![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Iza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() W końcu czas na imprezę .. bo dawno nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Co kupiłaś? Pochwal się
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Nie. Tu akurat nie o to chodzi, że muszę się uczyć. Tylko o to, że ja się uczę i zawalam kolokwia albo dostaję trójki, a inne ściągają i dostają czwórki i piątki. Dziś mnie na przykład pani z muzyki opierniczyła, bo nie potrafię zaśpiewać kolędy która zaczyna się od górnego C, bo jestem typowym altem, któremu źle się śpiewa wysokie dźwięki zwłaszcza wtedy gdy nie jest rozśpiewany. Pani tego nie chciała przyjąć do wiadomości i takim to sposobem mam kolejną tróję w indeksie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to faktycznie masz napięty grafik ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro mamy wizytację- przyjeżdża kierowniczka i menager z Oddziału ![]() A dzwoniła do mnie koleżanka i to zaliczenie mam jednak w niedzielę ![]() A jutro P. wyjeżdża o 15, więc jeszcze tylko przez parę godzin będę oglądać jego gębę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() ![]() ![]() ![]() Głupota totalna...no ale cóż... Nie martw się, ja też mam same 3 w indeksie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Iza no właśnie 'teoretycznie' uczysz się potrzebnych rzeczy a praktycznie to wychodzi na to, że masz 80% swoich przedmiotów i 20% przedmiotów z innych specjalizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Mamy kobietę, która uczy też na wydziale muzycznym i ona od nas wymaga różnych dziwnych rzeczy, np. umiejętność zaśpiewania piosenki kiedy ma się podane tylko trzy dźwięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Masakra...
![]() ![]() Ale chmury naszły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znowu ząb mądrości się wyżyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Madziuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
![]() Boli jak cholera ![]() ![]() Kupię sobie żel na ząbkowanie, może pomoże ![]() Byłam z Kamą na podwórku przybłąkał się do nas jakiś piesek, często go spotykamy, jak się przymilał do mnie ![]() Widać, że nie jest bezpański, bo ma kaganiec, ale ludzie go puszczają bez pilnowania na podwórko ![]() Kama bawiła się z nim i molestowała go, jakby była psem a on suczką ![]() ![]() ![]() I jak śmiesznie łapała sypiący śnieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne i odważne chomcie Ci się trafiły. Moja mała jest ze mną 3 tygodnie i 2 dni , i nadal się boi. Póki co od czasu do czasu ją głaszcze , jak przestanie się tego bać będziemy kombinować z braniem na ręce . Mój poprzedni chomik też się łatwo oswoił . Uwielbiał przechodzić z ręki na rękę , łazić mi na kolanach [ co ciekawe , gdy blokowałam go rękoma , tak żeby nie spadł , to nawet nie próbował wchodzić na dłoń , która była pionowo , a kiedy kładłam rękę - odrazu do niej przychodził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Kup sobie sachol
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Rozeznanie
|
Eh dziewczyny muszę się wam pożalić, że była dzisiaj nadzieja, że będę miała chomiczki, bo do jednego ze sklepów do, których dzwonił Tż przywieźli wczoraj 10 Roborków, pojechaliśmy więc i niestety okazało się, że są tak malutkie, że facet starał się określić płeć, ale nie był pewny. Według niego była tylko jedna samiczka, ale na 100 % nie był pewny, być może było ich więcej. Powiedział, że może za tydzień będzie łatwiej określić, ale do tego czasu mogą już je wykupić. Strasznie mi było smutno do domu wracać z pustą transporterką. Jeszcze pół miasta musiałam przejechać, z tym moim Tż biednym o kulach chodzącym. Jak zobaczył je to w ogóle powiedział, że on by wszystkie kupił. Kurcze no, mam wszystko już dla chomiczków kupione i teraz muszę na maleństwa czekać. Będę próbować jeszcze dzwonić do innych sklepów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
skończyłam kleić butelkę
![]() ![]() oczywiście nie obyło się bez sklejenia palców 'kropelką' ![]() co do zakupów to nie ma się czym chwalić, tylko kilka ręczników ![]() hooli oj ![]() ![]() teraz będę miała dużo wolnych dni więc będę mogła częściej na siłownie chodzić ![]()
#2359 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co zakupiłaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, nie tknęłam dzisiaj pracy ![]() Byłam na bilardzie, kolega już skończył, koleżanka też tylko ja tak sobie w kulki lecę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mają pod górkę, mieszkania nie mogą znaleźć, a pracy dla teścia też nie ma... a u mnie chodzi plota, że przejdę na inny dział i to gorszy- obsługowy! ryby ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Iza, super, że chomiczki mają tydzień ![]() Wiem coś o tym ![]() Przyszłam z pracy i zrobiłam pyszny koktajl ![]() ![]() ![]() Właśnie kończę sączyć........ mmm ![]()
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś już na szczęście nie boli, obym nie wykrakała ![]() ![]() Rozumiem, jak wystawia tyłek do chłopaka, ale żeby ona gwałciła ![]() ![]() Cytat:
![]() A musisz mieć koniecznie Roborki? Może jednak ich nie wykupią ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama mówisz że to plota ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i Agatka nie przejmuj się pracą...może nie ma co panikować na zapas i wszystko będzie dobrze? ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Ufff...a już myślałam, że wiadomość będzie przeładowana grafiką ![]() A tak w ogóle to ja już nie śpię ![]() ![]() ![]() Dziś w końcu jest bezchmurnie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Oglądam teraz powtórkę DDTVN. Mówią o tym w co ubrane były gwiazdy na premierze "Och Karol 2". Małgorzata Foremniak miała sukienkę za ponad 19tyś zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A u nas śnieg pada ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Dżoana ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No niestety, ja zawsze zostawiam wszystko na ostatnią chwilę a później jestem zła na siebie że tak zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Jakoś mnie nawet nie ciągnie na ten film, na pewno kolejny przereklamowany. Poza tym strasznie Muchy nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten film też jest przereklamowany, ciągle w tv i radio lecą reklamy tego filmu, jakby to było niewiadmo co
![]() Właśnie siedzi u nas kierowniczka ![]() Menager coś się zasiedział u klienta ![]() Była też moja mama, posiedziała godzinkę i poszła dalej w miasto ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie, ostatnio duża większość polskich filmów jest niestety przereklamowana .. Oglądałyście weekend?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie pójdę i koniec . Przynajmniej mój tż może w końcu weźmie się w garść i coś załatwi.... ![]()
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może akurat nie Ciebie przeniosą? Bądź dobrej myśli. No ale jak przeniosą Cię na ten niechciany dział to faktycznie po co się męczyć i zapieprzać non stop ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.