|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Cytat:
na impreze czy do baru bardzo często wychodziłam z nimi jako jedyna dziewczyna i mi to zupelnie nie przeszkadzało taką po prostu mieliśmy paczkę znajomych , teraz się to posypało i mam Tżta i jedną koleżankę taką co mogę sobie zawsze z nią wyjśc , wszystko się rozjechało na studia itp , albo po prostu stwierdziłam że z niektórymi brzydko mowiąc szmatami nie warto się zadawać jak dupe obrabiają za plecami Tak w ogóle to siemaaaaaaaaa
|
|
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam w sumie 2 dobre koleżanki, z którymi mogę się umówić, gdzieś wyjść itp. chociaż jedna zaczęła mnie ostatnio olewać bo poznała swojego Misiaczka i przysłonił jej cały świat
![]() ![]() Podejście facetów jest podobne jak u Agi, że mają mnie za łatwą. Chociaż mam kilku dobrych kolegów ![]() Może jak poznam jakiegoś TŻ to zostanie moim best friend
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
mnie mają za wredna jak mnie nie znają
nie wiem czemu , ale wiele osób mi to mówi , chyba po prostu tak wyglądam czasem No mi Tż zastępuje best friend tym bardziej że już w styczniu nam 4 lata miną wiec trochę sie znamy
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lubię mieć kolegów, dobrze się dogaduję z facetami,
ale były już akcje spowodowane różnym podejściem do znajomości i chyba straciłam najlepszego przyjaciela ![]() moja najlepsza przyjaciółka wyjechała i teraz będziemy widywać się dużo rzadziej... TŻ nie mam
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj wkoncu cos ruszylo na nasyzm watku
ja tez zawsze mialam wiecej kolegow niz kolezanek, zawsze przesiadywalam z chłopcami odkad jestem z TZ sytuacja sie drametrialnie zmienila heh zreszta kazdy poszedl w swoja strone, kazdy ma swoje sprawy, druga polowe, prace .... kolezanki takie z ktorymi moge zawsze sie spotkac mam dwie , ale to wiadomo tez nie tak jak za "młodu", jedna jest mezatka z dzieckiem, druga ma faceta ... ale zawsze na drina mozna wyskoczyc i pogadac. Co do facetow to do mnie zazwyczaj boja sie podejsc hahaha raczej nie odczuwam tego mogliby uwazac mnie za latwa a jesli juz sie jakis zagalopuje szybko sciagam na ziemie ![]() Za to czesto jestem "ofiara" głosnego komentowania mojej osoby przez buraków na ulicy - trabienia i innych buraczanych akcji :/ nienawidze tego nienaaaaaaawidzeeeee!!!!
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2011-10-03 o 12:39 |
|
|
|
#2346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze jest to, że nawet jak chodziłam z TŻ albo z jakims kolega ulica to sobie nic z tego nie robili i trąbili, albo komentowali
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedzie sie gapi , jak Tż się popatrzy to dopiero odwracają głowę . W ogóle dla mnie to chamstwo , jedzie z dziewczyną/żoną/ dzieckiem a sie ogląda za innymi
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo nerwowa i porywcza osoba jest i nawet nie chce myslec co by bylo gdyby sie ktos do mnie odezwal przy nim.
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam się czy wybielać ząbki po ściągnięciu aparatu w gabinecie, czy domowymi metodami...? macie jakieś doświadczenia? chciałabym delikatną metodę i w miarę naturalny efekt
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ to była taka ciapa, że w ogóle nie reagował
![]() Ja nigdy nie wybielałam, więc się nie znam, ale może wypróbuj ten żel biała perła? Podobno jest dobry
|
#2351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siwula co do komentowania to taaaa, norma niestety :/Cytat:
w gabinecie nigdy nie wybielalam, takze nie doradze
|
||||
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
wypróbuje białą perłę, a jak nie będę zadowolona to wtedy specjalista...
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
też białą perłę polecam
i po ściągnieciu aparatu bede się z nią zaprzyjaźniać żeby mi ładnie ząbki oczyściła , chociaż przy aparacie nie zmieniły mi koloru jak na razie
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, najlepiej zaczac od tanszych sposobow
a nuz widelec bedzie ok ja tam nie narzekam. co prawda nie wybielam systematycznie, ale nie mam co narzekac
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sobie nałożyła żeby zobaczyć czy coś by mi wybieliło , ale pierdziele jeszcze później mi się narobią plamy od aparatu więc nie cuduję
![]() mój wymarzony kolorek na ostatnim zdjęciu ciekawe czy mi fryzjerka taki zrobi jak do niej pójdę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś robię wieczór SPA |
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie nie chce zadnych spa robic
nie mam motywacji za bardzo
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie spamowałam wczoraj , a dzisiaj czuje się jak pasztet także wiele mi to nie pomogło
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj są takie i jedyne co im służy to kitka
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bede musiala umyc leb, to nie bede juz prostowac, bo to szkoda zachodu, wlosow i prostownicy i pradu
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio w ogole mam dni paszteta :/ grzywka sie podwija fuuj , nie umiem sie ubrac bo nie mam butow a jak sobie kupilam baleriny to czekam juz 2 tydzien na nie :/ kupilam sobie botki to za cieplo jeszcze na nie , jest tak gorąco ze nawet w adidasach jest mi za gorąco :/ a wszystki balerinki sie rozwaliły eh
![]() Dzis bylam na lumpkach i kupilam 2 piekne torebki
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez biała perła i to w aparacie ![]() Bylam na miescie ale nic nie kupilam, no tylko plyn do soczewek Ostatnio nic mi sie nie podoba Moze cos na allegro wyszperam tam to zawsze cos znajde hehe.Dzisiaj chyba zafarbuje wlosy i zrobie henne, a tak mi sie nie chce ale coz jak trzeba to trzeba odrosty mam juz chyba na 2 cm ...
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2011-10-03 o 16:53 |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa.. jak tam silka? chodzisz??
mi sie najbardziej podoba, jak ja totalnie niepomalowana, wygladam jak kupa, a faceci sie odwracaja panowie.. szanujcie sie |
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Ja myśle o założeniu sobie aparatu stałego na góre. Nie mam dużej wady, wiele osób jej nie zauważ, ale mi przeszkadza
ile orientacyjnie kosztuje taki aparat stały na góre? jak długo trzeba go nosić?Ech...co do facetów to ja zawsze lepiej dogadywałam się z mężczyznami (może przez to, że nie są tacy zawistni jak kobiety). Co do dni paszteta lub jak ja to mówię - trola to mam taki od kilku miesięcy :P czyli odkąd na świat przyszedł mój Kruszynek ale podrósł trochę więc mamuśka bierze się za siebie :P dlatego się tu znalazłam - żeby się motywować i inspirować udowodnię, że matka i żona może być pociągająca :P na szczęście mimo tego, że jestem przed trzydziestką to mnie wciąż pytają o dowód w knajpach więc chyba nie jest ze mną tak źle :P Siwa proszę mi tu nie całować starych wyjadaczek tego wątku tylko Mnie :P abym się troszkę ośmieliła częściej wypowiadać wiecie mam męża pracoholika i taka jakoś niedopieszczona ostatnio jestem
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I udzielaj się częściej Siemanko znowu mam jakiś dzień do ![]()
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Ślicznoty
Muszę się pochwalić, że od jakiś 2 miesięcy ruszyłam tyłek i zaczęłam regularnie w tygodniu biegać i chodzę na basen. Z tym basenem to nie za często bo do tego muszę mieć dyspozycyjny samochód bo nie wyobrażam jechać miejskim przetyrana z potarganymi i na wpół mokrymi włosami ![]() Ale za to bieganie naprawdę polecam, z tym, że ja się nie odchudzam a ujędrniam i naprawdę efekt w ogólnej kondycji można dość szybko zauważyć. I od niedawna mam cel odłożenia pieniążków na przedłużenie włosków metodą na keratynę, widziałam misterne wykonanie u znajomej, bajeczka po prostu |
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się z tego ciesze, teraz jak nie poćwiczę to aż mi dziwnie ale czasem mi wpadnie taki zastój 2tygodniowy po miesiącu katorgi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

co do bab... nie mam zbyt wielu kolezanek
mam tylko 1 przyjaciolke, a tak to lipa. 2 moze 3
na impreze czy do baru bardzo często wychodziłam z nimi jako jedyna dziewczyna i mi to zupelnie nie przeszkadzało

najgorsze jest to, że nawet jak chodziłam z TŻ albo z jakims kolega ulica to sobie nic z tego nie robili i trąbili, albo komentowali 

ciekawe czy mi fryzjerka taki zrobi jak do niej pójdę
Ostatnio nic mi sie nie podoba
panowie.. szanujcie sie