![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Tak, mam. Podobno to podstawa, wiec czytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
pytałam, bo ja miałam kiedyś na kompie właśnie, ale przypomniałam sobie że przecież miałam go w naprawie jak dysk padł i już nie mam. Ale mam jakieś przepisy dla polaków jakbyś chciała może
![]() ![]() ![]() A tymczasem pora iść spać ![]() ![]()
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc ja tez uciekam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
bzyczka ja bylam na SB i chodzilam najedzona ze ja pikole. ale daje po kieszeni niesttey.
india - z czego chcesz sie odchudzac? ![]() Co do diet - eeeee wystarczy mniej zrec i odzywiac sie w miare racjonalnie ![]() ![]() ![]() mozna sobie wprowadzac nawet do menu ciekawe przepisy - np placuszki snaidaniowe dukana robia furore - [choc jeszcze ich nie jadlam ![]() martucha wiesz co - mala i tak mnei ciagnie jak mam zwiazane to wsio ryba by byla. Zobacze co powie fryzjerka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzka odkryla klapke od magnetowidu ![]() Ze nie wpsomne o pokretelkach przy stacjonarnym komputerze [od karty dziwkeowej ![]() mowie wam masakra. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | ||
Zakorzenienie
|
hej wam
dzisiaj wrocilismy z Rewala pogoda niezbyt ale 2 dni byly bardzo cieple wiec plazowalismy po 2h dziennie z Oleńką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a u Oleńki chyba jest to czego sie spodziewalam AZS ![]() w srode jedziemy do dermatologa, zobaczymy ale objawy wskazuja, ze to to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojjj wszystkiego dobrego dla Olenki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() stanelo na tym ze kupilam im po autku i slodycze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jedna znajoma na niej byla zrzucila kg ale zaczynaja wracac ... ![]() No to sie obijam caly tydzien ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Kliwia mi nie chodzi o to że bym głodna była ale jednak bez kawy czy herbaty ciężko by mi było
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2349 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do zmian przyzwyczajeń to my teraz przed tv ze znajomymi nie opychamy się chipsami słodyczami a jemy malinki, ananasa arbuza, marchew kalarepke ![]() ![]() ![]() Cytat:
ho ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
gucia ja wysle CI - bo mi rosi wyslala [za co nie podziekowalam nawet - dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla Zu brawa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- 2 łyżki otrąb owsianych - 2 łyżki otrąb pszennych - 1 jajko - 1 łyżka jogurtu naturalnego mieszam i na patelnię ![]() Cześć ![]() India śniło mi się, że byłam u Ciebie ![]()
![]() |
#2355 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem śpiąca... wypiłam kawę i dalej nic... ziewam jak najęta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mój mąż kiedyś był na SB i baaardzo sobie chwalił, do tego nie jesteś jakaś mega rygorystyczna (szczególnie po 2 tygodniu) i moim zdaniem jest zdrowa bo nie jadasz tak tłustych rzeczy i wcinasz dużo warzyw. Na Dukana bym się nie zdecydowała ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Mam dziś to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
ana seksem trzeba bylo sie obudzic
![]() u nas wyslzo slonko to moze wyjde na dwor juz teraz z mala ![]() ![]() przynajmniej juz zeby umylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
mieszkanie sprzątnięte obiad przygotowany... pranie nastawione, wolne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Jeny, ja jeszcze w szlafroku siedzę
![]() I jeszcze będę miała męża przez 2 tyg w domu, więc pewnie nie wiele zrobię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() tak w ogóle to cześć ![]() weekend był udany, bo w domku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!
![]() ![]() Ale jestem padnięta! W nocy była u nas taka burza, że pół nocy nie spałam. Mąż padł a ja myślałam, że zwariuje. Oby słońce wyszło, bo chyba tu zasnę! Żabcia, zrobiłam cos pomiędzy moją tortilką a Martuchy, burito. ![]() No i z mężem zrobiliśmy rewelacyjną przystawkę: melon z szynką parmeńską ![]() ![]() India, piękna ta lampa. Ok, droga, ale piękna ![]() Kliwuś, Rosi, dziękuję ![]() ![]() Rosi, Marta, od czego powinnam zacząć czytać? ![]() Kliwia, Zu mnie rozbraja! Ty nawet nie wiesz ile radości mi sprawia czytanie Twoich postów! Bomba! A co do białek i problemu z proporcjami - miałabym identyczny problem! ![]() Bzyczka super, że Lili podoba się spacerowanie w chuście! Ktosia, nie ma co! Jesteś bohaterem! Świetnie dałaś sobie radę! Scio, cieszę się, że Agatka znowu jest pogodnym maleństwem! India, juz Ci zazdroszczę tych masaży! A gdzie dokładnie jedziesz? Bo mi uciekło. Chciałąbym w przyszłym miesiącu rodzicom wykupić taki pobyt, Przyda im się odpoczynek po tym jak się narobili u nas. A co do diety to ja zaczynam się racjonalniej odrzywiać. Od 2 tyg fastfood u nas rządzi i doprowadza mnie to do szału. Mam już dość śmieciowego jedzenia - ale już teraz będzie normalnie! Trzymam kciuki za wytrwałość! Martucha, jak Ci tak świetnie idzie to zapraszam do mnie! ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-16 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Gucia mrrr ale pyszności miałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Guciu wstawisz jakieś fotki em?? ![]()
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Gucia u nas w nocy też była burza, tyle ze akurat ja ją całą przespałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Kochana wstawię jak już wszystko będzie cacy ![]() ![]() Cytat:
Kochana, ale to jest przepis tak długi i tak trudny, że Ty nawet Ty sobie z tym nie poradzisz! ![]() ![]() obierasz melon i kroisz na plasterki wielkości ćwiartki jabłka i zawijasz w szynkę parmeńską ![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-16 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kliwia ja musze sie pozbyc tłuszczu, ktory mnie ostatnio poobrastał ![]() a z Zuzką masz wesoło- mały odkrywaca a co wybierasz sie w najblizszym czasie do Torunia? moze to sen proroczy? Cytat:
mam nadzieje, ze lampa na zywo bedzie równie ladna jak na foto ![]() jade do Ciechocinka hotel Willa Piast |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
India, dziękuję!
#2370 |
Zakorzenienie
|
gucia ciesze sie ze CI moja zu radosc sprawia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.