Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 11:25   #2341
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29

Hej. Wcielo mi polowe cytowania a i tak podzielilam sobie na 2 czesci ehh....

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
co do wieku to różnica jest spora ja mam jeszcze 22 ale tylko do jutra niestety a on 33
Czyzbys miala urodzinki???? Jesli tak to wszystkiego najlepszego
Smucisz sie, ze bedziesz miala 23 lata????? To co ja mam powiedziec
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
bardzo ładna jak nie znajdziesz innej to ta też będzie dobra!

dziewczyny śliczne pokazujecie te fryzurki!!! ta Edyci Górniak bardzo przypadła mi do gustu..... zastanawiam się ostatnio (po średnio udanej próbnej) nad nową opcją.... jak w załączniku.... może takie coś bardziej ekstrawaganckie - ala irokez???
Dzieki
Mi sie wydaje, ze tamta probna byla super, tylko przod wymaga poprawki. Te jakos mi do ciebie nie pasuja.

Cytat:
Napisane przez emiii_87 Pokaż wiadomość
a no i opowiadam moją historię zaręczyn, bo jeszcze tego nie robiłam Gwiazdeczko Ty chyba pisałaś żebym opowiedziała

tak w skrócie żeby Was nie zanudzić
mój TŻ jest siatkarzem i ma duuużo treningów. Tego dnia też miał (dodatkowo był to początek sezonu) to był dzień naszej rocznicy jak zaczęliśmy się spotykać. TŻ powiedział żebym się ładnie ubrała bo wieczorem po treningu zabiera mnie do restauracji na kolację. Trochę się zdziwiłam jak kazał mi włożyć taka bardzo elegancką sukienkę, którą kupiliśmy w Londynie, a jak sam przyszedł w garniturze to już całkiem No ale do sedna.. zabrał mnie chyba do najjlepszej restauracji u nas w mieście, nad jeziorem. Mieliśmy osobną salę w której byliśmy tylko my sami, cała ściana przeszklona i widok na oświetlone lampami jezioro. Po kolacji i deserze TŻ klęknął i... zaczął zwijać się z bólu musiał aż wstać bo go skurcz złapał w brzuch i musiał sobie rozciągnąć brzuch trochę śmiesznie było,ale nigdy nie widziałam go tak zestresowanego. A jeszcze przy zakładaniu mi pierścionka polizał mi palca bo bał się że pierścionek będzie za mały ( bo ogólnie to sprowadzał go z Gdańska bo u nas nie było z tego modelu tak małego rozmiaru ) Ale był,jest idealny
Swietna historia. Calkowicie Cie zmylil ten jego skurcz
No i piekna sceneria.... a pierscionek pokazesz?

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
Ale ja jestem... znowu się chwalę...wczoraj zakupiona kieca, a dziś obrączki
Obraczki b.ladne. Ja to was podziwiam, ze pamietacie takie szczegoly jak ile waza obraczki, jaka szerokosc
Ja tam nic nie wiem. Nawet rozmiaru nie pamietam

Cytat:
Napisane przez AinaN Pokaż wiadomość
Ja tez wypożyczam i suknia będzie nowiutka, szyta na mnie I mogę też w niej zmienić kilka rzeczy, które nie będą mi się widziały
zawsze myślałam, że - tak jak mówisz - wypożyczam to, co jest na stanie. Nie wiem, może to od salonu zależy?
To szkoda ze ja na taki salon nie trafilam W Agnes, powiedzieli mi ze mozna wypozyczyc tylko to, co maja, i do tego przerabiaja tylko o jeden rozmiar. Parodia jakas.

Cytat:
Napisane przez AinaN Pokaż wiadomość
W razie niepogody będzie na Ciebie
ta majowa prognoza baaaaardzo mi odpowiada...
Absolutnie sie nie zgadzam Ale za sloneczne soboty moge zbierac podziekowania

Cytat:
Napisane przez ewelka1234 Pokaż wiadomość
Romantiko

U mnie troszki inaczaej ale opowiem też w skrócie

3 dni przed moimi urodzinami 13.12 mój ukochany zorganizował przyjęcie urodzinowe , rodzice , kuzynka , i moja przyjaciółka i oświadczył że jutro wyjeżdzamy do spa zjeść kolację ... Pomyslałam super , zrelaksujemy się... Natepnego dnia przyjechaliśmy do naszego hotelu, poszlismy na kolację , wrócilismy do hotelu i kochany oświadczył że ma niespodziankę tylko żebym się ubrała w strój kąpielowy i wychodzimy (za oknami pada śnieg) więc sie przebrałam , ubrałam ubranko , kurtałke i wychodzimy, prowadzi mnie do małego, drewnianego domu (była to godzina 19.00, ciemno), otwiera a tam pełno świec i wielkie podświetlane jacuzzi... szybciutko się rozebraliśmy wskoczylismy do wody która była mega ciepła urochomilismy hydromasaże i przytulanki itp ... kochany nalał winko które tam na nas czekało wypiliśmy po lampeczce no i w pewnym momencie mówi że ma niespodziankę (pomyslałam moze jakis prezent urodzinowy), sięgnął do kurtki i wyjął małe czerwone pudełeczko, ja w płacz połaczony ze śmiechem, i powiedział coś czego nigdy nie zapomne i wyjął pierścionek, było tam tak duzo pary że nie mogłam od razu zobaczyć jaki ten pierścionekjest, później moj ukochany powiedział mi że się mega bał ze bedzie zły rozmiar (a jest idealny),a przez ta parę w tym domeczku nie wiedział czy trafi na paluszek ... I tak w skrócie przebiegły nasze zaręczyny
Piekne zareczyny
Ja tak sie wlasnie zastanawiam, czy by nie pojechac w rocznice zareczyn, do tego samego hotelu, w ktorym TZ mi sie oswiadczyl. I tak to Walentynki, wiec w ten sposob je uczcimy.

Cytat:
Napisane przez saveme30 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny jestem tu nowa i tez PM2011 pozdrawiam
Hej

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Wspanialy gest dla tego chlopca Widze, ze z sercem wykonujesz swoja prace. Super. No i zachowanie TZ-pozazdroscic.

Cytat:

dziewczyny trzymajcie kciuki.... dzisiejszy dzień poświęcam na poszukiwanie butów

mam nadzieję, że coś znajdę

papa
Powodzenia
Stary 2011-01-14, 11:30   #2342
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
stysia

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Cytat:
stysik - gratulki
dzięki

zbieram się dziewczyny... będę chyba dopiero jutro papa

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 11:37   #2343
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Skonczylam nadrabiac..

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
witajcie postanowione bedzie w małej nowiutkiej restauracyjce wyszło równe 65 z dj i z nami wiec jest ok nie liczac 3 czy 4 małych dzieci ale to ma 2-3 lata wiec jest ok usunełam z listy kolegów tz i została sama rodzina zostawiłam mu tylko przyjaciela tego od serca a wspólpracowników out hihi musz etylko zadzwonic do menadzera zeby zajeli sie przystrojeniem stołów nie chce mis jeszcze tego mniec na głowie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle wpadam na chwilę z pytaniem
Bo na bieżąco podczytuję i widzę, że wiele z Was już kupiło bieliznę. Jaki stanik kupujecie do sukni bez ramiączek? Na dość duży biust? Wiem, że popularne są te bardotki z silikonem na dole, ale mi zawsze bardotki spadały z biustu. A czy któraś z Was decyduje się być bez stanika? Czy mogę liczyć na to, że jak sukienka mi ściśnie tą bardotkę to ona nie będzie mi spadać podczas szaleństw na parkiecie?

U nas sprawy ślubne stoją - ale remont porusza się do przodu
Suknia powinna byc tak dopsaowana, zeby absolutnie nic sie nie zsuwalo, wiec mysle ze nie bedziesz miala zadnych problemow-z bardotka lub bez

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
takie http://www.butyslubne.com.pl/obuwie_...k-p-135-pl.jsp
zależało mi, żeby był na niskim obcasie i z białą podeszwą
Buty ladne, choc ja nie cierpie takich malych obcasikow. Mialam kiedys takie buty i kompletnie nie umialam w nich chodzic.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
takie tylko obcas jakieś 7,5cm odkupiłam po koleżance
http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-390-pl.jsp
Te sliczne. Chcialabym wlasnie z takim obcasem
Ciagle sie zastanawiam, czy ryzykowac i zamawiac buty przez internet, czy ryzykowac i liczyc na to, ze znajde jakies w sklepie. W kwietniu musze juz miec do przymiarki sukni, wiec bede miala kilka dni w Pl zeby cos poszukac.

Stary 2011-01-14, 11:52   #2344
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Skonczylam nadrabiac..

