A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 16:47   #2341
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
niestety nie i nawet nie spojrzałam na firmę taka byłam zafacynowana

wstawię jak najszybciej się da pogonię kuzynkę a z resztą ona wie że sie muszę z wami skonsultować
Wstawiaj te fotki bo zaraz wszystkie paznokcie sobie obgryzę
Stary 2011-04-16, 16:56   #2342
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Słyszałam Podobno są dobrzy, tylko się cenią troszeczkę. Ja ich parę lat temu słyszałam, na zabawie fajnie grali. Ale jak na weselach jest nie mam pojęcia. Pisałam do kolegi z Bluszczowa, co o nich sądzi. Napisał mi, że spoko są. Oni mają całą agencje chyba dotycząca organizacji wesela. A do Bluszczowa masz daleko, że tak zapytam???
Jestem z Rac, ale nawet nie wiem gdzie ten Bluszczów jest. Pan z zespołu powiedział, że mamy przyjechać do biura do Wodzisławia. Biorą 2900 zł za 12 h. Dodatkowo wybrany blok muzyczny grają w przebraniu. A dla dzieci przyjdzie maskotka. Tak mają agencję i dostaniemy kartę rabatową na usługi firm współpracujących z nimi. Aha i jeszcze nie trzeba u nich wpłacać zaliczki, bo dla nich umowa jest wiążąca. I chyba zdecydujemy się na nich.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:57   #2343
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Witam Nową PMkę

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Już kiedyś opowiadałam w poprzednim wątku o stroju ślubnym mojej Mamy. Ona miała właśnie krótką sukienkę

Podrzucam jako inspirację Wyglądała jak Audrey Hepburn
Baaaardzo jestem ciekawa takiego image'u Uwielbiam taki styl
Ale ciekawa jestem, swoją drogą, czy w tamtych czasach woalki były na topie czy były mega iryginalne i rzadkie na ślubach...... Bo Mama TŻta też mi kiedyś mówila, że miała woalkę na swoim

Cytat:
dziewczyny stanęłam na wagę
Luuuuuudzie, Tobie to dobrze!!!! Gratuluję Ci nie tylko super wyników, ale i wytrwałości, Kobieto! Czytałam o tej diecie na wizażu (nie spodziewałam się, że laski nastukały tyle wątków już i że trwa to od 2008!!!!) i mnie nie przekonuje.... jest dla mnie strasznie niejasna.... Ja lubię coś bardziej czarno na białym, jeśli wiesz, o co mi chodzi... Tam nie ma np nic na temat napojów- co można pić, a czego nie.... Jak jest np z kawą? Bo ja strasznym kawopijcą jestem... I skąd czerpiesz pomysły na same przepisy?
Takie 9kg to musi być mocno po Tobie widać...jak reagują znajomi?

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

padam ja przeleciałam tylko jednego modela

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

dziewczyny musicie to zobaczyć!!
http://demotywatory.pl/2950938/Zwyczajni-niezwyczajni-
Ejjjjjj Wiesz o jakim "przelatywaniu" i jakich "modelach" była mowa Ty, Ty, Ty Głodnemu chleb na myśli!!!!!

Ta wiadomość na demotywatorach mnie rozbroiła.... Pokazałam TŻowi.... A On do mnie "Noo....więc lepiej uważaj..."

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Po pierwsze, butnik mialam dla siebie na spolke z inne dziewczyna, ktora tez przyszla mierzyc. I nikogo innego, bo wejsc mozna wylacznie jesli jest sie umowionym. Stylistka, ktora zajmowala sie mna, byla niesamowicie mila! Odrazu powiedziala mi jaki typ sukni jest moim, ale nie miala nic przeciwko zebym powierzyla wszystkie inne rodzaje, zeby przekonac sie o tym na wlasnej skorze W sumie zalozylam na siebie chyba z 20 sukni A ona nic tylko doradzala,poprawiala, mowila o dodatkach itp
Tutaj pokazuje linki do sukni, ktore zarowno mnie jak i jej podobaly sie na mnie najbardziej
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1436 (moja faworytka! )
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3434
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1362SW
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7018SA

Wszystkie byly piekna i naprawde dobrze w nich wygladalam Pani mowila, ze koniecznie musze miec nieco obnizony gorset zeby poskresli talie i biodra, a pozniej rozszerzane, ale bez przesadyzmu, bo po pierwsze zgine, a po drugie nie wyglada to a dobrze. Ramiaczka odpadaja, bo zgodzila sie ze mna, ze mam ladne ramiona, ktore trzeba pokazac .. Hmm .. Co jeszcze .. W sumie to to najwazniejsze rzeczy Ogolnie bylo mega milo, baaaardzo dobrze bede wspominac ta wizyte Zdjec niestety nie mam, bo choc pani byla cholernie mila, to kategoryczna byla w tej kwestii. Niestety .. Musicie sobie tylko mnie w nich wyonbrazi :P

Prosze o opinie! Ja za pierwsza chyba dalabym sie zabic!

Upatrzonych obraczek nie mamy i pewnie nie bedziemy wyszukiwac w necie, tylko pojdziemy do paru jubilerow i pomierzymy, bo w necie to jedno, a w rzeczywistosci drugie Jestesmy jednak pewni, ze chcemy dwa rodzaje zlota - biale i zolte

Tez mam 21 lat Tzn. jeszcze jakies poltora miesiace, ale nie ma sie rozdrabniac :P Super, ze juz tak duzo macie zalatwione! A skad jestescie? Bo chyba mi to jakos umknelo A fotografa macie juz jakiegos na oku?

Chodzi o to, ze jak jestem w PL, to albo w poludniowej, albo w Lbn i takie wycieczki do stolicy raczej by w moim wypadku nie wypalily, bo jak jestem na 2 tygodnie, to jednak staram sie spedzic czas w tych dwoch miejscach
Jeśli chodzi o pracę- to musisz sama na spokojnie przemyśleć wszystkie za i przeciw, ale poczekajmy jeszcze jak wypadną te kolejne interview Jesteś bardzo rozchwytywana, aż tyle ofert pracy jest w Londynie? W Dublinie kiepściutko z robotą.... Musisz mieć na pewno również bardzo ciekawe CV, samo szczęście nie wystarcza A taka młodziutka jesteś...nawet nie wiedziałam, że masz zaledwie 20 /21 lat!!! Gdzieś dłużej pracowałaś (doświadczenie) czy kierunek studiów ich tak zaciekawia????

Co do sukien... Ojjj każda z Nas chyba chciałaby tak zostać "obsłużoną" w salonie Super! Ale suknia nr 1 nie podoba mi się w zestawieniu z pozostałymi, które dodałaś... Przepiękna jest ta ostatnia! Choć pojęcia nie mam czy na taki właśnie fason sama się zdecyduję. Ale druga i trzecia też baaaardzo ładne. Sama nie wiem czy ładniejsza nr 2 czy nr 3 Ciekawą i wartościową -dla mnie- dodałaś wskazówkę na temat lekko obniżonego zakończenia gorsetu....

Co do obrączek mam takie samo zdanie jak Ty. My też chcemy złoto pół na pół złote/białe i będziemy konkretne wzory oglądać i mierzyć dopiero osobiście, u guliwera

A ja w Polsce też kursuję tylko między Katowicami/ Sosnowcem/ Jaworznem, a Krakowem/Bochnią i... Wa-wa też nie jest mi "po drodze" nigdzie ALE dla TAKIEGO spotkania i TAKIEGO towarzystwa Chyba bym wygospodarowała jakoś 2 dni

AAAALEEE!!! Kochana!!!! Gotowałam ten makaron z kurczakiem/mascarpone itd Co prawda TAO TAO nie udało mi się nigdzie znaleźć.....to zakupiłam mały słoiczek innego chińskiego sosu słodko-kwaśnego A że napisałaś żeby dowolnie przyprawić kurczaka, wg. własnych upodobań, to oczywiście dałam nieco cayenne chilli pepper No i choć ogólnie tą potrawę nazwę raczej delikatną, słodko- śmietankową, to dzięki tej przyprawie grzeeeeeeje w gardle Ale nie wiem czy jeszcze się skuszę na to danie Narobiłam dość sporo, więc sama zjadłam, TŻ brał dziś ze sobą do pracy, no i mamy jeszcze... A makaron, wiadomo, jest bardzo sycący, więc ciężko raczej jest tego zjeść dużo, ale spoko, ja w ogóle lubię makaron, wszelkiego rodzaju spaghetti itd Dziękuję za przepis Warto było spróbować, bo smaczne
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:57   #2344
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Wszystkie śliczne Ostatnia Monalisa Royale przepiękna, znowu nie mój styl, ale uwielbiam suknie, które zwracają na siebie uwagę - no i dół cudny!
W sumie najbardziej podoba mi się druga, pierwsza jednak chyba zbyt prosta. To są suknie z organzy (pierwsza) i tafty (druga) ? Bo nie wyglądają co idzie dla nich na plus u mnie
Ojjj widzę już któryś raz z rzędu, że podobny gust Mamy, moja Droga
A gdzie Ty teraz jesteś? Nadal w Glasgow? Czy w Polsce?

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Jedyne, co możesz zrobić przy nastepnej wizycie, to wspomnieć (jeśli będzie inna pani), że poprzednia potraktowała Cię kiepsko jako klientkę i masz nadzieję, że teraz będzie lepiej, bo zależy Ci na tej sukni. Niech wiedzą, że mają jedną taką, co woli siedzieć na necie, niż sprzedać suknię, bo podejście tej sprzedawczyni po prostu tragiczne.

No daj spokój, 2 stronki to dużo? Bez przesady Ja nie pracuję jeszcze, więc mam więcej czasu

hehe, mój TŻ Was też pozdrawia, był trochę zawstydzony, że Wam tę karteczkę pokazałam i aż musiałam Mu pokazać Wasze wypowiedzi jej dotyczące, bo nie wierzył, że tak Go chwalicie
Zgadzam się co do tej obsługi w sklepie. Nikt nie chciałby być tak olewany, tym bardziej w salonie sukien ślubnych, gdzie stoimy przed bardzo ważną dezycją i sporym uszczupleniem portfela.... ale niestety wszędzie zdarzają się tego typu sprzedawczynie... Ja nie cierpię jak w głupim rybnym czy spożywczym laska zamiast się skupić na klientce i towarze, to cały czas gada z drugą kasjerką...i do mnie rzuca jedynie szybkie "reklamówkę?" i "to będzie tyle i tyle" i nic więcej!!!!!!! Nie wymagam jakiejś ogromnej uwagi, czy rozmowy półgodzinnej, ale wkurza mnie jak jestem stawiana w tak niezręcznej sytuacji,ze nie mam nawet możliwości by zapytać o głupie "a czy to też było na promocji?" itp. ..... A co dopiero byłoby w salonie z sukniami... Nie wyobrażam sobie....

2 strony to nie jest tak dużo, ale TE 2 strony były pisane taką czcionką i tak ciasno, że po skopiowaniu i wklejeniu do worda tekst na bank nie zamknąłby się w dwóch stronach W codziennym biegu, załatwianiu, obowiązkach, to duża kradzież czasu Ale rozumiem, że nie pracujesz, więc Twój czas rozkłada się nieco inaczej....

Hehe Fajny Też Twój Przyszły Małżonek

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Czy to jedyna okazałoby się gdybym się w niej zobaczyła w lustrze, w ciemno mogę sobie mówić że to ta.. a rzeczywistość czasem jest inna.

Dziewczyny moja upatrzona suknia jest w salonie w lublinie, właśnie maila dostałam od salonu Lissy Ferrery ze posiadają ja w rozmiarze 8 za 2499. Musze tak ja naszybciej pojechać.
No jasne, rozumiem. Tak może być, wiadomo, z każdą przez Nas wypatrzoną suknią Ja bym chyba nie jechała tyle

Ale z tą suknią L.F. mnie zwaliłaś z krzesła!!! WOOOW!!! 2500zl!!!! BIORĘ!!!!
Stary 2011-04-16, 17:00   #2345
D0tk4
Zadomowienie

Wlasnie wrocilam z rozmowy kwalifikacyjnej! Bylam jedna z ostatnich osob, tak wiec decyzja ma byc podjeta juz dzisiaj! Rannnnnyyyyy juuuuleeeek! Dziewczyny, potrzymajcie kciuki jeszcze z pare godzin, bo bez kitu przynosza szczescie! Pan powiedzial, ze podoba mu sie to co uslyszal, podoba mu sie moja osobowosc i podejscie do pracy i ze jestem mocnym kandydatem na ta pozycje ... AAAAA! Tak BAAAARDZO bym chciała ta prace!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dotk4 trzyyyyyyyyyyyyymam kciuki w wolnej chwili jak byś mogła byla bym wdzięczna za opinię na temat sukni
Dzieki!
Dzieki za podeslanie zdjecia! Suknia, tak jak wspomnialas, zdecydowanie za duza, za dluga itp ale to bylo wiadomo, bo w salonach zawsze maja duze rozmiary, zeby kazda PMka sie zmiescila :P Suknia bardzo ladna i wydaje mi sie, ze gdy bylaby Twojego rozmiaru, to prezentowalabys sie cudownie, ale teraz jakos do mnie nie przemowila .. ;/ Niestety..

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Co Ty mówisz, a byłam pewna, że u nas taniej, niż kupować w funtach

A kciuki oczywiście 3mam bardzo mocno, niech najlepsza praca przyjdzie do Ciebie
Dzieki! Co do cen, to poki co wychodzi na to, ze na Wyspach taniej. Suknia z poperzedniego salonu kosztowala tutaj 940 funtow czyli ok. 4500, a w Polsce 5 tys .. Roznica moze nie duza, ale za te dodatkowe 500 zł moge sobie kupic jakas fajna bizuterie, czy cos. Podobnie bylo z sukniami, ktore mierzylam w CC. Roznice cenowe byly ok. 400-700 zł.

Cytat:
Napisane przez (kicia)
a ostatnio od jednej dziewczyny ode mnie z roku usłyszałam tekst " jak można w tym wieku być pewnym że chce się spedzić z kimś resztę życia.. przecież za kilka lat może Ci się znudzić"
Hmm .. No coz na to odpowiedziec. Przeciez "to sie czuje" jest tak banalne, ze kolezanka na pewno nie uwierzy Wypada zyczyc, zeby znalazla swojego TZ i przestala wyglaszac tego typu komentarze :P

Cytat:
1 bomba i 2 i 3 też
Dziewczyny chyba znalazłam suknię!!!!
No to od początku zawiozłam mamę do fryzjera. Razem z moją kuzynką(przyszłą starszą) która się opiekowała Niko moim nowym psem poszłyśmy do komisu sukien ślubnych normalnie byłam w szoku bo suknie piękne jak nowe a ceny od 600-1800zł. No i oglądamy i ona pokazuje mi taką z dużą ilością cyrkonii i brokatem i sobie myślę tandeta jak z bazaru. Moja starsza to samo pomyślała ale mówi przymież co ci szkodzi. No i przymieżyłam 3. Jedna była za krótka. Druga ładna była ale już zarezerwowana dla innej dziewczyny no i biorę tą bazarówę. Zakładam halkę wkładam suknię i kurcze szok normalnie aż mi w oczach świeczki stanęły. Wyglądałam w niej olśniewająco. Moja starsza się poryczała zaczęła mnie ściskać i mówić że wyglądam cudnie. I wcale nie wyglądała już na bazarówę czy tandetę tylko normalnie była piękna ahhh.... nie mogę przestać o niej myśleć. Mam fotki babka bardzo uprzejma pozwoliła cyckac fotki mówi że oczywiście jak nabardziej można. Tylko że ma je moja starsza a ona poszła na jazdy więc wieczorem wstawię zdjęcia aha ona jest zapinana i wiązana. Jeżeli chodzi o zapięcie o jest przymała rozchodzi się im wyżej piersi ale rozkminiłyśmy że jak zrobię od spodu podszycie materiałem i zawiążę tym wiązaniem gorsetowym to będzie też dobrze ah ale jestem szczęśliwa
a mój max jakoś tak chłodno się zachowuje wobec niko może to się zmieni.
Dzieki za komentarz odnosnie sukien A co do Twojej, to doskonale wiem jak sie czujesz To cudowne uczucie i baaaaaardzo sie ciesze, ze znalazlas ta odpowiednia Z Twojego opisu wyglada na rzeczywiscie wyjatkowa, nie moge sie doczekac zdjec
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:03   #2346
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jestem z Rac, ale nawet nie wiem gdzie ten Bluszczów jest. Pan z zespołu powiedział, że mamy przyjechać do biura do Wodzisławia. Biorą 2900 zł za 12 h. Dodatkowo wybrany blok muzyczny grają w przebraniu. A dla dzieci przyjdzie maskotka. Tak mają agencję i dostaniemy kartę rabatową na usługi firm współpracujących z nimi. Aha i jeszcze nie trzeba u nich wpłacać zaliczki, bo dla nich umowa jest wiążąca. I chyba zdecydujemy się na nich.
Oooooo ja też ze Śląska!!!! Ciekawie brzmi ten zespół I cena też całkiem zachęcająca Mają jakąś swoją www ? Nie wiem jeszcze jak to będzie z dziećmi u mnie na weselu, np. nie wiem czy Siostra będzie chciała brać swoją dwójkę, czy będzie wolała się wybawić z moim Szwagrem i zostawić dzieci np pod opieką dziadków Tak więc nie wiem jak to będzie w ogóle z dziećmi.... Ale gdyby jednak pary zdecydowały się zabrać dzieciaki ze sobą, to super byłaby taka maskotka czy przebrania

A tu coś zachęcającego mężczyzn do używania prezerwatyw....

http://www.youtube.com/watch?v=9E__c...layer_embedded
Stary 2011-04-16, 17:12   #2347
D0tk4
Zadomowienie

NightButterflyVIP - co do pracy, to wlasciwie odkad skonczylam 18 lat caly czas pracowalam, bo lubilam miec wlasne pieniadze, a moi potencjalni pracodawcy postrzegaja to jako dojrzalosc i rozwage, co dziala na moja korzysc na 1 i 2 roku studiow pracowalam w branzy PR-owej, czyli robilam to co studiuje, ale byly to wolontariaty, wiec nic sie na tym nie dorobilam, ale doswiadczenia nie kupisz, a tam mase sie nauczylam! I wlasnie te wolontariaty tez sie ludziom podobaja, bo to pokazuje ped do wiedzy, a nie tylko koncentracje na pieniadzach. Na 3 roku caly czas pracowalam w agencji PR-owej, ale kontrakt mi sie wlasnie konczy, wiec szukam czegos nowego. Poza tym, znam 4 jezyki obce, co daje mi naprawde duzo na tych rozmowach

Co do wieku, to w czerwcu bede miala 22 lata, 20tka juz dawno za mna :P

Jesli chodzi o suknie, to zdecydowanie pierwsza mi sie najbardziej podoba. Wlasciwie ulozylam je w takiej kolejnosci, od najladniejszej do tej ktora jest na 4 miejscu wsrod tych slicznych Wiadomo, kazda z nas moze miec inny gust i o to chodzi, bo co by to bylo, gdybysmy sie wszystkie na jeden rodzaj rzucily? :P A obnizony stan na pewno bede miala, bo juz wiem, ze bardzo dobrze mi to podkresla figure

Fajnie, ze moj (a wlasciwie Maminy :P) przepis sie przydal Tak jak mowisz, makaron jest zapychajacy i tuczacy niestety, wiec za czesto tego nie robie, ale od czasu do czasu jak najbardziej, bo zarowna ja, jak i TZ uwielbiamy ta potrawe Hihi, widac naszym kubeczkom smakowym potrzeba roznyh doznan :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 17:24   #2348
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Oooooo ja też ze Śląska!!!! Ciekawie brzmi ten zespół I cena też całkiem zachęcająca Mają jakąś swoją www ? Nie wiem jeszcze jak to będzie z dziećmi u mnie na weselu, np. nie wiem czy Siostra będzie chciała brać swoją dwójkę, czy będzie wolała się wybawić z moim Szwagrem i zostawić dzieci np pod opieką dziadków Tak więc nie wiem jak to będzie w ogóle z dziećmi.... Ale gdyby jednak pary zdecydowały się zabrać dzieciaki ze sobą, to super byłaby taka maskotka czy przebrania
http://www.coral.art.pl/
to ich strona.

Sporo osób nam ich poleca: właściciel sali, znajoma u której grali na weselu i inni znajomi. U nas będzie 5 dzieci więc taka maskotka to fajna sprawa. Jedziemy do nich w poniedziałek więc napiszę co i jak.

A można wiedzieć skąd jesteś?

Stary 2011-04-16, 17:26   #2349
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP - co do pracy, to wlasciwie odkad skonczylam 18 lat caly czas pracowalam, bo lubilam miec wlasne pieniadze, a moi potencjalni pracodawcy postrzegaja to jako dojrzalosc i rozwage, co dziala na moja korzysc na 1 i 2 roku studiow pracowalam w branzy PR-owej, czyli robilam to co studiuje, ale byly to wolontariaty, wiec nic sie na tym nie dorobilam, ale doswiadczenia nie kupisz, a tam mase sie nauczylam! I wlasnie te wolontariaty tez sie ludziom podobaja, bo to pokazuje ped do wiedzy, a nie tylko koncentracje na pieniadzach. Na 3 roku caly czas pracowalam w agencji PR-owej, ale kontrakt mi sie wlasnie konczy, wiec szukam czegos nowego. Poza tym, znam 4 jezyki obce, co daje mi naprawde duzo na tych rozmowach

Co do wieku, to w czerwcu bede miala 22 lata, 20tka juz dawno za mna :P

Jesli chodzi o suknie, to zdecydowanie pierwsza mi sie najbardziej podoba. Wlasciwie ulozylam je w takiej kolejnosci, od najladniejszej do tej ktora jest na 4 miejscu wsrod tych slicznych Wiadomo, kazda z nas moze miec inny gust i o to chodzi, bo co by to bylo, gdybysmy sie wszystkie na jeden rodzaj rzucily? :P A obnizony stan na pewno bede miala, bo juz wiem, ze bardzo dobrze mi to podkresla figure

Fajnie, ze moj (a wlasciwie Maminy :P) przepis sie przydal Tak jak mowisz, makaron jest zapychajacy i tuczacy niestety, wiec za czesto tego nie robie, ale od czasu do czasu jak najbardziej, bo zarowna ja, jak i TZ uwielbiamy ta potrawe Hihi, widac naszym kubeczkom smakowym potrzeba roznyh doznan :P
Aaaa a ja zrozumiałam, że za 2 m-ce będziesz miała 21 No, to w takim razie 2 latka różnicy między Nami Ale i tak nie spodziewałam się takiej....chyba żadnej się nie spodziewałam ?

Noooo, tuczący, tuczący, ale kupiłam świderki nie z makaronu pszennego, a razowego Tak samo w ryż się już jakiś czas temu uzbroiłam brązowy Smakuje tak samo, tylko dłużej się go gotuje ... No a jest o wiele lepszy dla Nas Bardziej wartościowy

Nie no, nie wiem jak Ty, ale ja uwielbiam wszystko co osssstreeeee Cebula, czosnek mmmm papryka ostra, chorizo Choć czasem lubię też coś łagodniejszego...z makaronów np lubię od czasu do czasu zjeść spaghetti a la carbonara

A z tymi studiami.... to Ty zaczęłaś coś w PL, ale przerwałaś/ zrezygnowałaś i podjęłaś się studiowania w UK, czy te studia w UK to Twoje pierwsze?
Stary 2011-04-16, 17:40   #2350
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Z Racka jesteś, no nie gadaj
To nawet biorą mniej niż myślałam. A gdzie masz wesele???
Bluszczów, hm jak by ci to wytłumaczyć... Wiesz gdzie jest Buków i wały za Bukowem??? To własnie tam jest Bluszczów, albo z innej strony obok Rogowa. W każdym bądź razie już powiat wodzisławski, ale bliziutko strasznie.

Z opolskiego mogę jeszcze Soprano polecić, z Głogówka są. Jak na dwa dni to chcieli nocleg od nas.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:46   #2351
(kicia)
Zakorzenienie

Dotk4 no niestety wielkość tej sukni psuje efekt na dodatek na zdjęciu nie jest ułożona. Jak stanełam przed lustrem to Pani ją ułożyła a jak się przekręciłan no to już się ułożyła inaczej. Ale znalazłam wiele zdjęć PMek w tej sukni i jak jest odpowiedniej długości i ma halkę to się pięknie układa. Cały efekt tego całościowego zdjęcia psuje ten odstający gorset. Ale myślę że już na drugim zdjęciu jak go poprawiłam to góra prezentuje się lepiej

Ja się właśnie ustawiłam na środę na wypad do salonów. Mam na oku dwa inne niż byłam. Akurat ten w którym jest ta co mierzyłam jest czynny dopiero od 11więc po zajęciach idę do innych żeby zabić czas i przymierze inne suknie a potem na końcu pójdę jeszcze raz założyć tą Jolie i postaram się zdecydować co robić
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:47   #2352
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Z Racka jesteś, no nie gadaj
To nawet biorą mniej niż myślałam. A gdzie masz wesele???
Bluszczów, hm jak by ci to wytłumaczyć... Wiesz gdzie jest Buków i wały za Bukowem??? To własnie tam jest Bluszczów, albo z innej strony obok Rogowa. W każdym bądź razie już powiat wodzisławski, ale bliziutko strasznie.

Z opolskiego mogę jeszcze Soprano polecić, z Głogówka są. Jak na dwa dni to chcieli nocleg od nas.
No naprawdę Wesele mam w Dworku Śląskim.

Byłam dzisiaj w Deichmann zupełnie przypadkiem i mierzyłam takie buty jak w załączniku tylko ecru. Jak wam się podobają? Jakby miały pasek wokół kostki to bym brała od razu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1036299_pp.jpg (19,7 KB, 3 załadowań)

Stary 2011-04-16, 17:52   #2353
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjjjjj Wiesz o jakim "przelatywaniu" i jakich "modelach" była mowa Ty, Ty, Ty Głodnemu chleb na myśli!!!!!
a najedzony wypomina

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:53   #2354
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Kurde.....to ci, co ich stronka "przechodzi rewolucję" ????

Cytat:

Byłam dzisiaj w Deichmann zupełnie przypadkiem i mierzyłam takie buty jak w załączniku tylko ecru. Jak wam się podobają? Jakby miały pasek wokół kostki to bym brała od razu
Dworek Śląski.... nie wiem czy widziałam...aż muszę kuknąć w google.

No ładne buciki Ale właśnie takie, ja nie przepadam za paskami wokół kostki
Stary 2011-04-16, 18:01   #2355
bahari
Raczkowanie

Dziewczyny, pocieszcie... Ja chyba nigdy nie znajdę pracy
W środę byłam na pierwszej rozmowie to mi powiedzieli że zatrudnią tylko osobę bezrobotną na staż z UP. W czwartek byłam na drugiej rozmowie, specjalnie zwalniając się godzinę wcześniej z pracy, to mi powiedzieli że w sumie to szukają kogoś innego, bo to jest taka prosta praca, raczej dla starszej osoby (noszsz chyba se mogli w CV przeczytać ile mam lat...). A przed chwilą zadzwoniła do mnie kobita z trzeciej firmy zaprosić mnie na rozmowę i jak powiedziałam że mi nie pasuje zaproponowany termin bo nie mam możliwości przed świętami zwolnić się z pracy to powiedziała "No to ja pani podziękuję", zresztą w ogóle była niemiła. Załamka normalnie A może to ja jestem dziwna i powinnam lecieć w środku dnia z wywieszonym jęzorem na drugi koniec miasta na rozmowę i zwalniać się z pracy na 4 godziny wymyślając jakieś idiotyczne tłumaczenia...? Przecież nie mogę powiedzieć że idę na interview, jeszcze raz na dwa tygodnie to jeszcze, ale jak za często będę się zwalniać to zaczną coś podejrzewać. Osiwieję chyba...
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:02   #2356
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
super ale bez paska zdecydowanie pasek psuł by efekt

Stary 2011-04-16, 18:07   #2357
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a najedzony wypomina
Czy ja wiem czy taki najedzony...

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
W środę byłam na pierwszej rozmowie to mi powiedzieli że zatrudnią tylko osobę bezrobotną na staż z UP. W czwartek byłam na drugiej rozmowie, specjalnie zwalniając się godzinę wcześniej z pracy, to mi powiedzieli że w sumie to szukają kogoś innego, bo to jest taka prosta praca, raczej dla starszej osoby (noszsz chyba se mogli w CV przeczytać ile mam lat...). A przed chwilą zadzwoniła do mnie kobita z trzeciej firmy zaprosić mnie na rozmowę i jak powiedziałam że mi nie pasuje zaproponowany termin bo nie mam możliwości przed świętami zwolnić się z pracy to powiedziała "No to ja pani podziękuję", zresztą w ogóle była niemiła. Załamka normalnie A może to ja jestem dziwna i powinnam lecieć w środku dnia z wywieszonym jęzorem na drugi koniec miasta na rozmowę i zwalniać się z pracy na 4 godziny wymyślając jakieś idiotyczne tłumaczenia...? Przecież nie mogę powiedzieć że idę na interview, jeszcze raz na dwa tygodnie to jeszcze, ale jak za często będę się zwalniać to zaczną coś podejrzewać. Osiwieję chyba...
Z tym stażem to fakt.
Koleś, który stwierdził, że właściwie to szukają kogoś innego, starszego... no fakt, mógł po pierwsze sprawdzić sobie w Twoim CV Twój wiek, po drugie wyraźnie zaznaczyć to w ofercie pracy przez siebie wystawianej....oszczędził oby to sporo zachodu......
A babka, z którą rozmawiałaś przez tel. to widać podejście do sprawy "jak ci nie zależy to nie"...mało życiowa kobita, powinna spojrzeć na to inaczej, że nie jesteś pracownikiem, który olewa dotychczasowe stanowisko, że grasz fair.....ehhh
Szukaj dalej Nie poddawaj się.
Stary 2011-04-16, 18:13   #2358
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa a ja zrozumiałam, że za 2 m-ce będziesz miała 21 No, to w takim razie 2 latka różnicy między Nami Ale i tak nie spodziewałam się takiej....chyba żadnej się nie spodziewałam ?

Noooo, tuczący, tuczący, ale kupiłam świderki nie z makaronu pszennego, a razowego Tak samo w ryż się już jakiś czas temu uzbroiłam brązowy Smakuje tak samo, tylko dłużej się go gotuje ... No a jest o wiele lepszy dla Nas Bardziej wartościowy

Nie no, nie wiem jak Ty, ale ja uwielbiam wszystko co osssstreeeee Cebula, czosnek mmmm papryka ostra, chorizo Choć czasem lubię też coś łagodniejszego...z makaronów np lubię od czasu do czasu zjeść spaghetti a la carbonara

A z tymi studiami.... to Ty zaczęłaś coś w PL, ale przerwałaś/ zrezygnowałaś i podjęłaś się studiowania w UK, czy te studia w UK to Twoje pierwsze?
Ja to ogolnie swoim wiekiem coraz bardziej sie przejmuje .. Nie to ze czuje sie staro, bo nie :P Tylko tak mi to leci, ze niedlugo zapomne jako to bylo miec 21 lat
Co do kuchni to ja wole delikatniejsza, po ostrrych potrawach boli mnie brzuch, wiec najlepsze dla mnie jest to co posrodku
A na studia wyjechalam zaraz po maturze W PL sie dostalam na studia, ale zdecydowalam sie na UK, bo tam juz moj TZ studiowal

Cytat:
Dotk4 no niestety wielkość tej sukni psuje efekt na dodatek na zdjęciu nie jest ułożona. Jak stanełam przed lustrem to Pani ją ułożyła a jak się przekręciłan no to już się ułożyła inaczej. Ale znalazłam wiele zdjęć PMek w tej sukni i jak jest odpowiedniej długości i ma halkę to się pięknie układa. Cały efekt tego całościowego zdjęcia psuje ten odstający gorset. Ale myślę że już na drugim zdjęciu jak go poprawiłam to góra prezentuje się lepiej
No tak jak mowisz, pewnie wlasnie przez to suknia nie pokazala pelni mozliwosci Ale wierze, ze w rzeczywistosci to wyglada o wiele lepiej niz na zdjeciu

Cytat:
Oj, to faktycznie kiepsko tak .. A ta kobieta przez telefon, to juz w ogole .. Przeciez to normalne, ze ludzie maja jakies zobowiazania i nie moga byc na kiwniecie palca, a na to najwyrazniej liczyla. Trzymam jednak kciuki, zebys w koncu znalazla cos co Cie zadowoli I Ty i ja musimy dostac to co chcemy w koncu!
Stary 2011-04-16, 18:15   #2359
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Głowa do góry Sami nie wiedzą kogo szukają. Chyba kwadratowych jajek :/ W końcu trafisz na normalnych rekrutujących, a nie takich, którym się nawet nie chce dokładnie CV przeczytać.

Cytat:

Butki fajne. Właśnie takie bez paseczka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 18:16   #2360
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde.....to ci, co ich stronka "przechodzi rewolucję" ????

Dworek Śląski.... nie wiem czy widziałam...aż muszę kuknąć w google.

No ładne buciki Ale właśnie takie, ja nie przepadam za paskami wokół kostki
Cytat:
super ale bez paska zdecydowanie pasek psuł by efekt
Ten pasek to asekuracyjnie bo bałabym się, że mi z nogi zlecą. Wszystkie buty mam z paskiem bo z takich czółenek to mi stopy wypadają

Stary 2011-04-16, 18:18   #2361
NightButterflyVIP
Rozeznanie

AAAAAaaaa kojarzę już ten Dworek Śląski!!!! Barrrrdzo podoba mi się jak się prezentuje z zewnątrz i to, co jest na zewnątrz Sama sala też ładna, ale bardziej podoba mi się to co nie jest w środku hehe Ooo i widzę ten zespół na fotkach I tą maskotkę Qbuś Puchatek .... Na ile Ty masz osób wesele? Ile płacicie w tej sali?
Stary 2011-04-16, 18:21   #2362
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ten pasek to asekuracyjnie bo bałabym się, że mi z nogi zlecą. Wszystkie buty mam z paskiem bo z takich czółenek to mi stopy wypadają
dobrze dobrany but nie ma prawa spaść no wiadomo czasem jak zle postawi się nogę to może się wyśliznąć. Ja kiedyś kupowałam z paseczkami bo też się bałam że mogą spadać... a teraz już wszystkie bez

Stary 2011-04-16, 18:23   #2363
bahari
Raczkowanie

Cytat:

Też je mierzyłam, dla mnie za wysoki obcas.
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:29   #2364
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Aaaaa dzięki za linka seagirl ! Widzę, że woalki też mają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg woalka.jpg (34,0 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-04-16, 18:35   #2365
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
AAAAAaaaa kojarzę już ten Dworek Śląski!!!! Barrrrdzo podoba mi się jak się prezentuje z zewnątrz i to, co jest na zewnątrz Sama sala też ładna, ale bardziej podoba mi się to co nie jest w środku hehe Ooo i widzę ten zespół na fotkach I tą maskotkę Qbuś Puchatek .... Na ile Ty masz osób wesele? Ile płacicie w tej sali?

Tak zespół często gra w Dworku, polecał nam go właściciel. Będziemy mieć ok. 90 osób i wybraliśmy menu za 150 zł/os. W tym mamy tort, ciastka, cukierki, napoje bez ograniczeń. Do rozliczenia piwo, wino. Wódka we własnym zakresie. W środku był teraz remont i sala zapowiada się nieźle.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Aaaaa dzięki za linka seagirl ! Widzę, że woalki też mają
Ładna

Cytat:
Też je mierzyłam, dla mnie za wysoki obcas.
Fakt obcas wysoki. Ale tak myślałam, żeby je do kościoła tylko mieć, a na salę jakieś na mniejszym szczudełku Zresztą sama nie wiem.

Stary 2011-04-16, 18:38   #2366
NightButterflyVIP
Rozeznanie

No dobra, znikam teraz posprzątać klatkę mojemu małemu futerkowcowi który obecnie biega po ogródku.... i co jakiś czas zagląda do kuchni przez szklane drzwi

A potem posiedzieć trochę z TŻ

Miłego sobotniego wieczorq Dziewczyny!!!!!
Stary 2011-04-16, 18:41   #2367
jagodzia133
Zakorzenienie

oto fotki jestem u kuzynki ;pwiem że nie wszytkim będzie się podobać ale powiem tak normalnie noszę rozmiar 42 i wyglądam w tej sukni szczuplej ;p powiedzcie szczerze ;p i zdjęcie mojego pieska nowego Niko pekińczyki jak są młode to mają lekkiego zeza ;p ale potem im to znika ;p wiem na przykładzie mojego starszego pieska pekińczyka maxa ups nie przekręciłyśmy ;/ no ale nie mam czasu muszę już lecieć myślę że dacie radę. W razie co zapiszcie na chwilę na dysku przekręćcie a potem skasujcie ;p
te ramiączka to od mojego stanika zapomniałam odpiąć i do tego w biuście nie jest dopasowana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2011-04-16 11.08.02.jpg (108,6 KB, 29 załadowań)
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-16 o 21:25
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:49   #2368
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
oto fotki jestem u kuzynki ;pwiem że nie wszytkim będzie się podobać ale powiem tak normalnie noszę rozmiar 42 i wyglądam w tej sukni szczuplej ;p powiedzcie szczerze ;p i zdjęcie mojego pieska nowego Niko pekińczyki jak są młode to mają lekkiego zeza ;p ale potem im to znika ;p wiem na przykładzie mojego starszego pieska pekińczyka maxa ups nie przekręciłyśmy ;/ no ale nie mam czasu muszę już lecieć myślę że dacie radę. W razie co zapiszcie na chwilę na dysku przekręćcie a potem skasujcie ;p

hm powiem tak... ładnie w niej się prezentujesz bardzo szczupło i wysoka się robisz. Troszeczkę te cyrkonie do mnie nie przemawiają. Ale naprawdę ślicznie Ci w niej

Stary 2011-04-16, 18:54   #2369
jagodzia133
Zakorzenienie

tak ja wiem że tu raczej wszytkie jesteście z innym typem sukni ale jak mówię mnie olśniła
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:55   #2370
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
te ramiączka to od mojego stanika zapomniałam odpiąć i do tego w biuście nie jest dopasowana
Suknia piękna, wyglądasz rewelacyjnie. Piesio uroczy. Jak go przyjął starszy kolega?

Dziewczyny przypiliło mnie i w przyszłym tygodniu idę mierzyć suknie. Pisałam wcześniej, że żadne księżniczki itp że czysta prostota. Przed chwilą zobaczyłam zdjęcie i ZAKOCHAŁAM SIĘ. Załączam zdjęcie na modelce i "normalnej" PMce. Proszę o opinie. Dodam, że suknia jest na wzrost 167 (tyle mam) i rozmiar 38 (tyle mam chyba :-P)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg patricia.jpg (35,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg emmi mariage patricia na żywo.jpg (31,2 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-04-16 o 18:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości