|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |||
Rozeznanie
|
Witam Nową PMkę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ciekawa jestem, swoją drogą, czy w tamtych czasach woalki były na topie czy były mega iryginalne i rzadkie na ślubach...... ![]() ![]() Luuuuuudzie, Tobie to dobrze!!!! ![]() ![]() Takie 9kg to musi być mocno po Tobie widać...jak reagują znajomi? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ta wiadomość na demotywatorach mnie rozbroiła.... Pokazałam TŻowi.... A On do mnie "Noo....więc lepiej uważaj..." ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do sukien... Ojjj każda z Nas chyba chciałaby tak zostać "obsłużoną" w salonie ![]() ![]() ![]() Co do obrączek mam takie samo zdanie jak Ty. My też chcemy złoto pół na pół złote/białe i będziemy konkretne wzory oglądać i mierzyć dopiero osobiście, u guliwera ![]() A ja w Polsce też kursuję tylko między Katowicami/ Sosnowcem/ Jaworznem, a Krakowem/Bochnią i... Wa-wa też nie jest mi "po drodze" nigdzie ![]() ![]() ![]() ![]() AAAALEEE!!! Kochana!!!! Gotowałam ten makaron z kurczakiem/mascarpone itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A gdzie Ty teraz jesteś? Nadal w Glasgow? Czy w Polsce? Cytat:
![]() ![]() 2 strony to nie jest tak dużo, ale TE 2 strony były pisane taką czcionką i tak ciasno, że po skopiowaniu i wklejeniu do worda tekst na bank nie zamknąłby się w dwóch stronach ![]() ![]() ![]() Hehe Fajny Też Twój Przyszły Małżonek ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale z tą suknią L.F. mnie zwaliłaś z krzesła!!! WOOOW!!! 2500zl!!!! BIORĘ!!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | ||||
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilam z rozmowy kwalifikacyjnej! Bylam jedna z ostatnich osob, tak wiec decyzja ma byc podjeta juz dzisiaj! Rannnnnyyyyy juuuuleeeek! Dziewczyny, potrzymajcie kciuki jeszcze z pare godzin, bo bez kitu przynosza szczescie! Pan powiedzial, ze podoba mu sie to co uslyszal, podoba mu sie moja osobowosc i podejscie do pracy i ze jestem mocnym kandydatem na ta pozycje ... AAAAA! Tak BAAAARDZO bym chciała ta prace!!!!!!!!!!!
Cytat:
![]() Dzieki za podeslanie zdjecia! Suknia, tak jak wspomnialas, zdecydowanie za duza, za dluga itp ale to bylo wiadomo, bo w salonach zawsze maja duze rozmiary, zeby kazda PMka sie zmiescila :P Suknia bardzo ladna i wydaje mi sie, ze gdy bylaby Twojego rozmiaru, to prezentowalabys sie cudownie, ale teraz jakos do mnie nie przemowila .. ;/ Niestety.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tu coś zachęcającego mężczyzn do używania prezerwatyw.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9E__c...layer_embedded |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zadomowienie
|
NightButterflyVIP - co do pracy, to wlasciwie odkad skonczylam 18 lat caly czas pracowalam, bo lubilam miec wlasne pieniadze, a moi potencjalni pracodawcy postrzegaja to jako dojrzalosc i rozwage, co dziala na moja korzysc
![]() ![]() Co do wieku, to w czerwcu bede miala 22 lata, 20tka juz dawno za mna :P Jesli chodzi o suknie, to zdecydowanie pierwsza mi sie najbardziej podoba. Wlasciwie ulozylam je w takiej kolejnosci, od najladniejszej do tej ktora jest na 4 miejscu wsrod tych slicznych ![]() ![]() Fajnie, ze moj (a wlasciwie Maminy :P) przepis sie przydal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ich strona. Sporo osób nam ich poleca: właściciel sali, znajoma u której grali na weselu i inni znajomi. U nas będzie 5 dzieci więc taka maskotka to fajna sprawa. Jedziemy do nich w poniedziałek więc napiszę co i jak. A można wiedzieć skąd jesteś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Noooo, tuczący, tuczący, ale kupiłam świderki nie z makaronu pszennego, a razowego ![]() ![]() ![]() ![]() Nie no, nie wiem jak Ty, ale ja uwielbiam wszystko co osssstreeeee ![]() ![]() ![]() A z tymi studiami.... to Ty zaczęłaś coś w PL, ale przerwałaś/ zrezygnowałaś i podjęłaś się studiowania w UK, czy te studia w UK to Twoje pierwsze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To nawet biorą mniej niż myślałam. A gdzie masz wesele??? Bluszczów, hm jak by ci to wytłumaczyć... Wiesz gdzie jest Buków i wały za Bukowem??? To własnie tam jest Bluszczów, albo z innej strony obok Rogowa. W każdym bądź razie już powiat wodzisławski, ale bliziutko strasznie. Z opolskiego mogę jeszcze Soprano polecić, z Głogówka są. Jak na dwa dni to chcieli nocleg od nas.
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Dotk4 no niestety wielkość tej sukni psuje efekt na dodatek na zdjęciu nie jest ułożona. Jak stanełam przed lustrem to Pani ją ułożyła a jak się przekręciłan no to już się ułożyła inaczej. Ale znalazłam wiele zdjęć PMek w tej sukni i jak jest odpowiedniej długości i ma halkę to się pięknie układa. Cały efekt tego całościowego zdjęcia psuje ten odstający gorset. Ale myślę że już na drugim zdjęciu jak go poprawiłam to góra prezentuje się lepiej
Ja się właśnie ustawiłam na środę na wypad do salonów. Mam na oku dwa inne niż byłam. Akurat ten w którym jest ta co mierzyłam jest czynny dopiero od 11więc po zajęciach idę do innych żeby zabić czas i przymierze inne suknie ![]() ![]()
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w Deichmann zupełnie przypadkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ładne buciki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pocieszcie... Ja chyba nigdy nie znajdę pracy
![]() W środę byłam na pierwszej rozmowie to mi powiedzieli że zatrudnią tylko osobę bezrobotną na staż z UP. W czwartek byłam na drugiej rozmowie, specjalnie zwalniając się godzinę wcześniej z pracy, to mi powiedzieli że w sumie to szukają kogoś innego, bo to jest taka prosta praca, raczej dla starszej osoby (noszsz chyba se mogli w CV przeczytać ile mam lat...). A przed chwilą zadzwoniła do mnie kobita z trzeciej firmy zaprosić mnie na rozmowę i jak powiedziałam że mi nie pasuje zaproponowany termin bo nie mam możliwości przed świętami zwolnić się z pracy to powiedziała "No to ja pani podziękuję", zresztą w ogóle była niemiła. Załamka normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
super ale bez paska zdecydowanie pasek psuł by efekt
#2357 | |
Rozeznanie
|
Czy ja wiem czy taki najedzony...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Koleś, który stwierdził, że właściwie to szukają kogoś innego, starszego... no fakt, mógł po pierwsze sprawdzić sobie w Twoim CV Twój wiek, po drugie wyraźnie zaznaczyć to w ofercie pracy przez siebie wystawianej....oszczędził oby to sporo zachodu...... A babka, z którą rozmawiałaś przez tel. to widać podejście do sprawy "jak ci nie zależy to nie"...mało życiowa kobita, powinna spojrzeć na to inaczej, że nie jesteś pracownikiem, który olewa dotychczasowe stanowisko, że grasz fair.....ehhh Szukaj dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kuchni to ja wole delikatniejsza, po ostrrych potrawach boli mnie brzuch, wiec najlepsze dla mnie jest to co posrodku ![]() A na studia wyjechalam zaraz po maturze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
AAAAAaaaa kojarzę już ten Dworek Śląski!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
dobrze dobrany but nie ma prawa spaść no wiadomo czasem jak zle postawi się nogę to może się wyśliznąć. Ja kiedyś kupowałam z paseczkami bo też się bałam że mogą spadać... a teraz już wszystkie bez
#2363 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
Aaaaa dzięki za linka seagirl ! Widzę, że woalki też mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zespół często gra w Dworku, polecał nam go właściciel. Będziemy mieć ok. 90 osób i wybraliśmy menu za 150 zł/os. W tym mamy tort, ciastka, cukierki, napoje bez ograniczeń. Do rozliczenia piwo, wino. Wódka we własnym zakresie. W środku był teraz remont i sala zapowiada się nieźle. ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Ładna Fakt obcas wysoki. Ale tak myślałam, żeby je do kościoła tylko mieć, a na salę jakieś na mniejszym szczudełku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Rozeznanie
|
No dobra, znikam teraz posprzątać klatkę mojemu małemu futerkowcowi
![]() ![]() ![]() A potem posiedzieć trochę z TŻ ![]() Miłego sobotniego wieczorq Dziewczyny!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
oto fotki jestem u kuzynki ;pwiem że nie wszytkim będzie się podobać ale powiem tak normalnie noszę rozmiar 42 i wyglądam w tej sukni szczuplej ;p powiedzcie szczerze ;p i zdjęcie mojego pieska nowego Niko
![]() ![]() te ramiączka to od mojego stanika zapomniałam odpiąć i do tego w biuście nie jest dopasowana ![]()
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-16 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm powiem tak... ładnie w niej się prezentujesz bardzo szczupło i wysoka się robisz. Troszeczkę te cyrkonie do mnie nie przemawiają. Ale naprawdę ślicznie Ci w niej
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
tak ja wiem że tu raczej wszytkie jesteście z innym typem sukni ale jak mówię mnie olśniła
![]()
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny przypiliło mnie i w przyszłym tygodniu idę mierzyć suknie. Pisałam wcześniej, że żadne księżniczki itp że czysta prostota. Przed chwilą zobaczyłam zdjęcie i ZAKOCHAŁAM SIĘ. Załączam zdjęcie na modelce i "normalnej" PMce. Proszę o opinie. Dodam, że suknia jest na wzrost 167 (tyle mam) i rozmiar 38 (tyle mam chyba :-P) Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-04-16 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.