Suknia powinna byc tak dopsaowana, zeby absolutnie nic sie nie zsuwalo, wiec mysle ze nie bedziesz miala zadnych problemow-z bardotka lub bez

Buty ladne, choc ja nie cierpie takich malych obcasikow. Mialam kiedys takie buty i kompletnie nie umialam w nich chodzic.

Ciagle sie zastanawiam, czy ryzykowac i zamawiac buty przez internet, czy ryzykowac i liczyc na to, ze znajde jakies w sklepie. W kwietniu musze juz miec do przymiarki sukni, wiec bede miala kilka dni w Pl zeby cos poszukac.
dziękuje
mi właśnie zależało na takich małych obcasach a czy bede umiała w nich chodzi-się okaże
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:01   #2345
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
koleżanka zamówiła przez internet, rozmiar idealnie się zgadzał
i tak się złożyło że mi też pasują
tylko ja sobie kupiłam takie wkładeczki żelowe pod palce bo po całonocnych imprezach zawsze stopy mnie bolą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg scholl-zelowe-krazki-ochronne-na-bolace-miejsca-party-feet-6-szt.jpg (25,9 KB, 18 załadowań)
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:08   #2346
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ja sobie kupiłam takie wkładeczki żelowe pod palce bo po całonocnych imprezach zawsze stopy mnie bolą
Też mam takie coś do ślubnych butów jak chodziłam w nich, to dużo te wkładki dają
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:09   #2347
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
to jesteście bez fotografa ??

jeżeli w Waszej umowie jest napisane słowo "zaliczka" to jest ona zwrotna nawet jeżeli to Wy rezygnujecie z jego usług, jeżeli fotograf na umowie napisał "zadatek" wtedy jest on bezzwrotny, a możecie nawet ponieść dodatkowe koszty. Przeczytaj ten artykuł http://oknotest.pl/pl/zaliczka_czy_zadatek.php

Jeżeli macie w umowie "zaliczka" to domagajcie się jej zwrotu tak jest zagwarantowane w naszym prawie

zdrowiej!
mamy innego fotografa w prezencie ślubnym od rodziny
a ten byl znajomym znajomych i nie chce się kłócić ale tez myslałam ze jest tyle czasu ze sie z zaliczką dogadamy :/

Cytat:
Napisane przez emiii_87 Pokaż wiadomość
a to Łobuz z tego fotografa
zdrowiej szybciutko

Happy jesteś wielka !!!
Cytat:

dzięki Dziewczyny ale z tym moim zdrowiem jest fatalnie :/ pół nocy nie spałam tak kaszlałam a teraz znów mam gorączkę a kaszle tak jakbym miała wypluć płuca :/

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

dzieki, pewnie jak bedziemy mieli dziecko to na ulicy beda mowic dzieci maja dzieci.... hihihi
wszytsko się moze zdarzyc

Cytat:
aaa to jestes szczesciara my z P jestesmy rowni
my tez jestesmy równi

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:12   #2348
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
aaa kupiłam buty ciekawe czy beda dobre i kiedy dojdą
Też kupiłam, już są wysłane, czekam Oby rozmiar się zgadzał. Miałam spory problem ze znalezieniem czegokolwiek, w sklepach nie ma teraz zbyt wielu białych butów (a jeszcze w moim rozmiarze ), a jak już są, to ze szpicami paseczkiem wokół kostki, a takich nie chcę

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle wpadam na chwilę z pytaniem
Bo na bieżąco podczytuję i widzę, że wiele z Was już kupiło bieliznę. Jaki stanik kupujecie do sukni bez ramiączek? Na dość duży biust? Wiem, że popularne są te bardotki z silikonem na dole, ale mi zawsze bardotki spadały z biustu. A czy któraś z Was decyduje się być bez stanika? Czy mogę liczyć na to, że jak sukienka mi ściśnie tą bardotkę to ona nie będzie mi spadać podczas szaleństw na parkiecie?
Ja kupiłam do sukienki bez ramiączek bardotkę, ma silikon, tak jak piszesz. Mam nadzieję, że wszystko będzie się trzymało Ale u mnie szaleństw na parkiecie nie będzie, więc powinno być ok

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
my tez jestesmy równi
U nas 17 cm różnicy.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:13   #2349
booziaczek
Zadomowienie

to tak msiał sie zgodzic bo inaczej musiał by szukac nowej salia przypomne z wczesniej nam to zajeło ok 7-8 miesiecy ma jakas fobie do tej sprawy ech... a wlaciciel bardzo nam odpowiadał wiec stwierdzil ze zrobi w pracy kawalerski i bedzie ok a kolegów tylko do kosciola zapraszamy moge wam podac strone tej restauracji nie ma jeszcze galeri ale za to sa migawki w pod stronie o nas

www.mazeltov.pl

a te wkładki sholla sa swietne mam je na kazdej imprezie i jak sie je dobrze włloży to nic nózki nie sa zmeczone na slub musze nowe juz kupic

teraz na głowie mamy zaproszenia suknie i tort reszta zajmie sie juz sala
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:15
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:19   #2350
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Isabele czy Ty masz przypadkiem jakieś materiały nt. ewidencji dodatkowych do podatkowej księgi - ebooki czy coś na kompie?
Stys wyslij mi na priv swojego meila toci przesle to co mam na studiach podyplomowych

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:25   #2351
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Też mam takie coś do ślubnych butów jak chodziłam w nich, to dużo te wkładki dają
o dobrze wiedzieć bo ja jeszcze nie używałam ich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 12:31   #2352
MiciaKicia
Zakorzenienie

Uczę się

Trzymajcie wizazowe kciuki jutro i pojutrze
Same zaliczenia

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:42   #2353
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Uczę się

Trzymajcie wizazowe kciuki jutro i pojutrze
Same zaliczenia
Stary 2011-01-14, 12:49   #2354
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
To moze zaryzykuje
Problem w tym, ze co chwile podoba mi sie cos innego. Tak samo z bizuteria
Wkladki, fajna sprawa-tez uzywam
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość

dzięki Dziewczyny ale z tym moim zdrowiem jest fatalnie :/ pół nocy nie spałam tak kaszlałam a teraz znów mam gorączkę a kaszle tak jakbym miała wypluć płuca :/
Biedna, wspoczuje Jak ostatnio chorowalam , to tez tak kaszlalam, co z kolei prowadzilo do wymiotow...okropienstwo. Zdrowka
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24368666]Też kupiłam, już są wysłane, czekam Oby rozmiar się zgadzał. Miałam spory problem ze znalezieniem czegokolwiek, w sklepach nie ma teraz zbyt wielu białych butów (a jeszcze w moim rozmiarze ), a jak już są, to ze szpicami paseczkiem wokół kostki, a takich nie chcę

Ja kupiłam do sukienki bez ramiączek bardotkę, ma silikon, tak jak piszesz. Mam nadzieję, że wszystko będzie się trzymało Ale u mnie szaleństw na parkiecie nie będzie, więc powinno być ok

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

U nas 17 cm różnicy.[/QUOTE]
A gdzie kupilas butki? Tez na tej stronie bialebuty?

U nas 15cm roznicy
Stary 2011-01-14, 13:04   #2355
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
dzien dobry
cos mnie lamie, cos mnie strzyka wszyscy naokoło kaszla, kichaja, prycają ehhh
Nie daj się chorobie
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
jesteś niesamowita

Cześć, dalej mnie głowa boli o chyba jeden z tych ataków kilkudniowych
Oj biedactwo
Cytat:

dziewczyny trzymajcie kciuki.... dzisiejszy dzień poświęcam na poszukiwanie butów

mam nadzieję, że coś znajdę

papa

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
cześć trzymajcie prosze kciuki za mnie w weekned bo same kolokwia i egzaminy...uciekam sie uczyć papapa

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
zapomniałam
dzisiaj mamy 6 rocznicę szkoda że jutro do pracy a tż do szkoły w dodatku wrócę późno dzisiaj ale i tak będzie fajnie
Gratulacje
Cytat:
Te wkładki są bombowe

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:10   #2356
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Nie daj się chorobie
staram sie jak moge ale i tak mnie łamie marze o ciepłym łożeczku a tu jeszcze 2h w pracy
Stary 2011-01-14, 13:12   #2357
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saveme30 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny jestem tu nowa i tez PM2011 pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Gratulacje. A chłopak czy dziewczynka?
dziewczynka i dla Tz
Cytat:
cześć trzymajcie rosze kciuki za mnie w weekned bo same kolokwia i egzaminy...uciekam sie uczyć papapa

Stysik za rocznice

Czesc
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:15   #2358
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć raz jeszcze!

dziś 4 miesiące do ślubu i 2 lata pracy M. na kopalni

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:16   #2359
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć raz jeszcze!

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 13:18   #2360
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

powodzenia
Cytat:

Cytat:

powodzenia
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość

dziękuję dziewczyny jesteście kochane!!!!!!!!!!!!!!

niestety.... tym razem nie pomogły.... w drodze do sklepów wyrąbało nam w kosmos sprzęgło.... i pół miasta wracaliśmy na holu

tyle z moich butów i urlopu mamy....

ale może następnym razem

Cytat:
cześć trzymajcie rosze kciuki za mnie w weekned bo same kolokwia i egzaminy...uciekam sie uczyć papapa
za egzaminy!

Cytat:
a mi zostały do kupienia pończochy i bolerko
ojoj.. a tak to już wszystko inne z głowy?????

Cytat:
Fryzurka którą dodałaś jeśt śliczna , jak będę teraz szła na jakieś czesani do fryzjera to powiem jej o tej ciekawe jak będę wyglądała Śliczna... A codo tej edyty gorniak to była pierwsza fryzura o która mi się spodobała i ciekawe jak bym w tej wyglądała chyba bym musiała mieć jedno pasemko do przedłużenia bo aż tak długich włosów nie ma

bardzo się cieszę, że się przydała
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:18   #2361
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć raz jeszcze!

Stary 2011-01-14, 13:19   #2362
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć raz jeszcze!

super
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:23   #2363
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

eeeh...dzisiaj tż wrócił z wawy i pokłóciliśmy się także z odbierania dzisiaj obrączek nici w niedzielę świętowalibyśmy rocznicę zaręczyn, a też pewnie nie będziemy, jeszcze wcześniej tż obiecywał, że na ferie wprowadzi się do mnie, ale dzisiaj się okazało, że nie pamiętał o tej rozmowie wracając pojechał prosto do mamy do pracy zameldować się, że wrócił, zamiast do mnie, w ogóle wszystko jest nie tak, mam dosyć bycia ciągle na szarym końcu, za mamą
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:23   #2364
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ojoj.. a tak to już wszystko inne z głowy?????
tak ja szybko i bezproblemowo robię zakupy
suknię w 15 min wybrałam

a i przyszła biżu
jest piękna, cudowna ładniejsza niż na zdjęciach
Stary 2011-01-14, 13:25   #2365
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć raz jeszcze!

Stary 2011-01-14, 13:27   #2366
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć raz jeszcze!

juhuuuuuuu
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
eeeh...dzisiaj tż wrócił z wawy i pokłóciliśmy się także z odbierania dzisiaj obrączek nici w niedzielę świętowalibyśmy rocznicę zaręczyn, a też pewnie nie będziemy, jeszcze wcześniej tż obiecywał, że na ferie wprowadzi się do mnie, ale dzisiaj się okazało, że nie pamiętał o tej rozmowie wracając pojechał prosto do mamy do pracy zameldować się, że wrócił, zamiast do mnie, w ogóle wszystko jest nie tak, mam dosyć bycia ciągle na szarym końcu, za mamą
Ehh.. naprawdę nie wiem co powiedzieć

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
a i przyszła biżu
to świetnie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:27   #2367
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dzięki Kochane Też się cieszę
Tym bardziej, że własnie M. zadzwonił i jedziemy w podróż poślubną na Chorwację wiem wiem, trochę oklepane ale ja nigdy nie byłam na takich wakacjach

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:32   #2368
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej, że własnie M. zadzwonił i jedziemy w podróż poślubną na Chorwację wiem wiem, trochę oklepane ale ja nigdy nie byłam na takich wakacjach

my dopiero w podroz poslubna w grudniu pojedziemy

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:

tak ja szybko i bezproblemowo robię zakupy
suknię w 15 min wybrałam

a i przyszła biżu
Stary 2011-01-14, 13:34   #2369
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dziewczyny jesteście kochane!!!!!!!!!!!!!!

niestety.... tym razem nie pomogły.... w drodze do sklepów wyrąbało nam w kosmos sprzęgło.... i pół miasta wracaliśmy na holu

tyle z moich butów i urlopu mamy....

ale może następnym razem

Oo, to szkoda. co za pech. Kciuki i powodzenia zostaja na nastepny raz

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Przykra sprawa Do ndz jeszcze troche czasu, napewno sie pogodzicie. Ale, ze mama na pierwszym miejscu to juz gorzej.

Cytat:
za dni i za podroz poslubna
Stary 2011-01-14, 13:39   #2370
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, to szkoda. co za pech. Kciuki i powodzenia zostaja na nastepny raz

Justiii -nie ważne gdzie - ważne że razem i że w podróż poślubną

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2011-01-14 o 13:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości