tylko że zamiast mierzyć suknie ślubne to ja mierzę jakieś letnie sukienki w kwiaty i na tym koniec bo budzik zadzwonił ciekawe co by było dalej?Was też już dręczą koszmary związane ze ślubem? Kurcze, takich snów to ja się spodziewałam jakiś miesiąc przed, ale nie osiem
ja tez czasem mam koszmary najgorszy to taki, że kazano mi brac slub w jakiejs mini kapliczce, moj TZ przyszedl ubrany jak co dzien a ja szlam do ltarza i co krok sie wywracalam o sukienke

Cytat:
Marteczka - trzymamy kciuki, wszystkiego najlepszego i prosimy o relacje jak juz ochłoniesz

miniczkar_ - ja tez prosze o nazwę sklepu lub jakieś wskazówki który to może byc....

dziewczyny jakie godziny ślubu macie? - ja się zastanawiam co wybrać na początek sierpnia, przy czym do sali weselnej trzeba bedzie ok 30 km dojechac, jutro dzwonie po parafiach pytac co maja wolnego
ja mam 15, ale wolalabym 16

Cytat:
Napisane przez iovaa Pokaż wiadomość
Hehe właśnie tu mamy problem, bo ja nie mam przekłutych uszu i kolczyków mieć nie będę :P
Więc z biżuterii zostaje coś na szyję...
Jak mi się uda to zajrzę do Leclerka, masz na myśli ten punkt na rogu, koło biura podróży? Takie stoisko z jakimś kamieniem jako symbolem, coś na "K"?
chodzi o Korn? ja czasem kupuje tam bizuterie na prezenty i dla siebie, zazwyczaj jest duzo fajnych rzeczy i mile panie

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:19   #2357
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez mag89 Pokaż wiadomość
Chciałam zapytać czy ktoś robił dzień skupienia w kościele na kalinie?bo jest za tydzień i chciałam zapytać jak to tam wyglada?bede wdzieczna za pomoc
Nie, na kalinie nie. My na czechowie robiliśmy, ale wygląda to chyba podobnie we wszystkich kościołach. U nas najpierw ksiądz coś mówił, o małżeństwie i takie tam, potem był czas na spowiedź i modlitwę, a potem msza i na koniec podpisanie indeksów. Wszystko razem trwało ok 1,5 godz.
Stary 2011-02-05, 12:51   #2358
mag89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Nie, na kalinie nie. My na czechowie robiliśmy, ale wygląda to chyba podobnie we wszystkich kościołach. U nas najpierw ksiądz coś mówił, o małżeństwie i takie tam, potem był czas na spowiedź i modlitwę, a potem msza i na koniec podpisanie indeksów. Wszystko razem trwało ok 1,5 godz.
dziękujęa każdy musiał przystąpi do spowiedzi czy to taka opcja dla chętnych lub potrzebujących?bo wolalabym się przygotować
Stary 2011-02-05, 12:55   #2359
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez mag89 Pokaż wiadomość
dziękujęa każdy musiał przystąpi do spowiedzi czy to taka opcja dla chętnych lub potrzebujących?bo wolalabym się przygotować
tylko chętni. no i nie każdy mógł zaliczyć tam już spowiedź przedślubną, bo to można chyba po daniu na zapowiedzi (chociaż kto to sprawdzi), ale tu mogę się mylić, a my byliśmy w styczniu na dniu skupienia, więc stwierdziliśmy, ze na spowiedź przedślubną mamy jeszcze czas. do spowiedzi przystępowało może połowa par, a może i mniej.
Stary 2011-02-05, 12:59   #2360
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

na początku
MARTECZKO ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I 100 LAT ŻYCIA Z TŻ!!!
Cytat:
Napisane przez madzia24300 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny dawno nie czytałam forum i mam sporo zaległości. Mam też do Was moje drogie dwie sprawy i mam nadzieję, że mi doradzicie
1. Podobają mi się suknie hiszpanki, mierzyłam kilka niestety ceny tych które widziałam trochę mnie przerastają... znacie jakąś dobrą krawcową i orientujecie się jakie ma ceny ?
2. Gdzie możemy kupić w Lublinie ładne i w miarę tanie obrączki? Podobają się nam w Aparcie za 1200zł ale może znajdziemy gdzieś podobne i taniej ;]

Mam nadzieję, że mi pomożecie. Wymarzyłam sobie suknię jednak jak już mówiłam nie bardzo mogę pozwolić sobie na znaną firmę, muszę poszukać krawcowej.

Koleżanka mówiła mi o małym saloniku na Lubartowskiej gdzieś po drugiej stronie Demi, że tam szyją i w miarę tanio, słyszałyście?

1200 zł to nie jest wcale dużo jak na obrączki, aczkolwiek odradzam Apart bo wiele par narzeka ze jak przyjdzie do reklamacji, czy do zwykłej zmiany rozmiaru obrączek jeszce przed ślubem (wiadomo ktoś tyje, ktoś chudnie) to nie ma takiej opcji, chamstwo straszne!!! my chcemy kupić u Savickiego na Lubartowskiej,ogromny wybór, pani przemiła, udziela informacji, porad, rzadko można spotkać takiego sprzedawcę na fb mają zdjecia wszystkich modeli http://www.facebook.com/#!/pages/Sav...82764?v=photos

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:31   #2361
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
my chcemy kupić u Savickiego na Lubartowskiej,ogromny wybór, pani przemiła, udziela informacji, porad, rzadko można spotkać takiego sprzedawcę na fb mają zdjecia wszystkich modeli http://www.facebook.com/#!/pages/Savicki/181999208482764?v=photos
my też mamy obrączki od Savickiego, mój pierścionek zresztą też
Stary 2011-02-05, 21:04   #2362
_agatka
Rozeznanie

iovaa - tak tak chodziło mi o korn, powodzenia!!!!

zastanawiałyscie sie nad menu na przyjecie weselne? mozecie sie pochwalic co wybrałyscie? - szukam inspiracji

Stary 2011-02-05, 21:24   #2363
kruczydło
Raczkowanie

Cytat:

zastanawiałyscie sie nad menu na przyjecie weselne? mozecie sie pochwalic co wybrałyscie? - szukam inspiracji

Zastanawiamy się i na razie wymyśliliśmy:
zupa - chyba będzie rosół, bo to jednak czerwiec (chcieliśmy jakiś bulion, ale to chyba przesada)
2. danie - rybka, podoba nam się taka na trawie cytrynowej z ziemniaczkami
przystawki - 2 rodzaje sałatek (caprese i z kuczakiem), talerz wędlin, serów i śliwki zawijane w boczek

my mamy tylko 3-godzinny obiadek

do tego tort, ciasta i owoce... jak sądzicie, ile ciasta na osobę zaplanować w takiej sytuacji?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARTA!!!

P.S. cieszę się, że rozbawił was mój sen wasze też są świetne
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 08:41   #2364
marteczka266
Raczkowanie

juz po dzis poprawiamy, wiec odezwe sie na tygodniu.
ślub stresujacy, ale wesele suuuuper
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:47   #2365
_agatka
Rozeznanie

kruczydło - ja myślę ze tego ciasta to max ze 2-3 kawałki na głowe, bo na logike to ile po obiedzie mozna tego zjesc?, nie za duzo, ale lepiej zeby nie zabrakło, w razie cos to mozna zabrac do domu to co zostanie...

jakies inne pomysły na menu?
jak dla mnie rosół to podstawa, gorzej z reszta zupełnie nie mam weny, na pewno bigos i tort

Stary 2011-02-06, 13:06   #2366
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
juz po dzis poprawiamy, wiec odezwe sie na tygodniu.
ślub stresujacy, ale wesele suuuuper
No super
To czekamy na bardzo szczegółową relację
To chyba pierwszy ślub 2011 w naszym wątku ?
Znaczy się sezon ślubny uznajemy za otwarty
Stary 2011-02-06, 13:51   #2367
tenebrosa
Wtajemniczenie

marteczka266, ja też jestem bardzo ciekawa relacji, bo doszukałam się na poprzednich wątkach, że mieliście wesele w tym samym lokalu, który i my wybraliśmy na nasze wesele I też będziemy mieć 2 dni, więc bardzo mnie interesuje jak wypadła cała obsługa i organizacja ze strony lokalu.
Bawcie się dobrze dzisiaj!
Stary 2011-02-06, 15:03   #2368
anka24222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ppm Pokaż wiadomość
ppm, witaj gdzie macie salę, napisz coś więcej o Was
No to tak... Salę zarezerwowaliśmy w tamtym tygodniu - po dwóch dniach różnorakich oględzin stanęlo na Zajeździe Gościnnym w Konopnicy. Kuzynka miała tam wesele i była zadowolona, wiec mam nadzieję, że i u nas nie będzie źle Jak wspomniałam wcześniej TO JUŻ ZA ROK Nad kościołem cały czas myślimy, bo niby należę do Św. Rodziny, ale tam ślub trwa pół godziny, a przyznam, że trochę nam nie odpowiada taka masowa produkcja małżonków :/ Jeśli chodzi o zespół, kamerzystę i fotografa to mamy upatrzonych, ale jeszcze muszę trochę forum poczytać (moje założenie to 10 stron dziennie, więc niedługo powinnam być na bieżąco ). No to chyba tyle. Nad czymś jeszcze powinnam zastanawiać się rok przed ślubem? Aha, chciałam jeszcze zapytać ile przed ślubem kupowałyście/szyłyście suknię? [/QUOTE]

Witajcie Nie było mnie pare dni a tu prosze tyle sie wydarzyło....bede musiała nadrobic
Co do Zajazdu Goscinnego równiez i my sie na niego zdecydowaliśmy Mam nadzieje ze załowac nie bedziemy

http://s4.suwaczek.com/20110730310520.png

Edytowane przez anka24222
Czas edycji: 2011-02-06 o 15:04
anka24222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:12   #2369
ajak66
Przyczajenie

Hej Dziewczyny, ostatnio sie wypowiadalam na poprzednim watku, a tu prosze tyle nowych informacji od tylu nowych PMek czy ktoras z Was orientuje sie moze gdzie mozna zamowic stol rybny na wesele? wiem ze w Wojciechowie chyba Pan robi, ale moze ktoras z Was ma jakis inny jeszcze namiar. bylabym wdzieczna
Stary 2011-02-07, 11:17   #2370
mag89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ajak66 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, ostatnio sie wypowiadalam na poprzednim watku, a tu prosze tyle nowych informacji od tylu nowych PMek czy ktoras z Was orientuje sie moze gdzie mozna zamowic stol rybny na wesele? wiem ze w Wojciechowie chyba Pan robi, ale moze ktoras z Was ma jakis inny jeszcze namiar. bylabym wdzieczna
wiem,że w "romaxie" w garbowie robią stół rybny więc może tam można zamówić i sobie przewieźć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości