Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 09:16   #2341
myha82
Wtajemniczenie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

czesc baby.
Własnie sie wkurzyłam. posżłam z wypisanym urlopem na przyszły tydzien i oczywiście były steki, jęki itp. Oczywiście komentarz, że lepiej nie puszczac mnie na urlop bo jeszcze zjade w ciąże Ja na to, że czy to będzie jakas tragedia narodowa jak do tego dojdzie? Oni, że nie ze mi dobrze życza. miałąm ochote im wykrzyczec że juz za póżno. Oczywiście nasłuchałam sie ile to pracy nas czeka po nowym roku, że chyba będziemy siedziec po godzinach. Noramlnie mam ochote im wszystko powiedziec,żeby zobaczyc jakie beda mieli miny.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:36   #2342
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
czesc baby.
Własnie sie wkurzyłam. posżłam z wypisanym urlopem na przyszły tydzien i oczywiście były steki, jęki itp. Oczywiście komentarz, że lepiej nie puszczac mnie na urlop bo jeszcze zjade w ciąże Ja na to, że czy to będzie jakas tragedia narodowa jak do tego dojdzie? Oni, że nie ze mi dobrze życza. miałąm ochote im wykrzyczec że juz za póżno. Oczywiście nasłuchałam sie ile to pracy nas czeka po nowym roku, że chyba będziemy siedziec po godzinach. Noramlnie mam ochote im wszystko powiedziec,żeby zobaczyc jakie beda mieli miny.
No to rzeczywiście niezbyt miły poranek
Niestety tak czasem jest..................... ..że jak pracownik zajdzie w ciąże to już tragedia nad tragediami , takim osobom to tylko
A takie siedzenie po godzinach to rzeczywiście będzie dla Ciebie męczące szczególnie na początku jak są te wszystkie mdłości, wymioty itd, no chyba że Cię to ominie
Ja miałam to szczęście że wtedy były wakacje i siedziałam w domu a jak we wrześniu zaczął się rok szkolny to już czułam się dobrze

Ok , uciekam bo czeka mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kupa prasowania
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:37   #2343
mokra6
Zadomowienie

Pam, Enia dzięki za odp.

Myha- ja też bym się wnerwiła strasznie! Co za idioci?! Ja pierdziele! Jak można z takim tekstem wyjechać

A powiedzcie co mi może pomóc na ból żołądka?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2010-12-21 o 09:39
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:43   #2344
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście niezbyt miły poranek
Niestety tak czasem jest..................... ..że jak pracownik zajdzie w ciąże to już tragedia nad tragediami , takim osobom to tylko
A takie siedzenie po godzinach to rzeczywiście będzie dla Ciebie męczące szczególnie na początku jak są te wszystkie mdłości, wymioty itd, no chyba że Cię to ominie
Ja miałam to szczęście że wtedy były wakacje i siedziałam w domu a jak we wrześniu zaczął się rok szkolny to już czułam się dobrze

Ok , uciekam bo czeka mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kupa prasowania
Po godzinach nie mam zamiaru siedziec. Zreszta mam prawo odmówic. Nie wykluczam pójscia na L4 po nowym roku bo zacznie się stresujacy czas i chyba wole w tym nie uczestniczyc dla świetego spokoju. Normalnie wqurwiłam się i oczywiście popłakałm w rekaw kolezance z pokioju która wie, ze jestem w ciąży (ona zreszta tez sie stara ) Prezes przyszedł i chyba sprawdzał czy sie nie obraziłam.

Martynka

Natalka
Stary 2010-12-21, 10:03   #2345
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Pam, Enia dzięki za odp.

Myha- ja też bym się wnerwiła strasznie! Co za idioci?! Ja pierdziele! Jak można z takim tekstem wyjechać

A powiedzcie co mi może pomóc na ból żołądka?
nie ma za co kochana

a na ból żołądka ja piłam smecte jak masz to sobie wypij powinno pomóc bo moze ci cos na żołądku siedzieć

myha
współczuje ale błagam nie nerwuj sie szkoda zdrowia i nie ma co stresować fasolinki, odpusc sobie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:15   #2346
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Dziewczynki super, że na wizytach wszystko okazało się w porządku, oby tak dalej
DANIA witamy serdecznie

A ja dziś jakiś taki dziwny humor miałam, podczytywałam Was, ale jakoś nie miałam weny żeby coś pisać odczuwałam takie ogólne zniechęcenie w czwartek jadę na badania, m.in test obciążenia glukozą - mam nadzieję, że wyjdzie w normie.

FRIDKA super zakupki, zarówno buciki jak i ciuszki dla Maleństwa

PAMELKA już niedługo zobaczysz swoją córcię. Fajnie Ci

Miłych snów Wam życzę.
oj kochana czasem tak jest.ja jeszcze jakis tydzien temu sama mialam dola a teraz widzisz co tu wyprawiam totalna szajba

co do glukozy to mnie to ominie bo tutaj nie robia ale mi dobrze z reszta powiedzieli ze wyniki krwi sa ok wiec nie ma co sie martwic

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
HEjka

no pewnie,żę sie nie obraziłam,tylko TŻ wczoraj wparował do domu i mi kompa wyłączył,nawet sie pożegnać z Wami nie zdążyłam

Co do kucharzenia,to nic dzis nie gotuje tylko chciałam Was wkurzyc

MADZIK jeżeli chodzi o Oilan to odpuść sobie całkowicie!!! sama parafina,choć ponoć teraz wyszła jakaś linia oparta na olejach roślinnych ,napewno lnianym i chyba migdałowym,ale jest dość tłusta i możę zatykać pory, a tak ogólnie ten Hipp jest dobry, ja napewno kupuje Mustele dla Zuźki,mam zaufanie do tej markia cenowo też wychodzi przyzwoicie
powiem tak marka apteczna MUSTELA
a marka drogeryjna HIPP

DANIA Witam nową koleżankę spokojnych 8 miesięcy

KARLA nic się nie martw,ja tez mam momenty zwątpienia i jeszcze musze zrobićinne badania na moja wątrobe,żęby sprawdzić skąd dokładnie te wymioty a test obciążęnia glukozą robie swoją drogą i na sama myśl jest mi niedobgrze!!!pamiętaj,żęb y zabrać dużo cytrynki

Miłego dnia kobitki

PAMELKA hjak mi przyjdzie coś do głowy co byś mogła upichcić to Ci napisze nie odmówie sobie tej przyjemnośći

A tak wogóle jak WAs przeczytałam rano to prawię się ssikałam ze śiechu,MADZIK TY to naprawde nie jedz już tych ciastek
niezłe z WAs wariatki
jak to ci wylaczyl kompa ??? NIEPOJETE!!!!!

aaa i dzieki za info odnosnie tych specyfikow-swoja droga tak myslalam ze to kolejna reklamowa zagrywka
kupie w takim razie hipp a ja nie bedzie dobry to w uk bede kupowala nivea bo ten jest poodbno bardzo dobry

co do ciastek to znowu je zjadlam takze uwaga

Cytat:
Hej! Nie spałam pół nocy, bo mnie żołądek bolałi teraz nadal boli. Ale nie tak jakbym zjadła coś ciężkostrawnego, tylko jakby mnie ktoś w niego walnął.
Do tego męża coś bierze-kicha co chwila, mam nadzieję, że nas nie zarazi
Karla, Lulka- picie glukozy nie jest takie straszne, tylko właśnie trzeba wcisnąć cytrynę
Zamówiłam na all wczo 3 komplety, pokażę Wam: http://allegro.pl/hit-smieszne-kompl...373135127.html
1-,,siedzialam 9 m-cy"róż,
2-,,wasz słodki aniołek"żółty,
3-,,mamo!tato!już jestem"ecru

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Chcę zamówić jeszcze parę rzeczy, ale mam trochę wątpliwości, np:
1.czy lepszy becik zwykły czy kokosowy?czy to bez większego znaczenia?
2.zamówić jedno czy dwa okrycia kąpielowe?
3.ile paczek podkładów poporodowych dla nas jest potrzebnych?
4.dla dziecka czapeczki zawiązywane czy nie?
5.ile par majtek jednorazowych a ile wielorazowych siatkowych?
oj mnie tez bolal wlasnie w takim sposob zoladek.ale nic z tym nie robilam,samo przeszlo po jakims czasie jak cie tak bardzo boli to moze sprobuj apap wziac moze ci przejdzie

co do spioszkow tez myslalam o zakupie takich bo sa cudne ale cena mnie wystrachala

co do tych rzeczy to ja mam:
1.becik jeden bo dostalam jak Pam z posciela razem (jak bede kupowala wozek prawdopodbnie bedzie drugi wiec na zmiane jest i nie zamierzam kupowac)
2. mam reczniki z kapurkiem szt.2 i jeszcze dokupie chyba zwykly recznik,tak na wszelki wypadek-w koncu to sie nie zepsuje
3.podkldow poporodowych bede kupowala okolo 3,jak braknie to mi tz dokupi,
4.kupione mam czapeczki zawiazywane chyba 3 szt. i chyba z 4 takie zwykle w razie jak tamte beda tragiczne
5.majtki wielorazowe mam 2 szt.ale jeszcze chce ze 2 dokupic i ze 3 tych zwyklych

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:16   #2347
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
czesc baby.
Własnie sie wkurzyłam. posżłam z wypisanym urlopem na przyszły tydzien i oczywiście były steki, jęki itp. Oczywiście komentarz, że lepiej nie puszczac mnie na urlop bo jeszcze zjade w ciążeJa na to, że czy to będzie jakas tragedia narodowa jak do tego dojdzie? Oni, że nie ze mi dobrze życza. miałąm ochote im wykrzyczec że juz za póżno. Oczywiście nasłuchałam sie ile to pracy nas czeka po nowym roku, że chyba będziemy siedziec po godzinach. Noramlnie mam ochote im wszystko powiedziec,żeby zobaczyc jakie beda mieli miny.
tak sie zastanawiam czemu ci wszyscy szefowie sa tacy bez serca i nie ludzcy...... nie jestem w stanie pojac jak mozna do kobiety takimi tekstami sypac a potem jeszcze mowic o nawale pracy.jeszcze urlopu nie wzielas a juz marudza.ide swiata a oni zamiast zyczyc ci jak najlepiej to ci funduja taka gadke żalosni sa
nie martw sie kochana bedzie dobrze a na twoim miejscu to po nowym roku zanioslabym im kolejne zwolnienie tym razem juz z informacja ze jestes w ciazy i nie zamierzasz pracowac zasluzyli na to

22/23.05.2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 10:33   #2348
lulka265
Zakorzenienie

A ja przytarmosiłam zakupy do domu,tyle tych ludzi w sklepach ,że chyba ich pogieło!!!jakieś Święta idą czy co????

MOKRA becik to tylko jeden,po co Ci więcej?? i tak w domu nie bvędziesz go używać

co do ręczników,to ja będe mieć 5 ,bo mniej nie ma sensu,a poza tym wytrzesz małą raz ,czy dwa,wytarmosisz oliwką i do prania

a czapeczki słyszałam,żę najlepsze niezawiązywane i tylko takie będe kupowac
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:47   #2349
Pamela86
Zakorzenienie

A ja wlasnie kupiłam tesciowej srebrny łańcuszek na all bo chciała do noszenia na medalik jutro pojade go odebrac, bylismy wczoraj w sklepach z biżuterią ale nic nam sie nie podobało...
Chrzesnicy kupilam taka tablice znikopis, a moim rodzicom kieliszki w Ikei do winka, także prezenty mam już z głowy
Teraz z tż tem czekamy na nasz prezencik

Stary 2010-12-21, 10:53   #2350
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie kupiłam tesciowej srebrny łańcuszek na all bo chciała do noszenia na medalik jutro pojade go odebrac, bylismy wczoraj w sklepach z biżuterią ale nic nam sie nie podobało...
Chrzesnicy kupilam taka tablice znikopis, a moim rodzicom kieliszki w Ikei do winka, także prezenty mam już z głowy

Tylko,żęby Cie w Wigilie nie wzięło ,skoro taki prezent chcesz zrobic ja tez mam juz popakowane i nie mogę się Świąt już doczekac kurde tam będzie tyle jedzeniamniam

a ja przez ten miesią przytyłam niecały kilogramale łącznie na plusie 7

A jak u Was z tym jest??

PAMELKA i FRIDKA niech nie zabierają głosu w tej dyskusji,bo one w całej ciąży o0rzytyłay tyle co ja do 6 miecha chudziny jedne!!!

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-12-21, 10:56   #2351
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko,żęby Cie w Wigilie nie wzięło ,skoro taki prezent chcesz zrobic ja tez mam juz popakowane i nie mogę się Świąt już doczekac kurde tam będzie tyle jedzeniamniam

a ja przez ten miesią przytyłam niecały kilogramale łącznie na plusie 7

A jak u Was z tym jest??

PAMELKA i FRIDKA niech nie zabierają głosu w tej dyskusji,bo one w całej ciąży o0rzytyłay tyle co ja do 6 miecha chudziny jedne!!!
Ech raczej nic mnie nie weźmie kochana, dotrzymam do stycznia i wtedy zrobia mi cc, takze sylwka zamierzam spedzic jeszcze w domku

mnie wczoraj gin ważył to mialam 57,9 czyli 11kg na plusie od poczatku ciazy, ale podejrzewam ze przez swieta jeszcze ten 1kg mi przybedzie to bedzie razem 12kg czyli taka przyzwoita waga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 11:27   #2352
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
A ja przytarmosiłam zakupy do domu,tyle tych ludzi w sklepach ,że chyba ich pogieło!!!jakieś Święta idą czy co????

MOKRA becik to tylko jeden,po co Ci więcej?? i tak w domu nie bvędziesz go używać

co do ręczników,to ja będe mieć 5 ,bo mniej nie ma sensu,a poza tym wytrzesz małą raz ,czy dwa,wytarmosisz oliwką i do prania

Becik jeden, wiem, pytałam tylko czy kokosowy
A Ty aż 5 ręczników? Ja kupię 2, znalazłam fajne: http://moda.allegro.pl/okrycie-kapie...369934843.html
Co do wagi- waże już 70 czyli 14 na +

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 11:32   #2353
Karla604
Zadomowienie

Hejka Dziewczynki

MOKRA dzięki za fajne pytanka i dziewczynki dzięki za odpowiedzi już sobie wzięłam notesik i notuję zawsze się przyda co do ręczników to myślę tak jak LULKA też kupię około 5 przecież je to się często będzie prało.
Wezmę cytrynkę na badania. Powiedzcie i tą cytrynę można tak wcisnąć do tej glukozy i wypić?? Nie wpłynie jakoś na wynik??
Co do wagi - to ważę 70, czyli 9 na +

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 11:35   #2354
Pamela86
Zakorzenienie

Musisz zapytać w labolatorium czy mozesz wcisnac sobie troszke cytrynki do glukozy bo nie wszyscy pozwalają ja moglam i nie wpłyneło to na wynik

Stary 2010-12-21, 11:38   #2355
myha82
Wtajemniczenie

Ja wtrąca off'a Pamelko wysłałam ci zaproszenienie na nk. Pisze, żebys wiedziała, ze to ja a nie nikt obcy

Martynka

Natalka

Edytowane przez myha82
Czas edycji: 2010-12-21 o 11:39
Stary 2010-12-21, 11:39   #2356
Pamela86
Zakorzenienie

Już odbieram dziekuje

Stary 2010-12-21, 11:41   #2357
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Becik jeden, wiem, pytałam tylko czy kokosowy
A Ty aż 5 ręczników? Ja kupię 2, znalazłam fajne: http://moda.allegro.pl/okrycie-kapie...369934843.html
Co do wagi- waże już 70 czyli 14 na +

A to nawet nie wiedziałam,żę dziecko w takich luksusach można trzymacbecik kokosowy ja tam kupuje zwykły ,a tak ogólnie po co on wogóle jest??

A co do tych ręczników to naprawde trezba mieć ich sporo

KARLA kiedy masz kolejną wizytę ??bo ja 14 styczniaale ja nie wiem czy dam rade tyle wytrzymac

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-12-21, 11:41   #2358
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Musisz zapytać w labolatorium czy mozesz wcisnac sobie troszke cytrynki do glukozy bo nie wszyscy pozwalają ja moglam i nie wpłyneło to na wynik
Ok, tak też zrobię

MYHA olej ich wszystkich i przynieś L4 Pamiętaj, Fasolinka teraz najważniejsza Ja od początku jestem na zwolnieniu, choć nie ukrywam na początku byłam pod telefonem i mailowo, także mogli na mnie zawsze liczyć.

Stary 2010-12-21, 11:42   #2359
lulka265
Zakorzenienie

MOKRA co do ręczników to zwróć uwagę na to,żeby dobrze wode chłonęły,bo wiesz jak to jest

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-12-21, 11:46   #2360
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
A to nawet nie wiedziałam,żę dziecko w takich luksusach można trzymacbecik kokosowy ja tam kupuje zwykły ,a tak ogólnie po co on wogóle jest??

KARLA kiedy masz kolejną wizytę ??bo ja 14 styczniaale ja nie wiem czy dam rade tyle wytrzymac
No ja mam 12.01 u mojego lekarza prowadzącego
Dasz radę, wytrzymasz
U mnie to będzie trudne, ponieważ teraz codziennie wstaję taka obolała. Bolą mnie pachwiny i nie wiem czy dobrze to się nazywa wzgórek łonowy poza tym po bokach biodra mnie bolą. Kurczę chyba mi się tam wszystko rozciąga Tym bardziej, że ja byłam wąska w biodrach. Jedyny plus tego wszystkiego to to że brzuch mi nie twardnieje i nie boli. Także przyjmuję te bóle, które mnie męczą, za przykry objaw ciążowy. Choć nie ukrywam, że do następnej wizyty będę siedziała jak na szpilkach.

Stary 2010-12-21, 11:46   #2361
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

cos ty masz z tym tarmoszeniem dziecko bedzie tarmosic zakupy tez -dajesz do myslenia meza tez tarmosisz

Cytat:
a my nic nie kupilsimy i nie wiem czy kupimy.ten wyjazd nas skasuje na maksa.ale warto
a co do waszego prezentu to sama bym taki chciala

22/23.05.2010
Stary 2010-12-21, 11:47   #2362
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
MOKRA co do ręczników to zwróć uwagę na to,żeby dobrze wode chłonęły,bo wiesz jak to jest
LULKA jakiej firmy okrycia kąpielowe kupujesz??

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

MADZIK spakowana już jesteś??? ;>

Stary 2010-12-21, 11:48   #2363
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

KARLA ja napewno wezme te 2 z motherhooda ,a reszta to nie wiem.
A polecisz coś??

Aniołek 26.05.2010r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 11:49   #2364
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

po to Lulus zeby dziecko latwiej bylo trzymac.ja osobiscie bede bala sie dac komus dziecko na rece a tak ma usztywnienie i zawsze jest latwiej

ja tam mysle 3 reczniki i fakt musza dobrze chlonac

ja mam 10 stycznie wizyte,ale co mi po niej jak nie widze Michasia dobrze ze serduszko slysze

22/23.05.2010
Stary 2010-12-21, 11:50   #2365
lulka265
Zakorzenienie

W tym Motherhoodzie nie ma już tych ręczniczków no ja się zabije!!

MADZIK TŻ nie tarmosze bo mi sie nie chce jakis ze mnie leniwiec pospolity

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-12-21, 11:50   #2366
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
KARLA ja napewno wezme te 2 z motherhooda ,a reszta to nie wiem.
A polecisz coś??
Z motherhooda?? a tam mają w ofercie ręczniki??
No właśnie nic Ci nie polecę, wczoraj przeszukałam internet pod kątem producentów okryć kąpielowych dla niemowlaków i nic ciekawego nie znalazłam

Stary 2010-12-21, 11:51   #2367
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

spakowana ?? gdzie?????? do szpitala?????????
no co ty az tak mi sie nie spieszy

w dzisiaj laska w sklepie mi powiedziala ze szpital w ktorym mam rodzic jest dobry.mila opieka jedzenie na miejscu(lodowka w pokoju z lazienka) i po 2 dniach sie wychodzi no chyba ze juz naprade cos groznego sie dzieje to dluzej takze mnie pocieszyla troche bo do tej pory to zero opinii

22/23.05.2010
Stary 2010-12-21, 11:52   #2368
lulka265
Zakorzenienie

Jeszcze tydzień temu mieli!!

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-12-21, 11:53   #2369
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
W tym Motherhoodzie nie ma już tych ręczniczków no ja się zabije!!

MADZIK TŻ nie tarmosze bo mi sie nie chce jakis ze mnie leniwiec pospolity
no wez nie badz taka potarmos go pewnie wyposzczony jak moj

22/23.05.2010
Stary 2010-12-21, 11:54   #2370
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
spakowana ?? gdzie?????? do szpitala?????????
no co ty az tak mi sie nie spieszy

w dzisiaj laska w sklepie mi powiedziala ze szpital w ktorym mam rodzic jest dobry.mila opieka jedzenie na miejscu(lodowka w pokoju z lazienka) i po 2 dniach sie wychodzi no chyba ze juz naprade cos groznego sie dzieje to dluzej takze mnie pocieszyla troche bo do tej pory to zero opinii

Ale KARLA chyba pytała o podróż do domu

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
no wez nie badz taka potarmos go pewnie wyposzczony jak moj

No takiego postu to on nie miał w życiua co ,niech tęskni za tym co dobre

Aniołek 26.05.2010r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości