|
|
#2341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
czesc baby.
Własnie sie wkurzyłam. posżłam z wypisanym urlopem na przyszły tydzien i oczywiście były steki, jęki itp. Oczywiście komentarz, że lepiej nie puszczac mnie na urlop bo jeszcze zjade w ciąże Ja na to, że czy to będzie jakas tragedia narodowa jak do tego dojdzie? Oni, że nie ze mi dobrze życza. miałąm ochote im wykrzyczec że juz za póżno. Oczywiście nasłuchałam sie ile to pracy nas czeka po nowym roku, że chyba będziemy siedziec po godzinach. Noramlnie mam ochote im wszystko powiedziec,żeby zobaczyc jakie beda mieli miny.
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety tak czasem jest..................... ..że jak pracownik zajdzie w ciąże to już tragedia nad tragediami , takim osobom to tylko ![]() A takie siedzenie po godzinach to rzeczywiście będzie dla Ciebie męczące szczególnie na początku jak są te wszystkie mdłości, wymioty itd, no chyba że Cię to ominie ![]() Ja miałam to szczęście że wtedy były wakacje i siedziałam w domu a jak we wrześniu zaczął się rok szkolny to już czułam się dobrze ![]() Ok , uciekam bo czeka mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kupa prasowania
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
Pam, Enia dzięki za odp.
Myha- ja też bym się wnerwiła strasznie! Co za idioci?! Ja pierdziele! Jak można z takim tekstem wyjechać![]() A powiedzcie co mi może pomóc na ból żołądka?
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2010-12-21 o 10:39 |
|
|
|
#2344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Prezes przyszedł i chyba sprawdzał czy sie nie obraziłam.
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na ból żołądka ja piłam smecte jak masz to sobie wypij powinno pomóc bo moze ci cos na żołądku siedzieć myha współczuje ale błagam nie nerwuj sie szkoda zdrowia i nie ma co stresować fasolinki, odpusc sobie
|
|
#2346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
totalna szajba co do glukozy to mnie to ominie ale mi dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() NIEPOJETE!!!!!aaa i dzieki za info odnosnie tych specyfikow-swoja droga tak myslalam ze to kolejna reklamowa zagrywka ![]() kupie w takim razie hipp a ja nie bedzie dobry to w uk bede kupowala nivea bo ten jest poodbno bardzo dobry co do ciastek to znowu je zjadlam ![]() Cytat:
co do spioszkow tez myslalam o zakupie takich bo sa cudne co do tych rzeczy to ja mam: 1.becik jeden bo dostalam jak Pam z posciela razem 2. mam reczniki z kapurkiem szt.2 i jeszcze dokupie chyba zwykly recznik,tak na wszelki wypadek-w koncu to sie nie zepsuje 3.podkldow poporodowych bede kupowala okolo 3,jak braknie to mi tz dokupi, 4.kupione mam czapeczki zawiazywane chyba 3 szt. i chyba z 4 takie zwykle w razie jak tamte beda tragiczne 5.majtki wielorazowe mam 2 szt.ale jeszcze chce ze 2 dokupic i ze 3 tych zwyklych |
|||
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żalosni sa nie martw sie kochana bedzie dobrze |
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przytarmosiłam zakupy do domu,tyle tych ludzi w sklepach ,że chyba ich pogieło!!!jakieś Święta idą czy co????
MOKRA becik to tylko jeden,po co Ci więcej?? i tak w domu nie bvędziesz go używać ![]() co do ręczników,to ja będe mieć 5 ,bo mniej nie ma sensu,a poza tym wytrzesz małą raz ,czy dwa,wytarmosisz oliwką i do prania a czapeczki słyszałam,żę najlepsze niezawiązywane i tylko takie będe kupowac
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie kupiłam tesciowej srebrny łańcuszek na all bo chciała do noszenia na medalik
jutro pojade go odebrac, bylismy wczoraj w sklepach z biżuterią ale nic nam sie nie podobało...Chrzesnicy kupilam taka tablice znikopis, a moim rodzicom kieliszki w Ikei do winka, także prezenty mam już z głowy Teraz z tż tem czekamy na nasz prezencik
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko,żęby Cie w Wigilie nie wzięło ,skoro taki prezent chcesz zrobic ja tez mam juz popakowane i nie mogę się Świąt już doczekac kurde tam będzie tyle jedzenia![]() a ja przez ten miesią przytyłam niecały kilogram A jak u Was z tym jest?? PAMELKA i FRIDKA niech nie zabierają głosu w tej dyskusji,bo one w całej ciąży o0rzytyłay tyle co ja do 6 miecha
![]() |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie wczoraj gin ważył to mialam 57,9 czyli 11kg na plusie od poczatku ciazy, ale podejrzewam ze przez swieta jeszcze ten 1kg mi przybedzie to bedzie razem 12kg czyli taka przyzwoita waga
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty aż 5 ręczników? Ja kupię 2, znalazłam fajne: http://moda.allegro.pl/okrycie-kapie...369934843.htmlCo do wagi- waże już 70 czyli 14 na +
|
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczynki
![]() MOKRA dzięki za fajne pytanka i dziewczynki dzięki za odpowiedzi już sobie wzięłam notesik i notuję zawsze się przyda co do ręczników to myślę tak jak LULKA też kupię około 5 przecież je to się często będzie prało. Wezmę cytrynkę na badania. Powiedzcie i tą cytrynę można tak wcisnąć do tej glukozy i wypić?? Nie wpłynie jakoś na wynik?? ![]() Co do wagi - to ważę 70, czyli 9 na +
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz zapytać w labolatorium czy mozesz wcisnac sobie troszke cytrynki do glukozy bo nie wszyscy pozwalają
ja moglam i nie wpłyneło to na wynik
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wtrąca off'a
Pamelko wysłałam ci zaproszenienie na nk. Pisze, żebys wiedziała, ze to ja a nie nikt obcy
Edytowane przez myha82 Czas edycji: 2010-12-21 o 12:39 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Już odbieram
dziekuje
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nawet nie wiedziałam,żę dziecko w takich luksusach można trzymac becik kokosowyA co do tych ręczników to naprawde trezba mieć ich sporo KARLA kiedy masz kolejną wizytę ??bo ja 14 stycznia ale ja nie wiem czy dam rade tyle wytrzymac
![]() |
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() MYHA olej ich wszystkich i przynieś L4 Pamiętaj, Fasolinka teraz najważniejsza Ja od początku jestem na zwolnieniu, choć nie ukrywam na początku byłam pod telefonem i mailowo, także mogli na mnie zawsze liczyć.
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
MOKRA co do ręczników to zwróć uwagę na to,żeby dobrze wode chłonęły,bo wiesz jak to jest
![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dasz radę, wytrzymasz U mnie to będzie trudne, ponieważ teraz codziennie wstaję taka obolała. Bolą mnie pachwiny i nie wiem czy dobrze to się nazywa wzgórek łonowy poza tym po bokach biodra mnie bolą. Kurczę chyba mi się tam wszystko rozciąga Tym bardziej, że ja byłam wąska w biodrach. Jedyny plus tego wszystkiego to to że brzuch mi nie twardnieje i nie boli. Także przyjmuję te bóle, które mnie męczą, za przykry objaw ciążowy. Choć nie ukrywam, że do następnej wizyty będę siedziała jak na szpilkach.
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meza tez tarmosisz Cytat:
a co do waszego prezentu to sama bym taki chciala |
||
|
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- MADZIK spakowana już jesteś??? ;>
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KARLA ja napewno wezme te 2 z motherhooda ,a reszta to nie wiem. A polecisz coś??
![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam mysle 3 reczniki i fakt musza dobrze chlonac ![]() ja mam 10 stycznie wizyte,ale co mi po niej jak nie widze Michasia dobrze ze serduszko slysze |
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
W tym Motherhoodzie nie ma już tych ręczniczków
MADZIK TŻ nie tarmosze bo mi sie nie chce jakis ze mnie leniwiec pospolity
![]() |
|
|
|
#2366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie nic Ci nie polecę, wczoraj przeszukałam internet pod kątem producentów okryć kąpielowych dla niemowlaków i nic ciekawego nie znalazłam
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co ty az tak mi sie nie spieszy w dzisiaj laska w sklepie mi powiedziala ze szpital w ktorym mam rodzic jest dobry.mila opieka jedzenie na miejscu(lodowka w pokoju z lazienka) i po 2 dniach sie wychodzi no chyba ze juz naprade cos groznego sie dzieje to dluzej takze mnie pocieszyla troche bo do tej pory to zero opinii
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tydzień temu mieli!!
![]() |
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie wyposzczony jak moj |
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale KARLA chyba pytała o podróż do domu ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- No takiego postu to on nie miał w życiu a co ,niech tęskni za tym co dobre
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Ja na to, że czy to będzie jakas tragedia narodowa jak do tego dojdzie? Oni, że nie ze mi dobrze życza. miałąm ochote im wykrzyczec że juz za póżno. Oczywiście nasłuchałam sie ile to pracy nas czeka po nowym roku, że chyba będziemy siedziec po godzinach. Noramlnie mam ochote im wszystko powiedziec,żeby zobaczyc jakie beda mieli miny.

odczuwałam takie ogólne zniechęcenie
totalna szajba
a test obciążęnia glukozą robie swoją drogą i na sama myśl jest mi niedobgrze!!!pamiętaj,żęb y zabrać dużo cytrynki

Ja kupię 2, znalazłam fajne: